PAR - KEM

Etsi halvat lennot reitille Pariisista $[21272-Kemi

Vertaa lentolippuja Kemi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

PAR — KEM
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kemi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Pariisista - Kemi/Tornio

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Pariisin

  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 174% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Pariisista - Kemi reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Pariisi - Kemi/Tornio

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Impossible de s'enregistrer en ligne avec Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Todella ahdas kone.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Flight was canceled!

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Thanks

Flying is like a bus transport in the 3rd world

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

It was impossible to pre-check in and our seats assignments were terrible. Flight from Houston-to-Chicago was over three hours delayed. The flight from Chicago to Houston was also delayed, once again were seats assignments were all over the place. This was not a good experience.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Excellent staff and good in flight service

Friendly and professional crew

For some reason l was unable to obtain my boarding pass online for both flights. I almost missed my last flight because it took so long to get one at the airport. Also my arm rest wasn’t moving and the movie on an 8 hr flight wasn’t working.

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Varaa halvat lentoliput $Pariisista Kemi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

12.3.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
309 €
19.2.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
24.2.pe
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
349 €
26.2.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
2.3.to
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
378 €
18.2.la
1 välilaskuFinnair
21t 30mCDG-KEM
24.2.pe
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
411 €
31.12.la
1 välilaskuFinnair
25t 20mCDG-KEM
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
27t 20mKEM-CDG
428 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
9t 20mCDG-KEM
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
19t 05mKEM-CDG
528 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
30.12.pe
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
553 €
31.12.la
1 välilaskuFinnair
25t 20mCDG-KEM
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
19t 05mKEM-CDG
562 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
596 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
9t 20mCDG-KEM
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
602 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
13t 05mCDG-KEM
29.12.to
1 välilaskuFinnair
14t 30mKEM-CDG
637 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
48t 05mCDG-KEM
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
48t 30mKEM-CDG
971 €
26.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 55mCDG-KEM
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 30mKEM-CDG
1010 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 20mCDG-KEM
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 50mKEM-CDG
1041 €
12.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 55mCDG-KEM
21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 40mKEM-CDG
1080 €
26.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 00mCDG-KEM
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
46t 25mKEM-CDG
1116 €
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 55mCDG-KEM
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 15mKEM-CDG
1117 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 05mCDG-KEM
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 15mKEM-CDG
1142 €
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 55mCDG-KEM
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 10mKEM-CDG
1171 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
48t 05mCDG-KEM
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 25mKEM-CDG
1173 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
47t 05mCDG-KEM
391 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 30mCDG-KEM
1659 €

Etsi välilaskuilla

Etsi hinnalla

Lennot Kemi

Matkakohde:

Kemi (KEM)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

309 €

Selaa matkakohteita:

309 €