Etsi halvat lennot välille Reykjavik - Suomi

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

KEF — Suomi
31. joulukuu — 7. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 31/12
la 7/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
1 välilasku alk. 175 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

87 €

Keskim. hinta meno-paluu

381 €

Hyvä tarjous meno-paluu

381 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

286 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 3 %.
Lento Reykjavik Keflavik Intl – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lipun kohteesta Reykjavik seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 286 € yhdensuuntainen - 381 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Reykjavikista on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 24% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Reykjavik Keflavik Intl - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4311 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Screaming kids is the worst thing on a plane. Parents with small kids should have their own section!!!

Better seats could make the journey comfortable. Service by staff was above average.

Our original flight was canceled. No effort was made to notify us. If I had not checked to confirm my flight we would have shown up to a canceled flight. We asked to be at the airport 3 hours before our flight, but the SAS check-in staff didn’t arrive un two hours before our 06:45 flight. So it was totally unorganized.

I missed two connections because the flights were late. I was given a substitute itinerary that had more layovers in different cities, one of which was Oslo, which is quite possibly the worst airport I’ve ever experienced. I arrived to my destination 3 hours later than expected, which made my taxi ride to my hotel more expensive because of traffic. And then to top it all off, they misplaced my luggage. And as I watch it move through their system because of an AirTag placed in my suitcase, it’s quite clear that they are in no hurry to get it to my hotel.

Flight was delayed, changed to a different time and extra stops. Extra 5 hours without food provided on flight at all.

Coming through chicago is a nightmare. Customs are rude, everyone shouting, disorganized lines and horrible signage. Ticketing was horrible, rude agents, rude TSA, etc, etc.

Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "crew was pleasant"
Miinukset: "boarding was chaotic"
Plussat: "The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room."
Miinukset: "Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected."
Miinukset: "Plane was changed to a different plane and caused lots of confusion. Boarding process was chaos, loaded all passengers in a room too small with many standing and getting too hot."
Miinukset: "The pilot strike resulted in cancellation of my flights so getting home turned in to a challenge"
Miinukset: "Nothing!"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Miinukset: "When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you"
Plussat: "Efficient boarding process."
Miinukset: "Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options."
Plussat: "Small airplane"
Miinukset: "Confused information and double/extra charge for only one check-in baggage. They should make clear in the first place when booking ticket or check in online but NOT. I have to pay $83 dollars for one luggage."
Plussat: "Seats are pretty comfortably and spacious for economy class (I’m small though, so take that with a grain of salt). The lunch was pretty solid, would have preferred a hot breakfast. The vegetarian breakfast was grilled veggies with fruit and yogurt on the side, kind of a mish-mash of things."
Miinukset: "- Would have liked a better breakfast - More entertainment with subtitles (esp foreign films) - More entertainment selection"
Miinukset: "No food or even water"
Miinukset: "Our ticket said economy, but it was a specific set of economy that did not include any baggage. If we were warned prior we could have purchased it for significantly cheaper. Our ticket was not clear and it cost us 175usd for two bags at the airport. Very disappointing"
Plussat: "On time, clean aircraft not too full!"
Miinukset: "Boarding was a little rough as the announcements in groups to board was not clear and lots of people got in line that should not have. - causing delays and frustrations. Handled poorly by gate team"
Plussat: "Easy boarding"
Miinukset: "Seat width"
Plussat: "There was nothing positive in this experience. Oh, the flight was safe and no one was injured?"
Miinukset: "Charged for checked bag on international flight. Late departure. Only food was a small cup of water on a 3+ hour, lunch time flight -- not even a bag of pretzels. Late arrival with short connection and flight attendant directed us to wrong gate. When we reached final destination, only one of two checked bags showed up."
Plussat: "De-planing"
Miinukset: "The screaming children. All. The. Yelling. Kids. Also it was an inferno in there. if it's a packed house and customers are standing in the aisles, do us a favor and crank the AC."
Plussat: "Waited for us when flight showed up late"
Miinukset: "Cramped cabin"
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Got delayed 13-hours in an airport with no SAS staff present to communicate anything to all of the passengers. We were not accommodated with hotel vouchers or provided with alternative travel options to our final destinations and missed flights. SAS did not cancel the flight after the first 4-hours of delay which is illegal by EU Standards. None of us were able to leave the airport as we were not told any information about potential flight departure times and it would have been $2000 to re-book with a different airline. No answers were given by SAS over the phone and their staff seemed unaware of any problems."
Plussat: "I mean, it was how a flight should be, painless."
Miinukset: "Lost my luggage when the other 3 people who I am traveling with got theirs. Not sure what went wrong there. No SAS personnel was available, actually there was no airline counter even. I filed a lost and found report at the airport. I will contact the airline , hope they will find my bags or at least provide vouchers for my one week vacation."
Plussat: "Two 20-something young ladies tried to figure out system, individual issues while rest of us stood and watched versus passing through loading area. In addition, delayed due to short handed baggage loading crew. Flight was one hour late departing. Luggage did not make connecting flight to London. No wifi either."
Miinukset: "Smooth flight."
Miinukset: "Seat was uncomfortable."
Plussat: "Food, crew, entertainment"
Miinukset: "We departed almost 3 hours late. No explanation given over speaker. No compensation, no apologies."
Plussat: "The flight was very comfortable. I came to know this after I feel asleep instantly after take off."
Miinukset: "N/a"
Miinukset: "Unexpected 70 euro baggage fee that I had no way to add online."
Miinukset: "I tried to change the return date, as my work schedule changed. And I was told it would cost me $1300. So I had to buy a whole new ticket and ended up not using my ticket bought on Kayak at all. Shame."
Miinukset: "Almost absent crew And almost no service. Made flight with United and with United connection. SAS lost my connection, told ME I canceled my reservation. What a mess that was! I could also not reserve any seats online because flight was partner united flight and neither airline would allow me to choose seats."
Plussat: "I felt valued. The plane was clean and in good condition. The flight crew and attendants were very professional and took good care of the passengers. It was a quiet and stress-free travel experience."
Miinukset: "Can't think of a single thing."
Plussat: "I was offered pizza and promised to get my money back as I would¨t reach my destination anyway. Still waiting for my enquiry about money,"
Miinukset: "The plane is very old and I¨ve been expecting this to happen. I wish they could set in a modern plane on this distance as the train also don¨t offer a proper connection."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "SAS is the best airlines !!"
Miinukset: "During online check in and through the website, I was informed that I would be able to have one free checked bag. I was never prompted that I would have to pay additional. However, when I arrived at the airport, I was told that I had to pay an additional $75 to check my bag in even though my boarding pass stated I was able to check in one bag. I was then pushed back and forth through the airport to complete this process. I would have liked to be given warning if I had to pay any additional costs."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Miinukset: "Crew was rude. Had to ask 3 times for a drink before I actually got it and they snarled at me about having to pay. I didn't care about paying, at that pout I would have paid $100 for some water. Seats are RIDICULOUSLY small and when the person in front of you puts their seat back it's impossible to do anything. Forgot having your tray table down."
Plussat: "Not enough space to store items."
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "Reasonably on time"
Miinukset: "No entertainment at all, no food at all, unless you are willing to pay 10 euros for a sad looking sandwich. You got water or coffe, or you overpaid. And it's not like they're giving the seats away!"
Miinukset: "Seats are bit dence. It would have been nice to get a complimentary soft drink, even it's a short flight"
Plussat: "Same as above"
Miinukset: "Same as above"
Plussat: "Crew are great. Very professional."
Miinukset: "Can’t complain."
Plussat: "Great aisle seat on a modern plane.I was in the middle seat on an older plane for the trip there (close to 8 hours), and it wasn’t as comfortable. The trip from Reykjavík to Seattle was great: comfortable seat and more room, though they were both in the same fare class."
Miinukset: "The boarding organization and food service for a long flight"
Plussat: "crew was excellent"
Miinukset: "I was not able to use the kiosk at the Boston airport and I had to wait for the agent to arrive. (waited for 4 hours)"
Plussat: "The airplane waited for us because our first flight had a delay. The airplane was clean and in good condition. The flight was very smooth."
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "Again, no food/snacks."
Plussat: "It was on time departure, boarding was seemless. This country is so beautiful, 10 days were not enough, so we decided to go back there again in future."
Miinukset: "Since it was 6 hr flight at dinner time, airline should provide either sandwiches or food trays, not just free water or coffee. In order to promote tourism, national airlines (Iceland air) should give some incentives to travellers."
Plussat: "Good crew and a smooth flight"
Miinukset: "Loudspeaker system lousy, could not hear any announcement from cocpit nor cabin crew about safety or flight progress"
Plussat: "Great crew friendly and helpful."
Miinukset: "Price the tickets where the luggage and food on a nine hour flight are incuded"
Plussat: "The flight out of Reykjavík was delayed. We missed the connection. The guy at the desk promised us a room and dinner. The hotel stopped serving dinner. We are hungry and hours from home. No one answers the phone at Iceland Air. We do not know when they will reschedule."
Miinukset: "We asked them to pay for a car instead of a hotel so we could drive. But they refused. They could have booked two rooms since there are four of us but we all have to share one room. They could have warned us that there really was no dinner instead of promising dinner."
Plussat: "Crew provided enough water and soft drinks."
Miinukset: "They make you check your carryon bag and charge $64 For it.That’s a rip-off. Seats were not comfortable."
Plussat: "Short duration and cheap price."
Miinukset: "I wish there was a larger selection of food to order and that the portions were larger. The beverage cart only came by once during the trip, though water was offered twice. The entertainment selection was mediocre with mostly old movies and many movies offered only in Icelandic."
Miinukset: "Icelandair attitude suck and is the reason I will not even visit Iceland now."
Plussat: "Comfort was good because we paid an extra $45 for more leg room and we had an empty seat in our row."
Miinukset: "see comments above, Crew served beverages once and did not pick up trash at end of trip till asked. We have travelled quite a bit internationally and expected more out of an airline. Have booked two flights to Europe next year with other airlines."
Miinukset: "Seat comfort"
Plussat: "Courteous crew. Flight was on time."
Plussat: "Kind crew and comfortable seats in the exit row"
Miinukset: "No snacks"
Miinukset: "Delay in Philadelphia affected this score"
Plussat: "Efficient, not too uncomfortable. I would fly them again."
Miinukset: "Food - not enough choices and very little that could be a "meal." I was on a long flight from Europe, was very hungry and wanted a real meal. Also, on European flights, you would think SOME offerings would be included (but they were not!)."
Plussat: "On time. Luggage arrived to destination."
Plussat: "entertainment was awesome"
Miinukset: "my seat mate crunching on his apple"
Plussat: "Movies."
Miinukset: "No food! Delayed arrival from London and security clearance delay with a final call for connecting flight was very stressful!!!"
Miinukset: "No snacks and I asked for headphones, but flight attendant forgot about me."
Plussat: "Water bottle given while boarding, friendly crew"
Miinukset: "Had to purchase food no free pretzels or anything like that, but the food was delicious"
Miinukset: "I wasn't on their passenger list. Wi-Fi is expensive for how unreliable it is. Sometimes it works flawlessly, sometimes it doesn't work at all. They also lost my luggage. Overall, a very poor showing."
Plussat: "A passenger that I was going to sit with had an obvious head cold or flu. Due to my own medical recommendations, I calmly asked a flight crew member if I could change my seat. I was helped nicely, no big deal. Thank you So much!!"
Plussat: "Connecting flight on Finnair albeit from Oslo, Norway, delivered as promised. On time departure and arrival. What a relief. Too bad Icelandair ground ops did not get our luggage on board. No surprise there. Lost valuable vacation time and money tracing and recovering our possessions."
Miinukset: "From delayed departure from Dulles to hot airplane, cramped seating, minimum service, late arrival in Reykjavik and 19 hours of constant gate changes, nothing went right for the airline and the hundreds of frustrated passengers. Waited from 0730 Saturday to 0300 Sunday to continue to Helsinki. 5 unexplained flight delays and last minute gate changes before flight being cancelled and rescheduled. What has happened to Icelandair?"
Plussat: "Icelandair's seat headrests are very comfortable for sleeping."
Miinukset: "The Reykjavik airport, although it has nice restaurants, is ill equipped to handle the number of passengers going through it!"
Plussat: "Non"
Miinukset: "Non"
Miinukset: "My final flight and I was going to finally get some food. Only to find that without a major debit or credit card that wasn't happening. I needed to pay for my breakfast and cash was not acceptable. In addition to a massive overflow of parents going through passport control and neatly missing my flight I was quite unhappy"
Plussat: "Thanks for offering food on a relatively short flight."
Miinukset: "Need more vegan items"
Plussat: "Kindness and flexibility of staff with health concern."
Plussat: "I took an Icelandair flight a few years ago and this time around I noticed that the entertainment system had been significantly upgraded. The food options were a bit better too. All for purchase online, but, actually, pretty reasonably priced compared to what buying a sandwich, for example, costs at a grocery store in downtown Reykjavík. Also, all the staff were friendly and helpful."
Miinukset: "The boarding process was interesting - because our flight was late getting in, I thought we would miss our connection but the passport control was quick and easy and then our flight left late so there was no need to rush"
Miinukset: "The gate changed and I heard no announcement of it. Received incorrect information from uniformed employees when signs were not found about the flight at the wrong gate..There was no waiting area for my flight, only a line. We were bussed to a remote area of the field to board our flight from the tarmac. The flight was late in leaving. Crew was nice once we were on board, good plane. Cold in row 19, boiling hot near forward lavatories. Stressful, horrible experience."
Plussat: "I love Icelandair's stopover option. Fares and flight staff are great."
Miinukset: "Reykjavik airport gate area is terrible - not enough seats and chaotic boarding process with buses."
Plussat: "I liked the in flight entertainment."
Miinukset: "The cabin was way over heated and the boarding process was unnecessarily long and arduous. The flight was extremely turbulent after the captain guaranteed good weather."
Plussat: "Overall the flight was ok. Crew was nice, entertainment was decent."
Plussat: "Getting off"
Miinukset: "Boarding from both ends of plane with random passengers. Unanswered call buttons. Twenty minute delays before opening door in Glasgow."
Plussat: "Long flight but my husband and I had three seats to ourselves (both ways) and that really helps."
Miinukset: "Boarding was suppose to start at 4:10 but didn't happen until 4:40. Our flight was suppose to leave at 5. We ended up arriving a half hour late to Newerk. When you're on Icelandic time in the states, and you have to wait in line at customs, a half hour delay makes a difference."
Plussat: "Everything A-OK."
Plussat: "(The same evaluation applies to this flight as to the previous flight from Brussels.)"
Plussat: "Boarding process in Reykjavik was a nightmare. There were five or six flights leaving within a half hour of each other and hundreds of people were crammed into a very small waiting area with nowhere to sit."
Miinukset: "There were no announcements explaining why our flight was not boarding on time. We waited about 50 minutes at the gate while other flights that had later boarding times were boarding. Besides being squished in a crowd with nowhere to sit for such a long time and no explanation about why we weren't boarding made for very grumpy passengers even before we got on the plane!"
Plussat: "Crew was helpful. Legroom was good."
Miinukset: "We had to buy headset and food onboard for an international flight of seven hours. Cheap airline, charging premium prices. We will never fly Icelandair again."
Miinukset: "We paid for premium comfort seating which translated into a three seat row with the middle seat empty. No priority seating. No access to lounge. Entertainment system not working, but no recent movies anyway. Would not fly Icelandair again"
Miinukset: "Seats recline too much resulting in the person in front of me encroaching on my area. There was no free food or snacks on a international flight. The boarding area was a mess and no verbal instructions were given for boarding."
Plussat: "I am very happy that the entertainment was free."
Miinukset: "There was no structure to boarding, people just got on whenever because we were bused to the airplane. This made getting to seats difficult for everyone and delayed takeoff even more than it was already."
Plussat: "The plane was new which meant new entertainment system and seats."
Miinukset: "It took over 30 minutes for our luggage to arrive on the conveyor belt."
Plussat: "The flight wasn't too full."
Miinukset: "There was not enough food/meal options. It was mostly just overpriced snacks."

This has been an outstanding trip, the service and boarding was simple and enjoyable.

Fly was delayed and we missed connection flight. Connection flight was rescheduled and that flight got delayed for more then hour

Good service and courtesy of the staff

Everything was great! Registration, boarding and flight overall experience was great!

Delays....

Attendant was very considerate. Brought me coffee 3x and a ginger ale.

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

Flight was delayed nearly five hours. Would have missed my connection despite having a 2.5hr layover originally. Austin to Philadelphia just is not a route that has many back up options if there is a problem. I will avoid Austin at all costs going forward. Please be aware if you have connections in Austin that they don’t fly to all locations on every day. So if you miss one……you might be stuck in Austin for a day or two. STAY AWAY FROM AUSTIN.

Miinukset: "Ok"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Some social distance inside the plain would’ve great"
Plussat: "The in flight entertainment was amazing, crew was super friendly."
Miinukset: "N/a"
Plussat: "The movie options they have"
Miinukset: "More comfortable seats & better food"
Plussat: "Would’ve loved if the flight from Louisville to Charlotte weren’t delayed 2 hours for mechanical reasons!"
Miinukset: "The flight could’ve waited for us instead of leaving on time for Allentown!"
Plussat: "Arrived early. Friendly pilot."
Miinukset: "Attendant did not offer snack choice."
Plussat: "comfortable seats"
Miinukset: "food"
Plussat: "Great crew!"
Miinukset: "Flight was too crowded!"
Plussat: "On time."
Plussat: "Pilot made up time from Montrose to Dallas. 737 is more comfortable than some of the planes in use currently."
Miinukset: "It was United not american and it was ok"
Miinukset: "Our flight reservation was somehow cancelled and we had to go through a process getting rebooked on other departing flights that day. Only our second leg (Chicago to Seattle) was confirmed."
Plussat: "Trip duration, coordination of the crew"
Miinukset: "The food. They need to bring back complete meal for the customer. Enough with chips and soda."
Miinukset: "Announcements were way too loud and they kept trying to sell us their new credit card. Bad enough being crammed into a tiny seat, but then you don't get any peace and quiet."
Plussat: "Fast"
Plussat: "I've recently had problems with other airlines in the past few years. It seems that flight attendants get more and more rude by the day! I had nothing but a pleasant time on both these flights though. Everyone was cordial and respectful!"
Miinukset: "Don't have a conplaint."
Plussat: "The crew was friendly and informative. They were very helpful. The"
Miinukset: "The seats were uncomfortable. They were hard and so narrow I had to sit crooked in the seat to keep from getting banged into by the service carts and every person going by to the bathrooms. I'm not tiny, but I'm not huge either, it was just overcrowded. It was also very hot in the airplane the entire way from Phoenix to Spokane. My husband, who is always cold, was even hot."
Miinukset: "I miss my flight because my plane left “early.” The person who attended me wasn’t understandable at all, she responded with so much rudeness. Was very upset!"
Plussat: "The crew even at the economy class were very nice and accommodating though we're not Caucasians."
Plussat: "The headrest entertainment terminals are always a good thing."
Miinukset: "No space to put a small carry-on bag if you spend extra to get legroom."
Plussat: "I arrived at my destination at least! Good crew and decent food but that’s the least I can expect from an 8 hour flight."
Miinukset: "Very old plane. Had the screens every 4-5 aisles. No control over the entertainment. Very uncomfortable seats, but so are almost every other airlines. The worst part about this flight was that I traveled with my girlfriend and when I went to check in, 24 hours before, there were only single seats left and there were so many open seats together that were considered “preferred” and had to pay $80 for just one “preferred” seat just so we can sit together on an 8 hour long flight. The seat didn’t even have any extra legroom or anything, it was a normal seat. American Airlines is just trying to squeeze money out of anything they can."
Miinukset: "If there was ever a staff that was more eager to shirk responsibility I have never encountered it. At this point you might as well crash the plane and blame a duck. I am personally offended at the shear incompetence of the people employed by your "company.""
Miinukset: "We waited for 3 hours inside the plane on taxi then had to get off for an hour because of traffic delays."
Plussat: "Spacious seats"
Plussat: "The plane"
Miinukset: "The waiting time due to the storm and the no communication from the crew . 5 hours strand on the tarmac plus 9 flying."
Miinukset: "The video monitor for my seat was broken. So, low entertainment score."
Plussat: "Flight attendants were nice"
Miinukset: "The seats were incredibly uncomfortable. There was no leg room and 122 of the space below the seat in front of me was taken up by a metal box attached to the seat. I couldn't put both feet under the seat in front of me. The food was bad tasting and overly processed. We were fed a lean cuisine. The entertainment was from mounted tv's in the aisle. At this point, all planes crossing the ocean should have individual tvs for a customer to watch. They had this 15 years ago, how do they not have it now."
Plussat: "The food was okay, and the flight attendants were lovely. That's about all the positive things I have to say about that."
Miinukset: "The entertainment was high my list, only because you're stuck on a flight for many hours. Although I was exhausted because I had a 8 hour layover in Manchester, it would have been nice to have a couple of entertainment options. On my flight on British Airways from New York to Gatwick, we had so many movie and series options. These things are important on a long flight, otherwise the flight becomes torturous because you run out of things to do. On this flight, we had no choices, only what was given to us to watch. This made my flight unbearable."
Plussat: "Crew was apologetic."
Miinukset: "PHL ground stop no known reason. Good weather. Even pilot was at a loss. 4 hours total delay, 3 of which spent in tarmac."
Miinukset: "Missed connecting flight because they left late out of our origin location. We were only 2 min late but they closed the door eventhough they knew the previous flight had landed and we were on our way to the flight."
Plussat: "It seems like the plane was recently renovated and I loved the comfortable seats."
Miinukset: "There was virtually no free entertainment available."
Plussat: "Liked having an exit row seat, appreciated being given a full can of soda, and loved the in-flight entertainment options as I was able to watch two recently released movies."
Miinukset: "Leg and knee space stink for basic economy, especially as a big guy (6'4")."
Plussat: "Entertainment system"
Miinukset: "Food was awful"
Miinukset: "1.5 hours late leaving"
Miinukset: "Boarding took forever, the flight was over 2 hours late which caused me to miss my connecting flight and my military orders were not honored - I still had to pay extra to take all my gear back to my duty station. Never had that issue with any other American airline."
Plussat: "General professionalism of crew"
Miinukset: "Food selection was poor, small quantity, and bad value. Online boarding pass didn't work for return flight first time, but worked a second time."
Plussat: "Good movie selection"
Miinukset: "The crew as in every AA flight could not care less about clients. Business class seats on dreamliner get shaked when adjacent passenger moves Got stolen a pen when being reviewed for liquids just before boarding"
Miinukset: "Felt like an old domestic flight. No Wifi and screens in the center that are hard to see from the window seats."
Miinukset: "Small narrow seats"
Plussat: "Since the merge with US Airways, it seems as though American has adopted it's ways. US Airways was my least favorite airlines therefore I am disappointed by the merge. American now charges $25 each way for a trip to the Caribbean, which was not the case in the past. No entertainment provided unless one wants to watch a Free movzie on your small cell phone screen (lets hope your phone is well charged and you remember to bring your ear buds also)."
Miinukset: "Lack of snack options, lack if entertainment, baggage fees, less space for comfort."
Plussat: "Not happy ."
Miinukset: "No good communication in why flight was cancelled or delayed . I personally had family traveling far to pick me up at the airport and it was very inconvenient on all my flights with American Airlines."
Miinukset: "I did not like the fact that American Airlines cancelled my 17 Yr old neice's flight from Dallas to Denver over a thing called "timed-out". And had her sleep in a room with a cott instead of a hotel room. And the fact that we as customers pay good money for tickets only to be subject to the airlines way of business. It is absolutely unacceptable!"

Boarding announcements were inaudible. The boarding process was unclear.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

worst boarding experience ever, the agent would not allow family boarding. was super rude and would not provide his name.

One flight has delayed, but connecting flight ( the same company) has another plan for us. And left TO TLL. Instead Finnair.Who waiting pax from BRUSSELS. GREAT EXAMPLE OF COOPERATION. 👍

Great leg room and very clean plane nothing could be better 😁

Plussat: "Smooth flight. Perfect service."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Miinukset: "The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed."
Plussat: "Clean and neat aircraft with nice crew"
Miinukset: "Find a way to serve at lease water. Some crew members were uptight. Need to be friendly"
Miinukset: "The crew might be greeting passengers onboarding."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Miinukset: "Being on time"
Miinukset: "At least a complimentary glass of water or juice in Economy."
Plussat: "Arrival in time"
Miinukset: "Compartment for hand luggage was full, no space"
Plussat: "Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth."
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew."
Miinukset: "Flight was delayed"
Plussat: "Small compliment from Air France was lovely and unexpected"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Yes"
Miinukset: "Trips"
Plussat: "Crew were efficient and friendly."
Miinukset: "Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable."
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Plussat: "Short flight"
Miinukset: "They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Miinukset: "SEVERELY DELAYED"
Miinukset: "They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!"
Miinukset: "This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain."
Plussat: "Everything was in time. Baggage I handked in the Riga airport and received it in Larnaca, no problems"
Miinukset: "An extra fee is charged if you don't check-in online."
Miinukset: "In Stockholm they denied my boarding to Riga and Moscow as they told me that I need Shengen visa. When I was buying ticket I wasn't informed that I need to have Visa. I always travel through Europe with layovers and never have this issue before. I had to buy another ticket straight to Moscow and wait in the airport for 8 hours. I ask to reimburse me half of the price of this ticket."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "Quick bag drop and security line at Riga airport. Quick boarding with all the larger suitcases forcibly checked in at no charge. On time departure. Seats are comfortable enough for a short flight."
Miinukset: "(This is more of a comment on Kayak's review page than on the flight.) Haven't tried the food and there was no entertainment."
Miinukset: "No fee food or beverages at all. Attendants were very pleasant. Since this is an economy airline there reallly is no complaint. Our flight was full and boarding went smoothly."
Plussat: "I was surprised by the professionalism of air Baltic employees. They dressed well."
Plussat: "The equipment used for the trip to latvia. the cs300 was superb and I enjoyed my seat. It was comfortable. The boarding was quick and efficient. spacious and quite lovely. the food was ok . i enjoyed the grilled pork."
Miinukset: "the customer service rep stopped only me, the only black man travelling from riga to russia and was scrutinizing my passport for some long agonizing minutes. My russian visa is in the passport and updated and quite visible to see on the third page of my passport and being from Grenada I am able to travel to latvia visa free for up to 90 days. I stood there whilst others walked past me and went to the aircraft. that sucked. may 09 2017 at around 9 am."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Miinukset: "I tried to check in on my phone and the app did not allow me. The only way was buying lunch in order to move on with the check in process. I decided to get to the counter and the person charged me US$ 35 euros only for checking me in (even though their app had problems to check in). They charged me in total US$ 100 for checking in and checking my luggage. The service was terrible, especially from the person at the counter. In addition to all that, my luggage did not arrive to the final destination and was lost for an entire week. Every time I called the airline, they were charging me per minute even though they were the ones who lost my suitcase."
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"
Plussat: "Boarding, comfort"
Miinukset: "SAS didn't let me check in my flight to final distinction, so I had a problem."

Varaa halvat lennot Reykjavik - Suomi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

21.4.pe
1 välilaskuairBaltic
16t 55mKEF-HEL
25.4.ti
1 välilaskuairBaltic
17t 10mHEL-KEF
175 €
21.4.pe
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
25.4.ti
suora lentoIcelandair
3t 35mHEL-KEF
240 €
21.4.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 55mKEF-HEL
25.4.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mHEL-KEF
248 €
21.4.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 25mKEF-HEL
25.4.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 35mHEL-KEF
253 €
21.4.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 55mKEF-HEL
25.4.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 15mHEL-KEF
295 €
20.4.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 20mKEF-HEL
25.4.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 50mHEL-KEF
307 €
20.4.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 20mKEF-HEL
25.4.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 50mHEL-KEF
336 €
20.4.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 20mKEF-HEL
25.4.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 50mHEL-KEF
349 €
21.12.ke
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
3.1.ti
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
463 €
21.12.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
20t 10mKEF-HEL
3.1.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
26t 30mHEL-KEF
482 €
24.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 00mKEF-HEL
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mHEL-KEF
488 €
20.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 25mKEF-HEL
25.4.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 40mHEL-KEF
490 €
21.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 10mKEF-HEL
3.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 55mHEL-KEF
496 €
24.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 00mKEF-HEL
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 30mHEL-KEF
530 €
24.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 00mKEF-HEL
27.12.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 50mHEL-KEF
541 €
24.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mKEF-HEL
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 30mHEL-KEF
545 €
21.12.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
20t 10mKEF-HEL
3.1.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 20mHEL-KEF
626 €
24.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 40mKEF-HEL
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 55mHEL-KEF
668 €
21.12.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
47t 25mKEF-HEL
3.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
44t 20mHEL-KEF
6776 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

6.1.pe
1 välilaskuairBaltic
16t 30mKEF-HEL
87 €
8.1.su
1 välilaskuairBaltic
23t 20mKEF-HEL
91 €
16.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 30mKEF-HEL
97 €
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 40mKEF-HEL
98 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 30mKEF-HEL
99 €
8.1.su
1 välilaskuairBaltic
16t 30mKEF-HEL
100 €
22.5.ma
1 välilaskuairBaltic
16t 55mKEF-HEL
101 €
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 20mKEF-HEL
104 €
8.1.su
1 välilaskuairBaltic
16t 30mKEF-HEL
106 €
24.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 20mKEF-HEL
108 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 20mKEF-HEL
109 €
1.1.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 15mKEF-HEL
110 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 20mKEF-HEL
112 €
8.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 15mKEF-HEL
114 €
8.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 40mKEF-HEL
115 €
1.1.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 15mKEF-HEL
117 €
1.1.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 15mKEF-HEL
118 €
23.2.to
2 välilaskuaNorwegian
18t 50mKEF-HEL
127 €
27.12.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
13t 45mKEF-HEL
139 €
9.1.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
22t 40mKEF-HEL
146 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Reykjavik - Suomi

Lähtö:

Reykjavik (KEF)Islanti

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Reykjavik

Selaa lähtöpaikkoja:

175 €

Selaa matkakohteita:

175 €