Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

ROM - KTT

Etsi halpoja lentoja Roomasta Kittilään alk. 428 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Roomasta Kittilään, jonka lähtöpäivä on 28.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 29/3
pe 5/4

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Roomasta Kittilään sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Roomasta Kittilään sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 51 147 420 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Cheap flight deals from Roomasta to Kittilään

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille RoomastaKittilään, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
10:40 - 23:15FCO-KTT
11t 35m1 välilasku
14:05 - 09:45KTT-FCO
20t 40m1 välilasku
428 €Finnair
Etsi tarjous
ti 28. Touko - ke 29. Touko
06:00 - 23:15FCO-KTT
16t 15m2 välilaskua
14:05 - 08:55KTT-FCO
19t 50m2 välilaskua
638 €Air France
Etsi tarjous
ti 28. Touko - ke 29. Touko
06:00 - 23:15FCO-KTT
16t 15m2 välilaskua
14:05 - 08:55KTT-FCO
19t 50m2 välilaskua
639 €Air France
Etsi tarjous
ti 28. Touko - ke 29. Touko

Lennot Roomasta Kittilään - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Roomasta Kittilään lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Kuinka kauan lento kohteesta Rooma kohteeseen Kittilä kestää?

Lento kohteeseen Kittilä kohteesta Rooma vaatii vähintään yhden välilaskun, koska tälle reitille ei ole saatavilla suoria lentoja. Lyhyin lennon kesto on 11t 35m.

Hyvä tietää

Halvin lento

428 €
Lento Rooma – Kittilä

Milloin varata lentoja reitille Roomasta - Kittilään

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatRoomasta Kittilään viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Roomasta - Kittilään reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Rooma - Kittilä reitillä?

  Kun lennät kohteesta Rooma käytät Rooma Leonardo da Vinci kenttää. Laskeudut kohteeseen Kittilä, joka tunnetaan myös nimellä Kittilä.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Roomasta Kittilään?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Roomasta Kittilään?

  oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Rooma - Kittilä reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Roomasta Kittilään?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Roomasta ]Kittilään lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Roomasta Kittilään lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Kittilään Roomasta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Roomasta Kittilään?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Kittilään ja takaisin Roomaan toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Roomasta Kittilään?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Kittilään Roomasta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Kittilään

Matkakohde:

Kittilä (KTT)Suomi

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: