RVN - HAM

Etsi halvat lennot reitille Rovaniemeltä $[32131-Hampuriin

Vertaa lentolippuja Hampuriin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

RVN — HAM
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Hampuriin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Rovaniemi - Hamburg

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Rovaniemen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 256 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 411 € tai jopa alle sen.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Rovaniemeltä - Hampuriin reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Rovaniemi -Hamburg

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

penkkien tiloissa

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Dinner was very salty, chicken with broccoli. Quinoa salad? The dinner on my flight JFK-Helsinki was excellent, kind of a roasted chicken with sauce and potatoes. Other than that, I love having wine with dinner, blueberry juice, coffee. I'll fly Finnair again.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Pretty good!

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

The whole experience was miserable. Worst service I’ve ever received. Turkish airlines customer support called me a liar and threatened to hang up on me when the whole issue was due to their delays. They booked me on a different flight arriving two days late without my consent on travel times and then refused changing any of my itinerary. I travel internationally for work every month and this has been by far my worst travel experience. DEPLORABLE service and they simply do not care about their customers

The check in wasnt so good and fast

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Was delayed and caused us to miss our connecting flight. In fact we've taken three Finnair flights in the last 3 months and every single one has been late.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

No complaints at all. The flight was terrific

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

I couldn’t fit my bag under my seat— and the boarding process was super chaotic and disorganized

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

The flight was ok. Crew members a bit on edge

koneessa oli liian kylmä

We had a connecting flight both with Ryanair - both delayed nearly missed it.

Waited 2 hours for luggage to be delivered _ totally unacceptable.

More than 3 hours delayed

Bus boarding so don’t quite understand how they can charge for priority boarding, one for trading standards.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "Fast boarding, crew was able to help"
Plussat: "Nothing really stood out"
Miinukset: "Rude air hostess who was ignoring us in particularli where I was nearly fainting"
Plussat: "I was in Emergency row by myself!"
Miinukset: "I felt like I was always being sold something throughout the Ryanair experience. It’s too much."
Plussat: "Very chip flight but expensive tricks about luggage paid my cabin bag but not allowed to check them I will never flight with Ryanair air."
Plussat: "Staff is really fine."
Miinukset: "There was no food and drinks at the flight. Not even the water. Also I dont understand the point of priorirty biarding as 90% of passengers were on that row."
Miinukset: "There was a delay of 2 hours when the boarding du"
Plussat: "Friendly crew. Good leg room."
Miinukset: "Magazine racks on back of seats would have been good."
Miinukset: "We lost our bag."
Plussat: "Crew were friendly and did their best in a bad situation"
Miinukset: "Flight was delayed. Gate was disorganised, like hearding cats and the poor crew were missing essentials from their food and beverage carts. Like milk for their coffee."
Plussat: "The cheap price"
Miinukset: "Check in, ticket check, linking up, boarding process, etc.... Everything was done miserably poor, that way, I believe Ryan Air can make more money by getting people will purchase priority boarding, etc! That said, and as I stated above, the crew was fine."
Plussat: "Inconvenient all, no aplogise of delayed Flight as like the turtle!"
Miinukset: "To prepare on time!! Plz Eeven though I’ve booked more planty of time for next plan, it was late because of too much delayed"
Miinukset: "."
Plussat: "Getting off the flight. At least they didn’t lose my luggage."
Miinukset: "Everything else"
Miinukset: "pre check no matter what and don’t take a check in or else they stiff you with $120 in fees. Completely crazy"
Plussat: "Flight on-time, friendly to baby. Did not have food and no entertainment."
Miinukset: "Took long time to pick up baggage (could be an issue at BCN airport). Would be great to arrange seating (sit next to my wife) when seats are randomly picked up"
Plussat: "Loved priority boarding with 2 bags, very smooth. Left on time, arrived early. Comfortable enough for a 1-hour flight."
Miinukset: "Website said we must get boarding passes stamped or we wouldn’t be allowed on flight, and we wasted time waiting in line at check-in desk only to find out we didn’t need to get a stamp after all. The constant ads were annoying of course."
Plussat: "Check-in / boarding etc was all fine."
Miinukset: "Some noisy passengers behind us who swore a lot and the cabin staff did nothing to quiten them down sadly. Not much legroom."
Plussat: "does not respond to normal standards - to little space seats can not move to the back"
Plussat: "Price! Fast and efficient boarding, flights were all on time."
Miinukset: "Onboard food quite expensive to buy."
Miinukset: "It was delayed and no one told us any updates on the fligh. I almost l"
Plussat: "Smooth flight"
Miinukset: "Couldn't adjust the seat and no backpockets."
Plussat: "What did I like: Price, punctuality"
Miinukset: "What didn't I like: Comfort (3h1/2 on these seats is inacceptable), embarcation through "bridge" in Madrid, outside stairway in the rain!"
Miinukset: "The flight the board on time"
Plussat: "Priority boarding means you're not queuing to have your boarding card scanned. Crew were really nice."
Miinukset: "But then you all get chucked on the same happy bus to the plane so you still may not be able to bring your guaranteed cabin bag on board with you. Seats are designed to be horrifically uncomfortable."
Miinukset: "The whole checking in process was ridiculous!!! You can only check in on your phone otherwise everything is fee. There are no self check in computers. I'm flying international so don't always have wifi available. Charged to check in my luggage. Which is horrible. It's not even a flat fee for the luggage it's by waeight and I had to go back and forth to a different counter for weight, then to pay, then back to drop off the luggage. One person at the counter should be able to do that one transaction.. it's such a waste of time. I will never fly this airline again."
Plussat: "Staff was nice and friendly."
Miinukset: "It was a 35 min flight. Although cheap, the baggage fees are ridiculous. It was cramped. And it took forever to board. Seriously our boarding passes were checked 3 different times."
Miinukset: "I did my reservation online and they asked me to pay 50 euro because it not completed I already did first step and second strip but than no response from your website I came to the airport 3 hours before departure to a void the problem but office was closed"
Plussat: "Relatively smooth flight, boarding, checking in, arrival, etc. Typical of small crafts. I chose this flight more for the time (it fit with our needs)."
Miinukset: "It was difficult to figure out the extra baggage fees, what was allowed and not allowed. I think the money I saved on the tickets overall was eated up by the extra 60$ we had to pay for our baggage."
Plussat: "This was our first Ryann air experience and we are very satisfied with the service. The airplane leaved at time and arrived ten minutes earlier. The ratio between what you paid and what you get is much better than the one from American airlines."
Miinukset: "No food, the seats were old, but it was ok,"
Plussat: "Flight got to destination on time"
Miinukset: "I checked in in advance but had a bag to check which turned into a check in nightmare. Had to pay for a bag even though it said 1 bag free on online check in. Flight attendant had no change for a water - why do you not anticipate having to break a 20 bill - and gave me a fistful on coins. When I said let me pay by card, she said ok but I won't give you back what you paid already."
Plussat: "Really kind and helpful staff"
Miinukset: "The boarding process is rough although stansted airport In general is pretty terrible."
Miinukset: "Our flight was delayed by over two hours from Frankfurt Hahn. No one on the ground gave us any information. They left the entire group of people alone in the gate and did not return until the flight had landed. Everyone was sitting on the floor, clueless. We did not know where the plane was or when it would come. I also paid extra for priority boarding to ensure that my bag would have space in the overhead compartment so I would not have to store it under my seat. However when the remainder of the passengers boarded the aircraft, they took my bag out from the overhead compartment to put another passengers bags where mine were. They had me put my bags underneath my seat. This would not be a big deal but I am an above average tall person, so it forced me to be quite uncomfortable for the entire flight. When I tried to tell the flight attendant that I paid for priority, she ignored me and walked away. 2/10 would not use airline again. I would rather pay the extra to be treated better."
Plussat: "The flight was delayed. No one took charge of boarding. Passengers talked over announcements."
Plussat: "Paying for the extras to make my journey as better for me"
Miinukset: "Selling of the scratch cards and cabin crew asking everyone row by row for change for €20."
Plussat: "On time."
Plussat: "Crew was friendly. Boarding was easy. Coffee was good."
Miinukset: "Minimal leg room. No where to put books or magazines."
Plussat: "Flight left on time and arrived early."
Miinukset: "Boarding needs to improve."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Late no communication stuck in a queue at airport and no one said a word for over an hour! Will never use again"
Plussat: "exceeded expectations. Service, ease and follow up - top marks"
Plussat: "cheap"
Miinukset: "anything except cheap..."
Plussat: "Flight and crew and service were good once we got to the gate and on the plane."
Miinukset: "We were required to have a printed boarding pass, and since we were traveling it was difficult to get prior to getting to the airport. Once we got to the airport, we were bandied about from one desk to another, then told we would have to go spend money at a computer/printer station, or else pay 15 pounds."

Varaa halvat lentoliput $Rovaniemeltä Hampuriin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

10.1.ti
2 välilaskuaRyanair
10t 05mRVN-HAM
73 €
10.1.ti
2 välilaskuaRyanair
10t 05mRVN-HAM
81 €
13.1.pe
1 välilaskuRyanair
9t 05mRVN-HAM
117 €
13.1.pe
2 välilaskuaRyanair
21t 05mRVN-HAM
133 €
8.1.su
1 välilaskuRyanair
27t 45mRVN-HAM
136 €
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 20mRVN-HAM
137 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
18t 15mRVN-HAM
138 €
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
14t 50mRVN-HAM
139 €
15.1.su
2 välilaskuaRyanair
27t 20mRVN-HAM
140 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
18t 15mRVN-HAM
148 €
14.1.la
1 välilaskuFinnair
13t 50mRVN-HAM
149 €
8.1.su
2 välilaskuaRyanair
24t 10mRVN-HAM
166 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mRVN-HAM
174 €
9.1.ma
2 välilaskuaRyanair
23t 05mRVN-HAM
175 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mRVN-HAM
176 €
10.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 40mRVN-HAM
177 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 45mRVN-HAM
180 €
25.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 20mRVN-HAM
182 €
8.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 05mRVN-HAM
192 €
18.2.la
1 välilaskuFinnair
9t 45mRVN-HAM
211 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemi - Hampuri

Lähtö:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Matkakohde:

Hampuri (HAM)Saksa

Tarjouksia paluulennolle:

Hampuri - Rovaniemi

Selaa lähtöpaikkoja:

387 €

Selaa matkakohteita:

387 €