Etsi halvat lennot reitille Rovaniemeltä $[90-Saksaan

Vertaa lentolippuja Saksaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

RVN — Saksa
5. tammikuu — 12. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 5/1
to 12/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Saksaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Saksan lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHampuri
1 välilasku alk. 139 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

joulukuu

Huippusesonki

heinäkuu

Keskim. hinta meno-paluu

338 €

Hyvä tarjous meno-paluu

252 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

205 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 7 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 30 %.
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Saksaan

  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista heinäkuu sekä elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Saksaan on maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 2% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Saksan lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Rovaniemi - Saksa

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4328 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Impossible de s'enregistrer en ligne avec Finnair

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Todella ahdas kone.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

The boarding is a little chaotic due to size of the departure area before boarding the transferring bus to the plane in Athens.

Lots of gate change 15 mins before boarding

Stop making the people on the flight pay extra for WIFI. The flights are expensive enough.

I really enjoyed this flight despite the fact I couldn’t sleep. The food was tasty, and the staff very helpful. The entertainment was good enough to keep me from being bored.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

The main stewardess was terrific: friendly, with a nice wit and terrific German.

Free checked bag. You guys always lie and say I get a checked bag, but when I check in I have to to pay extra.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Late boarding

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The flight was very comfortable but we ended up paying an extra $300 more for each ticket for seats and baggage. We should have been told in big bold letters that there would be extra charges for everything else.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Finnair crew is always polite and professional. Food was fine beautifully presented. Champagne is plentiful and the blueberry juice is delicious

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

kone oli 1,5h myöhässä

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Was delayed and caused us to miss our connecting flight. In fact we've taken three Finnair flights in the last 3 months and every single one has been late.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

I couldn't fly because it was canceled in advance, remember? So why in the hell do you send me this rubbish questions???!?

2 hours delay, no catering, not even some water during the waiting time

It was around 3 hours late, terrible

Plussat: "Seat was very comfortable. Crew was excellent"
Miinukset: "The warm sandwich with the snack was just OK; rest of food was pretty good"
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "Seats"
Miinukset: "Paid for high speed WiFi Could not even check my mails"
Plussat: "Easy boarding"
Miinukset: "Leaving on time"
Miinukset: "Late"
Miinukset: "I missed my connection in Dusseldorf because none of the 12passport gates worked. Two border agents tried to handle the crowd, but I arrived at the gate 1 minute after flight close. Neither the agents at the gate nor at the transfer desk were willing to help me get to Manchester. Never fly EW again."
Miinukset: "The seats are uncomfortable and too close together. The flight was late because we circled the airport several times in the air, and spent thirty minutes waiting on the tarmac to come to the gate. The stewardess spilled on my neighbor each time she filled my water."
Plussat: "Eurowings is an average low-budget flight. But at least the equipment looked all right, and it was clean."
Miinukset: "No food or drink is included in the price, narrow seats."
Plussat: "Seats were comfortable"
Miinukset: "Change in gate was not anounce"
Miinukset: "Everything, flight was super late, no explanation whatsoever,"
Plussat: "Seats at the front are comfortable with space for the legs."
Miinukset: "One drink within almost 4 hours flight is not enough."
Plussat: "Almost 2 hours delay, crew couldn't confirm if our connection flight in Cologne will wait for us. It was very stressful."
Miinukset: "Information"
Plussat: "The flight was 20 mins faster, boarding was OK. The ladies on board were doing a good job"
Miinukset: "Unfortunately the seal with extra legroom was comparable with a standard seat from other mid-distance airlines. The food & drink service was only from very limited quality. There was no entertainment on the seat, only with wi-fi oboard on your own handheld."
Plussat: "The price"
Miinukset: "Assistants were rude and the flight was delayed and they didn’t provide a solution to my lost connection."
Miinukset: "Terrible hard landing"
Plussat: "It was ok"
Plussat: "Friendly and attentive crew."
Miinukset: "There wasn't enough seating at the gate, people (the elderly included) had to sit on the floor or stand for quite some time as boarding started well after the gate closing time printed on the boarding pass."
Plussat: "On time"
Miinukset: "N/A"
Miinukset: "2h delay"
Miinukset: "There was a change of name and the wrong name was changed. I very nearly didn’t get on the flight and had to pay extra fees to fly. I wasn’t aware I was booking with last minute.com, whom I have had issues with before. Worried about the return flights already."
Miinukset: "12 hour flight with no in flight movies unless you paid an extra EUR 10. Food tastes bad, plus I was skipped from the second meal despite having prepaid for it (flight attendant overlooked that my seat was on a list, part of the problems that come with nickeling and diming for every single thing including even meals on an international flight). Despite flying to the US, attendants consistently only spoke German to me and my wife, did not speak on both German and English."
Plussat: "If I can give this airline negative stars, I would."
Miinukset: "Lack of communication. Lack of sympathy. Lack of knowledge. From the beginning, I wasn’t given the boarding pass to my connecting flight nor was I informed as to why. When I finally made it to my connecting flight with NO time to spare (very small window of approximately 45 minutes to make it to my connecting flight) my husband, my son and I were turned away from our flight due to over booking. The Eurowings manager guarantees we would be able to make another flight if we went to the ticket counter right away. At the ticket counter, (different airline) the ticket agent explained we’d have to transfer our booking over from Eurowings to the new airline. This left us NO time to make that flight the Eurowings manager guaranteed us we would make. We also waited 3 hours at the baggage claim office only for them to tell us they lost all our bags. Only 2 out of our 5 bags made it onto the flight and will be waiting at lost and found of our final destination and the other 3 bags are unknown of their whereabouts. The Eurowings ticket agent took ALL of our bags including my husbands and I carry ons, so we were left with no clothing and had to stay at the airport over night. This airline really sucks. We were never informed in advance of this over booking issue or I would have certainly made my own accommodations before hand. Will never fly Eurowings again. Definitely the worst airline I’ve traveled with. And I lost 5 bags in the process."
Plussat: "Not much really except Wi-fi which is pricey though."
Miinukset: "Delayed with no information. Boarding bit chaotic and once on board no food left to buy as everything has been sold out. Despite me being in row 1 and the first customer to be served. Plane arrived at low cost Barcelona terminal and we had to wait quite long for our luggage. Eurowings race to the bottom."
Plussat: "Seat comfort Nice stafflost"
Miinukset: "They lost our luggage Major bummer"
Miinukset: "Missed flight because of another flight delay"
Miinukset: "I did not board, because another flight delay caused me to miss this flight."
Plussat: "The two staff I randomly meet and ask for questions"
Miinukset: "Stereo type staff unnecessarily and poor customer services from two ladies while I was leaving to exit. I didn’t know I should be escorted by them at that point and they were so rude on . They couldn’t even be nice and understand that I miss my flight."
Miinukset: "Delayed on both legs of the flight plus poor communication relating to why and approximately how long we would have to wait."
Plussat: "Everyone was nice."
Miinukset: "When we finally were able to board it went smoothly. The crew was nice, but nothing amazing. Not very comfortable but not surprised for a short flight. There was no “food”. There was no “entertainment”. Kayak was great for information and reminders!!!"
Plussat: "Flight was on time!"
Miinukset: "The security in Düsseldorf for American citizen was very nusty. They stop everywhere ask allot of non sense questions and check your bags twice! That was a real torture for no reason!"
Miinukset: "Flight was cancelled; waited in the Rome airport for over 8 hours waiting for assistance and for a new flight for tomorrow and then another 2 hours we had to wait for a shuttle to take us to the hotel. By far worst airport/airline experience by far. Will never book with Austrian/Eurowings ever again."
Miinukset: "The entire process to get on a bus to go to flight was delayed by over 15 minutes so the ticket agent could fix one person's flight. There were over 40 people waiting to board the bus. Terrible."
Miinukset: "Is there anything more to say?"
Plussat: "I received a little meal. Pleasant manner of staff."
Miinukset: "No problem"
Plussat: "Once we were all aboard the completely booked out flight, it didn’t take long to take off. The captain apologised for the delay and kept us up to date with our progress during the short flight. Staff were efficient and friendly."
Miinukset: "Lack of communication at the boarding gate. It wouldn’t take much to let people know the reason for the delay. And, while I understand that it isn’t possible to cater for all allergies on a short flight, there are enough people with food intolerances to have a few options other than wheat based snacks."
Plussat: "We arrived in Zagreb 10min early"
Plussat: "Eurowings employees overall were friendly, helpful and polite. Language was not much of a barrier. Seats were fairly comfortable for their size. Boarding was smooth and efficient. Information given in-flight was nice. I loved the electronic flight path information available on the entertainment console. We did not purchase the entertainment, but it looked like selections were adequate."
Miinukset: "Food menu was not accurate. Items listed not available. Food prices were too high. $15 Euro for a reheated fish dinner and small beverage is ridiculous. Carry on bags were weighed. Very difficult to meet carryon weight when carrying necessary electronics and chargers along with prescriptions and the recommended change of clothes. Made the trip stressful. I am used to meeting carryon SIZE requirements but the weight requirement was extremely irritating and unexpected. I would not have been able to do a one bag carryon of my clothing with the weight restrictions. It essentially forces a passenger to check their bag ($65 minimum)."
Plussat: "Prices of food items was reasonable"
Miinukset: "Flight was delayed by an hour . The aircraft had to be refuelled and we were asked to remove our seat belts and wait for an hour. Ae Service was horrible. The passengers who paid extra for snacks with the ticket were served first and even after I said my ears were hurting and I needed something sweet to chew on (I was going to buy something to eat anyway) I wasn't served till roughly 75 minutes into the flight. The crew was inconsiderate towards passengers who bought economy seats and was focusing only on passengers who paid extra for seats and snacks. If that's the case then they should stop serving other customers anyway and tell us beforehand so that we can arrange our own food/drinks from the airport lounge"
Miinukset: "More than 3 hours delay and this is a lot of times !!! Absolutely no matter what the relationship is about This company is disastrous !"
Plussat: "Service onboard was very efficient. Flight was short"
Miinukset: "Flight was delayed about 45 min due to aircraft late arrival. Our seats did not recline right behind emergency row."
Plussat: "Nice friendly service at the gate for boarding and onboard"
Miinukset: "Flight a bit delayed plus we experienced an aborted landing in Düsseldorf"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Never made it due to prior cancellation and no back up plan"
Plussat: "We did not have to board outside so that's a plus. Staff and crew were very pleasant. A short flight."
Miinukset: "The usual problems with an economy flight -- very crowded, stuffy, and no complementary food."
Plussat: "They rebooked me to a new airline to get to my destination."
Miinukset: "Multiple gate changes then flight was delayed 10mins, 40mins, then for an hour. No attendant ever came to the gate until the last minute. I had to be rebooked on a different airline."
Plussat: "Flight attendants were very good"
Miinukset: "Two hours late. Check in and Gate attendants rude. Unprofessional. No updates on delay"
Miinukset: "Vd"
Plussat: "With this being my first flight to and from Europe from the USA I found the airline, overall, very comfortable and run by a friendly staff. The on flight meals and drinks were delicious and the entertainment selection was much larger than I expected. I hope to use this airline company again in the future."

Tickets were cheap but it says no where that food was not included, I travel Austrian, Swiss and Turkish airlines all the time always food is included, never flew Norwegian again

Plussat: "The staff on the airplane was excellent, very friendly and accommodating."
Miinukset: "all the boarding and ticket agents were less then helpful and made me check a bag that has always fit on international flights. $100 later and no explanation as to why I had to check it. Gate agents were rude and couldn't answer basic questions."
Plussat: "The seat was great, the plane was good"
Plussat: "In flight entertainment"
Miinukset: "Insufficient staff to check people in. Over 1 hour delay; no updates were made to the flight boards on the airport. No complementary food or water was provided on this 9.5 hour flight. Landing was bumpy and nerve-wracking."
Plussat: "Great new Dreamliners, amazing and attentive crew."
Miinukset: "On board entertainment is scarce, the food is bland."
Plussat: "Crew was great, food and beverages were fine"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Nothing I will never use Norwegian again"
Miinukset: "The app said $50 for a checked bag they charged $100 at check in and would not even listen to me about it!"
Plussat: "The crew on-board was nice this time around."
Miinukset: "The entire process: -the check-in staff are rude -had to wait in line for over 1.5 hours to check in (no self-serve kiosk at CDG) -the 10kg total (backpack and suitcase) carry-on limit was a surprise on this flight and cost €80 for being ~2kg over - generally confusing with bad surprises"
Plussat: "The airport in Krakow was very clean with many shops."
Miinukset: "Tight space with big guys next to me but short enough of a flight to really mind this."
Plussat: "The fact that the plane was newer"
Miinukset: "Perhaps offering water to passengers who didn’t select in flight meal option. Eight hour flight with no water is horrible. There is an option for buy bottled water for 4 Euros but I think basic customer service should include water. Terrible... I’ve never seen this before!!!!"
Plussat: "Nice plane"
Miinukset: "Baggage policy is ridiculous. Seems random who pays and who doesn’t but they clearly target Americans. How can you fly a long haul flight and not provide water without paying????"
Plussat: "The crew was very attentive. The food was good. The pilot did not speed."
Miinukset: "Online check-in availability in Newark. We were in line for 2+ hours."
Plussat: "The seats in Norwegian Premium Economy are excellent for the price. The service on board is excellent."
Miinukset: "The food is just OK, and the in-flight entertainment system is pretty nominal, not offering much choice. The boarding in Paris was a fiasco! There was not enough room in the boarding area, at least 40% of the people were either standing or sitting on the floor."
Plussat: "Nothing to be honest. Very mediocre airline. Zero customer service from check in to in flight service. Very rude and non helpful crew. Extremely disappointing."
Miinukset: "Definitely customer service. Staff needs to know the definition of hospitality and customer service and then apply it with joy and passion for their jobs."
Plussat: "I flew on the economy class and the space between the front seat and mine is conformable, you can really stretch your legs with no problem."
Plussat: "One crew member was obnoxious."
Miinukset: "If they didn't BLAST the air conditioning. People were cold almost the whole flight. Some children were shivering."
Plussat: "Had decent movies and seats were somewhat comfortable."
Miinukset: "Could have had better movies, I did not get any food or snacks, there was a big dog under the seat next to me and it took up half of my leg space...didn't know how that was allowed."
Miinukset: "Tiny, tiny seats. Charged 80 euro for a bag that was only 4 kilos over the weight limit. Did not tell me how much that charge would be and there was plenty of space in the overheads for that bag. This is a BUDGET airline and will charge you for anything. Never flying again."
Plussat: "Disembarking from both front and back is nice and efficient. Wish more airlines did that."
Miinukset: "Both flights were delayed by more than an hour. You'd think a company called Norwegian would be ready for cold weather."
Plussat: "Super fast boarding, quicker flight than expected"
Plussat: "Modern plane"
Miinukset: "8 hour international flight and they dont offer free water? Staff boorish and entertainment limited but works well."
Plussat: "Great entertainment system"
Miinukset: "Tough chairs, no water service if didn't order meal in advance"
Plussat: "We had a great flight from Copenhagen to Orlando on a 787 Dreamliner."
Plussat: "The fact that we didn’t crash"
Miinukset: "The plane was hot old and the crew needed to step it up. Very inefficient!"
Plussat: "No turbulence"
Miinukset: "Everything had to be paid for. A sip of water, a snack, they do not provide meals like every other transatlantic flight. The flight was delayed 3 hours and hopefully my connection wasn't also delayed. Very uncomfortable seats and also had to pay for blankets."
Plussat: "Nothing. Awful crew"
Miinukset: "We didn’t purchase the food plan but we’re willing to buy food. Nobody wanted to help us. We had to chase down a flight attendant in order to get a sandwich & water. Never felt so ignored in my life. Awful crew & with lack of people crew"
Plussat: "Comfortable seats."
Miinukset: "I checked 1bag. They lost it. They can’t find it. That’s spoiling the trip."
Plussat: "Entertainment and plane was new."
Miinukset: "They would have charged forctoilet paper if they could. Even the worst airlinein the US will give you a glass of water. Baggage charge. Will look to all my options next time. 6 1/2 Flight not even a,cracker. The servers were not friendly at all nor helpful."
Plussat: "comfortable and overall good"
Miinukset: "my luggage didn't come and had to wait until the next evening"
Miinukset: "They forced me to check my bag leaving JFK. Charged me $250 to check it and then proceeded to lose my bag. They have since refused to refund my money. Don't ever fly this airline"
Miinukset: "It was very late and we missed out our opera tickets."
Plussat: "Nice newer plane comfortable ride. Great staff on the plane."
Miinukset: "Flew Norwegian air on two consecutive flights. Both were late arrivals."
Plussat: "It was very good experience. 0 complaints from me."
Miinukset: "Everything went well."
Plussat: "Service was top notch."
Plussat: "Crew was friendly"
Miinukset: "Flight left late, uncomfortable seats, No water provided."
Miinukset: "Boarding was delayed with no explanation or update. Seat choice was an added cost. Baggage was an extra cost and even higher at check-in. You had to pay extra for a meal beforehand and if you didn’t there was nothing. You didn’t even get offered water or a soda on a 7 hour flight!"
Plussat: "Staff were courteous and the anenities were good - plane itself excellent"
Miinukset: "Four hour delay in boarding put us too late into London for a planned festivity."
Plussat: "The bulkhead seats were great. Lots of room. Would love to come home with those"
Miinukset: "The boarding process was a bit helper skeleton. Really could not understand the woman announcing"
Miinukset: "You, it was you."
Plussat: "Decent leg room, comfortable cabin pressure. Very efficient boarding procedures."
Miinukset: "While certain individual crew members were friendly, the lot as a whole seemed to have some internal conflicts with communication and organization. Additionally, the frequency of announcements was disruptive. They could be more efficient with timing and delivery of information shared with passengers. The proximity of the bathrooms was convenient but they need better deodorizers in there -- it was a little stinky during the 2nd half of the trip."
Miinukset: "Boarding was over three hours late. Ground crew was not forthcoming with information. Packed us into a small waiting lounge and then cleared the lounge. The ground crew looked out-of-control of the situation."
Plussat: "The Dreamliner is excellent. Everything is new. I surprisingly enjoyed the games available in the personal entertainment screen."
Miinukset: "For an 11-hour flight, I was surprised that pillows and blankets were not offered--especially since the AC was blasting out cold air. I was freezing throughout the entire flight and ended up getting a cold that I'm still recovering from. The only other issue I had was the lack of variety in movies and tv shows. Most were obscure movies and shows that I had never heard of. More recent/relevant options would be appreciated."
Plussat: "The plane was clean, flight on time"
Miinukset: "They did not even give a glass of water for a domestic flight. It is the European way to make you buy bottles of water, but water should not be charged and a small complimentary snack would have been nice, but more important complimentary water was a necessity."
Plussat: "The crew was very nice, there were movies to watch, boarding was easy and the flight didn't have any problems in general"
Miinukset: "Seats are on the smaller side and it was a long trip, I asked about food and the flight attendant told me there wasn't any service so I bought a sandwich, after that we got dinner."
Plussat: "We arrived in Oslo as planed. Could you ask for more? Long day of travel from the ship to shore to buses to the airport. It happened, we arrived. No missteps."
Plussat: "That I had a whole row to myself...thanks for not overbooking?"
Miinukset: "Baggage fees No complementary meal(s) No instruction on having to recheck baggage at layover airport SERIOUSLY!?"
Plussat: "Staff were very attentive. Food was good. 787 is amazing to fly on. So smooth"
Miinukset: "Check in was a little slow."
Plussat: "Cheap tickets, on time flights and modern aircraft"
Miinukset: "It's a budget airline, don't expect any luxuries. No free water on board. Check in experience at Helsinki was ridiculous. Spent an hour queuing just to DROP our bags. This was AFTER already having boarding passes and luggage tags"
Plussat: "On time great"
Plussat: "The leg room was great and your own TV Flat screen was nice! And I LOVED the fact that EVERYONE had their own overhead compartment to store your smaller luggage! And LOVED you could order, swipe and a few minutes later your order was brought to you."
Miinukset: "Would prefer the seats were just a little more padded. The flight attendants were there when you needed them and did their job but they sure didn't look like they were happy to be there. Which was sad because I truly enjoyed the whole flight!"

koneessa oli liian kylmä

G

Flight delayed by an hour. Crew were great; happy and friendly.

Flight delayed 1.5 hrs, yet nothing was mentioned about it on Ryanair app where all the flight info should have been, boarding wasn’t even announced in the airport, had to miss the bus and spend the night in the airport because of this delay, yet got no apologies from Ryanair

It was planned to be a transit in Manchester, so no need of passport. Ryanair changed the terminal of the flight so, i needed a passport in the end, so impossible for me to take the plane. I had to buy another for the same day very espensive. So very stressful experience and really pissed about this kind of behaviour

Flight boarded very late and then flight took off over 2hrs late. No food and drinks provided at airport despite law. Then before landing in Berlin, crew announced that the flight was so delayed that the airport was closed for landings and flight was diverted to Hanover. Flight crew stated over the PA that buses would be waiting at airport to take passengers to Berlin. In fact, no buses or help was provided and passengers were left looking for their own way to Berlin at 1am, when there were very few options Bad bad bad conduct

The price should be cheaper.

I was charged £45.99 for not booking priority baggage. All I had was one cabin bag. This error should have been flagged up prior to us boarding I felt aggrieved, not taken care off. Just before boarding to be stopped with baggage. Please make sure you tick priority baggage for any hand luggage/cabin bag 10kg.

There were no info about 55 eur thst I had to pay, I have back with same aircraft and didn't had to pay any fees, it would be nice if you could said before. Maybe I don't have anough money

Because the scale includes two terminals, we almost lost our flights. That data was not referrenced to us. The check-in process was a pain too.

that it was over quick

Only relevant because it is the only direct flight.... otherwise terrible

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Kids being animals kick people's sits and the usual 2.5h delay in departure (they make it so one cannot claim). Perfectly fine if it's a free service but horrible and lame being a paid flight.

It was late… the seat was so worn out I could feel the seat frame.

Nice trip

Hyva

Very friendly staff at the airport and onboard.

Boarding and special attendance not managed well by ground crew. Also to late in general. After 90 Min. delayed boarding, it was found that technical repairs of the plain were needed before taxying. Immense waste of time for everybody, Ryan / Malta Air seemed to be doing it all for the first time. Not acceptable.

Plussat: "Ok time"
Miinukset: "Comfort"
Plussat: "Left on time got in early"
Miinukset: "Nothing for the price"
Plussat: "Good flight and cabin service - on time."
Miinukset: "Long walk to gate. Boarding was like herding cattle. Far too few seats in departure lounge."
Miinukset: "Had to stand outside in rain & wind while waiting to board. Took a very long time to board. Very loud people. Excessively loud engine noise. Attendant made me open my window shade. Small seat did not recline. No seat pocket for magazine."
Plussat: "Comfortable sits"
Miinukset: "Boarding process, confusing hand luggage policy, ground staff"
Plussat: "Crew members."
Miinukset: "Aeroplane needs revamping."
Plussat: "The flight was slightly delayed"
Miinukset: "Not too much place for the legs"
Plussat: "I like the staff - they were kind and helpful"
Miinukset: "I didn’t like how you had to pay for food and there was not a comfortable position in the seats"
Plussat: "Arrived on time"
Miinukset: "On arrival we were forced to wait in a hot and humid room with no air conditioning for and hour and a half. Passport control officers did not even turn up for fifteen minutes and then only two stations so it took an hour and a half to get through, and there are about half of the passengers behind us so it must have been much longer for them."
Plussat: "Price"
Miinukset: "Baggage policy"
Plussat: "I like nothing about this airline."
Miinukset: "No check in email reminder is provided. Had to wait in 3 different lines to print boarding pass, check in, and find out if your bag fit airline restrictions. We were charged 68 euro each to print boarding pass. The airports credit card machine was down and we were forced to go to an ATM and pay in cash. The carry on size restrictions are ridiculous. Your bag will be marked as too large (at a 50 additional euro charge) if it sicks out by 1 inch thickness wise, even if it fits into the box provided. Horrible experience and I will never use this airline again."
Plussat: "No frills basic flight, works perfectly for short flights."
Miinukset: "Coming back to cold weather"
Plussat: "We managed to arrive."
Miinukset: "I disliked the lack of information about the delays, the poor facilities and extremely rude staff. It’s understandable that they’ve been working all day, but unfortunately this is the job they chose and I am paying for service of which I should be satisfied with."
Plussat: "The flight was easy; no issues."
Miinukset: "No USB charging ports on the airplane."
Plussat: "The usual Ryanair ‘quality’: you get what you pay for."
Miinukset: "Flight was delayed due to technical issues… issues that were detected with all passengers and luggage onboard! 2 hours anda half delay!"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Gate check made me pay extra 50 euro for my carryon because I was an American basically. The bag was about half an inch larger than the checker yet everyone else with the same size bag was fine"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Flight delayed for 2,5 hours. Forced to spend €40 or terrible aeroport food. Should have used the train - would get to my destination faster, cheaper and would already have had a great meal at a restaurant. Never again."
Plussat: "Easy boarding, cheap, quick and comfortable"
Miinukset: "paying extra for 20 kg luggage"
Plussat: "The pilot was amizing! Real spanish bravado!! :) The crew was perfect.very polite and helpful!10/10"
Miinukset: "The boarding is shame and the meal assortment is poor!"
Plussat: "Love that you could shop dutyfree during the flight! It was very neat seeming the emergency landing information pasted on the seat infront of you. It's a nice gesture because if invade of an emergency you have the pictures literally infront of your face . Also thought it was nice having music play when you land. I'm a very visual person and look for details."
Miinukset: "We checked in with the app and when it came to check in our luggage, the customer representative said we hadn't check in correctly and we would have to pay €50 fee per passenger, which is an inconvenience because it you don't want to think about paying more for fees and luggage when your on vacation."
Plussat: "I got to soain safely"
Miinukset: "Delays 45-90 minutes at least"
Plussat: "its cheap AF"
Miinukset: "there aren't even seat pockets or tray tables...thats how no-frills this flight company is."
Miinukset: "As we were not allowed to board flight from Milan to Lourdes as I stated previous we never boarded this flight and after spending day in Milan airport with no assistance had to go to an other airport to find passage. It cost us another fare for 10 persons and no Ryanaire were un helpful. Would not fly again with Ryanare and would certainly not recommend them. None of the phone no we were given worked."
Plussat: "Fare was reasonable."
Miinukset: "Boarding process was slow and tedious. Asked for boarding pass by gate agent and flight attendant. Created unnecessary delay getting everyone seated."
Plussat: "The plane didn't crash"
Miinukset: "anything else"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We checked our baggage and they said we our luggage was to heavy charged us 100 extra euros, then told us our carry ones fit till we got to gate and said our daughters luggage was to big for carry on. Told us to pay 50 euros or miss flight. Worker who told us carry on was ok was at gate and said nothing. They let suitcases that were busy through but gouged us 150 euros. People were crying, upset. Worst airline experience ever!!!"
Plussat: "Seat was comfortable"
Miinukset: "Charges to print boarding pass was extremely high and the system was down so took way too long to get resolved. Made for a very poor experience. Boarding process was an awkward mess."
Plussat: "nothing ..."
Miinukset: "Queuing for 45 mins at boarding at 21.25 pm which grew to 10.05 pm! no apparent reason for this although we were all given manual luggage tags and then they were checked off again before getting into the plane- the Malaga ground staff could not answer questions as they didn't speak english well enough.. poor. onboard completely overcrowded locals and no help from crew on seating = lots of spare stoats at back.. i.e. space."
Miinukset: "Made me pay $125 for not checking in 24 hours in advance. I'm sorry my hotel didn't have WI-FI so I couldn't log in."
Plussat: "Even the departure was delay we arrive on time"
Miinukset: "Dirty seat and table. Crew member in charge treated passengers as foolish cattle."
Plussat: "It was a great fly, crew were polite....."
Miinukset: "The boarding proces was awfull...!!"

Varaa halvat lentoliput $Rovaniemeltä Saksaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 35mRVN-BER
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 30mBER-RVN
234 €
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 35mRVN-BER
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mBER-RVN
260 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 50mRVN-BER
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mBER-RVN
289 €
9.3.to
2 välilaskuaNorwegian
26t 45mRVN-BER
12.3.su
2 välilaskuaNorwegian
7t 20mBER-RVN
302 €
9.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 45mRVN-BER
12.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 20mBER-RVN
329 €
9.3.to
1 välilaskuFinnair
11t 25mRVN-BER
12.3.su
1 välilaskuFinnair
4t 35mBER-RVN
390 €
9.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 45mRVN-BER
12.3.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 00mBER-RVN
403 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

29.1.su
1 välilaskuRyanair
13t 35mRVN-BER
103 €
14.2.ti
1 välilaskuRyanair
10t 35mRVN-BER
105 €
29.1.su
2 välilaskuaRyanair
24t 55mRVN-BER
117 €
14.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 25mRVN-BER
121 €
30.3.to
1 välilaskuFinnair
13t 05mRVN-HAM
139 €
12.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mRVN-BER
141 €
1.1.su
1 välilaskuRyanair
15t 55mRVN-BER
142 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 55mRVN-BER
149 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 45mRVN-HAM
179 €
25.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 20mRVN-HAM
181 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
3t 55mRVN-BER
188 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mRVN-HAM
188 €
25.2.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 45mRVN-HAM
191 €
1.1.su
2 välilaskuaRyanair
15t 45mRVN-BER
197 €
18.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 30mRVN-HAM
200 €
25.12.su
2 välilaskuaNorwegian
11t 00mRVN-BER
207 €
18.2.la
1 välilaskuFinnair
9t 45mRVN-HAM
210 €
12.12.ma
1 välilaskuFinnair
15t 35mRVN-BER
213 €
25.12.su
1 välilaskuEurowings
27t 05mRVN-BER
228 €
25.2.la
1 välilaskuFinnair
18t 15mRVN-HAM
234 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemi - Saksa

Lähtö:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Saksa - Rovaniemi

Selaa lähtöpaikkoja:

234 €

Selaa matkakohteita:

385 €