Halvat lennot Asturia

Vertaa lentolippuja Asturia sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— Asturia
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Asturia sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Asturia lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINOviedo
1 välilasku alk. 312 €

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Asturia

  • Etsitkö halpaa lentolippua Asturia? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Asturia näillä hinnoilla tai halvemmalla: Tampereelta 261 € meno-paluu, Helsingistä 106 € yhdensuuntainen - 278 € meno-paluu, Oulusta 396 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Asturia lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Asturia lentojen varaus

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotka lentävät Asturia

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

liian kylmä

Plussat: "Free movies"
Miinukset: "Free wifi. Better movie selection"
Plussat: "Everything was nice."
Miinukset: "Nothing to complain about."
Miinukset: "Service very cold and rare to find. For some reason finnair doesn’t announce boarding"
Plussat: "Finnair is always perfect. Always on time, professional, clean and comfortable. They give free coffee, water and blueberry juice."

Internet is expensive. Not much choices on Movies. It wasn’t easy to purchase food on board.

All good.

I can confidently say this is the worst flight I have ever been on in my life. The staff were unbelievably rude, condescending and hypocritical telling people to keep their masks on when they don’t wear them themselves (brunette woman with ponytail and blue hair band spending the whole flight not doing anything and socialising? Yes I’m talking about you.) In premium so thinking of going to the bathroom in front of you? Don’t bother, you’ll get snapped at by the taller gent with greyish hair and told to go to economy. This one is in real need of an attitude check. Wi-Fi broken so you need to keep paying for 1 hour slots? Don’t ask for help, you’ll just get snapped at again by the other tall gent working in premium. Basically don’t fly with Iberia, at least with Ryanair or a budget airline they don’t try to be something they’re not.

Direct flight was nice Not enough bathroom Food very bad.

Excellent services all around. We were treated like royalty.

I arrived at JFK at 8 pm and bags did not come through baggage claim for three hours. THREE HOURS!!! It was a terrible experience. I won’t fly Level or Iberia again.

Boarding was a mess. Organization and personnel assistance in both airports, Barcelona and Gatwick, were absent. Once check-in were completed, the rest was much better.

Luggage did not arrive to Budapest.

Food variety

Really bad service at Athens airport.

Nice service. Everything on time. Not really a luxurious experience in business class.

Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Awful experience, we're travelling with a Toddler and they didn't have any consideration at all...the staff always with a bad attitude"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Food and personnel attitude."
Miinukset: "Crew need to be smile - we not in Russia"
Plussat: "Tus crew"
Plussat: "Dreamliner is great. So we’re the crew"
Miinukset: "Please serve water at the very least."
Plussat: "What I liked was smooth flight. And the fleece blanket."
Miinukset: "Crew was not even visible in all that time. No water offered, no concern for passenger comfort. Food was skimpy and packaged, no clues what we were eating. Seats were tiniest and least comfortable ever! Difficult to get up from and get out from window seat."
Miinukset: "The crew is not nice and rude. The checkin counter didnt allow me to have overweight of 300 grams. Ridiculous. At some areas of the plan the air conditioning doesn't work well"
Plussat: "Mucha organización en el vuelvo y muy buena atención por parte del equipo."
Plussat: "boarding is quick"
Miinukset: "crew push you hurry. and the space is too small."
Plussat: "Every thing was ok"
Miinukset: "N/A"
Miinukset: "I was not informed about having to pay for checking my luggage and it did not even showed at the Iberia website when doing my online checking. I had to pay a total of $50, $25 each way, in Madrid. I was never informed of this in Boston or, again, while processing my checking using Iberia’s website."
Plussat: "Crew arranged to change seats so my left leg had an aisle."
Miinukset: "Boarding by groups was not followed, no one to control them, just a rush to gate. No discipline by Iberia. Reserved a seat on aisle of 3 seats side section so my left leg could stretch out after surgery but they changed aircraft type w/ only 2 seats on side without notification, so my right leg had the aisle."
Plussat: "Food and entertainment were okay."
Miinukset: "Iberia was unable to ticket us all the way through to our final destination when we checked-in at our origin (Faro). We then had to go through an arduous process to get handwritten boarding passes in Madrid. This put us at the end of the line for boarding. Then the gate agent refused to let us board because the boarding passes Iberia customer service wrote and stamped didn’t have ticket # on ithem. The gate agent made it clear that it was all on me to go back to the agent at customer service to get it addressed and make it back in-time. The other passenger was my 80 year old mother who a I had to leave unaccompanied at the gate so i’d have some chance of running across the terminal and making it back in-time, which fortunately I did. The complete lack of interest in helping or even acknowledging that this was their mistake is the reason why I will never fly Iberia again."
Miinukset: "When I purchased the ticket I was never told that there was no allowance for luggage. Usually, this flights give you @ least (1) piece of luggage for free. In this case they charged the first piece 50 dollars and the second one $200.00.- After I paid 1500 dollars for (1) plane ticket , it is unheard that there is not even one piece of luggage for free. When I booked the flight there was nothing on the site about this. This was my first and last time buying a tickets from you guys. The fact that the fare was 200 dollars cheaper than other sites, ended up costing, 300 more. Never again with you guys."
Plussat: "Smooth flight"
Miinukset: "Food could have been better in board"
Plussat: "Fast boarding, good entertainment and arrived early"
Miinukset: "Food wasn’t great. Chicken with beAns and mashed potatoes dry."
Plussat: "The flight was on time."
Miinukset: "The plane was in bad shape, dirty and the seats were very worn out. There was no entertainment."
Plussat: "The seats were good and for once I felt like I had enough leg room. The entertainment consul had a good selection of movies and tv programs."
Miinukset: "The attendants were not very attentive and I eventually had to ask for a customs form since I never received one. I feel like long international flights should offer food without having to pay for it, whether or not it is a "discount" airline."
Plussat: "Very friendly"
Miinukset: "Food"
Plussat: "Crew was nice and I had a great flight with Iberia on my flight from Chicago to Madrid"
Miinukset: "I am 6 feet 180 pounds and I had absolutely no legroom was completely stuck in my seat can’t believe that a tourist class seat is this small with no legroom"
Plussat: "Price to fly on this airline is very reasonable and affordable. I would fly on on this airline just for that reason alone."
Miinukset: "Seats are VERY small and squished together."
Miinukset: "Had seat assignments, but the assignments were not honored at the airport, even though had paid external for early seat assignment."
Plussat: "Crew was very nice"
Miinukset: "Flight delayed for 3 hours. No apologies. Nothing. Interesting thing: NYC to Madrid, 3 hours late, missed connection, no apologies., nothing One week later: Madrid to NYC: 3 hours late, no apologies, nothing. IBERIA AIRLINES: Never again!"
Plussat: "We arrived on time and safely."
Miinukset: "Like everyone says, you are cattle jammed in a sardine can. Barely any leg room and I’m 5’3. Other thoughts: the plane was old, my seat had a lump in it, zero entertainment, food was over priced. (3 Euro for a tiny water). This may seem petty but ultimately the appearance and function of the plane represents their company as a whole. From my first impressions, I’m thinking as a passenger is: I just hope the age and appearance of the plane isn’t reflective of their repairs and maintenance work as well."
Miinukset: "I was late to catch my plain to San Francisco 5 minutes because it was too much people at customs and the plain coming from Madrid was 15 to 20 minutes late due to the bad weather. The plain was supposed to departure at 6:30pm and I got there at 6:20pm the agent at the gate told me that the doors were closed and she gave me a plain ticket for the next flight to San Francisco."
Plussat: "Check in personnel were able to place me in the 3rd row where the seat pitch was poor but not as bad as the rows farther back. Wheelchair helpers were very efficient and friendly."
Miinukset: "This was return part of my journey. The LHR to MAD leg of my journey was extremely painful. I was unable to pay online or on the phone to upgrade the short leg of my return trip without raising cost of my whole trip from USD $1250 to over USD $4000! Also was not able to choose seats ahead of time online or on the phone. Even in the 3rd row it was difficult to fit my thigh length in the seat pitch. I had to sit with my legs splayed and with one leg in the aisle. My leg was constantly hit by luggage, pax, and cabin crew. It is critical to me that I can physically fit into the space between my seat and the one in front. With the short seat pitch emergency evacuation would be very difficult for me and the other pax. Since I need a wheel chair I can no longer request the exit row as I have done for 45 years."
Miinukset: "Puse un reclamo pues me cobraron 150€ por un perrito de soporte médico y no me han respondido al respecto."
Miinukset: "Boarding was extremely disorganized and hectic. No lines or sections were created to organize boarding process. Boarding area was crammed with people pushing to board. Seat selections of many passengers (including my boyfriend's and my own) were switched at the last minute right as we were boarding . We had to wait until everyone was seated to negotiate seat changes with fellow passengers in order to sit together. The seat and luggage moves added to the chaos on the plane and delayed the flight by about 45 minutes. food was mediocre, seats uncomfortable. All in all not a good experience. Had boarding been calmer and smoother the rest of the issues wouldn't be as notable as us passengers would have been in a much better mood."
Plussat: "Crew was nice."
Miinukset: "We had paid for reserved seats. When we got to the gate they were not there. Got bad seats to fly six hours. Left an item on the plane. No help tracking it down. No one would give us a phone number or how to go about locating it."
Plussat: "The entertainment was good when it was working"
Miinukset: "Service was horrible. Announcements were not being made adding to confusion in the cabin"
Plussat: "Movies, no delays"
Miinukset: "Luggage was not documented correctly to my final destination by Iberia"
Plussat: "The friendly, professional and always willing to help and device staff. The tasty food and snacks. There was always a member of the staff visible so it was easy to get water during the 10 hour flight. Or you can go and see them into their resting area and they were willing to help."
Miinukset: "I tried to paid for an upgrade but the ground staff wasn't very accommodating, she just said no."
Miinukset: "I am filing a complaint for my recent flight from Madrid to Chicago, IL on 2/26/17. During my flight, a five year old sat in front of me who was disruptive throughout the whole 9 hour flight. He was yelling and slamming on his tray table nonstop. This made it hard to sleep or relax on the flight. He was disruptive to everyone in the whole cabin. I tried to be patient, as it was a child, but when the child started climbing the seats of the row and kicking his legs in the aisle, I had to act. Not only was the child a hazard to the well being of the passengers of the flight, but he could have hurt himself. His parents did not seem to act on his behavior and did not speak my language so I was forced to approach the flight attendant in my cabin. I told the attendant, “N. Cara” as her name tag stated, how concerned I was with the child’s safety and how he was disrupting the flight experience of all the passengers on the flight. She was disgruntled as I was the third passenger to approach her. Instead of acting on the situation, she scolded me. In a rude and derogatory tone, she yelled at me claiming she couldn’t do anything and I should just move to a different seat. She yelled so loud she attracted the attention of all the passengers around. I am shocked and disappointed with the treatment and customer service I received from the crew on this flight. Furthermore, I recommend that the airline should ensure that their employees are competent enough to deal with situations where passenger’s safety are at risk. The fact that the crew member did not attempt to approach the child’s mother or address the situation at all was appalling. It should not be the customer’s responsibility to address disturbances or safety precautions on a flight. I do not think I was treated well on this flight and I am very unhappy with the services I received and paid a great amount of money for. I believe I should be compensated for the mistreatment I endured. This may have been the worst flight I have ever had and I do not plan on choosing Iberia Airlines ever again due to this experience."
Miinukset: "We ended up flying to Paris on Air France because it was the only flight left after RAM screwed us over. Cost me $1800 dollars and no chance to retrieve my money back unless someone sends me a letter saying someone screwed up. Need help please!"
Plussat: "My rerun flight was overbooked so they had to find another flight for me and one other in my group of 4. Nothing was offered to make up for the inconvienience. They did manage to find a direct flight that departed s couple hours later."
Miinukset: "No food and no water"
Plussat: "Plane and crew"
Miinukset: "Good flight"
Miinukset: "There was a tall guy sitting behind me, and I was forced and prevented from laying back during a 7+ hr flight."
Plussat: "Everything. I made a mistake in thinking sandwich was for free and flight attendant did not hesitate to take it back without charging me for it"

koneessa oli liian kylmä

The lady at the check in desk was brutal. I explained her that I'm coming 2 com connection flights and I did not know that I have do to ht th the myself. She insisted and had me pa id the 50€

This company for nobody sending the invoice.This is tottaly wrong

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "Crew were very caring. What amazed me from a proposed flight of 1hr 20, was to and from Dublin a flight time of 50mins. Very good."
Miinukset: "Going with one airline and coming back with Ryanair meant I could only get my boarding pass 2days before flight, rather than the beginning of the whole trip. I tried 6x's on my mph to no avail, day before, got it on a desktop on last day."
Plussat: "I really enjoyed my window seat. The flight was on time and sightly early which was great."
Miinukset: "I didn’t realize it was an outdoor boarding process so i wasn’t prepared for the rain. But i will be ready next time!"
Plussat: "Crew good."
Miinukset: "It took a long time to board."
Plussat: "Nothing!!!"
Miinukset: "Loud men in lifeguard uniforms were allowed to blow whistles, yell, run around, and make everyone miserable by attendants. When I commented she said ,"oh well, that's the kind of flight it is,". junior high school lunchroom Nightmare!!"
Miinukset: "They need to stop changing the luggage options"
Miinukset: "I"
Plussat: "Although flight was late they made up time pretty well"
Miinukset: "Flight to and from Carcassonne is rarely on time"
Plussat: "We made the flight!!"
Miinukset: "Notification of which Gate!! All the steps Down to the tarmac then up the plane steps!!! Priority- didn't seem to mean anything- everybody boarded the same!! The Cabin crew- Rushed announcements!! And worked as I feel robots!! But definitely got Value for Money!!!"
Miinukset: "I paid nothing for my bag going to Dublin and had to pay 10€ coming back. WHY???"
Plussat: "No hassle"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Dirty bathrooms and delays"
Plussat: "price"
Miinukset: "Uncomfortable chairs, late boarding, even then- a lot of waiting. No entertainment."
Miinukset: "5 hour delay, flying from another city, no refreshments or meals offered at the time of waiting, staff confused"
Miinukset: "The app wouldn't let me check in for my return flight without paying before i left"
Miinukset: "The time of the layover between a Ryanair flight that requires you to check baggage and then pick up from the carousel, go through customs, and an Aer Lingus flight that you then had to check into at the Aer Lingus desk (online check in was not an option) and go BACK through security IS NOT HUMANLY POSSIBLE. This was a huge waste of time and money and I do not recommend using two airlines, especially not if it involves RyanAir and the Manchester airport. I have to cancel reservations that I will not be able to make the rest of the time I’m at this destination. Moving flights cost me €60 and missing my reservation at an escape room is an emotional cost that cannot be compensated. Very unsatisfied."
Plussat: "The cabin crew was friendly"
Miinukset: "Flight was delayed for 35 minutes after already boarding late. Had to sit in very uncomfortable seats while waiting. Bizarre that soft drinks aren’t included on the flight, but available for 2€. You get what you pay for."
Plussat: "On time and that’s about it"
Miinukset: "Hot, cramped, slow boarding and ridiculous wait times at the bag drop in. Almost missed our flight despite getting there 2.5 hours before boarding"
Plussat: "Staffs are very helpful."
Miinukset: "Should get some drink at least some water."
Plussat: "There wasn't any therefore the low rating"
Plussat: "Quick service overall well conducted."
Miinukset: "The queue to the ground transportation had no order at all."
Plussat: "The pilot on the plane at least attempted to explain and apologise. The only RyanAir staff member that seemed to have any slight sense of customer service at Stanstead."
Miinukset: "Everything. RyanAir Website and app weren’t working so couldn’t download boarding pass and had to queue to sort out. The operator then refused to check our bags into the hold and said we had to take them on plane. Complained as had liquids in case that we didn’t want to throw away and had to queue again for half an hour. The same operator then checked the bags in inexplicably without question - totally pointless waste of our time and theirs. Then we arrived at the gate just in time for it opening and was forced to queue for an hour as the plane was delayed without any explanation or apologies. Hope I am never unfortunate enough to travel with this airline again."
Plussat: "Staff at gate very friendly and efficient. Staff on flight very pleasant and professional. Lovely flight no problems."
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The time to take off."
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Crew was nice. Flight was quick."
Miinukset: "We had to pay for drinks and snacks. At least give us the beverages free. And all the announcements to buy and donate weren’t pleasant. And paying for my baggage was £40 which is ridiculous. Considering that Manchester airport doesn’t allow liquids."
Plussat: "Staff were friendly and helpful. Flight to of only a few minutes late, considering the appalling weather back in the UK, I expected more of a delay."
Miinukset: "Rear door wasn't accessible, so all passengers were loaded through the front. A bit more organisation of getting rear seated passengers on first would have facilitated a faster/safer boarding for all."
Plussat: "Staff were nice"
Miinukset: "Seating were narrow"
Plussat: "Only good thing the middle seat was empty"
Miinukset: "Small and cramped, tired and old. At least it was a quick flight."
Plussat: "It was nearly on time. Only ten minutes late."
Miinukset: "Pilot wasn't keen on communicating with us poor passengers. Where were we flying? What speed? What were we passing over? Perhaps that information would cost extra."
Plussat: "Good airline food and beverage choices, great crew - as comfortable as any flight these days. Great value - would do again."
Plussat: "The ground crew personnel were great!"
Miinukset: "My flight was cancelled for no good reason minutes before boarding. No compensation was offered as to hotel or food. Hence, I had to pay for food until the next flight the following day. (Only flight per day) and had to wait at the airport overnight. The flight for the following day was delayed by 2 hours...with no explanation. A very unhappy customer!!!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Late , expensive, loud, no leg room seat do not tilt !"
Plussat: "Smooth flight, uneventful"
Miinukset: "Waiting in the rain for boarding- Not very good planning and organized"
Plussat: "The staff was kind and very helpful"
Miinukset: "The fees for if you forgot to check-in online was a bit ridiculous..."
Plussat: "I found the bright yellow advertising obnoxious. I didn't like the hard core sell of products on board. There were a ton of kids on board and it was loud but that can't be helped."
Plussat: "The general friendly attitude of the staff. I adore the music that is played after we land!!!"
Miinukset: "The boarding took long and the seats, plus no reading material, such as a magazine or newspaper. Everything else was very good."
Miinukset: "The new Ryanair tactics of splitting couples to force them to play for the seat."
Miinukset: "Ryanair website wouldn't let us open our boarding passes so we had to pay the printing fee at the counter. Most unorganized boarding I have ever seen."
Plussat: "I booked the front extra legroom seats. Worth every penny. Easy flight and great price. Very efficient at boarding etc. So arrived home on time."
Miinukset: "No information from either Kayak or Ryan that I needed to finds a way to print my own boarding pass or face a $50 fee. Absurd!"
Miinukset: "Delayed for a couple of hours, and had run out of most things on the plane."
Miinukset: "Seats are too small and don't recline. There's no entertainment. We sat on the aircraft for a hour without any explanation on why we were waiting."
Plussat: "The seats were fairly descent and comfy. More leg more then I expected."
Miinukset: "The boarding was a bit disorganized with really long lines"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "They canceled our flight, standing us in Spain (we live in the U.S.) and they made no attempt to help us reschedule a flight or reimburse us in anyway. Never flying Ryanair again."
Plussat: "Ryanair doesn't care at all about their passengers, you are just a pawn. They demand you find a place on vacation to print your boarding pass or its a 45 euro fine to print the paper at the airport. They Coral you in like sheep at the gate... was a pretty bad experience"

Varaa halvat Asturia lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

13.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 25mHEL-OVD
16.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 50mOVD-HEL
312 €
13.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 25mHEL-OVD
16.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 20mOVD-HEL
390 €
13.3.ma
2 välilaskuaIberia
16t 40mHEL-OVD
16.3.to
2 välilaskuaIberia
11t 10mOVD-HEL
457 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

8.12.to
2 välilaskuaRyanair
24t 20mHEL-OVD
170 €
8.12.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 05mHEL-OVD
179 €
8.12.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 05mHEL-OVD
198 €
8.12.to
1 välilaskuFinnair
7t 25mHEL-OVD
203 €
8.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mHEL-OVD
249 €
8.12.to
2 välilaskuaIberia
16t 40mHEL-OVD
341 €
8.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 20mHEL-OVD
380 €
8.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mHEL-OVD
442 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

10.2.pe
suora lentoVolotea
1t 30mVLC-OVD
12.2.su
suora lentoVolotea
1t 25mOVD-VLC
31 €
10.2.pe
suora lentoVolotea
1t 40mALC-OVD
12.2.su
suora lentoVolotea
1t 35mOVD-ALC
31 €
16.2.to
suora lentoVolotea
1t 40mAGP-OVD
26.2.su
suora lentoVolotea
1t 35mOVD-AGP
39 €
13.1.pe
suora lentoVolotea
1t 30mVLC-OVD
15.1.su
suora lentoVolotea
1t 25mOVD-VLC
40 €
13.1.pe
suora lentoVolotea
1t 40mAGP-OVD
15.1.su
suora lentoVolotea
1t 35mOVD-AGP
40 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Asturia

Selaa lähtöpaikkoja:

312 €

Selaa matkakohteita:

312 €
312 €