Etsi halpoja lentoja Andalusia alk. 69 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 11.2.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 5/1
pe 12/1
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 100 490 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Andalusia sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Andalusia lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINMálaga
1 välilasku alk. 140 €
2+ välilaskua alk. 268 €
Sevilla
2+ välilaskua alk. 182 €
Grenada
1 välilasku alk. 352 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

huhtikuu

Halvin lento

69 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 13 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 11 %.
Lento Helsinki – Málaga

Useimmiten kysytyt kysymykset - Andalusia lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Andalusia?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Andalusia on yleensä 9t 31m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 5503 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Málaga, jonka keskimääräinen lentoaika on 4t 35m.

 • Mikä on halvin lento Andalusia?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Andalusia Suomesta on yhteen suuntaan 117 € ja meno-paluulennolle 132 €. Suosituin reitti on Helsingistä Málaga ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 132 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Andalusia?

  Finnair, Japan Airlines ja Norwegian Air International operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Andalusia.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Andalusia?

  Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat Grenada (2%) ja Sevilla (1%).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Andalusia

 • Etsitkö halpaa lentolippua Andalusia? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Andalusia näillä hinnoilla tai halvemmalla: Tampereelta 262 € meno-paluu, Helsingistä 148 € yhdensuuntainen - 277 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista syyskuu, lokakuu ja marraskuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on tammikuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Andalusia lentotarjoukset.
Näytä lisää vinkkejä

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotk lentävät Andalusia

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 29325 arvosteluun
77comfort
84crew
80overall
75food
80boarding
76entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat Andalusia lentoliput

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

11.2.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 10mHEL-AGP
75 €
18.2.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 10mHEL-AGP
76 €
11.3.ma
1 välilaskuNorwegian
24t 15mHEL-AGP
77 €
14.1.su
1 välilaskuNorwegian
15t 20mHEL-AGP
78 €
11.2.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 10mHEL-AGP
80 €
1.2.to
1 välilasku
12t 50mHEL-AGP
82 €
10.1.ke
2 välilaskua
16t 45mHEL-AGP
106 €
11.12.ma
suora lentoFinnair
4t 45mHEL-AGP
132 €
11.2.su
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-AGP
134 €
30.12.la
1 välilaskuairBaltic
15t 50mHEL-AGP
206 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.3.la
1 välilasku
15t 35mHEL-AGP
23.3.la
1 välilasku
23t 30mAGP-HEL
151 €
10.2.la
1 välilasku
18t 35mHEL-AGP
15.2.to
1 välilasku
11t 40mAGP-HEL
153 €
20.1.la
1 välilaskuLufthansa
17t 15mHEL-SVQ
2.2.pe
1 välilaskuLufthansa
9t 35mSVQ-HEL
223 €
25.1.to
1 välilaskuLufthansa
17t 15mHEL-SVQ
2.2.pe
1 välilaskuLufthansa
9t 35mSVQ-HEL
245 €
11.2.su
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-AGP
15.2.to
suora lentoFinnair
4t 40mAGP-HEL
260 €
23.1.ti
1 välilaskuKLM
6t 50mHEL-SVQ
1.2.to
1 välilaskuKLM
10t 25mSVQ-HEL
271 €
10.2.la
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-AGP
12.2.ma
suora lentoFinnair
4t 40mAGP-HEL
281 €
23.1.ti
1 välilaskuKLM
6t 50mHEL-SVQ
2.2.pe
2 välilaskuaKLM
23t 25mSVQ-HEL
293 €
25.5.la
suora lentoairBaltic
4t 45mTMP-AGP
1.6.la
suora lentoairBaltic
4t 30mAGP-TMP
314 €
25.5.la
1 välilaskuairBaltic
11t 45mTMP-AGP
1.6.la
suora lentoairBaltic
4t 30mAGP-TMP
323 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

3.2.la
suora lentoRyanair
1t 45mBCN-SVQ
5.2.ma
suora lentoRyanair
1t 40mSVQ-BCN
56 €
16.12.la
suora lentoIberia Express
1t 10mMAD-SVQ
19.12.ti
suora lentoIberia Express
1t 10mSVQ-MAD
56 €
20.2.ti
suora lentoVueling
1t 40mBCN-AGP
20.2.ti
suora lentoVueling
1t 35mAGP-BCN
57 €
8.1.ma
suora lentoVueling
1t 25mBIO-SVQ
10.1.ke
suora lentoVueling
1t 25mSVQ-BIO
58 €
18.12.ma
suora lentoVolotea
1t 35mBIO-AGP
23.12.la
suora lentoVolotea
1t 40mAGP-BIO
60 €
7.5.ti
suora lentoVolotea
1t 35mBIO-AGP
13.5.ma
suora lentoVolotea
1t 40mAGP-BIO
73 €
20.12.ke
suora lentoAir Europa
1t 10mMAD-AGP
26.12.ti
suora lentoAir Europa
1t 15mAGP-MAD
78 €
20.12.ke
suora lentoAir Europa
1t 10mMAD-AGP
26.12.ti
suora lentoAir Europa
1t 15mAGP-MAD
79 €
20.1.la
Useita kohteitaKLM
10t 20mMAD-SVQ
24.1.ke
Useita kohteitaKLM
8t 30mSVQ-MAD
266 €
31.12.su
Useita kohteitaKLM
9t 10mMAD-AGP
12.1.pe
Useita kohteitaKLM
8t 25mAGP-MAD
273 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Andalusia

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

11.12.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
11t 00mHEL-AGP
15.12.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
11t 15mAGP-HEL
228 €
7.12.to
Useita kohteitaVueling
15t 15mHEL-AGP
13.12.ke
Useita kohteitaVueling
17t 20mAGP-HEL
242 €
7.12.to
Useita kohteitaAir France
7t 00mHEL-AGP
12.12.ti
Useita kohteitaAir France
22t 05mAGP-HEL
244 €
7.12.to
Useita kohteitaAir France
7t 00mHEL-AGP
12.12.ti
Useita kohteitaAir France
26t 35mAGP-HEL
257 €
9.12.la
Useita kohteitaLufthansa
9t 30mHEL-AGP
13.12.ke
Useita kohteitaLufthansa
10t 05mAGP-HEL
269 €
8.12.pe
Useita kohteitaLufthansa
21t 05mHEL-AGP
13.12.ke
Useita kohteitaLufthansa
10t 05mAGP-HEL
278 €
7.12.to
suora lentoFinnair
4t 45mHEL-AGP
13.12.ke
suora lentoFinnair
4t 40mAGP-HEL
327 €
9.12.la
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-AGP
13.12.ke
suora lentoFinnair
4t 40mAGP-HEL
340 €
10.12.su
suora lentoairBaltic
4t 50mTMP-AGP
20.12.ke
Useita kohteitaairBaltic
6t 35mAGP-TMP
411 €
10.12.su
suora lentoairBaltic
4t 50mTMP-AGP
20.12.ke
Useita kohteitaairBaltic
22t 30mAGP-TMP
473 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Andalusia

Tarjouksia paluulennolle:

Andalusia - Suomi

Matkustusluokat:

614 €
619 €
165 €