Halvat lennot Denpasar

DPS

Halvat lennot Denpasar

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Denpasar Bali Ngurah Rai
la 4.1.
la 11.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Denpasar sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Denpasar lentotiedot

Lento saapuu Denpasar
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 607 €
Lentoyhtiöt Air France, KLM, Qatar Airways, Aeroflot, Cathay Pacific, Emirates, SAS, British Airways

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Denpasar

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Denpasar? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Denpasar seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 626 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Denpasar on maaliskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Denpasar lentotarjoukset.
Indonesiaan kuuluva trooppinen Balin saari on suosittu kesäkohde. Sen paratiisimaiset hiekkarannat ja satumaiset temppelit kutsuvat kesälomamatkailijoita ympäri maailmaa, joten kesäkuukausina Balin lentojen hinnat ovat kalleimmillaan. Halvat lentoliput Balille voi napata helpoiten loppu- tai alkuvuodelle, sillä syksyn alussa alkavat ja noin maaliskuulle jatkuvat sateet hillitsevät matkailua alueella. Budjettimatkailija voi kuitenkin tehdä halvan matkan saarella juuri näinä kuukausina. Edullisia lennot ja majoituspalvelut ovat vielä keväälläkin, jolloin sadekausi on jo väistynyt, mutta kiireisin kesälomasesonki ei ole vielä startannut.
Balin lennot saapuvat Ngurah Rai International Airport -lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Bali Airport. Lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometrin päässä saaren suurimmasta kaupungista, Denpasarista. Kaupungin keskustaan pääset lentokentältä kätevästi lentokenttäbussilla. Matkalippu maksaa noin 7 000 Indonesian rupiaa (noin 0,45 euroa). Linjoja kulkee lentokentältä useampi, eli tarkista bussikuskilta, että auton suunta on varmasti oikea. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Monet Balin hotellit tarjoavat asiakkailleen lentokenttäkuljetukset, joko ilmaiseksi tai lisämaksusta. Balin lentokentältä voi myös ottaa taksin. Vaikka taksit ovat joukkoliikenteeseen verrattuna melko kalliita, suomalaisreissaajalle niiden hinta on edullinen. Taksikyyti voikin olla helppo ratkaisu saarella ensimmäistä kertaa vierailevalle. Denpasariin ja muihin lähialueen kohteisiin on kiinteät taksitaksat. Esimerkiksi Denpasarin kaupunkialueelle, jonne ajomatka kestää noin puoli tuntia, taksimatkan hinta on noin 70 000–80 000 rupiaa (noin 4,25–4,90 euroa). Kutan kaupunkiin taksikuljetus kustantaa noin 50 000 rupiaa (noin 3 euroa). Menit mihin lähialueen kohteeseen tahansa, kuljetushinta ei yleensä nouse yli noin 195 000 rupian (noin 11,90 euroa). Muista varmistaa kyydin hinta ennen taksiin nousemista. Isommalle porukalle voi tiedustella lentokentältä myös shuttle-bussikuljetusta. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Bali on siinä mielessä helppo kaukokohde, ettei suomalaismatkailijan tarvitse hankkia Indonesiaan viisumia. Tarkista kuitenkin hyvissä ajoin ennen lennon lähtöpäivää, että passisi on voimassa paitsi matkan ajan, vielä puoli vuotta menolennon jälkeenkin. Voit lomailla saarella ilman viisumia 30 päivää. Pidemmille Balin matkoille viisumi on hankittava etukäteen, ja lisätietoja viisumiasioista saat Indonesian suurlähetystöstä Helsingistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Denpasar lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Denpasar?

Halvin lentolippu reitille Denpasar - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 607 € meno-paluulennolle Helsinki - Denpasar. Suosituin reitti on Helsinki - Denpasar a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 838 € mrno-paluulennolle.

Kuinka kaukana lentokenttä Denpasar on Denpasar keskustasta ?

Denpasar Lentokenttä on 10 kilometriä päässä kohteen Denpasar keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Denpasar?

Denpasar lähinnä oleva kenttä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä, tai lyhyemmin Denpasar. lentokenttäkoodi on DPS.

Mitä lennot Balille maksavat?

Balin lentolippujen hinnoissa on valtavia eroja riippuen muun muassa valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin aikaan vuodesta haluat saarelle matkustaa. Lentojen hinnat ovat huipussaan kesälomakuukausina, kun taas talvelle ja keväälle lennot voi napata hyvinkin halvalla. Erityisen edullista matkustusaikaa on yleensä alkuvuosi ennen kesäsesongin starttaamista. Mikäli haluat löytää edulliset Balin lennot kesälomallesi, lennot on syytä varata hyvissä ajoin etukäteen. Talviaikaan Balille voi hyvinkin napata halvan äkkilähdön, mutta kesälomamatkoille tarjouslentoja on tarjolla harvemmin. Lentojen vertaamisessa apuna kannattaa käyttää KAYAKin lentohakua, johon voit määritellä esimerkiksi lennon maksimihinnan. Mikäli et halua käyttää lomapäiviäsi pitkiin lentoihin, etsi hakukoneella vain yhden vaihdon lentoja.

Kuinka kauan lento Balille kestää?

Helsinki-Vantaan lentokentältä Balille ei ole tarjolla suoria reittilentoja, vaan kaikki lennot saarelle liikennöidään yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla matka-aika saarelle on noin 15 tuntia ja 30 minuuttia. Normaali lentoaika saarelle on kuitenkin noin 18–20 tuntia. Matkan tarkka kesto riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, miten pitkiä odotusajat lentokentillä ovat. Varsinkin lasten kanssa lentävän kannattaa valita Balille mahdollisimman helppo reitti.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Balille?

Helsingistä Balille liikennöivät yhden, kahden tai kolmenkin kentän kautta lukuisat lentoyhtiöt. Suorat lennot eivät ainakaan tällä hetkellä kuulu Helsinki-Vantaan lentoaseman valikoimaan, mutta yhden vaihdon lentoja Indonesian saarelle tarjoavat esimerkiksi laadukkaista palveluistaan tunnetut dubailainen Emirates ja qatarilainen Qatar Airways. Jos matka-aikataulusi on joustava, kahden tai kolmen vaihdon lennot voit löytää esimerkiksi singaporelaiselta Singapore Airlinesilta tai alankomaalaiselta KLM-lentoyhtiöltä. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös hintaan sisältyviin palveluihin, esimerkiksi aterioihin. Kaukolennoilla matkustusmukavuudella on erityisen suuri merkitys. Mikäli valitset useamman lentoyhtiön operoiman reitin, varmista että lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset ovat yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Balia?

Kaikki lennot Balin saarelle laskeutuvat Ngurah Rai International Airport -lentokentälle, joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Denpasarista. Kutaan on kentältä matkaa alle 3 kilometriä. Ngurah Rai International Airport on Indonesian kolmanneksi liikennöidyin lentoasema.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Denpasar lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
607 €
vain
607 €
Matkakohde
Denpasar
607 €
vain
607 €
ti 14. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 05m
la 1. helmik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 45m
607 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 995 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,4
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
MIA
Erinomainen 10,0

Miinukset: The best airline what I was flying so far !! Excellent food, drink, comfort seat, free entertainment with great selection.

CDG
LHR
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: They made me check my carryon rolly which is allowed on every other plane in the world, which meant going all the way back into a chaos of hundreds of people to check in. Because I had a connecting flight to New York in London, the check in caused many problems...and everything inside soaking wet

CDG
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick boarding, comfortable seating. Great food!

Miinukset: The seats and IFE were a bit outdated. Comfortable, but outdated. My family had issues with their screens and one had to use the remote as the touch screen was no longer functional.

CDG
LOS
Erinomainen 8,0

Plussat: The cabin crew were amazing and the seats very comfortable, even in economy. I'm not a super comfortable flyer so I loved that the pilot would always warn when we were getting into turbulence. 2 thumbs up. I will fly Air France again

Miinukset: I'd appreciate a better selection of food and drinks, even if I have to pay for the drinks.

IAH
CDG
Hyvä 6,0

Miinukset: I was almost forced to stow my luggage in the hold despite me telling the check-in people tjat I had my meds and cpap in the carryon. I spoke to multiple people. Not sensitive.

pe 28. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
28t 05m
ma 9. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 29m
625 €
Matka: 10 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
CGK
KUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent crew, good food & movie selection.

ATH
AMS
OK 5,3

Plussat: Flight and the crew!

Miinukset: Staff at the airport pushing you to upgrade to first class but not making it clear only the first trip from Athens to Amsterdam which the first class uses same uncomfortable seats as the economy to pay extra 130 euros ridiculous airfrance stuff! I should have flown all the way to NYC first class!!!

AMS
TLV
Erinomainen 8,0

Miinukset: When its rain we shouldn’t walk to the air plain

NBO
AMS
Hyvä 6,6

Miinukset: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

MAD
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: Staff were professional and polite.

Miinukset: Despite zone boarding, boarding and disembarkation were very slow. Passengers like me with flight connections were very anxious regarding missing these.

ma 17. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 05m
ma 9. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
626 €
Matka: 21 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
BUD
DOH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was excellent. Really helpful people.

Miinukset: Seats are so tight and close to each other.

MIA
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: yes. great travel and crew

JFK
DOH
OK 4,0

Plussat: The food its disgusting

Miinukset: Better service and better food

DFW
DOH
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew were amazing, superb.

Miinukset: Food verity, seat comfort ability, wider range of entertainment.

HAN
DOH
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was very attentive,

Miinukset: Have all the food choice in the menu available. And add sudoku to the game

pe 14. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
16t 00m
pe 28. helmik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
677 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 479 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
MSQ
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: the seat is not so comfortable for old people. Mom was sitting between two people and could not move .Crew were vert nice and helpful

Miinukset: gave old people seats next to the pass

SVO
NCE
Erinomainen 8,3

Plussat: Экипаж компетентный, внимательный и вежливый

Miinukset: Отсутствует интернет, нет розеток

JFK
SVO
Hyvä 6,0

Plussat: Food

Miinukset: Cleaning

TLV
SVO
Hyvä 6,3

Miinukset: Leg space is horrible!

SVO
TLV
Erinomainen 9,0

Plussat: The bottom seat of the pocket is uncomfortable outdated. The distance between the chairs Too crowded

Miinukset: New chairs

la 22. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
24t 50m
pe 6. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
691 €
Matka: 14 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 167 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: The entertainment was good.

Miinukset: Once the crew got the meals out of the way you didn't see them (at least in our section). You could go to the galley for water or a snack etc. Most airlines I've been on seem to bring drinks, etc to seats every once in a while.

LAX
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

HKG
SFO
Hyvä 6,6

Plussat: Comfortable seating Brst service

Miinukset: Very few Good Hindi movies Increase the no and quality of Hindi movies

JFK
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: On time. Very professional. Staff works hard. This was the longest flight I’ve ever done; 16.5 hrs and I can’t tell you how great everyone at Cathay Pacific was. They made a difficult flight quite bearable. That’s saying something.

HKG
LAX
Erinomainen 8,3

Plussat: crews were nice

Miinukset: Very crowded flight. Fully book. Super busy bathroom. Food was bad

su 29. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
17t 10m
ke 22. huhtik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
774 €
Matka: 25 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
BKK
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Lay flat beds and vegetarian food

DEL
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Food was good. Flight was very organized.

DMM
DXB
Erinomainen 8,3

Plussat: Noce ride. Cabin crew was very friendly and helpful

Miinukset: Not much. Maybe better food. We asked for low fat option. They served bread. If they knew food better they knew carbs equals fat. Overall it was a good flight

DXB
BOM
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing. Missed the flight as the crew directed us to the wrong gate

Miinukset: Support staff

DXB
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew is professional, caring. Excellent experience

ti 17. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 50m
ma 6. tammik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
895 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 201 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
PEK
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was good, especially from Beijing to Copenhagen

LLA
ARN
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Multiple delays. Need to offer back up flights and hold connections for delayed flights.

BOS
CPH
OK 5,0

Plussat: First time on SAS in many years. Service was lower than average. Will fly with other carriers on my next Euro trip.

Miinukset: Flight left Boston 1.5 hours late. I barely made my connecting flight but my checked bag did not. SAS outsources to GBS to handle missing bags. They promised 24 hours to deiiver to my hotel, but took 3 days. No one answers their phone. Terrible experience.

ABZ
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: SAS support and communication during the Copenhagen baggage handler strike, which cost us our connection and the family funeral in Scotland, which was the whole point, was abysmal.

CDG
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: The flights and food were good. no problems there.

Miinukset: There was a baggage strike in Copenhagen. We sat on the tarmac for about an hour awaiting a gate opening. The flight to Chicago took off an hour late and we missed our connecting flight into Columbus. And our bags never arrived in Chicago.

to 19. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
23t 40m
su 12. tammik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1106 €
Matka: 25 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 22 310 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Comfort
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
ISB
LHR
Erinomainen 10,0

Miinukset: Timing is good

LHR
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very comfortable seats, lots of options for movies and tv to watch on their screens, lots of leg room.

AMS
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything ran on time.

VIE
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight was super relaxed and comfortable. We really loved the Magnum ice cream at the end of the flight.

LHR
LYS
Erinomainen 9,0

Plussat: Flight left on time and arrived in Lyon early. Crew was attentive.

Miinukset: Seat wouldn't go back.

ti 10. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
30t 45m
pe 20. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
622 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 995 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,4
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
MAN
Erinomainen 10,0

Plussat: The gentleman at the check out his name was Omar went over and above the call of duty for Customer Service me being an American he walked me through each step of using flybe via air France and paying for checking my bags and even the carry on luggage and getting me through security etc.

CDG
EDI
OK 4,4

Plussat: Check in agent extremely helpful and friendly.

Miinukset: Not boarding on tarmac via bus. Sandwich - tartar sauce and “chicken” - with two quarter sized pieces of meat was terrible.

CDG
LIS
OK 4,0

Miinukset: Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off.

CDG
BLQ
Erinomainen 10,0

Plussat: Polite and friendly service

Miinukset: Not necessary to buy a business class ticket, as all the new planes have standard economy seats in the front as well.

CMN
CDG
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Good selection of movies.

Miinukset: Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag.

ma 17. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
24t 20m
ti 24. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 45m
630 €
Matka: 36 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
KIX
AMS
Hyvä 7,0

Plussat: Planes were on time and connections made.

Miinukset: One bag delayed as not put on flight and food could be better.

LHR
BOS
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight got cancelled

AMS
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was wonderful, we got a nice Wrap and water, wine or coffee for free, not all airlines serve it anymore, we were on time and I got whatsapp message with updates of the flight

LAX
AMS
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I paid for the preferred seat .and i found that people beside me didnt pay anything when i asked them ,

AMS
IAD
Erinomainen 8,6

Plussat: Food was great, enjoyed watching videos, staff very profession and friendly.

Miinukset: Boarding was delayed and prolonged My Baggage was not transferred and was not available when I arrived in Dulles.

la 28. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
27t 30m
la 25. huhtik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
654 €
Matka: 29 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
JFK
DOH
Hyvä 7,6

Plussat: The customer service was amazing. Air hostesses were very courteous, friendly and helpful.

Miinukset: Seats were too small to sit comfortably on a long flight I wish Qatar had better seats for long journey and had advanced entertainment system.

KTM
DOH
Erinomainen 9,6

Plussat: Yes

BLR
DOH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We’ve been waiting for almost an hour now for the bags to come out. This is insane

DOH
AMM
OK 4,0

Plussat: Nothing

DOH
KUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes. the crew was amazing, respectful and seats had adequate leg room. Entertain equipment was working.

Miinukset: Same advertisements before each movie could play were annoying to me.

ma 2. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 05m
su 8. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 45m
625 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 995 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,4
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
BOS
DTW
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We didn’t travel to Detroit... we were re-routed 3 times and our luggage is lost, some really helpful ppl along the way (thankfully) and some really crummy ppl too... no in between... still not to our destination

CDG
BEY
Hyvä 7,3

Plussat: The bread was fresh and food better than other times

Miinukset: Crew is always aggressive and unfriendly

CDG
YUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Amasing crew

ATL
CDG
Erinomainen 9,6

Miinukset: Seat angle adjustment was not the most comfortable for sleeping.

CDG
BLQ
Erinomainen 10,0

Plussat: Polite and friendly service

Miinukset: Not necessary to buy a business class ticket, as all the new planes have standard economy seats in the front as well.

pe 31. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
18t 20m
pe 14. helmik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
658 €
Matka: 15 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
AMD
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Cleaning of bathrooms

BLR
DOH
Erinomainen 9,3

Miinukset: Earphones never connects at my seat either other seat it’s was little hard to watch movies

JFK
DOH
OK 4,0

Plussat: The crew provide good service but personally i did not like the food that could be lot better.

DOH
MAD
OK 5,6

Plussat: Always on time

Miinukset: Food bad. Much better taste at the lounge in Doha

BKK
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Business class is the best

ke 15. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
31t 20m
la 25. tammik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
661 €
Matka: 11 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
NBO
Hyvä 6,0

Miinukset: The plane is so old..,

BRS
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Crew were excellent

Miinukset: Old aircraft. Uncomfortable seats in economy. Entertainment screens old and almost impossible to watch - watched my iPhone! No mobile phone charger.

OPO
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding

Miinukset: Slow in refuelling, got us delayed for 40-

AMS
CPH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything was OK

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: Still don’t have my luggage yet

ma 16. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 20m
ti 31. jouluk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
770 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 167 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
SGN
HKG
Keskinkertainen 3,2

Miinukset: From the check in, to the food and cabin experience is worsened by far. Check in - no check in line for premium passengers.( really bad experience) Cabin crews could not separate passengers from other cabin consisting using lavatory there fore passengers constantly walk back and forward. (It’s really unpleasant) It’s. Not worth the money to paid for the experience and services.

SFO
HKG
OK 4,0

Miinukset: Seats were very uncomfortable. Food taste is ok. One of our checked bags was not loaded.

PVG
HKG
OK 4,0

Plussat: Liked the plug/outlet availablity and the movies.

Miinukset: Did not get up to date info on the final destination of bags. Food inedible, climbed from tarmac up the stairs into the plane, seats super uncomfortable, not enough customer service from flight attendants

LAX
HKG
Hyvä 6,0

Plussat: Good crew. Great pilots.

Miinukset: Food. Seat comfort.

HKG
LAX
Erinomainen 8,3

Plussat: crews were nice

Miinukset: Very crowded flight. Fully book. Super busy bathroom. Food was bad

pe 24. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 05m
pe 31. tammik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
662 €
Matka: 8 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DPS
DOH
Erinomainen 9,6

Plussat: Flight attendants were very polite.

Miinukset: The seats could be more wide.

BKK
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Business class is the best

DOH
AMM
OK 4,0

Plussat: Nothing

MEL
DOH
Erinomainen 9,3

Plussat: Amazing staff, clean plane, good food, comfortable seats in business

Miinukset: Plane was very warm. Uncomfortably warm Movie selection was boring. Too many Marvel films which was ridiculous.

DOH
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: Good service from the crew and good food.

Miinukset: Flight was delayed and there are a lot of redundant checks before entering to the gate. No internet service and the flight was very long. (14 hrs)

la 18. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
18t 50m
la 2. toukok.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
663 €
Matka: 15 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
DFW
Erinomainen 9,3

Plussat: All okey except earphones issue .. doesn’t works to be connected

TRV
DOH
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was good

Miinukset: Boarding, comfort of seat

BLR
DOH
Erinomainen 9,3

Miinukset: Earphones never connects at my seat either other seat it’s was little hard to watch movies

DOH
NBO
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything.. will do it again!

Miinukset: Everything was perfect

DOH
PER
Erinomainen 9,0

Miinukset: coffee is to strong and to many spicy foods

to 20. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 05m
la 7. maalisk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 55m
686 €
Matka: 17 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
BKK
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Business class is the best

IAD
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Overall experience was good!

Miinukset: Keep the good work up.

JFK
DOH
OK 4,0

Plussat: The food its disgusting

Miinukset: Better service and better food

KTM
DOH
Erinomainen 9,6

Plussat: Yes

AMD
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Cleaning of bathrooms

pe 3. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 10m
la 25. tammik.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
958 €
Matka: 23 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 167 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
LAX
HKG
Hyvä 6,0

Plussat: Premium Economy did not meet our expectation compared to even US airlines.

Miinukset: Crew Service was not very good.

PDX
SFO
Erinomainen 10,0

Miinukset: Less fog in SFO

EWR
HKG
Erinomainen 9,6

Plussat: Good leg room and nice recline for economy. Good and service very nice.

Miinukset: Everything was well done and organized.

HKG
LAX
Erinomainen 8,3

Plussat: crews were nice

Miinukset: Very crowded flight. Fully book. Super busy bathroom. Food was bad

PVG
HKG
OK 4,0

Plussat: Liked the plug/outlet availablity and the movies.

Miinukset: Did not get up to date info on the final destination of bags. Food inedible, climbed from tarmac up the stairs into the plane, seats super uncomfortable, not enough customer service from flight attendants

su 14. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
18t 30m
pe 26. kesäk.
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
702 €
Matka: 13 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 412 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
KTM
DOH
Erinomainen 8,6

Miinukset: Nice

DOH
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Boarding its took along , food it's bad

DOH
BKK
Erinomainen 10,0

Plussat: Tripulación muy atenta

DOH
IAD
OK 5,6

Plussat: The seats were comfortable. The entertainment system was wonderful.

Miinukset: The crew was disorganized.

HKT
DOH
Hyvä 7,2

Plussat: Breakfast was good; the first meal was average

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka