Etsi halpoja lentoja kohteeseen Denpasar (DPS)

Vertaa lentoliput kohteeseen Denpasar sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Denpasar lentotiedot

Lento saapuu Denpasar Bali Ngurah Rai
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 522 €
Lentoyhtiöt Cathay Pacific, Turkish Airlines, XiamenAir, Emirates, Singapore Airlines, KLM, Qatar Airways

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Denpasar

Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Denpasar on maaliskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Denpasar lentotarjoukset.
Indonesiaan kuuluva trooppinen Balin saari on suosittu kesäkohde. Sen paratiisimaiset hiekkarannat ja satumaiset temppelit kutsuvat kesälomamatkailijoita ympäri maailmaa, joten kesäkuukausina Balin lentojen hinnat ovat kalleimmillaan. Halvat lentoliput Balille voi napata helpoiten loppu- tai alkuvuodelle, sillä syksyn alussa alkavat ja noin maaliskuulle jatkuvat sateet hillitsevät matkailua alueella. Budjettimatkailija voi kuitenkin tehdä halvan matkan saarella juuri näinä kuukausina. Edullisia lennot ja majoituspalvelut ovat vielä keväälläkin, jolloin sadekausi on jo väistynyt, mutta kiireisin kesälomasesonki ei ole vielä startannut.
Balin lennot saapuvat Ngurah Rai International Airport -lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Bali Airport. Lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometrin päässä saaren suurimmasta kaupungista, Denpasarista. Kaupungin keskustaan pääset lentokentältä kätevästi lentokenttäbussilla. Matkalippu maksaa noin 7 000 Indonesian rupiaa (noin 0,45 euroa). Linjoja kulkee lentokentältä useampi, eli tarkista bussikuskilta, että auton suunta on varmasti oikea. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Monet Balin hotellit tarjoavat asiakkailleen lentokenttäkuljetukset, joko ilmaiseksi tai lisämaksusta. Balin lentokentältä voi myös ottaa taksin. Vaikka taksit ovat joukkoliikenteeseen verrattuna melko kalliita, suomalaisreissaajalle niiden hinta on edullinen. Taksikyyti voikin olla helppo ratkaisu saarella ensimmäistä kertaa vierailevalle. Denpasariin ja muihin lähialueen kohteisiin on kiinteät taksitaksat. Esimerkiksi Denpasarin kaupunkialueelle, jonne ajomatka kestää noin puoli tuntia, taksimatkan hinta on noin 70 000–80 000 rupiaa (noin 4,25–4,90 euroa). Kutan kaupunkiin taksikuljetus kustantaa noin 50 000 rupiaa (noin 3 euroa). Menit mihin lähialueen kohteeseen tahansa, kuljetushinta ei yleensä nouse yli noin 195 000 rupian (noin 11,90 euroa). Muista varmistaa kyydin hinta ennen taksiin nousemista. Isommalle porukalle voi tiedustella lentokentältä myös shuttle-bussikuljetusta. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Bali on siinä mielessä helppo kaukokohde, ettei suomalaismatkailijan tarvitse hankkia Indonesiaan viisumia. Tarkista kuitenkin hyvissä ajoin ennen lennon lähtöpäivää, että passisi on voimassa paitsi matkan ajan, vielä puoli vuotta menolennon jälkeenkin. Voit lomailla saarella ilman viisumia 30 päivää. Pidemmille Balin matkoille viisumi on hankittava etukäteen, ja lisätietoja viisumiasioista saat Indonesian suurlähetystöstä Helsingistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Denpasar lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Denpasar?

Halvin lentolippu kohteeseen Denpasar paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 522 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Denpasar. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Denpasar ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 581 € meno-paluu.

Kuinka kaukana lentokenttä Denpasar Bali Ngurah Rai on Denpasar keskustasta ?

Bali Ngurah Rai Lentokenttä on 10 kilometriä päässä kohteen Denpasar keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Denpasar?

Denpasar lähinnä oleva kenttä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä, tai lyhyemmin Denpasar. lentokenttäkoodi on DPS.

Mitä lennot Balille maksavat?

Balin lentolippujen hinnoissa on valtavia eroja riippuen muun muassa valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin aikaan vuodesta haluat saarelle matkustaa. Lentojen hinnat ovat huipussaan kesälomakuukausina, kun taas talvelle ja keväälle lennot voi napata hyvinkin halvalla. Erityisen edullista matkustusaikaa on yleensä alkuvuosi ennen kesäsesongin starttaamista. Mikäli haluat löytää edulliset Balin lennot kesälomallesi, lennot on syytä varata hyvissä ajoin etukäteen. Talviaikaan Balille voi hyvinkin napata halvan äkkilähdön, mutta kesälomamatkoille tarjouslentoja on tarjolla harvemmin. Lentojen vertaamisessa apuna kannattaa käyttää KAYAKin lentohakua, johon voit määritellä esimerkiksi lennon maksimihinnan. Mikäli et halua käyttää lomapäiviäsi pitkiin lentoihin, etsi hakukoneella vain yhden vaihdon lentoja.

Kuinka kauan lento Balille kestää?

Helsinki-Vantaan lentokentältä Balille ei ole tarjolla suoria reittilentoja, vaan kaikki lennot saarelle liikennöidään yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla matka-aika saarelle on noin 15 tuntia ja 30 minuuttia. Normaali lentoaika saarelle on kuitenkin noin 18–20 tuntia. Matkan tarkka kesto riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, miten pitkiä odotusajat lentokentillä ovat. Varsinkin lasten kanssa lentävän kannattaa valita Balille mahdollisimman helppo reitti.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Balille?

Helsingistä Balille liikennöivät yhden, kahden tai kolmenkin kentän kautta lukuisat lentoyhtiöt. Suorat lennot eivät ainakaan tällä hetkellä kuulu Helsinki-Vantaan lentoaseman valikoimaan, mutta yhden vaihdon lentoja Indonesian saarelle tarjoavat esimerkiksi laadukkaista palveluistaan tunnetut dubailainen Emirates ja qatarilainen Qatar Airways. Jos matka-aikataulusi on joustava, kahden tai kolmen vaihdon lennot voit löytää esimerkiksi singaporelaiselta Singapore Airlinesilta tai alankomaalaiselta KLM-lentoyhtiöltä. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös hintaan sisältyviin palveluihin, esimerkiksi aterioihin. Kaukolennoilla matkustusmukavuudella on erityisen suuri merkitys. Mikäli valitset useamman lentoyhtiön operoiman reitin, varmista että lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset ovat yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Balia?

Kaikki lennot Balin saarelle laskeutuvat Ngurah Rai International Airport -lentokentälle, joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Denpasarista. Kutaan on kentältä matkaa alle 3 kilometriä. Ngurah Rai International Airport on Indonesian kolmanneksi liikennöidyin lentoasema.

Varaa halvat Denpasar lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
522 €
vain
522 €
Matkakohde
Denpasar
522 €
vain
522 €
to 26. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
25t 50m
ke 23. lokak.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 30m
522 €
Matka: 28 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JNB
HKG
Erinomainen 8,0

Miinukset: Docking at an air bridge rather than taking a bus

CNS
HKG
Erinomainen 9,3

Miinukset: One really bad movie.

JFK
HKG
OK 4,6

Miinukset: Food and more profesional crew

HKG
MNL
Hyvä 7,6

Plussat: Entertainment, restroom facilities and toilettries

Miinukset: Training for flight attendants

CGK
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Conformt ,enjoy and on time

ti 26. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
24t 55m
to 12. jouluk.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 40m
563 €
Matka: 17 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 219 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
KBP
Erinomainen 8,0

Miinukset: Hotel for passengers

KBL
IST
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight was empty-ish in the back of the plane, & I was allowed to lie down across 4 seats. I liked that they allowed boarding from the back of the plane (along w/ front). I also liked that most of the food was vegetarian (& the crew pointed out what to avoid). I always forget to special order.

Miinukset: The boarding announcements were not audible where I was sitting in the airport, so that should be better.

JFK
IST
Hyvä 7,3

Miinukset: Check in is insanely long. Terminal 1 at JFK as usually Absolutely terrible. Line to go thru TSA is exacting 40 min at 12 am Midnight. We pay so much (in the price of our ticket) to be treated as cattle !!!

BCN
IST
OK 5,6

Plussat: In flight entertainment was definitely above average.

Miinukset: Crew were very impersonal. Didn’t seem to care about the needs of the passengers.

KBP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: yes

Miinukset: nothing

ti 4. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
52t 25m
to 20. kesäk.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
41t 40m
585 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 528 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,7
Ateriat
6,8
TAO
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: Great airplane (787 Dreamliner), comfortable seats, lots of meals, free beer and wine. Great ticket price!

Miinukset: The cabin crew did not really understand english. When I asked something, it was clear that they didn't understand. I had to claim my checked bag and recheck it at every flight segment. No ability to select seats unless it was more than 72 hours before departure.

LAX
XMN
Hyvä 6,0

Plussat: I paid $14.95 to have a seat selection before departure however, my seat was given is in the middle not the roadside seat I prefer either karak to refund all seat selection charges.

Miinukset: I paid $14.95 to have a seat selection before departure however, my seat was given is in the middle not the roadside seat I prefer either karak to refund all seat selection charges.

SEA
SZX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They left my luggages at SeaTac. I am at China right now, and I don’t know when they are going send them to me. All my stuff in the luggage now I have buy everything again.

XMN
FOC
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight left before we get there. I had to book a train ticket to my final destination because I have to be in Fuzhou that day. I was told by the airline that I would be reimbursed the air fare from Xiamen to Fuzhou.

XMN
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Staff was nice

Miinukset: The food vegan Movies

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
17t 05m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 50m
619 €
Matka: 19 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 989 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
BKK
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew, food, drinks, and seats were fantastic

HKG
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Emirates is the best airline I have traveled with. The Dubai Lounge and general service is just outstanding

DXB
MAA
Hyvä 7,3

Plussat: Overall flight quality

Miinukset: Free wifi time can be increased to at least an hour and Food quality can be better

GIG
EZE
Erinomainen 9,0

Plussat: Not really Seat cushion hard .

Miinukset: Boarding disorganised..little management of the process

DXB
EDI
Erinomainen 9,0

Miinukset: Emirates are a quality airline unlike BA and KLM.

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
19t 50m
la 16. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 40m
655 €
Matka: 19 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 3 456 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,7
Koneeseennousu
8,8
Mukavuus
8,5
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
HKG
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was very courteous, went above and beyond.

SIN
FRA
Erinomainen 8,4

Plussat: Despite being a very late flight at 11 pm, the crew was courteous but not over the top, when all the passengers wanted to catch some sleep

Miinukset: Lufthansa's short haul slim line seats become uncomfortable after 1.5 hours

IAH
MAN
Erinomainen 10,0

Plussat: Superb service.

Miinukset: Meals were average for airlines

NRT
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was excellent!

SIN
MNL
Erinomainen 9,0

Miinukset: Flight way too cold

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
31t 20m
la 16. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 40m
658 €
Matka: 18 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 119 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
DPS
SIN
Keskiverto 3,3

Plussat: Seat was uncomfortable. There was nothing to like. In past I have traveled by KLM but this time it was worst.

Miinukset: No proper food service. Even to the passenger of Amsterdam no dinner was served. No inflight service. It looks like domestic flight. I will think twice to travel by KLM. The check-in staff at counter was absolutely arrogant. Staff ar boarding gate was nice.

SLC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing. They adjusted the seating arrangements so there was an empty seat in every row to give passengers more space. Very thoughtful and much appreciated. They served delicious meals, snacks, and water. They provided headphones, blankets and pillows. They took very good care of us.

AMS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice attention and good food. Plane and seats are confortable

NBO
AMS
Hyvä 6,6

Plussat: The crew was great but the seat wasn't as comfortable and didn't have much leg room.

AMS
GVA
Hyvä 6,0

Plussat: Seat comfortable

Miinukset: Flight was delayed and overhead bin space was very small

ke 16. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
18t 50m
pe 1. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 45m
764 €
Matka: 17 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 670 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DAR
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Excellent service and stuff

HND
DOH
Keskiverto 2,0

Miinukset: Delays twice which cost me lots of stress and taxi $

KTM
DOH
Keskiverto 2,0

Miinukset: 19 hours layover and Qatar airlines doesn’t want to accommodate a hotel room after charging Me almost $1500 for a flight. This is a horrible service Qatar airlines.

DOH
JFK
Erinomainen 9,2

Plussat: Service by the crew was outstanding, but special mention to Deepika who made sure I had a Business Class experience out of this world, always smiling and checking if I needed anything

Miinukset: The food and the wine selection did not impressed me. Qatar needs to make some changes.

DOH
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was nice, attentive and very helpful

Miinukset: More leg room

ke 2. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
28t 55m
ke 30. lokak.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 00m
526 €
Matka: 29 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JFK
HKG
OK 4,6

Miinukset: Food and more profesional crew

LAX
HKG
Hyvä 7,0

Plussat: I liked the comfort of my location and seat

Miinukset: No wifi on a over 14 hour flight is ridiculous in this day and age. They didn't have wifi on both my flights. I would think twice before flying an airline so far without wifi.

MNL
HKG
Keskiverto 3,0

Miinukset: 2:40 flight delay - terrible food and very limited choice on the entetainment system - a terrible airline

YVR
JFK
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew was very efficient and boarding was easy.

Miinukset: The flight was late.

HKG
MEL
Erinomainen 9,3

Plussat: Good meal and serve more food

Miinukset: Line up to the plane shouldbe in short time

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
24t 55m
ma 18. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 40m
569 €
Matka: 22 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 219 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
DBV
IST
OK 4,6

Plussat: Crew was attentive, friendly and helpful.

Miinukset: Flight was cancelled because the operational issues. No information or help given. Their airport procedures and practices make it extraordinarily challenging and stressful for passengers. We’ll never fly with them again.

KBP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: yes

Miinukset: nothing

IST
YUL
OK 4,3

Plussat: The flight attendants were friendly, attentive and efficient.

Miinukset: Many flights were grounded for several hours because of some airline operational glitch. We were provided with no information or guidance about how to resume our travels. As we tried to sort ourselves out we were sent from lineup to lineup without much progress or friendly service.

IST
SKP
Erinomainen 9,3

Plussat: Food was really good and no delays. Entertainment also really good.

Miinukset: Can't really think about something.

IST
KBP
Erinomainen 8,6

Plussat: crew was great, food was delicious, seats were comfortable.

Miinukset: updated movie library, better handling of boarding for priority customers.

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
24t 50m
pe 15. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
38t 10m
535 €
Matka: 19 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
MNL
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Just fine..

CGK
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Conformt ,enjoy and on time

HKG
ICN
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew, food, entertainment were all very nice. 5 out 5.

CEB
HKG
Hyvä 7,0

Plussat: Nice plane. Crew was great. Seat not bad for economy.

Miinukset: Only complaint was the 5 or 6 hour delay because of the weather.

HKG
CNS
Erinomainen 9,6

Plussat: The dinner was one of the top two I've ever had on a plane and I've flown business class around the world.

Miinukset: I just don't fit comfortably into the pods and for a 14 hour flight that's a pain in the neck or lower. The seatbelts must be adjustable to allow a pod user to roll on his side.

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
17t 05m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 50m
619 €
Matka: 17 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 989 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
JFK
Keskiverto 3,6

Plussat: Very poor service, the crew members were not friendly. Low quality food.

Miinukset: Emirates have a big name in the industry but their presentation was really disappointing.

DXB
SFO
Erinomainen 9,6

Miinukset: Emirates has great service and food. Highly recommend if you can handle a Dubai layover

DXB
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: I was happy with all aspects of the flight

DXB
KWI
Hyvä 7,3

Plussat: The Cabin Crew is pleasant when you are boarding the plane

Miinukset: If you sit towards the back of the plane, you risk not being served at all due to the short flight. If you are served, you get 10 minutes to eat before they have to pick up the trays.

HKG
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Emirates is the best airline I have traveled with. The Dubai Lounge and general service is just outstanding

pe 25. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
52t 25m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
53t 35m
624 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 528 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,7
Ateriat
6,8
LAX
XMN
Erinomainen 8,0

Plussat: food and service

BKK
XMN
Erinomainen 10,0

Plussat: Staff

Miinukset: Better movies , better vegan food

XMN
YVR
Hyvä 6,0

Miinukset: The flights got delayed. One of the flights got delayed without a notice in advance.

XMN
LAX
Keskiverto 3,6

Miinukset: got severe food poisoning from the airline food.

YVR
XMN
Keskiverto 2,0

Miinukset: Why is my passport number wrong?

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
24t 55m
ma 18. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 40m
569 €
Matka: 21 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 219 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
CAI
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing!

IST
KBL
Erinomainen 8,4

Miinukset: Boarding I was with my family but they didn’t give me the seats in one row my kids some where else my wife was in another seat and I was also so far from everyone That was not fair

IST
JFK
Erinomainen 8,6

Plussat: Crew was nice & didn’t wake me (but once or twice squished by me in the aisle without saying “excuse me,” which I found a bit weird). Food was good. Not too many announcements or interruptions.

Miinukset: I would prefer more vegetarian options for meals (one of them had only one [chicken] option, & I don’t think it was because they had run out of vegetarian food).

MIA
IST
OK 4,0

Miinukset: Aircondi

PRN
IST
Hyvä 6,3

Plussat: service on the flight was very good

Miinukset: the airport was very large - had attempted to get help with a phone call before flight and service was very poor.... website was a mess to work with

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
27t 10m
la 16. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 40m
655 €
Matka: 17 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 3 456 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,7
Koneeseennousu
8,8
Mukavuus
8,5
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
SIN
CGK
Hyvä 6,0

Miinukset: Luggages did not arrive with the flight as it should be. It got lost in Sydney from Queenstown on flight SQ 6683 operated by Virgin Australia (VA 162).

SIN
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: All crew members are very friendly and helpful, good service.

Miinukset: All over flight i feel good time, i don't feel boring all friendly staff, good service choice of food i like.

FRA
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: everything..Singapore airlines is a amazing airline !!! there is a reason why they are no 1 for so many years...

SIN
DPS
Erinomainen 8,0

Miinukset: Flat bed in business class was disappointing. No way anyone taller than 6’ could stretch out. Overall, it was an inferior experience to business class on Cathay Pacific, which sets the standard IMO.

SIN
SYD
Erinomainen 8,0

Miinukset: Good

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
17t 05m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 50m
619 €
Matka: 16 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 989 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
CPT
DXB
Erinomainen 10,0

Miinukset: Check the head phone sets have both speakers working. I had to ask for a different set which was fine

DXB
ISB
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew, comfy seats and good food and entertaning

Miinukset: The boarding was terrible -lots of pushing and shoving

AMS
DXB
Hyvä 7,6

Miinukset: Handling and boarding at Schiphol was pathetic

MNL
DXB
OK 5,3

Miinukset: Crews attitude

DXB
JFK
Keskiverto 3,6

Plussat: Very poor service, the crew members were not friendly. Low quality food.

Miinukset: Emirates have a big name in the industry but their presentation was really disappointing.

la 26. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
35t 20m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
42t 55m
624 €
Matka: 20 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 528 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,7
Ateriat
6,8
SZX
SEA
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Late

XMN
LAX
OK 4,0

Miinukset: the transit in Xiamen after my flight from Hong Kong it was 7 hours I have stay in xi amen. The promotion and/or advertisement saying that I have eight hotel for me to rest in Xiamen or a city tour. After I arrived there.all of those was saying nothing provided today. all I can have is leading me to a lough where just seats, tables for passenger to sit there. provided tea, water, Chinese made coke with natural temperature no ice . just sit there for 7 hours to wait for my connection flight to LAX

SEA
SZX
Hyvä 7,0

Plussat: The Chinese people were wonderful! But I was required to pass thru security checks 3 times arriving. 3 times transiting and 3 times leaving. At customs, transit and departure. No common sense to their process only"letter of the law". For example I was taking beef jerky to my friends in Thailand but the Chinese security has a meat sniffing dog and they confiscated it as well as the girl in front of me More than $100 worth of jerky. They should have given it back at departure gate. I had to buy more in their duty free shop. Also they cancelled my flight without advising me but did get me on Thai airways later that day. Too much hassle to Transit China

Miinukset: Security

FOC
PEK
Erinomainen 9,6

Plussat: Upgraded to business class for free and service was amazing.

BKK
XMN
Hyvä 7,3

Plussat: Nothing

Miinukset: Had to process in and out of immigration then back into airport No transit area

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
24t 55m
ma 18. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 15m
569 €
Matka: 20 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 219 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
TLV
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: The transfer in Istambul was very tight on the way back I literally had to run to get to the flight

LHR
IST
OK 5,0

Plussat: Excellent crew

Miinukset: Flight delayed and no reason Food very bad

DYU
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: very friendly crew (we were flying with two small kids) who went above and beyond to make them as comfortable and happy as possible.

PRN
IST
Hyvä 6,3

Plussat: service on the flight was very good

Miinukset: the airport was very large - had attempted to get help with a phone call before flight and service was very poor.... website was a mess to work with

IST
PRG
Erinomainen 9,6

Plussat: Turkish Airlines is my favorite airline going to Europe. We even did the 20 hr layover in Istanbul and had a great time staying for a couple of nights going and coming back. Staff is always friendly and the food is amazing. The food in coach is as good as first class on some US domestic flights

Miinukset: It's an airplane, there's not much to make it better besides giving more seat room. TA gives free drinks, a couple of meals, blankets, and the travel bag, only a snobby priss would gripe about flying with them. I've flown enough budget airlines that give you NOTHING that I love flying TA!

pe 31. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
26t 10m
pe 7. kesäk.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 10m
581 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JFK
HKG
Huono 0,0

Plussat: nothing

Miinukset: everything

HKG
JFK
OK 4,6

Miinukset: Same as before. Dirty and smelly. Food was ok.

JFK
HKG
OK 5,0

Plussat: No

Miinukset: Food and Crew

HKG
MNL
Erinomainen 10,0

Plussat: I like the food, the service, and the smooth flight (as always with Cathay). My Go-To Airline! Very practical too, without compromising quality.

Miinukset: Coach Seats... Seems to be getting smaller over time.

HKG
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: My answer on first leg of flight from Mnl to Hkg goes with this one.

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
31t 25m
la 16. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
30t 15m
664 €
Matka: 21 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 3 456 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,7
Koneeseennousu
8,8
Mukavuus
8,5
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
KTM
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: All Crew members was friendly seats i found comfortable.

BKK
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Kindy flight attedances,,smooth boarding,,delicious food

Miinukset: Nothing

SIN
LAX
OK 5,3

Miinukset: WiFi didn’t work on 3 of the 4 flights although all purportedly had it. Also didn’t work the majority of the time in the Business Class Lounge in Singapore. Food was mediocre both on flights and in the lounge. Movie selection could hardly have been worse.

SIN
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Efficiency, good.

SIN
ICN
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was friendly. Seafood pasta was good.

Miinukset: I wish all airlines have a foot rest.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
17t 05m
to 14. marrask.
DPS
Denpasar Bali Bali Ngurah Rai
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 50m
619 €
Matka: 15 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 989 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
SFO
DXB
Hyvä 6,3

Miinukset: More meals during the flight would have helped. Also the snacks had limited variety(most of them chocolate) and not enough fruit available.

SYD
BKK
OK 5,3

Plussat: Seat was fixed for such a long flight it is hazardous to the spine .

Miinukset: Allow the seat to slightly recline like any other airline

HRE
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: The entertainment is very good and it's a smooth ride.

Miinukset: Sometimes the crew could come across as brass and disappear for long periods. Also, how do you ever tell the person next to you, who's bigger than you, to try not to bump you every time they move. Definitely made for a not very comfortable flight.

DXB
KWI
Hyvä 6,0

Miinukset: Keep employees have to give excellent service & smiles to passengers

DXB
EDI
Erinomainen 9,0

Miinukset: Emirates are a quality airline unlike BA and KLM.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.