Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Krakova J. Paul II Balice (KRK)

Vertaa lentoliput kohteeseen Krakova J. Paul II Balice sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Krakova J. Paul II Balice lentotiedot

Lento saapuu Krakova J. Paul II Balice
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 132 €
Lentoyhtiöt SAS, Lufthansa, Ukraine Intl Air, Norwegian Air International, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Krakova J. Paul II Balice

Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova J. Paul II Balice on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Krakova J. Paul II Balice lentotarjoukset.
Historiallinen Krakova sijaitsee vain noin kahden tunnin suoran lentomatkan päässä Helsingistä. Puolalaiskaupunki on helppo ja kutsuva kaupunkilomakohde esimerkiksi pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä lennot Krakovaan ovat suurimman osan vuodesta halpoja. Vain kesä- ja joululoman aikaan lentojen hinnat nousevat selvästi. Lentoyhteydet Krakovaan ovat vilkkaat, sillä esimerkiksi Finnair liikennöi suorin lennoin puolalaiskaupunkiin parhaimmillaan kaksi kertaa päivässä. Myös Norwegian tarjoaa suoria lentoja Krakovaan.
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice (Kraków Airport im. Jana Pawła II) sijaitsee noin 11 kilometriä Krakovan keskustan länsipuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi ja edullisesti Koleje Małopolskie -junayhtiön junalla. Keskustassa junan päätepiste on Krakovan juna-asema, ja junamatkan hinta on noin 9 Puolan zlotya (noin 2,10 euroa). Matkatavaroiden kuljettamisesta ei peritä junassa lisämaksua. Juna-asema sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin tuntumassa, ja kaikissa junissa on ilmastointi ja ilmainen wifi-yhteys. Lippuautomaatteja lippujen ostoon on niin saapuvien lentojen aulassa kuin juna-asemallakin. Automaatit hyväksyvät korttimaksun, eli valuutan vaihtamisesta ei välttämättä vielä lentokentällä tarvitse huolehtia. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Mikäli haluat napata Krakovan lentokentältä taksin, ainoastaan virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Lentokentältä taksiliikennettä hoitaa Krakow Airport Taxi -taksiyhtiö. Lentokentältä Krakovan eri osiin on kiinteät hinnat, eivätkä hintoihin vaikuta esimerkiksi viikonpäivät tai vuorokaudenajat. Krakovan keskustaan, esimerkiksi vanhaan kaupunkiin, hinta on noin 70–90 zlotya (noin 16,20 –20,85 euroa). Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä, ja ne hyväksyvät käteisen lisäksi myös korttimaksun. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
EU- ja Schengen-alueella matkustaminen on helppoa, eikä Puolaankaan tarvitse välttämättä mukaan edes passia. Muista kuitenkin pakata mukaan ainakin virallinen henkilökortti, joka hyväksytään Krakovan lentoasemalla passin ohella viralliseksi matkustusasiakirjaksi.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Krakova J. Paul II Balice lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Krakova J. Paul II Balice?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 55m

Mikä on halvin lento kohteeseen Krakova J. Paul II Balice?

Halvin lentolippu kohteeseen Krakova J. Paul II Balice paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 132 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Krakova J. Paul II Balice. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Krakova J. Paul II Balice ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 262 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova J. Paul II Balice?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Krakova J. Paul II Balice. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Krakova J. Paul II Balice on Krakova keskustasta ?

J. Paul II Balice Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Krakova keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Krakovaan maksavat?

Krakovan lentojen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen ja lomasesonkien mukaan. Kalleimmillaan lennot ovat yleensä kesälomakaudella ja joulukuussa, kun taas muina vuodenaikoina lennot Krakovaan voi saada edullisemmin. Kesälomalennotkin voit napata edullisesti, jos varaat ne ajoissa. Kesäisin yhden välilaskun lennot voi usein saada hieman suoria lentoja edullisemmin. Tämä kuitenkin riippuu niin lennoin kuin varauksen ajankohdasta. Lentojen hintavertailuun hyvän avun tarjoaa KAYAKin lentohaku, jossa voit asettaa lennoille hintakaton. KAYAK etsii haluamillesi lentopäiville sopivimmat lennot edullisimmin hinnoin ja kätevimmin yhteyksin. Halutessasi voit etsiä ainoastaan suoria lentoja. Lentoja valitessa huomiota kannattaa kiinnittää myös lentolipun sisältämiin palveluihin ja matkatavaroihin. Halpalentoyhtiöiden lentoihin ja perinteisten lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Matkatavaroita voi kuitenkin lisätä varaukseen lisämaksusta.

Kuinka kauan lento Krakovaan kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Krakovaan kestävät noin kaksi tuntia. Mikäli valitset suorien lentojen sijaan välilaskullisen lentoreitin, on lentojen kesto on yleensä alkaen noin 3 tuntia ja 40 minuuttia. Normaalisti vaihtolennot kestävät kuitenkin ainakin 4–5 tuntia. Krakovaan on tarjolla myös pitkiä kahden vaihdon lentoreittejä, mutta ne tulevat vain harvoin yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi.

Voiko Krakovaan lentää suoraan?

Suorat lennot Krakovaan tarjoavat suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Kummatkin liikennöivät kaupunkiin suorin lennoin ympäri vuoden, ja Helsinki-Vantaalta lentoja onkin tarjolla lähes kaikkina viikonpäivinä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Krakovaan?

Suoria lentoja operoivien Finnairin ja Norwegianin lisäksi Krakovaan lentävät monet muutkin eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vaihdolliset lennot voit saada edulliseen hintaan esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta ja alankomaalaiselta KLM-lentoyhtiöltä. Lentoa valitessa varmista hinnan lisäksi se, mitä palveluita lentoon sisältyy. Esimerkiksi Finnair tarjoaa lennoillaan kahvia, teetä tai mehua, ja Lufthansan lennoilla tarjoillaan yleensä myös pieni välipala. Norwegianilla taas kaikki tarjoilu lennoilla on maksullista.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Krakovaa?

Krakovaa palvelee Krakovan lentokenttä (Kraków Airport im. Jana Pawła II), joka tunnetaan myös nimellä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice. Lentoasema sijaitsee Krakovan ulkopuolella, Balicen kylässä, ja lentokentältä on matkaa Krakovan keskustaan noin 11 kilometriä. Matkustajaliikenteeltään Krakovan lentokenttä on Puolan toiseksi vilkkain.

Varaa halvat Krakova J. Paul II Balice lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
132 €
vain
132 €
Matkakohde
Krakova
132 €
vain
132 €
ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
14t 50m
pe 14. syyskuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
132 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
8t 00m
ma 8. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
135 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 437 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

ke 26. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 40m
la 29. syyskuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 35m
139 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FCO
FRA
OK 5,3

Boarded late, departed late, and they made my boyfriend check his standard sized carry on bag at the gate.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 10m
pe 14. syyskuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
145 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

ODS
KBP
Erinomainen 8,0

Ukrainian International Airline charged me 475 UAH for boarding pass. No communication, no warning. Very unhappy with Ukrainian International Airline for doing deservice to their customers

VCE
KBP
Keskiverto 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

KBP
JFK
Keskiverto 2,0

Nothing

Delayed flight caused me to miss the last but to MD. Had to stay in the streets for 6 hours and purchase new bus tickets.

ATH
KBP
OK 4,5

Their app wouldn't download on my phone, so I was unable to check in in advance. I had to pay 15 euros to get a boarding pass - absolutely ridiculous.

ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
ti 19. helmikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 35m
155 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

su 26. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
to 30. elokuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 50m
200 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

to 27. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 40m
ti 2. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 05m
139 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

MUC
CLT
Erinomainen 9,3

The facilities were really great!

The food - it was in VERY small quantity

FRA
ORD
Erinomainen 10,0

Enjoyed the legroom even though we flew Economy class. Good selection of free movies. Crew was friendly and accommodating.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

FCO
FRA
OK 5,3

Boarded late, departed late, and they made my boyfriend check his standard sized carry on bag at the gate.

la 6. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
8t 40m
ti 9. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 55m
139 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FCO
FRA
OK 5,3

Boarded late, departed late, and they made my boyfriend check his standard sized carry on bag at the gate.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
38t 10m
ti 9. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 50m
156 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 15m
ke 20. helmikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
158 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 437 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ARN
LHR
OK 5,3

Got asked to leave my seat in row 3 for one further back because I couldnt pull up my ticket mid flight to show it was my seat. Their system had me in another row so I missed out on the extra service offered to that row.

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 10m
ma 8. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 10m
161 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
ATH
KBP
OK 4,5

Their app wouldn't download on my phone, so I was unable to check in in advance. I had to pay 15 euros to get a boarding pass - absolutely ridiculous.

KBP
PRG
Keskiverto 2,0

Hit with extra fees for check-in.

KBP
JFK
Keskiverto 2,0

Nothing

Delayed flight caused me to miss the last but to MD. Had to stay in the streets for 6 hours and purchase new bus tickets.

DXB
KBP
Keskiverto 2,0

0 comma by the airline on what to expect and why

VCE
KBP
Keskiverto 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

ke 10. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
8t 40m
su 14. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
141 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
CLT
Erinomainen 9,3

The facilities were really great!

The food - it was in VERY small quantity

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

JFK
DUS
OK 4,3

Review for Eurowings

ke 19. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
14t 50m
ke 26. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
166 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 4. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 55m
ti 9. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 55m
142 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

FCO
FRA
OK 5,3

Boarded late, departed late, and they made my boyfriend check his standard sized carry on bag at the gate.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

JFK
DUS
OK 4,3

Review for Eurowings

FRA
ORD
Erinomainen 10,0

Enjoyed the legroom even though we flew Economy class. Good selection of free movies. Crew was friendly and accommodating.

su 16. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
15t 25m
ma 31. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
171 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 6. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 40m
ma 8. lokakuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
142 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

su 16. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
ke 26. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
142 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

.Fast, professional and comfortable

Touch screenes on displays

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

MUC
CLT
Erinomainen 9,3

The facilities were really great!

The food - it was in VERY small quantity

MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

ke 19. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
14t 50m
pe 28. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
177 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 17. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
ke 26. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
142 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
ORD
Erinomainen 10,0

Enjoyed the legroom even though we flew Economy class. Good selection of free movies. Crew was friendly and accommodating.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

MUC
CLT
Erinomainen 9,3

The facilities were really great!

The food - it was in VERY small quantity

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

ma 17. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
14t 50m
ma 31. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
178 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta