Etsi halpoja lentoja kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice (KRK)

Vertaa lentoliput kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentotiedot

Lento saapuu Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 110 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Norwegian Air International, SAS, Finnair, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice

Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentotarjoukset.
Historiallinen Krakova sijaitsee vain noin kahden tunnin suoran lentomatkan päässä Helsingistä. Puolalaiskaupunki on helppo ja kutsuva kaupunkilomakohde esimerkiksi pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä lennot Krakovaan ovat suurimman osan vuodesta halpoja. Vain kesä- ja joululoman aikaan lentojen hinnat nousevat selvästi. Lentoyhteydet Krakovaan ovat vilkkaat, sillä esimerkiksi Finnair liikennöi suorin lennoin puolalaiskaupunkiin parhaimmillaan kaksi kertaa päivässä. Myös Norwegian tarjoaa suoria lentoja Krakovaan.
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice (Kraków Airport im. Jana Pawła II) sijaitsee noin 11 kilometriä Krakovan keskustan länsipuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi ja edullisesti Koleje Małopolskie -junayhtiön junalla. Keskustassa junan päätepiste on Krakovan juna-asema, ja junamatkan hinta on noin 9 Puolan zlotya (noin 2,10 euroa). Matkatavaroiden kuljettamisesta ei peritä junassa lisämaksua. Juna-asema sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin tuntumassa, ja kaikissa junissa on ilmastointi ja ilmainen wifi-yhteys. Lippuautomaatteja lippujen ostoon on niin saapuvien lentojen aulassa kuin juna-asemallakin. Automaatit hyväksyvät korttimaksun, eli valuutan vaihtamisesta ei välttämättä vielä lentokentällä tarvitse huolehtia. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Mikäli haluat napata Krakovan lentokentältä taksin, ainoastaan virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Lentokentältä taksiliikennettä hoitaa Krakow Airport Taxi -taksiyhtiö. Lentokentältä Krakovan eri osiin on kiinteät hinnat, eivätkä hintoihin vaikuta esimerkiksi viikonpäivät tai vuorokaudenajat. Krakovan keskustaan, esimerkiksi vanhaan kaupunkiin, hinta on noin 70–90 zlotya (noin 16,20 –20,85 euroa). Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä, ja ne hyväksyvät käteisen lisäksi myös korttimaksun. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
EU- ja Schengen-alueella matkustaminen on helppoa, eikä Puolaankaan tarvitse välttämättä mukaan edes passia. Muista kuitenkin pakata mukaan ainakin virallinen henkilökortti, joka hyväksytään Krakovan lentoasemalla passin ohella viralliseksi matkustusasiakirjaksi.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 57m

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice?

Yleensä kohteista Suomi, American Airlines, Norwegian Air International ja Finnair lentävät eniten paikkaan Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice.

Kuinka kaukana lentokenttä Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice on Krakova keskustasta ?

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice Lentokenttä on 11 kilometriä päässä kohteen Krakova keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Krakovaan maksavat?

Krakovan lentojen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen ja lomasesonkien mukaan. Kalleimmillaan lennot ovat yleensä kesälomakaudella ja joulukuussa, kun taas muina vuodenaikoina lennot Krakovaan voi saada edullisemmin. Kesälomalennotkin voit napata edullisesti, jos varaat ne ajoissa. Kesäisin yhden välilaskun lennot voi usein saada hieman suoria lentoja edullisemmin. Tämä kuitenkin riippuu niin lennoin kuin varauksen ajankohdasta. Lentojen hintavertailuun hyvän avun tarjoaa KAYAKin lentohaku, jossa voit asettaa lennoille hintakaton. KAYAK etsii haluamillesi lentopäiville sopivimmat lennot edullisimmin hinnoin ja kätevimmin yhteyksin. Halutessasi voit etsiä ainoastaan suoria lentoja. Lentoja valitessa huomiota kannattaa kiinnittää myös lentolipun sisältämiin palveluihin ja matkatavaroihin. Halpalentoyhtiöiden lentoihin ja perinteisten lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Matkatavaroita voi kuitenkin lisätä varaukseen lisämaksusta.

Kuinka kauan lento Krakovaan kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Krakovaan kestävät noin kaksi tuntia. Mikäli valitset suorien lentojen sijaan välilaskullisen lentoreitin, on lentojen kesto on yleensä alkaen noin 3 tuntia ja 40 minuuttia. Normaalisti vaihtolennot kestävät kuitenkin ainakin 4–5 tuntia. Krakovaan on tarjolla myös pitkiä kahden vaihdon lentoreittejä, mutta ne tulevat vain harvoin yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi.

Voiko Krakovaan lentää suoraan?

Suorat lennot Krakovaan tarjoavat suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Kummatkin liikennöivät kaupunkiin suorin lennoin ympäri vuoden, ja Helsinki-Vantaalta lentoja onkin tarjolla lähes kaikkina viikonpäivinä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Krakovaan?

Suoria lentoja operoivien Finnairin ja Norwegianin lisäksi Krakovaan lentävät monet muutkin eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vaihdolliset lennot voit saada edulliseen hintaan esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta ja alankomaalaiselta KLM-lentoyhtiöltä. Lentoa valitessa varmista hinnan lisäksi se, mitä palveluita lentoon sisältyy. Esimerkiksi Finnair tarjoaa lennoillaan kahvia, teetä tai mehua, ja Lufthansan lennoilla tarjoillaan yleensä myös pieni välipala. Norwegianilla taas kaikki tarjoilu lennoilla on maksullista.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Krakovaa?

Krakovaa palvelee Krakovan lentokenttä (Kraków Airport im. Jana Pawła II), joka tunnetaan myös nimellä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice. Lentoasema sijaitsee Krakovan ulkopuolella, Balicen kylässä, ja lentokentältä on matkaa Krakovan keskustaan noin 11 kilometriä. Matkustajaliikenteeltään Krakovan lentokenttä on Puolan toiseksi vilkkain.

Varaa halvat Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
110 €
vain
110 €
Matkakohde
Krakova
110 €
vain
110 €
la 8. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
ti 11. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
110 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
ZAG
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: I wasn’t able to fly because my passport was stolen

MUC
BOM
Hyvä 6,3

Miinukset: The boarding gate has too little space and was chaos.

IAD
IND
Hyvä 7,5

Miinukset: I did not like the fact that the United flight I came in on was over a MILE of corridors away from the outgoing flight.

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

LHR
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Everything was on time and efficient.

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
to 29. marraskuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 35m
112 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 473 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Plussat: Nothing in particular. I guess crew was polite

Miinukset: THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Plussat: Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

ke 3. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 20m
ma 8. huhtikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
119 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 618 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
STR
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: The total experience from check-in to disembark was extraordinary. The crew were beyond eager to please and extremely responsive. The food was hot and very tasted. The beverage selection was finominal. The cleanliness of the plane and restrooms, although the handle for one of the restrooms fell off the door.

SFO
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: entertainment in the back of the front seat with great choice of movies

Miinukset: I would have liked to have had the chance to purchase a better seat. When I asked about it at check-in the plane was full. So I was squeezed in the middle section which made it quite uncomfortable, especially if you have to get up more frequently as an older person, but your neighbor is asleep. A notification about the possibilities for seat purchases would have been great!

CPH
STR
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent short flight

Miinukset: Did not eat

CPH
MXP
Hyvä 7,0

Plussat: Good value for money. Just about on time, 8 minutes late only. Boarding was very fast. Coffee serves for free.

Miinukset: Obviously, no food or water in Economy.

ARN
HEL
Erinomainen 8,6

Plussat: No problems. I was satisfied

ke 26. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
su 30. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 55m
126 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Very enjoyable

Miinukset: I have no complaints

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

pe 21. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
10t 30m
su 6. tammikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 45m
172 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 15m
ma 10. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 15m
199 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 971 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
HRK
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: Check in online or pay $17. They don’t tell this. Ticket I had was for no luggage. Do not recall this when I purchased the ticket. Another $45. Agents are rude, not helpful. 7am flight. Only serve water, no coffee.

KBP
HRK
Erinomainen 8,0

Plussat: Friendly hostesses smooth flight

Miinukset: Why doesn’t business class get to board first ? Bus was too crowded and was mobbed with people pushing

JFK
KBP
Hyvä 7,3

Plussat: Flight attendants were fast and polite and helpful, more room for feet than other airlines, free meals. Sandwich was good, dinner so so.

Miinukset: Flight delayed boarding by one hour (not weather related).

TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: It was a rip off. Surprise charges are unacceptable.

KBP
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: I loved visiting Kiev and the friendliness and sincerity of the Ukrainian people in general and the aircraft crew in particular.

Miinukset: I didn't have any luggage but an associate that I met on the flight complained that it took too long to get his luggage and that the luggage was not labeled. I did not understand the English announcements during the flight. Either the audio system needs to be improved or the announcers need to speak without heavy accent or both.

to 7. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
su 10. helmikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
110 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LOS
FRA
Erinomainen 8,3

Plussat: The food was good was good

Miinukset: The entertainment was poor the movies selection was poor

MUC
IAD
OK 5,0

Plussat: Boarding pricess

Miinukset: Plane was very cold. We had the last row of seats which meant the flight attendants were making a tremendous amount of noise behind us for the majority of the flight. Crew was not friendly at all. They were more interested in the other crew members than the guests.

LHR
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Everything was on time and efficient.

ZAG
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: I wasn’t able to fly because my passport was stolen

MUC
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was so attentive and helpful. Very courteous and friendly. Had great experience.

Miinukset: Head rest on Seats tilts slightly forward making long flight uncomfortable

ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
to 28. helmikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
119 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
IAD
IND
Hyvä 7,5

Miinukset: I did not like the fact that the United flight I came in on was over a MILE of corridors away from the outgoing flight.

MUC
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was so attentive and helpful. Very courteous and friendly. Had great experience.

Miinukset: Head rest on Seats tilts slightly forward making long flight uncomfortable

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: smooth as silk flight, beautiful clean comfy airplane. Roomy seats. great entertainment system. Excellent friendly staff. Pretty darn good food. Excellent value.

Miinukset: having to come back from vacation!!

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

BOS
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: I have never been treated so poorly by counter people in my life!

Miinukset: After 2 hour delay, the flight was cancelled. NO ONE helped to find another flight. After waiting in line for 2 hours, the ticket agent handed me a card and said I had to call the 800 number. The person on the phone said I had to talk to ticket agent to go standby on a flight to Munich and the ticket agent told me I had to call. I was caught in a loop and no one helped. Then when it became apparent I wasn't getting out that night I was informed that there were no hotel vouchers and I would have to find my own hotel! After searching for an hour for a hotel (all were sold out in Boston) I called a friend who lives outside of Boston. No one gave me a taxi voucher because it was not to a hotel. LUFTHANSA customer service is the WORST!!!!!!!!

ke 26. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
la 29. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 00m
147 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
KIX
Erinomainen 8,0

Plussat: reasonable leg room comfortable seat

Miinukset: No choice of food and service was quite slow but meal was fine the breakfast was ghastly a continental option would be much better

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

ma 15. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
5t 10m
to 18. huhtikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 55m
129 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was so attentive and helpful. Very courteous and friendly. Had great experience.

Miinukset: Head rest on Seats tilts slightly forward making long flight uncomfortable

MUC
DEN
Erinomainen 9,0

Plussat: Loved the German touches like real silverware, good wine, and German movies with English subtitles! Also appreciated lots of liquids and never had to go searching for hydration.

Miinukset: Everything was great until we landed and I stood up in the aisle. A woman two rows behind opened the overhead compartment and pulled her huge backpack out, landing it right on my head! OUCH! I scolded her and she apologized, but, REALLY? Perhaps the crew needs to reiterate how dangerous this is to do! My head still hurts a little on top, almost a week later. Ugh.

MUC
BOM
Hyvä 6,3

Miinukset: The boarding gate has too little space and was chaos.

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

SJC
FRA
Hyvä 6,3

Miinukset: Not sure about booking with flyus. Com- next time I will prefer not to use Kayak if flight is booked through flyus.com

pe 23. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
su 25. marraskuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 55m
158 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
KIX
Erinomainen 8,0

Plussat: reasonable leg room comfortable seat

Miinukset: No choice of food and service was quite slow but meal was fine the breakfast was ghastly a continental option would be much better

LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was on one of their newer planes which meant that we had decent comfort and entertainment!

Miinukset: The seats were staggered between the middle and sides, so my family was eventually split across two rows. I hadn't expected that.

ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Very enjoyable

Miinukset: I have no complaints

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 50m
ti 11. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
144 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LHR
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Everything was on time and efficient.

LOS
FRA
Erinomainen 8,3

Plussat: The food was good was good

Miinukset: The entertainment was poor the movies selection was poor

MUC
BOM
Hyvä 6,3

Miinukset: The boarding gate has too little space and was chaos.

BOS
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: I have never been treated so poorly by counter people in my life!

Miinukset: After 2 hour delay, the flight was cancelled. NO ONE helped to find another flight. After waiting in line for 2 hours, the ticket agent handed me a card and said I had to call the 800 number. The person on the phone said I had to talk to ticket agent to go standby on a flight to Munich and the ticket agent told me I had to call. I was caught in a loop and no one helped. Then when it became apparent I wasn't getting out that night I was informed that there were no hotel vouchers and I would have to find my own hotel! After searching for an hour for a hotel (all were sold out in Boston) I called a friend who lives outside of Boston. No one gave me a taxi voucher because it was not to a hotel. LUFTHANSA customer service is the WORST!!!!!!!!

MUC
IAD
OK 5,0

Plussat: Boarding pricess

Miinukset: Plane was very cold. We had the last row of seats which meant the flight attendants were making a tremendous amount of noise behind us for the majority of the flight. Crew was not friendly at all. They were more interested in the other crew members than the guests.

pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
ma 10. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 55m
174 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
10t 30m
su 9. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 45m
212 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 27. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
5t 55m
ti 1. tammikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
223 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 8. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
4t 55m
ma 10. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
179 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
SJC
FRA
Hyvä 6,3

Miinukset: Not sure about booking with flyus. Com- next time I will prefer not to use Kayak if flight is booked through flyus.com

BOS
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: I have never been treated so poorly by counter people in my life!

Miinukset: After 2 hour delay, the flight was cancelled. NO ONE helped to find another flight. After waiting in line for 2 hours, the ticket agent handed me a card and said I had to call the 800 number. The person on the phone said I had to talk to ticket agent to go standby on a flight to Munich and the ticket agent told me I had to call. I was caught in a loop and no one helped. Then when it became apparent I wasn't getting out that night I was informed that there were no hotel vouchers and I would have to find my own hotel! After searching for an hour for a hotel (all were sold out in Boston) I called a friend who lives outside of Boston. No one gave me a taxi voucher because it was not to a hotel. LUFTHANSA customer service is the WORST!!!!!!!!

ZAG
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: I wasn’t able to fly because my passport was stolen

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: smooth as silk flight, beautiful clean comfy airplane. Roomy seats. great entertainment system. Excellent friendly staff. Pretty darn good food. Excellent value.

Miinukset: having to come back from vacation!!

MUC
IAD
OK 5,0

Plussat: Boarding pricess

Miinukset: Plane was very cold. We had the last row of seats which meant the flight attendants were making a tremendous amount of noise behind us for the majority of the flight. Crew was not friendly at all. They were more interested in the other crew members than the guests.

la 29. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
11t 50m
ti 1. tammikuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 00m
223 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 6. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
16t 15m
su 9. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 50m
272 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 618 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
IAD
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Overall, an incredible experience!!!

Miinukset: The food was excellent

SFO
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: entertainment in the back of the front seat with great choice of movies

Miinukset: I would have liked to have had the chance to purchase a better seat. When I asked about it at check-in the plane was full. So I was squeezed in the middle section which made it quite uncomfortable, especially if you have to get up more frequently as an older person, but your neighbor is asleep. A notification about the possibilities for seat purchases would have been great!

CPH
STR
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent short flight

Miinukset: Did not eat

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Every seat has bottle of water

EWR
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane clean ,Food good etc.

to 13. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 55m
la 15. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 40m
182 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LOS
FRA
Erinomainen 8,3

Plussat: The food was good was good

Miinukset: The entertainment was poor the movies selection was poor

LHR
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Everything was on time and efficient.

MUC
DEN
Erinomainen 9,0

Plussat: Loved the German touches like real silverware, good wine, and German movies with English subtitles! Also appreciated lots of liquids and never had to go searching for hydration.

Miinukset: Everything was great until we landed and I stood up in the aisle. A woman two rows behind opened the overhead compartment and pulled her huge backpack out, landing it right on my head! OUCH! I scolded her and she apologized, but, REALLY? Perhaps the crew needs to reiterate how dangerous this is to do! My head still hurts a little on top, almost a week later. Ugh.

MUC
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was so attentive and helpful. Very courteous and friendly. Had great experience.

Miinukset: Head rest on Seats tilts slightly forward making long flight uncomfortable

MUC
BOM
Hyvä 6,3

Miinukset: The boarding gate has too little space and was chaos.

ti 25. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
18t 05m
pe 28. joulukuuta
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
197 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

MUC
BOM
Hyvä 6,3

Miinukset: The boarding gate has too little space and was chaos.

BOS
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: I have never been treated so poorly by counter people in my life!

Miinukset: After 2 hour delay, the flight was cancelled. NO ONE helped to find another flight. After waiting in line for 2 hours, the ticket agent handed me a card and said I had to call the 800 number. The person on the phone said I had to talk to ticket agent to go standby on a flight to Munich and the ticket agent told me I had to call. I was caught in a loop and no one helped. Then when it became apparent I wasn't getting out that night I was informed that there were no hotel vouchers and I would have to find my own hotel! After searching for an hour for a hotel (all were sold out in Boston) I called a friend who lives outside of Boston. No one gave me a taxi voucher because it was not to a hotel. LUFTHANSA customer service is the WORST!!!!!!!!

SJC
FRA
Hyvä 6,3

Miinukset: Not sure about booking with flyus. Com- next time I will prefer not to use Kayak if flight is booked through flyus.com

MUC
IAD
OK 5,0

Plussat: Boarding pricess

Miinukset: Plane was very cold. We had the last row of seats which meant the flight attendants were making a tremendous amount of noise behind us for the majority of the flight. Crew was not friendly at all. They were more interested in the other crew members than the guests.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.