KRK

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Krakova

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
pe 20.9.
pe 27.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Krakova sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Krakova lentotiedot

Lento saapuu Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 99 €
Lentoyhtiöt SAS, Norwegian Air International, Norwegian, Lufthansa, KLM, Ukraine Intl Air, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Krakova

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Krakova? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Krakova seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 115 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan heinäkuu, elokuu ja syyskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Krakova lentotarjoukset.
Historiallinen Krakova sijaitsee vain noin kahden tunnin suoran lentomatkan päässä Helsingistä. Puolalaiskaupunki on helppo ja kutsuva kaupunkilomakohde esimerkiksi pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä lennot Krakovaan ovat suurimman osan vuodesta halpoja. Vain kesä- ja joululoman aikaan lentojen hinnat nousevat selvästi. Lentoyhteydet Krakovaan ovat vilkkaat, sillä esimerkiksi Finnair liikennöi suorin lennoin puolalaiskaupunkiin parhaimmillaan kaksi kertaa päivässä. Myös Norwegian tarjoaa suoria lentoja Krakovaan.
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice (Kraków Airport im. Jana Pawła II) sijaitsee noin 11 kilometriä Krakovan keskustan länsipuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi ja edullisesti Koleje Małopolskie -junayhtiön junalla. Keskustassa junan päätepiste on Krakovan juna-asema, ja junamatkan hinta on noin 9 Puolan zlotya (noin 2,10 euroa). Matkatavaroiden kuljettamisesta ei peritä junassa lisämaksua. Juna-asema sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin tuntumassa, ja kaikissa junissa on ilmastointi ja ilmainen wifi-yhteys. Lippuautomaatteja lippujen ostoon on niin saapuvien lentojen aulassa kuin juna-asemallakin. Automaatit hyväksyvät korttimaksun, eli valuutan vaihtamisesta ei välttämättä vielä lentokentällä tarvitse huolehtia. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Mikäli haluat napata Krakovan lentokentältä taksin, ainoastaan virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Lentokentältä taksiliikennettä hoitaa Krakow Airport Taxi -taksiyhtiö. Lentokentältä Krakovan eri osiin on kiinteät hinnat, eivätkä hintoihin vaikuta esimerkiksi viikonpäivät tai vuorokaudenajat. Krakovan keskustaan, esimerkiksi vanhaan kaupunkiin, hinta on noin 70–90 zlotya (noin 16,20 –20,85 euroa). Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä, ja ne hyväksyvät käteisen lisäksi myös korttimaksun. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
EU- ja Schengen-alueella matkustaminen on helppoa, eikä Puolaankaan tarvitse välttämättä mukaan edes passia. Muista kuitenkin pakata mukaan ainakin virallinen henkilökortti, joka hyväksytään Krakovan lentoasemalla passin ohella viralliseksi matkustusasiakirjaksi.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Krakova lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Krakova?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 57m

Mikä on halvin lento kohteeseen Krakova?

Halvin lentolippu reitille Krakova - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 99 € meno-paluulennolle Helsinki - Krakova. Suosituin reitti on Helsinki - Krakova a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 193 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Krakova. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice on Krakova keskustasta ?

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice Lentokenttä on 10 kilometriä päässä kohteen Krakova keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Krakova?

Krakova lähinnä oleva kenttä Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice, tai lyhyemmin Krakova. lentokenttäkoodi on KRK.

Mitä lennot Krakovaan maksavat?

Krakovan lentojen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen ja lomasesonkien mukaan. Kalleimmillaan lennot ovat yleensä kesälomakaudella ja joulukuussa, kun taas muina vuodenaikoina lennot Krakovaan voi saada edullisemmin. Kesälomalennotkin voit napata edullisesti, jos varaat ne ajoissa. Kesäisin yhden välilaskun lennot voi usein saada hieman suoria lentoja edullisemmin. Tämä kuitenkin riippuu niin lennoin kuin varauksen ajankohdasta. Lentojen hintavertailuun hyvän avun tarjoaa KAYAKin lentohaku, jossa voit asettaa lennoille hintakaton. KAYAK etsii haluamillesi lentopäiville sopivimmat lennot edullisimmin hinnoin ja kätevimmin yhteyksin. Halutessasi voit etsiä ainoastaan suoria lentoja. Lentoja valitessa huomiota kannattaa kiinnittää myös lentolipun sisältämiin palveluihin ja matkatavaroihin. Halpalentoyhtiöiden lentoihin ja perinteisten lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Matkatavaroita voi kuitenkin lisätä varaukseen lisämaksusta.

Kuinka kauan lento Krakovaan kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Krakovaan kestävät noin kaksi tuntia. Mikäli valitset suorien lentojen sijaan välilaskullisen lentoreitin, on lentojen kesto on yleensä alkaen noin 3 tuntia ja 40 minuuttia. Normaalisti vaihtolennot kestävät kuitenkin ainakin 4–5 tuntia. Krakovaan on tarjolla myös pitkiä kahden vaihdon lentoreittejä, mutta ne tulevat vain harvoin yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi.

Voiko Krakovaan lentää suoraan?

Suorat lennot Krakovaan tarjoavat suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Kummatkin liikennöivät kaupunkiin suorin lennoin ympäri vuoden, ja Helsinki-Vantaalta lentoja onkin tarjolla lähes kaikkina viikonpäivinä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Krakovaan?

Suoria lentoja operoivien Finnairin ja Norwegianin lisäksi Krakovaan lentävät monet muutkin eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vaihdolliset lennot voit saada edulliseen hintaan esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta ja alankomaalaiselta KLM-lentoyhtiöltä. Lentoa valitessa varmista hinnan lisäksi se, mitä palveluita lentoon sisältyy. Esimerkiksi Finnair tarjoaa lennoillaan kahvia, teetä tai mehua, ja Lufthansan lennoilla tarjoillaan yleensä myös pieni välipala. Norwegianilla taas kaikki tarjoilu lennoilla on maksullista.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Krakovaa?

Krakovaa palvelee Krakovan lentokenttä (Kraków Airport im. Jana Pawła II), joka tunnetaan myös nimellä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice. Lentoasema sijaitsee Krakovan ulkopuolella, Balicen kylässä, ja lentokentältä on matkaa Krakovan keskustaan noin 11 kilometriä. Matkustajaliikenteeltään Krakovan lentokenttä on Puolan toiseksi vilkkain.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Krakova lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
99 €
vain
99 €
Matkakohde
Krakova
99 €
vain
99 €
su 29. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 40m
to 3. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
99 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 064 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
CDG
OK 4,4

Miinukset: We paid for meals that were NOT delivered

IAD
CPH
OK 5,3

Plussat: na

Miinukset: The airplane crew was rude. They could have been more nicer regarding food. My mother is diabetic and I asked the lady to get her a small sandwich or something so she can take her meds and plus her sugar levels where getting low. And the lady on her side was really rude and said NO.

BGO
OSL
OK 5,0

Plussat: Safe polite crew

Miinukset: No entertainment options on plane. Possibly due to 737maxs being taken out of service.

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Seat was comfortable. Entertainment was great. The service by the crew was great.

Miinukset: It would have been nice if the armrest went as far back as the seat. Flying with my partner, she doesn’t sleep well on planes unless she can completely lean on me. The armrest between our seats only retracted to the upright seat level.

MAN
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Fast and efficient!

ti 1. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
to 3. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 00m
103 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 518 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
ARN
Erinomainen 8,3

Plussat: All went as expected. Efficient and timely.

Miinukset: Seat bottom cushions worn out

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

BCN
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: staff was nice and always helpful will difinitly use again

SWF
BFS
OK 4,6

Plussat: The flight attendants were very rude. One didn't want to asssit my 8 year old when she couldn't open the door. They kept waking me up to put on my damn seat belt.

Miinukset: The flight attendant yelled at my 8 year old . They didn't want to help my daughter get out of the bathroom. They stood there rolling their eyes. Don't think I'll be back on that air line

FUE
LGW
Hyvä 6,0

Plussat: Price, clean plane , attentive crew,

Miinukset: Need better movie selection.

ma 21. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
ke 23. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 15m
105 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 128 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
CPH
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was very nice and the ride was very smooth.

Miinukset: Being on time would have been better and the food offerings could have been better. I ordered a salad as a healthy option and it wasn’t.

DBV
OSL
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Flight was delayed. Flight was uncomfortable. Seats are too small. Food was whatever (one meal and one snack for a 10 hour flight). Luggage was lost.

FCO
EWR
Keskinkertainen 2,3

Miinukset: 6 hour delay

NCE
OSL
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Don’t fly on this airline unless you have no other choice. Horrible in every way. No food - unless you pay- trust me you don’t want to pay bc you will pay more later - horrible staff that treat you like 3rd class citizens on the titanic/chaotic boarding/delayed arrival - spend extra $$ fly different

OSL
LAX
Keskinkertainen 3,0

Plussat: This flight was also delayed. Our bags never made the connection and waited 2 hours at the baggage terminalwith no support or answers.

ma 16. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
5t 00m
to 19. syysk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 55m
108 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Miinukset: Again, there was not enough time between flights. It was a HUGE rush in Denver to get to my next flight, and I almost missed it.

BCN
MUC
OK 5,6

Plussat: Fantastic crew!

Miinukset: Both outbound and inbound flights had defective/nonfunctional entertainment screens at our seats.

BUD
MUC
Hyvä 6,4

Plussat: On time, efficient.

Miinukset: Food is becoming more and more of a joke on Lufthansa, gone are the bad sandwiches, now it is just sweets.

SPU
MUC
OK 5,2

Plussat: New-ish aircraft

Miinukset: Prompt departure; better food/snacks.

BOS
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Fabulous service

Miinukset: Not a thing

ma 30. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
12t 35m
to 3. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 15m
139 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 336 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
JNB
Erinomainen 8,0

Plussat: Great crew, comfortable seating with enough leg room.

Miinukset: Provide dinner before getting to joburg, instead of a snack. Flight arrives late so dinner would be appreciated

NBO
AMS
Hyvä 6,6

Miinukset: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

CDG
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: Crew was nice and pleasant

Miinukset: Flight very late

AMS
LAX
OK 5,6

Plussat: economy plus seats were nice, great movie selection, especially international movies

Miinukset: crew was not friendly, i had to ask for water many times, usually water person walk the aisle. food was terrible. other carriers food were better

NCE
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew great, boarding at Nice very organised, boarding in Amsterdam not so organised!

Miinukset: A queuing system would be better-it was a bit disorganised at Amsterdam!

pe 13. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
9t 55m
su 15. syysk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 15m
169 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 416 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
JFK
KBP
Hyvä 7,2

Miinukset: Did not receive email about online check-in, and had to pay extra fee as a result.

KBP
ESB
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Crew was nice.

Miinukset: They charged me double for a carry on suitcase and threatened me as I was boarding with calling security because I was arguing with them that I'd already paid for luggage...

JFK
KBP
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Lost my luggage! Poor customer service! Will never use this company again!

TBS
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: <3

Miinukset: <3

KBP
YYZ
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was amazing. New comfortable seats.

Miinukset: It was traveling at its perfection.

pe 1. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 10m
ma 4. marrask.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
106 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 064 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
IAD
CPH
OK 5,3

Plussat: na

Miinukset: The airplane crew was rude. They could have been more nicer regarding food. My mother is diabetic and I asked the lady to get her a small sandwich or something so she can take her meds and plus her sugar levels where getting low. And the lady on her side was really rude and said NO.

EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

CPH
BOS
Erinomainen 8,0

Plussat: Too many crying babies!

AMS
CPH
Erinomainen 8,6

Miinukset: Boarding and boarding pass was horrible. 30 min before boarding, there was no one at the SAS area.

CPH
BOS
Erinomainen 8,3

Miinukset: Plane was changed to a different plane and caused lots of confusion. Boarding process was chaos, loaded all passengers in a room too small with many standing and getting too hot.

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 40m
la 7. jouluk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
108 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
BHX
Hyvä 6,0

Plussat: The crew

Miinukset: More support

FRA
SOF
Erinomainen 8,4

Miinukset: Boarding

SPU
MUC
OK 5,2

Plussat: New-ish aircraft

Miinukset: Prompt departure; better food/snacks.

FRA
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was good. The problem was the ticket purchased from Kayak was not as stated. Because there was a layover in Amsterdam, I was not able to check my bag all the way through to USA. AND I had to visit 5 counters to check bag, pay for bag at different counter and 3 other counters!

Miinukset: It would have been better if the ticket I purchased was the one that I selected. It was not as advertised. I searched for ticket that was translatlantic with one checked bag. BUT kayak booked an ECONOMY LIGHT fare that required payment. It was not as advertised and a total head ache for check in.

FRA
SFO
OK 5,3

Plussat: Food and crew were good

Miinukset: The seats recline back so far that it really intrudes into the space of the person behind you. At one point the guy in front of me reclined back so far and fast it slammed my eReader and spilled my coffee. Also the touch screen media app does not work well on Lufthansa.

su 6. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
to 10. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 10m
110 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 518 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Plussat: Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

Miinukset: The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

ORK
PVD
Erinomainen 10,0

Plussat: New plane

Miinukset: Nothing

SWF
BFS
Hyvä 6,0

Plussat: Good price

Miinukset: Food disappointing so will skip it next time. Poor service during flight. Food trays etc left too long.

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: Newburgh airport is nice and small so were no long security lines. Norwegian air was perfect. No issues with anything.

Miinukset: Didn't have wifi on the plane. But it's not a deal breaker.

OSL
BCN
OK 5,6

Plussat: Friendly crew serving my side.

Miinukset: We were unable to have choose seat option at booking and also check in and they split us up and weren’t able to put us together at the gate. A bit light on the perks for “premium”.

ke 11. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
6t 20m
ke 18. syysk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
107 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 064 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
OSL
TXL
Hyvä 6,0

Miinukset: Late departure for that most meaningless of excuses - the late arriving aircraft. And so late arriving at destination. On arrival at Berlin, there was also noone at the gate to allow us to leave the plane. All in all meant missing pickup time at the airport, and extra cost.

CPH
OSL
Erinomainen 8,0

Miinukset: Long delay due to weather

OSL
EDI
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing.

Miinukset: Checked bags left behind, no food, no drink.

BGO
OSL
Erinomainen 9,3

Plussat: Friendly crew. Good food. Uneventful flight.

Miinukset: Flight was slightly delayed in departure.

CPH
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: The attendants were constantly providing services to the passengers.

to 12. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
5t 05m
la 14. jouluk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
108 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
LCA
MUC
Keskinkertainen 3,0

Plussat: The seating arrangements and baggage drop off were excellent, staff at check ins both sides were so helpful, especially at Heathrow airport, the young Asian man couldn't do enough for us, well pleased.

Miinukset: Unfortunately we experienced a drop in standards when on board the first return flight , my daughter is autistic and would only have vegetarian meals, I made sure I requested this online well in advance, when I asked for vegetarian meal the flight attenda abruptly said that's all we have.

FRA
LHR
Hyvä 6,6

Plussat: Everything except delay

Miinukset: Nil

BEG
MUC
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: I was traveling with my 5 and 10 year old kids. Lufthansa got us three seats in three different locations. When I asked to help us get seats together flight attendants told us that I should ask passengers if they could switch seats. Apparently Lufthansa staff doesn’t ask passengers to do it.

MUC
LHR
OK 4,0

Plussat: Pilot kept us informed throughout the flight.

Miinukset: Onboard services.

MUC
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Very Organised and punctual

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
su 25. elok.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 55m
243 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CAN
Erinomainen 9,3

Miinukset: Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great.

MIA
MAD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The movies in the flight

Miinukset: The temperature in the cabin was absurd. There were 3 people who fainted because it was an 8 hour flight, and the AC was not at an ideal temperature. I was sweating, and so was my mother. ABSURD

ORD
HEL
Hyvä 7,0

Miinukset: Things were very scratched

HEL
DEL
OK 4,0

Plussat: Crew was ok, But seats so tight, Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi, Please learn from Qatar Airways.

TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

la 14. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
9t 00m
ti 1. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 55m
109 €
Matka: 18 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
WAW
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: Free entertainment, excellent food

Miinukset: Cabin was too warm; unable to adjust air at seats

ATH
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Always polite and accommodating. The seats are very comfortable and roomy. it was a pleasant quick flight

IAH
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was competent

Miinukset: The plane was hot the entire flight

MUC
LHR
OK 4,0

Plussat: Pilot kept us informed throughout the flight.

Miinukset: Onboard services.

FRA
AMM
Keskinkertainen 2,0

Plussat: nothing was good

Miinukset: Very rude and I think they are a group of racists.

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
su 8. jouluk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
133 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 128 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
BOS
CDG
Hyvä 6,4

Miinukset: The plane was stuck on the tarmac for several hours , resulting in a late arrival. No free drinks were served. The seats were uncomfortable. As a result, I only got a couple or hours of sleep on the plane

FCO
EWR
Erinomainen 9,3

Plussat: new plane, nice crew, on time

Miinukset: food and they should provide blankets

CDG
JFK
Erinomainen 9,0

Miinukset: The food could have been a bit better.

NCE
OSL
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Don’t fly on this airline unless you have no other choice. Horrible in every way. No food - unless you pay- trust me you don’t want to pay bc you will pay more later - horrible staff that treat you like 3rd class citizens on the titanic/chaotic boarding/delayed arrival - spend extra $$ fly different

ARN
LAX
OK 4,3

Miinukset: Food, friendliness of crew, knowledge of crew

pe 27. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
8t 05m
ma 30. syysk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
112 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 064 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
VNO
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: Jet was a CRJ900 and was very comfortable. Had to check baggage before entering plane but worked out well and helped with the boarding.

CPH
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: New, clean airplane with a friendly and professional crew. It was not as uncomfortable as some of the other airlines I've used, though eight hours in economy is still too much. I chose it in part because of the connection through Copenhagen, which I recommend for an overnight stay. Great city.

Miinukset: The chicken something or other on one of the flights was truly disgusting, but the rest of the economy food service was okay.

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: the diverse amount of films

Miinukset: the food could have been better.

CPH
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: A lot of seating space. very comfortable.

Miinukset: You have to pay for wifi.

MAN
ARN
Erinomainen 8,4

Plussat: In time! And with a very nice person Crüe.

Miinukset: The food can always be better!

to 3. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
2t 00m
su 6. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 20m
128 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 518 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
WAW
OSL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Almost as bad as easyjet

Miinukset: Non standard smaller capacity carry-on. Meal and snack charges even cross Atlantic. Not worth the cost with Overcharges

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

EDI
SWF
Erinomainen 9,3

Plussat: We were delayed. Did good time still.... nice and polite flight crew..

BUD
OSL
Hyvä 6,6

Plussat: More legroom than expected. Seats are thin though but comfortable enough for a 2 hour flight. WiFi has movies although the selection was pretty slim and they cost 5 euros! Also, the app seemed to have an issue that the titles of the movies didn’t appear anywhere so you had to guess what the movies were based on one screenshot.

Miinukset: They claimed they had WiFi but I would hardly call it that. It was very slow and kept disconnecting. Also, had to pay for movies and even regular drinks like orange juice. I know it’s budget airline but still bothers me especially since they charge 2-3 times regular price for the food.

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

ti 17. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 30m
pe 27. syysk.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 35m
109 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
KBP
FRA
Hyvä 6,8

Plussat: Crew was good. Flight was delayed because the crew was caught in traffic. Should have a rule in place that all crew are at the airport 2 or 3 hours before the flight is to leave.

Miinukset: The flight was good. Landing at the airport expect 2 hours through customs getting into the airport. Since you have to take a bus when you exit the plane.

NCE
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing much to say. The crew was polite, kind and professional.

Miinukset: nothing.

FRA
EWR
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was great! I was much more comfortable this trans-Atlantic flight coming home than when I flew over beginning my trip. The hot towels are always a special treat and the wide selection of free beverages. Thank you Lufthansa!

Miinukset: It was not noted that I had a gluten allergy even though I had requested special meals online. I had to ask the flight attendants during the first meal to bring me that option. After that, all was great! My personal entertainment screen was not working properly for about an hour in to my flight.

LHR
MUC
OK 4,0

Miinukset: Over 2 hours late, and this flight has been late 6 of the last 7 days

MUC
ORD
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Crew was awful. Grumpy and not friendly. They hate their customers especially children.

Miinukset: This was my worst experience on any Lufthansa flights. Worst ever!

su 6. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 40m
ti 8. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 10m
113 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 064 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
KEF
CPH
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room.

Miinukset: Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected.

EWR
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: On time. Arrive early. Smooth flight and landing.

Miinukset: More meal options. Only chicken for dinner. I’m vegetarian.

CPH
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: A lot of seating space. very comfortable.

Miinukset: You have to pay for wifi.

ARN
SPU
OK 5,0

Plussat: Competent crew

Miinukset: Flight was badly delayed.

BGO
CPH
Hyvä 7,2

Miinukset: Seats weren't that comfortable.

ma 30. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
12t 35m
la 5. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 50m
152 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 336 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Travelled business class and was ace experience

CGK
KUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent crew, good food & movie selection.

NBO
AMS
Hyvä 6,6

Miinukset: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

GDN
AMS
Hyvä 7,3

Miinukset: Not being 1 hour late

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew were great

Miinukset: Refreshments

pe 20. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
KRK
Krakow J. Paul II Balice
7t 30m
ti 1. lokak.
KRK
Krakow J. Paul II Balice
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 35m
109 €
Matka: 12 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 493 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
LHR
Keskinkertainen 3,3

Plussat: The crew was friendly. The seating was ok but dirty floors

ATH
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Always polite and accommodating. The seats are very comfortable and roomy. it was a pleasant quick flight

ORD
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: There was no in seat power despite that being listed as an amenity. Also, there was no checked bag included in my flight, despite selecting that in my search for tickets.

Miinukset: In seat power for phone charging while flying transatlantic is extremely helpful. Ticket purchased was not as advertised.

MUC
IAD
OK 4,6

Miinukset: Did not fly to D.C. (or with Lufthansa at all) as that flight left before our first flight arrived. We had to wait 3 hours in the customer service line before we were told we could not fly out until the next day, which caused me to miss work (even though I gave an entire day as a buffer).

MUC
LHR
OK 4,0

Plussat: Pilot kept us informed throughout the flight.

Miinukset: Onboard services.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka