Etsi halvat lennot reitille Unkarista $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— OUL
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Ouluun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Ouluun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Budapestista 263 € yhdensuuntainen - 419 € meno-paluu
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Unkari on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Unkari -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4321 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lots of gate change 15 mins before boarding

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Unfortunately I had a really bad experience with the person ( women ) who checked my passport. Extremely rude and unprofessional.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

At least a sandwich for passengers would be nice. Crew was fantastic. Take of on time, landing even better. We had a wonderful flight.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Travel was good, except for having to wear the stupid masks.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

;)

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Flight was late and the remaining time was not enough for the transfer.

The flight was very average. It took ages to get to our stand at T5 LHR. Passport Control was a breeze and was excellent. We had to wait over an hour at baggage reclaim.

my flight was cancelled and I was not notified of this. in fact I got a confirmation on September 7, 2021 from Kayak and when I called to check on seats that is when I was told that flight was cancelled back in April. I had to spend the next 3 hours scrambling to change my entire trip and still have not received my entire refund for the cancelled flights.

Plussat: "Pilot announcements were very clear"
Miinukset: "Too many oversized cabin bags"
Plussat: "The crew was attentive and friendly. The seat was relatively comfortable. My special meal was good."
Miinukset: "I was frustrated with the entertainment system. I watched one film, and that was fine, but immediately after, I could no longer watch anything, even the film I watched previously, and it turned out that something had happened to all of the screens in my central section. Even after rebooting the system, it would not work again."
Plussat: "The pilots gave details of flying conditions and landing conditions. Flight was smooth and on time"
Miinukset: "Offer water or soft drink without buying it."
Plussat: "The crew at HYD airport is good people."
Plussat: "Food and in-flight entertainment.0"
Plussat: "Great pilots and communication. Good boarding and gate crew."
Miinukset: "No entertainment, limited drink service. Flight was rerouted and very poor reimbursement provided."
Miinukset: "Initial delay and then take off delay because slot time had not been updated. Our family missed connections. Disaster follow up in terminal!!! So far far we have been over six hours from check in and are still not through immigration. This for an hour flight."
Plussat: "New planes, good food, professional crew."
Plussat: "I was the only on 3 row seats and slept 5 hours"
Miinukset: "My trip was longer than 15 hours. I bought it under 10 hours"
Plussat: "Crew very friendly. Decent leg room in economy"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The seats seem to get smaller and smaller and on the short flights, you do not even get a free drink."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Because of the weather in London the flight from Budapest was delayed over an hour. By the time we made it to the connection flight in London they closed the gate and never made it our next leg. We got rebooked and made it to New York where we were supposed to get a hotel room. Never happened. Sleeping on the floor in the terminal."
Plussat: "comfortable seat, tasty food, pleasant attendants"
Miinukset: "Overly focused on pre-birding security while handling it in a very amateur way in Bud. Water and Food service offered for lunch and then not even a glass of water for 8 hours. Poor entertainment options."
Plussat: "Who would guess - the food."
Miinukset: "reading lights were never fixed during flight."
Plussat: "Terrible food. The food will actually make you sick."
Miinukset: "Charge extra for food but provide food that will not make you sick."
Plussat: "Food and entertainment was good."
Miinukset: "The flight was delayed over and hour and then we waited on the tarmac for about 45 minutes, all the while having to keep our shades open and the cabin was hot."
Plussat: "Only marked down on food and enteritis was a short haul flight so none provided as expected"
Miinukset: "Virtually impossible to feel comfortable that I had successfully checked in. The app kept telling Facebook me I wasn't checked in. AND when I went to review the checked baggage policy to make sure I didn't have to pay for my first checked bag (there was a "YES" notice on a prior screen that made me wonder), the app didn't give me a way to "return to finish check in". Quite unsatisfactory in this day and age. Otherwise, the flight was lovely."
Miinukset: "The crew were spread thin and not particularly helpful. We were charged for drinks that are usually complimentary (water and ginger ale) and when the credit card slip needed to be signed, my partner's ginger ale was spilled. The attendants couldn't be bothered to give us more than two cocktail napkins to clean up an entire can-worth, and did not offer to replace the drink. I had to dig into my bag to try and find napkins because there was soda covering the tray as well as all over the seat and his lap. I've always had positive experiences on BA flights, but sorry to say this one was sub-par."
Miinukset: "Seats are too cramped and not able to fit a person 6feet tall, back pain for a week afterwards Food services were slow small and some of the crew rather crabby. Plane was old and screens not working for entertainment that was also not very interesting."
Plussat: "Very comfortable as the plane was not full!"
Plussat: "British airways allows a roller carryon and a personal carryon, even for this cheap flight."
Miinukset: "My flight from Budapest departed late (for unspecified reasons), which caused me to miss my connecting flight at London Heathrow."
Plussat: "Boarding was smooth, aided by being one of the last to board as I was relaxing in the lounge! Boarding was started earlier than listed and complete by the boarding time, long before the flight was due to leave. Crew were polite and courteous, even going to some extra effort to get me a semblance of a meal."
Miinukset: "Booked this flight every last minute and didn't order a Vegan option at the time. Was flying business over lunch time so a meal was served. However there was no vegetarian option on the menu. I expected there to be a vegetarian option at least, and I would work around my dietary choice, but with no vegetarian option, this was impossible to do. In the end the crew managed to rustle up something from the Crew meal and I was able to then have snippets of meal segments that suited my requirements. How could this be prevented in the future? Make available a vegetarian choice on all meal served flights. A Meat eater can eat vegetarian at a push but not the other way around. I know if might be too much to ask to make that a Vegan option as standard, because then every one can eat it, but just putting that out there."
Plussat: "Staff"
Miinukset: "Seats are uncomfortable and dusty/worn. Food is below average. Lounge is the worst of all among all the London lounges. Food and beverage in business lounge is like a school cafeteria level."
Plussat: "almost nothing"
Miinukset: "waiting long time for check no meal on board"
Plussat: "Behavior of board personnel"
Miinukset: "Not even a glass of water?"
Plussat: "Crew, funny safety instructions with Gordon Ramsey"
Miinukset: "Delays"
Plussat: "Seats were much more spacious than expexted. Must have been an older plane where they did not bother to reconfigure the seating"
Miinukset: "Surprised to find that beverages were no longer free. Took for ever to deplane, just made my connecting flight."
Plussat: "It was replacement flight by Qatar Airways. I wish they would replace all BA flights."
Plussat: "Crew and boarding was fine."
Miinukset: "The plane was 30 minutes late. We had to circle around Heathrow a few times before got permission to land. After landing we could not get to our gate for an extra 15 minutes.."
Miinukset: "I didn't have a flight to Baltimore. This was a booking error; one of many mistakes AA made in a 24 hour window."
Plussat: "It got me to LHR alive."
Plussat: "Flight was delayed because of no AC, but we were put on another plane and the flight was only delayed an hour"
Miinukset: "Initial boarding. We stood in line for at least 30 - 45 mins to board the plane"
Miinukset: "Horrible service I had to have my flights changed completely twice."
Miinukset: "It was freezing. They thought they were transporting penguins instead of people. Everybody was wrapped up un blankets, jackets and hoods. So uncomfortable for almost 7 hours."
Miinukset: "at least they could have given us some water or juice free of charge"
Plussat: "Very old 777 that was also dirty. Food was lousey. BA has turned into a low budget airline"
Miinukset: "No complimentary drink / snack / sandwich on a ~2 hours flight that travels at lunchtime."
Plussat: "NOTHING!"
Miinukset: "I had been waiting a few hours for my next connecting flight ant at about 8:00 pm (45 minutes before departure), they announce that our flight might be delayed do to mechanical problems on our plane. It took them 4 hours to fix it. Which was not too bad. What was bad is that they lied to us. Because I missed my connecting flight, they said that they would be waiting for us with our new flights and not to worry. When we arrived in London, we were scrambling to find out where to go. there was several families in front of me that missed their flights and they were having problems trying to re-book their flights. It took about 3/4 hours for me (one person) to re-book my London to Glasgow because I was stuck behind families. I was trying to explain one of BA employees that I (1 person) needed a flight to Glasgow. It was getting late and I was worried that I might miss the last flight of the day and would be stuck in London until the next day. She didn't like that I told her that and didn't want to help me. so it took me about 4 hours in line to get my flight and had to rush to get it. I had also purchased a window sit that I was not able to get. The guy that help me re-book my flight told me that I would have to call for that. Which I did now but the first phone # I called, the guy said that I had to call this other #. I called the # he gave me and a recording comes out that they are too backed up with calls and cannot help me to go to the website. At the website, they are asking for the flight # of the re-booked flight (I only have my original flight #'s on my email). I don't know what happened to the ticket they gave me to board the re-booked flight so I don't have it. I don't know where else to call about my refund and also think I deserve some kind of compensation for missing a day at both airports with horrible treatment and service. CAN YOU HELP ME ON HOW TO TALK TO A REPRESENTATIVE ABOUT MY REFUND AND SOME SORT OF COMPENSATION?"
Plussat: "Staff was pleasant."
Miinukset: "Website didn't work for online checkin. Flight only half full but somehow I was assigned to the coldest seat on the plane with an exit door obstructing legroom. Toilets were out of order and only one was available for most of an eight-hour flight. Airline charged for drinks. Food (chicken stew in a brown gravy?) was repellant. Entertainment choices dated and uninteresting. Luggage lost, with one agent available to slowly help more than 30 people. Luggage missing for over 24 hours. No response from airline. Enough."
Plussat: "It didn't crash, which is always good."
Miinukset: "Not enough food for a 2.5 hour flight at dinner time. I ended up really hungry, which is ironic as I'd just left Hungary."
Miinukset: "My connecting flight was late, and I missed this flight."
Plussat: "Got to the destination safely."
Miinukset: "Last minute gate changes made a rush to board."

Varaa halvat lentoliput $Unkarista Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

27.12.ti
1 välilaskuFinnair
12t 20mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
6t 10mOUL-BUD
321 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
17t 30mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 15mOUL-BUD
345 €
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
6t 15mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 15mOUL-BUD
382 €
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
6t 15mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 15mOUL-BUD
385 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 30mBUD-OUL
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 40mOUL-BUD
396 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 45mBUD-OUL
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 40mOUL-BUD
400 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 25mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mOUL-BUD
406 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 25mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 15mOUL-BUD
407 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mOUL-BUD
465 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mBUD-OUL
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 15mOUL-BUD
493 €
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mBUD-OUL
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 25mOUL-BUD
551 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mBUD-OUL
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 15mOUL-BUD
574 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mBUD-OUL
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 15mOUL-BUD
635 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 15mBUD-OUL
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mOUL-BUD
998 €
28.12.ke
2 välilaskuaBritish Airways
16t 35mBUD-OUL
16.1.ma
2 välilaskuaBritish Airways
18t 15mOUL-BUD
1055 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

3.1.ti
1 välilaskuFinnair
12t 20mBUD-OUL
211 €
22.12.to
1 välilaskuFinnair
14t 20mBUD-OUL
212 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 15mBUD-OUL
236 €
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 15mBUD-OUL
253 €
3.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mBUD-OUL
259 €
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 15mBUD-OUL
267 €
22.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 40mBUD-OUL
292 €
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 30mBUD-OUL
299 €
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
8t 50mBUD-OUL
388 €
4.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 40mBUD-OUL
422 €
3.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 35mBUD-OUL
687 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

234 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita:

234 €