BOS - HEL

Etsi halvat lennot reitille Bostonista $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 25/2
la 4/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

397 €

Keskim. hinta meno-paluu

619 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1010 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

640 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 29 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 31 %.
Lento Boston Loganin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Boston - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Bostonin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 640 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 1010 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Boston – Helsinki löytyy keskimäärin 83 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 14% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bostonista - Helsinkiin reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28705 arvosteluun
8,0Koneeseennousu
7,7Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,6Viihde
7,5Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"

Varaa halvat lentoliput $Bostonista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

23.4.su
1 välilaskuIcelandair
10t 10mBOS-HEL
30.4.su
1 välilaskuIcelandair
27t 30mHEL-BOS
397 €
22.2.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
17t 35mBOS-HEL
1.3.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 20mHEL-BOS
412 €
6.3.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
35t 06mBOS-HEL
28.4.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
29t 10mHEL-BOS
415 €
22.2.ke
2 välilaskuaDelta
17t 30mBOS-HEL
1.3.ke
1 välilaskuDelta
13t 20mHEL-BOS
417 €
26.2.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
15t 55mBOS-HEL
5.3.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
11t 05mHEL-BOS
419 €
22.2.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 20mBOS-HEL
1.3.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
26t 21mHEL-BOS
420 €
1.3.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
15t 55mBOS-HEL
6.3.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
15t 13mHEL-BOS
428 €
1.3.ke
2 välilaskuaScandinavian Airlines
45t 58mBOS-HEL
6.3.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
34t 22mHEL-BOS
432 €
1.3.ke
1 välilaskuDelta
15t 40mBOS-HEL
6.3.ma
1 välilaskuDelta
19t 05mHEL-BOS
460 €
12.2.su
1 välilaskuBrussels Airlines
14t 00mBOS-HEL
9.3.to
2 välilaskuaBrussels Airlines
15t 07mHEL-BOS
464 €
12.2.su
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 06mBOS-HEL
9.3.to
1 välilaskuAmerican Airlines
13t 19mHEL-BOS
468 €
6.3.ma
1 välilaskuLufthansa
20t 05mBOS-HEL
28.4.pe
1 välilaskuLufthansa
16t 25mHEL-BOS
476 €
12.2.su
1 välilaskuAmerican Airlines
31t 45mBOS-HEL
9.3.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
31t 15mHEL-BOS
483 €
12.2.su
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 06mBOS-HEL
16.2.to
1 välilaskuAmerican Airlines
13t 27mHEL-BOS
486 €
12.2.su
2 välilaskuaUnited Airlines
20t 18mBOS-HEL
9.3.to
2 välilaskuaUnited Airlines
18t 28mHEL-BOS
497 €
12.2.su
1 välilaskuLufthansa
20t 05mBOS-HEL
16.2.to
1 välilaskuLufthansa
19t 20mHEL-BOS
499 €
12.2.su
2 välilaskuaUnited Airlines
16t 18mBOS-HEL
16.2.to
2 välilaskuaUnited Airlines
24t 13mHEL-BOS
513 €
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 55mBOS-HEL
8.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 42mHEL-BOS
520 €
3.3.pe
2 välilaskuaFinnair
32t 30mBOS-HEL
8.3.ke
1 välilaskuFinnair
13t 42mHEL-BOS
528 €
17.3.pe
1 välilaskuFinnair
15t 40mBOS-HEL
25.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 42mHEL-BOS
536 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 01mBOS-HEL
402 €
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 01mBOS-HEL
404 €
11.3.la
2 välilaskuaUnited Airlines
38t 26mBOS-HEL
469 €
11.3.la
2 välilaskuaUnited Airlines
34t 21mBOS-HEL
485 €
11.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mBOS-HEL
566 €
11.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mBOS-HEL
617 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Boston - Helsinki

Lähtö:

Boston (BOS)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Boston

Selaa lähtöpaikkoja:

380 €

Selaa matkakohteita:

380 €