Etsi halvat lennot reitille Charlottesta $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

CLT — Suomi
24. joulukuu — 31. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 24/12
la 31/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
1 välilasku alk. 496 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

496 €

Keskim. hinta meno-paluu

1136 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1136 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

934 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 50 %.
Lento Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Charlottesta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 934 € yhdensuuntainen - 1136 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Charlottesta on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 42% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4300 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Amazing crew

No one to check in passengers at airport. Long lines and upset customers . Finally someone came to direct us. No food Water , entertainment .

NEVER book through Kayak. First they booked us on a flight that didn’t exist and after they fixed the problem, we had to leave a day later then expected. Then because we were booked under SAS, but outsourced to a United flight for our first connection (because SAS doesn’t fly to Cincinnati), we were told our bag couldn’t be routed to our final destination so when we arrived in Newark, we’d have to get our bag from baggage claim, re-check it, and get our new tickets for the rest of our flight. Of course this caused us to miss the connecting flight to Copenhagen, and once rebooked, we lost another 2 days of our trip and added an additional country/ stop to the journey. And finally on our flight from Belgium to Venice, my baggage was lost, causing us to cancel the remaining few days of our trip (we were supposed to be hiking and all of our gear was lost in that bag). Since we booked under Kayak, we were punted around from Kayak to SAS to United customer service reps, everyone passing the blame off on the next company. Kayak claims no responsibility and the airlines refer you back to Kayak. Probably would have had as much satisfaction by setting a pile of $5,000 on fire. What a honeymoon.

My flight got canceled and I haven’t been able to get my refund.

Passengers boarded and then sat for well over an hour with occasional messages from crew that airport was still loading luggage. If airline/airport was serious about COVID they could have let us stay an hour in the terminal. First international flight I've had where passengers were charge for wine, beer, and even water.

i had such fond memories of SAS from the golden days of travel before 911 & Covid - it appears what ever all airlines can do to bleed you dry for what use to be free is ridiculous There were no beverages offered on the return flight from HAM/CPH/SFO and the food was beyond disgusting

Plussat: "I really enjoyed the ease of boarding and how smooth the flight went. The airline crew was friendly and the food was great."
Miinukset: "I wish that I was informed ahead of time that SAS GO LITE flights do not include check-in baggage. I ended up paying $109 instead of $60 because I was unaware that the fees change the day of departure. This upset me."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "Can’t believe SAS charges for 1 piece of luggage Never experienced in all the years I’ve travelled internationally Also couldn’t accept UScredit card to buy a drink- yes you had to buy an alcoholic beverage on the flight to Europe Better to upgrade your ticket so you can check a bag and use lounge"
Plussat: "The flights and food were good. no problems there."
Miinukset: "There was a baggage strike in Copenhagen. We sat on the tarmac for about an hour awaiting a gate opening. The flight to Chicago took off an hour late and we missed our connecting flight into Columbus. And our bags never arrived in Chicago."
Miinukset: "."
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Miinukset: "We had three hour delay due to thunderstorms."
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Boarding was quick and easy. Decent amount of overhead space. The pilot was friendly. USB ports for charging phones at the seat. Free bottle of water at your seat."
Miinukset: "No overhead fan. When flight got really hot, no way to moderate temperature. No choice of food at all, unless you are in economy plus. I don't remember the last time that a trans-Atlantic flight had at least a meant, or fish, or vegetarian dish. Usually, at least two or three dishes. On SAS, everything has to be ordered ahead of time. Some of the flight attendants were friendly, some not so friendly. No free alcoholic drinks even with dinner. Limited regular drinks - they are only served with food, aside from that you have to purchase even the non-alcoholic drinks. The food just wasn't very good, even compared to other airline food. Compared to other companies, relatively small selection of entertainment. I had considerably more choice on a domestic flight than on a 9 hr. international SAS flight. Storage pockets at the seat are pretty small."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We will never fly SAS again, it was a horrible experience"
Plussat: "Fair leg space, kind stewards."
Miinukset: "It would be nice if they could offer some snacks or something to drink. Seems to be higher quality than low costs, so they could afford to offer that."
Miinukset: "I would like more checked baggage allowance."
Plussat: "One crew member was particularly nice and personable."
Miinukset: "We waited an hour in the plane before take-off and after boarding, during which time the crew deliberately filled the cabin icecold air thick with the highly toxic fumes from the deicing. I got a headache from it. Throughout the process the entertainment units were disabled, when they could have helped distract passengers from this ordeal. The food was disgusting. When the Danish government has repatedly bailed out SAS, it would make a lot more sense for everyone involved to have higher quality Danish products on board for the meals, especially for such things as dairy products."
Plussat: "The crew is great. Did everything within their abilities to be comfortable"
Miinukset: "The cabin was too warm for the duration of the flight. The movie content wasn't that great. Also, the headphone jack on my seat was temperamental and I lost sound quite a bit. I wish they had more vegetables in their dish"
Plussat: "Efficient processing of passengers onto aircraft."
Miinukset: "Not enough characters to express my disappointment."
Miinukset: "I had requested an aisle seat and on both flights to and from Stockholm and Chicago had to sit on the very last row in the middle seat between 2 people who seemed to exceed the "weight allowance" that seem so important now when you flight unless you spend a lot a money on the ticket and it then becomes irrelevant !!"
Plussat: "Very friendly crew Intime departure and arrival"
Miinukset: "It was extremely cold in the plane (I was in row 32). Many passengers had the blue blanket wrapped around them even over their head"
Plussat: "Comfortable flight."
Miinukset: "Only one meal option ( with meat). Alcoholic beverage not included."
Plussat: "Good boarding, crew nice and professional, lots of entertainment choices, plenty of bathrooms. Overall a very good flight."
Miinukset: "No opportunity to rest on flight back home and wine a bit expensive for a European flight."
Plussat: "The flight attendants were very nice and on the cross continent part of our flight we had dinner and breakfast served. Lots of leg room."
Plussat: "Quick, efficient"
Miinukset: "Older plane, entertainment, & food"
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "Super"
Miinukset: "My 1st experience on SAS & everything was late: takeoff over an hour late, and upon arrival in CPH we were delayed again to exit the plane because they couldn't get the skyway door attached to the plane."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "Terrible service and they lost my sons car seat. Ruining my whole vacation here since we can't drive anywhere."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "It was great to have a bottle of water right at the beginning of the flight! Made it easier to settle down and relax."
Miinukset: "It would be great to have a greater offer of music. I really like to listen to some new music from good artists and to get inspired for new music on a long flight. It's too bad, SAS only offers playlists of 1 hour..."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Slept great."
Miinukset: "Woke up."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "The flight is very noise they never turn off the lights and close the windows so it's very hard to try to sleep."
Plussat: "The boarding ease, the crew, the piloting!"
Miinukset: "Would love the onboard tv that shows the flight in progress and/or some onboard music options."
Plussat: "Passengers nice"
Miinukset: "Food options not everyone eats chicken"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Miinukset: "SAS does not even offer wine with the meal, you have to pay for it. Additionally they have the strange policy that they give drinks at frost, that is ALL drinks, including the meal drinks, and then comes the meal about half an hour later. The do not offer ANY drinks with the meal."
Plussat: "There was a good choice of movies to watch while in flight. Boarding was quick and easy and all of the crew members were very nice. The woman I was sat next to was very quiet and was very nice and courteous. All in all a pretty good flight"
Miinukset: "The seats weren't very comfortable, but then no seat is comfortable after 8 hours. I can't complain too much. The food was much better than I remember it being ten years ago when I last flew internationally, but still not the best."
Plussat: "they let us sleep, keeping the light and announcements off during most of the flight"
Miinukset: "staff at the gate kept changing my seat without my consent. i had reserved a seat online and they ended up seating me aomewhere else."
Plussat: "Connecting flight from Hamburg was late so gate personnel graciously gave me an upgrade."
Plussat: "we didn't crash"
Miinukset: "it was extremely hot in boarding area. when we landed we sat on the tarmac for an hour with no air conditioning and we weren't allowed to use the"
Miinukset: "Flight delayed because of "equipment change" bags lost.... No method to track(!!!!) total nightmare"
Plussat: "Easy upgrade to business"
Miinukset: "Breakfast. A bit strange to have cold salad with cous cous in the morning but perhaps it was meant as a combo lunch"

Customs at CDG airport was sooooo slow that we nearly missed our connection with maybe 3 minutes to spare.

We got there

Plussat: "Upgrade was easy! Crew was beyond exceptionable! Can’t wait to fly again, guys!"
Miinukset: "Boarding was a disaster as my companion was selected for random search which held us up as there was no urgency to process us. Then there was no sign for where we should go since upper deck on 747 so we went in "economy" line as indicated on ticket and then was sent to correct line when we got to the front, wasting more time. The seatrs were the most uncomfortable I have ever beeon on for a long flight. I also paid extra to be in the exit row, to have people constantly congregating in front of us."
Miinukset: "food"
Miinukset: "I was catching a flight in Paris to Aberdeen after arriving from Malaga. The time between flights was not enough 55 mins as the gate closed 20 mins before departure and it takes at least 15 minutes from arrival to taxi to the terminal and then get off the plane. I had to change from terminal F to E which was well sign posted but I only made it with 4 minutes to spare"
Plussat: "Good selection of movies."
Miinukset: "Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Polite and friendly service"
Miinukset: "Not necessary to buy a business class ticket, as all the new planes have standard economy seats in the front as well."
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "In flight complimentary food and drink service could have been better."
Plussat: "Crew very professional"
Miinukset: "Boarding was a little confusing"
Plussat: "Late departure, dirty, staff not friendly."
Plussat: "Good crew, as usual with Air France."
Miinukset: "Old plane with very lousy seats for a super expensive business class. Super slow check in and overall process till boarding because of lack of ground staff compared to passenger volumes"
Plussat: "Amazing crews!"
Miinukset: "N/A"
Miinukset: "The flight delayed for 2xhours from Paris to Cincinnati"
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Plussat: "great food, entertainment and seat comfort"
Miinukset: "nothing"
Miinukset: "The food was mediocre. Flying La Compagnie in the past was a much better food experience."
Plussat: "Air France has the best crews! They really go the extra mile."
Miinukset: "My skis were lost on the way to Riga and had to be delivered 2 days later to Vilnius. That said, the situation was handled very professionally."
Plussat: "Very efficient boarding. We actually departed earlier and then landed in Barcelona 15 minutes ahead of schedule. Overall a very smooth experience."
Plussat: "Check in process was easy. The flight attendants are all very helpful and kind. We are playing was OK but it could’ve been cleaned a little better before we got on board."
Miinukset: "Check in process was easy. The flight attendants are all very helpful and kind."
Plussat: "Good size plane. It didn’t end up being full so there was plenty of room to move around. Quick flight and easy."
Miinukset: "Nothing to complain about."
Plussat: "It was a wonderful flight and service . Hospitality and welcoming."
Miinukset: "Nothing everything was amazing ."
Miinukset: "No offer of snack with no egg in it."
Plussat: "Food was Fantastic, Air France the Best on Air."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The seat seemed smaller and space was very uncomfortable. The boarding process was very painful because we had to wait for a longtime."
Plussat: "Free snack and drinks. Good service."
Miinukset: "My seat was changed without my permission. Very unprofessional staff at Mumbai airport"
Plussat: "Very poor sound quality on the earphones. Made it very difficult to watch a movie and almost impossible to listen to music."
Miinukset: "The room between seats is unbearable."
Miinukset: "Very small seats, space for nothing All the time delays and the horrible things is a lost luggage, even when there is enough time between flights."
Plussat: "Short & easy flight"
Miinukset: "All ok"
Plussat: "It was on time"
Miinukset: "Food was AWFUL! Better to serve nothing"
Plussat: "The check in process was much better in the CFG airport than SFO. Very organized."
Miinukset: "The food was mediocre on this flight. The seats also are surprisingly uncomfortable."
Plussat: "Arrived on time"
Miinukset: "Cattle car accommodations"
Plussat: "It was a 30min flight not much to say The crew on the ground really took care of us"
Miinukset: "Na"
Plussat: "Flight went smoothly"
Miinukset: "Flight left late The seats are small and crowded There are no entertainment options"
Plussat: "The flight attendant was very nice to me. TV was very good. space was enough ."
Miinukset: "We had to pay for wi fi."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything. AF changed seats without authorization or notification, separating a mother from her 3 year old daughter. Their entire attitude was "nothing to be done, now board plane and leave" no compensation was offered, nothing done to remedy their mistake or rude behavior and treatment"
Plussat: "Food, drinks, and general service on board were all very nice"
Miinukset: "Airport experience at cdg was atrocious. Took more than an hour to check in and it was a complete zoo."
Plussat: "Best flight I've ever flown. Blankets and pillows provided with many options for movies."
Plussat: "The food was great. Very filling and hot foods were hot and cooked thoroughly. For our 8 hour flight we were served 2 meals and snacks and plenty of hot drinks which was nice.The entertainment was great got to watch movies and play games and also learn language through games."
Miinukset: "It was very hot in there probably hotter than it should be. Not much air flow I was sweating the whole flight. Because of this I couldn't sleep it was kinda miserable not gonna lie."
Plussat: "Boarding efficient, Air France flight to Paris was brief and pleasant."
Miinukset: "Seat a bit uncomfortable"
Plussat: "The aircrew are very friendly. The staff at CDG were very helpfull with our connecting flight."
Miinukset: "The seats are very cramped for tall people, especially when the passenger in front of you reclines their seat."
Plussat: "No complain about Air France. The service and food are very good. Enjoy it."
Miinukset: "Our return flight is Milan--CDG--SFO. The transfer time at CDG is 1 hour. The line at CDG is incredibly long. We barely made it. IMPOSSIBLE for tax return. Very bad flight connection experience."
Plussat: "Warm and elegant service"
Plussat: "Boarding and such was straightforward and easy"
Miinukset: "Everything is uncomfortable"
Plussat: "Due to delay in flight of amost 2 hrs, the in flight staff was kind enough to offer drinks and snacks while the passengers were waiting in the plane."
Miinukset: "Terrible communication by the staff on the cause of delay. Also once we landed in Paris, the ground staff was not aware whether all the luggage has landed or not."
Plussat: "Food"
Miinukset: "Touch screens"
Miinukset: "Food was unexpectedly bad and both meals were cold"
Miinukset: "Delayed as usual."
Miinukset: "No turbulence"
Plussat: "Seats seem to get smaller but overall a good experience"
Miinukset: "Seat room"
Plussat: "Friendly crew, good food and entertainment."
Miinukset: "Seat comfort and space aboard."
Miinukset: "I never got to go on my trip... wasted all my money and never got anywhere and can't seem to get a refund or at least another ticket."
Miinukset: "This leg was terrible, the plane sat on the runway for over an hour! The captain did not initially say anything for 30 minutes."
Plussat: "comfortable plane."
Miinukset: "Kay&k was awful. Never use them again."
Plussat: "Aubrie and Claire"
Miinukset: "Engine could have started. It didn’t."
Plussat: "Customer service"
Plussat: "Smooth ride and early arrival"
Miinukset: "My flight got delayed at least 3 times!"
Plussat: "Exit Row Seating"
Miinukset: "Delayed Flight 1 hour and 20 minutes"
Plussat: "Flight was on time"
Plussat: "No problems."
Miinukset: "All was well."
Miinukset: "I didn't like the fact that I was told to preboard when I checked in before the flight and was told by another employee i was in group 6 and shouldnt be in line. Had to explain why I was preboarding and didn't like having to hold up the line. It was embarrassing."
Plussat: "We arrived safely The seats were comfortable We were on time"
Miinukset: "1) American's boarding process seems to be driven by ticket price and nothing else. Every other airline I've been with boards families with small children first. It lets those families and get on board and get setup so that they don't block aisle access for everyone else. American seems to board based on how expensive your ticket was. So, the aisles get blocked and boarding takes forever. 2) The cabin crew gave pretty apathetic service. When our baby threw up on us, they just told us to go clean ourselves up in the bathrooms. They gave us a can of soda water to help clean up, but that was about it. 3) When my wife asked if the bread was dairy free (for our baby with a dairy allergy), the staff's response was to turn to another staff member and ask them, "Do you want to go back and research that?" In the end they just told us they didn't have time to look it up."
Plussat: "Staff did good jobn"
Miinukset: "No movie screens on overseas flight. I called day before departure and they couldn’t even tell me yes or no on that question."
Miinukset: "Have to pay for wifi use. Entertainment used to be included in flights and was apart of your airfare."
Plussat: "All service once on board was lovely"
Miinukset: "Surprised by a snarky employee at gate check for my connecting flight home today. I fly with AA nearly every week for work. They grabbed my bag from me and insisted it be checked. I said I didn’t want to pay for checking and that it contained fragile items. It was a little over-stuffed for the scale. When I went to open it and remove some bulky items to put in my purse, they snatched my suitcase away and refused to let me touch my bag. I find this to be completely unacceptable. They had the gall to suggest I go to an airport store, buy a “suitable suitcase,” and take a later flight home. They made a scene and called a supervisor who kindly and promptly let me in my suitcase. The employee then spoke negatively about me loudly to nearby colleagues and refused to make eye contact. After the supervisor let me in my bag, I got on the plane with my suitcase. At one point, this employee made me feel like I was going to be kicked off of my flight; this was so unnecessary and extremely unprofessional. AA - your employees are better than this."
Plussat: "Boarding was fast!"
Miinukset: "The staff was not great! When I had just arrived to the gate, they had already called group 5 so I went up and presented my boarding pass and the crew made a facial expression of annoyance since group 5 was called and they were boarding group 7. When I entered the plane, one of the staff just looked at me twice without saying hello back. I said it twice and the same lady gave me a cold goodbye when I was leaving the plane. There was no entertainment!!!! Also, no plug to charge my phone that I had to wait to charge my phone after getting my bags to contact a taxi driver (Lyft)."
Plussat: "not much"
Miinukset: "not much"
Plussat: "It was a larger plane than the first leg of my journey so I did not have to gate-check my carry on luggage."
Miinukset: "It was a bit of a bumpy flight during take off and landing. Flight was cold, but not freezing - tolerable."
Plussat: "The only nice thing was the plane."
Miinukset: "There was terrible service. And we missed out connection because an empty plane was sitting at our gate. There is no way the airline did not know this plane was at our gate. They also did not play for our hotel to stay the night. Never flying American again. Not a single employee seems to know what's going on."
Plussat: "On time arrival"
Plussat: "The flight crew was great and it was a very smooth landing."
Miinukset: "Had to pay extra for seats so we could sit together, near the front of the plane (not really, and no bathroom nearby, very small seats with zero legroom). we were delayed twice (40m then 1h10m) then told to go to a different terminal because now our flight WAS leaving on time! so we hauled over there only to be delayed again several times. we know it was a weather thing, but just wish there was more accurate info about when we would actually take off. seats on outgoing flight from SFO to CLT were GREAT, very roomy, comfortable. Coming back- not so much."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Massive delay. Waited over 4 hours to get on plane and more wait time on the tarmac. Unhappy flight attendants"
Miinukset: "Missed the flight due to accident on the road. AA was more than helpful in trying to reroute me BUT British Air did not want to cooperate so my trip is now cancelled. This is my 3rd dealings with British Air and they are THE WORST! I will never buy British Air tickets again. Being less than satisfied for the 3rd time is enough to lose my business forever."
Miinukset: "Multiple delays, ended up having to change flights, then 2nd flight was also delayed. The only silver lining was the customer service representative, I think named Sofie(?) was astoundingly wonderful and helpful."
Plussat: "On time"
Miinukset: "All well"
Plussat: "Very comfortable"
Miinukset: "Kept asking passengers pretty boarding to check luggage due to limited space...yet after we boarded there was at least 1 completely empty overhead compartment."
Miinukset: "My direct flight was cancelled. My rescheduleday flight was delayed and I missed my connection and had to spend the night in the airport. My 2 1/2 hour flight turned into a 16 hour trip."
Miinukset: "Flight was late. More than doubled my layover time"
Miinukset: "The fact that people carry-on luggage that exceeds the max requirements for carry on luggage so they can avoid the checked luggage fee. It's a disgrace. It time to live by your rules, the same for everyone. I had to be rebooked out a different airport as PGV was flooded. I was seated in 21F which does not recline. AA cancelled my flight out of PGV, a better seat would have been nice since I had to drive an hour to EWN whereas I was staying only 10 mins from PGV."
Plussat: "Very friendly crew."
Miinukset: "Plane landed in Pittsburgh an hour and a half late because of mechanical issues. So that was inconvenient."
Plussat: "The flight was on time, I like the assigned seat, and the service was pleasant."
Plussat: "Nice pilot, one of the flight attendants were nice. The seats were comfortable."
Miinukset: "This airline always has delays! There is no in-flight entertainment (music, tv, movies, etc.); thus, the flight was terribly boring! Also, only peanuts and a small cup of soda was offered to us. Other airlines give cookies and biscotti! The seats don't recline and they need more legroom. The majority of the airline crew largely ignored us and showed mediocre customer service."
Miinukset: "Baggage claim took extremely long time. It took a while before the baggage crew even became aware of situation."
Plussat: "Flight was on time with no problems. Had to check my carry on due to lack of space but my bag arrived quickly at my destination so this was not a big deal."
Miinukset: "Boarding is always a free for all. Even though passengers are called in groups no one listens and the boarding process never seems very efficient."
Miinukset: "The customer service from AA representitives in the airport was completely unnacceptable and the absolute worst service I have recieved in an airport to date! One incident during this trip was as follows: When arriving in Charlotte and running to catch my connecting flight, I arrived as the lady at the desk was closing the door, she looked at me and rolled her eyes. When I went up to the desk along with the other passengers arriving from the same flight as me the AA representative said "Hurry up , I want to go home!! At a point I'm just going to cut you off and that will be it!" She was of no help to me in anyway amd was forced tonstay the night in charlotte ; Normally this would not have been such a big deal, However I am on emergency leave from the Navy rushing home because I have a very serious family emergency, that representitive was very lucky I held my temper! From now on thanks to the poor unproffessional customer service I received I will no longer be flying American Airlines!"
Plussat: "Flight attendants were very friendly. Pilot was easy to understand and gave the passengers regular updates on flight status. Flight was short and easy."
Miinukset: "The seats on this smaller plane were shaped in such a way that they provide very little support to your back...I guess that's my only complaint."
Miinukset: "The flight crew was extremely unfriendly especially a redhead woman with short hair. When it was time for beverages, she would yell out at each passenger "beverage!" She had no manners. Probably the worse I've ever had experienced"
Plussat: "That I made it alive."
Miinukset: "I lost my keys and not one single person has contacted me about my lost set of keys, even when I left my contact info with them."
Miinukset: "We waited on the plane for two hours before taking off with no explanation and no food or drink. Crew said they didn't know when we'd take off"
Plussat: "Like I said before nice early boarding."
Miinukset: "No problem"
Plussat: "Clean"
Miinukset: "Seat assigned"
Miinukset: "Broken seat and terrible gogo video experience with an attendant crew that was dysfunctional together for food/beverage service. I prefer to not fly AA."
Miinukset: "Seats are uncomfortable. Seats are too close together, not wide enough, to short, no knee room."
Miinukset: "Flight cancelled"
Plussat: "Crew was polite and professional"
Miinukset: "Overall experience with American Airlines and those under them was definitely not a good one. In the future I will probably look at other airlines."
Miinukset: "Had another problem with the plane, this was the cargo door and after waiting forever, that was fixed and then they had to refuel, I was an hour and a half late getting to my destination and they kept telling us just a few more minutes."

Queuing tends to be disorganised. Check in is also confusing when connecting flights. Two delays in both flights

Boarding was significantly delayed. Seat assignments going and returning were the worst on the plane. Food options, choices, were not available by the time the meal cart got back to our row. We were treated like second class citizens. Unacceptable. And this happened not only with one meal, but with two on the return trip.

.

Spend 10HOURS on the phone to get on scheduled plane. BA made wrong date and was send in circles. 11houts before flight I bought different tickets to get back on time to LAX. No help from Finnair, British Airways and Kayak. Had so much stress and insanity from representatives about my flight. Kayak MUST have 24 hours live person. Was calling from Vilnius and getting machine from noon until 6pm, Vilnius time. Does Kayak knows calling rates!!! This was WORST experience ever!!!

Long security lines at Stockholm airport. Completely full flight, we were at back of plane

Wow!! Flying for me will never be the same!!! Best flight ever!! Only improvement would’ve been…the waterline broke which I realize can happen. The steak wasn’t very good but doable with the sauce on it. Extra pillows would’ve been nice for those that needed it. Other than that, it was an amazing experience! Our flight attendant Roberta treated us like our mom. She helped my son fix his bed. She babied us all…just want you want on an 8 hour flight. The pods that lie flat were so comfortable. The lighting coming back up gradually in the morning…perfect!

I loved the FinnAir blueberry juice

Flight was delayed and they didn’t have any vegetarian meal options. You had to reserve online for a vegetarian meal. On other airlines you don’t have to reserve your meal restrictions. I was left starving the whole flight because they only had one meal option which was meat.

The seats in the Airbus flight from JFK to HEL were a bit uncomfortable. The layover in Helsinki airport was boring because there were no stores open in the terminal and there was almost nothing to do for 3 hours.

Not much legroom on the flight from LHR to PMI. I’m195 cm.

Plussat: "We were early"
Miinukset: "The food"
Plussat: "The entire crew was amazing! Super comfy flight with complete lie-flat club world seats. Arrived into London feeling very refreshed!"
Plussat: "Good food (chicken)"
Miinukset: "Seating too tight"
Miinukset: "Best flight and touch down ever."
Plussat: "The sit"
Plussat: "Punctuality!"
Plussat: "NA"
Miinukset: "flight was delayed about 2 hours. First hour waited in the plane. Why they've boarded us if we were not able to take off and had to wait in the aircraft? Near Heathrow, we took loops for about one hour. Expensive and offering nothing, no luggage, no seat selection, no meal on board. BA worst than lo"
Miinukset: "Flight were delayed abnd canceled"
Plussat: "There is o option to say food not applicable hence 1 star the menu to buy looked ok but didnt use it seat was standard and fine"
Plussat: "Flight crew informed us what was happening although all passengers were accounted for earlier than departure time. Very pleasant crew members and pilots."
Miinukset: "No entertainment available and no snacks available without purchase."
Miinukset: "Used to be good when you got food and drink"
Plussat: "Easy trip to Helsinki."
Miinukset: "Food & drink sales by M&S was unusual. Even water at a price"
Plussat: "Got a baby cot, offered wine for dinner and arrived 20 mins earlier than scheduled"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "They were very nice and honest"
Miinukset: "Nothing at all"
Miinukset: "Waiting 6 hrs"
Miinukset: "3 hour flight without any complimentary beverage or snack. Had to request even a cup of water."
Plussat: "The crew were amazing, friendly, attentive and quick at everything they did"
Miinukset: "The entertainment screens were a little old and battered - scratched and all, which meant a reduced viewing experience"
Plussat: "crew attentive to passengers and always with a happy demeanour."
Plussat: "Crew were great, food good : better business class than international BA!"
Miinukset: "Too many passengers with over size carry on"
Plussat: "We got to our destination safely.."
Miinukset: "No frills flight, not even water. Had to be seated separately from my wife. Hard landing"
Miinukset: "We booked online with a major travel booking site and got Much chaper seats than aa offered. However, they wouldnt assign us a seat until at the airport; what a hassle."
Plussat: "The size of the airplane. Very spacious!"
Miinukset: "2 hour delay"
Plussat: "departed and arrived on schedule and my luggage came out quickly."
Miinukset: "The World Traveller Plus seating is very uncomfortable after about 3 hours. Not enough cushioning in the seat and the foot rest does not elevate high enough to make it useable."
Plussat: "Plane was nice"
Miinukset: "Didn't get food order correct"
Plussat: "The crew was awesome and helpful"
Miinukset: "BA took my kids Trolleys and when we off board the plan they told us wait we will give you the Trolleys on the gate, we wait for 30 mins and then informed us that the Trolleys will be with the bags on the bag area. This make us to wait 1 hrs in Costume as it was crowded. People who traveled in economy class left airport before us"
Plussat: "Flight crew was friendly and helpful."
Miinukset: "This was my worst flight experience in a long time...an anomaly from other recent BA flights. I was unable to sleep on the flight because it was so crowded. I ordered a lactose-free meal that was unbelievably horrible and from which I'm pretty sure I contracted a food-borne bug that kept me ill (as in sleeping up to 15 hours a day and running for the toilet) for a week after the flight."
Plussat: "Comfortable seats"
Miinukset: "They make you pay for WATER on BA!"
Miinukset: "Asked to check baggage in right before boarding. Cabin pressure was terrible. Seats were not comfortable No food was offered for free. No entertainment was offered. Disappointed in flying Airbus 321"
Miinukset: "Old Plane. Very complicated check in yo the plane. 40 mins delay"
Plussat: "Staff are excellent, really friendly, respectful service. Food (expensive as always on planes) but excellent quality, really good choice to use M&S as providers. Excellent communication from pilot and cabin staff on delays before takeoff."
Miinukset: "System for paying by food with Avios points did not work. Plane left almost an hour late due to delays (landed 30 mins late)."
Plussat: "NOTHING."
Miinukset: "The people in Chicago told us that when we land in London, they would have all our new flights ready for us and ready to assist us. Not a frequent flyer and very naive I believed them. So we get to London and there was no assistance (at least to tell us where to go). We didn't know what or where to go for our new flights. After a lot of people trying to find out where to go, we get to the line and they were very long. With all this families in line trying to book flights, it took me 3/4 hours to try to book a flight to Glasgow. Another reason that it wasn't moving was because people kept coming to the express line and they would get them first, I don't know why they had priority, I wasn't there because of my fault, very frustrated). After about 3 hours in line, this lady comes to the line to ask people about flights. There was a few people in front of me by this time so I asked her that I was alone and just needed a flight to Glasgow if she could help me because I thought I would be fast and I didn't want to miss the last flight. She didn't care and said I had to wait. I told her that it was taking too long because the other bookings were for more than one person and farther than where I needed to go and it was taking too long. When it's finally my turn (about 4 hours), I told the guy that I had payed extra for a window sit. The guy that helped me re-book my flight told me that I would have to call for that. Which I did now but the first phone # I called, the guy said that I had to call this other #. I called the # he gave me and a recording comes out that they are too backed up with calls and cannot help me to go to the website. At the website, they are asking for the flight # of the re-booked flight (I only have my original flight #'s on my email). I don't know what happened to the ticket they gave me to board the re-booked flight so I don't have it. I don't know where else to call about my refund and also think I deserve some kind of compensation for missing a day at both airports (Chicago & London) with horrible treatment and service. CAN YOU HELP ME ON HOW TO TALK TO A REPRESENTATIVE ABOUT MY REFUND AND SOME SORT OF COMPENSATION?"
Plussat: "Got me from Amsterdam to Gatwick."
Miinukset: "Passengers were allowed to bring too much luggage on board. Seriously hindered boarding process. Attendants had to do lots of reshuffling which, along with a mechanical malfunction, delayed the flight and caused a lot of on board disruption."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "after 8 hours of delay after delay. Flight was cancelled. No flights available to New Orleans until the next day at 4pm. Had to be at work for payroll responsibliity. People counting on me for their paid. Hope I find another airline to make it home. Slept in airport with on place to go or eat"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Flight delayed multiple hours. Sat on Tarmac for 2 hours. Baggage lost for two days. Worst experience flying ever."
Plussat: "I actually slept the whole way."
Plussat: "Flight attendant was very pleasant. Flight was less than an hour so no food or entertainment. Arrived on time."
Miinukset: "My London to Charlotte flight arrived early, customs and immigration were fast. I was not allowed to change my flight to JAX to an earlier one so I had a 4 hour layover. I had not been issued a boarding pass in LHR and when I got one in Charlotte I was seated in the very back seat next to the WC. I booked this flight in February so was displeased that I had such a bad seat, also that I could have had a seat on the earlier flight. Something about BA and AA partnering makes it difficult and it should be easier."
Plussat: "Great service. The flight attendants were cheerful, polite, and helpful The seat was comfortable. There was a large selection of movies, including lots of old classics."
Miinukset: "The food was awful. I am not fussy eater, and I could not finish the meal"
Plussat: "Free movies and food."
Miinukset: "Your call center, some reps were not helpful. You charge outrageous sums for people to sit together. Only one coke on a 9 hour flight?"
Plussat: "We landed safely in Paris. Crew were nicer than the one from SFO TO LONDON"
Miinukset: "Seat not comfortable."
Miinukset: "British Airways staff on counter had a very poor care"

Varaa halvat lentoliput $Charlottesta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

7.3.ti
1 välilaskuFinnair
12t 09mCLT-HEL
14.3.ti
1 välilaskuFinnair
15t 20mHEL-CLT
496 €
7.3.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
14t 21mCLT-HEL
14.3.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
20t 47mHEL-CLT
508 €
11.1.ke
2 välilaskuaFinnair
24t 35mCLT-HEL
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
22t 08mHEL-CLT
509 €
11.1.ke
1 välilaskuFinnair
19t 35mCLT-HEL
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
22t 08mHEL-CLT
518 €
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
12t 07mCLT-HEL
21.2.ti
2 välilaskuaFinnair
19t 55mHEL-CLT
528 €
6.2.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 54mCLT-HEL
21.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
20t 24mHEL-CLT
532 €
11.1.ke
2 välilaskuaFinnair
17t 09mCLT-HEL
18.1.ke
2 välilaskuaFinnair
28t 39mHEL-CLT
542 €
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
12t 07mCLT-HEL
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
22t 09mHEL-CLT
548 €
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 55mCLT-HEL
21.2.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 23mHEL-CLT
594 €
6.2.ma
3 välilaskuaAir Canada
19t 47mCLT-HEL
21.2.ti
3 välilaskuaAir Canada
31t 23mHEL-CLT
700 €
7.3.ti
3 välilaskuaScandinavian Airlines
17t 51mCLT-HEL
14.3.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
21t 53mHEL-CLT
711 €
7.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
19t 57mCLT-HEL
14.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
30t 14mHEL-CLT
900 €
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 50mCLT-HEL
18.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 26mHEL-CLT
992 €
7.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
19t 30mCLT-HEL
14.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
30t 14mHEL-CLT
1103 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 45mCLT-HEL
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 31mHEL-CLT
1253 €
25.12.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
20t 37mCLT-HEL
1.1.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
31t 39mHEL-CLT
1381 €
11.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
19t 47mCLT-HEL
18.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
31t 26mHEL-CLT
1414 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 35mCLT-HEL
1.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 22mHEL-CLT
1626 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 35mCLT-HEL
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 23mHEL-CLT
1693 €
12.12.ma
2 välilaskuaBritish Airways
33t 19mCLT-HEL
1.1.su
1 välilaskuBritish Airways
16t 53mHEL-CLT
4443 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Charlotte - Suomi

Lähtö:

Charlotte (CLT)Yhdysvallat

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Charlotte

Selaa lähtöpaikkoja:

496 €

Selaa matkakohteita:

496 €