CMH - HEL

Etsi halvat lennot välille Columbus - Helsinki

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

CMH — HEL
28. marraskuu — 5. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

413 €

Keskim. hinta meno-paluu

699 €

Hyvä tarjous meno-paluu

953 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 35 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 34 %.
Lento Columbus Port Columbuksen kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Columbus - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Columbus lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi meno-paluulentoja tälle reitille hintaan 953 € tai alle.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: huhtikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Columbus – Helsinki reitille

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Columbus Port Columbuksen kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4305 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

The bathrooms were not very clean and the water would accumulate in the sink

Boarding and online chkin was very good, food was not to the expectations.

Nice,o time,and great foods and services.

Not the best crew. Extremely annoying with mask wearing. Even when I was eating and drinking they would come up to you to tell you to wear your mask. Extremely annoying.

Plussat: "Feel like reacist Company"
Miinukset: "I didnt like the treatment of the crew."
Plussat: "Seats ok. Crew is super. Drinks offered"
Miinukset: "Nothing, AF rocks"
Miinukset: "Boarding was a disaster as my companion was selected for random search which held us up as there was no urgency to process us. Then there was no sign for where we should go since upper deck on 747 so we went in "economy" line as indicated on ticket and then was sent to correct line when we got to the front, wasting more time. The seatrs were the most uncomfortable I have ever beeon on for a long flight. I also paid extra to be in the exit row, to have people constantly congregating in front of us."
Miinukset: "Staff Curtsy and overall gestures!!"
Plussat: "Na"
Miinukset: "They have a terrible communication problem, they never communicated why the flight was late, they never communicated what they were doing or what was happening. Bad customer service. Bad communication with the client. They told us when I asked several times that we would not lose our connection and that everything was fine and that was not the case. We lost the connection. No one told us anything. Another problem was that the girl in the boarding process removed the suitcases tickets from the boarding pass and did not want to return them, and held it without any cause. The flight staff went looking for us. Pretty sad and disappointed by their service. I understand that they were causes outside the airline but must communicate to the client. They cannot remain silent and say nothing."
Plussat: "Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault."
Plussat: "The seat was very comfortable."
Miinukset: "My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting."
Miinukset: "They made me check my carryon rolly which is allowed on every other plane in the world, which meant going all the way back into a chaos of hundreds of people to check in. Because I had a connecting flight to New York in London, the check in caused many problems...and everything inside soaking wet"
Plussat: "Air. France usual"
Miinukset: "No lights working on plane. Couldn't read or do work WiFi wasn't working either"
Plussat: "The crew was wonderful. We were in business class which was modest but comfortable."
Miinukset: "Ground crew in Paris failed to put our luggage on plane to Amsterdam. Also, plane was delayed about 40 minutes because of Amsterdam air traffic. Captain was very apologetic to the passengers."
Miinukset: "Crew forced me to change my upgraded comfort seat to accommodate a 12 year old who they knew was going to be airsick. So I spent the first half of the flight next to a vomiting girl. Only after I asked to file a complaint, they allowed me one of two empty seats in premium. Terrible customer service."
Plussat: "Crew was very friendly. Food was excellent"
Plussat: "Red wine was excellent"
Miinukset: "Bright lights on throughout flight, would have been nice to dim lights for late night flight so passengers could rest"
Plussat: "The transfer times were excellent"
Plussat: "Crew was very nice. Food was good and tasty."
Miinukset: "Plane seemed a little worn, which surprised me since it was an A380. Not that old. I had purchased an upgrade to a seat with more legroom, only to find out there was no USB plug for charging my phone. All standard seats have them. Would have been nice to be warned about that."
Plussat: "Food and entertainment was awesome"
Miinukset: "It's awfull to sleep. Very unconfortable."
Plussat: "Crew was nice although one fellow was a little too “nervous” and looked bossy"
Miinukset: "Food was awful. Asked for vegan meal they got it half right, as vegan is not vegetarian. And the second meal or snack as they say was not vegetarian or vegan at all."
Miinukset: "No space for legs. No food (just snacks). Very high temperature inside the aircraft. Flight delayed by 45 minutes."
Miinukset: "Our flight was delayed so we could not make out connecting flight. We had to wait 6 hours get another flight to Atlanta and then fly to Boston the next day, longest flight ever was horrible I called out sick from work too."
Plussat: "Everything"
Miinukset: "Tiny uncomfortable seats."
Plussat: "Haven't flow with Air France for some time now and definitely noticed a lowering of standards"
Miinukset: "The gate changed 3 times and the terminal was very crowded. The staff seemed disinterested and distracted. The quality of the food has dropped dramatically."
Miinukset: "Leg space."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Everything. The crew seemed to skip over me and my husband multiple times. So we sat there with garbage the whole flight. My entertainment was broken and they had no solution but giving me $30 to use at the duty free shop the same day as the flighty. I paid extra for premium seating in an exit row and that was their idea of fair compensation. The crew ran out of vegetarian food so I didn’t eat anything but cold stale bread. The crew was non-existent most of the flight."
Plussat: "I like the service. They caring and give snacks, comfort and overall"
Miinukset: "None. I like everything"
Plussat: "Nithing"
Miinukset: "They were unfreindly and rude."
Miinukset: "CDG is a monster. The distances are long . The signage is poor and when I asked for directions the diirections I got were wrong."
Plussat: "Only the cabin crew was good."
Miinukset: "It was the worst flight that I ever had, the seats are extremely uncomfortable, no TV, the food was terrible."
Plussat: "Flight was smooth"
Miinukset: "Food"
Miinukset: "Its been a week. My trip has ended. I still do not have my bags. Terrible customer service."
Plussat: "The airbus 380 was great and the staff very nice"
Miinukset: "Too mych bad smells after a few hours"
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies."
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies. The seats in front of us reclined so far that I couldn’t do anything but stare at the back of the seat anyway."
Plussat: "Food was excellent and crew was very nice."
Miinukset: "Could not check in online before my flight and no zones to board just line up and go apparently."
Miinukset: "Long delay during connection at CDG Unclear information about delay Repeated changes to boarding time Unable to take stroller during connection Had to go through security again at CDG, although same terminal (2E)"
Plussat: "It didn't take longer to board! Crew with great attitude Take off and landing were just great"
Miinukset: "My sandwich, it contained too much pepper, I mean too muuuuuch My narrow seat No entertainment"
Miinukset: "I think I caught a stomach bug on one of the 3 legs of this route. More likely on last 2, i.e. Mumbai to RDU, as I fell sick almost 10-12 hrs after my last flight meal."
Plussat: "Nothing..worst experience ever. Simply apologising for delayed doesn't help"
Miinukset: "Flight into and out of indiapolis was delayed by 2 hours. Missed my connection flight to LHR because of the delay. never had such a flying experience. Flight was operated by Delta. I won't be flying them again."
Plussat: "Cheap aircraft, not even headsets"
Miinukset: "Dirty aircraft, I expect more when I pay a lot"
Plussat: "I had a choice of movies, games and music that was very appealing. My concerns about not receiving the correct meal was handled professionally and promptly during the flight. I was surprised they couldn't discover I only ordered it for the second leg of my flight."
Miinukset: "Being placed into a window seat at 6' 5". Although I opted for general seating rather than paying for a extra leg room which is out of my budget. Not getting an aisle seat was disturbing at my height. Then there was the guy in front of me not willing to forego putting his seat back on my knees for over half the flight. It would be nice if the seat assignments for general boarding considered the height of the person being assigned."
Miinukset: "Poor communication. Did not know was airfrance the booking was completed with Austria airline. In the ticket was not the information. Also, airfrance could not find me in their systems I was late to board the plane. Terrible messy and confusing time for me."
Plussat: "Kind, courteous, attentive crew. Smooth flight."
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "Good service"
Miinukset: "I was not given my original reserve seat and no reason was given"
Plussat: "You get everything you would expect in this kind of flight in term of meals, comfort and entertainment."
Miinukset: "The flight left half an hour late because of weather conditions. But it is more an airport issue rather than an airline one."
Plussat: "The aircrew are very friendly. The staff at CDG were very helpfull with our connecting flight."
Miinukset: "The seats are very cramped for tall people, especially when the passenger in front of you reclines their seat."

Quick boarding, early departure and arrival. Nice flight.

Staff was very helpful. They looked for compartment space when I couldn't find any. This allowed me to sit while they put away my bag

Good service and courtesy of the staff

Our bags took over 45 minutes to unload,

Everything was great! Registration, boarding and flight overall experience was great!

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

The entertainment display was faulty.

The flight was delayed for five hours due to airplane issues.

So much fun to be delayed 3.5 hours so you land at 12:12 a.m. CT and then discover there are planes stacked on the tarmac but no open gates. We’ve been sitting in a hot plane for 1:20 and have no estimate when we’ll get a gate. This was poor gate management by American Airlines and DFW. Every AA flight I am on of late has been problematic at best.

Miinukset: "Old planes, disinterested crew, full flight"
Miinukset: "Beverages fir 1st class"
Miinukset: "30 min to de-ice an E170? Why?"
Plussat: "Seats felt thin"
Miinukset: "There crew was not welcoming nor understanding of the passengers' frustrations caused by the delays. There was no air-conditioning on the flight, no air circulation to speak of. No food was served due to turbulence or so we were told."
Plussat: "Tim was great!"
Miinukset: "The a/c wasn't working. Flight attendants acted annoyed by the people flying, no connectivity to gogo inflight."
Miinukset: "Coach seats are cramped and little under seat space in window seats. Plus CMH de-icing was a mess (although not AA’s fault)."
Plussat: "The service representative at check in was very helpful and went above and beyond to assist my husband and I. American Airlines was outstanding on all fronts."
Miinukset: "However my overall experience with kayak and csfare was poor as they made a mistake on the name on my ticket that was not found until the day of my international flight and once I got a hold of customer service after calling 4 different numbers... most did not have 24 hr service... they stated they were unable to assist me and had no other options or solutions. American Airlines tried to help and eventually were able to accommodate me through purchasing a new ticket and ensured my husband and I were still sitting together. Kayak and csfare basically told me sorry for your luck. I will not use this company again."
Plussat: "Take offs equaled lands"
Miinukset: "Dirty and tied plane seat way to tiely spaced. Disinterested crew. I hate stowage"
Plussat: "The gate agent in Columbus was in a wonderful mood."
Plussat: "short flight"
Plussat: "Biscuits are awesome"
Miinukset: "WiFi is a little confusing. App didn’t work."
Miinukset: "Flight delay at every single step of the way Crew was great though"
Plussat: "Speedy, professional, clean, overall wonderful trip! Hoping for same upon return!"
Plussat: "The seats were quite comfortable."
Miinukset: "My bags didn’t make any legs of the trip. AA should allow downloading the app on the airplane."
Plussat: "Excellent service gate to gate."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Delayed and didn't try to speed up the delay"
Plussat: "Nice legroom! Easy boarding, everything good and on time. Short flight so didn’t use entertainment."
Miinukset: "Delayed by 90 minutes."
Miinukset: "we arrived and it took 15 min for a gate agent to bring the jetbridge out to the plane....sad!"
Plussat: "Fast and friendly"
Miinukset: "Never knew flying domestically with a company named American would be so impossible. A true joke. Never had such difficulties traveling about. Super unsatisfiee and will not be traveling with them again. I urge everyone considering to purchase other airlines as well."
Miinukset: "The delay in Columbus caused me to miss my connection and have to fly into LAX instead of LGB."
Plussat: "Snacks"
Miinukset: "Could have been given more snacks for 3 hr flight"
Miinukset: "Not enough leg room for tall people unless you pay extra."
Miinukset: "It was delayed."
Plussat: "Was a little slow in starting leaving too little time to drink my coffee and I was one of the first to be served."
Miinukset: "Have to pay for wifi use."
Miinukset: "My flight was delayed 4 times from Columbus to Chicago due to an ATC issue in Chicago. On the 4th delay announcement I had to rebook my international flight for the following day because my connection was leaving Chicago while I was still in Columbus. I had to rebook and get a hotel for the night on my own expense since American Airlines won't pay if it is weather related even though the weather was not the issue, rather air traffic control. The plane we got the next day was a smaller uncomfortable plane with zero entertainment and a crew that projected they would rather be anywhere else. I don't blame them, my experiences with American Airlines had been progressively getting worse."
Miinukset: "I was advised by customer service agent over the phone that it would only cost me $100 for an extra bag on my flight and that it would remain the same whether i paid it online or at the airport. However, at the airport i was told that the extra bag is $200. My office agreed to paying for the extra bag only for $100. Now I am out of pocket with $100. So disappointing."
Miinukset: "3.5 hours late out of Columbus, minimal if any communication by gate agents, 45 minutes wait for gate in PHL, 15 minutes at gate to get jet bridge to plane."
Plussat: "Flight crew was awesome! Very accommodating"
Miinukset: "All was good, flight attendants were exceptional"
Miinukset: "Delayed"
Plussat: "Everything was excellent about the flight. I had no issues"
Plussat: "The crew, as always"
Miinukset: "Being sectioned off from 1st class"
Plussat: "NA"
Miinukset: "NA"
Plussat: "Boarded on time. You should let only executive Platinum board after 1st class. The value is diluted when ALL advantage members board at the same time."
Miinukset: "Boarding. See above."
Plussat: "As usual the plane was clean and everybody involved with American was very friendly."
Miinukset: "There wasn't anything that I did not like I wish they gave you peanuts instead of pretzels or chips"
Miinukset: "2 hour Delay"
Plussat: "Easy boarding. Left on time. Arrived a little early. Flight attendants were friendly ."
Miinukset: "Nothing really. Short flight. Wasn't expecting food or entertainment."

The flight was delayed 3 hours NOT due to weather.

Plussat: "The whole process from check-in to getting luggage was smooth."
Miinukset: "Food wasn't great. It wasn't terrible either but I've had better."
Miinukset: "I missed my flight that day i was not happy at all"
Plussat: "Boarding easy and not rushed. Crew friendly and laid back - didn’t seem uptight. Nice aircraft. For a long flight, it was surprisingly easy."
Miinukset: "Economy space is still so cramped for a long flight. Food was fine and what would be expected. Not remarkable."
Plussat: "N/A"
Miinukset: "All passengers had to board 40 minutes earlier than departure time. The air plain door was closed 10 minutes before departure. No reason we had to board earlier. All passengers are only 15-20 people..."
Plussat: "Crew was friendly and polite"
Plussat: "Comfort and service"
Miinukset: "Had nit boarded any cognac or gochuchong hot pepper paste."
Plussat: "Crew is good, and as well as food and entertainment are good"
Miinukset: "The seat is small size and it may make for Asian people. Since the port of HK made the flight on the run way for a long time, that delayed arrival"
Plussat: "Modern planes, very comfy (Vancouver to Beijing), nice entertainment options, good food"
Miinukset: "super cranky flight attendants who looked and talked to us like we are idiots. Not just my feelings; the rest of my travel group of 7 agrees...."
Plussat: "Reasonably good all around."
Miinukset: "I paid for an upgraded seat on this flight and wished I hadn't. Whole rows of seats were empty and I would have been more comfortable in my original seating, according to the seating plan during online check in the entire plane was booked out but for a few seats."
Miinukset: "It was a much older plane than I'm used to, and a really long flight to have no entertainment options. Seats were more cramped than normal, and even numbered weird, it took me some time to find my seat. Overhead storage was very difficult to get into."
Plussat: "Great service, staff very pleasant!"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Miinukset: "The leg room under the seats is impeded by the seat support structure. This is not such a problem on other planes."
Plussat: "On time. Comfortable."
Miinukset: "Entertainment system had ads. Too many."
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"
Plussat: "Nice. Great way to return home and have wheels damaged on one piece and handle cracked on another one."
Plussat: "Safety well managed."
Miinukset: "Some staff were rather difficult to engage - lacking interpersonal skills and hence leaving me in a 'did they hear me?' mode. I suspect that this is a 'how they are managed issue!'."
Plussat: "Our flight attendant, Sabrina, was fantastic. Quite friendly and helpful. You can tell she loves her job. She patiently answered questions and made the flight really pleasant."
Plussat: "We arrived safely and on time."
Miinukset: "I did not get airline miles credit on my United account as requested. I would like to be contacted about this."
Miinukset: "I haven't been on a plane with no tvs in more than 10 years. The least you could do is let people know prior to boarding. Like when you purchase the tickets or 24hours before!"
Miinukset: "The entertainment consisted of an IPad that you had to rent, and the attendants were not cheerful not helpful.... Just in a constant hurry."
Miinukset: "Cramped, bathroom smelled and no mvies unless you brought your own tablet or rented one which they didnt inform us of ahead of the flight"
Plussat: "they had many movies. I enjoyed watching two of them."
Miinukset: "Food was just okay."
Plussat: "Apart from food there was nothing great about the flight"
Miinukset: "The staff is the worst, the air hostesses are rude and treat you bad. The service is very poor."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Flight was delayed - no problem. But. Then kept getting delayed til I knew my connecting flight was missed. Talked to gate attandent who could care less. Told me and many others not her problem. Need to talk to someone in Toronto. Fortunately in Toronto they took care of things"
Plussat: "The plane flew in air and got us where we wanted to go but not on time"
Miinukset: "Everything else Breakfast a slice of banana bread !!! Nonchalant staff Getting water was trouble"
Miinukset: "The flight attendants were not that friendly."
Plussat: "It was short."
Miinukset: "The gate area was horribly crowded, extremely chaotic and hot."
Plussat: "Different announcements for boarding occurred almost simultaneously, making it hard to understand what was being said."
Plussat: "I was surprised at how much leg room there was. Also, there were a lot of entertainment choices for such a short flight."
Miinukset: "They didn't clearly call zones, so I wasn't sure when I could board and ended up being one of the last people to get on the plane."
Miinukset: "No free meal on 6 hours flight."
Plussat: "I thought that things ran very smooth and efficientlt"
Plussat: "All crews were nice and friendly."
Miinukset: "2 little kids, kicked the back of my seat the whole flight"
Plussat: "Seating in two's very good."
Miinukset: "Both going and return had to wait an extra hour."
Miinukset: "Too much late. I missed all my itenerary planned by Campus France. I had to pay for a taxi and a new train ticket."
Plussat: "Again, we arrived safely but a bit late."
Miinukset: "We're on a flight for 10 hours and our breakfast was a piece of banana bread. After a very disappointing dinner. Really didn't cut it. Have to access entertainment on my device - no thanks. Overall they just did everything on the cheap."
Miinukset: "Because of a three and a half hour delay on the first leg of the journey, I missed the overseas flight. They out me up in a hotel, but I had to wait 24 hrs for the next flight. There was no attempt to get me on another flight and so far no willingness to compensate me for the other travel I had to rebook."
Miinukset: "Had delays going to Toronto and returning to Columbus."
Plussat: "Had to change initial flight due to passport problem. Customer support was excellent. The man who rebooked our flights (air canada representative) did an excellent job."
Plussat: "It seemed like a quick flight."
Miinukset: "Better food needed."
Miinukset: "We arrived from Rome at 3:30 - we wouldn't have made our 5:25 flight to Boston if I hadn't contacted an agent 2 times stating we were STILL in the security line"
Miinukset: "One flight cancelled and the rebooked flight was delayed 2 hours, causing us to miss connections. We ended up arriving in Montreal 9 hours after originally scheduled going from Columbus, Ohio to Montreal."
Miinukset: "Same movies"
Plussat: "It started with some of the computers were not working some of the people that worked there had very bad attitude,"
Plussat: "I never could take this flight as Air Canada, with its unwelcome policy, needs a transit visa to change flights in Toronto. The sad part is, vayama and Air Canda (mis-spelled on purpose - deserves even less respect) do not even offer a partial credit if I want to cancel. Never am I going to use any of these or perhaps visit a bass-ackwards country like canada"
Miinukset: "I never could take this flight as Air Canada, with its unwelcome policy, needs a transit visa to change flights in Toronto. The sad part is, vayama and Air Canda (mis-spelled on purpose - deserves even less respect) do not even offer a partial credit if I want to cancel. Never am I going to use any of these or perhaps visit a bass-ackwards country like canada"
Plussat: "Very organized ,clean planes"
Miinukset: "The tragedy in Brussels closed the airport and canceled the flight, and my agent has been unable to get the ticket refunded despite all his efforts."

Smooth boarding experience and on time arrival.

Everything went smoothly… left right on time!

Good

lost my baggage still havent got it back. other than that it was fine

Delayed flight Complete mess boarding

Flight was cancelled by the airline, the morning of the flight.

Up-to-date entertainment such as movies.

I think it was silly that we needed to get a new boarding pass after we showed proof of a negative covid test. I think this proof could have been done online when booking the flight. It seemed very inefficient to do at the gate for everyone.

Booked flight on Iberia.com. There was no way to contact them to make a desired date change. Nobody answers the phone and social media refers you to phone channels. Vueling refused to help and referred us back to Iberia who doesn’t answer the phone.

Plussat: "A quick, quiet and relaxing flight - no stress at all. The flight was uneventful. My carry on bag had to be stored in the bottom of the aircraft as the overhead lockers in the aircraft are small. As such - just before you board the aircraft, you place your carryon bag at the bottom of the steps and then when you get off at your destination, you collect your carry on bag at the bottom of the steps - no time wasted and worked easily."
Miinukset: "The English announcements were a little hard to hear/understand as the flight attendant read it so fast - but then again - it was a short flight - so every second counts :-)"
Plussat: "Seats were comfortable and staff was lacki g customer service"
Miinukset: "I felt abandoned by crew when asking for water"
Miinukset: "Flight was an hour late."
Miinukset: "Good connection in Madrid and nice flight to Malaga. It was a long walk to get to the connection"
Miinukset: "No comfort. The USB wasn't working, even with the pilot telling us about it's availability."
Miinukset: "All the luggage did not arrive I hope to get it. Also when"
Plussat: "Once I understood how it worked it was a breeze"
Miinukset: "Made more than four different lines before 1 understanding Iberia worker helped us out. Was told that that wasn’t the correct line and sent to another. The next place the same for more than 3 times. Then finally, Raquel, LISTENED, and away we went."
Miinukset: "We have to spend almost one hour because of delay"
Plussat: "Liked that each seat had its own screen for viewing and the selection of movies."
Miinukset: "We specifically paid and picked seats in advance towards the front of the plane and when we checked in at the counter the day of they reassigned us to different seats that they choose at the back of the plane without giving us any type of explanation for doing so. What was the point then in charging us extra to pick our seats?! Also when the person in front of you reclines their seat back you are left with very little room."
Plussat: "The plane didn’t have coach puls class that I paied for and they gave me an upgrade to business class! Great Surprise!"
Miinukset: "None"
Plussat: "on time"
Miinukset: "very uncomfortable plane/ seats"
Plussat: "The airplane was clean"
Miinukset: "I don’t like when airlines make you pay even for water......"
Plussat: "Finnair landed their plane so smoothly...."
Plussat: "our flight was late into MAD but they held our connecting flight to MIA, so we could make it."
Miinukset: "The crew was not good at all. there was no water service, one had to go to the kitchen and beg for water. in particular the male crew was not happy to help with anything. the snack before landing was served 45 mins before arrival so everything had to be rushed. Crew soiled a half empty can of soda on me, and didn't even apologize. Our luggage missed the flight to MIA and we were told it would be delivered to our house the next day between 7pm and 8pm. it never showed. I called customer service and they could not tell me anything. Horrible experience"
Miinukset: "I was Given different seat at boarding into less comfortable place - no explanation."
Plussat: "I loved the Madrid airport!! Iberia out of Madrid is lovely."
Plussat: "The plane arrived safely, it will get you where you want to go."
Miinukset: "Like everyone says, you are cattle jammed in a sardine can. Barely any leg room and I’m 5’3. Other thoughts: the plane was old, my seat had a lump in it, zero entertainment, food was over priced. (3 Euro for a tiny water). This may seem petty but ultimately the appearance and function of the plane represents their company as a whole. From my first impressions, I’m thinking as a passenger is: I just hope the age and appearance of the plane isn’t reflective of their repairs and maintenance work as well."
Plussat: "Excellent meal in premium economy. As good as business class on other airlines"
Miinukset: "Boarding process is excrutiating"
Miinukset: "My flight was cancelled and I had to wait in the Madrid airport for seven hours before getting a new flight and retrieving my luggage (five for the new booking, 2 for luggage). It's understandable that flights get cancelled due to weather, but the handling of re-accomodations should be much faster. Iberia did not have enough people to handle it and made no effort to bring in more help. Instead, workers were continually leaving. By the end, there were only two people helping the line of dozens of stranded travelers. I was very disappointed."
Miinukset: "I didn't have any video for over two hours. I had to speak to 4 different crew members to get them to reset my monitor. They were not very friendly."
Miinukset: "5 hours delay"
Plussat: "Usually on time"
Miinukset: "Too crowd. Bad food. They do not clean at all between flights."
Miinukset: "They did not even serve water for a 4-hour flight. We did not know that this was a flight that you had to pay for everything."
Plussat: "Flight from tel aviv to Madrid was awful. Bathroom was dirty and no hand soap. Ordere d a special meal and never came. It was so cramped you couldn't move. I was betwee 2 tall men who placed there legs under my seat. No direction for connection flight."
Miinukset: "My connection flight to use was better on americal"
Plussat: "The crew was super friendly."
Miinukset: "We didn't start boarding until the scheduled departure time. Made my connection much tighter than it needed to be."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Terrible Uncomfortable Overbooked"
Plussat: "The films are a bit old but ok."
Miinukset: "Delayed flight, attendants rude, boarding not organized, the plane has too many rows, only pasta left for the last 10 rows. The touch screen in the seat is not quite nice for the one that is sit on it, looks like you have a bird hitting your head."
Plussat: "the food and the entertaiment"
Miinukset: "long trip"
Plussat: "Excellent service!"
Plussat: "The price,. The plane. The food and the intertanment"
Miinukset: "Could be perfect if the service in the flight was better"
Plussat: "The staff is incredibly friendly and they serve you a lot of food and drinks. I think the seats on the larger planes are older but they are more comfortable for me and I loved my movie selections! I took 4 flights with Iberia 2 long ones (11 hours each way) and two shorter ones (5 hours each way) and they were on time, friendly and very comfortable on every flight! I will definitely be flying with them again!"
Plussat: "The flight attendants were so kind, the food was delicious, and the entertainment options were great!"
Plussat: "service on the flight was excellent pilot helpful and informative about weather and delays"
Miinukset: "once we got to the airport (JFK)- Iberia ran the flight, we waited over 3 hours (yes 3 hours) for our luggage with very little information about why it was delayed some said security, some said weather we got announcement that it would be there in 15 min then monmentarily but we still waited 2 more hours this experience- esp the poor information in addition to the wait really tainted my expereince. I would not fly Iberia again and recommend that FinnAir not affiliate with them"
Plussat: "Didn't happen!"
Plussat: "The crew was great."
Miinukset: "Very unpleasant seating. For some reason, the armrests do not raise all the way, making it impossible to get comfortable and cuddle with your spouse."
Plussat: "Crew was courteous and friendly. They provide great customer service."
Miinukset: "Food choices limited. Entertainment limited. Seats are very tight. Not very comfortable."
Plussat: "Crew"
Miinukset: "Crew"
Plussat: "The crew was fabulous. Very friendly and accommodating."
Miinukset: "Checking in and ordering special meal"
Plussat: "Llegamos antes de lo esperado"
Miinukset: "La comida es terrible. Me enfermé con un rash todo el cuerpo posiblemente por la comida."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Kept us waiting for five hours"
Plussat: "The crew in Madrid was extremely helpful. We almost missed our flight because of traffic getting to the airport but they were able to help us check-in quickly and get our bags on board. We were honestly impressed by their efforts as we were very late. In addition the plane was comfortable and the entertainment offerinand were great. For such a long flight it barely felt that way."
Miinukset: "The food could have been a little better but overall it was not bad and there were several small meals so we were never hungry"

Varaa halvat lennot Columbus - Helsinki

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 12mCMH-HEL
25.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 47mHEL-CMH
488 €
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
11t 33mCMH-HEL
25.1.ke
1 välilaskuFinnair
12t 47mHEL-CMH
489 €
18.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 15mCMH-HEL
25.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 42mHEL-CMH
500 €
11.1.ke
2 välilaskuaAir France
22t 35mCMH-HEL
16.1.ma
2 välilaskuaAir France
35t 43mHEL-CMH
534 €
11.1.ke
2 välilaskuaAir France
22t 35mCMH-HEL
16.1.ma
2 välilaskuaAir France
30t 08mHEL-CMH
537 €
11.1.ke
2 välilaskuaFinnair
18t 53mCMH-HEL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 47mHEL-CMH
589 €
9.3.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
19t 51mCMH-HEL
19.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
27t 05mHEL-CMH
598 €
9.3.to
1 välilaskuAmerican Airlines
11t 49mCMH-HEL
19.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
27t 05mHEL-CMH
599 €
9.3.to
1 välilaskuAmerican Airlines
21t 17mCMH-HEL
19.3.su
1 välilaskuAmerican Airlines
31t 31mHEL-CMH
600 €
11.3.la
1 välilaskuAmerican Airlines
21t 17mCMH-HEL
25.3.la
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 28mHEL-CMH
628 €
11.3.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
19t 40mCMH-HEL
25.3.la
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 28mHEL-CMH
631 €
11.3.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
22t 05mCMH-HEL
25.3.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
26t 12mHEL-CMH
635 €
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 30mCMH-HEL
25.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 22mHEL-CMH
666 €
18.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
34t 20mCMH-HEL
25.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
31t 22mHEL-CMH
676 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 58mCMH-HEL
31.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
48t 19mHEL-CMH
733 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 58mCMH-HEL
31.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
53t 34mHEL-CMH
769 €
11.1.ke
1 välilaskuFinnair
11t 33mCMH-HEL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 47mHEL-CMH
819 €
11.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
19t 17mCMH-HEL
16.1.ma
3 välilaskuaAir Canada
31t 22mHEL-CMH
845 €
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 35mCMH-HEL
25.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 41mHEL-CMH
848 €
11.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
19t 17mCMH-HEL
16.1.ma
3 välilaskuaAir Canada
31t 22mHEL-CMH
898 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

21.3.ti
1 välilaskuFinnair
12t 49mCMH-HEL
413 €
21.3.ti
2 välilaskuaFinnair
14t 14mCMH-HEL
434 €
21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 13mCMH-HEL
447 €
9.3.to
2 välilaskuaIberia
22t 57mCMH-HEL
532 €
9.3.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 31mCMH-HEL
536 €
9.3.to
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 13mCMH-HEL
538 €
21.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
20t 21mCMH-HEL
629 €
21.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
20t 21mCMH-HEL
630 €
9.3.to
3 välilaskuaAir Canada
19t 10mCMH-HEL
752 €
9.3.to
3 välilaskuaAir Canada
19t 10mCMH-HEL
753 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Columbus - Helsinki

Lähtö:

Columbus (CMH)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Columbus

Selaa lähtöpaikkoja:

488 €

Selaa matkakohteita:

488 €