Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - BSL

Etsi halpoja lentoja Helsinki - Basel alk. 99 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Baseliin, jonka lähtöpäivä on 15.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
to 23/5
to 30/5

Vertaa lentolippuja kohteeseen Basel sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Baseliin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Baseliin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 632 927 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Baseliin (HEL-BSL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäBaseliin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
07:00 - 17:55HEL-BSL
11t 55m1 välilasku
18:25 - 00:15BSL-HEL
4t 50m1 välilasku
177 €Air France
Etsi tarjous
ti 10. syys - su 15. syys
12:45 - 19:25HEL-BSL
7t 40m1 välilasku
13:30 - 23:50BSL-HEL
9t 20m1 välilasku
178 €Lufthansa
Etsi tarjous
to 16. Touko - ke 22. Touko
11:15 - 22:00HEL-BSL
11t 45m2 välilaskua
09:40 - 23:55BSL-HEL
13t 15m2 välilaskua
254 €
Etsi tarjous
to 16. Touko - ke 22. Touko
12:45 - 19:25HEL-BSL
7t 40m1 välilasku
20:25 - 12:40BSL-HEL
15t 15m2 välilaskua
257 €
Etsi tarjous
to 16. Touko - ke 22. Touko
07:15 - 14:30HEL-BSL
8t 15m2 välilaskua
20:50 - 18:20BSL-HEL
20t 30m2 välilaskua
364 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 21. kesä - su 23. kesä
08:30 - 16:10HEL-BSL
8t 40m2 välilaskua
16:50 - 16:40BSL-HEL
22t 50m2 välilaskua
476 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 19. heinä - ma 29. heinä
06:05 - 19:45HEL-BSL
14t 40m2 välilaskua
10:20 - 20:10BSL-HEL
8t 50m2 välilaskua
573 €Austrian Airlines
Etsi tarjous
ma 20. Touko - ma 27. Touko
06:20 - 19:45HEL-BSL
14t 25m2 välilaskua
10:20 - 01:15BSL-HEL
13t 55m2 välilaskua
789 €Austrian Airlines
Etsi tarjous
ma 8. heinä - ma 15. heinä
13:55 - 17:55HEL-BSL
5t 00m1 välilasku
18:40 - 13:10BSL-HEL
17t 30m2 välilaskua
1685 €KLM
Etsi tarjous
ke 29. Touko - ke 5. kesä
18:10 - 21:40HEL-BSL
4t 30m1 välilasku
18:40 - 13:10BSL-HEL
17t 30m2 välilaskua
1708 €KLM
Etsi tarjous
pe 31. Touko - pe 7. kesä

Lennot Helsingistä Baseliin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Baseliin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Basel EuroAirport Swiss lentokenttä?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Basel EuroAirport Swiss lentokenttä on maaliskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 208 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and kesäkuu, where the average cost of tickets is 487 € and 375 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Basel EuroAirport Swiss lentokenttä?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Basel EuroAirport Swiss lentokenttä Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Basel EuroAirport Swiss lentokenttä, niin varaus olisi hyvä tehdä 4 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 18 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

99 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 13 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 0% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Basel

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Baseliin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Baseliin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsinki – Basel reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Basel reitillä?

  Kun lennät kohteesta Helsinki käytät Helsinki-Vantaan lentoasema kenttää. Laskeudut kohteeseen Basel, joka tunnetaan myös nimellä Basel EuroAirport Swiss.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Helsinki kohteeseen Basel?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Helsinki - Basel?

  SkyTeam, ja Star Alliance ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Basel reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Baseliin lennoille - KLM vai Lufthansa?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Baseliin ovat KLM ja Lufthansa. Reitin keskihinta on 277 € ja yleisarvosana 7,8, joten KLM on suosituin valinta. Myös Lufthansa on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 200 € ja yleisarvosanan 7,0.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Basel?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Basel.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Helsinki kohteeseen Basel?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Basel kohteesta Helsinki muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Basel?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Basel ja sieltä takaisin kohteeseen Helsinki eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Basel?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Basel kohteesta Helsinki jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Baseliin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Baseliin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Baseliin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1387 arvosteluun
8,2crew
7,5comfort
6,9food
7,8boarding
7,0entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Baseliin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Baseliin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
15.7.ma
2 välilaskua
27t 00mHEL-BSL
99 €
15.7.ma
1 välilasku
25t 50mHEL-BSL
106 €
1.5.ke
1 välilasku
8t 00mHEL-BSL
127 €
26.5.su
1 välilaskuAir France
27t 45mHEL-BSL
130 €
1.5.ke
2 välilaskua
40t 55mHEL-BSL
133 €
1.5.ke
3 välilaskua
28t 50mHEL-BSL
151 €
22.6.la
1 välilaskuAir France
4t 30mHEL-BSL
157 €
28.6.pe
1 välilaskuAir France
5t 00mHEL-BSL
163 €
2.5.to
1 välilaskuAir France
12t 20mHEL-BSL
166 €
2.5.to
1 välilaskuAir France
12t 20mHEL-BSL
179 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Basel

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Basel (BSL)Sveitsi

Tarjouksia paluulennolle:

Basel - Helsinki

Matkustamoluokat: