Etsi halvat lennot reitille Riiasta $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

RIX — Suomi
1. tammikuu — 8. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/1
su 8/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
Suora lento alk. 27 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

11 €

Keskim. hinta meno-paluu

164 €

Hyvä tarjous meno-paluu

58 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

26 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 9 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 3 %.
Lento Riika Riga Intl – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Riiasta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 39 € yhdensuuntainen - 73 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Riiasta on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 49% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Riika Riga Intl - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Not fan of Air Canada. Only two things they ever serve for in-flight food. Chicken or Pasta. I traveled many times with them , never heard about anything else from their mouth for food. I call them "cheap chicken pasta airline".

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

Plussat: "Smooth flight. Perfect service."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane."
Miinukset: "There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass)."
Plussat: "Nice stuff."
Miinukset: "Probably teleportation?"
Plussat: "Arrival in time"
Miinukset: "Compartment for hand luggage was full, no space"
Miinukset: "Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way"
Plussat: "everything was good enough"
Miinukset: "I would like a meal and drinks on the board"
Plussat: "flight crew was amazing."
Miinukset: "Boarding was poorly handled by airport staff"
Plussat: "They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic."
Miinukset: "They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!"
Plussat: "Small compliment from Air France was lovely and unexpected"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Helpful crew"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "It was a fairly ordinary flight"
Miinukset: "Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined"
Miinukset: "Short flight and unmemorable (that's a good thing)"
Plussat: "Instructions for connected flights at airpotr were clear"
Miinukset: "Connection time 10 minutes instead of planned 30"
Miinukset: "would not check my bag to final destination"
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Plussat: "Short, convenient, direct, value for money."
Miinukset: "Not comfortable, small plane."
Plussat: "the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least."
Miinukset: "the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost"
Plussat: "most of the crew were polite and helpful"
Miinukset: "super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline."
Plussat: "Newer plane for this stretch."
Plussat: "Short flight"
Miinukset: "They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Plussat: "Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!"
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Please give out water for free"
Plussat: "Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other."
Miinukset: "See above."
Miinukset: "They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!"
Miinukset: "bag measure frames in Riga airport used for aB are smaller than in most airports, as a results we were asked to check some bags in at the last moment. we have had connecting flight through Riga with two hand bags. lets call them big and small. judge by yourself: flight, aircraft, small, big ->Riga CS3, on board, on board Riga-> DHC 8-400, on board, check in ->Riga DHC 8-400, on board, on board Riga-> CS3, check in, check in as you see, the same bags on the same aircraft were allowed or disallowed by the same company based on weather one flies to Riga or from it. i believe there is absolutely no purpose for doing last second interruptions of such kind"
Miinukset: "An extra fee is charged if you don't check-in online."
Plussat: "We arrived safely. Bilingual staff."
Miinukset: "The seats are worn and creek with every movement. There is very limited leg room even for someone who is short. When the person in front of you leans back it is impossible to reach your hand baggage or do anything but lay back in your seat. The landing was safe but not at all comfortable."
Plussat: "The helpful ground person at check-in."
Miinukset: "This airline company looks a like person who is begging for money. First time in my life I paid for the luggage. 40 Euros!!! what for? Apparently Air Baltic has no clue about how to run a service business. Somebody has to teach them this naked reality: IN SERVICE BUSINESS YOUR CUSTOMERS ARE YOUR MAJOR MARKETING ASSETS! They don't even serve a glass of water, apparently they could not manage to integrate it in the ticket price. But they dare to get thirsty and unhappy customers on the plane. Anyways: This airline company is charging extra for luggage. And I could not see this anywhere when I was buying ticket online. If I knew I'd never buy the ticket from Airbaltic. "Not writing it clearly and visible at the time of ticket purchase" is certainly tricking and misleading us. This is a crime!"
Plussat: "Enough said"
Plussat: "Boarding went well and crew was nice."
Miinukset: "The air conditioning was not working properly on the 3 hour flight which made it a bit sweaty and unfortable. The purchase of a cold beer was a must."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Plussat: "Great airline with good airplanes and friendly staff. I was able to board the plane using my iPhone (e-ticket) from Copenhagen to Riga to Moscow."
Miinukset: "surprised i had to pay for coffee"
Plussat: "I was surprised by the professionalism of air Baltic employees. They dressed well."
Miinukset: "Check in staff at Riga airport were rude. Check in Maine issued the same boarding pass twice, so one of us had no boarding pass. Security line was insanely long--30+ minutes! On board you pay for everything, even a glass of water. Tiny seats and the person behind me kept pushing on the back of my seat. Very uncomfortable! Will never fly airbaltic again."
Miinukset: "For people who have Airbaltic as a connecting flight this might be very inconvenient. We paid 40 Eur/person each way for our luggage . That brings the price that you pay so much higher than you expect at first. Also if you don't print boarding pass ahead of time which we didn't (plus still needed to drop off checked luggage and check our passports) they want to charge you 30 Eur a person to print that drinking piece of paper. If you don't want to pay that get out of the line with all of you luggage, go to kiosk and print it, then come back to the line. But that's companies rules , employees just have to follow it. Another problem was their attitude. The guy who got our luggage was so weird. Showing off and talking to us like a boss. After giving us boarding passes he said we can go to the screen and look up the gate ourselves. I never write long reviews but man! they got me mad that day. Never say never - but I don't want to fly with this airline again"
Plussat: "Fine, left on time, short flight."
Miinukset: "No complaints"
Miinukset: "I tried to check in on my phone and the app did not allow me. The only way was buying lunch in order to move on with the check in process. I decided to get to the counter and the person charged me US$ 35 euros only for checking me in (even though their app had problems to check in). They charged me in total US$ 100 for checking in and checking my luggage. The service was terrible, especially from the person at the counter. In addition to all that, my luggage did not arrive to the final destination and was lost for an entire week. Every time I called the airline, they were charging me per minute even though they were the ones who lost my suitcase."
Plussat: "The flights were on time, and the Riga airport was efficient."
Miinukset: "The planes seemed very old and rickety. One was an old propeller plane that looked like it had a large patch. The second plane was so old that It was very difficult to open the overhead storage compartments. Both planes rocked side to side during takeoff and landing. I couldn't figure out how to check baggage online through Kayak, and it cost €40 at the airport. It got me where I needs to go, but with the baggage fees, it turned out to be about the same price as other airlines, and I wouldn't recommend the planes for people with any flying anxiety."
Plussat: "Efficient"
Miinukset: "A free cup of tea or coffee would have been nice on a flight almost 2 hours long"
Plussat: "Smooth flight"
Miinukset: "Riga to vilnius delayed 2 hours"
Plussat: "Boeing Dreamliner was amazing. Very comfortable even in economy. Boarding very easy. We left and arrived exactly on time."
Miinukset: "You have to buy your own food and drinks. Priced on the high side. Bring your own sandwich and drinks."
Miinukset: "It will be nice if economy class get at least a bottle of water!"
Plussat: "Very smooth flight with comfortable seats even for low fare customers"
Miinukset: "I got flagged for extra security, which lead to some extra confusing steps and extra stress. This was compounded by strange behaviors of the digital kiosk (probably related to the security screen), crowded airport, and language barriers."
Miinukset: "Paid for priority boarding but was pulled out of line and did not get priority."
Plussat: "Seat just ok"
Miinukset: "First we were told that we cannot be checked in for the flight because our luggage was not checked to Oakland. Therefore we cannot fly. This was unacceptable because all three flights were on the same ticket, plus we had 2,5 year old traveling with us"
Miinukset: "The lines, extra security was unnecessary, the check in process ..."
Plussat: "Great new Dreamliner and very attentive crew!"
Miinukset: "Dinner was lovely but other offered snacks were very average. Very modest selection of movies, too."
Plussat: "The crew was great, and the 787 is a great plane."
Miinukset: "Main problem was waiting nearly an hour on the tarmac after landing before reaching our gate."
Plussat: "Comfort. Seat selection. Price."
Miinukset: "Crew attitude. Check in."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "There was no food. Only by purchase which is bad for transatlantic flight"
Plussat: "everything but the meals not so good"
Miinukset: "the meals not so good"
Plussat: "Fantastic crew and nice premium class amenities."
Plussat: "good crew and comfortable seats in the premium cabin"
Miinukset: "boarding was delayed and on flight entertainment were old/mediocre."
Miinukset: "We waited 4 hours on the plane, before the 7 hour flight. They couldn’t de- ice us. This was after the first flight was cancelled."
Plussat: "Nothing much"
Miinukset: "No food served No drinks served Rude crew Entertainment system didn’t work"
Miinukset: "I didn’t know I had to pre-order my meals. Also, the entertainment selection was very limited."
Plussat: "You ought to have a NA option as Food was not served on this shorter route."
Miinukset: "Crew member was over an hour late and held up the plane. No WiFi on the flight."
Plussat: "The middle seat was empty- much more comfortable flight!!!"
Miinukset: "You have to pay for everything! But the price of the ticket was very reasonable so that's ok."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Service, it was a cheap flight and a shitty flight"
Miinukset: "My flight was changed to a flight I could not make. I had to cancel flight to Oslo and Spent extra $500 to purchase another flight. Very unhappy."
Plussat: "Polite crew, good fare"
Miinukset: "I did not eat the food so I cannot rate it."
Plussat: "Crew was very friendly, boarding was quick."
Miinukset: "Husband is tall and there is not much leg room, there were no complimentary non alcoholic beverages."
Plussat: "The smoothest flight that I ever had! Thank you Norwegian airlines."
Plussat: "The crew was very nice. And the flight was good."
Miinukset: "Our flight was delayed by six hours. We did not leave until 5 AM from new work. It would’ve been nice if they had given us water, crackers or something in that time since all the shops were closed"
Miinukset: "Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay"
Plussat: "the flight attendants were nice and attentive"
Miinukset: "The plane seemed like it was built in 1990. My wife's TV screen was black and white & we only had two working channels. There was no where to charge electriconics (which was unfortunate for a 9hr flight), and we waited on the tarmac in Newark from 9:10-10:40 because there "was no parking" for our plane. Lastly, (probably more Newark's fault) we waited another hour and ten minutes for our luggage at claim."
Plussat: "Service was excellent. Dreamliner is comfy. Even in coach."
Miinukset: "I wish they had more food variety to order. Especially vegetarian. The pizza got a little boring as the only hot food for vegetarians. Besides that there is no other suggestion. Totally recommend Norwegian."
Plussat: "Wamos Air was great. The inflight entertainment was limited, but I was served two meals (and didn't have to pay a $45 fee like on Norwegian Air), with wine, a real bonus."
Miinukset: "Norwegian customer service at JFK stinks. I had to wait in a very long line even though I printed out my boarding pass, and on top of that, they made me check my carry on bag for $65 because the total all of my carry on items were slightly over weight, not just my suitcase."
Plussat: "Great value. Premium seats great legroom."
Miinukset: "Movie selection poor. Food so so."
Plussat: "Crew was extremely helpful. The flight was delayed and it was cutting it close with my connecting flight. One of the crew members had the bus take me to my terminal and I made the flight."
Plussat: "I liked how super nice and friendly the staff was."
Miinukset: "The flight was operated by HiFly. Communication about delays (5+ hours) was terrible and non-existent for the most part."
Plussat: "Overall good service with timely information."
Miinukset: "50 minutes delay. The message from Kayak update stated terminal B and I needed to go all the way to Terminal A with luggage. A bit of exercise!"
Plussat: "reasonable upgrade to business class"
Miinukset: "nothing"
Plussat: "Newer planes but don't be fooled. Unless you Pay Premium fare, be prepared to be "nickled and dimed" to death and pretty much treated like second class citizens. I fly several times a year and this was my worst flying experience to date. The new planes and fancy entertainment on seat backs doesn't make up for the crowded seating and poor service/treatment"
Miinukset: "Paid extra to pick seats. Not to pick a better seat but to pick any seat ahead of time-like a lot extra! Paid extra for food- you get nothing to eat or drink- not even water- unless you pay. If you don't pay for food, the crew ignores you. Paid extra for baggage-Sizes/weighs allowed for baggage is less than American air carriers"
Plussat: "Legroom plenty"
Miinukset: "30 mins late"
Plussat: "Overhead bins for luggage are large and easy to access. Staff was mostly helpful. TV in headrest."
Miinukset: "Small seats. Low on board luggage weight limits. Flight was delayed and boarding took a LONG time- not organized properly. Poor movie & TV show selection for an 8 hour international flight."
Plussat: "Free Wifi"
Miinukset: "Full plane"
Plussat: "The entertainment system is great!"
Miinukset: "The boarding process was really bad."
Plussat: "The new plane we took from London to Boston was clean, spacious, and modern. The staff was also very attentive and polite. Would absolutely fly Norweigan again!!"
Miinukset: "The staff didn't walk around and offer everyone water throughout the flight- you had to ask for it, which feels a bit needy. But they did deliver it quickly when requested."
Plussat: "I arrived in Oslo. :-) Friendly cabin staff. New Dreamliner, with basic service."
Miinukset: "Lost my luggage. Norwegian provide no assistance in its location. In fact they have told me they have no tracking after I had it CheckIn and there nothing they can do??? Oslo airport baggage service could not tell me if my baggage was scanned in for the flight I was on??? Here for 48 hours for a funeral and the next flight from JFK where my flight originated is Tuesday, the day I leave. The funeral is on Monday at 10 AM and it Sunday afternoon I was told to call back then to see if there is any more information on Tuesday?? Needless to say, not impressed!"
Plussat: "The guy at the check in counter was very friendly and helpful"
Miinukset: "The crew on the airline talked most of the short flight, and I could hear their personal conversation. Not very professional. Not a glass of water was served. Only food for pay."
Plussat: "Loved the modern amenities - movie selection and being able to order snacks and drinks from the screens. Orders were delivered quickly."
Miinukset: "It was SO cold for the entire flight. Boarding process was very confusing with the buses. No restroom in gate area."
Plussat: "Boarding"
Miinukset: "NO WI-FI"
Plussat: "The entertainment was good and the flight was on-time in both directions"
Miinukset: "The lights! During a red eye flight, people want to sleep. Don't turn the cabin lights on every hour. Also, free water would be really nice."
Plussat: "Besutiful plane!"
Plussat: "Cheap tickets, on time flights and modern aircraft"
Miinukset: "It's a budget airline, don't expect any luxuries. No free water on board. Check in experience at Helsinki was ridiculous. Spent an hour queuing just to DROP our bags. This was AFTER already having boarding passes and luggage tags"
Miinukset: "Lack of entertainment thankfully I brought my tablet"

nothing ! everithing good!

koneessa oli liian kylmä

The plane was filthy again

You get what you pay for. Nothing!

Flight delayed 1.5 hrs, yet nothing was mentioned about it on Ryanair app where all the flight info should have been, boarding wasn’t even announced in the airport, had to miss the bus and spend the night in the airport because of this delay, yet got no apologies from Ryanair

There was way long delay.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Miinukset: "Priority check in isn’t really much of a priority since we all end up in the same place at the same time before boarding"
Miinukset: "Very bad service. Everything is bad"
Plussat: "Staff is really fine."
Miinukset: "There was no food and drinks at the flight. Not even the water. Also I dont understand the point of priorirty biarding as 90% of passengers were on that row."
Plussat: "Cheap"
Miinukset: "It was what you would expect for a cheap flight"
Plussat: "Although flight was late they made up time pretty well"
Miinukset: "Flight to and from Carcassonne is rarely on time"
Plussat: "Helpful, friendly crew"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "There was no food. There was no entertainment except the crew who were entertaining each other. The reason it gets two stars is it got us to our destination without going down in flames."
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Awful experience with Latvian staff during boarding. Luggage passed weight and size inspection from Milan to Riga. It has also passed inspection in Riga, but was checked again during boarding. Staff did not want to work with us and penalized my kid by charging him 53 Euro luggage fee. Disappointed that some staff members have suaded us to never fly Ryanair again"
Plussat: "This flight issues were so plentiful they provided me with knowledge on how not to run an airline."
Miinukset: "5 X delays, Incompetent pilot, No organisation of ground crew 2.5hr late"
Miinukset: "Delayed by 1hr and waitied 20 minutes to disembark plane waiting for bus."
Miinukset: "I was charged an extra $141 because I did not check in on time. When you’re traveling the internet is not available at all time. I’m very disappointed with the service."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Bag policy is not clear. We had two guitars so we paid for two bags then i found out there is musical instruments charge which is 50 euro per instrument. It’s a discrimination against musicians. Huge sporting goods fee is cheaper than that. Also there is no phone number to call. I asked about refund at ryan air check in desk and nobody knows what we should do. Ryanair makes it so easy for customers to pay add on fees but they won’t refund you when you pay by mistake. Total non sense."
Plussat: "The lines to check in do not wrap around like most airlines- we stood on a line for over an hour and weren’t even near the front. Then they announced anyone on our flight needed to go to s different line to check in as we were nearing boarding time. In the rush we lost a jacket and no one from Ryan Air. Could care less. Not one smiling face! Awful!!!"
Miinukset: "Have one line for check in and then passengers can check in in order- quite fair! There was someone with a problem at the front of our line and we were dtuck there for over an hour!"
Plussat: "Nothing !!"
Miinukset: "Had to pay for not checking in 2hrs before 55 euros per person, After booking information there isnt clear enough notification asking for prior check-in. Flight attendants allowed anyone and everyone change seats before takeoff .. simply seems like Ryanair has no procedures and rules to follow... flight attendants look like they are on life support.. no smiling or kindness whatsoever... Seats were really uncomfortable, cant even recline the seats. Landing was scary. Budget of all budget airlines.. simply a joke and a waste of money ... vueling or easyjet is a 100 times better"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "They try to push you to buy all sorts of products on the flight, including food. Nothing is free. Separate fees for printing tickets, confusing process, disorganized boarding."
Plussat: "Short flightt"
Miinukset: "The no variation policy in spite of explanation"
Plussat: "What’s there to like?"
Miinukset: "One of our ticket holders had to have back surgery due to herniated disks and was/is unable to travel. Ryan Air allows for refund requests but does not give refunds! We are unable to get any of the money back and not able to use the tickets. United Airlines on the other hand gave you s a full refund."
Miinukset: "The staff, one in particular, was very rude. I asked for some hot water to drink on board as I wasn’t feeling well, and the flight attendant refused. The seats were extremely uncomfortable, and just helped ruin the overall experience. The flight was late. We also ended up alighting the plane in rain when we got to London, which cause me to get a cold."
Plussat: "Left late but arrived on time."
Miinukset: "Cost of seat and priority far too expensive, got caught out or wouldn’t have purchased. Flight really cold next to window. Boarding sign went up and our plane had not even arrived. Got everyone standing in lines far too early, my husband can’t stand for long periods, so back was sore before even on flight."
Miinukset: "That the app from Germany won’t let me download my boarding card. It’s petty!"
Plussat: "the flight and the flight crew were quite good and professional."
Miinukset: "The way we were gathered up like sheep at the departure lounge. There was one person who acted like a mini hitler, scolding people if they dared to cross the line. An unpleasant experience."
Plussat: "That it took off and landed. That's all."
Miinukset: "Being made to queue for almost an hour, with staff seeing and allowing people to push in front because they had a child (over 5y.o) with no regard for people who queued. Staff then came from the back to the front of the queue telling people they had to put their carry-on luggage in the hold. When questioned why, the response was "you either do it or we won't let you fly. You don't like it? What do you want? It's Ryanair, deal with it." Very disappointing, flown many times with Ryanair but never been treated like that. Also disgusted with the new policy of having to pay to sit next to your partner of the same booking. Disgusting."
Plussat: "Everything. Staff was wonderful."
Miinukset: "Have to take the bus from aircraft to terminal."
Miinukset: "I paid an upgrade of my ticket and they charged me $60+ dollars for not doing online check-in. AMAZINGLY BAD."
Plussat: "Actual plan ride was smooth."
Miinukset: "They nickel and dime you. If that's their business model, fine, but clearly state what fees are charged and outline how they can be avoided. My story is.... none of the "check in online" emails/reminders nor the actual check in process clearly outlines how to retrieve your boarding pass. We arrived at the airport and they made us pay €37 per boarding pass!!!!! Turns out you have to download an app to retrieve an electronic pass. Well, we didn't know that, and since we were in a foreign country whose airport had no WIFI, we couldn't download the app. We were traveling with friends who had carry on luggages. The carry on luggages were deemed carry on to our destination. When traveling back home, they were no longer deemed carry on and my friends were charged €60 per carry on bag. Ridiculous. In summary between check bag fees and boarding passes we paid triple the amount of th airfare."
Plussat: "Good punctual flights."
Plussat: "Price. Clean planes."
Miinukset: "Cramped seats. No entertainment. No WiFi."
Plussat: "Typical Ryanair flight. You know what you are getting"
Miinukset: "Delayed. Chaotic boarding"
Plussat: "One crew member was genuinely nice!"
Miinukset: "Ryanair have found yet another way to squeeze some money out of you - book two or more tickets together and rather than sitting together, they'll ensure you are randomly allocated seats away from each other! Of course for some extra money, you can "enjoy" sitting together. Pathetic."
Miinukset: "Poor landing and the wrong carousel number was displayed. The plane was very dirty we had to clean off the seats as they had food on them from the previous fight."
Plussat: "Nothing..."
Miinukset: "Nothing..."
Plussat: "The steward was friendly."
Miinukset: "Low fare is an illusion. They forced customers to check in carryons that would have been qualified as carryon by other airlines. Any checked in bag cost $35 and there is absolutely no free check in bags. We ended up check in 3 bags for two of us. Service is super slow. In addition, if you are traveling to London, the airport they use is STN which is at least 1 and half hours from the City. There is no Uber available from that airport. Tax cost is $120+. As you can see, no matter how cheap the ticket might seem, it ends up to be very costly, no matter you are talking about money and time. Flight attendant was friendly but the Rome CIA airport service was horrible (that's where they fly out from). You first have to stay in a long slow line to get the check in bag invoice, take it to a payment counter where 3 out of 4 service people were on there phone texting while there is another long and slow line of travelers are waiting to make payment. We almost missed our flight despite the fact we got there 3 hours earlier."
Plussat: "The board crew was very friendly The flight left on time"
Plussat: "The crew was very polite and professional."
Miinukset: "The weight categories differ from the ranges of other regional airlines."
Plussat: "Ryanair compares well with a lot more expensive airlines. It's not perfect by any means but it offers excellent value for money."
Plussat: "Easy to check in online right time boarding and arrival ahead of time. No problems. I wonder why some people call queueing and check-in at airport "normal". If they enjoy it - it is fai to charge them extra."
Plussat: "For the price of this ticket the service was really good there are improvements but for the price of the ticket I can't complain at anything"
Miinukset: "Four hours late leaving Stansted because Ryanair ground crew were under staffed"
Plussat: "They didn't lose my luggage"
Miinukset: "I was told I could not use my pillow for take-off, landing and the majority of the in flight. I broke my neck years ago and I need the pillow for neck support especially for takeoff and landings which are always the most painful part. ( Didn't help that the pilot had rough decent and a violent touchdow on landing). I just truly am baffled as to why I was not allowed to use a pillow? We are not talking about some large bed pillow we are talking about a small pillow that takes up no room and is specifically made for flying. I tried using my water bottle as neck support but it was no luck. Flying is already painful enough and to not be allowed to use a pillow which helps to support the neck is truly agregious. I really don't know what to say on why this wasn't allowed but I hope this issue is solved with upper management so the next person with such a problem will Never have to go through this. As for I, I will never use Ryanair again. Truly disappointing."
Plussat: "Friendly staff"
Miinukset: "Delay by two hours"

Varaa halvat lentoliput $Riiasta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

26.12.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
27 €
13.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
16.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
28 €
26.12.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
32 €
26.12.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
33 €
20.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
23.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
34 €
20.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
23.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
37 €
6.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
9.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
40 €
23.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
42 €
20.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
23.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
43 €
13.1.pe
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
17.1.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
46 €
20.1.pe
1 välilaskuRyanair
7t 00mRIX-HEL
23.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
55 €
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mRIX-HEL
16.1.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
64 €
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 40mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
72 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mRIX-HEL
23.1.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
80 €
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 40mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
82 €
19.12.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mRIX-HEL
20.12.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
86 €
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 40mRIX-HEL
30.12.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
89 €
16.12.pe
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
18.12.su
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
101 €
17.12.la
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
19.12.ma
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
103 €
22.12.to
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
24.12.la
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
104 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

9.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
11 €
26.12.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
13 €
12.12.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
16 €
9.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
18 €
9.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
19 €
6.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
20 €
16.12.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
27 €
9.1.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
28 €
6.1.pe
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
31 €
20.1.pe
1 välilaskuRyanair
7t 00mRIX-HEL
32 €
9.12.pe
1 välilaskuNorwegian
23t 40mRIX-HEL
43 €
15.12.to
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
45 €
13.12.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
49 €
9.12.pe
1 välilaskuNorwegian
13t 30mRIX-HEL
53 €
8.12.to
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
55 €
21.12.ke
1 välilaskuNorwegian
19t 40mRIX-HEL
57 €
26.12.ma
1 välilaskuNorwegian
19t 40mRIX-HEL
58 €
8.12.to
suora lentoFinnair
1t 15mRIX-HEL
61 €
12.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 00mRIX-HEL
66 €
9.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mRIX-HEL
67 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Riika - Suomi

Lähtö:

Riika (RIX)Latvia

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Riika

Selaa lähtöpaikkoja:

27 €

Selaa matkakohteita:

27 €
198 €