Halvat lennot Riika

RIX

Halvat lennot Riika

Meno-paluu
Economy
Seattle (SEA)
Riika Riga Intl
la 29.2.
la 7.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Riika sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Riika lentotiedot

Lento saapuu Riika
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 68 €
Lentoyhtiöt airBaltic, Finnair, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Riika

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Riika? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Riika seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 75 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Riika on maaliskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Riika lentotarjoukset.
Lentomatka Helsingistä Riikaan on lyhyt, joten kaupunki sopii erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon. Riika on tunnettu viehättävästä vanhasta kaupungista, katedraalista ja monumenteista, ja kaupungissa on nähtävää pidemmällekin vierailulle. Riian suosituin matkailukausi ajoittuu keväästä syksyyn, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Lennot ja majoitus kaupungissa ovat tavallisesti edullisimpia korkean sesongin ulkopuolella, lokakuusta maaliskuuhun, jolloin Riiasta on helppo suunnata tutustumaan Latvian monipuolisiin talviurheilukohteisiin. Halvimmillaan lento- ja majoitushinnat ovat tavallisesti alkuvuodesta. Talvikaudella poikkeuksen hintoihin tekee joulun ja uuden vuoden aika, jolloin majoitus- ja lentohinnat nousevat kasvaneen kysynnän myötä kesäsesongin tasolle.
Lennot Helsingistä Riikaan laskeutuvat Riian kansainväliselle lentokentälle (Riga International Airport). Riian keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät bussilinja numero 22 sekä minibussit 322 ja 241. Lentokenttäbussin pysäkki sijaitsee Riian lentokentän terminaalin toisen kerroksen tasolla, P1-parkkialueen takana. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen. Bussilinja 22 liikennöi noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, mutta öisin bussiyhteyttä ei ole tarjolla. Yhdensuuntainen matkalippu bussilla maksaa noin 2 euroa ja minibussilla noin 5 euroa. Matkailijoille kätevä vaihtoehto on joukkoliikenteen vuorokausilippu, joka sallii rajattoman matkustamisen Riian julkisissa liikennevälineissä. Yhden vuorokauden lippu maksaa noin 5 euroa ja kolmen päivän lippu maksaa noin 10 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Taksimatka Riian lentokentältä kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Matkailijoiden on suositeltavaa käyttää vain virallisia takseja, jotka löytyvät taksijonosta saapumisterminaalin edustalta. Parhaillaan voimassa olevat taksihinnat ilmoitetaan taksien matkustajan puoleisessa ovessa. Taksimatkan hinta lentokentältä keskustaan on noin 15 euroa liikenteestä ja matkustajien määrästä riippuen. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Riika lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Riika?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 06m

Mikä on halvin lento kohteeseen Riika?

Halvin lentolippu reitille Riika - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 68 € meno-paluulennolle Helsinki - Riika. Suosituin reitti on Helsinki - Riika a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 156 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Yleensä kohteista Suomi, airBaltic, Finnair ja Qatar Airways lentävät eniten paikkaan Riika. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja airBaltic, Finnair & Qatar Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Riika on Riika keskustasta ?

Riika Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Riika keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Riika?

Riika lähinnä oleva kenttä Riika Riga Intl lentokenttä, tai lyhyemmin Riika. lentokenttäkoodi on RIX.

Mitä lennot Riikaan maksavat?

Riian lentojen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Keväästä alkusyksyyn lentojen hinnat ovat kalleimmillaan. Talvilennot, joulukuuta lukuun ottamatta, voi taas saada halvalla. KAYAKin monipuolinen lentohakukone auttaa etsimään viimeisimmät tarjoukset, äkkilähdöt ja halvat lennot. Lentohakukoneen avulla voi etsiä sopivimmat lentovaihtoehdot suunnitelluille matkustuspäiville ja vertailla hintoja. Lentojen hinnat vaihtelevat kysynnän, juhlapyhien ja sesongin mukaisesti. Lentojen hintoja ja aikatauluja voi verrata helposti eri matkustuspäivien, palveluntarjoajien ja matkakohteiden välillä käyttämällä KAYAKin lentohakukonetta. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Kuinka kauan lento Riikaan kestää?

Suora lento Helsingistä Riikaan kestää noin 1 tunnin ja 10 minuuttia. Välilaskullisen lennon kesto on yleensä vähintään noin 3 tuntia 30 minuuttia, mutta lennon kesto riippuu välilaskun pituudesta ja lennoista kohteiden välillä.

Voiko Riikaan lentää suoraan?

Helsingistä Riikaan on tarjolla airBalticin ja Finnairin suoria lentoja, ja lyhyen lentomatkan vuoksi suora lento on kätevin vaihtoehto. Lentomatkan nopeudesta ja kattavista lentoyhteyksistä johtuen suorat lennot ovat suositeltava vaihtoehto etenkin lyhyemmille vierailuille.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Riikaan?

Helsingin ja Riian välillä suoria lentoja operoivat airBaltic ja Finnair. Välilaskullisia lentoja on tarjolla Norwegian- ja SAS-lentoyhtiöiden kautta. Välilaskullinen lento voi olla suositeltava vaihtoehto, mikäli pitkän välilaskun aikana on mahdollista käydä tutustumassa johonkin toiseen kaupunkiin ja nauttia näin useammasta eri kaupungista saman matkan aikana. Halpalennot tarjoavat huokeita vaihtoehtoja Riian lennoille, ja niitä varatessa on hyvä tarkistaa mitä lentolipun hintaan sisältyy. Etenkin matkatavaroiden suhteen kannattaa olla valppaana ja varmistaa, että lippu oikeuttaa riittävään määrään matkatavaroita.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Riikaa?

Riian lähellä on ainoastaan yksi lentokenttä, joka on nimeltään Riian kansainvälinen lentokenttä (Riga International Airport). Riian lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Riika lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
68 €
vain
68 €
Tampere
76 €
vain
76 €
Turku
75 €
vain
75 €
Matkakohde
Riika
68 €
vain
68 €
la 28. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 30. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
CDG
OK 4,3

Plussat: The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane.

Miinukset: There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass).

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

ATH
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew, plane and procedure was all great.

Miinukset: Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing.

ATH
RIX
OK 4,5

Miinukset: Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai.

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

pe 13. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
ma 16. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
120 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

HEL
DEL
OK 5,0

Miinukset: The passenger sitting next to me smelled REALLY bad. Like he hadn't washed himself in weeks. Other passengers around me got a whiff too and also reacted the same. I asked the main crew member from my aisle for a seat change but he came back 10 mins later saying there was nothing else available. Later when I was walking around to stretch my legs, I saw there were AT LEAST 10 seats open in the next cabin. Why lie? The entertainment system touch-screen was not working properly and the headphones kept falling out of my ear.

OSL
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: All is great.

Miinukset: Nothing is not good.

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great service and yummy food.

Miinukset: The jack for the TV was broken! For seat 4H during my flight from Helsinki to Tokyo. I paid a business class ticket but had No audio for the television! This should be fixed immediately and I think I should receive something for the inconvenience and in return for the high price ticket I purchased!

LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

la 28. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 30. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
MUC
Hyvä 7,6

Plussat: The crew, plane and airport was great!

Miinukset: Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination.

SVO
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane was brand new. The crew was very friendly

TLL
CPH
OK 5,3

Plussat: Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight.

Miinukset: No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included.

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

VNO
TXL
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed.

ke 3. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 10. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

TLL
CPH
OK 5,3

Plussat: Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight.

Miinukset: No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included.

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

ATH
RIX
OK 4,5

Miinukset: Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai.

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Big space to front seat

Miinukset: offer drinking water

ke 3. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 10. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

pe 6. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
2t 55m
su 8. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
167 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 4 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,8
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
5,9
BCN
SFO
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Premium cabin service and amenities very poor. No snacks available with premium ticket. Also no socks or hygiene products typically available on other business class flights. Will not fly Norwegian again.

JFK
AMS
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew. My first time in Premium Economy & it was fantastic. I was actually able to sleep on an overnight flight.

Miinukset: Food was eh but what do you expect? Airline food is airline food. Otherwise - a great trip.

FCO
JFK
OK 4,8

Plussat: This was the strange not being able to buy crew just ignores you because you’re not part of the club bought a head of time. I had no idea

Miinukset: Should make it very clear that you have to order food ahead of time! I did not know this and had to go nine hours without food or water!!!!

JFK
CDG
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Superstrict baggage policy!!! Cramped seating. No free food or water!

JFK
BCN
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: More nice crew. TV on the plane

la 6. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
la 20. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

la 6. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
la 20. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
68 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
AMS
TLL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple no frills airline

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

pe 13. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
ma 16. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
120 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
AMS
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

HEL
ORD
Hyvä 6,0

Plussat: meal

EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

BUD
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end.

Miinukset: No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights).

pe 12. kesäk.
TKU
Turku
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 15. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
TKU
Turku
1t 05m
75 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 587 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
MSQ
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice stuff.

Miinukset: Probably teleportation?

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

TXL
TLL
Hyvä 7,3

Miinukset: Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way.

ATH
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew, plane and procedure was all great.

Miinukset: Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing.

ke 27. toukok.
TMP
Tampere-Pirkkala
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
pe 29. toukok.
RIX
Riika Riga Intl
TMP
Tampere-Pirkkala
1t 15m
76 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 587 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
MLA
RIX
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

RIX
MUC
Hyvä 7,6

Plussat: The crew, plane and airport was great!

Miinukset: Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination.

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

pe 20. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
ma 23. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
135 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
OK 4,3

Miinukset: - Leave in time - Working onboard entertainment system

HEL
KRK
Erinomainen 10,0

Plussat: Finnair is always perfect. Always on time, professional, clean and comfortable. They give free coffee, water and blueberry juice.

HEL
NGO
Erinomainen 10,0

Plussat: Finnair is the best!

MIA
MAD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The movies in the flight

Miinukset: The temperature in the cabin was absurd. There were 3 people who fainted because it was an 8 hour flight, and the AC was not at an ideal temperature. I was sweating, and so was my mother. ABSURD

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

to 26. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 30. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
78 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
MSQ
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice stuff.

Miinukset: Probably teleportation?

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

ATH
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew, plane and procedure was all great.

Miinukset: Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing.

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

TXL
TLL
Hyvä 7,3

Miinukset: Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way.

pe 20. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
ma 23. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
135 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I was bumped off my flight and re-routed return to NYC. Flight was supposed to depart at 10:25am and flight they put me on left 1:05 Pm and the connection was not even Finnair, but Icelandic air. The Kayak site did not alert about extra charge for confirmed seat before I had paid in full ticket.

HEL
FCO
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Kids running up and down isle stewards just walking past. Never made announcement for boarding. Worst flight ever.

HEL
ORD
Hyvä 6,0

Plussat: meal

SFO
HEL
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew was very attentive, helpful and wonderful. I’d like to mention food too: excellent, fresh and wholesome!

to 26. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 30. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
78 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
MUC
Hyvä 7,6

Plussat: The crew, plane and airport was great!

Miinukset: Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination.

HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Clean and neat aircraft with nice crew

Miinukset: Find a way to serve at lease water. Some crew members were uptight. Need to be friendly

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

pe 6. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
2t 55m
su 8. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
167 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 4 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,8
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
5,9
LYR
OSL
Erinomainen 9,0

Plussat: Wifi and the nice crew

Miinukset: The food option

MAD
LAX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Easy checkin Good customer service Comfortable seats Great price

BOS
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: This was a cut-price flight. Considering what we paid, the flight was amazing value for money. The plane was new. There was plenty of overhead space. The seat pitch was adequate. We took our own food. We slept for most of the flight. We arrived on time. If Norwegian can continue to keep the price low, I'll happily choose to fly with them again.

Miinukset: A free soft drink and nibbles would have been nice, though hardly necessary.

BKK
ARN
OK 4,3

Plussat: Getting from a to b to c

Miinukset: Everything from service, food, comfort and punctuality.......

JFK
AMS
Hyvä 6,3

Miinukset: Flight delayed and gate 9 in terminal 1 at JFK is a nightmare. It’s in the corner and you can’t hear any announcements at all. Horrible place.

ma 15. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 22. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
92 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

MUC
LYS
Erinomainen 10,0

Plussat: Food offered on flight even though short trip

Miinukset: Was delayed so being on time

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

ma 15. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 22. kesäk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
92 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

ATH
RIX
OK 4,5

Miinukset: Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai.

TLL
CPH
OK 5,3

Plussat: Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight.

Miinukset: No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included.

RIX
CDG
OK 4,3

Plussat: The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane.

Miinukset: There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass).

la 29. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
su 1. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
180 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
DEL
OK 4,0

Plussat: Crew was ok, But seats so tight, Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi, Please learn from Qatar Airways.

HEL
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: The connection was way too tight.

Miinukset: Hel-LAX flight was ok. LAX and connecting flight were bad, slow and delayed frequently.

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Keep it up with great services. !! Thank you!

HEL
JFK
OK 5,6

Plussat: Crew great.

Miinukset: Seats too close together. Armrest on aisle could not be raised making exit almost impossible.

BUD
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end.

Miinukset: No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights).

la 29. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
su 1. maalisk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 40m
180 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
BUD
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end.

Miinukset: No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights).

HEL
JFK
Erinomainen 8,6

Plussat: The lie-flat seats were just great .

Miinukset: Storage space should be made available beside the seats , especially during take-off and landing. There is none right now , and that's in Business class.

HEL
NGO
Erinomainen 10,0

Plussat: Finnair is the best!

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

HEL
ORD
OK 5,6

Miinukset: Could be better, say, like with Singapore Airlines..

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

-
1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Trip Builder
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka