RIX

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Riika

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Riika Riga Intl
pe 15.11.
pe 22.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Riika sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Riika lentotiedot

Lento saapuu Riika
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 75 €
Lentoyhtiöt airBaltic, Finnair, Ukraine Intl Air, SAS

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Riika

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Riika? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Riika seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 91 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Riika on maaliskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Riika lentotarjoukset.
Lentomatka Helsingistä Riikaan on lyhyt, joten kaupunki sopii erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon. Riika on tunnettu viehättävästä vanhasta kaupungista, katedraalista ja monumenteista, ja kaupungissa on nähtävää pidemmällekin vierailulle. Riian suosituin matkailukausi ajoittuu keväästä syksyyn, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Lennot ja majoitus kaupungissa ovat tavallisesti edullisimpia korkean sesongin ulkopuolella, lokakuusta maaliskuuhun, jolloin Riiasta on helppo suunnata tutustumaan Latvian monipuolisiin talviurheilukohteisiin. Halvimmillaan lento- ja majoitushinnat ovat tavallisesti alkuvuodesta. Talvikaudella poikkeuksen hintoihin tekee joulun ja uuden vuoden aika, jolloin majoitus- ja lentohinnat nousevat kasvaneen kysynnän myötä kesäsesongin tasolle.
Lennot Helsingistä Riikaan laskeutuvat Riian kansainväliselle lentokentälle (Riga International Airport). Riian keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät bussilinja numero 22 sekä minibussit 322 ja 241. Lentokenttäbussin pysäkki sijaitsee Riian lentokentän terminaalin toisen kerroksen tasolla, P1-parkkialueen takana. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen. Bussilinja 22 liikennöi noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, mutta öisin bussiyhteyttä ei ole tarjolla. Yhdensuuntainen matkalippu bussilla maksaa noin 2 euroa ja minibussilla noin 5 euroa. Matkailijoille kätevä vaihtoehto on joukkoliikenteen vuorokausilippu, joka sallii rajattoman matkustamisen Riian julkisissa liikennevälineissä. Yhden vuorokauden lippu maksaa noin 5 euroa ja kolmen päivän lippu maksaa noin 10 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Taksimatka Riian lentokentältä kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Matkailijoiden on suositeltavaa käyttää vain virallisia takseja, jotka löytyvät taksijonosta saapumisterminaalin edustalta. Parhaillaan voimassa olevat taksihinnat ilmoitetaan taksien matkustajan puoleisessa ovessa. Taksimatkan hinta lentokentältä keskustaan on noin 15 euroa liikenteestä ja matkustajien määrästä riippuen. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Riika lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Riika?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 06m

Mikä on halvin lento kohteeseen Riika?

Halvin lentolippu reitille Riika - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 75 € meno-paluulennolle Turku - Riika. Suosituin reitti on Helsinki - Riika a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 161 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Yleensä kohteista Suomi, airBaltic, Finnair ja Qatar Airways lentävät eniten paikkaan Riika. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja airBaltic, Finnair & Qatar Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Riika on Riika keskustasta ?

Riika Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Riika keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Riika?

Riika lähinnä oleva kenttä Riika Riga Intl lentokenttä, tai lyhyemmin Riika. lentokenttäkoodi on RIX.

Mitä lennot Riikaan maksavat?

Riian lentojen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Keväästä alkusyksyyn lentojen hinnat ovat kalleimmillaan. Talvilennot, joulukuuta lukuun ottamatta, voi taas saada halvalla. KAYAKin monipuolinen lentohakukone auttaa etsimään viimeisimmät tarjoukset, äkkilähdöt ja halvat lennot. Lentohakukoneen avulla voi etsiä sopivimmat lentovaihtoehdot suunnitelluille matkustuspäiville ja vertailla hintoja. Lentojen hinnat vaihtelevat kysynnän, juhlapyhien ja sesongin mukaisesti. Lentojen hintoja ja aikatauluja voi verrata helposti eri matkustuspäivien, palveluntarjoajien ja matkakohteiden välillä käyttämällä KAYAKin lentohakukonetta. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Kuinka kauan lento Riikaan kestää?

Suora lento Helsingistä Riikaan kestää noin 1 tunnin ja 10 minuuttia. Välilaskullisen lennon kesto on yleensä vähintään noin 3 tuntia 30 minuuttia, mutta lennon kesto riippuu välilaskun pituudesta ja lennoista kohteiden välillä.

Voiko Riikaan lentää suoraan?

Helsingistä Riikaan on tarjolla airBalticin ja Finnairin suoria lentoja, ja lyhyen lentomatkan vuoksi suora lento on kätevin vaihtoehto. Lentomatkan nopeudesta ja kattavista lentoyhteyksistä johtuen suorat lennot ovat suositeltava vaihtoehto etenkin lyhyemmille vierailuille.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Riikaan?

Helsingin ja Riian välillä suoria lentoja operoivat airBaltic ja Finnair. Välilaskullisia lentoja on tarjolla Norwegian- ja SAS-lentoyhtiöiden kautta. Välilaskullinen lento voi olla suositeltava vaihtoehto, mikäli pitkän välilaskun aikana on mahdollista käydä tutustumassa johonkin toiseen kaupunkiin ja nauttia näin useammasta eri kaupungista saman matkan aikana. Halpalennot tarjoavat huokeita vaihtoehtoja Riian lennoille, ja niitä varatessa on hyvä tarkistaa mitä lentolipun hintaan sisältyy. Etenkin matkatavaroiden suhteen kannattaa olla valppaana ja varmistaa, että lippu oikeuttaa riittävään määrään matkatavaroita.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Riikaa?

Riian lähellä on ainoastaan yksi lentokenttä, joka on nimeltään Riian kansainvälinen lentokenttä (Riga International Airport). Riian lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Riika lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
87 €
vain
87 €
Turku
75 €
vain
75 €
Matkakohde
Riika
75 €
vain
75 €
la 23. marrask.
TKU
Turku
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
to 28. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
TKU
Turku
1t 05m
75 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

TLL
CPH
OK 5,3

Plussat: Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight.

Miinukset: No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

RIX
TXL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic.

Miinukset: They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ti 5. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
87 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

BCN
HEL
Hyvä 6,6

Plussat: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great.

Miinukset: Delay of almost 24 hours.

HEL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice flight

Miinukset: Food was too salty

RIX
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew was great and welcoming

Miinukset: Some features on screen did not work, also seat handle wasnt possible to lower

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
9t 55m
su 1. jouluk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
157 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 472 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
CDG
KBP
Keskinkertainen 2,0

Plussat: No customer service skills at all

Miinukset: Ukraine is great when it comes to taking your money, but when you have an issue or can't find your bag, they will not compensate you

TLV
KBP
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Crew were nice

KBP
DNK
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Airline thinks of ways to charge extra for everything.

TLV
KBP
Erinomainen 8,8

Miinukset: Comfort seats for tall people

JFK
KBP
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing I want my money back they didn’t let us Board our Kiev flight and we are stuck in Kiev and had to purchase an entirely new flight.

Miinukset: They airline could let us board our flight.

to 17. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
4t 50m
to 24. lokak.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
161 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 155 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

SFO
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: SAS has what is missing in other airlines, the three P's - Pleasant, Polite, Professional.

CPH
BOS
Erinomainen 8,6

Miinukset: The food especially the second meal or snack.

LAX
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service. Very comfortable seat

FRA
ARN
OK 5,3

Miinukset: frankfurt airport security is a nightmare

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ti 5. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
87 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

AMS
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

ORD
CDG
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: The seats are uncomfortable, no leg room, no space between seats and the trays hit ones’s stomach. The whole experience was very uncomfortable. The food was awful. Overheated and not cooked through at the same time. Breakfast was odd. Non-Greek yoghurt and cashews. Just strange.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: We've lucky to sit in the emergency exit row. Lots of space!

HEL
CAN
Erinomainen 9,3

Miinukset: Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great.

ma 18. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
pe 22. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
OTP
MUC
OK 5,0

Miinukset: Baggage was broken and two items inside also broken. Was overcharged for baggage.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

TLL
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: At least a complimentary glass of water or juice in Economy.

VNO
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

ma 18. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
pe 22. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple no frills airline

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

RIX
CDG
Hyvä 6,6

Plussat: flight crew was amazing.

Miinukset: Boarding was poorly handled by airport staff

RIX
FRA
OK 4,0

Plussat: It was a fairly ordinary flight

Miinukset: Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 20. tammik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

VNO
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 20. tammik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
TXL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic.

Miinukset: They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 30. lokak.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
111 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I don't live in Riga and had pick up scheduled in Rigas airport to take me home to Telsiai, Lithuania. Because flight was delayed and I had to fly to Talin and then to RigaI I arrived at 10pm plus took me another 30min to figure out what happened with my luggage. I am still in Riga waiting for the morning to schedule another ride home. Very long , inconvenient trip ;-(

LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing, service was super attentive. Plane was new with plenty of space. P

Miinukset: Really exceeded my expectations for a short haul flight. Kudos to Aeroflot!

AMS
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

HEL
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Loved the wine hour, location, access to bikes and lovely breakfast buffet! Service was super friendly, too.

Miinukset: I hate paying for water but I seem to do this all over town.

to 23. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 12. helmik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
HEL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Clean and modern airport in Riga Baggage well handled on connection

RIX
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 30. lokak.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
111 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
DUB
HEL
Keskinkertainen 3,0

Plussat: nothing

Miinukset: the flight was delayed, boarding was the slowest ever and we received something to drink after 1,5h of flight

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

HEL
LED
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was really good

LAX
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: The flight was late to Helsinki and we missed our connecting flight to Barcelona that was also on Finnair. I was given a hotel voucher to a nice hotel with a complimentary dinner voucher. The dinner was a buffet that was limited and less than mediocre. A chicken option was not even provided, no soup

HEL
ORD
OK 5,6

Miinukset: Could be better, say, like with Singapore Airlines..

to 23. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ke 12. helmik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
87 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
LGW
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: no food or water in economy - for a 5 hour flight.

RIX
MUC
OK 5,0

Miinukset: Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Big space to front seat

Miinukset: offer drinking water

RIX
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 4. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
111 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice flight

Miinukset: Food was too salty

HEL
JFK
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seats, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seats, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi language. Poor.

YYZ
LHR
Keskinkertainen 2,8

Plussat: There wasn’t much to like. One of the crew members stood out by being helpful; his colleagues were bureaucratic and disengaged.

Miinukset: This was a BA flight. Food in T3 in toronto was a disgrace, and the whole lounge experience was poor. The sleeping arrangements in business class had no privacy; the food onboard was mediocre. The Air CANADA flight on the same route is far better in every respect.

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Keep it up with great services. !! Thank you!

HEL
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew is amazing

Miinukset: Nothing

to 23. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
su 26. tammik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
88 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Big space to front seat

Miinukset: offer drinking water

MUC
LYS
Erinomainen 10,0

Plussat: Food offered on flight even though short trip

Miinukset: Was delayed so being on time

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
9t 55m
su 1. jouluk.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
157 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 472 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
KBP
JFK
OK 5,6

Miinukset: Overall ok. Boarding went smoothly. Seat was cramped and there was a metal bar in front of my legs. The food was poor. I got some odd savory rice dish with raisins and two cubes of cheese. Make sure to bring snacks as it is a long flight. Most of the crew was hospitable but one stewardess was awfully crabby...

ODS
TLV
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: seats and food

KBP
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was on time

Miinukset: Literally everything else could be improved

KBP
LWO
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew great and aircraft was good

Miinukset: A little more space in sits

FCO
KBP
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: I paid for a carry on bag. Then at the airport in Kiev they charged me again (67 Euro) because I also had a small purse. This is a scam. Everyone should avoid flying Ukraine Airlines as long as they have this policy to cheat customers.

to 17. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
4t 50m
to 24. lokak.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
161 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 155 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BRU
CPH
Erinomainen 8,0

Miinukset: no peanuts?

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: Good service

Miinukset: That we had to pay for checked bagage on the return flight (Copenhagen to Newark) was an unpleasant and expensive surprise. In the 25+ years I have flown trans Atlantic with SAS, this is the first time that I’ve had to pay for luggage. No pre-warning .... :-(.

CPH
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Left and arrived on time. Crew very efficient. Smooth flight.

Miinukset: Everything was great!

CPH
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Smooth flight from Copenhagen to Berlin - uneventful which is good. They even offered free coffee and tea.

FCO
CPH
Erinomainen 9,2

Miinukset: Flew SAS Plus. Extra seat width and leg room made all the difference versus SAS Go. Money well spent.

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
ma 4. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
111 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
MCI
OK 5,6

Plussat: Not a lot.

Miinukset: Our flight got delayed so American Airlines Auto switched us to a flight leaving a day later with a 17 hour layover. When I called to get it fixed I waited on hold for 30 minutes before I got through. Once we got on original flight they gave away seats we paid extra for and gave us no refund.

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew

HEL
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: Problem with baggage

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

to 23. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
su 26. tammik.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
88 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

VNO
RIX
OK 5,3

Miinukset: Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems

CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Crews on Air France are outstanding!

Miinukset: Baggage was lost and was delivered 2 days later.

ma 18. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
RIX
Riika Riga Intl
1t 10m
ke 20. marrask.
RIX
Riika Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
112 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 7,0

Plussat: My bag was lost!

Miinukset: To have my bag delivered

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I was bumped off my flight and re-routed return to NYC. Flight was supposed to depart at 10:25am and flight they put me on left 1:05 Pm and the connection was not even Finnair, but Icelandic air. The Kayak site did not alert about extra charge for confirmed seat before I had paid in full ticket.

ORD
MCI
OK 5,6

Plussat: Not a lot.

Miinukset: Our flight got delayed so American Airlines Auto switched us to a flight leaving a day later with a 17 hour layover. When I called to get it fixed I waited on hold for 30 minutes before I got through. Once we got on original flight they gave away seats we paid extra for and gave us no refund.

DUB
HEL
Keskinkertainen 3,0

Plussat: nothing

Miinukset: the flight was delayed, boarding was the slowest ever and we received something to drink after 1,5h of flight

HEL
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: Problem with baggage

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka