RIX

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Riika

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Riika Riga Intl
ti 24.9.
ti 1.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Riika sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Riika lentotiedot

Lento saapuu Riika Riga Intl
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 83 €
Lentoyhtiöt airBaltic, Finnair, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Riika

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Riika? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Riika seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 99 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Riika on maaliskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Riika lentotarjoukset.
Lentomatka Helsingistä Riikaan on lyhyt, joten kaupunki sopii erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon. Riika on tunnettu viehättävästä vanhasta kaupungista, katedraalista ja monumenteista, ja kaupungissa on nähtävää pidemmällekin vierailulle. Riian suosituin matkailukausi ajoittuu keväästä syksyyn, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Lennot ja majoitus kaupungissa ovat tavallisesti edullisimpia korkean sesongin ulkopuolella, lokakuusta maaliskuuhun, jolloin Riiasta on helppo suunnata tutustumaan Latvian monipuolisiin talviurheilukohteisiin. Halvimmillaan lento- ja majoitushinnat ovat tavallisesti alkuvuodesta. Talvikaudella poikkeuksen hintoihin tekee joulun ja uuden vuoden aika, jolloin majoitus- ja lentohinnat nousevat kasvaneen kysynnän myötä kesäsesongin tasolle.
Lennot Helsingistä Riikaan laskeutuvat Riian kansainväliselle lentokentälle (Riga International Airport). Riian keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät bussilinja numero 22 sekä minibussit 322 ja 241. Lentokenttäbussin pysäkki sijaitsee Riian lentokentän terminaalin toisen kerroksen tasolla, P1-parkkialueen takana. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen. Bussilinja 22 liikennöi noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, mutta öisin bussiyhteyttä ei ole tarjolla. Yhdensuuntainen matkalippu bussilla maksaa noin 2 euroa ja minibussilla noin 5 euroa. Matkailijoille kätevä vaihtoehto on joukkoliikenteen vuorokausilippu, joka sallii rajattoman matkustamisen Riian julkisissa liikennevälineissä. Yhden vuorokauden lippu maksaa noin 5 euroa ja kolmen päivän lippu maksaa noin 10 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Taksimatka Riian lentokentältä kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Matkailijoiden on suositeltavaa käyttää vain virallisia takseja, jotka löytyvät taksijonosta saapumisterminaalin edustalta. Parhaillaan voimassa olevat taksihinnat ilmoitetaan taksien matkustajan puoleisessa ovessa. Taksimatkan hinta lentokentältä keskustaan on noin 15 euroa liikenteestä ja matkustajien määrästä riippuen. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Riika lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Riika?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 07m

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Yleensä kohteista Suomi, airBaltic, Finnair ja Qatar Airways lentävät eniten paikkaan Riika.

Kuinka kaukana lentokenttä Riika Riga Intl on Riika keskustasta ?

Riga Intl Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Riika keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Riika?

Riika lähinnä oleva kenttä Riika Riga Intl lentokenttä, tai lyhyemmin Riika. lentokenttäkoodi on RIX.

Mitä lennot Riikaan maksavat?

Riian lentojen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Keväästä alkusyksyyn lentojen hinnat ovat kalleimmillaan. Talvilennot, joulukuuta lukuun ottamatta, voi taas saada halvalla. KAYAKin monipuolinen lentohakukone auttaa etsimään viimeisimmät tarjoukset, äkkilähdöt ja halvat lennot. Lentohakukoneen avulla voi etsiä sopivimmat lentovaihtoehdot suunnitelluille matkustuspäiville ja vertailla hintoja. Lentojen hinnat vaihtelevat kysynnän, juhlapyhien ja sesongin mukaisesti. Lentojen hintoja ja aikatauluja voi verrata helposti eri matkustuspäivien, palveluntarjoajien ja matkakohteiden välillä käyttämällä KAYAKin lentohakukonetta. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Kuinka kauan lento Riikaan kestää?

Suora lento Helsingistä Riikaan kestää noin 1 tunnin ja 10 minuuttia. Välilaskullisen lennon kesto on yleensä vähintään noin 3 tuntia 30 minuuttia, mutta lennon kesto riippuu välilaskun pituudesta ja lennoista kohteiden välillä.

Voiko Riikaan lentää suoraan?

Helsingistä Riikaan on tarjolla airBalticin ja Finnairin suoria lentoja, ja lyhyen lentomatkan vuoksi suora lento on kätevin vaihtoehto. Lentomatkan nopeudesta ja kattavista lentoyhteyksistä johtuen suorat lennot ovat suositeltava vaihtoehto etenkin lyhyemmille vierailuille.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Riikaan?

Helsingin ja Riian välillä suoria lentoja operoivat airBaltic ja Finnair. Välilaskullisia lentoja on tarjolla Norwegian- ja SAS-lentoyhtiöiden kautta. Välilaskullinen lento voi olla suositeltava vaihtoehto, mikäli pitkän välilaskun aikana on mahdollista käydä tutustumassa johonkin toiseen kaupunkiin ja nauttia näin useammasta eri kaupungista saman matkan aikana. Halpalennot tarjoavat huokeita vaihtoehtoja Riian lennoille, ja niitä varatessa on hyvä tarkistaa mitä lentolipun hintaan sisältyy. Etenkin matkatavaroiden suhteen kannattaa olla valppaana ja varmistaa, että lippu oikeuttaa riittävään määrään matkatavaroita.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Riikaa?

Riian lähellä on ainoastaan yksi lentokenttä, joka on nimeltään Riian kansainvälinen lentokenttä (Riga International Airport). Riian lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Riika lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
83 €
vain
83 €
Matkakohde
Riika
83 €
vain
83 €
pe 4. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 6. lokak.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

RIX
TLL
Erinomainen 8,0

Plussat: Small compliment from Air France was lovely and unexpected

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

la 21. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
ma 23. syysk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
91 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: Problem with baggage

LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Miinukset: Only the other trip by air with Finair

HEL
DEL
OK 4,0

Plussat: Crew was ok, But seats so tight, Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi, Please learn from Qatar Airways.

ORD
HEL
Hyvä 7,0

Plussat: My bag was lost!

Miinukset: To have my bag delivered

pe 4. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 6. lokak.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

MLA
RIX
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

RIX
FRA
OK 4,0

Plussat: It was a fairly ordinary flight

Miinukset: Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined

RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
26t 45m
ma 9. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 40m
165 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 420 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
KBP
EVN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Oh maybe not scamming their customers

KBP
DNK
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Airline thinks of ways to charge extra for everything.

ADB
KBP
Erinomainen 8,5

Plussat: The crew were nice and hospitable. The seats were fine.

Miinukset: They mysteriously charged me for my baggage.

KRK
KBP
Hyvä 7,3

Plussat: Make sure you check in online. You will be charge if you are not .

Miinukset: The food wasn’t the best and they ran out of some food

JFK
KBP
Hyvä 7,2

Miinukset: Did not receive email about online check-in, and had to pay extra fee as a result.

la 21. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
ma 23. syysk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
91 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Larger airplane, good seat.

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

HEL
CPH
Hyvä 6,0

Miinukset: It was late

EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 1. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
VNO
RIX
OK 5,3

Miinukset: Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems

VNO
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now

RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

LGW
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Ок

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 1. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

pe 13. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 15. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

RIX
CDG
Hyvä 6,6

Plussat: flight crew was amazing.

Miinukset: Boarding was poorly handled by airport staff

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

LGW
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Ок

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
pe 8. marrask.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
105 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
HKG
OK 4,3

Plussat: I have flown to hk with Cathay and American exclusively. I wanted to try Finnair because the price was very good for business. I now know why. The food is mediocre. The staff aren’t friendly or attentive. At $2700 it’s cheap compared to CX and AA but I know why now.

Miinukset: Service, staff and food.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: We've lucky to sit in the emergency exit row. Lots of space!

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

HEL
ORD
Hyvä 6,0

Plussat: meal

HEL
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Seat reassignment went well. Lounge was a pleasant surprise (highly recommend if you fly out of / through Helsinki)

Miinukset: It makes little sense to be on a priority boarding, when you are checked-in, documents checked and …… then wait for 20 or so minutes standing on your feet waiting for actual boarding to begin

pe 13. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 15. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
pe 8. marrask.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
105 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CPH
Hyvä 6,0

Miinukset: It was late

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great service and yummy food.

Miinukset: The jack for the TV was broken! For seat 4H during my flight from Helsinki to Tokyo. I paid a business class ticket but had No audio for the television! This should be fixed immediately and I think I should receive something for the inconvenience and in return for the high price ticket I purchased!

HEL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice flight

Miinukset: Food was too salty

LAX
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: The flight was late to Helsinki and we missed our connecting flight to Barcelona that was also on Finnair. I was given a hotel voucher to a nice hotel with a complimentary dinner voucher. The dinner was a buffet that was limited and less than mediocre. A chicken option was not even provided, no soup

HEL
JFK
OK 5,6

Plussat: Crew great.

Miinukset: Seats too close together. Armrest on aisle could not be raised making exit almost impossible.

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
to 26. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
VNO
Erinomainen 8,0

Plussat: They waited for transit passengers Were helpful

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

MUC
LYS
Erinomainen 10,0

Plussat: Food offered on flight even though short trip

Miinukset: Was delayed so being on time

KEF
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: One Toilet for a full plane with 150 passengers....

RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
pe 8. marrask.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 15m
105 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: None

BKK
HEL
Erinomainen 9,6

Miinukset: The only reason this flight was not excellent is my bag was left in Helsinki and not transferred with final flight leg to Manchester

HEL
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Seat reassignment went well. Lounge was a pleasant surprise (highly recommend if you fly out of / through Helsinki)

Miinukset: It makes little sense to be on a priority boarding, when you are checked-in, documents checked and …… then wait for 20 or so minutes standing on your feet waiting for actual boarding to begin

BCN
HEL
Hyvä 6,6

Plussat: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

YYZ
LHR
Keskinkertainen 2,8

Plussat: There wasn’t much to like. One of the crew members stood out by being helpful; his colleagues were bureaucratic and disengaged.

Miinukset: This was a BA flight. Food in T3 in toronto was a disgrace, and the whole lounge experience was poor. The sleeping arrangements in business class had no privacy; the food onboard was mediocre. The Air CANADA flight on the same route is far better in every respect.

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
to 26. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

RIX
TLL
OK 5,3

Plussat: Quick boarding, pleasant crew

Miinukset: Small propeller plane with very limited room, no in-flight service,

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

ARN
RIX
Hyvä 7,5

Plussat: staff were polite, helpful, and efficient

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 10m
pe 8. marrask.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 15m
105 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
HKG
OK 4,3

Plussat: I have flown to hk with Cathay and American exclusively. I wanted to try Finnair because the price was very good for business. I now know why. The food is mediocre. The staff aren’t friendly or attentive. At $2700 it’s cheap compared to CX and AA but I know why now.

Miinukset: Service, staff and food.

HEL
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Loved the wine hour, location, access to bikes and lovely breakfast buffet! Service was super friendly, too.

Miinukset: I hate paying for water but I seem to do this all over town.

BCN
HEL
Hyvä 6,6

Plussat: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

BUD
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: All

Miinukset: Keep up the same spirit

to 3. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 6. lokak.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
LED
OK 4,0

Plussat: most of the crew were polite and helpful

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
26t 45m
ma 9. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 40m
165 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 420 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
JFK
KBP
Hyvä 7,2

Miinukset: Did not receive email about online check-in, and had to pay extra fee as a result.

LWO
KBP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I’ve waited for 2 hours into the flight to get a cup of water . And an hour more to buy a bottle of water. Staff was not nice .

KBP
CAI
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Crew was ok.

Miinukset: No food or drink onboard unless you pay. they will charge you for everything but when they lose your bag and you ask for compensation, they ignore your requests and you get nothing. Horrible airlines and don't really care about their customers

MSQ
KBP
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew was very friendly and attentive.

KBP
DNK
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Airline thinks of ways to charge extra for everything.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
pe 8. marrask.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 15m
105 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

BKK
HEL
Erinomainen 9,6

Miinukset: The only reason this flight was not excellent is my bag was left in Helsinki and not transferred with final flight leg to Manchester

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

Miinukset: Free bags under Corbin

HEL
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: Problem with baggage

to 3. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
1t 05m
su 6. lokak.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 05m
83 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 13 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
KEF
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: One Toilet for a full plane with 150 passengers....

RIX
MUC
OK 5,0

Miinukset: Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

VIE
RIX
Hyvä 6,6

Plussat: Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time

Miinukset: No in-flight service

pe 6. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
RIX
Riga Intl
9t 55m
su 8. jouluk.
RIX
Riga Intl
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 40m
165 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 420 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
TLV
KBP
OK 4,5

Miinukset: 24 hours was before flight was delayed 50 minutes and after when I was at airport an other 1 hour and 40 minutes delay , when You have a transfer flight to take it is not serious

KBP
AMM
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Arrived on time

Miinukset: By giving meal on three and have hours flight .not loosing my bag that has important heart medicine.

KBP
EVN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Oh maybe not scamming their customers

JFK
KBP
OK 4,0

Plussat: Price of the ticket

Miinukset: 1) Not allowed to choose my own sit for free - no free sit selection when logged in for a check in 2) Very low quality food and very far intervals between feedings, such a long flight and almost hungry all the time 3)Aircraft seems old and noisy, not so comfortable either

KBP
HRK
OK 5,3

Plussat: The flight was super fast

Miinukset: The people are mean

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka