RIX

Etsi halpoja lentoja Riga Intl alk. 25 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 23.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
su 2/7
su 9/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Riga Intl sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

25 €

Hyvä tarjous meno-paluu

127 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

78 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 11 %.
Lento Helsinki – Riika
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja Riiaan

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Riga Intl

  • Etsitkö halpaa lentolippua Riga Intl? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Riga Intl näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki-Vantaan lentoasema 78 € yhdensuuntainen - 103 € meno-paluu, Turku 80 € yhdensuuntainen - 104 € meno-paluu, Tampere-Pirkkala 94 € yhdensuuntainen - 120 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Riga Intl lentotarjoukset.
  • Lentomatka Helsingistä Riikaan on lyhyt, joten kaupunki sopii erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon. Riika on tunnettu viehättävästä vanhasta kaupungista, katedraalista ja monumenteista, ja kaupungissa on nähtävää pidemmällekin vierailulle. Riian suosituin matkailukausi ajoittuu keväästä syksyyn, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Lennot ja majoitus kaupungissa ovat tavallisesti edullisimpia korkean sesongin ulkopuolella, lokakuusta maaliskuuhun, jolloin Riiasta on helppo suunnata tutustumaan Latvian monipuolisiin talviurheilukohteisiin. Halvimmillaan lento- ja majoitushinnat ovat tavallisesti alkuvuodesta. Talvikaudella poikkeuksen hintoihin tekee joulun ja uuden vuoden aika, jolloin majoitus- ja lentohinnat nousevat kasvaneen kysynnän myötä kesäsesongin tasolle.
  • Lennot Helsingistä Riikaan laskeutuvat Riian kansainväliselle lentokentälle (Riga International Airport). Riian keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät bussilinja numero 22 sekä minibussit 322 ja 241. Lentokenttäbussin pysäkki sijaitsee Riian lentokentän terminaalin toisen kerroksen tasolla, P1-parkkialueen takana. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen. Bussilinja 22 liikennöi noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, mutta öisin bussiyhteyttä ei ole tarjolla. Yhdensuuntainen matkalippu bussilla maksaa noin 2 euroa ja minibussilla noin 5 euroa. Matkailijoille kätevä vaihtoehto on joukkoliikenteen vuorokausilippu, joka sallii rajattoman matkustamisen Riian julkisissa liikennevälineissä. Yhden vuorokauden lippu maksaa noin 5 euroa ja kolmen päivän lippu maksaa noin 10 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
  • Taksimatka Riian lentokentältä kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Matkailijoiden on suositeltavaa käyttää vain virallisia takseja, jotka löytyvät taksijonosta saapumisterminaalin edustalta. Parhaillaan voimassa olevat taksihinnat ilmoitetaan taksien matkustajan puoleisessa ovessa. Taksimatkan hinta lentokentältä keskustaan on noin 15 euroa liikenteestä ja matkustajien määrästä riippuen. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset - Riga Intl lentojen varaus

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotk lentävät Riiaan

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3732 arvosteluun
74food
80overall
84crew
79boarding
72entertainment
76comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Varaa halvat Riga Intl lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

26.9.ti
1 välilaskuNorwegian
3t 00mHEL-RIX
3.10.ti
1 välilaskuNorwegian
19t 50mRIX-HEL
64 €
26.9.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
3.10.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 50mRIX-HEL
68 €
26.9.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
30.9.la
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
75 €
3.10.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
7.10.la
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
76 €
21.9.to
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
28.9.to
suora lentoairBaltic
1t 10mRIX-TMP
76 €
11.9.ma
suora lentoairBaltic
1t 05mTKU-RIX
14.9.to
suora lentoairBaltic
1t 05mRIX-TKU
76 €
17.8.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
21.8.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 50mRIX-HEL
77 €
24.6.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
2.7.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 30mRIX-HEL
78 €
12.9.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
15.9.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 05mRIX-HEL
80 €
3.10.ti
1 välilaskuNorwegian
14t 35mHEL-RIX
8.10.su
1 välilaskuNorwegian
18t 35mRIX-HEL
81 €
3.10.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 00mHEL-RIX
7.10.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mRIX-HEL
83 €
3.10.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 35mHEL-RIX
7.10.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mRIX-HEL
84 €
17.8.to
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
21.8.ma
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
85 €
28.6.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
2.7.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 30mRIX-HEL
89 €
21.7.pe
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
23.7.su
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
90 €
10.7.ma
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
13.7.to
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
91 €
30.6.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-RIX
2.7.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 30mRIX-HEL
91 €
28.6.ke
1 välilaskuNorwegian
22t 35mHEL-RIX
2.7.su
1 välilaskuNorwegian
23t 30mRIX-HEL
122 €
25.8.pe
1 välilaskuNorwegian
6t 45mHEL-RIX
27.8.su
1 välilaskuNorwegian
19t 30mRIX-HEL
124 €
11.9.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
13t 30mTKU-RIX
14.9.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
19t 15mRIX-TKU
285 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

23.7.su
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-RIX
25 €
1.8.ti
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-RIX
28 €
27.7.to
1 välilaskuRyanair
8t 15mHEL-RIX
38 €
19.9.ti
1 välilaskuNorwegian
3t 00mHEL-RIX
41 €
26.9.ti
1 välilaskuNorwegian
3t 00mHEL-RIX
42 €
12.10.to
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
46 €
9.8.ke
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
46 €
22.7.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 10mTKU-RIX
47 €
25.6.su
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-RIX
47 €
22.7.la
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
49 €
25.6.su
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
53 €
22.7.la
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
55 €
2.11.to
suora lentoairBaltic
1t 00mTKU-RIX
55 €
20.6.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
60 €
1.8.ti
1 välilaskuNorwegian
9t 40mHEL-RIX
70 €
22.7.la
1 välilaskuNorwegian
19t 25mHEL-RIX
73 €
27.7.to
2 välilaskuaRyanair
21t 30mHEL-RIX
76 €
20.6.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 20mHEL-RIX
84 €
19.9.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 45mHEL-RIX
91 €
23.7.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
24t 05mHEL-RIX
107 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Riga Intl

Matkakohde:

Riika (RIX)Latvia

Tarjouksia paluulennolle:

Riika - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

58 €
201 €
100 €
107 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Riika.

Selaa matkakohteita:

58 €