Etsi halvat lennot reitille Saint Louisista $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

STL — Suomi
29. joulukuu — 5. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 29/12
to 5/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
2+ välilaskua alk. 597 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

597 €

Keskim. hinta meno-paluu

1277 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1277 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

1899 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 5 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 4 %.
Lento Saint Louis Lambert–St. Louisin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Saint Louisista seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 1899 € yhdensuuntainen - 1277 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Saint Louisista on tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Saint Louis Lambert–St. Louisin kansainvälinen lentoasema - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4310 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Our original flight was canceled. No effort was made to notify us. If I had not checked to confirm my flight we would have shown up to a canceled flight. We asked to be at the airport 3 hours before our flight, but the SAS check-in staff didn’t arrive un two hours before our 06:45 flight. So it was totally unorganized.

Flight didn’t happen; it was cancelled. Chatdeal not taking responsibility to refund, even though they have my money.

More free food selections

Everyone was super nice! Plane was clean. The food was good. The long flight was made very pleasant by SAS.

The staff onboard between IAD and Copenhagen was not friendly

Miinukset: "Seat was terribl, space tiny, no legroom no air movement, hot the entire trip,"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "connection information very poor"
Miinukset: "Flew SAS Plus. Extra seat width and leg room made all the difference versus SAS Go. Money well spent."
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "Liked the ticket price, the service, the food and the onboard free movies, free water bottle, free ear plugs."
Miinukset: "Nothing--it was a good flight - on-time and with little turbulence."
Plussat: "Nice service"
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "The water bottles, pillow, and earbuds were on the seats."
Miinukset: "The returning flight to the US they did not dim the lights so that it was comfortable to sleep. A red light was shining down on my head most of the trip because I had a window seat. It was very annoying."
Plussat: "Nice interior and good IFE on long haul."
Miinukset: "I did not like the flight from Malaga to Stockholm due to not having IFE or WiFi on a 4+ hour flight. Absolutely unacceptable in today’s travel market."
Plussat: "Seat was much more comfortable than the first flight, flight attendants were more polite, food was ok, entertainment was adequate, overall not bad."
Miinukset: "No major complaints on this flight."
Plussat: "Smoothest landing I've ever experienced."
Miinukset: "I missed the refreshments, if any were served at all. Granted I was tired and probably dosed off during that part of the flight."
Plussat: "I chose SAS since I have used this airline on most of my travels to Norway. It has been without any problems and I highly recommend it. The staff all try to make you comfortable and do not hesitate to get whatever you ask for. I have no plan to change plane. Thank you."
Miinukset: "I do not like the way they conduct their business from the office. I know they are very busy like any other airlines but please return our calls and answer questions as we are fully entitled to their attention using their airline. . Thank you."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Miinukset: "Got delayed 13-hours in an airport with no SAS staff present to communicate anything to all of the passengers. We were not accommodated with hotel vouchers or provided with alternative travel options to our final destinations and missed flights. SAS did not cancel the flight after the first 4-hours of delay which is illegal by EU Standards. None of us were able to leave the airport as we were not told any information about potential flight departure times and it would have been $2000 to re-book with a different airline. No answers were given by SAS over the phone and their staff seemed unaware of any problems."
Plussat: "Made it safely to destination"
Miinukset: "Series of unfortunate events: 1. No air vents in seats. Plane was very warm the entire flight. My husband and I spent 6+ hours sweating in our seats. 2. Dinner was not served until 9:30/10PM. By the time we received our food in the back, it was cold. 3. For guests who wanted to sleep during the red eye, the lights were not turned off until after dinner and cleanup, which meant only 2 or so hours of sleep in dark."
Plussat: "Friendly staff. Good food. Movie/tv options were excellent."
Miinukset: "Didn't like that I had to order vegetarian food option in advance. I would forget to do so before the flight. Despite that, I was still able to eat most of the meal since there was salad, bread and dessert which was filling enough."
Miinukset: "I tried to change the return date, as my work schedule changed. And I was told it would cost me $1300. So I had to buy a whole new ticket and ended up not using my ticket bought on Kayak at all. Shame."
Plussat: "Timely or even earlier arrival. Generally, very good experience"
Miinukset: "NA"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The flight was delayed well over an hour. I was unable to check in the night before. I was finally able to check in online the afternoon of the flight, but no seats were left, so had a boarding pass with no seat assignment. Got to the gate and they sent me and about 25 other folks with no seat assignment to wait for a "colleague" who finally appeared after almost everyone else had boarded. I did get a seat, but I was one of the last to board. They ran out of salmon dinners, so the stewardess plopped a chicken dish in front of me--didn't eat since I am vegetarian. The stewardess did give me a free mini bottle of wine, which is normally free on Lufthansa. I am just not all that impressed with SAS. I will try to avoid them in the future."
Plussat: "One included checked bag"
Miinukset: "We were being charged for bottled water and soda"
Plussat: "It was a clean plane and entertainment was good."
Miinukset: "Crew wasn't nice unless you were Scandinavian. I asked questions about going into Stockholm for our long layover. How easy it was, etc. they were less than helpful. My daughter and I figured it out ourselves. Won't fly them on next trip. Air France or BA r better"
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Plussat: "Modern plane, great entertainment system"
Miinukset: "Paying for booze, vegetarian breakfast is awful."
Plussat: "Everything was great"
Miinukset: "Nothing to mention"
Plussat: "Great leg room."
Miinukset: "The food was just ok."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "The standout moment for me was how the crew treated my son who realized, as the door was closing, that he had forgotten his bag with all his schoolbooks. They were very kind and responsive and helped him find the bag with no fuss and without making him feel bad."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Miinukset: "For an international flight, only the first non-alcoholic drink is included for free. Let's say, if you want 2 orange juices, you have to pay for the second. Alcohol, of course, is not free under their system. Snacks? Forget about it."
Plussat: "The overall experience was good. The fights in there selves were cool."
Miinukset: "When I got to Oslo to connect to my other flight I had to do security again and the boarding was already starting. So I had to run like hell and got there on the nik of time."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Quick and easy, nice cabin crew. I experienced no difficulties before or during this flight."
Miinukset: "We did not get food in this flight, it was not necessary because it was only a 1h 25m flight, so I cannot rate it."
Plussat: "Passengers nice"
Miinukset: "Food options not everyone eats chicken"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "Flight was perfect, but..."
Miinukset: "I prefer to fly with SAS or Staralliance, so I was happy to by this ticket, but when booked it never said it didn´t include luggage. I was then billed at the airport and can exspect the same leaving Nice. I will make a claim because I consider this a fraud. You could at least have mentioned this on the booking before payment, so I could have made my booking elsewhere."
Miinukset: "I missed my flight due to car troubles and has been very difficult in trying to get a refund for my flight. SAS was very unhelpful at the airport I had to go to Delta and purchase and entirely new flight!"
Miinukset: "Only water or coffee/tea. Not even soda."
Miinukset: "We bought tickets on priceline, Zurich to Oslo, paid $150 more for the shorter flight (by 1 1/2 hours), didn't realise the cost did not include luggage ($140 for 2 bags!), boarded late, only served water, coffee and tea, all other beverages were for a fee, landed late, bags were delayed by 30 minutes and soaked with water from the rain, some clothes inside were wet, overall poor experience, airline needs to polish their services and stop the 'nickel and dime" approach."
Plussat: "From finding affordable tickets to the moment we left the flight we had a wonderful experience again on SAS. Boarding was simple, we left on time, the flight was smooth and enjoyable, crew and food wonderful. It was a super experience so thank you SAS!"
Miinukset: "Nothing negative at all."
Plussat: "New and nice plane. Good amenities for coach. Good service for the most part. Food was tasty."
Miinukset: "Breakfast was kind of rushed. Would have liked to have been offered water, tea, and coffee more."
Plussat: "I was informed by email the evening before my return flight back to London that the flight had been cancelled. I tried calling multiple SAS offices overnight, and finally reached someone the morning of my flight and was rebooked to a different flight, via Berlin. When I got to the airport the booking hadn't been updated, so I had to go through the entire process again with customer service. Because of the flight cancellation and the difficulties rebooking, I was not able to book my luggage so I was charged a penalty fee at the airport when I was finally checked in for the flight via Berlin, and paid much more for my bag than I should have."
Miinukset: "Lost 4 out of 10 pieces of luggage from our group, and damaged one piece. Got 2 pieces of luggage 5 days later, one piece 7 days later, and the last one 9 days later."
Miinukset: "Late take- off and landing. Indifferent flight attendants. Two of my children were bullied into giving up their bulkhead seats to a couple with a child. We had to pay extra for those seats and we were given no compensation."

Good service and courtesy of the staff

So many stories of flights going wrong, and our travel was outstanding.

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

Leg room was really good.

The staff was very friendly, they were enforcing good safety practices. It's pretty good value for the money, too.

Plane smelled a little funny. Flight was 30 minutes shorter than expected, but gate was occupied when we arrived. Staff was great.

Miinukset: "Terrible logistics. Stuck on tarmac because they couldn’t clear the previous plane out of the gate. Fellow passengers missed their connecting flights."
Miinukset: "Same old tiny uncomfortable commuter jet."
Miinukset: "First time we have flown First Class on American Airlines and service was outstanding and perfect! Thank you for an amazing experience!!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Handicap issues. We were exiting on the tarmac in Charlotte- all crew left us on the plane waiting for assistance to get off. Finally when someone showed they would not come up the ramo to get my Mom. I backed her down myself while 5 bewildered airport workers looked confused."
Miinukset: "2 hour delays on both flights of a round trip"
Miinukset: "4 hour plane availability delay - of course planned on weather but not planning"
Plussat: "You got us there safely."
Miinukset: "Not sure who is at fault for running out of de-ice solution, but keeping us sitting on the tarmac without air ventilation for almost 3 hours... with only an apology and a last minute glass of water? that was terrible customer service."
Plussat: "Flight left St. Louis on time,"
Miinukset: "My connecting flight was cancelled while I was in the air. Customer service was SWAMPED with cancellations with only a handful of staff to help. My plane was a mechanical cancellation so I received a food and hotel voucher. Trying to get another flight from LaGuardia to YYZ was horrible."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Having to walk from concourse b to concourse e for my connecting flight in less than 15min before the doors were shut. Was literally in my seat for 5min and the door was shut. Most people (older or families) would have missed it. Shame on CLT or American Airlines"
Plussat: "Flight did not take place because of cancelled return flight. the whole itinerary was cancelled."
Miinukset: "because of cancelled flight I had to schedule a new itinerary directly through American Airlines. The cost increased from $947.50 to $1,873 plus airport parking for 17 days."
Plussat: "On time. Friendly and attentive staff."
Plussat: "They got me there on time"
Miinukset: "Long delay getting off STL-CLT. Made it to gate for CLT-ROC. Then, crew delay. The usual crammed interior, cheap snacks, feeling about like a public bus"
Plussat: "I fflew Delta last Nov. Had meals movies dinner inks etc. American I am serv d beverages no meals and no movies. Getting ridiculous"
Plussat: "Great seats in first class"
Miinukset: "N/a"
Plussat: "Room between rows Entertainment from St Louis to Phoenix"
Miinukset: "Flight was cancelled with no compensation"
Plussat: "We got to our destination safely, and American provided us with extra legroom seats."
Miinukset: "Service was curt and there was only phone-based entertainment."
Plussat: "Fast"
Plussat: "Smooth boarding. On time flight"
Miinukset: "No gluten free snacks:("
Plussat: "Everything went smoothly."
Plussat: "The flight was what one would expect from a domestic airline. They did provide free movies/tv which was nice. It was one time to leave and on time to arrive."
Miinukset: "Me 6’ 200 lb sitting in middle seat next to somebody that needed 2 seats for self (pls understand I’m not unsensetive nor prejudice just stating a fact). I requested to sit in last row (of both sides of plane that were empty but attendant said sears reserved for attendants - 2)."
Plussat: "To be fair. The flight is only 50 minutes. By th time you get a drink it's time to land. It is completely unfair to the staff to have to do that. A flight like that. Have a box with a snack and some coolers that have 5 different beverages. I wouldn't even sell booze. I person can hold out for a flight that shot to get one on the connection or in the terminal."
Miinukset: "It's always a cramped flight. Nothing to be done except use a bigger, more spacious plane. The good thing is it's the fastest way to get to Chicago from where I lived it would take 6hrs by car."
Plussat: "Spacious seats"
Miinukset: "The video monitor for my seat was broken. So, low entertainment score."
Plussat: "everything was on tyime"
Plussat: "On time take off"
Plussat: "A nonstop flight, with a friendly efficient crew, met my expectations. A crew member went above and beyond when I asked for a coffee stirrer with my coke and ice."
Miinukset: "I've been spoiled by another airline's access to screens on the back of the headrest. I have my own hand held devices to entertain myself instead."
Miinukset: "Flight was late, got a message from Kayak that it was delayed 3 hours...thank goodness I happened to check again, because then it was only delayed for 41 mins, then it gave me an update that it was only 21 mins delayed, then went back to 41! Pretty inconvenient, and it would have been nice to get a text, not just some silent pop up"
Miinukset: "Delayed a total of four hous!"
Miinukset: "good"
Plussat: "Flight was on time, staff was friendly and boarding was organized."
Miinukset: "I'm a small person (5'-2", 105lbs) and I didn't have room to breathe in that tiny little seat."
Plussat: "Smooth - trouble free - calm process"
Plussat: "On time arrival"
Miinukset: "Everything else"
Miinukset: "Everything was great."
Plussat: "The flight attendants were great and very friendly!"
Miinukset: "The wifi wasn't very good so I couldn't access the in flight entertainment I also had my own snacks so I didn't buy any food"
Plussat: "Boarding was good, Good flight , good service , plane was small for the distance with limited space for movement ,"
Miinukset: "Got to charlotte with 80 minutes to connect. Sat on the tarmac for 60 waiting for a gate. Missed connection by <5 minutes. Thanks, AA!"
Plussat: "Non stop"
Miinukset: "Airline"
Miinukset: "Boarding took forever, the flight was over 2 hours late which caused me to miss my connecting flight and my military orders were not honored - I still had to pay extra to take all my gear back to my duty station. Never had that issue with any other American airline."
Miinukset: "No food or beverages for me. I slept comfortably on my flight"
Plussat: "Plenty of leg room no entertainment so I dozed."
Miinukset: "People stuffing oversized bags in overhead."
Plussat: "The movies"
Miinukset: "No Food"
Plussat: "Frankly there isn't much to say here. After 7 flights in 2 weeks there was only 1 flight with great staff that actually cared about the customers and looked like they enjoyed their job. The rest treated guests with indifference at best."
Miinukset: "Customer service is dreadful, the planes are so old they still have cigarette lighter charges in first (but of course no adapters), no food/snacks of any significance, and they seemingly cancel flights at a whim with basically no staff to help re-book the lines of guests that have been disrupted. I pity those who loose luggage AA baggage services are flooded with lost baggage they just don't care any more. Seriously its embarrassing how little they care about customer service."

So much better than United Airlines!!

Cancelled with no options

Extremely long wait in line to board - over an hour & a half - with little explanation of what or why or any estimate of when. Delayed take-off (2 hrs) due to lack of ground crew. The video system on board wasn’t functional for an extended period of time - tried to reload several times before it worked, and then not all screens were functional. Abrupt and hurried service of beverages and meals. Overall, we have had much better experiences with other airlines.

Was comfortable and crew was courteous. Having games to play and stuff to watch during flight helped pass the time.

The flight should have check the weather conditions before it take off.

Plussat: "Yes, the seat was good. The crew was good. The food was average."
Miinukset: "Diversity (for the food) and free alcohol (1-2 drinks are reasonable for 11 hours flight)"
Plussat: "The crew was very helpful."
Miinukset: "It would be better if the checked-in luggage is included everytime we book our flight via air canada so it will be hustle free for all the passengers."
Plussat: "While I've ranked the crew as poor, that isn't a reflection of the entire crew. The flight crew and check-in team were fine, the boarding I have as mediocre due to delay, but I don't put that on the staff."
Miinukset: "My issues are two part: 1 - I wasn't informed that I was required to retrieve my luggage from the carousel on this flight from George Town to Toronto. I thought perhaps I missed something, however, the three other couples that were in the same predicament I was weren't aware either. This caused a massive headache, the instructions were superbly poor on how to retrieve the luggage, and the process was completely a waste of time. We had to talk with three different people, the person that took us back to the carousel showed no urgency despite us all explaining that we were on a short layover, and might miss our next flight, and even though we had our passes to get through customs, we were made to wait in line to have our baggage inspected. A completely broken process that could've been avoided with a friendly reminder at check-in. 2 - Once I was able to retrieve my luggage I picked it up off the carousel only to find the handle on one piece of luggage had been ripped off, and the plastic lining on the other bag was destroyed. Admittedly I find this to be no surprise after seeing how mine and everyone else's luggage was handled so poorly upon being loaded into the cargo. I saw my luggage being tossed 3-5 feet into the cargo area - literally picked up, and with complete disregard flung like it was a trash bag being thrown into the dumpster. Since I didn't have time to discuss this with any staff due to my prior issue and being unable to find a representative once I landed back in Vancouver, I called the next day to discuss this over the phone, but the representative explained that I was only able to make a complaint in-person at the time of baggage retrieval. The person was absolutely useless and unwilling to help. This was by far the worst treatment I've had at any time in my life while flying any airline. The trip to George Town was with American Airlines, and even though it was longer, and a tad bit more expensive, the service I had with them was stellar by comparison to my experience with AirCanada. Going forward I will only be using AC when there are absolutely no other options."
Plussat: "Flight was an hour late to VANCOUVER causing me to miss my flight to PDX getting me in 4 hours late to PDX"
Plussat: "The quick route was good (that's the only reason I *might* consider choosing this Air Canada flight again in the future)."
Miinukset: "On a flight to India, full of people of Indian origin, Air Canada served TERRIBLE imitation-Indian food. The "naan" bread was like a thick cracker, and the vegetarian curry was unedible. Samosas were soggy (they should be crisp on the outside). The Sikh man next to me complained over and over to the flight attendant. Of all the types of food to serve, leaving Vancouver, why not showcase great Canadian seafood or cooking? Everyone going TO India will soon get to eat amazing local Indian food, so why risk making poor-quality imitation Indian food?"
Miinukset: "delayed and sat on tarmac for 2.5 hrs"
Miinukset: "Flight left two hours late and provided difficulty in Toronto"
Miinukset: "When there is a delay, even when weather related, show some empathy and feed stranded passengers!"
Plussat: "Friendly crew"
Miinukset: "Cramped seats"
Plussat: "Same as above"
Miinukset: "Immigration was painfully slow and why getting checked again when just coming from another plane? wait time for luggage far too long seems an airport issue same movies"
Plussat: "Boarding was easy"
Miinukset: "This was a +10 hour trans Atlantic flight. We walked on and immediately noticed there were no TV screens. I expected that the crew would be handing out portable screens instead which would have been ok but pretty inconvenient. This was not the case. We asked the crew and were told that to have entertainment for the flight we would have to download the Air Canada flight into our OWN devices and connect to the airplane wifi. They also explained that you can't download the app while connected to the airplane wifi so anyone who wanted entertainment had to scramble to download the app while we were still on the ground and Use cellular data! at this point 300 people were either panicking because they didn't have a personal device with them, didn't have a charger for their device and so would have power issues or were forced to use up roaming data because they had non Canadian phone plans!!! At the very least staff should have told passengers about this setup while they were waiting at the gate, so that people would have time to download the app with airport wifi! add to all this the fact that the app was extremely low quality and the options for movies/show were disappointingly dated and limited. This was not officially a cheap low cost flight for my family but the service we got certainly would categorize it as such. Very disappointed."
Plussat: "Seats"
Plussat: "Boarding was very well-organised ands clearly explained."
Miinukset: "USB socket broken and non-functioning. Plastic fork snapped and shed tines. A truly ghastly movie selection."
Plussat: "Pleasant crew"
Miinukset: "DELAYED"
Plussat: "The flight crew were great and very accommodating."
Miinukset: "A majority of the passengers on flight either barely caught, or missed, their connecting flight due to this flight being so delayed."
Miinukset: "Arrived 1 hr 15 min late."
Plussat: "I didn't like anything."
Miinukset: "I was stuck in immigration for about an hour. The screening process at this airport is so laborious. You have to wait on a bench until they call your name and they don't care if your flight is about to be boarding. I understand that immigration is necessary but they could at least have people form a queue instead of having us wait for our names to be called. I told them that my flight would be boarding in 25 minutes and they told me "Oh, don't worry, they'll just put you on the next flight". But when I got to my airline to check in, they charged me $150. I needed that $150 to pay some bills when I got back home."
Plussat: "Onboard attendants were pleasant"
Miinukset: "No apology for lateness, flight boarded late, took off 40 min late, arrived 35 minutes late but we sat at gate waiting for someone to open it ?!, then another 15 min before bags started to unload Ridiculous but indicative of airlines You are not their valued guest or even their customer, you are a problem that needs to be solved and are consequently met with preloaded annoyance and a readiness to dismiss, placate at the best of times but definitely not please, impress, sympathize or satisfy. There is no evidence that it's even in their lexicon- not a part of their recruitment or selection process or training, ever! They're main focus and only positivity is saved for themselves. There may be a long line of concerned and anxious travelers but their priority is getting coffees for the battle ahead! They break their focused indifference only for each other and enthusiastically leave their post to satisfy each other's needs and attention. This has got to change! Why do we put up with such awful service for which we are the paying customer? Why are we, their customers, not valued? This airline makes record profits, provides less, charges for everything and increasingly delivers bad service, sometimes offensively bad! It doesn't cost more to hire a customer centric pleasant person, or incorporate guest experience into training or at the very least be friendly and smile! What if an airline just did that?! They'd differentiate themselves and develop a positive customer centered culture. Don't we deserve that, at the very least?!"
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Miinukset: "There were several delays before boarding. The communication was poor, the announcements inaudible and the terminal chaotic. The flight had a lot of young children on it. There was an incredible amount of crying and screaming in the last half hour of the flight."
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"
Plussat: "Flight from STL to YYZ was unremarkable, which isn't a bad thing when it comes to air transportation. Bit of a delay leaving, waiting for de-icing trucks to show up and do their work, but I'm not sure that's Air Canada's fault."
Plussat: "Flight delayed we wait 1:30 with 4 child and we were already there 5 hours before coming from miami and air canada do not offer anything for the delay"
Miinukset: "AIr Canada lost my luggage and the return flight was late"
Miinukset: "Flight was delayed"
Plussat: "I loved the free movies on the chair in front of me and also the map that let you know how far away the plane was from the destination. The flight was on time and the crew were lovely and friendly"
Miinukset: "My headphones didn't work well in my armrest. It had some kind of shortage so it kept going in and out."
Plussat: "It got me home."
Miinukset: "One of the attendants yelled at anyone who needed to use the bathroom whenever the seatbelt sign was on. Understandable when the plane was actually experiencing turbulence but most of the time it was a smooth flight. Know there are regulations concerning this but I feel she could have been a bit nicer in her tone. Thankfully there was an empty seat just outside the toilet so that I could sit but anyone who arrived after me was told to return to their seat. When nature calls, sometimes it's impossible to walk very far."
Plussat: "Boarded on time. Left on time. Arrived earlier than estimated. Excellent flight crew service."
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "Food in terminal 2 closes early - should stay open later since many flights are still leaving."
Plussat: "organized crew & good service"
Miinukset: "there was no check in luggage with the ticket, I have to pay for both my check in luggage while flying back from Toronto to Saskatoon. Atleast one check in luggage should be there."
Plussat: "Seats had a decent amount of room."
Miinukset: "Aircanada'swe boarding system is again and everyone in later zones just blocks everyone else. Due to issues mentioned on the flight above my husband didn't get his luggage. We are still waiting."
Miinukset: "Delayed"
Miinukset: "Crew were very rude"
Plussat: "It was a short flight and I shared my seating with average weight people. The crew members and the pilots were very informative."
Miinukset: "During a short flight there is not much to experimented and less to comment."
Plussat: "Return flight -staff were friendly, more spaceous"
Miinukset: "Arrive flight to Punta cana -staff could be more corteous and friendly"
Plussat: "Aircraft was very comfortable and up to date"
Miinukset: "Both dinner and breakfast were so bad as to be a joke. Tasteless chicken on pasta with a miserable little salad for dinner. Breakfast far worse, the 'continental breakfast' being a slice of banana loaf or something similar in plastic film and a pathetically small yoghurt. Crew didn't even serve pour row coffee or tea, totally overlooked us. My next flight was with SAA to Johannesburg - infinitely better food and attitude. Not that I expect this eeview to make any imnpression on Air Canada. THey are beyond help and frankly I don't care as I won't fly with them again."
Plussat: "The on board food service was great.Entertainment system was good."
Miinukset: "Weather was bad in Montreall. This stretched out our time at the airport."
Miinukset: "Flight was pleasant and food was good. I ordered veggie meal and for some reason I didn't get it on the second meal."
Plussat: "Boarding was typical."
Miinukset: "What a horrible experience. Thanks for spreading out the screaming children evenly (really nice on a long flight). No entertainment at all. Getting off the plane was a God send, till I found out my luggage was separated/lost in 2 different parts of the world , none of which was were I was, it showed up 3 days later, 1 damaged."
Plussat: "The space I had for my feet and legs"
Miinukset: "The lights that had to stay on during a red eye flight"
Miinukset: "I needed Some help with my bag for the overhead bin and the flight attendant didn't help me properly and they said it was too heavy and another got angry and said we will charge you for this next time . If they had helped me with the bag it would not have needed to be checked in and there was certainly no need to be rude about it"
Plussat: "Food has to be paid for on board- and the quality is not that great. Friendly staff willing to please"
Miinukset: "Flight was delayed by almost an hour from Calgary to Toronto (technical - computer issue). On the return flight from Toronto, the flight was also delayed (seat issue)."
Plussat: "Plane arrived pretty much on time. Boarding was uneventful."
Miinukset: "Plane too low to use jetway at Pearson. Epic walk from US gates to immigration. Insufficient leg room if you're over 5'10", but that's how it is these days."

Varaa halvat lentoliput $Saint Louisista Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

20.4.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 19mSTL-HEL
27.4.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 45mHEL-STL
597 €
20.4.to
2 välilaskuaFinnair
15t 51mSTL-HEL
27.4.to
1 välilaskuFinnair
13t 16mHEL-STL
598 €
20.4.to
1 välilaskuFinnair
13t 16mSTL-HEL
27.4.to
1 välilaskuFinnair
13t 55mHEL-STL
690 €
20.4.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 55mSTL-HEL
27.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 17mHEL-STL
905 €
20.4.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 25mSTL-HEL
27.4.to
3 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 00mHEL-STL
1094 €
20.4.to
3 välilaskuaAir Canada
16t 55mSTL-HEL
27.4.to
3 välilaskuaAir Canada
20t 55mHEL-STL
1194 €
20.4.to
3 välilaskuaAir Canada
16t 55mSTL-HEL
27.4.to
3 välilaskuaAir Canada
20t 55mHEL-STL
1480 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Saint Louis - Suomi

Lähtö:

Saint Louis (STL)Yhdysvallat

Selaa lähtöpaikkoja:

614 €

Selaa matkakohteita:

614 €