Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dublin (DUB)

Vertaa lentoliput kohteeseen Dublin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Dublin lentotiedot

Lento saapuu Dublinin lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 121 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, airBaltic, Norwegian Air International, Norwegian, KLM

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dublin

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Dublin? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Dublin seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 146 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dublin on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dublin lentotarjoukset.
Dublin on yksi Irlannin suosituimmista kaupunkilomakohteista vuoden ympäri, mutta lentolippujen hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Halpojen Dublinin lentojen metsästäjien kannattaa etsiä lentoja varsinkin vuoden alkuun ja alkukeväälle, jolloin lentojen hinnat ovat erityisen edulliset. Talvisin irlantilaiskaupungin sää voi olla epävakainen, mutta halpoihin äkkilähtöihin Dubliniin kannattaa silti ehdottomasti tarttua. Historiallinen kaupunki on tunnelmallinen kohde vaikkapa viikonloppulomalle myös talviaikaan.
Helsinki-Vantaalta startanneet lennot ottaa vastaan Dublinin lentokenttä, Dublin Airport, jonka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometriä kaupungin pohjoiseen. Kätevän yhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoavat lentokenttäbussit, jotka liikennöivät kaupunkialueelle terminaaleista T1 ja T2. Linja-autolla matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Dublinin keskusta-alueelle lentomatkustajia vievät esimerkiksi Aircoach- ja AirlinkExpress-bussit, ja lentokenttäbussien matkalipun hinta on tyypillisesti noin 6–7 euroa. Oma bussilinja kannattaa valita majoitusalueen mukaan. Esimerkiksi Airlink 747 -bussi vie O’Connel Street -kadulle ja Temple Barin alueelle. Näiden alueiden tuntumassa sijaitsee suurin osa Dublinin hotelleista. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan Dublinia ympäröiviä maalaismaisemia ja pieniä kyliä, lentokentältä kannattaa vuokrata auto. Vaikka julkiset kulkuyhteydet ovat Dublinissa hyvät, eikä auto ole kaupunkialueella tarpeen, maaseudulla liikkuminen onnistuu joustavimmin vuokra-autolla. Lentokentällä ovat edustettuina kaikki suurimmat kansainväliset autovuokrafirmat, ja niillä on asiakaspalvelupisteet terminaaleissa T1 ja T2. Terminaalissa 1 vuokrafirmat odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulassa, kun taas terminaalissa 2 vuokrapisteet voi löytää Multi-Storey Car Park -alueelta.
Irlanti on naapuriaan Iso-Britanniaa helpompi lentokohde sikäli, että maan valuutta on euro. Rahanvaihdosta tai vaihtokursseista ei siis tarvitse huolehtia ennen matkaa tai lentokentällä. Irlanti on EU-maa, mutta ei Schengen-valtio, joten suomalaismatkustajat tarvitsevat Dublinin lennoille virallisen henkilöllisyysdokumentin. Passi ei ole reissulla välttämättä tarpeen, sillä sen sijaan matkalle voi ottaa mukaan virallisen henkilökortin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dublin lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Dublin?

Halvin lentolippu kohteeseen Dublin paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 121 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Dublin. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Dublin ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 199 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten paikkaan Dublin. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dublinin lentoasema on Dublin keskustasta ?

Dublinin lentoasema Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Dublin keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Dublin?

Dublin lähinnä oleva kenttä Dublinin lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Dublinin lentoasema, tai lyhyemmin Dublin. lentokenttäkoodi on DUB.

Mitä lennot Dubliniin maksavat?

Dublinin lentolippujen hinnat vaihtelevat riippuen esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä. Kesän ja joulukuun lennot ovat yleensä kalleimmasta päästä, kun taas halvimmin lentoliput saa normaalisti vuoden ensimmäisille kuukausille ja syksylle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, välilaskulliset lennot voi saada Dubliniin yleensä edullisemmin kuin suorat lennot. Vertaile hintoja KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit säätää etsimillesi lennoille maksimihinnan. Lentoja kannattaa vertailla eri viikonpäivinä ja kellonaikoina, koska tarkalla lentoajalla on vaikutusta lennon hintaan. Halpalentoyhtiöillä ja perinteisten lentoyhtiöiden halvimmilla lipputyypeillä lentävien kannattaa tarkistaa myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrä. Käsimatkatavara kuuluu lennon hintaan aina, mutta ruumaan laitettavasta matkatavarasta voit joutua maksamaan lisämaksun.

Kuinka kauan lento Dubliniin kestää?

Dublinin lennon kesto riippuu valitusta reitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Dublinin lentokentälle kestävät noin 3 tuntia ja 10 minuuttia. Yhden välilaskun reiteillä matka-aika pitenee ainakin 4 tuntiin ja 30 minuuttiin. Normaalisti välilaskullisten lentojen kesto on vähintään noin 5–6 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Suorin lennoin Helsingistä Dubliniin lentää suomalainen Finnair, joka liikennöi irlantilaiskaupunkiin parhaimmillaan noin kuusi kertaa viikossa. Muut lentoreitit Helsingistä Dubliniin kulkevat vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Dubliniin operoivat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic ja brittiläinen British Airways. Dublinin yhden välilaskun lennoilla halpalentoyhtiöiden ja perinteisten lentoyhtiöiden hintaerot eivät ole yleensä kovin suuria, eli vertaile lentohintoja ja palveluita tarkkaan. Low cost -lentoyhtiöillä kaikista palveluista joutuu yleensä maksamaan erikseen, kun taas perinteisillä lentoyhtiöillä, esimerkiksi Lufthansalla, lennon hintaan voi kuulua juoma- ja ruokatarjoilua. Tarkista myös, täytyykö ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksaa lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dublinia?

Dublinin aluetta palvelee kaupungin oma lentokenttä, Dublin Airport. Irlannin saaren suurin lentokenttä on liikenteeltään vilkas, sillä se on esimerkiksi halpalentoyhtiö Ryanairin ja Irlannin kansallisen lentoyhtiön Aer Lingusin lentoliikenteen tukikohta. Noin 10 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2.

Varaa halvat Dublin lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
121 €
vain
121 €
Matkakohde
Dublin
121 €
vain
121 €
la 4. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
ke 8. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
121 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MAN
MUC
Erinomainen 8,8

Miinukset: This was a smooth as clockwork journey, the transit was easy and we were kept well informed about changes in the gate number

FRA
BOM
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was helpful, food was good

Miinukset: Seats could have been better

MUC
BUD
Erinomainen 8,8

Plussat: Crew was friendly and we were pleasantly surprised to be fed something on the short flight!

Miinukset: Although it was a 4 hour layover, it took almost 3 hours before we saw where our gate was for the flight.

DEN
MUC
Erinomainen 9,3

Miinukset: Food was OK, could have been better.

DEN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Beautiful plane, economy seating more generous than normal, excellent in-seat entertainment (easy to navigate, more options than I've ever seen before). Well done!

ti 9. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 45m
ke 10. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
139 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 487 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
VNO
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was short and sweet, no problems to report.

RIX
ARN
Keskiverto 3,3

Miinukset: See above.

SVO
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them.

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

TLL
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: We were told upon check in that there was a charge to check in. I have never heard of such rubbish in 43 years of air travel. We were told we could check in online but we only had 4 minute in which to do it. We were charged €150 for 5 people. The check in Sgent was sour faced as well. Once aboard the plane (a nice new aircraft) we found the stewardesses sour faced as well. Overall not impressed by air Baltic!

ma 25. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
ma 1. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 00m
145 €
Matka: 8 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
BUD
OSL
Keskiverto 2,0

Plussat: Please make sure that the allotted luggage is properly reflected.

BIO
BCN
Hyvä 6,3

Plussat: Easy, on time, cheap

Miinukset: No food or drinks for free (even water), but you get what you pay for! Was super cheap. Bunch of drunk Germans didn't help - but not their fault

BUD
OSL
Hyvä 6,6

Plussat: More legroom than expected. Seats are thin though but comfortable enough for a 2 hour flight. WiFi has movies although the selection was pretty slim and they cost 5 euros! Also, the app seemed to have an issue that the titles of the movies didn’t appear anywhere so you had to guess what the movies were based on one screenshot.

Miinukset: They claimed they had WiFi but I would hardly call it that. It was very slow and kept disconnecting. Also, had to pay for movies and even regular drinks like orange juice. I know it’s budget airline but still bothers me especially since they charge 2-3 times regular price for the food.

ARN
LGW
Erinomainen 10,0

Plussat: Great flight and landing. Good leg room between seats.

Miinukset: N/A

LGW
HEL
Hyvä 7,2

Plussat: Seat selection available a long time in advance, friendly crew on board.

Miinukset: No wifi on either flight, despite being a new aircraft. Self-check-in at Gatwick was absolute chaos - the layout (and quantity of check-in machines) at Helsinki was much better.

ke 7. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
14t 15m
ke 14. elokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 30m
150 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 575 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: My JetBlue connection was delayed over 6 hours and I missed this connection and had to rebook an alternative. Norwegian was helpful online chat and via phone with rebook options. Jet blue was terrible every step of the way

Miinukset: Any other airline from Maine!

JFK
CDG
OK 4,0

Plussat: Seats had plenty of room.

Miinukset: It could have been explained that carry on bags would be weighed, also neither food nor snacks were provided on a 6 hour flight. Crew did not even offer water.

LGW
BOS
Keskiverto 2,0

Plussat: We didn’t crash

Miinukset: Everything

OSL
BDU
Erinomainen 8,6

Plussat: Pilot amazing, crew pleasant

FCO
EWR
OK 4,0

Miinukset: Tiny, tiny seats. Charged 80 euro for a bag that was only 4 kilos over the weight limit. Did not tell me how much that charge would be and there was plenty of space in the overheads for that bag. This is a BUDGET airline and will charge you for anything. Never flying again.

ti 26. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
ma 1. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 50m
155 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 4. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
ke 8. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
121 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
DEL
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: Plane is old and dingy. No charging available and the seats are so uncomfortable. Crew was just ok.

FRA
BOM
Hyvä 7,6

Plussat: excellent crew

Miinukset: seats could be wider and seatbealts cud be wider

MUC
ZAG
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was great and the snacks provided were delicious!

Miinukset: The plane felt slightly outdated and was pretty loud the first part of the flight

FRA
BCN
Erinomainen 8,0

Plussat: Nothing really of note. The plane was pretty basic and unexxceptional, but that was expected for the price.

MAN
MUC
OK 5,6

Plussat: Boarding was great. There is priority boarding available for those booked on connecting long haul premium economy flights.

Miinukset: The seat was very uncomfortable. For a 2 hour flight, it was okay. Any longer would have been difficult.

pe 7. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
ma 10. kesäkuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 15m
241 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 883 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
JFK
Hyvä 7,6

Plussat: Overall KLM experience is good

Miinukset: Food quality was mediocre for a business class flight.

NUE
AMS
Hyvä 6,0

Miinukset: Lost a single baggage item, a car seat. Critical for us to leave the airport, and delayed us for over an hour upon arrival. Gave us a loaner car seat that barely fit our child.

AMS
MSP
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfortable seat, friendly crew. Crew were conscious of recycling which I like a lot as there is so much waste on flight. Anything we can do to reduce waste is very welcome.

Miinukset: Food wasn't very appetizing, pasta didn't have much flavor and I don't eat red meat so the other choice wasn't an option for me.

BAH
KWI
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing, seats were comfortable with enough leg space even without choosing extra space seats. It was my childhood dream come true to fly with KLM. It was really an exciting trip for me, just that it was short.

Miinukset: Well, for me everything was on point. Those who have never travelled with KLM, I would encourage them to do so and I’m sure they will not regret.

AMS
OTP
Erinomainen 9,6

Plussat: quick/efficient boarding - good staff - good food - easy flight !

Miinukset: the connecting times for klm seem to be very close - if your running late to start - you may not make your next one -

ti 9. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 45m
ke 10. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
139 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 487 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
RIX
TLV
Keskiverto 2,0

Miinukset: They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!

TLL
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff.

Miinukset: Nothing, all was good.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

pe 5. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
ti 9. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
130 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
IAH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good food, on time and semi comfortable seats

FRA
TLS
OK 5,6

Miinukset: The plane was delayed

MUC
EWR
Erinomainen 10,0

Miinukset: I don't know

TLV
FRA
Hyvä 7,3

Miinukset: Another snack midflight.

FRA
MAA
Hyvä 7,6

Miinukset: Leg room

ma 25. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
ma 1. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 00m
145 €
Matka: 8 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Plussat: Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

GOT
MAD
Keskiverto 2,0

Miinukset: Flight postponed over 3 hours waiting for air-craft. Finally one showed up...from STOCKHOLM! (Where I flew in from 5 hours previously). So I waited in the airport for 8 hrs for no reason when I could have taken the later flight from stockholm.

MAD
LGW
OK 4,3

Plussat: Cost. Okay entertainment options.

Miinukset: I arrived at 6am at the airport for my 8am flight. I was told to wait because my flight was delayed, and I would not make my connection to LAX. We waited with absolutely no information for a while until people started to panic. There was no Norwegian representative at the Airport, so we were basically told to wait or call ourselves. I did not have a way to call, but others did. Eventually we were told that there were no other flights for us to be placed at that day. If fact, the next open flight would not be until 3 days later. Needless to say, many of us were really worried of being stuck in London. However, some time later we were told that the LAX flight was 20 minutes delayed, and that "maybe" it would get delayed more. Some of us decided to board even though we knew we might get stuck in London. We boarded at 11:30am (the original time we were given as departure time). Once in the plane, we were informed that the plane had been delayed because of lack of crew, and the we were told that we would not make our LAX connection. Our flight did not end up departing until 1:15pm. At around 1 there was an announcement telling us that they we would be waiting for us in London after all. Obviously everyone there was upset about being delayed too, but at least me made it to LAX.

WAW
OSL
Keskiverto 2,0

Plussat: Almost as bad as easyjet

Miinukset: Non standard smaller capacity carry-on. Meal and snack charges even cross Atlantic. Not worth the cost with Overcharges

FUE
LGW
Hyvä 6,0

Plussat: Price, clean plane , attentive crew,

Miinukset: Need better movie selection.

ke 7. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
14t 15m
ke 14. elokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 30m
150 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 575 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
DXB
Keskiverto 3,3

Plussat: It's nice that Norwegian loads from both ends of the plane...it would be better if people could read or listen to those instructions

Miinukset: I get that it is a budget airline, but water. Come on. It's water. I'm not asking for food or there to be an entertainment system for the 7hour flight, there's not, or USB chargers, there aren't, but the least you could do is offer people some free water when you come up and down the aisle weaving

CDG
LAX
Keskiverto 2,0

Miinukset: Unprofessional Crew, service, food

CDG
BOS
Hyvä 7,0

Plussat: We didn’t order any food. Free drinks would have been nice. Crew was nice. Entertainment was a good surprise.

Miinukset: Having the choice of no drinks or $5 drinks was unpleasant. Also, why were we crowded three in a row of three seats when there were rows (of three seats) with only one person? Also, it was a major pain in the neck to be stuck at CDG with all our luggage (which we had to claim after the previous flight — surprise! — since we bought out ticket through Kiwi.com) for hours, due to Norwegian Air not allowing us to check in yet.

JFK
CPH
Keskiverto 3,0

Plussat: boarding was easy as the airplane had three rows of three seats and the attendant showed us were to go.

Miinukset: Entertainment. I was not aware that i would have to purchase headphones to enjoy the in flight entertainment. i ordered a meal months before when i booked my ticket. During the flight, i didnt receive my meal nor was made aware how to receive it once on the plane.

JFK
OSL
Hyvä 7,0

Miinukset: We waited 4 hours on the plane, before the 7 hour flight. They couldn’t de- ice us. This was after the first flight was cancelled.

pe 17. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
ma 20. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
140 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 487 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
RIX
CDG
Keskiverto 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
HEL
Hyvä 6,3

Plussat: Nice new propeller plane on time

Miinukset: No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment.

AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Miinukset: SEVERELY DELAYED

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

ti 26. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
ma 1. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 50m
155 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 5. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
ti 9. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
130 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
IAH
Erinomainen 9,6

Plussat: Nice to have more legroom, crew was egficient and accomodating, they treated a sick passanger in the row in front of me with great empathy and professionalism.

FRA
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew and flight were great. overall excellent experience.

IAD
FRA
Erinomainen 8,6

Plussat: Efficient boarding, friendly crew, nice range of entertainment options.

Miinukset: An economy seat is an economy seat ....

MUC
ZAG
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was great and the snacks provided were delicious!

Miinukset: The plane felt slightly outdated and was pretty loud the first part of the flight

FRA
BCN
Erinomainen 8,0

Plussat: Nothing really of note. The plane was pretty basic and unexxceptional, but that was expected for the price.

pe 17. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
ma 20. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
140 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 487 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
LGW
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain.

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
FRA
OK 4,3

Plussat: We arrived safely. Bilingual staff.

Miinukset: The seats are worn and creek with every movement. There is very limited leg room even for someone who is short. When the person in front of you leans back it is impossible to reach your hand baggage or do anything but lay back in your seat. The landing was safe but not at all comfortable.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

ma 29. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 2. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
130 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LAX
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: The seat is not comfortable. although the plane was an A380, but the configuration is not as comfortable ASIANA.

Miinukset: The boarding process is so poorly organized : very very long lines, just a couple of gates for security. The worst I have ever seen is at the Frankfurt airport. It is so bad that I swear I would never fly Lufthansa again. Talking about German efficiency ... nil .

LAX
MUC
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was very friendly, the food was surprisingly delicious and despite weather conditions being rough and causing significant turbulence the pilot handled it well and landed so smoothly I could honestly barely tell we had landed!

Miinukset: The seats were pretty comfortable for economy seats but still could have been a bit more comfortable. The standard leg room could be increased as well as overhead storage

ARN
FRA
Keskiverto 2,0

Miinukset: Lufthansa is a bad airline. They are always late. Their service sucks.

MAN
MUC
Erinomainen 8,8

Miinukset: This was a smooth as clockwork journey, the transit was easy and we were kept well informed about changes in the gate number

FRA
IAH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good food, on time and semi comfortable seats

ma 29. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 2. toukokuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
130 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 808 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
RUH
Erinomainen 9,3

Plussat: crew

Miinukset: food screens

EWR
FRA
OK 5,6

Miinukset: Late, missed connection

MUC
ZAG
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was great and the snacks provided were delicious!

Miinukset: The plane felt slightly outdated and was pretty loud the first part of the flight

BRU
FRA
OK 5,0

Plussat: We struggled to get the system to add our bags. Never got it to work and had to pay at check-in. It was even worse coming back! When bad weather caused delays and we missed our connecting flight from Frankfurt to Istanbul they put us on Turkish Airlines which was fabulous!!

Miinukset: Lufhtansa is slipping. They are acting like a budget airline when the expectation is for a full service airline. The online check-in would not let us add bags even though we tried for 3 hours. Not impressed with this.

FRA
IAH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good food, on time and semi comfortable seats

ti 9. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
7t 50m
pe 12. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 15m
176 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 29. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
ma 1. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
181 €
Matka: 4 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
BCN
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: staff was nice and always helpful will difinitly use again

LGW
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: I have liked Norwegian ever since I first flew with them. So my meal was something I ordered and looked forward too on a long 8.5 hour flight. I actually tell everyone that it is my favorite airline

Miinukset: Even though I paid the fifty pounds for extra bag and "nice and tasty" food they didn't bring it as they said it was not on my ticket. When I asked where my food was, long after everyone had been fed, they brought me what was left over. A spaghetti and chicken which was warm and not "tasty" and I do not normally eat chicken. It was the only thing left. For the breakfast snack they also forget me until I asked again. The the "nice and tasty" meal was very sad and disappointing. And when I have travelled with Norwegian before the meal and entertainment were excellent. Also when I arrived in Barcelona "transit" to Newark there was no one advising up where to go! They dropped us en mass at the immigration which was huge and packed with long, long lines. When I asked people in uniform where transit was they told me I had to go through immigration! An hour later when I went to the immigration booth, the officer took me directly upstairs to another security check and then I was told to wait in an area and my flight would be called. Nothing. And when I went to the flight they said my bags were unloaded! All the Norwegian offices and checkin were closed for the night. My phone would not work there and finally I found wifi and called Norwegian in London, They gave me numbers and company names to call. But there no one to be found or connected to. At seven o'clock the next morning when Norwegian opened I was able to be put on the next flight on Sunday, two days later. A terrible transit like I have never experienced before.

FCO
OSL
Hyvä 7,6

Miinukset: They had no filed paperwork with JFK AND we were told that the plane could not leave Oslo until it was accomplished. The flight left two hours late.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

pe 31. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
ma 3. kesäkuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
151 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 487 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Miinukset: SEVERELY DELAYED

RIX
HEL
Hyvä 6,3

Plussat: Nice new propeller plane on time

Miinukset: No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment.

VNO
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was short and sweet, no problems to report.

RIX
VNO
Erinomainen 9,5

Miinukset: An extra fee is charged if you don't check-in online.

ARN
RIX
Hyvä 7,5

Plussat: staff were polite, helpful, and efficient

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.