Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dublin (DUB)

Vertaa lentoliput kohteeseen Dublin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Dublin lentotiedot

Lento saapuu Dublinin lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 137 €
Lentoyhtiöt Finnair, Lufthansa, airBaltic, KLM

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dublin

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Dublin? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Dublin seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 185 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dublin on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dublin lentotarjoukset.
Dublin on yksi Irlannin suosituimmista kaupunkilomakohteista vuoden ympäri, mutta lentolippujen hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Halpojen Dublinin lentojen metsästäjien kannattaa etsiä lentoja varsinkin vuoden alkuun ja alkukeväälle, jolloin lentojen hinnat ovat erityisen edulliset. Talvisin irlantilaiskaupungin sää voi olla epävakainen, mutta halpoihin äkkilähtöihin Dubliniin kannattaa silti ehdottomasti tarttua. Historiallinen kaupunki on tunnelmallinen kohde vaikkapa viikonloppulomalle myös talviaikaan.
Helsinki-Vantaalta startanneet lennot ottaa vastaan Dublinin lentokenttä, Dublin Airport, jonka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometriä kaupungin pohjoiseen. Kätevän yhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoavat lentokenttäbussit, jotka liikennöivät kaupunkialueelle terminaaleista T1 ja T2. Linja-autolla matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Dublinin keskusta-alueelle lentomatkustajia vievät esimerkiksi Aircoach- ja AirlinkExpress-bussit, ja lentokenttäbussien matkalipun hinta on tyypillisesti noin 6–7 euroa. Oma bussilinja kannattaa valita majoitusalueen mukaan. Esimerkiksi Airlink 747 -bussi vie O’Connel Street -kadulle ja Temple Barin alueelle. Näiden alueiden tuntumassa sijaitsee suurin osa Dublinin hotelleista. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan Dublinia ympäröiviä maalaismaisemia ja pieniä kyliä, lentokentältä kannattaa vuokrata auto. Vaikka julkiset kulkuyhteydet ovat Dublinissa hyvät, eikä auto ole kaupunkialueella tarpeen, maaseudulla liikkuminen onnistuu joustavimmin vuokra-autolla. Lentokentällä ovat edustettuina kaikki suurimmat kansainväliset autovuokrafirmat, ja niillä on asiakaspalvelupisteet terminaaleissa T1 ja T2. Terminaalissa 1 vuokrafirmat odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulassa, kun taas terminaalissa 2 vuokrapisteet voi löytää Multi-Storey Car Park -alueelta.
Irlanti on naapuriaan Iso-Britanniaa helpompi lentokohde sikäli, että maan valuutta on euro. Rahanvaihdosta tai vaihtokursseista ei siis tarvitse huolehtia ennen matkaa tai lentokentällä. Irlanti on EU-maa, mutta ei Schengen-valtio, joten suomalaismatkustajat tarvitsevat Dublinin lennoille virallisen henkilöllisyysdokumentin. Passi ei ole reissulla välttämättä tarpeen, sillä sen sijaan matkalle voi ottaa mukaan virallisen henkilökortin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dublin lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Dublin?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 08m

Mikä on halvin lento kohteeseen Dublin?

Halvin lentolippu kohteeseen Dublin paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 137 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Dublin. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Dublin ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 287 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja British Airways lentävät eniten paikkaan Dublin. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & British Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dublinin lentoasema on Dublin keskustasta ?

Dublinin lentoasema Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Dublin keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Dublin?

Dublin lähinnä oleva kenttä Dublinin lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Dublinin lentoasema, tai lyhyemmin Dublin. lentokenttäkoodi on DUB.

Mitä lennot Dubliniin maksavat?

Dublinin lentolippujen hinnat vaihtelevat riippuen esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä. Kesän ja joulukuun lennot ovat yleensä kalleimmasta päästä, kun taas halvimmin lentoliput saa normaalisti vuoden ensimmäisille kuukausille ja syksylle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, välilaskulliset lennot voi saada Dubliniin yleensä edullisemmin kuin suorat lennot. Vertaile hintoja KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit säätää etsimillesi lennoille maksimihinnan. Lentoja kannattaa vertailla eri viikonpäivinä ja kellonaikoina, koska tarkalla lentoajalla on vaikutusta lennon hintaan. Halpalentoyhtiöillä ja perinteisten lentoyhtiöiden halvimmilla lipputyypeillä lentävien kannattaa tarkistaa myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrä. Käsimatkatavara kuuluu lennon hintaan aina, mutta ruumaan laitettavasta matkatavarasta voit joutua maksamaan lisämaksun.

Kuinka kauan lento Dubliniin kestää?

Dublinin lennon kesto riippuu valitusta reitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Dublinin lentokentälle kestävät noin 3 tuntia ja 10 minuuttia. Yhden välilaskun reiteillä matka-aika pitenee ainakin 4 tuntiin ja 30 minuuttiin. Normaalisti välilaskullisten lentojen kesto on vähintään noin 5–6 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Suorin lennoin Helsingistä Dubliniin lentää suomalainen Finnair, joka liikennöi irlantilaiskaupunkiin parhaimmillaan noin kuusi kertaa viikossa. Muut lentoreitit Helsingistä Dubliniin kulkevat vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Dubliniin operoivat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic ja brittiläinen British Airways. Dublinin yhden välilaskun lennoilla halpalentoyhtiöiden ja perinteisten lentoyhtiöiden hintaerot eivät ole yleensä kovin suuria, eli vertaile lentohintoja ja palveluita tarkkaan. Low cost -lentoyhtiöillä kaikista palveluista joutuu yleensä maksamaan erikseen, kun taas perinteisillä lentoyhtiöillä, esimerkiksi Lufthansalla, lennon hintaan voi kuulua juoma- ja ruokatarjoilua. Tarkista myös, täytyykö ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksaa lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dublinia?

Dublinin aluetta palvelee kaupungin oma lentokenttä, Dublin Airport. Irlannin saaren suurin lentokenttä on liikenteeltään vilkas, sillä se on esimerkiksi halpalentoyhtiö Ryanairin ja Irlannin kansallisen lentoyhtiön Aer Lingusin lentoliikenteen tukikohta. Noin 10 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2.

Varaa halvat Dublin lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
137 €
vain
137 €
Matkakohde
Dublin
137 €
vain
137 €
la 24. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 15m
ke 28. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
137 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 4 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was on one of their newer planes which meant that we had decent comfort and entertainment!

Miinukset: The seats were staggered between the middle and sides, so my family was eventually split across two rows. I hadn't expected that.

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

HEL
JFK
OK 5,3

Miinukset: Boarding began 25 min after the indicated time. Huge crowd of people (big Airbus 330) was standing in the corridor in some kind of disorganized manner. Priority entrance was open, but then another 20-25 min in the closed waiting area, some kind of hoarder. Only then the mixture of all passengers was let through the sleeve to the plane. Why bother about Priority? Plane arrive in NYC 35 min late. Many transit passengers worried about their connecting flights.

HEL
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Lento lähti myöhässä, mutta kuroi aikaa kiinni ja ehdin jatkoyhteydelle

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: None

ma 29. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
GRU
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was really nice.

Miinukset: There were some delays, my luggage didn't arrive to final destination I might receive it only tomorrow and also a lot of gates change.

BLR
FRA
Hyvä 6,6

Plussat: crew onboard and food/entertaiment.

Miinukset: could do without the delays. transit time was reduced to less than an hour in Frankfurt because flight to Frankfurt was delayed by 45 mins. it is becoming very stressful to transit in FRA every time.

ORD
MUC
Erinomainen 9,3

Plussat: Since I was traveling with a child we were borded first

Miinukset: The seats weren’t the most comfortable

EWR
MUC
OK 5,3

Plussat: After i paid 37$ to reserve a Ileseat,i was seated on the window with two people next to me.i paid for that seat so i dont have to ask two sleeping people ,five times ,to let me go to the bathroom,do to a medical condition.needless to say it was embarrassing and very inconvinientfor me as well as t

SKG
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: It was short.

pe 13. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
su 15. syysk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
147 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 507 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
RIX
FRA
OK 4,0

Plussat: It was a fairly ordinary flight

Miinukset: Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined

HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

VNO
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was short and sweet, no problems to report.

LGW
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain.

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
15t 15m
ti 6. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 30m
183 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 109 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
BUD
Erinomainen 9,6

Plussat: Our flight was delayed in Bejing, than we loosed the booked flight of KLM. When we arrived in Amsterdam, we get the recheked in flight.

Miinukset: Doesn't

AMS
KIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was smooth and effortless.

Miinukset: Can’t think of anything.

AMS
UIO
Hyvä 6,0

Plussat: Cabin facilities

Miinukset: They didn’t bring one of my bags

EBB
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: General flight journey

IAH
AMS
OK 5,3

Miinukset: KLM was not prepared to get wheel chair passenger off plane. Cost me delay of 1 hour. I will never fly KLM again.

la 24. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 15m
ke 28. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
137 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 4 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew that Finnair was such a great airline.

Miinukset: Honestly, nothing could have been better.

HEL
JFK
OK 5,3

Plussat: Smooth flight

Miinukset: Better leg room, better food, friendlier crew. Today you only get good treatment if you pay extra for it... Something is wrong with the pay-for-good-service model most airlines follow

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

BNE
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: I was i business class and the crew were very good

Miinukset: nothing as it was not a long flight, only 3 hours

HEL
JFK
OK 5,3

Miinukset: Boarding began 25 min after the indicated time. Huge crowd of people (big Airbus 330) was standing in the corridor in some kind of disorganized manner. Priority entrance was open, but then another 20-25 min in the closed waiting area, some kind of hoarder. Only then the mixture of all passengers was let through the sleeve to the plane. Why bother about Priority? Plane arrive in NYC 35 min late. Many transit passengers worried about their connecting flights.

ma 29. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
BHM
IAH
Erinomainen 9,6

Plussat: Leg room

BLR
FRA
Hyvä 6,6

Plussat: crew onboard and food/entertaiment.

Miinukset: could do without the delays. transit time was reduced to less than an hour in Frankfurt because flight to Frankfurt was delayed by 45 mins. it is becoming very stressful to transit in FRA every time.

FCO
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew is always pleasant and friendly. The in-flight entertainment is great and the food is good too.

Miinukset: The Lufthansa rep at the Rome airport did not try to accommodate me when I asked to change my flight. My daughter was flying on a later flight and in order to travel together I asked if there was any way one of us could switch. Before even looking she said NO, there is no way. I know that it can be

EWR
MUC
OK 5,3

Plussat: After i paid 37$ to reserve a Ileseat,i was seated on the window with two people next to me.i paid for that seat so i dont have to ask two sleeping people ,five times ,to let me go to the bathroom,do to a medical condition.needless to say it was embarrassing and very inconvinientfor me as well as t

MUC
SOF
Erinomainen 8,8

Plussat: Friendly crew

Miinukset: The proximity of the arriving and departing gates

pe 13. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
su 15. syysk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
147 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 507 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

LGW
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

ma 29. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
EWR
FRA
OK 4,6

Plussat: Flight was ontime

Miinukset: The boarding process ar newark is terrible, and the lady that was at the boarding gate was extremely unpolite with no service attitude at all - i have never seen before such a behavior

RUH
FRA
Hyvä 6,0

Miinukset: Seats are quite uncomfortable and not so quite flat. For an overnight flight it was quite painful.

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was great

Miinukset: Connect flight time was cutting it short- sane scenario.

SKG
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: It was short.

MEX
FRA
Keskiverto 2,6

Plussat: crew was nice

Miinukset: our flight got delayed 3 hours, we lost all our connections and I ended up traveling for 24 hours after having paid almost 2,000 dollars on my ticket. All i got from you was a bottle of water, and 7 euro ticket for a snack, it's outrageous.

ma 29. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Friendly and cheerful crew. Very generous with the drinks.

Miinukset: Very very long walk from aircraft to Schiphol exit. I must have walked for 20 minutes to get out. Not really Lufthansa's fault though.

BOS
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Nothing

EWR
MUC
OK 5,3

Plussat: After i paid 37$ to reserve a Ileseat,i was seated on the window with two people next to me.i paid for that seat so i dont have to ask two sleeping people ,five times ,to let me go to the bathroom,do to a medical condition.needless to say it was embarrassing and very inconvinientfor me as well as t

FRA
DME
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything about the flight was perfect.

Miinukset: Cannot get Lufthansa to issue miles for the flight, or for my Star Alliance flights on Swiss and United. Frankfort terminal transfer distance is very far, and too far if your flight transfer is less than 55 minutes!

TXL
MUC
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew very nice

Miinukset: Connecting flight time was half hour and at other side if airport- not fun at all. Barely made flight home

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
15t 15m
ti 6. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 30m
183 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 109 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
GLA
AMS
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew

Miinukset: Seat comfort

BRU
AMS
Hyvä 7,6

Miinukset: There was no wifi on flight

MXP
AMS
Hyvä 7,3

Miinukset: Boarding was very slow.

ORD
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was very engaging and service was good.

Miinukset: My seat was horrible. Right at the door, crammed, and no place to store my carry-on luggage.

NUE
AMS
Hyvä 6,0

Miinukset: Lost a single baggage item, a car seat. Critical for us to leave the airport, and delayed us for over an hour upon arrival. Gave us a loaner car seat that barely fit our child.

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LAX
FRA
Keskiverto 2,0

Plussat: Flight was delayed from LAX. No accommodation offered

Miinukset: Accommodation. They were kinda rude about the whole experience

ZAG
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew

Miinukset: All great

FRA
ALA
Hyvä 7,6

Plussat: crew was good food was good

Miinukset: comfort

DEN
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was o.k.

LHR
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: Good

Miinukset: More varieties of whisky on board

la 29. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 15m
su 30. kesäk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
169 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 4 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Lovely crew, very good entertainment system.

HEL
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Lento lähti myöhässä, mutta kuroi aikaa kiinni ja ehdin jatkoyhteydelle

HKG
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: Overall pretty good. Newer plane, business class is well configured.

Miinukset: Food was good, not great. Seats when flat are quite hard.

ARN
HEL
OK 4,3

Plussat: There was room available.

Miinukset: This was not business class!

HEL
DUB
Keskiverto 2,0

Miinukset: We didn't get from Helsinki to Dublin we were redirect via Paris.

ke 3. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
su 7. heinäk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 20m
181 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 507 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

LED
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was excellent

Miinukset: Nothing. All was good

SVO
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them.

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

RIX
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: We went to Tallin by taxi 5 hour Air Baltic gave for voucher We are group of 8 frends

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
15t 15m
ti 6. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 30m
183 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 109 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
LHR
AMS
OK 5,6

Miinukset: The air conditioners fan was bad and they had to fix it in London which took over 40 minutes off travel time...we arrived much later than expected in Lagos

AMS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was fantastic, seats and entertainment was great. Very good food choices.

Miinukset: Everything was very good.

AMS
SFO
Erinomainen 8,3

Miinukset: We were allowed to choose our seats from SFO to Amsterdam but not for the return flight. I like to be able to choise my seats when I book the flight. Choosing seats 24 hours before is not convenient when traveling for the return trip.

EDI
AMS
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was great! The food was also much better than other airlines. And passing out whole bottles of water was much appreciated.

YYC
AMS
OK 4,3

Plussat: The crew was attentive and the seat at economy comfort was comfortable at the “ok” level. It needs much mor3 to be super comfortable. The plug for the headphones was a mess! It was NOT possible to watch a movie and hear the sound too! I gave up! Not a great offering for the extra dollars...

Miinukset: So many things! Starting with the way assistance in the airport is offered to travellers with mobility issues! This is an important issue that needs to be revisited and changes for better service to be made!

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LIS
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: The seat was good, and the crew was great.

Miinukset: Boarding at the gate, and not having to take the bus.

SKG
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: It was short.

OTP
MUC
OK 5,6

Plussat: In-flight crew was friendly, the food & beverages were OK and there were plenty of in-flight entertainment options.

Miinukset: They double charged the baggage fees: I prepaid in advance but upon checking in for the return flight the representative wasn't able to locate the appropriate information, although I had a printed copy of the confirmation email they sent. I had to pay for it again which is a lousy experience.

EWR
FRA
OK 4,6

Plussat: Flight was ontime

Miinukset: The boarding process ar newark is terrible, and the lady that was at the boarding gate was extremely unpolite with no service attitude at all - i have never seen before such a behavior

DEN
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was o.k.

la 29. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 15m
su 30. kesäk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
169 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 4 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: I liked the window seat.

Miinukset: They didn’t talk much about the landing card.

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Miinukset: 2 hr delay

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great.

Miinukset: Delay of almost 24 hours.

ke 3. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 00m
su 7. heinäk.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 20m
181 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 507 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

RIX
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!

RIX
TLL
OK 5,3

Plussat: Quick boarding, pleasant crew

Miinukset: Small propeller plane with very limited room, no in-flight service,

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
15t 15m
ti 6. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 30m
183 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 109 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
FCO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight crew was so friendly and the food was really good.

AMS
MSP
OK 5,6

Plussat: One crew member was very good but all were not very available or checking on people. I had a seat that I purchased and it was very hard to recline I only found out that it did if fact recline it the last hour to hour and a half of the trip! It was a difficult push back to get it to recline

Miinukset: If I knew how to recline my seat earlier. I did try several times

ORD
AMS
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was fantastic.

Miinukset: This was the most narrow airplane seat I’ve ever experienced. So uncomfortable.

AMS
EDI
OK 5,6

Plussat: Crew was friendly

Miinukset: Passenger who needed wheelchair assistance it took KLM 50 minutes to get him off plane which delayed our boarding. KLM not prepared to handle passengers with needs

CPT
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The space at my feet with the chair in front was a bit akward.

Miinukset: Not being seated next to small kids. Perhaps they should have a separate section? ;-)

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Super service. From gate in Frankfurt to Rome.

Miinukset: Communication on which luggage carousel our luggage was going to be on. The screen said, carousel 11 when in actuality, it was carousel 10. Very confusing...and caused me a delay. That’s the only frustration in the entire trip so far.

ORD
MUC
Keskiverto 2,0

Plussat: My luggage never arrived in Munich

ORD
MUC
Erinomainen 9,3

Plussat: Since I was traveling with a child we were borded first

Miinukset: The seats weren’t the most comfortable

TXL
MUC
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew very nice

Miinukset: Connecting flight time was half hour and at other side if airport- not fun at all. Barely made flight home

ZAG
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew

Miinukset: All great

ti 30. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 50m
to 8. elok.
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
139 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 510 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
OTP
MUC
OK 5,6

Plussat: In-flight crew was friendly, the food & beverages were OK and there were plenty of in-flight entertainment options.

Miinukset: They double charged the baggage fees: I prepaid in advance but upon checking in for the return flight the representative wasn't able to locate the appropriate information, although I had a printed copy of the confirmation email they sent. I had to pay for it again which is a lousy experience.

TPA
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Entertainment and food was good. Pilot kept good communication with passengers. Some of the inflight crew were nice and willing to help

Miinukset: Some flight attendants should show more willingness to assist and help passengers. Boarding was a bit messy plus they changed boarding gate last minute. Flight was delayed almost one hr

BLR
FRA
Hyvä 6,6

Plussat: crew onboard and food/entertaiment.

Miinukset: could do without the delays. transit time was reduced to less than an hour in Frankfurt because flight to Frankfurt was delayed by 45 mins. it is becoming very stressful to transit in FRA every time.

FRA
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: Flight was cancelled. Got rebooked and have changed gates 6 times and flight delayed due to no crew.

FRA
DEN
OK 5,2

Plussat: The crew was o.k.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.