DUB

Halvat lennot Dublin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
pe 30/6
pe 7/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Dublin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

68 €

Hyvä tarjous meno-paluu

263 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

216 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 7 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 36 %.
Lento Helsinki – Dublin
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja Dubliniin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Dublin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Dublin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Dublin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki-Vantaan lentoasema 216 € yhdensuuntainen - 240 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien kesäkuu ja heinäkuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on lokakuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dublin lentotarjoukset.
  • Dublin on yksi Irlannin suosituimmista kaupunkilomakohteista vuoden ympäri, mutta lentolippujen hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Halpojen Dublinin lentojen metsästäjien kannattaa etsiä lentoja varsinkin vuoden alkuun ja alkukeväälle, jolloin lentojen hinnat ovat erityisen edulliset. Talvisin irlantilaiskaupungin sää voi olla epävakainen, mutta halpoihin äkkilähtöihin Dubliniin kannattaa silti ehdottomasti tarttua. Historiallinen kaupunki on tunnelmallinen kohde vaikkapa viikonloppulomalle myös talviaikaan.
  • Helsinki-Vantaalta startanneet lennot ottaa vastaan Dublinin lentokenttä, Dublin Airport, jonka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometriä kaupungin pohjoiseen. Kätevän yhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoavat lentokenttäbussit, jotka liikennöivät kaupunkialueelle terminaaleista T1 ja T2. Linja-autolla matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Dublinin keskusta-alueelle lentomatkustajia vievät esimerkiksi Aircoach- ja AirlinkExpress-bussit, ja lentokenttäbussien matkalipun hinta on tyypillisesti noin 6–7 euroa. Oma bussilinja kannattaa valita majoitusalueen mukaan. Esimerkiksi Airlink 747 -bussi vie O’Connel Street -kadulle ja Temple Barin alueelle. Näiden alueiden tuntumassa sijaitsee suurin osa Dublinin hotelleista. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
  • Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan Dublinia ympäröiviä maalaismaisemia ja pieniä kyliä, lentokentältä kannattaa vuokrata auto. Vaikka julkiset kulkuyhteydet ovat Dublinissa hyvät, eikä auto ole kaupunkialueella tarpeen, maaseudulla liikkuminen onnistuu joustavimmin vuokra-autolla. Lentokentällä ovat edustettuina kaikki suurimmat kansainväliset autovuokrafirmat, ja niillä on asiakaspalvelupisteet terminaaleissa T1 ja T2. Terminaalissa 1 vuokrafirmat odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulassa, kun taas terminaalissa 2 vuokrapisteet voi löytää Multi-Storey Car Park -alueelta.
  • Irlanti on naapuriaan Iso-Britanniaa helpompi lentokohde sikäli, että maan valuutta on euro. Rahanvaihdosta tai vaihtokursseista ei siis tarvitse huolehtia ennen matkaa tai lentokentällä. Irlanti on EU-maa, mutta ei Schengen-valtio, joten suomalaismatkustajat tarvitsevat Dublinin lennoille virallisen henkilöllisyysdokumentin. Passi ei ole reissulla välttämättä tarpeen, sillä sen sijaan matkalle voi ottaa mukaan virallisen henkilökortin.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Dublin lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Dubliniin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28786 arvosteluun
75food
76entertainment
84crew
80overall
77comfort
80boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Varaa halvat Dublin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.9.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 55mHEL-DUB
13.9.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 10mDUB-HEL
139 €
5.10.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 30mHEL-DUB
8.10.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 20mDUB-HEL
147 €
15.8.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 50mHEL-DUB
29.8.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 15mDUB-HEL
155 €
12.6.ma
1 välilaskuRyanair
19t 10mHEL-DUB
19.6.ma
2 välilaskuaRyanair
16t 35mDUB-HEL
157 €
6.9.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 55mHEL-DUB
13.9.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 50mDUB-HEL
162 €
12.6.ma
1 välilaskuRyanair
19t 10mHEL-DUB
19.6.ma
2 välilaskuaRyanair
16t 35mDUB-HEL
165 €
15.8.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 10mHEL-DUB
29.8.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mDUB-HEL
166 €
24.6.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mHEL-DUB
28.6.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 10mDUB-HEL
167 €
21.11.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
16t 20mHEL-DUB
25.11.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
15t 50mDUB-HEL
170 €
12.6.ma
2 välilaskuaRyanair
27t 30mHEL-DUB
19.6.ma
2 välilaskuaRyanair
18t 10mDUB-HEL
173 €
24.6.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mHEL-DUB
28.6.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 20mDUB-HEL
174 €
5.10.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 40mHEL-DUB
8.10.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 20mDUB-HEL
179 €
25.6.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
17t 15mHEL-DUB
28.6.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
10t 10mDUB-HEL
181 €
12.6.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 45mHEL-DUB
19.6.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 15mDUB-HEL
186 €
21.11.ti
suora lentoFinnair
3t 25mHEL-DUB
25.11.la
suora lentoFinnair
3t 00mDUB-HEL
187 €
12.6.ma
2 välilaskuaRyanair
27t 30mHEL-DUB
19.6.ma
2 välilaskuaRyanair
16t 35mDUB-HEL
190 €
22.9.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 40mHEL-DUB
25.9.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
10t 25mDUB-HEL
191 €
12.6.ma
2 välilaskuaRyanair
27t 30mHEL-DUB
19.6.ma
2 välilaskuaRyanair
16t 35mDUB-HEL
193 €
14.8.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 50mHEL-DUB
19.8.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
13t 35mDUB-HEL
208 €
16.11.to
2 välilaskuaLufthansa
12t 00mHEL-DUB
21.1.su
1 välilaskuLufthansa
6t 10mDUB-HEL
228 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

16.11.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
5t 25mHEL-DUB
68 €
31.7.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
23t 55mHEL-DUB
71 €
31.7.ma
2 välilaskuaRyanair
17t 50mHEL-DUB
75 €
21.8.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 35mHEL-DUB
77 €
1.10.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 00mHEL-DUB
77 €
14.8.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 20mHEL-DUB
78 €
14.8.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 50mHEL-DUB
79 €
23.7.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 40mHEL-DUB
82 €
17.8.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 50mHEL-DUB
83 €
1.10.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 25mHEL-DUB
85 €
24.7.ma
2 välilaskuaRyanair
22t 40mHEL-DUB
91 €
30.6.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 50mHEL-DUB
92 €
30.6.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 15mHEL-DUB
94 €
24.7.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
23t 55mHEL-DUB
95 €
22.8.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 50mHEL-DUB
101 €
1.10.su
suora lentoFinnair
3t 15mHEL-DUB
103 €
17.6.la
1 välilaskuRyanair
10t 50mHEL-DUB
117 €
15.11.ke
suora lentoFinnair
3t 20mHEL-DUB
120 €
16.11.to
suora lentoFinnair
3t 25mHEL-DUB
130 €
6.6.ti
1 välilaskuairBaltic
13t 10mHEL-DUB
166 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

24.6.la
suora lentoRyanair
0t 55mKIR-DUB
8.7.la
suora lentoRyanair
0t 55mDUB-KIR
40 €
21.7.pe
1 välilaskuBritish Airways
6t 10mORK-DUB
23.7.su
1 välilaskuBritish Airways
4t 10mDUB-ORK
332 €
22.6.to
1 välilaskuBritish Airways
4t 40mORK-DUB
7.7.pe
1 välilaskuBritish Airways
5t 50mDUB-ORK
407 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Dublin

Matkakohde:

Dublin (DUB)Irlanti

Tarjouksia paluulennolle:

Dublin - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

118 €
410 €
1062 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Dublin.

Selaa matkakohteita:

118 €