Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dublinin lentoasema (DUB)

Vertaa lentoliput kohteeseen Dublinin lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Dublinin lentoasema lentotiedot

Lento saapuu Dublinin lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 117 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Norwegian Air International, SAS, KLM, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dublinin lentoasema

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Dublinin lentoasema? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Dublinin lentoasema seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 92 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dublinin lentoasema on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dublinin lentoasema lentotarjoukset.
Dublin on yksi Irlannin suosituimmista kaupunkilomakohteista vuoden ympäri, mutta lentolippujen hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Halpojen Dublinin lentojen metsästäjien kannattaa etsiä lentoja varsinkin vuoden alkuun ja alkukeväälle, jolloin lentojen hinnat ovat erityisen edulliset. Talvisin irlantilaiskaupungin sää voi olla epävakainen, mutta halpoihin äkkilähtöihin Dubliniin kannattaa silti ehdottomasti tarttua. Historiallinen kaupunki on tunnelmallinen kohde vaikkapa viikonloppulomalle myös talviaikaan.
Helsinki-Vantaalta startanneet lennot ottaa vastaan Dublinin lentokenttä, Dublin Airport, jonka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometriä kaupungin pohjoiseen. Kätevän yhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoavat lentokenttäbussit, jotka liikennöivät kaupunkialueelle terminaaleista T1 ja T2. Linja-autolla matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Dublinin keskusta-alueelle lentomatkustajia vievät esimerkiksi Aircoach- ja AirlinkExpress-bussit, ja lentokenttäbussien matkalipun hinta on tyypillisesti noin 6–7 euroa. Oma bussilinja kannattaa valita majoitusalueen mukaan. Esimerkiksi Airlink 747 -bussi vie O’Connel Street -kadulle ja Temple Barin alueelle. Näiden alueiden tuntumassa sijaitsee suurin osa Dublinin hotelleista. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan Dublinia ympäröiviä maalaismaisemia ja pieniä kyliä, lentokentältä kannattaa vuokrata auto. Vaikka julkiset kulkuyhteydet ovat Dublinissa hyvät, eikä auto ole kaupunkialueella tarpeen, maaseudulla liikkuminen onnistuu joustavimmin vuokra-autolla. Lentokentällä ovat edustettuina kaikki suurimmat kansainväliset autovuokrafirmat, ja niillä on asiakaspalvelupisteet terminaaleissa T1 ja T2. Terminaalissa 1 vuokrafirmat odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulassa, kun taas terminaalissa 2 vuokrapisteet voi löytää Multi-Storey Car Park -alueelta.
Irlanti on naapuriaan Iso-Britanniaa helpompi lentokohde sikäli, että maan valuutta on euro. Rahanvaihdosta tai vaihtokursseista ei siis tarvitse huolehtia ennen matkaa tai lentokentällä. Irlanti on EU-maa, mutta ei Schengen-valtio, joten suomalaismatkustajat tarvitsevat Dublinin lennoille virallisen henkilöllisyysdokumentin. Passi ei ole reissulla välttämättä tarpeen, sillä sen sijaan matkalle voi ottaa mukaan virallisen henkilökortin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dublinin lentoasema lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Dublinin lentoasema?

Halvin lentolippu kohteeseen Dublinin lentoasema paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 117 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Dublinin lentoasema. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Dublinin lentoasema ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 433 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublinin lentoasema?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten paikkaan Dublinin lentoasema. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dublinin lentoasema on Dublin keskustasta ?

Dublinin lentoasema Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Dublin keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Dubliniin maksavat?

Dublinin lentolippujen hinnat vaihtelevat riippuen esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä. Kesän ja joulukuun lennot ovat yleensä kalleimmasta päästä, kun taas halvimmin lentoliput saa normaalisti vuoden ensimmäisille kuukausille ja syksylle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, välilaskulliset lennot voi saada Dubliniin yleensä edullisemmin kuin suorat lennot. Vertaile hintoja KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit säätää etsimillesi lennoille maksimihinnan. Lentoja kannattaa vertailla eri viikonpäivinä ja kellonaikoina, koska tarkalla lentoajalla on vaikutusta lennon hintaan. Halpalentoyhtiöillä ja perinteisten lentoyhtiöiden halvimmilla lipputyypeillä lentävien kannattaa tarkistaa myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrä. Käsimatkatavara kuuluu lennon hintaan aina, mutta ruumaan laitettavasta matkatavarasta voit joutua maksamaan lisämaksun.

Kuinka kauan lento Dubliniin kestää?

Dublinin lennon kesto riippuu valitusta reitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Dublinin lentokentälle kestävät noin 3 tuntia ja 10 minuuttia. Yhden välilaskun reiteillä matka-aika pitenee ainakin 4 tuntiin ja 30 minuuttiin. Normaalisti välilaskullisten lentojen kesto on vähintään noin 5–6 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Suorin lennoin Helsingistä Dubliniin lentää suomalainen Finnair, joka liikennöi irlantilaiskaupunkiin parhaimmillaan noin kuusi kertaa viikossa. Muut lentoreitit Helsingistä Dubliniin kulkevat vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Dubliniin operoivat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic ja brittiläinen British Airways. Dublinin yhden välilaskun lennoilla halpalentoyhtiöiden ja perinteisten lentoyhtiöiden hintaerot eivät ole yleensä kovin suuria, eli vertaile lentohintoja ja palveluita tarkkaan. Low cost -lentoyhtiöillä kaikista palveluista joutuu yleensä maksamaan erikseen, kun taas perinteisillä lentoyhtiöillä, esimerkiksi Lufthansalla, lennon hintaan voi kuulua juoma- ja ruokatarjoilua. Tarkista myös, täytyykö ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksaa lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dublinia?

Dublinin aluetta palvelee kaupungin oma lentokenttä, Dublin Airport. Irlannin saaren suurin lentokenttä on liikenteeltään vilkas, sillä se on esimerkiksi halpalentoyhtiö Ryanairin ja Irlannin kansallisen lentoyhtiön Aer Lingusin lentoliikenteen tukikohta. Noin 10 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2.

Varaa halvat Dublinin lentoasema lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Oulu
317 €
vain
317 €
Helsinki
117 €
vain
117 €
Matkakohde
Dublin
117 €
vain
117 €
ma 12. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
to 22. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
117 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
VCE
Erinomainen 9,3

1.5 hour flight, on time and all that one should expect from a good airline.

DEN
MUC
Erinomainen 8,6

The crew & service on our Denver to Munich flight were incredible. Courteous, professional & fun. A crew like this makes flying a pleasure.

The seats in economy on the A-350 were a horror show. Couldn't have made them more uncomfortable if they tried. It seems with each new model Airbus puts out the seats regress to more medieval technology.

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

MUC
KRK
Hyvä 6,6

Flight crew and airport crew very helpful ,

Due to delay in LA, was rescheduled to later flight which was also delayed

MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

ti 29. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
pe 8. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 10m
119 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 18. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 20. tammikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 55m
129 €
Matka: 3 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

ke 14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 25m
to 15. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
139 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 576 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
EWR
ARN
Erinomainen 10,0

The airplane clean ,Food good etc.

MUC
ARN
Keskiverto 3,6

We were late and my impression is that the crew is not well organized and costed the delay.

ARN
LAX
Hyvä 7,6

On time

Nothing

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Loved the service. Nice small plane. Very easy boarding. This is a quick inter-city flight. The plane is small and agile. It did some pretty nimble turns and sharp banking that might be a little too exciting for some.

CPH
ARN
OK 5,6

On time

Nothing

pe 2. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
20t 30m
su 4. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 50m
201 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 352 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
WAW
Hyvä 7,0

Snooth and efficiënt with a KLM service

No entertainment

AMS
SFO
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
GDN
Hyvä 7,6

The flight to Gdansk took off and arrived on-time and the staff were professional.

The flight to Amsterdam from Gdansk was late and I had to RUN to the connecting gate. 50 minutes is NOT ENOUGH time to go through passport control.

AMS
DEL
Keskiverto 3,0

Food had only vegetarian choices. No charging place and ambiance was noisy

AMS
LIS
OK 5,6

The seats seemed to have more space on this plane which was nice.

It felt strange that the crew members completely skipped over me when serving lunch and drinks. At least something as basic as water should be given to all passengers.

ma 12. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
to 22. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
117 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FCO
MUC
Erinomainen 10,0

I was on exit place so there were a lot of room space. Flight was only 1 hour.

MUC
KRK
Hyvä 6,6

Flight crew and airport crew very helpful ,

Due to delay in LA, was rescheduled to later flight which was also delayed

ORD
MUC
OK 5,6

We had reserved a gluten free meal for my wife. When I went to check in it was gone from our reservation. The crew attempted to put something together so she would have food to eat but the response from their customer support team on the phone was not great. I recommend verifying all meals twice before 48 hours out. On a 7+ hour flight this is not fun.

LAX
MUC
Hyvä 7,3

Flight crew and airport crew very helpful

4 hrs delayed which delayed my whole trip over 6 hrs

FRA
SFO
Hyvä 7,3

Glad that i was able to secure a seat in the emergency exit row (row 70)

Wow, I am not a heavy woman, I wear a size large but I am not in the least obese, just tall and not skinny. The seat width was ridiculously tight! I have NEVER experienced such discomfort in a Emergency Row seat!

ti 29. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
pe 8. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 10m
119 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 18. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 20. tammikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 55m
129 €
Matka: 3 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

to 15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
ti 20. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
117 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

DEN
MUC
Erinomainen 8,6

The crew & service on our Denver to Munich flight were incredible. Courteous, professional & fun. A crew like this makes flying a pleasure.

The seats in economy on the A-350 were a horror show. Couldn't have made them more uncomfortable if they tried. It seems with each new model Airbus puts out the seats regress to more medieval technology.

ORD
MUC
OK 5,6

We had reserved a gluten free meal for my wife. When I went to check in it was gone from our reservation. The crew attempted to put something together so she would have food to eat but the response from their customer support team on the phone was not great. I recommend verifying all meals twice before 48 hours out. On a 7+ hour flight this is not fun.

CMN
FRA
Hyvä 7,0

We were able to upgrade to a business class seat (row 1) just 2 days before the flight since we had put in a bid a month before to do so if it was accepted. Honestly, the seat DID NOT EVEN RECLINE, NOR DID IT FEEL VERY SPACIOUS! I felt very taken advantage of to only have access to that part of the plane giving us more leg room for $200 upgrade for each seat. When does a Business Class seat NOT recline??? At least my flight attendant was kind enough suggesting that I let the airline know about my unhappy experience.

FCO
MUC
Erinomainen 10,0

I was on exit place so there were a lot of room space. Flight was only 1 hour.

to 31. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
pe 8. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 10m
119 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 25m
to 15. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
139 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 576 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
KRN
ARN
Erinomainen 10,0

The stand was really kind.

ARN
HEL
Erinomainen 8,6

No problems. I was satisfied

CPH
EWR
Hyvä 6,6

Beautiful airport, nice merchandise and merchants.flights on time.

In Copenhagen I left my iphone in the bin during security check. Half an hour later i heard my name on P.A. system. The message was muffled and never repeated. I ran in circles trying to retrieve my phone and I got very poor assistance. I had to be deboarded an boarded again and barely made my flight. I was misinformed several times and ran around the airport with my hand luggage like a chicken without a head. Why wasn’t it brought to my gate? They had my info.

ARN
LAX
Hyvä 7,6

On time

Nothing

CPH
BOS
Hyvä 6,0

Planes are newish and comfortable. Decent amount of room in economy. Very good entertainment system with a not of great Nordic content (Swedish, Danish and Norwegian movies) Food was pretty good for an airplane. The service is excellent. I slept through the meal service, but they still made it a point to get me a meal when I woke up. Old fashioned tea and coffee service, with a steward going up and down the aisles with proper tea and coffee pots. Very professional, a high end feel to everything.

to 15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
ti 20. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
117 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
JFK
MUC
Erinomainen 10,0

I like my trip - good service, good food (vine, whiskey :-) )

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

LAX
MUC
Hyvä 7,3

Flight crew and airport crew very helpful

4 hrs delayed which delayed my whole trip over 6 hrs

MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

CMN
FRA
Hyvä 7,0

We were able to upgrade to a business class seat (row 1) just 2 days before the flight since we had put in a bid a month before to do so if it was accepted. Honestly, the seat DID NOT EVEN RECLINE, NOR DID IT FEEL VERY SPACIOUS! I felt very taken advantage of to only have access to that part of the plane giving us more leg room for $200 upgrade for each seat. When does a Business Class seat NOT recline??? At least my flight attendant was kind enough suggesting that I let the airline know about my unhappy experience.

pe 16. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 18. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 05m
130 €
Matka: 3 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

to 31. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 15m
pe 8. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 10m
119 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 17. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 25m
ke 21. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
117 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

ORD
MUC
OK 5,6

We had reserved a gluten free meal for my wife. When I went to check in it was gone from our reservation. The crew attempted to put something together so she would have food to eat but the response from their customer support team on the phone was not great. I recommend verifying all meals twice before 48 hours out. On a 7+ hour flight this is not fun.

MUC
KRK
Hyvä 6,6

Flight crew and airport crew very helpful ,

Due to delay in LA, was rescheduled to later flight which was also delayed

FCO
MUC
Erinomainen 10,0

I was on exit place so there were a lot of room space. Flight was only 1 hour.

FRA
VCE
Erinomainen 9,3

1.5 hour flight, on time and all that one should expect from a good airline.

pe 19. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
24t 25m
ma 22. huhtikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
142 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 576 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
MUC
ARN
Keskiverto 3,6

We were late and my impression is that the crew is not well organized and costed the delay.

CPH
EWR
Hyvä 6,6

Beautiful airport, nice merchandise and merchants.flights on time.

In Copenhagen I left my iphone in the bin during security check. Half an hour later i heard my name on P.A. system. The message was muffled and never repeated. I ran in circles trying to retrieve my phone and I got very poor assistance. I had to be deboarded an boarded again and barely made my flight. I was misinformed several times and ran around the airport with my hand luggage like a chicken without a head. Why wasn’t it brought to my gate? They had my info.

CPH
ARN
OK 5,6

On time

Nothing

KRN
ARN
Erinomainen 10,0

The stand was really kind.

CPH
BOS
Hyvä 6,0

Planes are newish and comfortable. Decent amount of room in economy. Very good entertainment system with a not of great Nordic content (Swedish, Danish and Norwegian movies) Food was pretty good for an airplane. The service is excellent. I slept through the meal service, but they still made it a point to get me a meal when I woke up. Old fashioned tea and coffee service, with a steward going up and down the aisles with proper tea and coffee pots. Very professional, a high end feel to everything.

pe 16. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 18. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 05m
130 €
Matka: 3 päivää
9,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

ma 17. joulukuuta
OUL
Oulu
DUB
Dublin
10t 35m
pe 4. tammikuuta
DUB
Dublin
OUL
Oulu
13t 55m
317 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 210 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ICN
HEL
Hyvä 7,3

The food wasn’t good and it would be great if they had pasta or some vegetarian option.

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Hi enjoy the trip

No complaints

DUB
HEL
OK 4,6

Boarding was ok in Dublin, even though they habitually use one of the poor gates with inadequate seating and entry to the plane from the tarmac, not via a bridge. queing and check in were well managed however.

Disembarked at Helsinki unto a bus. Despite landing roughly on time, this antiquated procedure effectively made the flight 20 mins late, as that’s when the passengers got to the terminal.

AMS
HEL
Hyvä 7,6

I will recommend to my friends and families.

ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Very enjoyable

I have no complaints

su 3. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
pe 8. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 10m
119 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 17. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 25m
ke 21. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
117 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

CMN
FRA
Hyvä 7,0

We were able to upgrade to a business class seat (row 1) just 2 days before the flight since we had put in a bid a month before to do so if it was accepted. Honestly, the seat DID NOT EVEN RECLINE, NOR DID IT FEEL VERY SPACIOUS! I felt very taken advantage of to only have access to that part of the plane giving us more leg room for $200 upgrade for each seat. When does a Business Class seat NOT recline??? At least my flight attendant was kind enough suggesting that I let the airline know about my unhappy experience.

LAX
MUC
Hyvä 7,3

Flight crew and airport crew very helpful

4 hrs delayed which delayed my whole trip over 6 hrs

MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

MUC
KRK
Hyvä 6,6

Flight crew and airport crew very helpful ,

Due to delay in LA, was rescheduled to later flight which was also delayed

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta