Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot

SAW

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen alk. 58 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Sabiha Gokcen, jonka lähtöpäivä on 17.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 10/5
pe 17/5

Vertaa lentolippuja kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Istanbuliin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Istanbuliin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 46 929 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Sabiha Gokcen

Seuraavassa on muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Sabiha Gokcen, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:55 - 14:40SAW-HEL
3t 45msuora lento
144 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
to 25. huhti - to 2. Touko
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
145 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ti 30. huhti - ke 8. Touko
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:55 - 14:40SAW-HEL
3t 45msuora lento
153 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
to 25. huhti - to 2. Touko
15:25 - 19:05HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:35 - 14:20SAW-HEL
3t 45msuora lento
176 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ma 7. loka - pe 11. loka
14:35 - 18:15HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:55 - 14:40SAW-HEL
3t 45msuora lento
177 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ke 1. Touko - to 2. Touko
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:35 - 14:20SAW-HEL
3t 45msuora lento
178 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
la 20. huhti - pe 3. Touko
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
10:55 - 14:40SAW-HEL
3t 45msuora lento
180 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
su 12. Touko - to 23. Touko
14:35 - 18:15HEL-SAW
3t 40msuora lento
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
182 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ke 24. huhti - ke 1. Touko
07:15 - 21:15HEL-SAW
14t 00m1 välilasku
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
196 €
Etsi tarjous
ti 30. huhti - ke 8. Touko
13:55 - 21:00HEL-SAW
7t 05m1 välilasku
12:40 - 00:15SAW-HEL
11t 35m1 välilasku
523 €KLM
Etsi tarjous
ke 12. kesä - ti 18. kesä

Lennot Sabiha Gokcen - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Sabiha Gokcen, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin päivä lentää Istanbuliin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Istanbuliin on perjantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 239 €. Toisaalta kallein lentopäivä on maanantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 302 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttäIstanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on syyskuu, jossa liput maksavat keskimäärin 214 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat heinäkuu ja kesäkuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Suomesta on 375 € ja 337 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on syyskuu, jolloin keskihinta on 214 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Keskihinta kaikille lennoille Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on yleensä iltapäivällä lentojen maksaessa keskimäärin247 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on yleensä aamulla, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 408 €.

Mikä on hyvä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja ]Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, 25 % käyttäjistämme löysi lippujaIstanbul Sabiha Gokcen lentokenttä korkeintaan seuraavilla hinnoilla:Helsinki 150 € yhdensuuntainen - 288 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 76 päivää ennen lähtöä.

Kuinka pitkä on lento Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Lentosi kesto Istanbuliin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituin reitti Istanbuliin KAYAK-sivustolla on Helsingistä, ja lentoaika on 3t 40m.

Kuinka monta suoraa lentoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on joka päivä?

Joka päivä on noin 1 suoraa lentoa Suomen Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 100 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on viikottain?

Viikoittain on noin 6 suoraa lentoa Suomen Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Yleisin lähtöpäivä on lauantai, ja 17 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä. Sen sijaan löytyy 6 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Helsinki.

How many cities have direct flights to Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

From Suomesta, there are direct flights to Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä from 1 city. This city is Helsinki and there are 6 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

58 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 1%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 23 %.
Lento Helsinki – Istanbul Sabiha Gokcen

Milloin varata lentoja Sabiha Gokcen

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajat Sabiha Gokcen viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Tiedot koskevat lentoja Istanbuliin sijaintisi perusteella. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Istanbul Sabiha Gokcen lentojen varaaminen

 • Kuinka kaukana kenttä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä on Istanbul keskustasta?

  Kohteen Istanbul ja kentän Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä välinen etäisyys on 32 km.

 • Kuinka paljon maksaa lento Istanbuliin?

  Lento Istanbuliin maksaa keskimäärin 300 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 94 € ja se oli lähdöille kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kentälle Istanbul Sabiha Gokcen.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää Istanbul Sabiha Gokcen ja sieltä takaisin eri lentoyhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Istanbul Sabiha Gokcen lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Sabiha Gokcen, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Suomi kentälle Istanbul Sabiha Gokcen

maanantaina

Air Arabia,Air Arabia Maroc,Azerbaijan Airlines, +22 lisää

Air Arabia,Air Arabia Maroc, +23 lisää

tiistaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +24 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +25 lisää

keskiviikkona

Air Arabia,Air Arabia Maroc,Azerbaijan Airlines, +24 lisää

Air Arabia,Air Arabia Maroc, +25 lisää

torstaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Maroc, +22 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +23 lisää

perjantaina

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi,Air Arabia Maroc, +26 lisää

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +27 lisää

lauantaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +23 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +24 lisää

sunnuntaina

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi,Air Arabia Maroc, +27 lisää

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +28 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Istanbul Sabiha Gokcen kentälle Suomi

maanantaina

Air Arabia,Air Arabia Maroc,Azerbaijan Airlines, +22 lisää

Air Arabia,Air Arabia Maroc, +23 lisää

tiistaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +24 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +25 lisää

keskiviikkona

Air Arabia,Air Arabia Maroc,Azerbaijan Airlines, +24 lisää

Air Arabia,Air Arabia Maroc, +25 lisää

torstaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Maroc, +22 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +23 lisää

perjantaina

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi,Air Arabia Maroc, +26 lisää

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +27 lisää

lauantaina

Air Arabia,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +23 lisää

Air Arabia,Air Arabia, +24 lisää

sunnuntaina

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi,Air Arabia Maroc, +27 lisää

Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +28 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Varaa halvat Istanbulin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Istanbuliin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
25.4.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
2.5.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
144 €
30.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
8.5.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
145 €
25.4.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
2.5.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
153 €
7.10.ma
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
11.10.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
176 €
1.5.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
2.5.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
177 €
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
3.5.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
178 €
12.5.su
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
23.5.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
180 €
24.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
1.5.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
182 €
30.4.ti
1 välilasku
14t 00mHEL-SAW
8.5.ke
suora lento
3t 45mSAW-HEL
196 €
12.6.ke
1 välilaskuKLM
7t 05mHEL-SAW
18.6.ti
1 välilaskuKLM
11t 35mSAW-HEL
523 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Istanbuliin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
17.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
58 €
17.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
62 €
24.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
69 €
30.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
71 €
30.4.ti
1 välilasku
14t 00mHEL-SAW
110 €
30.4.ti
1 välilasku
14t 00mHEL-SAW
112 €
24.5.pe
1 välilaskuKLM
10t 10mHEL-SAW
327 €
19.5.su
1 välilaskuKLM
7t 05mHEL-SAW
458 €
6.9.pe
2 välilaskuaQatar Airways
39t 40mHEL-SAW
856 €
17.5.pe
2 välilaskuaQatar Airways
42t 20mHEL-SAW
914 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

21.4.su
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
29.4.ma
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
44 €
26.4.pe
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
29.4.ma
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
45 €
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
27.4.la
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
48 €
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
25.4.to
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
49 €
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
24.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
51 €
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
26.4.pe
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
52 €
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
54 €
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
23.4.ti
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
55 €
25.4.to
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mAYT-SAW
25.4.to
suora lentoPegasus Airlines
1t 20mSAW-AYT
58 €
25.4.to
suora lento
1t 55mTZX-SAW
28.4.su
Useita kohteita
23t 00mSAW-TZX
151 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Sabiha Gokcen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Istanbuliin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
11.4.to
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
149 €
12.4.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
162 €
10.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
17.4.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
168 €
14.4.su
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
20.4.la
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
188 €
12.4.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 40mHEL-SAW
19.4.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
202 €
14.4.su
suora lento
3t 40mHEL-SAW
18.4.to
Useita kohteita
25t 15mSAW-HEL
238 €
10.4.ke
suora lento
3t 40mHEL-SAW
17.4.ke
Useita kohteita
8t 15mSAW-HEL
246 €
14.4.su
Useita kohteitaKLM
7t 05mHEL-SAW
24.4.ke
Useita kohteitaKLM
11t 35mSAW-HEL
879 €
14.4.su
Useita kohteitaKLM
14t 00mHEL-SAW
24.4.ke
Useita kohteitaKLM
8t 35mSAW-HEL
889 €
12.4.pe
Useita kohteitaQatar Airways
12t 45mHEL-SAW
20.4.la
Useita kohteitaQatar Airways
19t 10mSAW-HEL
3232 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Istanbul Sabiha Gokcen

Matkakohde:

Istanbul Sabiha Gokcen (SAW)Turkki

Tarjouksia paluulennolle:

Istanbul Sabiha Gokcen - Suomi

Matkustamoluokat:

187 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Istanbul Sabiha Gokcen.