Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat (IST)

Vertaa lentoliput kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 133 €
Lentoyhtiöt KLM, Ukraine Intl Air, Lufthansa, Pobeda, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat on syyskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Istanbul on eläväinen kaupunkilomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Lentojen hinnat kaupunkiin ovat melko edullisia ympäri vuoden, joten äkkilähdönkin voi napata kaupunkiin kohtuulliseen hintaan lähes milloin tahansa. Hieman keskimääräistä kalliimpia lennot ovat kesäkuukausina ja jouluna, mutta pelkät lennot voi saada näillekin kuukausille helposti halvalla. Majoituspalveluiden hintataso tosin jonkin verran nousee suosittujen lomakuukausien aikana.
Istanbulia, noin 14,8 miljoonan asukkaan metropolia, palvelee kaksi lentokenttää. Lentokentistä suurin on Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema (İstanbul Atatürk Havalimanı), joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Budjettimatkailijoiden ja rennolla aikataululla reissaavien kannattaa ottaa lentokentältä keskustaan metro. Metromatka on pitkähkö – esimerkiksi matkailijoiden suosimalle Taksimin alueella matka kestää noin 45 minuuttia – mutta edullisen hinnan ansiosta metromatka voi olla vaivan arvoinen. Metromatka keskustaan maksaa noin 4 Turkin liiraa (noin 0,75 euroa). Metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä saapuvien lentojen terminaalista, ja reittivaihtoehtoja on metroon suuntaavilla monia. Taksimiin suuntaavien on vaihdettava metrosta funikulaariin eli kiskoköysirataan Zeytinburnu- tai Aksaray-asemalla. Metroa helpompi vaihtoehto on napata lentokentältä taksi, ja lentoasemalta liikennöivät myös linja-autot. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Osa Istanbulin lennoista laskeutuu kaupungin toiselle lentokentälle, joka on nimeltään Sabiha Gökçenin lentoasema (Sabiha Gökçen Havalimanı). Lentoasema sijaitsee lähes 50 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Lentokentältä Taksimin alueella suuntaavilla on monia vaihtoehtoja kulkuvälineiden suhteen, ja esimerkiksi shuttle-bussit liikennöivät Sabiha Gökçenin lentoasemalta Taksimiin tunnin välein. Matka kestää noin tunnin, ja matkan hinta on noin 15 liiraa (noin 2,80 euroa). (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Mikäli haluat kokea Istanbulissa normaalista poikkeavan lentokenttämatkan, valitse kulkuvälineeksesi vesibussi. Esimerkiksi Sabiha Gökçenin lentoasemalta voit ottaa ensin shuttle-bussin Kadıköyn pysäkille ja jatkaa matkaa Kabatasiin vesibussilla. Kabatasista Taksimiin pääsee kätevästi raitiovaunulla. Laivamatkan kesto on noin 20 minuuttia. Vesibussimatka ja paikallisliikenteen bussimatkat maksetaan aina Istanbul Card -matkakortilla, jonka voit ostaa IETT:n kioskeista bussiasemilta ja -pysäkeiltä. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Turkkiin matkaavan kannattaa muistaa, että matkatavaroihin on pakattava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 27m

Mikä on halvin lento kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 133 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 301 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteesta Suomi, Turkish Airlines ja SAS lentävät eniten kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Turkish Airlines & SAS lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat on Istanbul keskustasta ?

Ataturk ja muut lentoasemat Lentokenttä on 15 kilometriä päässä kohteen Istanbul keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Istanbuliin maksavat?

Lentoliput Istanbuliin voi saada melko edullisesti vuoden ympäri. Vaikka hinnat kohoavat hieman suosituimpina matkustussesonkeina eli kesällä ja joulunaikaan, eivät muutokset ole radikaaleja. Suosittunakin lomakuukautena voit lentää Istanbuliin halvalla, etenkin jos varaat lentosi hyvissä ajoin. Erilaisia lentoreittejä ja niiden hintoja voit vertailla helposti KAYAKin lentohaun avulla. Merkkaa lentohakukoneeseen esimerkiksi sopiva hintakatto ja muut tärkeät lentokriteerit, ja KAYAKin lentohakupalvelu etsii toiveisiisi sopivat lennot. Mikäli matkustat viikonloppulomaa pidemmälle matkalle, tarkista montako ruumaan kirjattavaa matkatavaraa lentosi hintaan kuuluu. Halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä kuulu ruumaan kirjattavat matkatavarat, mutta matkalaukkuja voi lisätä varaukseen lisämaksusta.

Kuinka kauan lento Istanbuliin kestää?

Lentojen kesto Helsingistä Istanbuliin vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla matka-aika on noin 3 tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli lennät turkkilaiskaupunkiin yhden vaihtokentän kautta, lennon kesto venyy ainakin noin 5 tuntiin ja 30 minuuttiin. Erilaisia lentoreittejä Istanbuliin voit vertailla KAYAKin lentohaussa.

Voiko Istanbuliin lentää suoraan?

Istanbuliin voi lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja suoria lentoreittejä tarjoavat turkkilainen Turkish Airlines ja skandinaavinen SAS. Kumpikin lentoyhtiö tunnetaan laadukkaista lennoistaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Istanbuliin?

Suoria lentoja liikennöivien Turkish Airlinesin ja SAS:n lisäksi Istanbuliin operoivat vaihtokenttien kautta esimerkiksi venäläinen Aeroflot, ukrainalainen Ukraine International Airlines ja kreikkalainen Aegean Airlines. Lentoyhtiötä valitessa muista kiinnittää huomiota paitsi lentojen hintoihin, myös lentohintaan sisältyviin matkatavaroihin ja palveluihin.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Istanbulia?

Istanbulia palvelee kaksi lentokenttää: Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema (İstanbul Atatürk Havalimanı) ja Sabiha Gökçenin lentoasema (Sabiha Gökçen Havalimanı). Näistä kahdesta suurempi on Istanbul-Atatürkin lentokenttä, joka myös sijaitsee lähempänä Istanbulin keskustaa. Kummaltakin kentältä on kuitenkin hyvät joukkoliikenneyhteydet Istanbulin ydinalueille.

Varaa halvat Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
133 €
vain
133 €
Matkakohde
Istanbul
133 €
vain
133 €
ti 20. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 55m
ke 5. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
133 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 358 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
WAW
Hyvä 7,0

Snooth and efficiënt with a KLM service

No entertainment

MUC
AMS
OK 5,6

Comfort was better than on the previous Dash-8. Food was OK.

Despised the cold temperature and cold draft in world business even with all vents shut off...gave me a head cold. Boarding was disorganized. There was no sense of direction; ergo, everyone was jumping in.

AMS
SFO
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

WAW
AMS
Erinomainen 8,6

The attention and service!! Excellent. It was my birthday and KLM the head purser surprised me with 2 bottles of bubbles and a handwritten birthday card KlM and the crew of this flight thank you very much !

Nothing to say

pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
su 16. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
147 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
ODS
KBP
Keskiverto 2,0

Nothing! It was terrible

Service. FOOD IT WAS SO DIRTY! FLY ATTENDANTS DIDN'T DO ANYTHING ! FOR 10 HOURS OF FLIGHT THEY DID NOT OFFER EVEN WATER You have to look FOR them They're was sitting and reading books Never ever again I will fly by this airline I forgot TO mention about extra money for seats and check in

ODS
KBP
Hyvä 6,0

All baggage cost 60 E at the airport. No food at all

TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Hello, when I bought the ticket I took special care that it includes luggage fees, both hand and in plane suitcase. But when I arrived departure desk in TLV they charged me both laggage fee and also boarding pass fee on the amount of almost 90$!! This is a disgrace. Please refaid this. On top it was not mentioned anywhere that this flight is not included food.

KBP
JFK
Hyvä 6,0

Crew, hospitality, proffesionalism.

Tiny seets, unfitted to any growed man, absolutely ridiculous. Stuff on registration desc are rude and not interested to your needs.

KBP
ODS
Erinomainen 10,0

Everything went smoothly and no problems.

la 15. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
36t 10m
su 23. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
203 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 14. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 25m
su 23. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
211 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 424 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
ATL
Erinomainen 10,0

Timely departure and arrival. Friendly and effect I’ve staff. Despite close connection in Frankfurt, luggage made it with me to Atlanta.

Classical music selection was extremely limited. Complementary headphones were inferior to the point of being useless. I could understand only a small amount of the dialogue until I switched to my own earphones.

NAP
MUC
Erinomainen 8,0

Plenty of food

TXL
FRA
Erinomainen 10,0

Departure and arrival were timely, staff was courteous and helpfull.

OTP
FRA
Hyvä 7,6

terrible experience - hidden fees for 1st checked baggage travelocity messed up on their site when the ticket was purchased when in fact the person that travels needs to pay to check in the luggage

MUC
ORD
Hyvä 7,0

Flight attendants Was nice and friendly, I do like theirs Sevice .

ti 23. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 10m
ti 30. lokakuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 45m
225 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 52 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,9
Viihde
4,7
Ateriat
4,4
TJM
VKO
Keskiverto 3,3

El abordaje. Muy rápido y a tiempo

La venta de boletos dicen que deben ser 10kgs de peso por maleta documentada, sin embargo si viajas con familia los kilos no se consideran como de todos, si no por pasajero, nosotros somos una familia de 4 tendríamos un peso de 40kgs gratuitos, entonces tenemos una maleta de 28 kilos y una de 7 kilos, sin embargo nos cobraron por la maleta de 28 kilos por excedente de peso, pues es por pasajero, además nos cobraron por cada kilo excedente aún y cuando en una revista de la propia compañía decía que deberían cobrar como un todo el excedente, y cuando les mostramos la revista porque nos cobraban en exceso, nos indicaron que solo era aplicable si es ELECTRÓNICO, vaya timo y molestia, que si no queríamos pasar que ellos venden unas bolsas para sacar de la maleta grande y dividirla en 3 bolsas, WOOOOWWW que estupidez, luego con mi backpack, normal nada en exceso de tamaño me pedían pagar para poderla pasar en el avión, pues esa no cuenta como bolsa de mano, por lo que tuve que comprar una bolsa de Dama , para poner mi computadora y cargadores en la misma, para pode subirlas al avión, es decir chicos, varones hombres, si viajan en esta compañía favor de llevar una bolsa de dama, porque si llevan su backpack aunque sea de tamaño pequeño, tendrán que pagar exceso de equipaje. Muy mala experiencia. Al adquirir los boletos en el propio mostrador nos indicaron que teníamos que dividir la maleta posteriormente revise la página electrónica y tampoco decía esto, he viajado de forma constante como mi familia, y es la primera compañía que no suma los kilos, lo cual en mi parecer es completamente ilógico, como pedirle a un niños de 5 años que lleve su maleta de 10 kilos?????. Espero esto les sea de ayuda. Esta compañía es una subsidiaria de aerofoto me indicaron, y que él mismo aeroflot aplica los mismos en todos sus vuelos, así que tengan cuidado o infórmense mejor.

AAQ
VKO
Keskiverto 2,0

No

Bullshit company without any respect to customer! They forced me to pay twice for the backpack and are not going to provide refund, now I'm straggling through MasterCard service to get my money back! Never ever will use this sh*t!!! No service on board, no food, no drinks - nothing! Stuarts playing some children games during flight, laughing and didn't care about passengers at all.

to 3. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
3t 25m
su 6. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 30m
248 €
Matka: 4 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
BSR
Erinomainen 10,0

Nice service & people

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Smooth from start to finish Well Done !

IST
MUC
Erinomainen 10,0

Healthy food options. Clean decent seats.

The airport experience. UNSANITARY TOILETS. Worst than any 3rd world

SFO
IST
Erinomainen 10,0

EVERYTHING they served

Strong, recycled perfume from flight attendants on business classy

HEL
IST
Hyvä 7,6

On time, food was good but can be better.

Space for legs too short, for long hour flight better use bigger plane with bigger space inside.

la 8. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 55m
la 15. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
145 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 358 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
LIS
OK 5,6

The seats seemed to have more space on this plane which was nice.

It felt strange that the crew members completely skipped over me when serving lunch and drinks. At least something as basic as water should be given to all passengers.

HUY
AMS
Erinomainen 8,0

Good flight, arriving well on time.

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
WAW
Hyvä 7,0

Snooth and efficiënt with a KLM service

No entertainment

AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Good flight, very attentive crew.

ma 24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
16t 45m
la 5. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
293 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 419 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
ATH
JED
Erinomainen 9,0

Professional, friendly, passionate, and caring crew. Amazing food. Smooth take off and landing. Quick and organized boarding.

Checking the luggage at Athens Airport. Customs staff for tax refund also at Athens Airport.

ATH
CDG
OK 5,0

Flight was on time

Perhaps Greek is different from English but I felt the flight attendants ranged from being gentle in their response to being loud and scolding at least in what it soundes to me as a nonGreek speaking person.

HAM
ATH
OK 5,6

It was late and missed connection. Had to buy a new tix form Aegean !!!!

ATH
TBS
Erinomainen 10,0

Consistently on time flights, friendly staff, and comfortable planes. Great value for money!

Nothing.

ATH
TLV
Keskiverto 3,3

The flight attendant was welcoming at the door and the service was done efficiently.

The tv monitor at the airport never bother to inform the passengers which was the boarding gate. After asking other passengers we deducted the gate number. The boarding was like a cattle drive bordering on a stampede since Aegean Airlines didn’t bother to divide passengers by groups, so people rushed to be first in line. We waited standing with our carryons for over 45minutes. Nobody knew what was happening or when they will start boarding. Naturally, when we finally got on board people where blocking the aisle because Aegean didn’t bother to board from back to front as it is usually done. The flight attendants were sweet but their English was almost unintelligible. My brother works and I worked for major airlines and have never seen anything so disorganized and unprofessional.

ti 6. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
to 8. marraskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
154 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
BKK
Erinomainen 8,3

Nice to be bumped up to premium class. Lots of space. Friendly attendants and amazing food.

It was really hot and stuffy

ODS
KBP
Keskiverto 2,0

Nothing! It was terrible

Service. FOOD IT WAS SO DIRTY! FLY ATTENDANTS DIDN'T DO ANYTHING ! FOR 10 HOURS OF FLIGHT THEY DID NOT OFFER EVEN WATER You have to look FOR them They're was sitting and reading books Never ever again I will fly by this airline I forgot TO mention about extra money for seats and check in

FCO
KBP
Hyvä 6,0

Speedy service and quick boarding.

One of the crew hit and ran the food cart into my knee. Didn’t even bother apologizing.

ODS
KBP
Hyvä 6,0

All baggage cost 60 E at the airport. No food at all

KBP
IST
Keskiverto 2,0

We waited in line and on the aircraft after boarding for an hour because we were waiting for flight documentation or something??? This should not happen, everyone knew when the flight was leaving and the airline should have all of this taken care of ahead of time.

Is not comfortable plane also old .I never had again Ukrainem airlenes

ke 16. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 55m
ti 22. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 20m
146 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 358 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
LIS
OK 5,6

The seats seemed to have more space on this plane which was nice.

It felt strange that the crew members completely skipped over me when serving lunch and drinks. At least something as basic as water should be given to all passengers.

AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Good flight, very attentive crew.

AMS
GDN
Hyvä 7,6

The flight to Gdansk took off and arrived on-time and the staff were professional.

The flight to Amsterdam from Gdansk was late and I had to RUN to the connecting gate. 50 minutes is NOT ENOUGH time to go through passport control.

AMS
SFO
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
ORD
Erinomainen 10,0

Friendly crew.

So many people on a 747!!

ke 26. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
26t 25m
la 5. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
323 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 353 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
VCE
SVO
Hyvä 7,0

The meat in my salad was still frozen. Kind of strange salad. Would like to have more selection than beef or Lamb.

SVO
NRT
Hyvä 7,3

Russian stewards and stewardesses are just so kind. Responsive to my requests.

MSQ
SVO
Keskiverto 2,0

Nothing

Вылет Вашего рейса SU1835 14.10.2018 перенесен на 11:30, звоните +74952235555. Your flight SU1835 10.14.2018 is carried over to 11:30AM, call +74952235555 It’s about 6 hours. My next flight transfer has been lost...

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Flight

Anything

LED
SVO
Erinomainen 10,0

New plane, great service. Free food and coffee/tea/water on short 1 hour flight. Free 1 piece luggage allowance. Overall excellent experience

su 2. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
ke 12. joulukuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
154 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
FCO
KBP
Hyvä 6,0

Speedy service and quick boarding.

One of the crew hit and ran the food cart into my knee. Didn’t even bother apologizing.

KBP
JFK
Hyvä 6,0

Crew, hospitality, proffesionalism.

Tiny seets, unfitted to any growed man, absolutely ridiculous. Stuff on registration desc are rude and not interested to your needs.

KBP
BKK
Erinomainen 8,3

Nice to be bumped up to premium class. Lots of space. Friendly attendants and amazing food.

It was really hot and stuffy

LWO
KBP
Erinomainen 8,0

Departure was delayed but no one informed passengers until well past boarding time was set

ODS
KBP
Hyvä 6,0

All baggage cost 60 E at the airport. No food at all

ke 12. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
su 13. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
154 €
Matka: 33 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
BKK
Erinomainen 8,3

Nice to be bumped up to premium class. Lots of space. Friendly attendants and amazing food.

It was really hot and stuffy

JFK
KBP
Erinomainen 10,0

I got a great deal with Kayak.com A+

LWO
KBP
Erinomainen 8,0

Departure was delayed but no one informed passengers until well past boarding time was set

ODS
KBP
Hyvä 6,0

All baggage cost 60 E at the airport. No food at all

KBP
JFK
Hyvä 6,0

Crew, hospitality, proffesionalism.

Tiny seets, unfitted to any growed man, absolutely ridiculous. Stuff on registration desc are rude and not interested to your needs.

ti 1. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
19t 20m
ti 8. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
154 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
JFK
Hyvä 6,0

Crew, hospitality, proffesionalism.

Tiny seets, unfitted to any growed man, absolutely ridiculous. Stuff on registration desc are rude and not interested to your needs.

FCO
KBP
Hyvä 6,0

Speedy service and quick boarding.

One of the crew hit and ran the food cart into my knee. Didn’t even bother apologizing.

KBP
DUS
OK 4,5

Relatively easy boarding procedure, reasonably priced compared to other vendors, good departure times.

It seems like Ukraine International Airlines runs a shake-down operation on carry-on baggage fees. The first time I traveled on the airline to Kiev, they let me bring on my carry-on bag and didn't weight it or seem to care. When I booked them to leave Kiev for Dusseldorf, however, things were a bit different. I brought my usual carry-on (weighing around 13kg) through the various security checks, and sat with it at the gate. At the last possible moment when we're about to board the bus for the plane, they motion me to come to the desk and say, "You can't take that bag. It's over 7kg." 7kg! This unusually low carry-on limit is not specified on the ticket when I purchased it, on the boarding pass, or on any other easily visible document. Only when you click on the "baggage limits" link on the boarding pass and reading it carefully do you figure out that your carry-on has to be super light. At the gate, they pulled out a hand-held hook scale, weighed my bag, and declared it overweight without even telling me how much it weighed, then demanded that I cough up 66 euro (USD$77) or miss my flight. There were several elderly people on the flight who did not have cash or credit card and were distraught and publicly wailing because this was the first they had heard about needing to purchase luggage fees. It is possible that in their documentation UIA do mention the limits and fees, so what they do may be indeed legal. However, there are deceptive practices happening here, as this has never happened to me in decades of travel. I have never seen this many distressed elderly passengers. What UIA did was pure and simple theft. Word to the wise: if you buy from Kayak or any other third-party operator, go into the site of the vendor of origin (in this case UIA), figure out their baggage rules and pay for extra baggage 24hrs before the flight. Either that, or fly a more user-friendly airline.

KBP
VCE
OK 4,6

Nothing special .No frills airlines

No food and ridiculous cost for checked baggage

JFK
KBP
Erinomainen 10,0

I got a great deal with Kayak.com A+

pe 4. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 55m
la 12. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
179 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 358 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
ORD
Erinomainen 10,0

Friendly crew.

So many people on a 747!!

AMS
GDN
Hyvä 7,6

The flight to Gdansk took off and arrived on-time and the staff were professional.

The flight to Amsterdam from Gdansk was late and I had to RUN to the connecting gate. 50 minutes is NOT ENOUGH time to go through passport control.

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Good flight, very attentive crew.

AMS
SFO
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

su 30. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 20m
la 12. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
219 €
Matka: 14 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 424 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
IAD
Erinomainen 8,6

Comfy, good food and crew

Very disorganized boarding

MUC
IAD
Erinomainen 9,6

Great quality and delicious even for economy. Excellent service and personable attendants.

The boarding process is poorly controlled and kind of unpleasant

MUC
ORD
Hyvä 7,0

Flight attendants Was nice and friendly, I do like theirs Sevice .

BOS
MUC
Hyvä 6,0

Cuteous service

Seats were to close together, nomlegroom, impossible when set in front reclined. Breakfast food meager.

NAP
MUC
Keskiverto 2,0

I feel like no one has responded to any of my complaints. We were re routed twice and left with no where to sleep, missing work, and paying a bunch of extra for cars to and from airport. My friend was refunded and I have yet to receive one response even though we flew and bought our tickets together.

ke 2. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
ti 8. tammikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
154 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 921 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
VCE
OK 4,6

Nothing special .No frills airlines

No food and ridiculous cost for checked baggage

TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Hello, when I bought the ticket I took special care that it includes luggage fees, both hand and in plane suitcase. But when I arrived departure desk in TLV they charged me both laggage fee and also boarding pass fee on the amount of almost 90$!! This is a disgrace. Please refaid this. On top it was not mentioned anywhere that this flight is not included food.

KBP
ODS
Erinomainen 10,0

Everything went smoothly and no problems.

FCO
KBP
Hyvä 6,0

Speedy service and quick boarding.

One of the crew hit and ran the food cart into my knee. Didn’t even bother apologizing.

KBP
JFK
Hyvä 6,0

Crew, hospitality, proffesionalism.

Tiny seets, unfitted to any growed man, absolutely ridiculous. Stuff on registration desc are rude and not interested to your needs.

to 25. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 10m
ti 30. lokakuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 45m
235 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 52 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,9
Viihde
4,7
Ateriat
4,4
AAQ
VKO
Keskiverto 2,0

No

Bullshit company without any respect to customer! They forced me to pay twice for the backpack and are not going to provide refund, now I'm straggling through MasterCard service to get my money back! Never ever will use this sh*t!!! No service on board, no food, no drinks - nothing! Stuarts playing some children games during flight, laughing and didn't care about passengers at all.

TJM
VKO
Keskiverto 3,3

El abordaje. Muy rápido y a tiempo

La venta de boletos dicen que deben ser 10kgs de peso por maleta documentada, sin embargo si viajas con familia los kilos no se consideran como de todos, si no por pasajero, nosotros somos una familia de 4 tendríamos un peso de 40kgs gratuitos, entonces tenemos una maleta de 28 kilos y una de 7 kilos, sin embargo nos cobraron por la maleta de 28 kilos por excedente de peso, pues es por pasajero, además nos cobraron por cada kilo excedente aún y cuando en una revista de la propia compañía decía que deberían cobrar como un todo el excedente, y cuando les mostramos la revista porque nos cobraban en exceso, nos indicaron que solo era aplicable si es ELECTRÓNICO, vaya timo y molestia, que si no queríamos pasar que ellos venden unas bolsas para sacar de la maleta grande y dividirla en 3 bolsas, WOOOOWWW que estupidez, luego con mi backpack, normal nada en exceso de tamaño me pedían pagar para poderla pasar en el avión, pues esa no cuenta como bolsa de mano, por lo que tuve que comprar una bolsa de Dama , para poner mi computadora y cargadores en la misma, para pode subirlas al avión, es decir chicos, varones hombres, si viajan en esta compañía favor de llevar una bolsa de dama, porque si llevan su backpack aunque sea de tamaño pequeño, tendrán que pagar exceso de equipaje. Muy mala experiencia. Al adquirir los boletos en el propio mostrador nos indicaron que teníamos que dividir la maleta posteriormente revise la página electrónica y tampoco decía esto, he viajado de forma constante como mi familia, y es la primera compañía que no suma los kilos, lo cual en mi parecer es completamente ilógico, como pedirle a un niños de 5 años que lleve su maleta de 10 kilos?????. Espero esto les sea de ayuda. Esta compañía es una subsidiaria de aerofoto me indicaron, y que él mismo aeroflot aplica los mismos en todos sus vuelos, así que tengan cuidado o infórmense mejor.

to 8. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
12t 00m
pe 9. marraskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
239 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
9t 30m
ke 28. marraskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 55m
220 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 424 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
ATL
Erinomainen 10,0

Timely departure and arrival. Friendly and effect I’ve staff. Despite close connection in Frankfurt, luggage made it with me to Atlanta.

Classical music selection was extremely limited. Complementary headphones were inferior to the point of being useless. I could understand only a small amount of the dialogue until I switched to my own earphones.

MUC
IAD
Erinomainen 8,6

Comfy, good food and crew

Very disorganized boarding

PRG
MUC
Erinomainen 9,3

I liked that the attendants rushed through a beverage service with the little time they had - didn’t make it to us, but they were trying their best and I very much appreciated their effort.

The boarding process is poorly controlled and kind of unpleasant

NAP
MUC
Keskiverto 2,0

I feel like no one has responded to any of my complaints. We were re routed twice and left with no where to sleep, missing work, and paying a bunch of extra for cars to and from airport. My friend was refunded and I have yet to receive one response even though we flew and bought our tickets together.

OTP
FRA
Hyvä 7,6

terrible experience - hidden fees for 1st checked baggage travelocity messed up on their site when the ticket was purchased when in fact the person that travels needs to pay to check in the luggage

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta