Etsi halpoja lentoja kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat (IST)

Vertaa lentoliput kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 140 €
Lentoyhtiöt Ukraine Intl Air, KLM, Turkish Airlines, Lufthansa

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 183 €
Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Istanbul on eläväinen kaupunkilomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Lentojen hinnat kaupunkiin ovat melko edullisia ympäri vuoden, joten äkkilähdönkin voi napata kaupunkiin kohtuulliseen hintaan lähes milloin tahansa. Hieman keskimääräistä kalliimpia lennot ovat kesäkuukausina ja jouluna, mutta pelkät lennot voi saada näillekin kuukausille helposti halvalla. Majoituspalveluiden hintataso tosin jonkin verran nousee suosittujen lomakuukausien aikana.
Istanbulia, noin 14,8 miljoonan asukkaan metropolia, palvelee kaksi lentokenttää. Lentokentistä suurin on Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema (İstanbul Atatürk Havalimanı), joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Budjettimatkailijoiden ja rennolla aikataululla reissaavien kannattaa ottaa lentokentältä keskustaan metro. Metromatka on pitkähkö – esimerkiksi matkailijoiden suosimalle Taksimin alueella matka kestää noin 45 minuuttia – mutta edullisen hinnan ansiosta metromatka voi olla vaivan arvoinen. Metromatka keskustaan maksaa noin 4 Turkin liiraa (noin 0,75 euroa). Metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä saapuvien lentojen terminaalista, ja reittivaihtoehtoja on metroon suuntaavilla monia. Taksimiin suuntaavien on vaihdettava metrosta funikulaariin eli kiskoköysirataan Zeytinburnu- tai Aksaray-asemalla. Metroa helpompi vaihtoehto on napata lentokentältä taksi, ja lentoasemalta liikennöivät myös linja-autot. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Osa Istanbulin lennoista laskeutuu kaupungin toiselle lentokentälle, joka on nimeltään Sabiha Gökçenin lentoasema (Sabiha Gökçen Havalimanı). Lentoasema sijaitsee lähes 50 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Lentokentältä Taksimin alueella suuntaavilla on monia vaihtoehtoja kulkuvälineiden suhteen, ja esimerkiksi shuttle-bussit liikennöivät Sabiha Gökçenin lentoasemalta Taksimiin tunnin välein. Matka kestää noin tunnin, ja matkan hinta on noin 15 liiraa (noin 2,80 euroa). (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Mikäli haluat kokea Istanbulissa normaalista poikkeavan lentokenttämatkan, valitse kulkuvälineeksesi vesibussi. Esimerkiksi Sabiha Gökçenin lentoasemalta voit ottaa ensin shuttle-bussin Kadıköyn pysäkille ja jatkaa matkaa Kabatasiin vesibussilla. Kabatasista Taksimiin pääsee kätevästi raitiovaunulla. Laivamatkan kesto on noin 20 minuuttia. Vesibussimatka ja paikallisliikenteen bussimatkat maksetaan aina Istanbul Card -matkakortilla, jonka voit ostaa IETT:n kioskeista bussiasemilta ja -pysäkeiltä. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Turkkiin matkaavan kannattaa muistaa, että matkatavaroihin on pakattava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 28m

Mikä on halvin lento kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 140 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 199 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteesta Suomi, Turkish Airlines ja SAS lentävät eniten kohteeseen Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Turkish Airlines & SAS lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat on Istanbul keskustasta ?

Ataturk ja muut lentoasemat Lentokenttä on 15 kilometriä päässä kohteen Istanbul keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Istanbuliin maksavat?

Lentoliput Istanbuliin voi saada melko edullisesti vuoden ympäri. Vaikka hinnat kohoavat hieman suosituimpina matkustussesonkeina eli kesällä ja joulunaikaan, eivät muutokset ole radikaaleja. Suosittunakin lomakuukautena voit lentää Istanbuliin halvalla, etenkin jos varaat lentosi hyvissä ajoin. Erilaisia lentoreittejä ja niiden hintoja voit vertailla helposti KAYAKin lentohaun avulla. Merkkaa lentohakukoneeseen esimerkiksi sopiva hintakatto ja muut tärkeät lentokriteerit, ja KAYAKin lentohakupalvelu etsii toiveisiisi sopivat lennot. Mikäli matkustat viikonloppulomaa pidemmälle matkalle, tarkista montako ruumaan kirjattavaa matkatavaraa lentosi hintaan kuuluu. Halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä kuulu ruumaan kirjattavat matkatavarat, mutta matkalaukkuja voi lisätä varaukseen lisämaksusta.

Kuinka kauan lento Istanbuliin kestää?

Lentojen kesto Helsingistä Istanbuliin vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla matka-aika on noin 3 tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli lennät turkkilaiskaupunkiin yhden vaihtokentän kautta, lennon kesto venyy ainakin noin 5 tuntiin ja 30 minuuttiin. Erilaisia lentoreittejä Istanbuliin voit vertailla KAYAKin lentohaussa.

Voiko Istanbuliin lentää suoraan?

Istanbuliin voi lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja suoria lentoreittejä tarjoavat turkkilainen Turkish Airlines ja skandinaavinen SAS. Kumpikin lentoyhtiö tunnetaan laadukkaista lennoistaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Istanbuliin?

Suoria lentoja liikennöivien Turkish Airlinesin ja SAS:n lisäksi Istanbuliin operoivat vaihtokenttien kautta esimerkiksi venäläinen Aeroflot, ukrainalainen Ukraine International Airlines ja kreikkalainen Aegean Airlines. Lentoyhtiötä valitessa muista kiinnittää huomiota paitsi lentojen hintoihin, myös lentohintaan sisältyviin matkatavaroihin ja palveluihin.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Istanbulia?

Istanbulia palvelee kaksi lentokenttää: Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema (İstanbul Atatürk Havalimanı) ja Sabiha Gökçenin lentoasema (Sabiha Gökçen Havalimanı). Näistä kahdesta suurempi on Istanbul-Atatürkin lentokenttä, joka myös sijaitsee lähempänä Istanbulin keskustaa. Kummaltakin kentältä on kuitenkin hyvät joukkoliikenneyhteydet Istanbulin ydinalueille.

Varaa halvat Istanbul Ataturk ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
140 €
vain
140 €
Matkakohde
Istanbul
140 €
vain
140 €
pe 1. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
ke 20. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
140 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LGW
KBP
Keskiverto 3,3

Plussat: The baggage reclaim was the fastest I've ever had in all my years of flying.

Miinukset: Their English is slurred, garbled, and I could hardly understand any in-flight announcements. Also, there is nothing for free on the flight except one small cup of water .

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

TLV
VIN
OK 5,3

Miinukset: We were subjected by desk attendant Ravoni to buy a second suitcase bc he would not allow us to take our personal items. He was impolite and aggressive.

FRA
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew very professional and provided a friendly and helpful service. Aircraft was clean and tidy. Food was to an OK standard.

Miinukset: Frankfurt is a terrible airport to fly through, based on my last two experiences. This time the security was better but still very slow compared to other airports I use routinely. I could have easily missed the connection if I had not left the business lounge early to go to the boarding gate. I try to avoid this airport.

CAI
KBP
OK 5,0

Plussat: So if you exceed 10KG by 100grams they will charge you as separate luggage. In my case I was 1 KG more so I paid 66 Eurosbor I won't board. Which was 20 minutes before take off. So I paid.

ke 20. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
28t 10m
ke 6. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 25m
149 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: They considered my reguest of vegiterian food.

Miinukset: I have no complaints.

AMS
FNA
Keskiverto 2,0

Miinukset: I booked tickets via Delta, operated by KLM. They lost both of my check in bags in September, and it happened again today for the same scheduled flights. Had 4 hours of layover and KLM still wasn’t able to manage it.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

AMS
MAN
OK 5,0

Plussat: Friendly and efficient crew. I travel KLM often and always enjoy the flights.

Miinukset: There were several flight delays and gates were changes a few times.

EBB
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very good service, teh flight attendants made it as pleasant as possible, plane left on time

Miinukset: tough to sit on a plane for 9.5 hours

to 2. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
3t 25m
ma 6. toukokuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 25m
187 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
HEL
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: FROM THE TURKISH DELIGHTS to the amazing choice of food and drinks all the movies to watch flying with turkish airlines was amazing!!! considering the prices for the tickets beat every airline out there and it was like a week before departure!! incredible just incredible no complaints at all!!

Miinukset: absolutely no complaints at all

IST
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: A very good entertainment and comfortable space between the seat

ATL
IST
Hyvä 6,3

Plussat: Good crew and friendly

Miinukset: Food was not good for lunch as if it was spoiled. I knew two others that did not eat I am 6.0 and seats were tight but that is common across all airlines

IST
IAD
Erinomainen 8,0

Miinukset: Every thing was good

IST
AMM
Hyvä 7,6

Plussat: Food was better

Miinukset: Seating was not tight

ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 10m
to 28. helmikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
203 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 215 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
SAN
FRA
OK 5,0

Plussat: Standard flight and comfort.

Miinukset: Food was absolutely beyond horrible...and the crew would run instead of walk down aisles to wherever their dedtination was.

FRA
TLV
Hyvä 7,3

Plussat: Great staff and food

Miinukset: Comfort was not great and no entertainment options whatsoever

IST
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything

FCO
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was great. Seats were spacious and comfortable. Smooth plane ride.

MUC
SOF
Erinomainen 9,6

Plussat: Efficiency

Miinukset: Na

ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
9t 10m
ke 20. helmikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 30m
262 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 1. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
to 20. kesäkuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
140 €
Matka: 20 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
CAI
KBP
OK 5,0

Plussat: So if you exceed 10KG by 100grams they will charge you as separate luggage. In my case I was 1 KG more so I paid 66 Eurosbor I won't board. Which was 20 minutes before take off. So I paid.

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

TLV
VIN
OK 5,3

Miinukset: We were subjected by desk attendant Ravoni to buy a second suitcase bc he would not allow us to take our personal items. He was impolite and aggressive.

KBP
DEL
Huono 0,0

Miinukset: My flight was overbooked so I was put on a flight to Almaty then Delhi and now my luggage is lost. I will never fly with Ukraine Intl. Airlines again.

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

ma 13. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
ke 5. kesäkuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
141 €
Matka: 24 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LGW
KBP
Keskiverto 3,3

Plussat: The baggage reclaim was the fastest I've ever had in all my years of flying.

Miinukset: Their English is slurred, garbled, and I could hardly understand any in-flight announcements. Also, there is nothing for free on the flight except one small cup of water .

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

KBP
ODS
Keskiverto 2,0

Miinukset: Never got to this flight. Previous legs were delayed so we arrived late and were denied boarding. No compensation and no alternative offered. Had to buy train tickets. Completely disappointed

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

KBP
DNK
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent crew service. Smaller aircraft so not as comfortable but OK for a short flight.

Miinukset: Unfortunately, due to queue for anti-icing we were delayed.

ti 26. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 55m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 45m
157 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
MAN
OK 5,0

Plussat: Friendly and efficient crew. I travel KLM often and always enjoy the flights.

Miinukset: There were several flight delays and gates were changes a few times.

AMS
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: They considered my reguest of vegiterian food.

Miinukset: I have no complaints.

AMS
FNA
Keskiverto 2,0

Miinukset: I booked tickets via Delta, operated by KLM. They lost both of my check in bags in September, and it happened again today for the same scheduled flights. Had 4 hours of layover and KLM still wasn’t able to manage it.

AMS
DEL
Hyvä 6,0

Plussat: Crew's hospitality, good music, good destination material, terminal info, good system overall

Miinukset: Less legroom, storage space, bad food, few movie options.

CPT
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Best airline in the business quick efficient and outstanding service What else can you say

ke 27. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 55m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 45m
157 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
MAN
OK 5,0

Plussat: Friendly and efficient crew. I travel KLM often and always enjoy the flights.

Miinukset: There were several flight delays and gates were changes a few times.

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was great as usual. Food was very good and entertainment options were great so you won't have to be bored throughout the trip.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Plussat: The service

Miinukset: The food.

AMS
KBP
Hyvä 6,0

Miinukset: lost baggage

pe 1. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
150 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: The flight from Tel Aviv followed and I had to fly to Holland to continue to Beijing. I also ordered kosher food and had to pay € 30 when the site was available for free. But in the end I was not given a kosher meal from the Netherlands to Beijing.

KBP
DNK
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent crew service. Smaller aircraft so not as comfortable but OK for a short flight.

Miinukset: Unfortunately, due to queue for anti-icing we were delayed.

CAI
KBP
OK 5,0

Plussat: So if you exceed 10KG by 100grams they will charge you as separate luggage. In my case I was 1 KG more so I paid 66 Eurosbor I won't board. Which was 20 minutes before take off. So I paid.

KBP
ODS
Keskiverto 2,0

Miinukset: Never got to this flight. Previous legs were delayed so we arrived late and were denied boarding. No compensation and no alternative offered. Had to buy train tickets. Completely disappointed

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

ma 4. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
11t 10m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 45m
157 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: They considered my reguest of vegiterian food.

Miinukset: I have no complaints.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

EBB
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very good service, teh flight attendants made it as pleasant as possible, plane left on time

Miinukset: tough to sit on a plane for 9.5 hours

AMS
DXB
OK 5,3

Plussat: Entertainment options.

Miinukset: Service was poor, seat did not recline, and the food was terrible.

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was great as usual. Food was very good and entertainment options were great so you won't have to be bored throughout the trip.

la 2. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
150 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

JFK
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: The service quality and client treatment of Ukranian Intl Air has improved a lot compared to my last trip with them.

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: The flight from Tel Aviv followed and I had to fly to Holland to continue to Beijing. I also ordered kosher food and had to pay € 30 when the site was available for free. But in the end I was not given a kosher meal from the Netherlands to Beijing.

TLV
VIN
OK 5,3

Miinukset: We were subjected by desk attendant Ravoni to buy a second suitcase bc he would not allow us to take our personal items. He was impolite and aggressive.

ma 18. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
8t 50m
ma 25. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 20m
157 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Plussat: The service

Miinukset: The food.

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was great as usual. Food was very good and entertainment options were great so you won't have to be bored throughout the trip.

AMS
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: They considered my reguest of vegiterian food.

Miinukset: I have no complaints.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

AMS
DEL
Hyvä 6,0

Plussat: Crew's hospitality, good music, good destination material, terminal info, good system overall

Miinukset: Less legroom, storage space, bad food, few movie options.

su 3. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
pe 8. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
150 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LGW
KBP
Keskiverto 3,3

Plussat: The baggage reclaim was the fastest I've ever had in all my years of flying.

Miinukset: Their English is slurred, garbled, and I could hardly understand any in-flight announcements. Also, there is nothing for free on the flight except one small cup of water .

FRA
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew very professional and provided a friendly and helpful service. Aircraft was clean and tidy. Food was to an OK standard.

Miinukset: Frankfurt is a terrible airport to fly through, based on my last two experiences. This time the security was better but still very slow compared to other airports I use routinely. I could have easily missed the connection if I had not left the business lounge early to go to the boarding gate. I try to avoid this airport.

JFK
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: The price what good, and 2 free checked bags.

Miinukset: They checked every piece of hand luggage and declined ppl even when there luggage was small enough just because they had no room on the plane, and charged then $80. No leg room, One flight no outlet

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

ma 4. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 10m
ke 6. helmikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
223 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 215 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
IST
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything

MUC
SOF
Erinomainen 9,6

Plussat: Efficiency

Miinukset: Na

MUC
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: The flight was adequate.

Miinukset: Sandwich was extremely unappetising and there were no hot drinks. The worst thing was that in transiting from the SAA flight to the Lufthansa flight we were obliged to go through security which seems unnecessary. The security staff were awful. Bullying, rude and totally unsympathetic to the fact that having brought water from the first plane to the second plane we had to either drink it or throw it away. One guy in particular, a tall greying man evoked the worst stereotypes of brutal secret policemen. Perhaps he formerly worked for Stasi or he was having testosterone problems. Totally unacceptable behaviour.

SOF
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Service efficiency.

FRA
TLV
Hyvä 7,3

Plussat: Great staff and food

Miinukset: Comfort was not great and no entertainment options whatsoever

to 7. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
3t 35m
su 10. helmikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 30m
227 €
Matka: 4 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good food good movies

HEL
IST
Hyvä 7,6

Plussat: On time, food was good but can be better.

Miinukset: Space for legs too short, for long hour flight better use bigger plane with bigger space inside.

IST
ATL
Hyvä 6,0

Plussat: Good food

Miinukset: poor customer service. They are always late and ground crew is not helpful at all

IST
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: A very good entertainment and comfortable space between the seat

ATL
IST
Hyvä 6,3

Plussat: Good crew and friendly

Miinukset: Food was not good for lunch as if it was spoiled. I knew two others that did not eat I am 6.0 and seats were tight but that is common across all airlines

to 21. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
23t 50m
su 24. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 45m
158 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
VCE
AMS
OK 5,0

Miinukset: At the check in they made me pay 50€ for my luggage. This is really upsetting because from Houston to Venice they didn't make me pay. Either the website wasn't transparent or the lady at the desk made a mistake. Very upsetting, one luggage should be included.

AMS
KBP
Hyvä 6,0

Miinukset: lost baggage

AMS
FNA
Keskiverto 2,0

Miinukset: I booked tickets via Delta, operated by KLM. They lost both of my check in bags in September, and it happened again today for the same scheduled flights. Had 4 hours of layover and KLM still wasn’t able to manage it.

EBB
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very good service, teh flight attendants made it as pleasant as possible, plane left on time

Miinukset: tough to sit on a plane for 9.5 hours

AMS
DXB
OK 5,3

Plussat: Entertainment options.

Miinukset: Service was poor, seat did not recline, and the food was terrible.

ke 13. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
ma 25. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 25m
150 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

TLV
VIN
OK 5,3

Miinukset: We were subjected by desk attendant Ravoni to buy a second suitcase bc he would not allow us to take our personal items. He was impolite and aggressive.

JFK
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: The price what good, and 2 free checked bags.

Miinukset: They checked every piece of hand luggage and declined ppl even when there luggage was small enough just because they had no room on the plane, and charged then $80. No leg room, One flight no outlet

BKK
KBP
OK 4,3

Plussat: The efficiency of international check in at BKK.

Miinukset: The food on the flight is HORRIBLE!!! The stewardess are lacking in communication skills and DOES NOT engage with customers.

FRA
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew very professional and provided a friendly and helpful service. Aircraft was clean and tidy. Food was to an OK standard.

Miinukset: Frankfurt is a terrible airport to fly through, based on my last two experiences. This time the security was better but still very slow compared to other airports I use routinely. I could have easily missed the connection if I had not left the business lounge early to go to the boarding gate. I try to avoid this airport.

to 21. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
10t 10m
su 24. helmikuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 00m
223 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 215 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
CAI
MUC
Hyvä 6,3

Miinukset: My 2 bags haven't arrived from Sunday 6 January till now (10 January) and all my winter clothes plus other important things are in it. I check every day with lufthansa call center but still no progress.

MUC
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: The flight was adequate.

Miinukset: Sandwich was extremely unappetising and there were no hot drinks. The worst thing was that in transiting from the SAA flight to the Lufthansa flight we were obliged to go through security which seems unnecessary. The security staff were awful. Bullying, rude and totally unsympathetic to the fact that having brought water from the first plane to the second plane we had to either drink it or throw it away. One guy in particular, a tall greying man evoked the worst stereotypes of brutal secret policemen. Perhaps he formerly worked for Stasi or he was having testosterone problems. Totally unacceptable behaviour.

IST
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything

SAN
FRA
OK 5,0

Plussat: Standard flight and comfort.

Miinukset: Food was absolutely beyond horrible...and the crew would run instead of walk down aisles to wherever their dedtination was.

KWI
FRA
Erinomainen 8,6

Miinukset: I did not like the food

pe 15. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
IST
Istanbul Ataturk & other airports
5t 20m
pe 29. maaliskuuta
IST
Istanbul Ataturk & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
150 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 066 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LGW
KBP
Keskiverto 3,3

Plussat: The baggage reclaim was the fastest I've ever had in all my years of flying.

Miinukset: Their English is slurred, garbled, and I could hardly understand any in-flight announcements. Also, there is nothing for free on the flight except one small cup of water .

TLV
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: The flight from Tel Aviv followed and I had to fly to Holland to continue to Beijing. I also ordered kosher food and had to pay € 30 when the site was available for free. But in the end I was not given a kosher meal from the Netherlands to Beijing.

KBP
ODS
Keskiverto 2,0

Miinukset: Never got to this flight. Previous legs were delayed so we arrived late and were denied boarding. No compensation and no alternative offered. Had to buy train tickets. Completely disappointed

KBP
DEL
Huono 0,0

Miinukset: My flight was overbooked so I was put on a flight to Almaty then Delhi and now my luggage is lost. I will never fly with Ukraine Intl. Airlines again.

JFK
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: The service quality and client treatment of Ukranian Intl Air has improved a lot compared to my last trip with them.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.