Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat (OSL)

Vertaa lentoliput kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Oslo ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Oslo ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 79 €
Lentoyhtiöt Finnair, SAS, airBaltic, Norwegian Air International

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 79 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oslo ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Idyllinen ja rauhallinen kaupunkilomakohde Oslo kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Lentojen hinnat kaupunkiin ovat kohtuulliset vuoden ympäri, ja lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Osloon ovat vilkkaat. Oslo onkin näppärä kohde viikonloppulomalle Pohjoismaissa. Lentoaika Helsingistä Norjan pääkaupunkiin on alkaen noin 1 tuntia ja 20 minuuttia. Hyvistä lentoyhteyksistä pitävät huolen Suomen ja Norjan väliä tiuhaan liikennöivät pohjoismaalaiset lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian ja SAS (Scandinavian Airlines). Halvat äkkilähdöt ja muut lentotarjoukset Osloon kannattaa käyttää hyväksi, sillä näin voit käyttää isomman osan matkabudjetistasi ruokaan ja majoitukseen. Oslo on hintatasoltaan Helsinkiä kalliimpi.
Osloon lentävät laskeutuvat tavallisimmin Oslon lentokentälle (Oslo lufthavn), joka tunnetaan myös nimellä Gardermoenin lentoasema. Se sijaitsee noin 35 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentokentältä pääset näppärimmin keskustaan Airport Express -junalla, jonka päätepiste keskustassa on Oslo S -nimellä kulkeva kaupungin keskusrautatieasema (Oslo Sentralstasjon). Junalipun hinta on noin 190 Norjan kruunua (noin 20,05 euroa), ja matka-aika on vain 20 minuuttia. Lipun junaan voit ostaa halutessasi etukäteen netistä. Hieman edullisemmin, noin 150 kruunulla (noin 15,80 eurolla), lentomatkustajia kuljettavat keskustaan Flybussen-lentokenttäbussit. Matka-aika on kuitenkin junaan verrattuna kaksinkertainen. (Tiedot tarkistettu 27.6.2018.)
Mikäli reissaat Osloon työasioissa, voit hoitaa kiireisimmät sähköpostit pois alta jo lentokentällä. Gardermoenin lentoasemalla on ilmainen AIRPORT-wifi-yhteys. Oslon lentokenttä tunnetaan skandinaavisesta designista, hyvistä ravintoloista ja kattavista ostosmahdollisuuksista.
Pieni osa Oslon lennoista suuntaa Sandefjordin lentoasemalle (Sandefjord lufthavn), joka sijaitsee noin 100 kilometriä Oslon keskustasta etelään. Kenttä on varsinkin halpalentoyhtiöiden käytössä. Vaikka matka on pitkä, kentältä pääsee Oslon kaupunkialueelle kätevästi lentokenttäbussilla. Torp Express -linja-auto liikennöi lentoasemalta Oslon keskustaan noin 1 tunnissa ja 45 minuutissa. Matkalipun hinta on noin 250 kruunua (noin 27,40 euroa), ja bussit odottavat matkustajia kentällä aina lentojen saapumisen jälkeen. (Tiedot tarkistettu 27.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Oslo ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 25m

Mikä on halvin lento kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 79 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 178 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oslo ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, British Airways ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Oslo ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, British Airways & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Oslo ja muut lentoasemat on Oslo keskustasta ?

Oslo ja muut lentoasemat Lentokenttä on 37 kilometriä päässä kohteen Oslo keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Osloon maksavat?

Oslon lentoliput ovat melko halpoja ympäri vuoden, kiitos Helsinki-Vantaan ja Oslon väliä kulkevan vilkkaan lentoliikenteen. Vuodenaikojen välillä on vain pieniä hintaeroja. Esimerkiksi suosituimpien kesälomakuukausien ja joululomaviikkojen aikaan Oslon lentojen hinnat nousevat hieman. Näillekin viikoille voit kuitenkin napata edulliset lentoliput ajoissa varaamalla. Osloon liikennöidään niin paljon suoria lentoja, että suora lento on usein vaihdollista lentoreittiä edullisempi ratkaisu. Kiinnitä kuitenkin huomiota lipputyyppiin, jonka valitset. Low cost -lentoyhtiöiden lentoihin ja perinteisten lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Edullisia lentoja voit hakea kätevästi KAYAKin lentohaussa. KAYAKissa voit myös hakea lennon hintaa niin, että siihen sisältyy automaattisesti yksi ruumaan kirjattava matkatavara.

Kuinka kauan lento Osloon kestää?

Suorien lentojen kesto Helsinki-Vantaan lentoasemalta Oslon lentokentälle on alkaen noin 1 tunti ja 20 minuuttia, mutta normaalisti suorien lentojen kesto on noin 1 tunti ja 30 minuuttia. Jos päätät matkata norjalaiskaupunkiin vaihtokentän kautta, matka-aika venyy ainakin noin 2 tuntiin 45 minuuttiin. Säästösyistä vaihdollisiin reitteihin turvautuminen ei yleensä kannata, sillä vaihtolentojen hinnat tulevat harvoin suoria lentoreittejä edullisemmiksi.

Voiko Osloon lentää suoraan?

Osloon operoivat suoria reittilentoja suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS. Valinnanvaraa Osloon lentävillä on runsaasti, sillä pelkästään Finnairilla suoria lentoja kaupunkiin on parhaimmillaan neljä kertaa päivässä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Osloon?

Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi Osloon voi lentää esimerkiksi latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin siivin. Lentoyhtiöiden vertailu onnistuu kätevästi KAYAKin lentohaussa, jossa voit halutessasi hakea vain tiettyjen, itse valitsemiesi lentoyhtiöiden lentoja.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Osloa?

Oslon päälentokenttä on Oslon lentokenttä (Oslo lufthavn), joka tunnetaan myös Gardermoenin lentoasemana. Se sijaitsee noin 35 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Joidenkin low cost -lentoyhtiöiden lennot suuntaavat alueen pienemmälle lentokentälle, Sandefjordin lentoasemalle (Sandefjord lufthavn), joka on noin 100 kilometrin päässä Oslon keskustasta.

Varaa halvat Oslo ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
79 €
vain
79 €
Matkakohde
Oslo
79 €
vain
79 €
pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 30m
su 30. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
79 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

HEL
OSL
Keskiverto 3,6

Seats are really good

Feel throughout the trip of beeing in an overcrowed bus will no personal touch of service

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 40m
ti 2. lokakuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
95 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

ARN
LHR
OK 5,3

Got asked to leave my seat in row 3 for one further back because I couldnt pull up my ticket mid flight to show it was my seat. Their system had me in another row so I missed out on the extra service offered to that row.

LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

ma 15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
22t 15m
to 18. lokakuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
97 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

RIX
HEL
OK 4,0

Newer plane.

The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 30m
ti 18. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
122 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 30m
su 30. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
79 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 40m
ti 2. lokakuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
95 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

ARN
LHR
OK 5,3

Got asked to leave my seat in row 3 for one further back because I couldnt pull up my ticket mid flight to show it was my seat. Their system had me in another row so I missed out on the extra service offered to that row.

ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

ma 15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
22t 15m
to 18. lokakuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
97 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
MUC
Hyvä 6,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Short, convenient, direct, value for money.

Not comfortable, small plane.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 25m
ma 17. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
89 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

ke 19. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 40m
to 20. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
97 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 25m
ma 17. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
89 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

ke 5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
4t 30m
ma 10. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
103 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
HEL
OK 4,0

Newer plane.

The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

ke 19. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 40m
to 20. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
97 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 25m
ma 17. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
89 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 30m
ti 18. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
122 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

ke 5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
4t 30m
ma 10. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
103 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
HEL
OK 4,0

Newer plane.

The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

ARN
RIX
Hyvä 7,5

staff were polite, helpful, and efficient

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

ma 17. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 35m
ke 19. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
98 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 25m
ma 17. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
89 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
OSL
Keskiverto 3,6

Seats are really good

Feel throughout the trip of beeing in an overcrowed bus will no personal touch of service

ti 18. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 30m
to 20. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
122 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

ma 17. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 35m
ke 19. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 25m
98 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 5,3 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
OSL
Oslo & other airports
1t 25m
ma 17. syyskuuta
OSL
Oslo & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 20m
89 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 11 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

HEL
OSL
Keskiverto 3,6

Seats are really good

Feel throughout the trip of beeing in an overcrowed bus will no personal touch of service

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta