Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Singapore Changi (SIN)

Vertaa lentoliput kohteeseen Singapore Changi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Singapore Changi lentotiedot

Lento saapuu Singapore Changi
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 403 €
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Air China, Lufthansa, Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines, Etihad Airways, Vietnam Airlines, KLM

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Singapore Changi

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Singapore Changi? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Singapore Changi seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 444 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore Changi on toukokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Singapore Changi lentotarjoukset.
Singapore on yksi Aasian kutsuvimmista kaupunkilomakohteista, sillä sää on kaupunkivaltiossa mukavan lämmin kaikkina vuodenaikoina. Talvellakin alueella voi nauttia auringosta, ja siksi alkuvuoden halvat lennot Singaporeen kannattaakin käyttää hyväksi. Pelkät lennot voi saada esimerkiksi lopputalvesta ja keväällä todella edulliseen hintaan. Kalleimmillaan lennot kaupunkiin ovat yleensä loppukesästä, joulunaikaan ja vuodenvaihteessa.
Singaporeen saapuvaa lentoliikennettä palvelee Singapore Changin kansainvälinen lentokenttä (Singapore Changi Airport). Valtaosa lennoista laskeutuukin tälle kentälle, joka sijaitsee noin 20 kilometriä Singaporen keskusta-alueesta itään. Lentoasemalta keskustaan pääset edullisesti junalla. Ota lentokentän juna-asemalta juna kohti Tanah Merahin aluetta. Junan kertalipun hinta on noin 2,80 Singaporen dollaria (noin 1,80 euroa). Tähän sisältyy elektronisen EZ-Link-kortin hinta, sillä kaikki matkat ladataan matkakortille. Junat kulkevat normaalisti noin 5.30–23.15-välisenä aikana. Terminaaleista 2 ja 3 pääsee juna-asemalle jalan, mutta terminaaliin 4 laskeutuvien on otettava juna-asemalle ilmainen shuttle-bussi. Eri puolille Singaporea liikennöivät lentokentältä myös paikallisbussit, mutta kaupunkia tuntemattomalle juna on helpompi vaihtoehto. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Taksi lentokentältä hotellille on hyvä vaihtoehto niille reissaajille, jotka eivät halua liikkua matkatavaroiden kanssa junassa. Taksimatka keskustan suosituimmille hotellialueille maksaa normaalisti noin 20–40 Singaporen dollaria (noin 12,60–25,30 euroa). Kätevä ja taksia edullisempi vaihtoehto on City Shuttle -bussi, joka vie lentomatkustajia useimpiin lentokentän hotelleihin noin 9 dollarin (noin 5,70 euron) hintaan. Shuttle-kuljetuksen voi varata saapuvien lentojen terminaalissa Ground Transport Concierge -tiskiltä. Bussit liikennöivät kentältä noin 15–30 minuutin välein. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Singaporen kaupunkivaltioon matkaavien ei tarvitse hankkia alle 90 päivän lomaa varten viisumia. Muista kuitenkin pakata mukaan passi, ja tarkista hyvissä ajoin passisi voimassaoloaika. Passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Singapore Changi lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Singapore Changi?

Halvin lentolippu kohteeseen Singapore Changi paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 403 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Singapore Changi. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Singapore Changi ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 403 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore Changi?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair ja Qantas Airways lentävät eniten kohteeseen Singapore Changi. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair & Qantas Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Singapore Changi on Singapore keskustasta ?

Changi Lentokenttä on 18 kilometriä päässä kohteen Singapore keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Singaporeen maksavat?

Singaporen lennoilla on laaja hintahaitari, sillä lentolippujen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Halpaa lentoaikaa on yleensä vuoden ensimmäinen puolisko, etenkin lopputalvi ja kevät. Kalleimmillaan lennot ovat puolestaan loppukesästä ja joulunaikaan. Lentoreitillä on suuri vaikutus lennon hintaan. Erilaisia lentoreittejä kaupunkiin voit vertailla helposti KAYAKin lentohaussa. Määrittele etsimällesi lennolle hintakatto, ja näin KAYAK etsii sinulle vain budjettiisi sopivat lennot. Kaukolennoilla kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, mitä palveluita ja kuinka paljon matkatavaroita lennon hintaan sisältyy. Mikäli joudut maksamaan lisämaksuja matkatavaroista, se nostaa lennon kokonaishintaa.

Kuinka kauan lento Singaporeen kestää?

Suorien lentojen kesto Singaporeen on alkaen noin 11 tuntia ja 35 minuuttia. Välilaskullisilla lennoilla matka-aika on yleensä noin 15–20 tuntia. Tarkka matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja siitä, kuinka monta koneen vaihtoa reittiin sisältyy. Erilaisia reittivaihtoehtoja voit vertailla KAYAKin lentohaun avulla.

Voiko Singaporeen lentää suoraan?

Suoria reittilentoja Helsingistä Singaporeen liikennöi suomalainen Finnair, ja suoria lentoja on parhaimmillaan noin seitsemän viikossa. Finnairin lentovalikoimaan kuuluvat myös välilaskulliset lennot kaupunkiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Singaporeen?

Finnairin lisäksi Singaporeen voi matkata välilaskullisin yhteyksin esimerkiksi qatarilaisen Qatar Airwaysin ja saksalaisen Lufthansan lennoilla. Pitkillä mannertenvälisillä lennoilla matkustusmukavuus on tärkeää, eli vertaa lentohintojen lisäksi lentoyhtiöiden tarjoamia palveluita ja matkatavararajoituksia. KAYAKin lentohaussa voit halutessasi hakea lentoja vain tietyiltä lentoyhtiöiltä, joiden palveluita mieluiten käytät.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Singaporea?

Singaporeen saapuvat kansainväliset lennot ottaa vastaan Singapore Changin kansainvälinen lentokenttä (Singapore Changi Airport). Kaupungissa on toinenkin lentoasema, Seletarin lentokenttä (Seletar Airport), jolle ei normaalisti laskeudu kansainvälisiä lentoja. Tätä yksityis- ja liikematkustamiseen suunniteltua kenttää kuitenkin uusitaan parhaillaan, ja se tulee jatkossa olemaan myös reittilentojen päätepisteenä. Changin lentokenttä on Singaporen suurin lentoasema, ja kentällä on kaikkiaan neljä terminaalia.

Varaa halvat Singapore Changi lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
403 €
vain
403 €
Matkakohde
Singapore
403 €
vain
403 €
su 7. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
17t 50m
su 14. lokakuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 30m
403 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 320 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
ODS
Hyvä 6,6

Boarding in time

Selected food was not provided, old airplane, no entertainment

SFO
IST
Erinomainen 10,0

Great hospitality, food was as ordered, plenty of drinks, energetic staff

Gate experience at IST was sub par

DBV
IST
Erinomainen 10,0

Food personnel

KBP
IST
Erinomainen 10,0

The food and the staff are excellent. 90% of the time I can get an exit row seat as I am 6 foot 2. I fly Turkish airlines frequently. This time the plane was full, so I understand that it was not possible.

A passenger and his wife were not seated together, so the passenger wanted to stand in the isle and talk to his wife over the top of me for significant portions of the fight. In a full flight keeping passengers out of the isle os key. I know this was a difficult flight for the crew.

JFK
IST
Erinomainen 10,0

Good food great service friendly staff also flight was 30 minutes delay we landed our destination on time they make time on the air. I always flight with Turkish airlines I recommend to any one I

to 22. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
25t 10m
to 13. joulukuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 30m
452 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 4 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,1
PEK
SIN
Keskiverto 2,6

the food was so bad. no vegetarian options

PEK
HKG
Erinomainen 10,0

Great service

Not a thing

LHW
PEK
Hyvä 6,0

Air condition was not cooling and all was hot for aprox. 5 hours then became 40% better

NRT
PEK
Erinomainen 8,0

Everything! New aircraft DREAMLINER

Pushy Chinese people acting like someone is trying to take something from them!

EWR
PEK
OK 4,6

the food was so bad. no vegetarian options

ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
15t 20m
su 10. helmikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 05m
461 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 053 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
OSL
OK 5,0

Suitcase did not arrive, had a 3+ hours layover in Frankfurt, enough to get my bag sorted and sent to Oslo, but did not arrive

FRA
MXP
Keskiverto 2,6

Same as above same as a bove

Same as above

FCO
IAD
Erinomainen 10,0

Good service, decent food, nice entertainment options and it's nice not to feel like the airline thinks it's doing you a favor by letting you fly with them.

NAP
FRA
Erinomainen 10,0

The crew was very accommodating, Frequently offered water also.

Can t think of anything.

FRA
BOS
Erinomainen 10,0

Crew rearranged people before takeoff to allow elbow room. Excellent food, salad and vegetable with meat option to help with hydration, wonderful noodle.

Slightly too cool but I had an extra blanket and that is preferable to hot.

ma 19. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
21t 35m
ma 26. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 20m
480 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 16. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
24t 55m
ke 24. lokakuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 35m
509 €
Matka: 9 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 8 463 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,1
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
JNB
Erinomainen 9,0

The crew were very friendly and helpful.

It seems the major airlines use older aircraft when the destination of the flight is a third world country(or Africa). The seats aren't as comfortable and the entertainment system (screens) are not as good as a Qatar and Europe bound flights.

DOH
MAD
Hyvä 6,3

Transfer was messy, no screens or indications on sight when landed in Doha to transfer with a very short time. Boarding in Doha was extremely slow, some passengers had issues with their travel documents and instead of handling those issues on the side, they kept everyone waiting for over 15 minutes

SIN
DOH
Hyvä 7,6

Good attention from cabin crew and good food

DOH
SGN
Erinomainen 8,0

Narrow 2x2 sleeper seats are really narrow and feel much too close to one another. .

AMS
DOH
Erinomainen 10,0

Modern plane and great crew.

ke 17. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
27t 40m
ma 5. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 20m
515 €
Matka: 20 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
SKT
Erinomainen 8,3

In flight attention and comfort

Long distance between gate in and plane. Travel via bus to plane wasnt good.

DXB
SEZ
Erinomainen 8,0

The crew and food was great.

The insect repellant sprayed twice through the cabin was horrible.

ATH
EWR
Hyvä 7,0

We went almost 4hours without water served

MEL
SIN
Erinomainen 9,6

Loved the spaciuos seats and great leg room. Food superb!

Annoying passenfer who peobably drank too much

DXB
JNB
Erinomainen 8,0

Nice flight sttendents

Seats too small

ma 10. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
16t 50m
ke 19. joulukuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 35m
607 €
Matka: 10 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 2 930 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,8
Koneeseennousu
8,9
Mukavuus
8,6
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
LAX
PDX
OK 5,3

They were polite.

Not as attentive as ANA or China Airlines. I had to give 4-5 request to get what I want.

JFK
FRA
Erinomainen 9,0

Everything else

Food was less than marginal

ICN
LAX
Erinomainen 10,0

Friendly Staff. Very nice Meet and Greet Comfortable travel. Meals were tasty.

SIN
DEL
Erinomainen 10,0

The comfort and caring staff

Food serve a bit slow with the no of pax and long queue for the washroom

LAX
ICN
Erinomainen 10,0

Crew was very friendly and responsive to my needs. They met it with a smile.

ke 12. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
45t 05m
ti 18. joulukuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 30m
709 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 5 737 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
7,6
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
AUH
BKK
Erinomainen 10,0

Everything, the staff were very friendly and helpful, food, flight and boarding was excellent

Nothing

AUH
LHR
Hyvä 7,3

Unusually the crew were quite stand off. Normally cheerful and accommodating this crew gave you the feeling you were in the way and tiresome

AUH
GVA
Erinomainen 8,6

pretty simple flight, not too packed so I could spread out a bit, slept like a baby really -- super safe flight, I love that

the food, as mentioned above -- meh, you guys are better than the others but still, not so great

NRT
AUH
Erinomainen 8,0

I liked the cleanliness, the beautiful kind staff, and most important of all, the safe flight -- oh yeah, I loved sampling your world class music selection

for a tall guy you need to raise the seats a bit; the food was better than most airplane food but overcooked rice and fish was meh ... it's hard to image how an industrially prepared food could be better, but until you figure it out I'll keep packing my lunch

BNE
AUH
Erinomainen 8,0

Aircraft was very good

Food very poor, staff mediocre

to 13. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
29t 45m
to 20. joulukuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
45t 50m
798 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 991 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,2
SGN
CDG
Hyvä 6,0

Nice massage centre. Water on site. Coffee shops. Flight very full and uncomfortable

No towels in shower. Not very clean. Information desk not very helpful. No one to book sleeping cubicles—-very confusing

TPE
SGN
Hyvä 6,0

Good

Was ok

LHR
HAN
Erinomainen 8,3

The choice of English language films were limited. I did not enjoy the food too much

SGN
MEL
Erinomainen 10,0

Service and friendly staff

HKG
HAN
Erinomainen 10,0

On time Very polite staff

ke 6. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
17t 20m
ti 12. maaliskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 35m
409 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 320 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ASB
IST
Erinomainen 9,6

Food, service

Boarding delay

IST
BUS
Hyvä 7,6

Quick flight, friendly crew. It was nice that food was provided on such a short flight (though international, so it makes sense), and it wasn't bad.

Flight was delayed on the runway, no real announcements about the delay were made.

DBV
IST
Erinomainen 10,0

Food personnel

IST
LHR
OK 5,3

Bording the plane has no order passengers seated in the front border before the rear. I was in 32a to he worst seat on the plane

IST
ATL
Hyvä 7,3

Everything was good apart from food

The low calories special meal was inedible. The protein was so overcooked.

ma 7. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
23t 00m
su 20. tammikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 15m
454 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 4 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,1
PEK
SIN
Keskiverto 2,6

the food was so bad. no vegetarian options

PEK
HND
OK 5,3

Better airlines

EWR
PEK
OK 4,6

the food was so bad. no vegetarian options

LHW
PEK
Hyvä 6,0

Air condition was not cooling and all was hot for aprox. 5 hours then became 40% better

PEK
HKG
Erinomainen 10,0

Great service

Not a thing

ti 29. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
22t 20m
ma 18. helmikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 20m
465 €
Matka: 21 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 053 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
BRE
Hyvä 6,6

Crew was amazing

Flight was delayed

JNB
FRA
Erinomainen 8,6

The crew were very considerate. Also they have the best baby beds we have seen so far

The entertainment system was glitchy.

CDG
FRA
Erinomainen 8,6

Crew, boarding, seat

Paris airport is extremely passenger unfriendly. Better to connect somewhere else

LHR
FRA
Hyvä 6,0

Flight crew made up time to arrive on time despite late arrival. They are pretty amazing - they got a plane hundreds of miles in the same time it took the ground crew to get my bag from the plane to the baggage claim.

Frankfurt is just an awful airport. Too many landings and not enough infrastructure. Also tired of planes having to park thousands of yards from the terminal. The time to get the bag is as long as the flight. Each about 55 minutes. There is very little about German efficiency here.

IAD
MUC
OK 4,0

Cleanliness

It was late by 1 hour. Food was not enough. Was hungry since dinner was late due to delayed flight and breakfast was served at lunch time of MUC. Electrical outliets did not work in the flight and had problems in MUC for GPS.

ke 19. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
20t 20m
ma 14. tammikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 40m
938 €
Matka: 27 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 265 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
KBP
AMS
Erinomainen 10,0

We were fed a nice pasta meal and offered drinks twice. They also gave a muffin for desert. The flight attendants were very nice and attentive with cheerful smiles. I wish every airline had service this good!

EDI
AMS
Erinomainen 10,0

The cabin crew was so kind, efficient, and attentive. All meals and snacks were delicious.

AMS
FCO
Hyvä 6,6

Professional crew. Good boarding.

No entertainment on board in business. Stale buns - staff unapologetic. Older 737 with uncomfortable seats.

AMS
MUC
Keskiverto 2,0

Didn’t happen.

AMS
SFO
Hyvä 6,3

Food was excellent, frequent and filling

The seat was not comfortable compared to my prior leg of the journey. Unfortunately the bathrooms were not clean, I understand that it's not the sole responsibility of the crew and passengers need to be mindful too.

ke 14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
17t 30m
su 25. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
57t 15m
492 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 17. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
18t 15m
ke 24. lokakuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 05m
509 €
Matka: 8 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 8 463 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,1
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
ATL
DOH
Erinomainen 10,0

Best airline I’ve ever flown. A lot more space and amenities for a great price. Boarding was easier and faster than any other airline I’ve ever taken

Wish there were a bit more movie selections but only because it was such a long flight

SIN
DOH
Hyvä 7,6

Good attention from cabin crew and good food

DFW
DOH
Erinomainen 10,0

Customer service and food.

DOH
DPS
Erinomainen 8,0

Fabulous crew, good choice of food and drinks and served whenever you want it. Good array of entertainment on offer but our flight was a 'sleeper' so after a fumble with the controls and the limited new releases, I opted to read instead. Seats are comfy and spacious, much wider than Emirates in the same class (who offer only an extra 1/2 inch width over economy). Amenity kit a quality piece that is both practical and useful.

Crew seemed to have stopped referring to the passengers by name and offer a less-personalised service in Business than we have become accustomed to. The food choices while good, have been paired back as have the selection of wines.

FCO
DOH
Erinomainen 8,3

In-flight crew was excellent.

to 31. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
22t 35m
ma 18. helmikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 55m
465 €
Matka: 19 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 053 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FCO
IAD
Erinomainen 10,0

Good service, decent food, nice entertainment options and it's nice not to feel like the airline thinks it's doing you a favor by letting you fly with them.

DFW
FRA
Erinomainen 10,0

Great plane & serive & big bathrooms

NAP
FRA
Erinomainen 10,0

The crew was very accommodating, Frequently offered water also.

Can t think of anything.

IAD
MUC
OK 4,0

Cleanliness

It was late by 1 hour. Food was not enough. Was hungry since dinner was late due to delayed flight and breakfast was served at lunch time of MUC. Electrical outliets did not work in the flight and had problems in MUC for GPS.

MUC
AMS
Erinomainen 8,3

Online check in, easy to board. Flight was on time.

I wish there was a vegan option for the food/snack onboard.

to 18. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
40t 25m
ma 5. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 20m
527 €
Matka: 19 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
MXP
DXB
Erinomainen 8,6

Easy check in and comfortable flight. The crew are very helpful.

Boarding

DXB
SKT
Erinomainen 8,3

In flight attention and comfort

Long distance between gate in and plane. Travel via bus to plane wasnt good.

DXB
DEL
Keskiverto 3,6

nothing out of ordinary

The aircraft has no or little serviceable inflight entertainment. The food offered on board is really bad. Any additional water has to be paid for

DXB
SEZ
Erinomainen 8,0

The crew and food was great.

The insect repellant sprayed twice through the cabin was horrible.

NBO
DXB
Hyvä 7,6

I asked for water three times, three different crew members but never got the water during the flight to Dubai, when alighting that's when i asked for the water again from a crew who was manning the business class section and got it.

ma 19. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
21t 35m
su 25. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
57t 15m
495 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 1. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
17t 20m
su 17. helmikuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 00m
496 €
Matka: 17 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 320 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
SFO
IST
Erinomainen 10,0

Great hospitality, food was as ordered, plenty of drinks, energetic staff

Gate experience at IST was sub par

IST
ATL
Hyvä 7,3

Everything was good apart from food

The low calories special meal was inedible. The protein was so overcooked.

JFK
IST
Erinomainen 9,3

Food and entertainment were particularly excellent. Seats were comfortable. No complaints once on board.

The flight was delayed without any real indication as to why it was being delayed.

JFK
IST
Erinomainen 10,0

Good food great service friendly staff also flight was 30 minutes delay we landed our destination on time they make time on the air. I always flight with Turkish airlines I recommend to any one I

DBV
IST
Erinomainen 10,0

Food personnel

ma 12. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
SIN
Singapore Changi
25t 10m
to 29. marraskuuta
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 30m
499 €
Matka: 18 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 4 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,1
IAD
PEK
OK 4,0

Crew was great. Boarding and deplaning was really fast.

The entertainment was horrible. I had to watch the same three movies over and over again, because the other choices were not good. The food was barely edible. If I fly with AirChina again I will have to bring my own food and download enough entertainment for the whole flight.

JFK
PEK
Erinomainen 8,0

I had the seat 48A which was next to the emergency exit and no chairs front of me which made me very comfortable. Also I can drink anything i want as much as I want.

Out of the whole 13 hours flight we only had 2 meals which was not enough for me. I was hungry between the two meals during the flight so i asked the flight attendant for anything to eat and she gave me 2 hot peice of bread. I accepted without complain.

LHW
PEK
Hyvä 6,0

Air condition was not cooling and all was hot for aprox. 5 hours then became 40% better

PEK
HKG
Erinomainen 10,0

Great service

Not a thing

JFK
PEK
Keskiverto 3,0

Big delay in PEK

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta