SIN

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Singapore

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Singapore Changi
ti 19.11.
ti 26.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Singapore sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Singapore lentotiedot

Lento saapuu Singapore
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 2 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Turkish Airlines, XiamenAir, Qatar Airways, Emirates, Cathay Pacific, SriLankan Airlines, Juneyao Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Singapore

Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Singapore lentotarjoukset.
Singapore on yksi Aasian kutsuvimmista kaupunkilomakohteista, sillä sää on kaupunkivaltiossa mukavan lämmin kaikkina vuodenaikoina. Talvellakin alueella voi nauttia auringosta, ja siksi alkuvuoden halvat lennot Singaporeen kannattaakin käyttää hyväksi. Pelkät lennot voi saada esimerkiksi lopputalvesta ja keväällä todella edulliseen hintaan. Kalleimmillaan lennot kaupunkiin ovat yleensä loppukesästä, joulunaikaan ja vuodenvaihteessa.
Singaporeen saapuvaa lentoliikennettä palvelee Singapore Changin kansainvälinen lentokenttä (Singapore Changi Airport). Valtaosa lennoista laskeutuukin tälle kentälle, joka sijaitsee noin 20 kilometriä Singaporen keskusta-alueesta itään. Lentoasemalta keskustaan pääset edullisesti junalla. Ota lentokentän juna-asemalta juna kohti Tanah Merahin aluetta. Junan kertalipun hinta on noin 2,80 Singaporen dollaria (noin 1,80 euroa). Tähän sisältyy elektronisen EZ-Link-kortin hinta, sillä kaikki matkat ladataan matkakortille. Junat kulkevat normaalisti noin 5.30–23.15-välisenä aikana. Terminaaleista 2 ja 3 pääsee juna-asemalle jalan, mutta terminaaliin 4 laskeutuvien on otettava juna-asemalle ilmainen shuttle-bussi. Eri puolille Singaporea liikennöivät lentokentältä myös paikallisbussit, mutta kaupunkia tuntemattomalle juna on helpompi vaihtoehto. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Taksi lentokentältä hotellille on hyvä vaihtoehto niille reissaajille, jotka eivät halua liikkua matkatavaroiden kanssa junassa. Taksimatka keskustan suosituimmille hotellialueille maksaa normaalisti noin 20–40 Singaporen dollaria (noin 12,60–25,30 euroa). Kätevä ja taksia edullisempi vaihtoehto on City Shuttle -bussi, joka vie lentomatkustajia useimpiin lentokentän hotelleihin noin 9 dollarin (noin 5,70 euron) hintaan. Shuttle-kuljetuksen voi varata saapuvien lentojen terminaalissa Ground Transport Concierge -tiskiltä. Bussit liikennöivät kentältä noin 15–30 minuutin välein. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Singaporen kaupunkivaltioon matkaavien ei tarvitse hankkia alle 90 päivän lomaa varten viisumia. Muista kuitenkin pakata mukaan passi, ja tarkista hyvissä ajoin passisi voimassaoloaika. Passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Singapore lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Singapore?

Halvin lentolippu reitille Singapore - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 2 € meno-paluulennolle Helsinki - Singapore. Suosituin reitti on Helsinki - Singapore a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 536 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Yleensä kohteista Suomi, Qantas Airways, Finnair ja Fiji Airways lentävät eniten paikkaan Singapore. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Qantas Airways, Finnair & Fiji Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Singapore on Singapore keskustasta ?

Singapore Lentokenttä on 17 kilometriä päässä kohteen Singapore keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Singapore?

Singapore lähinnä oleva kenttä Singapore Changi lentokenttä, tai lyhyemmin Singapore. lentokenttäkoodi on SIN.

Mitä lennot Singaporeen maksavat?

Singaporen lennoilla on laaja hintahaitari, sillä lentolippujen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Halpaa lentoaikaa on yleensä vuoden ensimmäinen puolisko, etenkin lopputalvi ja kevät. Kalleimmillaan lennot ovat puolestaan loppukesästä ja joulunaikaan. Lentoreitillä on suuri vaikutus lennon hintaan. Erilaisia lentoreittejä kaupunkiin voit vertailla helposti KAYAKin lentohaussa. Määrittele etsimällesi lennolle hintakatto, ja näin KAYAK etsii sinulle vain budjettiisi sopivat lennot. Kaukolennoilla kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, mitä palveluita ja kuinka paljon matkatavaroita lennon hintaan sisältyy. Mikäli joudut maksamaan lisämaksuja matkatavaroista, se nostaa lennon kokonaishintaa.

Kuinka kauan lento Singaporeen kestää?

Suorien lentojen kesto Singaporeen on alkaen noin 11 tuntia ja 35 minuuttia. Välilaskullisilla lennoilla matka-aika on yleensä noin 15–20 tuntia. Tarkka matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja siitä, kuinka monta koneen vaihtoa reittiin sisältyy. Erilaisia reittivaihtoehtoja voit vertailla KAYAKin lentohaun avulla.

Voiko Singaporeen lentää suoraan?

Suoria reittilentoja Helsingistä Singaporeen liikennöi suomalainen Finnair, ja suoria lentoja on parhaimmillaan noin seitsemän viikossa. Finnairin lentovalikoimaan kuuluvat myös välilaskulliset lennot kaupunkiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Singaporeen?

Finnairin lisäksi Singaporeen voi matkata välilaskullisin yhteyksin esimerkiksi qatarilaisen Qatar Airwaysin ja saksalaisen Lufthansan lennoilla. Pitkillä mannertenvälisillä lennoilla matkustusmukavuus on tärkeää, eli vertaa lentohintojen lisäksi lentoyhtiöiden tarjoamia palveluita ja matkatavararajoituksia. KAYAKin lentohaussa voit halutessasi hakea lentoja vain tietyiltä lentoyhtiöiltä, joiden palveluita mieluiten käytät.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Singaporea?

Singaporeen saapuvat kansainväliset lennot ottaa vastaan Singapore Changin kansainvälinen lentokenttä (Singapore Changi Airport). Kaupungissa on toinenkin lentoasema, Seletarin lentokenttä (Seletar Airport), jolle ei normaalisti laskeudu kansainvälisiä lentoja. Tätä yksityis- ja liikematkustamiseen suunniteltua kenttää kuitenkin uusitaan parhaillaan, ja se tulee jatkossa olemaan myös reittilentojen päätepisteenä. Changin lentokenttä on Singaporen suurin lentoasema, ja kentällä on kaikkiaan neljä terminaalia.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Singapore lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
2 €
vain
2 €
Matkakohde
Singapore
2 €
vain
2 €
ke 13. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
19t 00m
to 21. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
BOS
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: Seats were very uncomfortable, no air controller and the TV screen with the flight information was right in front of us. Even the flight attendants couldn’t turn it off and it was so bright making it difficult to sleep.

SFO
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was amazing.

Miinukset: There seemed to be no leg room. The seat was very uncomfortable.

FRA
ORD
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was delayed in Frankfurt due to technical issues. That was fixed, but ended up missing the flight to Minneapolis. Lufthansa provided vouchers to hotel and shuttle to the hotel (holiday inn express) and back to the airport. We stood out in the cold for 45 mins but the shuttle did not show up. Ended up taking Uber to the hotel only to find out their shuttle service does not start in the morning before 5:30 am. They booked me on a 6 am flight with 5:45 boarding time. The hotel scheduled a taxi to pick me up at 3:30 am to make back to the airport on time. I ended up spending $70 and I’m totally exhausted. I wished I just stayed at the airport. Not to mention the quality of the hotel accommodations is less than average. Very disappointed with how this whole situation was managed.

MUC
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew.

Miinukset: More comfortable seating.

MUC
BOS
Hyvä 7,0

Plussat: TV series “The Name of the Rose” that I really wanted to watch for some time

Miinukset: Water, water, water... I almost died from dehydration

ti 28. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
17t 40m
ti 11. helmik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
BUD
DUS
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew and service! They are the best!!

Miinukset: Amazing crew and service! They are the best!!

CDG
MUC
Hyvä 7,6

Miinukset: Food is a joke

DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Same as other answe

Miinukset: Same

DEN
MUC
OK 4,3

Plussat: It was on time and got me where I needed to go.

Miinukset: The crew often bashed my wife's elbow with their trolleys. I am 6'2" and I could not sit with my legs straight in front of me. There is no leg room and the seats do not recline very far. The food was repulsive. They ran out of vegetarian options (my wife is a vegetarian) and what we did eat turned our stomachs.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

su 1. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
18t 10m
pe 13. maalisk.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
3 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
PHL
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Service desk personnel at the gate were very helpful and attentive. The plane was only 1/2-2/3 full, which made boarding quicker. The food was tasty and coffee was great! We were also offered juice twice during the flight. Bathrooms were clean. Since the plane wasn't full, they weren't dirty even at the end of the flight. I brought my own headphones, but the stewards provided them if you need them. My one big complaint was that our seats did not recline, thus making any kind of shut-eye near impossible. Our plane left and hour late, but the pilots stepped on the gas and we got in on time!

FRA
BOS
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: Seats were very uncomfortable, no air controller and the TV screen with the flight information was right in front of us. Even the flight attendants couldn’t turn it off and it was so bright making it difficult to sleep.

DUS
FRA
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Flight was canceled. No crew... Alternative: Eurowings via Newark. And then United to Detroit. A totally wasted day...

BOS
MUC
OK 5,3

Plussat: Nice support people

Miinukset: Temperature too warm No room Couldn’t get an upgrade

MUC
FRA
OK 4,0

Miinukset: I paid $100 extra for extra leg room. I was put right next to the bathrooms. All night long people were standing in line to use the bathroom. My extra leg room was taken by people standing in the space and actually stepping on my foot. Not worth the extra $100.

ke 11. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
19t 00m
su 15. maalisk.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
4 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
KRK
OK 4,4

Plussat: Cabin crew were great.

Miinukset: Was almost impossible to make this connection. Honestly I probably should’ve been moved to yet another later flight. Ground crew said my bag had made it on board, so i waited and waited but it never showed up in Kraków. Lost luggage team was helpful and told me it didn’t make the flight - it was on the next one. Hopefully it gets delivered soon but it will be difficult bc my air bnb has no buzzer

DUS
FRA
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Flight was canceled. No crew... Alternative: Eurowings via Newark. And then United to Detroit. A totally wasted day...

PHL
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Service desk personnel at the gate were very helpful and attentive. The plane was only 1/2-2/3 full, which made boarding quicker. The food was tasty and coffee was great! We were also offered juice twice during the flight. Bathrooms were clean. Since the plane wasn't full, they weren't dirty even at the end of the flight. I brought my own headphones, but the stewards provided them if you need them. My one big complaint was that our seats did not recline, thus making any kind of shut-eye near impossible. Our plane left and hour late, but the pilots stepped on the gas and we got in on time!

ZAG
MUC
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew was very friendly. Liked that you can see how far away and how much longer the flight was.

Miinukset: Flights to be more on time

DEN
MUC
Erinomainen 8,0

Miinukset: On-time departure and arrival, clean and well-maintained aircraft, good crew, decent meals (2), very tight seating in Economy without much comfort.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
17t 25m
pe 8. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
417 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
CLJ
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great.

CDG
IST
Erinomainen 9,0

Miinukset: It was a great experience

TLV
IST
OK 4,3

Miinukset: Ticketing staffs should and can be more co considerate. Average rating at best, and sometimes very rude.

LGW
SAW
Erinomainen 10,0

Miinukset: Outstanding

ESB
VIE
OK 4,0

Miinukset: Fewer fat peasants with too much hand luggage. Seriously, control the hand luggage before people bring it aboard.

la 28. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
33t 15m
su 19. huhtik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 15m
509 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 564 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Comfort
7,1
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,7
Ateriat
6,9
XMN
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: In time

Miinukset: Don’t let customer wait long time for gate after landing

SIN
FOC
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: I was charge a terribly high exchange rate for this tickets! Not acceptable at all.

LAX
XMN
Erinomainen 8,3

Plussat: attentive and polite flight attendants

XMN
SZX
Erinomainen 9,0

Plussat: Just good overall. Beats any American carrier (which is not saying too much!).

Miinukset: Was late. But they were very apologetic (not their fault). Seattle port entry is HORRIBLE. I thought China was bad!

XIY
XMN
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was amazing. Welcoming, helpful and caroming to passengers needs.

Miinukset: Replace worn out seats.

su 5. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
15t 55m
to 16. huhtik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
519 €
Matka: 12 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 243 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
JFK
DOH
Erinomainen 9,6

Miinukset: Better vegetarian food

YUL
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: The Q-suite is exceptionally comfortable and the door really does make a difference. I usually have difficulty sleeping but the isolation from aisle traffic and ambient noise reduction was enough to allow some very good sleep. Staff experience was also exceptional - friendly and highly competent, looking to go the extra mile. Food was great and full menu available upon request.

Miinukset: I did not find a gap

BCN
DOH
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was very attentive & met all my expectations.

NAG
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew amazing , cooperative

Miinukset: Doing great

KWI
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Best flight ever and I recommend to have it again in the future

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
27t 35m
to 7. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
523 €
Matka: 5 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 668 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
SEA
Erinomainen 8,6

Plussat: Amazing crew!! Lots of entertainment options. Food decent. Better than on trip from Seattle to Dubai. Check in Bathrooms kept clean on long flight We were encouraged to walk around

Miinukset: Boarding cumbersome We left Dubai late and arrived Seattle late. It was a little g flight already and the extra seat time of the delay was difficult.

BEY
DXB
OK 4,0

Plussat: Crew is good, attentive, embodies the middle eastern hospitality culture.

Miinukset: Connecting through Dubai was terrible, 1 hour delay before flight take-off was awful, food was less quality than previous flights, flight attendants congregated in front of my seat by the galley, parked all sorts of things there, could not sit comfortable the entire flight.

MUC
DXB
OK 4,6

Plussat: the food is amazing

Miinukset: The crew

JFK
MXP
Hyvä 6,6

Miinukset: Had a broken seat it didn’t recline....

DXB
KWI
Keskinkertainen 3,2

Plussat: I am looking for something good put didn’t find Sorry

Miinukset: The departure time should be on time Our flight was delayed more than one hour

pe 14. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
28t 35m
su 23. helmik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
568 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 6 095 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
YVR
HKG
Hyvä 7,3

Plussat: Entertainment system is nice with recent movies and many other selections.

Miinukset: I found my pillowcase has a long human hair. And noticed the same in the other pillows around my seat. Also, the tray table has a few spots of food stain. One of the toilets, the hinge of the toilet seat is broken

DEL
HKG
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: On board crew provided poor services and lacked proper training. Overall, the crew were hostile toward passengers and did not provide proper services of cleaning the trays or providing adequate beverages during flight

TPE
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: When do you need help they always happy Helping

Miinukset: The best

JFK
YVR
OK 4,6

Plussat: Nice flight attendants.

Miinukset: The flight was scheduled to leave at 9:50pm and it didn't take off until midnight. The many delays appeared poorly handled and communicated, and I spent an hour on the runway before takeoff.

MNL
HKG
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew and the food

Miinukset: Seating was tight for me a big guy

la 1. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
24t 05m
su 2. helmik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
57t 10m
639 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 708 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
CMB
DAC
Hyvä 6,0

Plussat: Boarding and landing

Miinukset: Food should be made With less spice more blend.

CMB
MEL
Hyvä 7,6

Plussat: The crew were lovely. Great service from crew and good food.

Miinukset: The head rests were very uncomfortable pushing your head forward. Plane was overbooked so my family couldn’t even sit together.

CMB
BKK
Erinomainen 10,0

Plussat: Fast and efficient.

Miinukset: NA

CAN
CMB
Hyvä 7,3

Miinukset: Airport (Guangzhou) very confusing...not fault of airlines; whoever designed the airport in GZ should go back to school Flight delayed 45 minutes

LHR
CMB
Hyvä 6,6

Plussat: Had more room than on BA flight to London

Miinukset: Poor selection of entertainment. Some features, such as the flight tracker, didn’t work

ke 18. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
22t 30m
su 22. jouluk.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 25m
810 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 88 arvosteluun
Koneeseennousu
6,7
Comfort
6,4
Henkilökunta
7,1
Viihde
4,5
Ateriat
5,7
TPE
PVG
Erinomainen 10,0

Plussat: On time, low cost, efficient and quick boarding, hot meal, great service!

PVG
CNX
OK 4,6

Plussat: Friendly

Miinukset: Food in the CNX-PVG sector

PVG
KIX
OK 4,0

Plussat: It arrived safely

Miinukset: more than 4 hour delay with little to no information. No need to take an e3xtensive bus ride to get to the plane, almost felt like we left the airport.

PVG
TPE
Erinomainen 8,0

Miinukset: It was impossible to check in online. The main website let me choose English’s but when I clicked on the check-in link it immediately brought me back to a page in Mandarin.

PVG
BKK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: - the crew did their job efficiently

Miinukset: Boarding: no signs to differentiate between the new passengers vs. those connecting Food: substandard, tiny portions Entertainment: none!!! Comfort: worst seat ever experienced. It slopes forward and doesn't lean back at all. The head rest also leaned forward and caused neck pain.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
17t 25m
ma 4. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
418 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything perfect although 757 planes seemed tired. Istanbul TA airport lounge is second only to Emerites.

OTP
IST
Hyvä 7,0

Miinukset: Free wifi

SFO
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Love love love this airlines! I wish the US carriers were like this!

LGW
SAW
Erinomainen 10,0

Miinukset: Outstanding

IST
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was nice, seats were comfortable

Miinukset: I enjoyed the flight

to 14. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
17t 25m
ke 20. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
424 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ADB
SAW
Erinomainen 9,3

Plussat: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Miinukset: In stead of Anadklujet could be THY :))

IST
TZX
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew are good ,seats were more than ok

Miinukset: Better seats and headphones to listen to the intertainmen system

BCN
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew. Great food

YYZ
IST
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: For such a LONG flight, grateful to ask Turkish Airlines to make available bigger aircrafts.

SAW
KWI
Erinomainen 10,0

Plussat: On time and comfortable flight

Miinukset: No suggestions

ke 4. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
17t 25m
ke 25. maalisk.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
424 €
Matka: 21 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
CPT
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was really good, staff was helpful and friendly and there was more legroom that I've often experienced. Also - flight was NOT packed - there was actually an empty mid-row seat!

ADB
ESB
OK 4,8

Miinukset: Cramped overhead luggage space. Delayed due to technical reasons. Previous flight was completely cancelled.

TLV
IST
OK 4,3

Miinukset: Ticketing staffs should and can be more co considerate. Average rating at best, and sometimes very rude.

VCE
IST
Erinomainen 8,6

Plussat: Crew was professional, food was good.

Miinukset: The screen to manage in-flight entertainment was not very responsive and live tv was cutting out constantly

IST
VKO
Erinomainen 9,0

Plussat: Chem-in

la 4. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
26t 05m
pe 17. huhtik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
520 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 564 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Comfort
7,1
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,7
Ateriat
6,9
CGK
XMN
Erinomainen 10,0

Miinukset: The crew should speak better English. They polite and helpful but clear English is a plus value

XMN
ICN
Hyvä 6,0

Plussat: I like the web that show me my travel schedules, I don’t need to look for email. But when I check in airport, they ask me flight confirmation number which I don’t know either that number doesn’t indicate. So I hope that you also include flight confirmation number too.

CGQ
TAO
Erinomainen 9,3

Plussat: Nice flight; very comfortable

Miinukset: Short flight; so no in-flight entertainment (no problem though)

TAO
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: Great airplane (787 Dreamliner), comfortable seats, lots of meals, free beer and wine. Great ticket price!

Miinukset: The cabin crew did not really understand english. When I asked something, it was clear that they didn't understand. I had to claim my checked bag and recheck it at every flight segment. No ability to select seats unless it was more than 72 hours before departure.

TPE
XMN
OK 5,3

Miinukset: Flight got delayed in Xiamen, miss the connecting flight to chongqing.

ti 7. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
15t 55m
ma 13. huhtik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
521 €
Matka: 7 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 243 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
JFK
DOH
Erinomainen 9,6

Miinukset: Better vegetarian food

BCN
DOH
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was very attentive & met all my expectations.

DOH
BLR
Erinomainen 8,0

Plussat: Attentive and efficient

DOH
ATL
Erinomainen 10,0

Miinukset: Have air fresheners in toilets. Make it smell better.

DOH
DAD
Erinomainen 9,0

Plussat: crew was very sweet

Miinukset: food and wine options were terrible

to 7. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
33t 50m
ma 11. marrask.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 30m
523 €
Matka: 5 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 668 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
ATH
EWR
Erinomainen 10,0

Plussat: Good meals, comfortable seat with fantastic entertainment options.

DXB
SFO
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing to say

Miinukset: See the comments for — the flight from Kochi to Dubai In reality — much worst

DXB
SEA
Erinomainen 8,6

Plussat: Amazing crew!! Lots of entertainment options. Food decent. Better than on trip from Seattle to Dubai. Check in Bathrooms kept clean on long flight We were encouraged to walk around

Miinukset: Boarding cumbersome We left Dubai late and arrived Seattle late. It was a little g flight already and the extra seat time of the delay was difficult.

MNL
DXB
Erinomainen 9,3

Plussat: I love Emirates airlines and I only registered once for diabedics food I always get it ,the service always consistent but could be better ,aiming for excellence

Miinukset: I think staff could do better ,I think Emirates should aim for excellence I think they still need more efforts to reach excellence ,for me Emirates is number one airline world wide

LAX
DXB
Erinomainen 9,6

Plussat: Very personable and always a smile.

Miinukset: Best business I have the pleasure of enjoying.

ma 16. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
16t 35m
su 22. maalisk.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
525 €
Matka: 7 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 668 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
BCN
DXB
OK 4,0

Plussat: The Seat is good.

Miinukset: The check in counter welcoming should be better in Barcelona

DXB
KWI
Erinomainen 10,0

Miinukset: My judgement will be unfair cause I love Emirates airlines

DXB
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: No need for improvement

DXB
LHR
Hyvä 6,0

Miinukset: Just because I have bought my ticket on points I was not given a chauffeur driver.

DXB
DEL
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was good

Miinukset: food

ti 11. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
23t 00m
ti 18. helmik.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
442 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
TIA
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Is amazing

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good

IST
IAD
Erinomainen 9,3

Miinukset: Squawking brats the whole 10.5 hours of the trip to IAD.

SAW
KWI
Erinomainen 10,0

Plussat: On time and comfortable flight

Miinukset: No suggestions

SEA
YYZ
Keskinkertainen 3,5

Miinukset: No one came with drink carts until halfway through the flight. I was very hungry, never offered food. Boarding was late but no communication from staff.

ti 22. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi
15t 55m
pe 25. lokak.
SIN
Singapore Changi
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
536 €
Matka: 4 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 243 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
JNB
DOH
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was very attentive and professional

Miinukset: Food wasn't great

DOH
DPS
Erinomainen 10,0

Plussat: Easy and efficient boarding process, great Tv episodes selection

Miinukset: Staff was slow to remove plates after eating

YUL
DOH
Erinomainen 9,3

Plussat: Everything

Miinukset: They are the best and air Canada should learn from them

ORD
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very courteous, friendly, professional flight crew and gate crew.

Miinukset: Nothing to mention...very pleased

JFK
DOH
Erinomainen 9,6

Miinukset: Better vegetarian food

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka