ARN - RVN

Etsi halvat lennot välille Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ARN — RVN
3. joulukuu — 10. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 3/12
la 10/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

66 €

Keskim. hinta meno-paluu

240 €

Hyvä tarjous meno-paluu

160 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

148 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 27 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 27 %.
Lento Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 148 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 160 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Rovaniemi löytyy keskimäärin 24 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan heinäkuu, elokuu ja syyskuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 17% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Rovaniemi reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Food could have been better and second meal pretty bad.

La comida 🍱

The plane was clean and comfortable. The crew were very pleasant. The food was the best plane food I’ve ever had.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lots of gate change 15 mins before boarding

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

"Basic economy" tickets should be outlawed.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

We arrived early to our destination which was nice. I didn’t like how I was pushed to a British airlines flight and how they were going to charge me for my bag last minute. It held up the line and wasted time. I should know in advance if I need to pay for a bag.

Food was my least favorite but everything else was good

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Food was horrible

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Unfortunately I had a really bad experience with the person ( women ) who checked my passport. Extremely rude and unprofessional.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Provide snacks

Air France bumped us without notice due to overbook. All other flights were overbooked. Had to pay $400 for a train to Bordeaux. Luggage was never returned to us. Now in Bordeaux for a week without any of our belongings. Not sure the flights back to the US will be honored. Worse travel experience of my life.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

We thought that we needed to be at the airport 3 hours early because we were returning to the US. It turns out that since we were flying to Helsinki first we only needed to be there 2 hours in advance. Check-in in Stockholm was confusing b

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

.

IM STILL WAITING FOR MY REIMBERSTMENT OF MONEY FOR TICKETS

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Miinukset: "Water should be free on the flight"
Plussat: "Bad for 12 hrs flight passengers need hot food"
Miinukset: "Long flight is not about just saving money"
Miinukset: "Again it was not made clear about self transfer. While booking it should be clearly stated if a flight is or is not self transfer"
Plussat: "Seat just ok"
Miinukset: "First we were told that we cannot be checked in for the flight because our luggage was not checked to Oakland. Therefore we cannot fly. This was unacceptable because all three flights were on the same ticket, plus we had 2,5 year old traveling with us"
Plussat: "The crew was a group of Thai Nationals, and they were very snarky with us, not at all courteous. Maybe they didn't know what customer satisfaction means?"
Miinukset: "Crews more polite and professional."
Plussat: "Boarding was good and food too."
Miinukset: "The flight to Fort Lauderdale was delayed more than one hour and no information about landing was provided at Fort Lauderdale Airport."
Plussat: "Friendly crew."
Miinukset: "Better entertainment"
Miinukset: "Food, friendliness of crew, knowledge of crew"
Miinukset: "My luggage never arrived!! It was only a 45 min flight and bag was checked two hours prior to take off. Then customer service was nonexistent until we handled it on our own."
Miinukset: "I didn’t fly . The service of vayama agent helping me change the flight instead of blocking my contact with the airline is very bad , I want a refund"
Plussat: "Nothing at all to like with this airline"
Miinukset: "Beware, one of the worst airlines I’ve been on, they will weigh everything that goes with you on the plane, including a small purse, really?? Yes. On long haul international flights they will not even give you a glass of water, even when the plane broke down on runway and we sat in it for 4 hrs"
Plussat: "Landing."
Miinukset: "Everything."
Miinukset: "Be on time"
Plussat: "The aircraft was brand new and clean."
Miinukset: "The flight was delayed 5 hours for a total wait of 9+ hours without any contact for food vouchers, apologies or a compensation. We picked this flight for the convenience of the location and connection, but not sure if will ever do again in future. Also, no entertainment option in the flight at all."
Plussat: "When it was over"
Miinukset: "Ridiculous lack of service, supwr low cost low quality airline. Never again."
Miinukset: "There was no food served- besides that which one could purchase. We got drinks coffee tea or water only. There was no entertainment either."
Plussat: "The only male flight attendant was very helpful and polite."
Miinukset: "The rest of the crew were inattentive and rude. It was bad enough to be delayed an hour, but the inattentiveness was ridiculous. I placed an order for a beverage, a pack of crisps and a set of headphones at the beginning of the flight. I didn’t receive them until almost 3 hours into the flight. I figured they were busy with meal service and what not in the beginning of the flight so I was patient, and I saw some people receiving their orders kinda late as well. After the 2nd hour, I started clicking the call attendant button. The female flight attendants walked by multiple times and ignored my attempts to flag them down. Finally, the male attendant came over and resolved the situation, but by then we had been in the air for 3 hours. Worst service I’ve experienced on any airline. Also, for a plane called a Dreamliner, those seating arrangements are a nightmare for anyone over 5’8”; I was uncomfortable the entire flight. It’s a plane, not a bus in a third world country; it’s shouldnt be that damned cramped and crowded."
Plussat: "Very efficient!"
Miinukset: "You got to be kidding! Charging for water!!!"
Plussat: "The middle seat was empty- much more comfortable flight!!!"
Miinukset: "You have to pay for everything! But the price of the ticket was very reasonable so that's ok."
Miinukset: "The Fort Lauderdale Terminal process may be one of the worst in the country. A bus takes passengers to a different terminal and customs is both confusing and poorly signed for connections."
Plussat: "plane was nice, crew was only ok. but the baggage thing is totally unacceptable!"
Miinukset: "We booked a trip from Stockholm to NY. Got to the airport and the baggage fee was quite high, but i was ok paying it since i didn't prepay online- my mistake. BUT then i was told since the plane was stopping at Oslo we had to pay ANOTHER SET OF LUGGAGE FEES !!!! I said, no you must be mistaken, there is no way you can charge me for two trips just because your plane is making a stop! They insisted and rather than fight and get thrown out of the airport i am disputing with my credit card company, but it can't possibly be legal. $690.00 fees !"
Plussat: "Spacious, comfortable"
Miinukset: "No pillows, breakfast not very good"
Miinukset: "The reason I gave a two for overall experience was that we were more than one hour late and I missed my connection flight from Los Angeles and for this reason I had to spend the entire night in LA.I even bought a travel insurance and when I went back to Norwegian airline to tell them I was late for my connection flight which was two and a half hour later than our landing,they told me there was nothing they could do about it. There are a lot of people who have connection flight and it's hard to rebook especially at night.Punctuality should be the most important over everything else. Ildiko Balog"
Miinukset: "They forced me to check my bag leaving JFK. Charged me $250 to check it and then proceeded to lose my bag. They have since refused to refund my money. Don't ever fly this airline"
Plussat: "Premium Economy was good."
Miinukset: "Not a very large entertainment selection and food didn't look too appetizing, but nothing out of the ordinary for an airline."
Plussat: "Able to sleep most of the way"
Miinukset: "Delayed leaving. Delayed in the air. I missed my connection."
Miinukset: "There were no headphones available for purchase."
Plussat: "Service was fine, but really wish that at a minimum water would be offered at regular intervals (at least every 3 hours) on long haul flights. Attendants do seem a little pissy if you ask otherwise you have to buy the $3 bottle from the snack bar. I know its not premium but 12 hours is a long time to only be offered two small cups of water. The passenger behind me was difficult the entire flight and kept hoisting himself up using my seat so it was hard to sleep the entire flight. The crew seemed to put up with him very well so I give them props for that."
Plussat: "reasonable upgrade to business class"
Miinukset: "nothing"
Plussat: "Staff were very helpful and thoughtful during the flight."
Miinukset: "Boarding handled poorly, stuff in standing-room-only and they boarded privileged members and families before disabled people, causing those of us who can't stand long to... stand a long time in line."
Plussat: "We like the automated self-check in for checked bags so you don't have to stand in long check in lines when you already have a boarding pass. we also like that the boarding process is fast and uncomplicated. Often planes are boarded from both ends."
Miinukset: "Norwegian charges for everything food related including coffee, so I didn't have anything ( and gave a neutral rating on that item)"
Plussat: "Norwegian is great, all the staff are easy going, helpful and respectful. They want to make it essy for you. It was a brearh of fresh air !! Besides the good flight itself , I like how KAYAK communicates with me, keeping me feel looled after ! I will deffinitelly use KAYAK again in the future, thank you !!"
Miinukset: "See above. I will not choose Norwegian again if another airline is flying that route due to the ridiculous buckle and dining for food, blankets etc. it makes it way to expensive to travel with a family"
Plussat: "The crew was lovely and charming and attentive. The movie selection was great and well appreciated on the long flight back to the US"
Miinukset: "Excruciatingly slow loading, taxi and flight."
Plussat: "The entertainment system is great!"
Miinukset: "The boarding process was really bad."
Plussat: "I thought the food was good and the staff was nice"
Miinukset: "We boarded late, took off late then had to wait at JFK for almost an hour to get off the plane. Entertainment choices were not many and not much leg room"
Plussat: "Clean, efficient, great entertainment options, friendly flight attendants, practical luggage checking or carry-on options"
Plussat: "Convenient, reasonable Well staffed and pleasant Boarding handled well"
Miinukset: "Slight delay on take off"
Plussat: "This flight was so much better than Economy for not much more money. We had plenty of room, footrests, reclining seats, and complementary blankets, food, and drinks. I really applaud Norwegian for making international travel bearable. The staff was very nice and helpful. I would definitely fly Norwegian again."
Miinukset: "It's nice to get free meals, although they are the dreadful TV dinners of the airline past. However, the bar is now so low that we are grateful for them. Boarding was chaotic and crowded. The flight was delayed two hours. Access to the premier lounges was a wonderful perk. We were able to relax and charge our devices away from the crowded airport terminal main area. Why random people were singled out for extra security checks, when we had already gone through the main security check, was a mystery no one bothered to explain. It really delayed the boarding process."
Miinukset: "I was told that I would have to buy snacks and drinks and could not have dinner since I did not preorder it , which I have never seen on any international flight . So I bought it and ate bad pizza . After which they offered me dinner and drinks saying my dinner was ordered, too late . No pillows or blankets and the plane was freezing Even had to pay for head phones"
Miinukset: "My entertainment screen didn't work so I couldn't watch any movies while others could"
Miinukset: "they do not even serve you water, when I asked for water they asked me to pay, it is not low cost Airline, very unfriendly staff, I will never fly it again. the staff border line rudeness and have attitude issue. 11 hours of flight in unfriendly airline, fod is served if you order it and allowed two cup of coffee and one softwdring."
Plussat: "Plane was state of the art. I particularly liked the capacity to 'dim' the light that came through the window as opposed to going from one shade to the other. The seats were certainly comfortable. The staff looked sharp & they were friendly & diligent. Entertainment offering was filled with a variety of films & shows. I was also pleased with the fact that there weren't any delays. Restrooms were equipped & clean."
Miinukset: "I was bummed to stumble upon the announcement that Norwegian decided not to renew their service with the SJU airport. IT opened a cultural exchange that would be great to continue."
Miinukset: "Wait to board and after time passes for departure, notice for delay only after expected departure time. No explanation. 1hr delay then they call to gate and everyone waits and another hour passes and no explanation given. Finally next boarding time passes and then gate change and plane change and we are notified they needed to get new crew. Finally board. Landing was terrible and I dont feel particularly comfortable ever flying with this airline again. Will rather pay more and fly klm"
Plussat: "Almost everything was perfect"
Miinukset: "There need to be more options for the food when purchasing the ticket, such as gluten free and vegetarian. Also, the wifi did not work on our flight."
Plussat: "Flight attendants were very pleasant. Food and service was good. Good selection of movies."
Miinukset: "Nothing. It was great."
Plussat: "New plane"
Miinukset: "Flight was an hour late"

koneessa oli liian kylmä

How long you got? Easily the worst airline there is.

The seats 💺 should be changed

An hour to drop bags, just not enough staff on. Security fine. Another 20 minutes for outgoing passports.

No free food, no Entertainment

For once in a long while, our flight was delayed - because the aircraft arrived late - but that was only delayed by about 30 minutes (which was bad). However, the crew boarded us very efficiently and quickly (which was good). But the original delay meant that the aircraft was directed to use a different runway in Gatwick than would normally be used - and that runway had less capacity apparently - so that added further to the delay (which was also bad). Anyway, the bottom line was we arrived in Dublin about 45 minutes later than scheduled. It might have been longer but I think the captain made up a bit of time in the air (which was also good). Having said all that, I would definitely use Ryanair again because this delay was not something that has not happened to us on other Ryanair flights in the recent past. in fact, my wife and I are due to fly with them to Dubrovnik next week so I'll be ineterested to see how they do with the outbound and return flights then.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "The flight was really fast!"
Miinukset: "Ryanair - takes you from A to B on time"
Plussat: "I like the extremely low price of the ticket."
Miinukset: "The seats need to be more comfortable."
Plussat: "The seats are extremely crowded"
Miinukset: "To not wait 10 min outside waiting for the bus to pick-up the passengers."
Plussat: "The ground crew was very helpful before boarding."
Miinukset: "Delayed announcement could be done a little earlier before boarding time, not after it was past the boarding time."
Miinukset: "Take off and arrive on time not an hour late. No trumpet this time."
Plussat: "The crew were friendly"
Miinukset: "Entertainment but it was a short flight"
Miinukset: "Was late! 30 minutes!"
Plussat: "The flight itself was on time and all that"
Miinukset: "The plane itself was clearly cheaper than the planes Transavia and Norwegian used. The only problem (though this had nothing to do with the airline) was having to sit in Nantes airport for 14 hours with no access to real food after about 11PM. The free shuttle into Nantes is great but I wish it worked later on Sundays. I was thrown for a loop and by the time I got a handle on what my options were they had closed."
Miinukset: "Delayed an hour."
Plussat: "Reasonable price."
Miinukset: "Was sat nowhere near my group of friends, know one on the plane was sat with who they travelled with. Plane was running late."
Plussat: "Onboard crew were great, rally professional under very trying circumstances."
Miinukset: "Ryanair ALWAYS late out of Lourdes, but they insist on herding all passengers into small waiting area where we all wait for ages, no food/drink, no flight info, screaming babies, hot sun, etc. Looking for another route to S. France..."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Seating uncomfortable, don’t even serve water, charge money to check in 3 days early and for some strange reason they charged 100€ for standard carry ones manufactured by Samsonite for international travel because it didn’t fit in their standard cubby ... the same carry ones they allowed from London to Stansted became a tad too big on return . They remind me of US traffic police that start giving tickets on tiny issues st the end of the month to make their quota . Also many people in the line had bags exactly our size"
Plussat: "Cabin crew - efficient, friendly and with a sense of humour."
Miinukset: "Having to buy Prority boarding to guarantee access to the overhead bins. Seats not that comfortable. Little legroom (i’m average height at best)."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Once we finally got through the archaic baggage drop and security lines, we found ourselves in the tiniest terminal with essentially standing room only. Flight was then delayed by 1 hour. Once Boarding was announced we waited in line for about 30 minutes before they started letting people through only to wait another 30 minutes in a hot corridor (major fire hazard) awaiting a bus to drive us about 100 feet to our plane. It really was a circus, there were about 10 buses that kept circling around the tarmac in front of us, stopping in front of our boarding line, doors open, then inexplicably the bus would take off without anyone on board. We finally boarded a bus and were driven right in front of our plane, yet for unknown reasons we were kept on the bus in about 85 degree weather with no AC or ventilation for 20 minutes!!! There were people boarding the plane as we waited in the hotbox and there was no obvious reason as to why they wouldn't open the doors. People began slowly panicking, one woman was hyperventilating because it was so hot and the air was suffocating. Suddenly doors opened and we boarded plane with no explanation. To make matters worse the AC did not appear to be working on the flight, it was quite warm and humid on the already uncomfortable Ryanair flight with non-reclining seats or free water. NEVER AGAIN!"
Miinukset: "One hour delay"
Plussat: "does not respond to normal standards - to little space seats can not move to the back"
Plussat: "Price"
Miinukset: "Instructions for Non-EU boarding pass we’re unclear. Suggest free water."
Plussat: "Crew were nice"
Miinukset: "Seating was cramped"
Plussat: "Cabin bag size restriction is just under US standard. Cost us almost double the flight cost to check them at the gate. Won’t ever use them again. Don’t be sucked in by their low fares, they’ll get it back and more."
Miinukset: "Horrible and intentionally deceptivebaggage policy"
Plussat: "Flight was smooth nice and on time"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Delayed flight then held in pens for ages then held on the plane too."
Plussat: "Seat was surprisingly comfortable, even with me being 6'0. Legs had a little room to spread out."
Miinukset: "No free drink. The flight was delayed by 15 minutes, and the board didn't update on boarding time until the plane got there. First time flying ryanair, so I didn't want to leave to get a drink. Ended up paying a few euro's because I was so thirsty on the flight."
Miinukset: "All the crews are very unkind that I ever seen. I won't be boarding this airline ever.... They charged for extra carry on bags but their measurements a little small size than other airplanes. I have to pay 62 euro extra for each one that I've never had problems wherever I go...."
Miinukset: "The flight was late by an hour."
Miinukset: "My bag is a standard bag that fits on every 737-800 and they made me check it to collect the extra charge. Very shady."
Plussat: "Smooth flight, uneventful"
Miinukset: "Waiting in the rain for boarding- Not very good planning and organized"
Plussat: "Great staff, very helpful and quick with boarding, quick journey"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "We arrived"
Miinukset: "The delay of one hour The slowness of boarding and unboarding"
Miinukset: "Flight was delayed by two hours which had a knock on effect to the day. Chose the 10am flight to be home by midday for an event in the afternoon. The delay meant I was not home till 17:30."
Plussat: "The head of the stewardesses, she was acting as we were on British Airways first class"
Miinukset: "Boarding was better than on our onward journey"
Miinukset: "Made me pay $125 for not checking in 24 hours in advance. I'm sorry my hotel didn't have WI-FI so I couldn't log in."
Miinukset: "The air conditioning was very high and I think that most passengers feel very cold during the flight."
Plussat: "Clean plane and comfy seats"
Miinukset: "The hostess selling goods during the flight using the loudspeakers. That was crazy, never seen that before. The airline must be desperate for income. I was trying to watch a BBC programme on my BBC iplayer and she was too loud (I could hear and I had headphones) The boarding at Stansted airport is just too badly managed. incredible that you are required to check-in your size and weight restricted hand luggage after they have boarded a few passengers. Then you waste time waiting for it to come out."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Had to pay 20 euros to get a boarding pass printed because we hadn't had access to a printer and hadn't downloaded the PDF file to our phone. The customer service was terrible, we had to rush to our flight, and the baggage lady gave me back the wrong passport. What a joke. I will never fly this airline again."
Plussat: "Just whet I had booked a flight to and from Barcelona."
Miinukset: "On the way out they ran out of drinks, on the way home we couldn't here the staff over the tannoy."
Plussat: "Very clean."
Miinukset: "Was an hour late leaving because it was late arriving in Amsterdam. Gate updates weren't helpful."
Miinukset: "Ryanair requires printed boarding pass. Given that the free online check in is available just a day before departure, getting boarding pass became a headache. Half day of my holiday was spent for looking for the printing Center and staying in the line. Not surprisingly many people were also in line for printing of boarding passes. At first the price seems cheap but when you add up all extras charged the ticket is no longer attractive. Probably I will not fly with them again."
Plussat: "NOTHING. I haven't had a worse airport/airline experience. I would NEVER fly this airline again. No matter the cost. HORRIBLE I felt taken advantage of and swindled. Not to mention incredibly uncomfortable."
Miinukset: "EVERYTHING. Ryanair is hands down the most horrendous airline I've encountered. What a joke. I can't believe they're in business."
Plussat: "The seats were fairly descent and comfy. More leg more then I expected."
Miinukset: "The boarding was a bit disorganized with really long lines"
Plussat: "Delayed boarding. Plane out on Tarmac so one shuttle bus back and forth. Engine trouble. Little information shared. Sat on plane waiting and waiting. Then told we had to disembark. Shuttled everyone back to terminal. More waiting. Then full boarding process again.... Landed in London MANY hours late. Stanstead immigration control was understaffed so HIGE lines. I left Madrid early in the am and lost my entire day ---didn't get back to London until 5pm!"
Miinukset: "I didn't like anything about it. Spend a bit more and get a real plane and a crew that communicates."

Varaa halvat lennot Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.3.ma
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
12.3.su
1 välilaskuNorwegian
26t 10mRVN-ARN
140 €
6.3.ma
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
12.3.su
1 välilaskuNorwegian
15t 40mRVN-ARN
151 €
2.2.to
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
5.2.su
1 välilaskuNorwegian
15t 40mRVN-ARN
165 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 15mARN-RVN
14.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 15mRVN-ARN
185 €
6.3.ma
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
12.3.su
2 välilaskuaNorwegian
26t 25mRVN-ARN
188 €
31.12.la
1 välilaskuNorwegian
26t 00mARN-RVN
2.1.ma
1 välilaskuNorwegian
11t 00mRVN-ARN
189 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mARN-RVN
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 00mRVN-ARN
203 €
6.3.ma
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
12.3.su
2 välilaskuaNorwegian
22t 25mRVN-ARN
209 €
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mARN-RVN
14.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 15mRVN-ARN
219 €
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mARN-RVN
14.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 10mRVN-ARN
220 €
16.12.pe
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
18.12.su
1 välilaskuNorwegian
7t 10mRVN-ARN
222 €
30.12.pe
1 välilaskuNorwegian
14t 00mARN-RVN
1.1.su
1 välilaskuNorwegian
11t 00mRVN-ARN
232 €
29.12.to
1 välilaskuNorwegian
24t 40mARN-RVN
1.1.su
1 välilaskuNorwegian
11t 00mRVN-ARN
236 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mARN-RVN
7.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 50mRVN-ARN
240 €
2.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mARN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 55mRVN-ARN
242 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 15mARN-RVN
14.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 20mRVN-ARN
244 €
6.3.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 45mARN-RVN
12.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 55mRVN-ARN
254 €
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mARN-RVN
14.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 20mRVN-ARN
265 €
2.2.to
2 välilaskuaRyanair
24t 00mARN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaRyanair
26t 55mRVN-ARN
288 €
23.12.pe
1 välilaskuFinnair
10t 50mARN-RVN
25.12.su
1 välilaskuFinnair
4t 00mRVN-ARN
360 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

10.12.la
1 välilaskuNorwegian
4t 35mARN-RVN
66 €
12.1.to
1 välilaskuNorwegian
15t 15mARN-RVN
68 €
14.1.la
2 välilaskuaRyanair
27t 00mARN-RVN
79 €
9.2.to
1 välilaskuNorwegian
4t 45mARN-RVN
81 €
31.12.la
1 välilaskuNorwegian
26t 00mARN-RVN
84 €
1.3.ke
1 välilaskuNorwegian
15t 15mARN-RVN
88 €
6.2.ma
1 välilaskuNorwegian
3t 05mARN-RVN
89 €
4.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 55mARN-RVN
90 €
12.1.to
2 välilaskuaNorwegian
16t 00mARN-RVN
99 €
1.1.su
1 välilaskuNorwegian
22t 45mARN-RVN
103 €
1.1.su
1 välilaskuNorwegian
22t 45mARN-RVN
107 €
6.2.ma
2 välilaskuaRyanair
12t 45mARN-RVN
127 €
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
10t 05mARN-RVN
128 €
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 40mARN-RVN
134 €
10.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 15mARN-RVN
152 €
14.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 40mARN-RVN
164 €
12.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
42t 45mARN-RVN
169 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mARN-RVN
181 €
1.1.su
3 välilaskuaRyanair
50t 10mARN-RVN
182 €
23.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 20mARN-RVN
186 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi