Etsi halvat lennot reitille Yhdysvalloista $[44801-Kittilään

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KTT
3. joulukuu — 10. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 3/12
la 10/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Kittilään

  • Etsitkö halpaa lentolippua Kittilään? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Kittilään näillä hinnoilla tai halvemmalla: Atlantasta 562 € yhdensuuntainen - 562 € meno-paluu
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Yhdysvallat on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kittilän lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Kittilän lentojen varaus

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Yhdysvallat - Kittilä

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

I really enjoyed this flight despite the fact I couldn’t sleep. The food was tasty, and the staff very helpful. The entertainment was good enough to keep me from being bored.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

No suggestions....British Airways was the flight operator - I only purchased the ticket through Finnair. The price was good and everything about British Airways was excellent.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

I’m a bigger guy and I had wiggle room and could fully stretch my legs in economy plus. We were very happy with this flight.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The flight was very comfortable but we ended up paying an extra $300 more for each ticket for seats and baggage. We should have been told in big bold letters that there would be extra charges for everything else.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

Provide snacks

kone oli 1,5h myöhässä

Multiple cancellations.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

We thought that we needed to be at the airport 3 hours early because we were returning to the US. It turns out that since we were flying to Helsinki first we only needed to be there 2 hours in advance. Check-in in Stockholm was confusing b

Prefer others masking. Even though it was announced many were not masked

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Seat allocation or lack of availability is a mystery. My wife and I had to sit apart from each other, and teenage children elsewhere but I checked in at the first possible opportunity (24 hours to flight) and at this stage 95% of all seats were gone. How is this possible? What can I do differently next to to be able to sit together with my ffamily on a long haul night flight?

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Friendly and professional crew

Thanks alot

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Varaa halvat lentoliput $Yhdysvalloista Kittilään

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 15mLAX-KTT
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 46mKTT-LAX
643 €
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 05mLAX-KTT
23.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 25mKTT-LAX
668 €
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 07mLAX-KTT
23.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 25mKTT-LAX
725 €
16.12.pe
1 välilaskuFinnair
13t 05mLAX-KTT
22.12.to
1 välilaskuFinnair
27t 45mKTT-LAX
2577 €
16.12.pe
1 välilaskuFinnair
13t 05mLAX-KTT
22.12.to
2 välilaskuaFinnair
20t 36mKTT-LAX
2587 €
16.12.pe
2 välilaskuaFinnair
18t 55mLAX-KTT
22.12.to
2 välilaskuaFinnair
20t 36mKTT-LAX
3040 €
16.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 55mLAX-KTT
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 21mKTT-LAX
3168 €
13.12.ti
2 välilaskuaFinnair
20t 10mLAX-KTT
20.12.ti
3 välilaskuaFinnair
19t 06mKTT-LAX
6337 €
13.12.ti
2 välilaskuaFinnair
20t 10mLAX-KTT
20.12.ti
2 välilaskuaFinnair
28t 01mKTT-LAX
6376 €
12.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 55mLAX-KTT
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
27t 45mKTT-LAX
6765 €
14.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 15mLAX-KTT
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
27t 45mKTT-LAX
6799 €
13.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 27mLAX-KTT
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
27t 45mKTT-LAX
7137 €
12.12.ma
2 välilaskuaFinnair
28t 42mLAX-KTT
20.12.ti
3 välilaskuaFinnair
19t 06mKTT-LAX
7808 €
12.12.ma
2 välilaskuaFinnair
26t 27mLAX-KTT
20.12.ti
2 välilaskuaFinnair
25t 26mKTT-LAX
7848 €
14.12.ke
2 välilaskuaFinnair
17t 50mLAX-KTT
20.12.ti
2 välilaskuaFinnair
25t 26mKTT-LAX
8831 €
14.12.ke
1 välilaskuFinnair
27t 25mLAX-KTT
20.12.ti
1 välilaskuFinnair
27t 45mKTT-LAX
8977 €
14.12.ke
2 välilaskuaFinnair
17t 50mLAX-KTT
20.12.ti
3 välilaskuaFinnair
19t 06mKTT-LAX
11419 €
14.12.ke
3 välilaskuaFinnair
23t 40mLAX-KTT
20.12.ti
3 välilaskuaFinnair
19t 06mKTT-LAX
13735 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 55mLAX-KTT
1985 €
13.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 55mLAX-KTT
2026 €
14.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 00mLAX-KTT
2130 €
12.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 55mLAX-KTT
2618 €
14.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 15mLAX-KTT
2648 €
13.12.ti
2 välilaskuaFinnair
26t 27mLAX-KTT
2782 €
14.12.ke
1 välilaskuFinnair
27t 25mLAX-KTT
4825 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kittilään

Matkakohde:

Kittilä (KTT)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

643 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Kittilä.

Selaa matkakohteita:

643 €