ZRH - RVN

Etsi halvat lennot reitille Zürichistä $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ZRH — RVN
5. joulukuu — 12. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

174 €

Keskim. hinta meno-paluu

450 €

Hyvä tarjous meno-paluu

423 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

371 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 16 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 20 %.
Lento Zurich – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Zürich - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Zürichin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 371 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 423 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Zürich – Rovaniemi löytyy keskimäärin 75 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 6% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Zürichistä - Rovaniemelle reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Zurich -Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4315 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

The problems on British Air website and with their check in overshadowed the generally good experience on the actual flight. The flight was completed safely and on time. The crew with whom I had personal contact were capable, friendly, patient and went out of their way to be helpful. The experience communicating with BA before the flight was the worst. I dutifully responded to email prompts for my personal information and COVID status only to have these disappear again and again. I looked for a way to request food that I could eat on the flight and was told that choice was not available. I paid for a reserved seat only to have that reservation lost. A friend and I spent hours trying to check in the day before the flight, each on her own devices (we tried various) with many, many, many failed attempts before we could FINALLY complete the process. (Another friend had had the same experience with BA the week before.)

Aikataulun pitäminen

!

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Wheelchair assistant was late in getting us to gate as was pre arranged….we had been told that they would pick us up at the priority lounge however they only came after a few ph calls … the airport assistance was excellent in the beginning …the failure came only with the tardy lounge connection. Otherwise all was excellent with Finnair and the initial wheelchair service went very well. Thankyou!

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Everything perfect

It’s was great experience flying with American Airlines

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

I couldn’t fit my bag under my seat— and the boarding process was super chaotic and disorganized

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

.

;)

Mukava

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

I couldn't fly because it was canceled in advance, remember? So why in the hell do you send me this rubbish questions???!?

It was ok but the captain didn't say a word and didn't explain where we are, how long it still takes, the temperature and so on. Too bad as we know from the flight to Fuerteventura that we go over some bigger cities and we would have enjoyed knowing more about where we are.

They made us pay 100 EUR For hand luggage for disappointed with the service and I will try to get the money back from them since our hand luggage did fit under the seat and actually measured the correct size.

I was held-up at boarding by rude employee who insisted that I had to wait until all other passengers had boarded the lane before issuing me a boarding pass so I can board the plane. I could not check-in earlier and get a boarding pass since I had flown directly from Dusseldorf.

Plussat: "The flight was fine."
Miinukset: "Super delayed. I arrived in Vienna at night with no further outbound flights because of the delay. Also, the airline will not accept responsibility for the missed connection so Im done with Eurowings."
Plussat: "It flights themselves were fine. A 45 minute delay sucked though."
Miinukset: "Service & Notification. The airline switched my itenerary without alerting me which made me miss a connection. The resulting troubleshooting with the airline has been non-existent. I will not fly Eurowings again."
Plussat: "?"
Miinukset: "No"
Plussat: "The plane left and arrived on time."
Miinukset: "The seats were just okay, not comfortable. No snacks or drinks were complimentary."
Plussat: "Boarding and getting off the plane was fast"
Miinukset: "Our luggage space was occupied with bags from passengers from other rows."
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "Seats"
Plussat: "Awful!!!!"
Miinukset: "The seats are uncomfortable and too close together. The flight was late because we circled the airport several times in the air, and spent thirty minutes waiting on the tarmac to come to the gate. The stewardess spilled on my neighbor each time she filled my water."
Miinukset: "No fue posible hacer el check-in con anticipación, me enviaron información sobre el vuelo el mismo día, mientras viajaba en otro vuelo previo por lo que no pude verlo a tiempo y, además, la información que enviaron estaba en alemán (ningún otro idioma!). Casi pierdo el vuelo por la mala información."
Plussat: "Eurowings is an average low-budget flight. But at least the equipment looked all right, and it was clean."
Miinukset: "No food or drink is included in the price, narrow seats."
Plussat: "The crew was very attentive and personable during the flight."
Miinukset: "Our departure was delayed 2 hours because an unaccompanied minor was placed on the wrong flight--UA's fault. That began a domino effect of missed connections. When the landed, We were given little information on how to re-book and had to wait in several long lines. All told, 12 hour delay to Milan"
Miinukset: "Riding a packed bus to the plane was awful."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Nothing except control for entertainment didn’t work"
Plussat: "Seats at the front are comfortable with space for the legs."
Miinukset: "One drink within almost 4 hours flight is not enough."
Plussat: "Good view with the high winged propeller plane"
Miinukset: "Small overhead storage"
Plussat: "The flight was 20 mins faster, boarding was OK. The ladies on board were doing a good job"
Miinukset: "Unfortunately the seal with extra legroom was comparable with a standard seat from other mid-distance airlines. The food & drink service was only from very limited quality. There was no entertainment on the seat, only with wi-fi oboard on your own handheld."
Plussat: "Quick efficient boarding - on time."
Miinukset: "Not terribly comfortable seats but for short haul flights, just fine."
Plussat: "The plane was almost empty, I had a whole row for myself (albeit with very limited legroom)"
Miinukset: "Can't comment on food as it isn't provided with the basic fare."
Plussat: "Muy cumplidos y personal amable"
Plussat: "On time flight and friendly staff"
Miinukset: "There was a change of name and the wrong name was changed. I very nearly didn’t get on the flight and had to pay extra fees to fly. I wasn’t aware I was booking with last minute.com, whom I have had issues with before. Worried about the return flights already."
Plussat: "If I can give this airline negative stars, I would."
Miinukset: "Lack of communication. Lack of sympathy. Lack of knowledge. From the beginning, I wasn’t given the boarding pass to my connecting flight nor was I informed as to why. When I finally made it to my connecting flight with NO time to spare (very small window of approximately 45 minutes to make it to my connecting flight) my husband, my son and I were turned away from our flight due to over booking. The Eurowings manager guarantees we would be able to make another flight if we went to the ticket counter right away. At the ticket counter, (different airline) the ticket agent explained we’d have to transfer our booking over from Eurowings to the new airline. This left us NO time to make that flight the Eurowings manager guaranteed us we would make. We also waited 3 hours at the baggage claim office only for them to tell us they lost all our bags. Only 2 out of our 5 bags made it onto the flight and will be waiting at lost and found of our final destination and the other 3 bags are unknown of their whereabouts. The Eurowings ticket agent took ALL of our bags including my husbands and I carry ons, so we were left with no clothing and had to stay at the airport over night. This airline really sucks. We were never informed in advance of this over booking issue or I would have certainly made my own accommodations before hand. Will never fly Eurowings again. Definitely the worst airline I’ve traveled with. And I lost 5 bags in the process."
Plussat: "Not much really except Wi-fi which is pricey though."
Miinukset: "Delayed with no information. Boarding bit chaotic and once on board no food left to buy as everything has been sold out. Despite me being in row 1 and the first customer to be served. Plane arrived at low cost Barcelona terminal and we had to wait quite long for our luggage. Eurowings race to the bottom."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Delayed twice, no explanation. Full flight then had to board through one door, with no separation of seat numbers. Truly amateur. Euro Wings food choices certainly didn't appeal."
Miinukset: "We were a little delayed"
Plussat: "Seat comfort Nice stafflost"
Miinukset: "They lost our luggage Major bummer"
Plussat: "Attendants and counter staff all super friendly, seats were comfortable with decent leg room, nice beverage and snack offerings."
Miinukset: "Nothing of note."
Miinukset: "Delayed, causing me to miss all other flights."
Plussat: "I arrived in Köln."
Miinukset: "Eurowings operated by Sun Express? I did not know what airline was flying me to Seattle."
Miinukset: "Das ist nicht das erste Mal dass ein Eurowingsflug verspätet ist. (Verspätung von einer Stunde!)"
Miinukset: "The seats are broken and the crew treats the passengers like they do not matter."
Miinukset: "Cancelled the flight from Cologne to Zurich - It was showing on time when we left home, but at the airport we saw the status change. No one called or emailed us even when all the details are provided while booking the ticket. The line for the ticket counter at the airport was miserably long, so we had to use international roaming to make our calls to customer service. They never told us why the flight was cancelled and changed the topic to how they can rebook us - my suspicion is that there were very few customers for that flight so they thought its cheaper to cancel the flight and let the customers figure out the solution. Horrible! Te only option given to us was a late night flight to Vienna (more than 12 hours later), and then staying overnight there and then flying to JFK. That was of course unacceptable as we had to join work on Monday. I asked them to then look into Dusseldorf and any flying options from there. They were able to book us a flight from there. We rushed to DUS airport - The email confirmation took hours to show up in my inbox even though they promised 10-15 minutes. After waiting for the confirmation for a little, we had to take a cab from Cologne airport to Dusseldorf airport. It cost us over 200 euros and a lot of stress. The whole experience was a nightmare and I would not wish it upon anyone."
Plussat: "Staff at the airport (ticket counter and check-in) were very polite."
Miinukset: "The flight ran two hours late. They notified me via an email in German (I don't even speak German, and I made my reservation on the English site, so I would think they would send me notifications in English as well.) I missed my connection in Dusseldorf because of the delay, but was able to rebook for free at the ticket counter and they gave me a €10 voucher for dinner as well."
Plussat: "Crew was friendly and punctual."
Miinukset: "Service and seat comfort not as by the same standard as Eurowings."
Plussat: "Spacious seating for a budget airline."
Miinukset: "Nothing. All good."
Plussat: "legroom was ok but i paid for it"
Miinukset: "i somehow ended up having paid for a "meal" onboard, which consisted of half a sandwich (don't know why they thought mayonnaise went with cheddar), half a cup of coffee and a carton of water. Apparently that cost me 10 euros and it was something i should have unticked when reserving my seat. the flight was also delayed an hour with minimal apology."
Miinukset: "Delay almost 3h. No food, no snack at all offered for passengers waiting in the airplane for hours after boarding. After 2 hours they offered water. Woow!"
Plussat: "Flight was OK"
Miinukset: "Departure time was not as expected"
Miinukset: "*Various flight delays *I was told the only available seat was next to the emergency door. I didn't want to sit there, but had no choice. After boarding, I noticed there were several empty seats available. *I tried to get a attendant's attention for water, but they never came to me. *I wanted to keep my jacket with me to put on during flight, but was told I had to put it in the overhead compartment."
Plussat: "Very nice plane with the most legroom I’ve ever had"
Miinukset: "The flight was delayed about an hour"
Plussat: "We missed this flight, so there was really nothing to like. However, the lady at the Swiss help desk was extremely kind and helpful in finding us an alternate flight."
Miinukset: "When I booked the itinerary clearly stated that this would be a Swiss Air flight. We were confused when they did not give us our boarding passing for our connecting flight at our original departure desk, and were told we would receive the boarding passes at the gate in Zurich. I never received any notice about his being a Eurowings flight or instructions to check in online. Our incoming flight to Zurich was delayed at least a half hour and it took us a while to get to the gate for our connecting flight. When we arrived, the gate had just been closed and we were told we were not even on the ledger. We were told we would have needed to get our boarding passes at the Swiss Sor desk and required prior check in to be on the passenger list. We were also very confused about the fact that this was a eurowings fight even though our booking indicated Swiss. This has never happened to us before. We would have needed additional instructions for prior check in, and had we been on the passenger list perhaps the plane would have waited for us."
Miinukset: "Buses didn't fit all people after landing."
Plussat: "Only good thing about flight was it is cheap"
Miinukset: "Button of my travel bag was broken during transfer of luggage by airlines.no leg space in flight."
Plussat: "Not a good experience"
Miinukset: "1st delayed over 2'niurs. Missed connection. Next flight cancelled. Finally departed but also late. It was an all day/night ordeal to get from Berlin to Geneva."
Miinukset: "The service of the airline was horrible. They lost our bags and refused to show any empathy towards us or the multiple other passengers that also lost their bags from our flight. I will never fly Eurowings again."

Varaa halvat lentoliput $Zürichistä Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mZRH-RVN
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mRVN-ZRH
250 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mZRH-RVN
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 00mRVN-ZRH
267 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 20mZRH-RVN
31.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mRVN-ZRH
268 €
14.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 25mZRH-RVN
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mRVN-ZRH
278 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mZRH-RVN
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 15mRVN-ZRH
297 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 30mZRH-RVN
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mRVN-ZRH
298 €
3.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 50mZRH-RVN
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 40mRVN-ZRH
304 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 30mZRH-RVN
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 00mRVN-ZRH
307 €
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 55mZRH-RVN
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 40mRVN-ZRH
310 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mZRH-RVN
2.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
6t 55mRVN-ZRH
313 €
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
31.1.ti
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
315 €
30.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 50mZRH-RVN
2.2.to
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
324 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
12t 50mZRH-RVN
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
16t 25mRVN-ZRH
326 €
1.2.ke
1 välilaskuFinnair
12t 50mZRH-RVN
8.2.ke
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
329 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
13.2.ma
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
332 €
28.1.la
1 välilaskuFinnair
12t 30mZRH-RVN
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
334 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
5.2.su
1 välilaskuFinnair
16t 25mRVN-ZRH
336 €
2.2.to
1 välilaskuFinnair
12t 50mZRH-RVN
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
13t 00mRVN-ZRH
337 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
13t 00mRVN-ZRH
338 €
31.1.ti
1 välilaskuFinnair
5t 50mZRH-RVN
8.2.ke
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-ZRH
339 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

8.2.ke
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
174 €
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
17t 20mZRH-RVN
183 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mZRH-RVN
188 €
8.2.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 15mZRH-RVN
225 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 00mZRH-RVN
262 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 55mZRH-RVN
284 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 55mZRH-RVN
286 €
27.12.ti
1 välilaskuEurowings
14t 50mZRH-RVN
326 €
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 40mZRH-RVN
367 €
15.12.to
1 välilaskuFinnair
9t 15mZRH-RVN
524 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Zürich - Rovaniemi

Lähtö:

Zürich (ZRH)Sveitsi

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

250 €

Selaa matkakohteita:

250 €