Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Espanjasta Helsinkiin alk. 52 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 1.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 5/5
su 12/5

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 925 587 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 12 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Halvin lentolippu kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisten 72 tunnin aikana oli 47 € yhdensuuntaiselle lennolle ja 83 € menopaluulennolle reitin Málaga - Helsinki lennolle. Suosituin reitti on kohteesta Barcelona kohteeseen Helsinki ja halvin tällä reitille viimeisen 72 tunnin aikana löydetty lippu oli 132 € menopaluu.

Kuinka paljon maksaa lento Helsinki?

Keskimääräinen ja halvin hinta kaikille lennoille Helsinki kustakin lähtöpaikasta, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisen kuukauden aikana
Lento Helsinki maksaa keskimäärin 203 €. Halvin hinta, jonka KAYAK on löytänyt viimeisten 2 viikon aikana, olii 52 € ja lennon lähtöpaikka oli Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä. Suosituimmat reitit KAYAK-sivustolla Alicante Helsinki, jotka maksavat keskimäärin 144 € ja Málaga Helsinki, jotka maksavat puolestaan keskimäärin 185 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on keskiviikko, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 263 €. Toisaalta kallein lentopäivä on lauantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 320 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on marraskuu, jossa liput maksavat keskimäärin 259 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat heinäkuu ja elokuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Espanjasta on 550 € ja 519 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on tammikuu, jolloin keskihinta on 204 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä illalla lentojen maksaessa keskimäärin295 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 305 €.

Mikä on hyvä Helsinki lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja Helsinki, 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Helsinki korkeintaan seuraavilla hinnoilla: Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä 118 € yhdensuuntainen - 132 € menopaluu, Alicante 130 € yhdensuuntainen - 119 € menopaluu, Mallorca 154 € yhdensuuntainen - 208 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 0 viikkoa ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 74 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Jos matkustat kohteesta Suomi, lennät mahdollisesti kohteeseen Helsinki lentoyhtiöillä Finnair, Norwegian Air International tai Ryanair, koska kyseisillä lentoyhtiöillä on eniten lentoja tällä reitillä. Katso viikoittaisten lentojen määrä suosituimpien lentoyhtiöiden lennoilla kohteeseen Helsinki.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin246 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 3 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat ]Mallorcalta, jonka lentoaika on 3t 55m, Barcelonan, jonka lentoaika on 4t 00m, Alicanten, jonka lentoaika on 4t 10m ja Madridin, jonka lentoaika on 4t 10m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 36 suoraa lentoa Espanjan Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 40 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 249 suoraa lentoa Espanjan Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on perjantai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Joka viikko on noin 163 kaukolentoa (lennon kesto 6-12 tuntia), 107 keskipitkää lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ja 1 302 lyhyttä lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia Helsinki. Useimmat kaukolennot lähtevät Tokiosta.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Espanjasta, there are direct flights to Helsinki from 12 cities. The city with the most direct flights is Oulu, with 52 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

52 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 10%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 14 %.
Lento Málaga – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Halvin lentolippu kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisten 72 tunnin aikana oli 47 € yhdensuuntaiselle lennolle ja 83 € menopaluulennolle reitin Málaga - Helsinki lennolle. Suosituin reitti on kohteesta Barcelona kohteeseen Helsinki ja halvin tällä reitille viimeisen 72 tunnin aikana löydetty lippu oli 132 € menopaluu.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Kohteen Helsinki keskusta on 17 km päässä kentältä Helsinki.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Kohteesta Helsinki löytyy lentokenttä Helsinki, joka tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentokentän koodi on HEL.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 203 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 52 € ja se oli lähdöille kentältä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Espanja kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +47 lisää

ANA,Aegean Airlines, +48 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Espanja

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +50 lisää

ANA,Aegean Airlines, +51 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +47 lisää

ANA,Aegean Airlines, +48 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Espanjasta - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänEspanjasta Helsinkiin. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätHelsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1380 arvosteluun
6,9food
8,2crew
7,7boarding
7,0entertainment
7,5comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Espanjasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
22.4.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
30.4.ti
suora lentoRyanair
4t 30mHEL-ALC
90 €
20.5.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
28.5.ti
suora lentoRyanair
4t 30mHEL-ALC
109 €
29.8.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
8t 40mBCN-HEL
3.9.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 25mHEL-BCN
132 €
27.8.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
13t 05mBCN-HEL
3.9.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 25mHEL-BCN
142 €
22.4.ma
1 välilaskuLufthansa
16t 55mALC-HEL
29.4.ma
1 välilaskuLufthansa
12t 15mHEL-ALC
157 €
24.4.ke
1 välilaskuNorwegian
24t 50mBCN-HEL
28.4.su
1 välilaskuNorwegian
23t 30mHEL-BCN
158 €
19.4.pe
1 välilaskuLufthansa
10t 15mVLC-HEL
23.4.ti
1 välilaskuLufthansa
5t 55mHEL-VLC
159 €
16.5.to
1 välilaskuNorwegian
26t 35mAGP-HEL
25.5.la
suora lentoNorwegian
4t 45mHEL-AGP
162 €
25.7.to
suora lentoFinnair
4t 30mAGP-HEL
9.8.pe
suora lentoFinnair
4t 35mHEL-AGP
258 €
12.7.pe
suora lentoFinnair
4t 05mBCN-HEL
16.7.ti
suora lentoFinnair
4t 00mHEL-BCN
259 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
1.9.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
11t 10mAGP-HEL
52 €
4.6.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
11t 00mALC-HEL
53 €
22.5.ke
1 välilaskuNorwegian
24t 50mBCN-HEL
69 €
29.4.ma
1 välilaskuNorwegian
24t 50mBCN-HEL
72 €
10.5.pe
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
75 €
27.5.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
78 €
30.8.pe
suora lentoFinnair
4t 30mAGP-HEL
106 €
27.8.ti
suora lentoFinnair
4t 05mBCN-HEL
108 €
23.5.to
1 välilaskuLufthansa
11t 00mVLC-HEL
126 €
23.4.ti
1 välilaskuLufthansa
16t 20mAGP-HEL
161 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
8.4.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
14.4.su
suora lentoRyanair
4t 30mHEL-ALC
101 €
8.4.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
16.4.ti
suora lentoRyanair
4t 30mHEL-ALC
114 €
8.4.ma
suora lentoRyanair
4t 25mALC-HEL
16.4.ti
suora lentoRyanair
4t 30mHEL-ALC
115 €
8.4.ma
suora lentoNorwegian
4t 15mALC-HEL
16.4.ti
Useita kohteitaNorwegian
9t 15mHEL-ALC
210 €
8.4.ma
suora lentoNorwegian
4t 15mALC-HEL
14.4.su
suora lentoNorwegian
4t 25mHEL-ALC
235 €
8.4.ma
Useita kohteitaLufthansa
16t 55mALC-HEL
16.4.ti
Useita kohteitaLufthansa
22t 45mHEL-ALC
252 €
5.4.pe
Useita kohteitaLufthansa
16t 20mAGP-HEL
13.4.la
Useita kohteitaLufthansa
19t 10mHEL-AGP
255 €
7.4.su
suora lentoFinnair
4t 10mMAD-HEL
8.4.ma
suora lentoFinnair
4t 25mHEL-MAD
518 €
8.4.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
18t 40mALC-HEL
16.4.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 45mHEL-ALC
834 €
8.4.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
11t 05mALC-HEL
14.4.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
19t 00mHEL-ALC
875 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Espanja

Matkustamoluokat:

624 €
1263 €
90 €

Selaa matkakohteita: