Etsi halvat lennot reitille Helsingistä $[2000066-Gran Canaria

Vertaa lentolippuja Gran Canaria sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 9/3
to 16/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Gran Canaria sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Gran Canaria lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINLas Palmas de Gran Canaria
1 välilasku alk. 101 €
2+ välilaskua alk. 79 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

79 €

Keskim. hinta meno-paluu

411 €

Hyvä tarjous meno-paluu

319 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

138 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 2 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 12 %.
Lento Helsinki-Vantaan lentoasema – Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Gran Canaria

  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Helsingistä on tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Gran Canaria lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Gran Canaria

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3830 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Friendly and professional crew

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Myöhässä taas.

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Plussat: "Everything was nice."
Miinukset: "Nothing to complain about."
Plussat: "Finnair is always perfect. Always on time, professional, clean and comfortable. They give free coffee, water and blueberry juice."
Miinukset: "Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great."
Miinukset: "The check in staff at the gate could have been more friendly and paid better attention to customer care. I was standing in front of the counter with a simple Question but had to wait 5 minutes before the two agents got done with their own personal chat and thought about attending to me."
Plussat: "Crew was amazing, flight was on time, and entertainment was available."
Plussat: "Seat was comfortable. Entertainment was great. The service by the crew was great."
Miinukset: "It would have been nice if the armrest went as far back as the seat. Flying with my partner, she doesn’t sleep well on planes unless she can completely lean on me. The armrest between our seats only retracted to the upright seat level."
Plussat: "Good airline"
Plussat: "Flight attendants were kind and patient and attentive. Older plane had more seat room, and the food selection was tasty and reasonably priced."
Miinukset: "No entertainment options beyond airline magazines, but it was to be expected on a European flight under 3 hours"
Plussat: "Professional and courteous crew"
Miinukset: "Nothing, was a pleasant flight"
Miinukset: "From Helsinki to Stockholm I missed my flight because we boarded late. Once in Stockholm I had to take two different planes for my destination and in result loosing time"
Plussat: "Everything"
Miinukset: "Not a thing"
Miinukset: "Really rude flight attendant even after we boarded and left late. She was rude to people sitting in the exit seats, rudely demanding attention while she rushed through the safety guidelines. She then very rudely told me I had to pay for what I was trying to order, even though I was reading it off the menu? She acted as if I was stupid because I don’t speak swedish, but she did not speak the language of our destination, and it was a connecting flight."
Miinukset: "Noen hadde spydd på bordet på sete 1A, flyttet til 2A"
Plussat: "Plane was fine and it arrived on time."
Miinukset: "Main meal was awful. Crew was hard to find. Also water or juice was not served on flight after the meal (for hydration)."
Miinukset: "How possible with any criteria could charge 33€ for 1.5 such exagerate no good company at all .."
Miinukset: "Delayed flight, missed connection, lost baggage."
Plussat: "Staff efficient."
Miinukset: "Leg room is tight. No free alcohol. Dinner was very good. Lunch snack was tasteless."
Plussat: "No comment since very short flight."
Miinukset: "My husband was unable to check in on line. SAS when contacted by phone which was difficult to do because it is hard to locate their number had no explanation other than maybe due to security. We missed a tour due to the time spent (unsuccessfully) trying to solve this problem."
Miinukset: "Tried to call sas , no phone answered after 730 in Copenhagen, forced to buy my own ticket to leave early am as their incompetent sas transfer desk couldn’t find me a flight in am yet I was able on kayak.com. They refused to pay for it."
Miinukset: "The crew passed by me TWICE while serving food and I was not sleeping at that time. I had to go and ask for food myself. Also there was a delay about 40 minutes when taking off in CPH (CPH-EWR) because of a fuel-screen malfunction or smth. The pilot was very nice and kept us informed all the time. I still didn't make my connection flight due to the delay and SAS rebooked me which made my already long trip 8 hrs longer."
Plussat: "Everything about the flight was fine. Boarding, flying and retrieving luggage were all standard and went smoothly."
Miinukset: "I was upset that neither Kayak nor SAS provided any information about our ticket being a basic, basic ticket, by which I mean, did not include any checked luggage allowance in the price of the flight. I ended up paying 140 additional Euros for two bags. It appears that SAS's pricing is gaming the system when searching for flights or that Kayak is not being up-front about the type of fare they are advertising."
Plussat: "Power in the seats!"
Miinukset: "That plane was so hot!"
Miinukset: "Flight was cancelled due to a bomb alert. No food or hotel compensation. Stuck in Copenhagen for a day and night."
Plussat: "Seating was great, bumped to business class w/ extra chg."
Miinukset: "Earphones not working properly and when I ask they reset TV. Never came to ck on me afterwards. Not available to to ask.no vanilla icecream, only chocolate."
Plussat: "The crew was nice, the plane was large and had many bathrooms. The seats were comfortable enough and there was a good selection of movies to watch."
Miinukset: "The boarding process was completely disorganized and hectic. The woman making the announcements on the plane was extremely soft spoken and the PA system was static-y so I could neither hear nor understand any of the announcements. The refrigeration system for the food also broke down on the plane so we weren't fed our second meal. Instead, they chose the cheapest and most unappealing snack of plain almonds to give us. Despite confirming our luggage situation with us at the first airport repeatedly (because of our connecting flight) SAS still temporarily lost our baggage when we arrived at our final destination and caused us to stay an additional hour at the airport after already having spent an exhausting day travelling."
Miinukset: "Never made it to destination"
Miinukset: "Cheap airline, entertainment system failure, paying for soft drinks?????? Food was an absolute disaster on one flight and no food service at all on the second flight. Abysmal service on both legs. Call for further details."
Plussat: "Quick flight"
Miinukset: "1 hour delays and 70 euro bag fee"
Plussat: "Flight attendants kind and helpful. Boarding from both sides of the aircraft made it easier to get situated."
Miinukset: "Full Flight was very hot and cramped. not sure if the AC was broken, but no effort was made to cool the cabin despite my requests. This made for a very sweaty, uncomfortable flight"
Miinukset: "We paid over $75 for each piece of checked luggage. We could have saved 40% by pre-purchase but were not warned when purchasing our flights for almost the same price as the cost of the luggage."
Miinukset: "The seat next to me was open and they moved someone over next to me."
Miinukset: "Seat was uncomfortable."
Miinukset: "Mostly junk food"
Miinukset: "1) on the plane, they announced a choice of two meals and I enquired why did I get one without choice and they told me the second choice was an option only for 'economy plus' !! That was a rude situation....I felt cheated and then insulted . 2) CPH - Nice : The breakfast or the included orange drink gave me an upset stomach and bad case of Hemorroides. 3) I accepted a glass of tomatoe juice and when I asked for a coke with my lunch , the stewardess said I had only right to one drink and would have to pay the rest....really ? - wine used to be free and now a glass costs $4...really ?? 4) I arrived at CPH airport for my transfer .. the flight was yet not on the screen but no one gave any instruction and no officials of any kind were around to enquire....a cleaning crew finally directed me correctly. 5) the security line in New York to board was ridiculously long...someone shouted to take off our smelly shoes...really ?? 6) most were directed to the right with four snaking unending lines to one security check . From time to time others were directly directed ed to the left where there was no line and option of two security checks. Half way through my wait , most were directed to the left and all who were 'late', were let out first to their gate. The whole experience before, on the plane and after was not worth the money...least of all a pleasant one."
Plussat: "The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight."
Miinukset: "Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great."
Plussat: "Wheel chair service excellent."
Miinukset: "No wet wipes on the food trays !"
Plussat: "The extra leg room I paid for."
Miinukset: "The cost to change my flight"
Plussat: "Short flight, friendly crew."
Plussat: "Easy boarding"
Miinukset: "No food option, Drinks are not free(international flight), no toilet paper"
Miinukset: "90 min waiting in the plane withou ac in IAD 4 hs delay in Copenhagen airport. I missed flight back from Athens because a ferry delay from Santorini despite calling SAS being updated of my delay. When I arrived to Athens airport, SAS staff left and KAYAK was not supportive. My tickets were cancelled from Athens to IAD."
Miinukset: "I wasn't able to take this flight due to my first leg being cancelled. However, I did end up being placed on the SAS flight to Stockholm from Chicago, which was an overall nice flight. The only thing I didn't like was the timing of the flight. Because my starting point was from somewhere other than Chicago, this made for a very long and tiring trip. I wouldn't recommend this flight for people flying from places other than Chicago."
Miinukset: "They lost my bag on a direct flight that was only two hours. Then said it would take 2-3 days to deliver I won't be in Austria 2-3 days. I am very angry and they did nothing to fix the situation just told me to call in the morning."
Miinukset: "Flight delayed because of "equipment change" bags lost.... No method to track(!!!!) total nightmare"
Plussat: "Fantastic crew"
Miinukset: "The plane was a half hour or so late taking off. We waited on the plane for most of that half hour with no explanation of why When calling rows to board -- after calling rows 1 through 13 she then called rows 41 and after. She skipped our row 14. This could definitely be an issue with overhead space"
Plussat: "Quick boarding and unboarding! Made up the time when we left a little late."
Miinukset: "Didn't get a little back of pretzels ;)"
Miinukset: "Disorganization and unpreparedness."
Plussat: "The plane was relatively quiet"
Miinukset: "I am 5' 10" tall and I could not fit into my seat. Reserved my tickets almost a year in advance and paid twice the normal fare to have an emergency exit row, instead got the row in front of it that has no reclining seats!!! SAS's cramping passengers into a sardine can strategy really hit a new low."
Plussat: "Overall the flight was ok."
Miinukset: "Each time I fly SAS, it seems that a service that was free must now be paid for."
Miinukset: "My wife requested a vegan menu as she has allergic to chicken and egg, and it was accepted a week before the flight. But a normal food was served to her, so we said to the crew to change the meal. She, the crew, said "we don't know the request, we don't have more vegan meal." She didn't apologize about that, additionally she requested to show a confirmation number with an arrogant attitude. Anyway we asked to bring a vegetarian meal, she brought it, and we asked her if it contains egg (sometimes seasoning contains egg). She said she would check and come back soon, but she never appeared. What a rude crew she was. What an unsophisticated system the flight company has. We were so disappointed."
Miinukset: "Flight delayed two hours before take off."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"
Plussat: "The food was good and it was nice to have headphones, blanket and pillow provided."
Plussat: "Legroom in economy class was spectacular. Crew was great and the plane seemed to be new."

Great alternative to SAS

Plussat: "Great flight"
Plussat: "Non-stop price and service"
Miinukset: "Difficulty in request information on changing flight Went back in forth between Kayak and Norwegian til I give up."
Plussat: "Did not like anything about this flight to be fair. I thought the price was great until i realized that i came without a checked bag, a seat selection, a meal or even a polite check in process. FLew on some no name generic airline ont he way over, couldnt get a glass of water! WORST EXPERIENCE!"
Miinukset: "The JFK Norwegian staff at the check in desk were probably the most rude and unprofessional staff i have ever met. The line was around the corner, it took forever to get service and the check in personnel were rude, arorgant and just miserable.. Worst flying eperience EVER1"
Plussat: "Great new Dreamliner and very attentive crew!"
Miinukset: "Dinner was lovely but other offered snacks were very average. Very modest selection of movies, too."
Plussat: "They were friendly and excellent plane"
Plussat: "I flew on the economy class and the space between the front seat and mine is conformable, you can really stretch your legs with no problem."
Plussat: "Crew was great as were the Premium seating. On the whole I thought Norwegian was a good value and pleasant flying."
Miinukset: "For a while there was only one person to handle everyone checking in, later there were three at most for the whole plane. We were also told to throw away the baggage tags printed by the kiosk for new ones from the attendant. So why put you through lining up for kiosk check in?"
Miinukset: "Bad! I will defiantly fight for a refund !!!"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The comfort"
Plussat: "Dreamliner is an excellent ride."
Miinukset: "Food quality is sub-par. Crew service level is minimalist."
Plussat: "Service on the plane and comfort. The cabin crew was outstanding-very customer oriented."
Miinukset: "Ground staff was absolutely Third World. They were rude, arrogant and disorganized. Four stand around standing and joking while the lines get longer and longer. One barely functional male yelled at me to get behind the yellow line that I was standing on. We stood in the jetway 15 minutes while these inefficient, arrogant people continued to laugh and talk on their mobile phones."
Plussat: "The price of the flight could not be beat but you have to pay extra for EVERYTHING else, except videos. Entertainment selection was OK. They want to charge you for headphones so I brought my own. They play a snack bar promo on the screen before every show, so I just unplug through it. The video and audio quality is pretty good."
Miinukset: "You do not even get one checked bag free, it will cost you plenty. They changed our flight's boarding gate but took far too long before letting anybody know. The sign at the gate said departure would be on time but it was actually very late, and they never updated the departure time, they kept us standing in a crowd, shoulder to shoulder like cattle. There was a huge line waiting for hours in the overheated departure gate, everybody soaked in sweat. Only enough chairs for a couple dozen people, old folks fading. On board they ignore you completely, as though you were invisible, unless you have pre-ordered a meal. Press the button for an attendant, none will come. No drinking water available unless you go to the back and ask for it. If you ask a flight attendant for water she will tell you to wait for the cart, then ask again, but to the cart pushers you are invisible unless you have one of their meal boxes on your tray table. Extremely uncomfortable, very narrow seats. You have to pay extra for a pillow or a blanket. This is an airline for masochists who are happy to choose misery in order to save a few bucks. Now I know."
Plussat: "Seats"
Miinukset: "First Class cabin in need of repairs, seats broken, media is archaic, crew tries hard but their tools and services are minimal. The premium food options make coach anywhere else seem grand and there are no amenities like a pillow etc. I knew most of this when booking and I don't really drink or eat much but really this product is sub par. Still I have a seat which becomes a bed and for long haul flights that's what I want. So there is that. Also no on line checkin and never try to call the customer service.......it's very 1990's. Finally Norw Air had to sub contract out the equipment and crew on this Rome to NYC flight. I understand the sub contractors seat are better than NA's First Class seats. Stay Tuned.....this was my first R/T.......I may give it one more try and report back."
Plussat: "Plane crew and flight wornderful"
Miinukset: "Customs at airport miserable Over 2 hrs to clear customs Airport is overwhelmed and in dostepair"
Plussat: "Simple, good flight"
Miinukset: "NA"
Miinukset: "Self check-in kiosks not working"
Miinukset: "Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay"
Miinukset: "Flight was delayed by 1 1/2 hours. Missing my connecting flight from Oslo to Munich"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "I missed my flight waiting at the wrong gate( there was another flight to Stockholm, my connecting city, being conducted by another airline) I did not notice until it was too late. The airline neglected to offload my checked luggage, refused to do accommodate me with a change fee and now has lost my bag and has no idea where it is."
Plussat: "Oslo airport was nice"
Miinukset: "Flight attendant was rude. Flight was delayed like crazy. Boarding takes forever in oslo"
Plussat: "I recieved emails informing me of possible disruption to travel to and from airport ie road congestion & weather conditions and recommendations to avoid delays which I thought was a very helpful service."
Miinukset: "We didn't pre order food but understood snacks could be ordered during flight. The sandwiches had all sold soon after we departed New York. We were lucky enough to buy the last fruit salad. We had nothing else to eat for the entire journey. We booked hand luggage only. Obtaining a boarding pass electronically for myself and my partner was impossible. On the fourth attempt I booked myself in individually and was successfully. I then booked in my partner successfully.We tried to go through departures armed with our boarding pass but we're refused entry. We were redirected back to Norwegian main check in to obtain a happy face stamp on our boarding pass which is obtained after the weight of the luggage has been checked. Unfortunately this means that instead of going straight through departures with hand luggage only we had to go to the main Check in anyway. I agree with checking weight of hand luggage but the process could be improved greatly."
Plussat: "Crew was extremely helpful. The flight was delayed and it was cutting it close with my connecting flight. One of the crew members had the bus take me to my terminal and I made the flight."
Miinukset: "an hour + late an hour + late boarding an hour waiting on the plane for a few reasons"
Plussat: "I liked the movie selection, that the seats reclined and the staff and food."
Miinukset: "There where four flights all due to take off at 1030 with this company which caused major back up and delay in check in and tsa. They did not delay the boarding times and I had to run to get my plane even though I was at the airport 3 hours before hand. I barely made it running full force in my sock feet. I was very disappointed being a first time customer with this company."
Plussat: "I have liked Norwegian ever since I first flew with them. So my meal was something I ordered and looked forward too on a long 8.5 hour flight. I actually tell everyone that it is my favorite airline"
Miinukset: "Even though I paid the fifty pounds for extra bag and "nice and tasty" food they didn't bring it as they said it was not on my ticket. When I asked where my food was, long after everyone had been fed, they brought me what was left over. A spaghetti and chicken which was warm and not "tasty" and I do not normally eat chicken. It was the only thing left. For the breakfast snack they also forget me until I asked again. The the "nice and tasty" meal was very sad and disappointing. And when I have travelled with Norwegian before the meal and entertainment were excellent. Also when I arrived in Barcelona "transit" to Newark there was no one advising up where to go! They dropped us en mass at the immigration which was huge and packed with long, long lines. When I asked people in uniform where transit was they told me I had to go through immigration! An hour later when I went to the immigration booth, the officer took me directly upstairs to another security check and then I was told to wait in an area and my flight would be called. Nothing. And when I went to the flight they said my bags were unloaded! All the Norwegian offices and checkin were closed for the night. My phone would not work there and finally I found wifi and called Norwegian in London, They gave me numbers and company names to call. But there no one to be found or connected to. At seven o'clock the next morning when Norwegian opened I was able to be put on the next flight on Sunday, two days later. A terrible transit like I have never experienced before."
Plussat: "Boarding was fast and easy"
Miinukset: "For a premium business ticket, the service, comfort, and food is extremely poor."
Plussat: "Hassle free. Didn't make use of all facilities. Good value for money."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Aircraft was new and in good condition. Quick boarding and arrived about 20 mins early"
Miinukset: "Air was extremely dry, but worst part is that the seat virtually does not recline. Very uncomfortable ride, fortunately the plane was only half full. Would have been torture if someone was next to me. You have to buy water/drinks, which I knew and was ok with, but did not realize that it was only available for part of the flight (at least the ordering system though the infotainment unit said that the snack shop was closed and I could not order. I did not attempt to call over an attendant to ask in person)"
Miinukset: "I was running late for my flight home to Dublin I had 40 minutes until the flight was due to take off. The guy on check in was extremely rude and sent me off in an awful panic to my gate. It was an emotional parting with my partner as I won't see him again for a few months and this very rude employee didn't help at all This was my second flight with Norwegian in the space of a few weeks and I could very well be a regular flyer as my partner is in Sweden for the foreseeable future. This guy gave an awful representation of your airline. People get delayed these things happen he wasnt one bit nice about it and I was very unhappy how I was treated"
Plussat: "The Dreamliner is a great plane if you get a premium seat."
Miinukset: "I wanted to book a premium seat but they had sold out. I bought extra leg room thankfully and a very narrow middle row seat. I would never book that again. Very uncomfortable. Despite paying an elevated Flex fare I did not even get a free blanket on take off and had to pay $5 for one. What a rip off."
Plussat: "friendly staff/nice airplane"
Miinukset: "bags were $45 on line and $65 at the counter no complimentary food/drink - even water"
Plussat: "Flight was good and crew was friendly. Good entertainment options."
Miinukset: "I didn't realize that with this class of ticket it is bare bones, meaning you don't even get a soda or anything, you have to order and pay through the computerized snack bar and then they deliver it to your seat. If you ask for a glass of water they will give it to you but they don't ask. Also they did not pick up any trash until the very end of the 8 hour flight. You get what you pay for! Overall it was okay for me but it was a bit surprising that with such a long flight they don't offer even a soft drink or coffee/tea!"
Plussat: "B787 is a great aircraft. It's true the pressurization and the lighting reduce fatigue.Great crew!"
Miinukset: "Seats do not recline enough."
Plussat: "The engine purred like a kitten. Seats, free videos, easy access to order drinks & food w tap of your finger. Friendly, courteous greets you w a warm smile. Spacious airplane."
Miinukset: "Norwegian airlines needs to tell their customers that their luggage was left behind in Stockholm. We are exhausted from the long travels & are even more pissed off when multiple customers kept waiting for their luggage. I felt even more horrible to the family that was taking a cruise the next day. Can you believe Norwegian airlines are closed on Sunday. Couldn't talk to customer service until Monday when they opened. Bad customer satisfaction;("
Plussat: "The entertainment system is great!"
Miinukset: "The boarding process was really bad."
Plussat: "Food, service, movies"
Miinukset: "Being over an hour late. Not enough leg room in economy."
Plussat: "The plane seems new from Oakland to London segment. Seats are reasonably comfortable and entertainment is good. A good flight."
Miinukset: "The crew didn't seem too happy to serve. They were working but the enthusiasm lagged. Maybe i am used to service levels in singapore or cathay airlines."
Miinukset: "People lining up too early in advance, not clear what was for free on board or had to be purchased based on buying ticket through Norwegian vs. not Norwegian, 2 different baggage claim carousels"
Plussat: "Spaces are good"
Miinukset: "No free snacks served on the flight from ltaly to Stockholm Not even give the water"
Plussat: "The plane (787) is amazing - nice, quiet, modern, fast."
Miinukset: "Terrible seats and space between seats, I am 6' and could not fit my knees. Seats in economy are made for little children..Worst seat experience ever."
Plussat: "For not a lot more money than Economy, Norwegian offers a Premium seat class that has ample width and legroom for an overseas flight. Friendly staff served us two meals with complimentary wine. The food is so-so but it's so rare to get actual food these days that I was ecstatic! Real, warm blankets too. Definitely will fly again."
Miinukset: "Boarding very chaotic. No clear instructions about groups or times to board. No one knew which line they were supposed to be in."
Plussat: "The guy at the check in counter was very friendly and helpful"
Miinukset: "The crew on the airline talked most of the short flight, and I could hear their personal conversation. Not very professional. Not a glass of water was served. Only food for pay."
Plussat: "Schedule was good; on time and new plane"
Miinukset: "Crew had limited jobs; they did little poorly and with complete lack of attention to passengers"
Plussat: "Staff were very attentive. Food was good. 787 is amazing to fly on. So smooth"
Miinukset: "Check in was a little slow."
Plussat: "Loved the modern amenities - movie selection and being able to order snacks and drinks from the screens. Orders were delivered quickly."
Miinukset: "It was SO cold for the entire flight. Boarding process was very confusing with the buses. No restroom in gate area."
Plussat: "Airplane was fantastic, best I have ever felt on a plane"
Plussat: "Boarding"
Miinukset: "NO WI-FI"
Miinukset: "cramped seats"
Plussat: "Good airplane and crew."
Miinukset: "Given middle seats for both my Madrid-London and London-JFK legs in Madrid, where checkin was a last-minute rush. Spent 7 hours in London and had no way to request a seat change. Purchased my ticket 6 months in advance and couldn't request seat until day of flight - then not given chance to get an aisle or window seat. Don't think I would use Norwegian again."
Plussat: "pragmatic ryanair crew get the job done"
Miinukset: "seats and trays were dirty"
Plussat: "Speed"
Miinukset: "Boarding in Eindhoven is outside the terminal building"
Plussat: "The cabin is ok."
Miinukset: "The airline is a joke, they have mandatory self check in before the flight, but you can't do it on the same they, so they charge you €55 to do it for you, utterly ridiculous."
Plussat: "Rates"
Miinukset: "Customer service on boarding, which is now necesary related to rates"
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "Pretty much everything. Another uncomfortable flying bus charging you for everything they can charge. Flying is absolutely awful these days."
Miinukset: "No delays"
Plussat: "Efficient and on time."
Plussat: "On time - good crew -"
Miinukset: "Noisy plane (737 ) and noisy group of passengers on adjacent rows pilot and crew announcements downed out. seat allocation charges are a ripoff - makes the total price unrecognisable to the advertised price"
Plussat: "The flights were on time and everything was very organized."
Plussat: "Direct connection"
Miinukset: "A 5 hour Ryanair flight is a terrible thing... Delayed 35 mins, kept the cabin lights on and sold fags for the whole flight, even though we took off at 8:30pm. They used the seatbelt light to keep people sat down during each trolley service - come on, it there’s turbulence, you don’t serve drinks. Oh and I don’t know why they are allowed to say “Low fares airline” as it clearly isn’t."
Plussat: "It was on time which was good"
Miinukset: "The selection of food available was poor for vegans Glad I packed my own snacks ir else I would have starved"
Miinukset: "Unfortunately, I fell asleep the minute the flight took off and I woke up after the plane landed, so I didn’t get to experience anything in-flight. It will be nice if you get onboard WiFi in the future though"
Miinukset: "Delayed an hour."
Miinukset: "The flight was delayed for over two hours, but there was no reason given and we were left waiting with no idea what was going on."
Plussat: "Staff were very friendly and very patient with difficult passengers!"
Miinukset: "Plane felt cramps, but it was a low price so to be expected."
Plussat: "I like the staff - they were kind and helpful"
Miinukset: "I didn’t like how you had to pay for food and there was not a comfortable position in the seats"
Miinukset: "Boarding at Stansted not good. Security took too long. When we arrived at the gate the departure board stated "final call" however the gate hadn't opened yet? No communication as to reason for this delay."
Plussat: "Nothing but the price."
Miinukset: "Customer service is not existent! Ryan Air rep actually said to me that helping me was not her job! Closed the ticket counter before all flights were done and wouldn’t help me print my boarding pass. The flight was two hours delayed.Then the boarding was so hectic- sitting on a crowded floor in the airport waiting the board the plane. Gave no reason why the flight was delayed so long. No apology. Nothing for our troubles. Terrible attitudes and no organization."
Plussat: "The crew were friendly and helpful"
Miinukset: "The lateness of the flight"
Plussat: "I got to my destination."
Miinukset: "We were charged almost 200 euros extra because we did not check in online (which we could not do because we had been traveling for 30 hours and did not have Wi-Fi in the air) and when we went to check in the receptionist was rude about the fact that we had not checked in, so we had to go across to a different counter to pay our fee, go back to check in at the first counter, and then was told we could not be seated together, when it turned out the flight was half empty. Besides all of this, the planes are not nice, you are only allowed one carry on (no personal item) and the seats are not comfortable. I thought we would save money but check in fees and ridiculous baggage fees made this flight cost more than a nicer airline."
Plussat: "Liked no pressure sales from crew, but was there if you needed them and helpful very pleasant done their job well, would use again but if alternative carrier might consider them due to comments below."
Miinukset: "Seats uncomfortable due to shiny covering, slide in seats when asleep ended up with bad back during break, just a suggestion being gluten free ( not a lifestyle choice) would suggest this being added to menu might make more sales as lots of us about and makes you feel cared for."
Miinukset: "Very unimpressed with Kayak. Was contacted to pay more money than originally sold due to their speed of service between me buying via kayak and them contacting Ryanair. Flight was absolutely fine but kayak service awful."
Plussat: "Staff were good - even the cabin crew member who was still training was friendly and professional. Landing was incredibly smooth. The pilot also dealt very well with the turbulence and was able to predict it so the seatbelt sign already came on before any trouble."
Miinukset: "Even by budget airline standards, Ryanair is mediocre at best. The chairs are uncomfortable for a 4 1/2 hour flight - manageable, maybe, for a shorter journey but not anywhere good enough for that length of time. Boarding took an unusually long time and even priority passengers were stood around waiting to get onboard a good 15 minutes or so after already having gotten into the jetway. Not to mention after landing, we were stood over an hour waiting for baggage because, for some reason, four different flights used the same carousel (and presumably only had one team getting baggage off all four planes) despite there being a second one free which I'm sure they could have easily used. Don't have four planes landing near concurrently if you don't have the facilities to deal with it. Ryanair is cheap, yes, but by the time you have to pay ridiculous amounts for things most other airlines consider normal (for starters, you can't even take a full size hand luggage bag on board without priority boarding), it adds up to being less "budget" than it would have been to fly with a higher end airline like British Airways and you'd have to be an idiot to choose Ryanair over a cheaper, higher quality, airline. Honestly, I have no idea how people choose Ryanair more than once in their lifetime."
Plussat: "Crew was great and always happy to help and answer to any questions we had. We paid for priority boarding so that made that easy."
Miinukset: "Check-in Counter Staff in Madrid (Barajas) airport really could benefit with Customer Services training or just hiring staff with better people's skills! ALso, you cannot do all in one counter. You have to do a line for check in, then to pay to check in luggage, you have to go a ANOTHER desk, do another line, and pay there, THEN, go back to the Check In desk to CHECK IN luggage. TO many unnecessary steps for a simple transaction."
Plussat: "The pilot was friendly."
Miinukset: "The comfort was terrible. And moreso for people with back issues. Overall, the comfort affected the whole flight."
Miinukset: "Automatically being allocated seats apart from each other"
Plussat: "The crew and polo te where very helpful and the plan e arrived on time."
Miinukset: "Everything was good!!"
Plussat: "The flight was fine, comfortable and despite turbulence (which I actually enjoy) uneventful. We could see both experienced and new staff working effectively together 1 star for food and entertainment because we took part in neither"
Miinukset: "The incident when boarding could have been handled far better than experienced A passenger already on the plane mistook light shining through the vapour created by the wing De icing process and claimed the wing was on fire which lead to the plane being evacuated First issue was that all disembarking the plane had nowhere to go and were not given any instructions Secondly the return to the waiting lounge was not organised well leaving passengers roaming about the lounge and unsure what to do"
Miinukset: "if you come on board with babies, put them in the back, not in the middle of the plane. not everyone needs to suffer!!!!"
Plussat: "Cheap"
Miinukset: "Seats don't recline and a bit cramped."
Plussat: "Not alot,crew was pleasent and staff in London were lovely"
Miinukset: "Small seats, uncomfortable,over priced drinks and food terrible landing.delayed"
Plussat: "Price"
Miinukset: "Uncomfortable, no leg or arm room especially when sat next to people who are too big for their seats!"
Plussat: "Staff was friendly on plane"
Miinukset: "Changed gate three times , 1 1/2 hrs late. Not accurate times given when it changed. On ground staff could have done better. System of boarding- all for themself created at least extra 20 min. Should board by rows"
Miinukset: "Flight left late and arrived late. Very dissapointing."
Plussat: "Staff"
Miinukset: "The landing very bumpy"
Plussat: "Nothing, flying with this airline is a total NIGHTMARE!!!"
Miinukset: "The people at the counter is very rude and inflexible, they do not help you in anyway and they just want to charge you all the fees they can in a very disrespectful way! As customers we should not pay super high extra fees for checking in at the airport. When we are traveling, we don't always have wi fi access, specially in London, so we were unable to check in online, causing us to have to pay 50 pounds per person plus 35 per bag. I would never recommend this airline to anybody, not even to my worst enemy. This is a thief company, robbing you the money you try to save by flying with them!!!!"
Plussat: "The on time flight"
Miinukset: "The kids kicking my seat from behind"
Plussat: "Good rate, 1 free carry on. Arrived early"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We were held in board for 40 minutes after landing due to rain even though there were ground crew walking around in the rain already"
Miinukset: "thought i checked in on line; apparently didn't submit and was charge $50 euro x 2."
Plussat: "Polite staff. Flight departed on time. Pleasant flight."
Miinukset: "My seat/seating area was littered with crisps, this was very obvious to anyone and should have been cleaned up. The seat tray was sticky."
Miinukset: "Our Ryanair flight was delayed due to engine trouble. However no one ever made formal announcement or updates about the progress. Every 2 hrs we heard through word of mouth that the plane was still not ready. After waiting 8 hrs in the airport terminal, they finally brought a new plane for us. Many people missed connecting flights and the airlines was no help. It was an extremely frustrating situation. By far the worst flying experience I've had."
Miinukset: "We walked outside it was extremely cold"
Miinukset: "Rude staff at airport, confusing self check in, high bag fees, expectation of a printed boarding pass with no access to a printer, selling goods on flight."
Plussat: "The plane made it to Las Palmas"
Miinukset: "8 drunk women shouted and disrupted other's quiet"
Miinukset: "Buyer beware: you need to check-in online 2 hours before your flight otherwise (if you try to check-in at the airport, that way all other airlines work) you get slapped with a 45€ fee."
Plussat: "The food was decent and there was certainly enough"
Miinukset: "The make flight attendant physically pushed me down the isle and told me to move because he was frantic about getting trash picked up. So so rude"
Plussat: "The flight was very late and then the gate information came up almost as the flight was boarding."
Miinukset: "Lack of boarding information"
Plussat: "Not organized boarding; not comfortable seats; ridiculous prices for food that isn't even good! No entertainment at all. I sugest better prices of food and better quality as well; more confortable seats and some sort of entertainment!"
Miinukset: "Nothing was good to mention about it!"
Plussat: "Not much, poor plane, no in flight service other than sales pitch"

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Gran Canaria

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

7.3.ti
1 välilaskuRyanair
17t 35mHEL-LPA
14.3.ti
1 välilaskuRyanair
14t 25mLPA-HEL
101 €
7.3.ti
2 välilaskuaRyanair
22t 10mHEL-LPA
14.3.ti
1 välilaskuRyanair
14t 25mLPA-HEL
120 €
6.3.ma
1 välilaskuRyanair
17t 05mHEL-LPA
15.3.ke
1 välilaskuRyanair
21t 35mLPA-HEL
152 €
6.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 05mHEL-LPA
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 05mLPA-HEL
156 €
15.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 00mHEL-LPA
22.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mLPA-HEL
157 €
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-LPA
15.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 35mLPA-HEL
160 €
7.3.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 30mHEL-LPA
14.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 25mLPA-HEL
165 €
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 15mHEL-LPA
23.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mLPA-HEL
170 €
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 25mHEL-LPA
22.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 55mLPA-HEL
172 €
6.3.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 25mHEL-LPA
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 05mLPA-HEL
190 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-LPA
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 55mLPA-HEL
193 €
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 25mHEL-LPA
22.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 15mLPA-HEL
195 €
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 15mHEL-LPA
23.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 00mLPA-HEL
196 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-LPA
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 15mLPA-HEL
200 €
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 15mHEL-LPA
12.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 00mLPA-HEL
201 €
10.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mHEL-LPA
17.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 40mLPA-HEL
202 €
6.3.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 40mHEL-LPA
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 05mLPA-HEL
203 €
1.3.ke
1 välilaskuRyanair
21t 25mHEL-LPA
5.3.su
1 välilaskuRyanair
15t 15mLPA-HEL
206 €
15.3.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
6t 45mHEL-LPA
22.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mLPA-HEL
208 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 05mHEL-LPA
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 55mLPA-HEL
209 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.3.ke
2 välilaskuaRyanair
41t 50mHEL-LPA
79 €
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
15t 25mHEL-LPA
87 €
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
17t 35mHEL-LPA
91 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 50mHEL-LPA
92 €
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
17t 35mHEL-LPA
96 €
3.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 45mHEL-LPA
99 €
3.3.pe
1 välilaskuRyanair
22t 25mHEL-LPA
99 €
28.2.ti
2 välilaskuaRyanair
23t 55mHEL-LPA
104 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 50mHEL-LPA
106 €
14.4.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
17t 45mHEL-LPA
110 €
28.2.ti
2 välilaskuaRyanair
22t 10mHEL-LPA
111 €
14.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 50mHEL-LPA
123 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mHEL-LPA
124 €
28.2.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 30mHEL-LPA
128 €
27.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 00mHEL-LPA
129 €
25.2.la
2 välilaskuaRyanair
40t 00mHEL-LPA
135 €
1.3.ke
suora lentoNorwegian
6t 45mHEL-LPA
175 €
28.2.ti
suora lentoNorwegian
6t 45mHEL-LPA
197 €
28.2.ti
suora lentoNorwegian
6t 45mHEL-LPA
199 €
2.3.to
suora lentoFinnair
6t 30mHEL-LPA
292 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Gran Canaria

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Gran Canaria - Helsinki

Selaa lähtöpaikkoja:

110 €

Selaa matkakohteita: