Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

HEL - SJO

Etsi halpoja lentoja Helsingistä San Joseen alk. 536 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä San Joseen, jonka lähtöpäivä on 20.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 17/5
pe 24/5

Vertaa lentolippuja San Joseen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmiten hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä San Joseen.
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmiten hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä San Joseen.
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsingistä San Joseen - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä San Joseen lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki San Jose, San Josén maakunta?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki San Jose, San Josén maakunta on syyskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 969 €. On the other hand, the most expensive months are huhtikuu and joulukuu, where the average cost of tickets is 1386 € and 1381 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki San Jose, San Josén maakunta?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille San Jose, San Josén maakunta Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki San Jose, San Josén maakunta niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 55 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

elokuu

Huippusesonki

tammikuu

Halvin lento

536 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 4%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 6% alhaisemmat.
Lento Helsinki – San Jose

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - San Joseen

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä San Joseen viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - San Joseen reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä San Joseen?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä San Joseen?

  oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - San Jose reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä San Joseen lennoille - Air France vai KLM?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä San Joseen ovat Air France ja KLM. Reitin keskihinta on 1183 € ja yleisarvosana 7,5, joten Air France on suosituin valinta. Myös KLM on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 1155 € ja yleisarvosanan 7,8.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä San Joseen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]San Joseen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä San Joseen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon San Joseen Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä San Joseen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi San Joseen ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä San Joseen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot San Joseen Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä San Joseen

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä San Joseen, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
20.6.to
3 välilaskua
24t 55mHEL-SJO
536 €
21.6.pe
2 välilaskuaBritish Airways
38t 55mHEL-SJO
715 €
27.6.to
2 välilaskuaIberia
30t 20mHEL-SJO
734 €
25.6.ti
2 välilaskuaBritish Airways
33t 30mHEL-SJO
747 €
27.6.to
3 välilaskua
39t 18mHEL-SJO
747 €
22.6.la
2 välilaskuaIberia
48t 09mHEL-SJO
751 €
10.7.ke
2 välilaskua
28t 35mHEL-SJO
784 €
20.6.to
2 välilaskuaKLM
18t 55mHEL-SJO
851 €
26.6.ke
1 välilaskuAir France
19t 15mHEL-SJO
885 €
29.6.la
1 välilaskuAir France
19t 15mHEL-SJO
907 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - San Jose

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

San Jose (SJO)Costa Rica

Tarjouksia paluulennolle:

San Jose - Helsinki

Matkustamoluokat: