Etsi halvat lennot reitille Indiana $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— Suomi
1. tammikuu — 8. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/1
su 8/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

1054 €

Keskim. hinta meno-paluu

1794 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1794 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

597 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 7 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 32 %.
Lento Indianapolis – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Indiana - Suomeen reitille

Suositut 5 lentoyhtiöt, jotka lentävät Indiana Suomeen

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

After I mis-connected due to an earlier flight running late, I had to pay a change fee to get on a later flight. I was booked on that earlier flight by a different airline due to a canceled flight. Customer service at JetBlue sucked that day.

The aircraft type CRJ-900 just isn't very comfortable, no space for luggage, no leg space etc.

This was a one hour trip before our main flight to LA so we didn’t expect much.

Such a wonderful comfortable flight!

Flights was canceled

Consideration of family seated together. I would recommend and fly with SAS again.

Everything was fine but a little on the spartan side.

SAS is an extremely neat and organized airline, clear on its promises and very communicative. Of course COVID-19 caused some changes in service levels and available items (water is an optional and paid item while coffee and tea (because of them being hot) complimentary. Attendants were very clear in pointing this out which is highly appreciated.

Don't choose KAYAK. They put you into a difficult position which is next to impossible to solve.

Plussat: "Ontime and efficient boarding with polite crew."
Miinukset: "Nothing to improve. I slept the whole flight so couldn’t evaluate all aspects."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "- Good entertainment - Boarding on time"
Miinukset: "- Airplane food - I know it's not going to be mind-blowing, but the breakfast was salad and a fruit cup which, for a vegetarian meal, is particularly unappetizing"
Plussat: "Easy, efficient"
Miinukset: "Entertainment, food, comfort"
Miinukset: "The flight was cancelled without explanation"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Everything. Our flight was delayed from our departing city because the plane was leaking water on the floor and they had to send in a special cleaning crew to try to stop it. We were not given the seats we pre picked months before when buying the ticket. The ac was broken for the first half of the flight. Then, we missed our connecting flight because of the first delay. Once we got onto a new connecting flight, it was also delayed and once again, we missed our last connecting flight and are not making it to our final destination today."
Plussat: "Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive."
Miinukset: "Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable."
Plussat: "The staff and other guests are always so polite! Getting the SAS Lounge Pass is always smart."
Miinukset: "No choice in main course. Only one option Long time since wine or beer is not offered free on a “major” airline. The entertainment was interrupted a couple of times with adds. Seats are tight and space more in line with a discount airline."
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Aisle seat"
Miinukset: "Nothing was complimentary"
Plussat: "Terrible"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "The comfort and technology on the aircraft."
Miinukset: "NA"
Miinukset: "Charged 70 Euros for one bag. Expected to pay something but thought that was a bit much. Plane could've been more neat."
Miinukset: "And no video either, power point also did not work. Had booked an aidle, but change of aircraft left me in tje middle :("
Plussat: "Crew were excellent, had a row to myself, luggage turned up quickly"
Miinukset: "No landing cards given!"
Plussat: "The service is nice, people are friendly, and good environment at airport!"
Miinukset: "The flight delayed too long...I was waiting total 8hrs in Copenhagen Airport! The first time I took SAS."
Plussat: "Comfortable flight."
Miinukset: "Only one meal option ( with meat). Alcoholic beverage not included."
Plussat: "This was a direct Copenhagen to Boston flight run by SAS for Privatair. It was a small aircraft with only 70 total seats. That being said, the seats were comfortable, the service was wonderful, and the flight was smooth."
Miinukset: "Inflight entertainment consisted of an iPad with very limited options. Only one non-alcoholic drink included with dinner, and purchase price of wine was the highest I have ever seen on a flight."
Plussat: "check in person helped get me a window seat with a view"
Miinukset: "No food for those in back seats. Checked bag weight too tight given the flight was to and from a cold place requiring more clothes."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Miinukset: "We paid $90 per checked bag. When we purchased our tickets we were never given an option to purchase luggage ahead of time, we were under the impression that luggage was included."
Plussat: "Everything was very good. I enjoyed the flight very much. The staff was friendly, courteous and professional. The cleanliness was good."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "Small and tight seats."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "It was a shorter ride with few frills but we arrived safely. The two young employees who rendered wheelchair assistance were very gracious and attentive to every detail."
Miinukset: "The noise factor was very high."
Miinukset: "SAS overbooked the flight and changed our entire group's seats. The attendant at the front desk was very rude during this whole process. We eventually got middle seats in the middle row. During the flight, the flight attendant forgot to give my friends their meals but everyone sitting around them received meals. When we used the overhead button to inform them of this discrepancy they didn't respond for over 30 minutes. We eventually found someone in the aisle that was able to help get the attention of the flight attendant. The overall interaction with the flight attendants was terrible. There is no such thing as customer service with this airline company."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Great food, smooth trip"
Miinukset: "Could use bigger movie selection"
Plussat: "as advertised - premium economy"
Miinukset: "no complaint or concern"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "Connecting flight from Hamburg was late so gate personnel graciously gave me an upgrade."
Miinukset: "Flight delayed because of "equipment change" bags lost.... No method to track(!!!!) total nightmare"
Miinukset: "Miserable cramped seating ."
Miinukset: "Flight was cancelled 2 minutes after departure time. Staff was rude when we tried asking questions. It took an additional 2 hours to rebook on another airline and we had to spend an extra night in a hotel near the airport."
Plussat: "I requested a gluten free meal and was happy with it."
Miinukset: "leg room was a bit tight"
Miinukset: "Disorganization and unpreparedness."

Flight attendants were extremely cordial and efficient. High compliments to the first cabin crew. Florida based crew and they were excellent.

Good service and courtesy of the staff

Everything was great! Registration, boarding and flight overall experience was great!

If we could get the wireless working on these flights that would be awesome

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

Had 4 flights, all of them got delayed

Everything went very well. The crew and flight attendants were awesome. A 1hour and 20 minute flight. Enjoyed it, one step closer to home! 😃

Plussat: "Gate agent was great"
Miinukset: "They didn’t have a pilot assigned to our flight. Had to wait 3 hours for a pilot to arrive. 😞. Thank goodness I wasn’t in a hurry to get to my destination."
Plussat: "It's American you know what you get"
Miinukset: "No room as always but you have to wear a mask next to another mouth breather and they still keep it hot!"
Plussat: "Efficient crew"
Miinukset: "Super crowded and hot"
Miinukset: "Flight attendants not enforcing mask rules. Unfortunately, many people on my flight seemed to think they're not concerned by the pandemic, and were keeping their noses out of their masks, or frequently removing their masks"
Plussat: "Plane wasn’t full, they allowed everyone to spread out in the plane"
Plussat: "They were fine. Seemed really short with a mom and her children but other than that, average."
Miinukset: "Well, my flight was delayed for an hour and a half and it seemed like the airlines mistake, not weather. It's going to make me over 2 his late to a concert, which is the main reason I came here. So hopefully they let me in, or I just spent $300 for nothing."
Plussat: "The entire crew and the landing"
Plussat: "I liked that the armrest came up and that the walkway was a bit wider than other airplanes."
Miinukset: "Larger seats"
Miinukset: "Paid for a seat with extra legroom, but passenger in next seat allowed small child to run back and forth in the legroom. Nothing was done when observed by crew"
Miinukset: "The flight attendant was outstanding. Flexible. Good sense of humor and very professional"
Plussat: "The crew was very courteous and helpful, they seemed to have a positive attitude and worked with passengers like they really enjoyed their job."
Miinukset: "There was a 3 hour delay outbound and a 9 hour delay inbound. On the inbound flight I was put up in a nice hotel for the day and given a $30 meal voucher. However I missed my connecting flights and had to be put up when I got back to the States. Despite getting in at 10pm I was put on a 5am flight."
Miinukset: "Late. Again. For no good reason."
Miinukset: "More leg room, more attentive to customers with disabilities"
Miinukset: "Well the flight was delayed out of Indy and then due to some emergency at Ohare, we taxied for at least 30 minutes causing me to be late for my connecting flight and now I'm still here waiting for my new flight which is delayed."
Plussat: "Nice crew! Specifically remember Monica"
Miinukset: "Boarding was inconvenient and the plane was half empty, leaving the majority of the passengers in the back. I’m sure it’s because of weight distribution but it’s still kind of annoying."
Miinukset: "The plane was not full. I sat in row 32 with two people on either side of me. In the row in front of me there were no people in it. What’s up with that? We also sat on the tarmac at the time that we were supposed to be deplaning. We were waiting on another plane to back out of the gate for 10 minutes. What’s up with that?? American Airlines, get your act together!!!!!"
Plussat: "Row to myself. Big plane."
Miinukset: "Still need more wgroom as someone over 6 feet tall."
Plussat: "Super great flight attendant in first class. Very friends and beautiful smile. Nice to see on stressful days traveling. Nice job!"
Plussat: "Great service and fantastic landing!!"
Miinukset: "Nothing was wrong."
Plussat: "Boarding was quick, flight took off and landed close to the time it was supposed to."
Miinukset: "Seats could be more comfortable, first check d bag could be included instead."
Miinukset: "Horrible customer service I will never fly with American again"
Plussat: "It was as good as one has gotten used to"
Miinukset: "It was only as good as one has gotten used to"
Plussat: "The staff"
Miinukset: "The snack selection and lack of entertainment"
Plussat: "I got to sneak into the economy plus seats and no one said anything."
Miinukset: "Flight attendants clearly did not like each other and argued constantly. Sub-par coffee (even by international standards)."
Plussat: "On time, even with de-icing. Very empty flight, so lots of room to spread out."
Miinukset: "The older md80’s that AA is still flying are really showing their age. It will be nice when they update their fleet."
Plussat: "Quick boarding and punctuality at departure"
Miinukset: "Plane was not confortable"
Miinukset: "We arrived 30 minutes early but then we waited 30 minutes for a gate."
Plussat: "Quick boarding and luggage pickup."
Miinukset: "Mediocre staff. In my experience United is more friendly and welcoming."
Plussat: "As a fat guy, I really like these newly built AA airplanes with huge seats. Two great flight attendants, too (a rare thing this day and age). Better than average coffee for an airline."
Miinukset: "Terrible turbulence. I know it's not AA's fault, but still, despite how nice the plane and staff were, I was sweating bullets for two hours!"
Miinukset: "The space between seats are too small, and the seats do not recline enough (very uncomfortable)"
Plussat: "Friendly flight stewardesses!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Flight cancelled. Thanks, Obama."
Miinukset: "Flight itself was good, but will never book via JustFly again. 2/3 of my flights were cancelled and I was never notified. Then I had to call to reschedule, which took almost an hour. Then they stated they would send my confirmation via email 24-48 hours. 3 days later and the confirmation still never came. SO I had to call again and wait another half hour. No point in booking through a 3rd party for that type of hassle."
Miinukset: "4 delays and two flight changes... I was late and it was crowded"
Miinukset: "Flight was late, no info why, when landed in DCA NO GATE AVAILABLE - and that is past 10 PM."
Plussat: "Great service, good window seat, smooth flight"
Miinukset: "No music/radio at my seat"
Plussat: "The flight attendants on both flights were very friendly"
Miinukset: "They changed my flight without telling me about it. My first flight was at 8 but my plane was late. When I went to the ticket counter they changed my flight and didn't tell me when I was getting to my destination"
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "American has gone to these thin seats so that they can cram more cattle into the back. They are absolutely the most uncomfortable seats I've ever had the displeasure of being forced to sit in, and unless you're willing to pay even more for "premium" seats, you won't even have enough space to sit. I will never, never, ever give American Airlines another penny."
Plussat: "The crew was good."
Miinukset: "Washington airport grounded our flight for no apparent reason while we were on the runway in Indy about to take off, then didn't tell us when we could expect the delay to end."
Plussat: "The crew on board the air craft was great"
Miinukset: "The Indianapolis to JFK trip was the first of three legs. My bags were only checked to JFK. I have a badly broken ankle and needed a wheel chair. I could not manage my luggage and crutches. It forced me to take a taxi to the international terminal, then ask strangers for help with my luggage once I got there. I am extraordinarily displeased!!!! I will not fly American again."
Plussat: "Easy boarding, im about 6'3 so i was a bit uncomfortable being in the middle seat (not airlines fault) overall good first experience."
Miinukset: "Would have liked to be able to sit by my spouse being my first time on an airplane. Wasnt an option?"
Plussat: "As always, the staff was courteous and efficient. I never have any problems when I fly American Airlines. I often book my flights specifically for American Airlines when I can."

It was pleasant and timely.

Spend 10HOURS on the phone to get on scheduled plane. BA made wrong date and was send in circles. 11houts before flight I bought different tickets to get back on time to LAX. No help from Finnair, British Airways and Kayak. Had so much stress and insanity from representatives about my flight. Kayak MUST have 24 hours live person. Was calling from Vilnius and getting machine from noon until 6pm, Vilnius time. Does Kayak knows calling rates!!! This was WORST experience ever!!!

Long security lines at Stockholm airport. Completely full flight, we were at back of plane

I loved the FinnAir blueberry juice

Flight was delayed and they didn’t have any vegetarian meal options. You had to reserve online for a vegetarian meal. On other airlines you don’t have to reserve your meal restrictions. I was left starving the whole flight because they only had one meal option which was meat.

The seats in the Airbus flight from JFK to HEL were a bit uncomfortable. The layover in Helsinki airport was boring because there were no stores open in the terminal and there was almost nothing to do for 3 hours.

Plussat: "Great crew—really great"
Miinukset: "Entertainment screen hard to view. It’s low def. and not bright"
Miinukset: "Food was awful."
Miinukset: "Too many delays including leading the gate due to ground staff leaving equipment behind the plane .... really ?! On the upside - announcements from 1st officer was good"
Plussat: "The Dubai Red-Eye. Crew always ready with more fluids through the flight.... only proviso... being able to walk disembarking....."
Plussat: "There is o option to say food not applicable hence 1 star the menu to buy looked ok but didnt use it seat was standard and fine"
Plussat: "Crew were friendly"
Miinukset: "Cramped conditions."
Plussat: "good service. crew speaks English."
Miinukset: "cost of baggage"
Plussat: "Only the crew."
Miinukset: "No water no food no blanket. No pillow.and it was freezing."
Miinukset: "This is the second time your plans have been late! You were late leaving from Venice to London Heathrow on August 1 which I barely made the flight to Glasgow and then coming back your flight is late leaving Edinburgh to Heathrow And my luggage doesn't make it again! You don't even serve water on the airplane which is ridiculous! Your flight crew were nice but you really need to be on time or not schedule flights with such short layover times!"
Plussat: "The movie selection was wonderful, as the amount of time with dim lightening"
Miinukset: "The temperature in the plane. It was too cold for summer clothing"
Plussat: "The crew was very nice"
Miinukset: "The food"
Plussat: "Everything it was painless"
Plussat: "Easy trip to Helsinki."
Miinukset: "Food & drink sales by M&S was unusual. Even water at a price"
Plussat: "Entertainment was a little better than usual, but could have had more current movies. Food was OK. Nothing special, but more than acceptable. I like the ice cream. Although we had a late start, we got to San Francisco pretty much on time."
Miinukset: "I don't like being scrunched in a little seat for 10 or 11 hours, but then I am not willing to pay for a bigger seat and more leg room."
Miinukset: "Waiting 6 hrs"
Miinukset: "3 hour flight without any complimentary beverage or snack. Had to request even a cup of water."
Plussat: "no entertainment and small seats with a full flight"
Plussat: "Last minute flight (booked 4 hours before departure), one way, economy, for €99 from Amsterdam to Edinburgh via Gatwick. Long layover at Gatwick (around 3 hours), but I had much work to do anyway, so time went faster than I realised. Not sure if this was the case at Schiphol, but at Gatwick had priority security queue as a BA customer."
Plussat: "Got a good nap in"
Miinukset: "A little warm"
Plussat: "Everything was fine! The plane is super big so you don’t feel nothing !"
Miinukset: "Everything was perfect, nothing bad to say ! Just a few problems with the entretement TVs but whatever ! Hahahaha the personal it’s good !"
Plussat: "Good flight no complaints"
Miinukset: "Connecting flight experience - Had to wait in a line for around 5 hours just to speak with a customer service representative at the London airport because my previous flight was delayed and I had missed my connecting flight."
Plussat: "Flight was fine"
Miinukset: "Delayed due to inclement weather for 4 hours then lost the baggage"
Plussat: "N/A"
Miinukset: "My previous flight was delayed at the start and further in flight so I missed my connection. LHR makes too much use of buses."
Plussat: "I was amazed by the flavour and quality of the food. As well, having complimentary drinks available anddd to the experience that made it special. I felt that I was treated as a valued client rather than just a person to fill the seat. That you to British Airways for making my travels a high quality experience."
Miinukset: "It gave me a different return date"
Plussat: "After having problems with not getting the seat I booked and paid for - not a lot! British airways trying to fool customers that they are a premium airline but run a budget airline service."
Miinukset: "Old plane, poor food, no snacks, poor and old entertainment system."
Plussat: "I had a whole row of seats to myself"
Miinukset: "Length of the flight haa"
Plussat: "Crew were great, food good : better business class than international BA!"
Miinukset: "Too many passengers with over size carry on"
Plussat: "No complaints about the flight. It was so short that we didn't even have time to get a drink or snack. Quite a bit of turbulence but I think that might be typical."
Miinukset: "Turbulence."
Plussat: "The flight itself was good and the crew was friendly and attentive"
Miinukset: "We won't go through Dublin again. The walk from the arrival gate to the maze of bureaucracy ahead was way too long. The airline should have not have that tight a connection knowing all the screening that must be done to board the next flight. We were held up at every entry point, not told what to expect and thus had to prepare for screening on the fly, while hoping our plane would wait for us, which it did and the many people who boarded after us. Entertainment system was slow and non-responsive and my husband's had to be reset to even start to work. One bag left behind, but delivered promptly within days of arrival"
Plussat: "Cordial and helpful crew members. Food was excellent."
Miinukset: "entertainment was not functioning through out the flight."
Plussat: "The entertainment on the plane was plentiful. The overall comfort was superb. The staff was very kind."
Miinukset: "Everything was pretty enjoyable, however, the food really needs to step up. The food at business class lounge and on the plane were below average comparatively to other airlines and their business class offerings."
Plussat: "Flight was on time and arrived a little early"
Miinukset: "Older plane"
Plussat: "The information about the plane delay was not clear at all. All passengers were confused asking each other what was happening."
Miinukset: "I like everything except for the boarding"
Miinukset: "They had a smaller crew and took a long time to serve food. People were getting food in different rows and in random order. Our luggage also took a long time to get off the plane."
Miinukset: "old plane. Bad food. Old entertainment system and poor selection"
Plussat: "The trans-atlantic segment was OK"
Miinukset: "Between Britain and Europe there is no food, not even water, unless you pay extra: 1.80£, or about $2.40 for a SMALL bottle of water. Flight to Athens is four hours, no free water! Airlines like Ryan or Jetblue do this but charge A LOT LESS than British Air. Shame."
Plussat: "Efficient and polite crew and excellent entertainmemt!"
Miinukset: "Nothing!"
Plussat: "Flights attend"
Miinukset: "Movie"
Plussat: "Staff are excellent, really friendly, respectful service. Food (expensive as always on planes) but excellent quality, really good choice to use M&S as providers. Excellent communication from pilot and cabin staff on delays before takeoff."
Miinukset: "System for paying by food with Avios points did not work. Plane left almost an hour late due to delays (landed 30 mins late)."
Miinukset: "Very rude crew, they did not carry enough food options .."
Plussat: "We were traveling with a newborn and toddler. The crew and staff were very accommodating and helpful. They seated us in a row with an extra empty seat, refilled my daughter's bottle several times, and were friendly and kind to our kids. The entertainment options were great and the food was good, too."
Miinukset: "The seats were not very comfortable but this is the case with pretty much any economy seating on any flight."
Plussat: "People are nice if you ever see them."
Miinukset: "The delay was longer than the flight. They showed little concern for the money it cost many to arrive later than the tube operated and buses stopped running or that others had transfer flights at early in the morning."

All on time. All good.

Miinukset: "flight booking was changed from non-stop to connecting!"
Miinukset: "My flight was canceled twice and had to be rescheduled. United Airlines employees at the airport were not friendly and they were annoyed by having have to deal with rebooking."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "If flights was on time I would not have to miss connecting flight in Dulles I had to stay for 22 hours in Indianapolis to be rerouted"
Plussat: "The crew went out of their way to ensure the comfort of passengers."
Miinukset: "No complaints"
Plussat: "In flight entertainment is provided through a screen in front of your seat. There are many different channels to browse."
Plussat: "overall great flights"
Miinukset: "food could've been a bit better."
Miinukset: "The booking process for a ticket is not very user friendly and confusing it was the first and last time to use your"Services" for me Can't change it anymore And it was not even a Lufthansa flight carried out by United Airlines Die"
Miinukset: "Everything was great"
Plussat: "On time arrival"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "Accurate information"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Nothing . It was ok"
Miinukset: "Excellent flight nice ground and flight crew"
Plussat: "How the crew approach to me and my wife"
Plussat: "Everything went well"
Plussat: "The team did their best to get everyone boarded quickly and make up time for the delayed flight. Even the captain was doing what he could within safety limits."
Miinukset: "The TV would not change channels or turn off. It was very distracting on my night time flight. And maybe it's just when you're trying to sleep, but there just seemed to be less personal space than I remember on other recent flights."
Plussat: "The flight was short."
Miinukset: "Felt cramped and"
Plussat: "The crew was awesome. Very kind, polite and Professional. They made the flight smooth!"
Miinukset: "Need larger seating arrangements. I'm a little big and it's hard to sit alongside someone the same size or larger. Other than that comment, all was well."
Plussat: "Short and sweet"
Plussat: "Quick"
Plussat: "Seats, newness of the plane, service, food and boarding efficiency."
Miinukset: "The overhead lights from other seats are too bright and they bother passengers wanting to sleep."
Plussat: "The crew was incredibly nice, and the plane was very clean."
Plussat: "Crew was attentive, friendly. Captain kept us infirmed"
Plussat: "easy boarding nice roomy uncrowded plane"
Plussat: "The flight staff"
Miinukset: "Not telling us the delays in time"
Plussat: "Delayed because of weather maintenance and people"
Miinukset: "Tiny aisle, hard seats"
Plussat: "We left on time, and arrived early."
Miinukset: "No down side."
Miinukset: "All of it. Pretty much everything."
Plussat: "Movies on personal device"
Miinukset: "Surrounded by noisy babies"
Plussat: "Very short flight seating was normal for what I expect as a guy my size"
Miinukset: "I couldnt figure out their wifi to check on my connecting flight. I could get other stuff to work on it but couldnt find flight information"
Plussat: "The flight was smooth. Boarding went past fast. Flight attendance was great."
Miinukset: "The seats were a little small."
Plussat: "Thank you for a job well done!"
Miinukset: "I was not given an opportunity to select a seat online. Had to call back in to do do thst."
Miinukset: "The man beside me was severely overweight and sweating profusely!! His wet, sweaty leg was pressed up against me and he smelled awful!! Worse flight I have ever experienced!!!i I'll never fly United again!!"
Plussat: "The Indianapolis airport"
Miinukset: "The plane is too small, I'm 6 foot 4 inches tall and there no leg room, my leg was raising the middle arm rest, I apologized to the guy next to me...he was cool about it. The plane does not absorb turbulence very well. That plane is to small for a flight that is a little over 2 hours"
Miinukset: "Flight was delayed to 4 hours now I'm rushing all over to get to my connecting flights"
Plussat: "Nothing terrible I've had better!"
Plussat: "The crew is kind"
Miinukset: "UA flights always get delayed and this time I failed to catch my connecting flight to London. I was rescheduled to the flight in the morning of the second day. And when we were heading for London half way, the pilot said some sensors stopped working and we had to come back to Dulles. To be honest, I will never take UA flights anymore, it is just TERRIBLE!"
Miinukset: "The 6 hour delay"
Plussat: "On the way to Chicago I was pleased with the staff."
Miinukset: "I knew I had a layover in Chicago but what I didn't know was that I would have to sit on a plane for over an hour with no air conditioning. It was incredibly hot and because of this I missed my flight to LA which took off earlier than my ticket said."
Plussat: "The whole trip was easy and non dreadful"
Miinukset: "None"
Plussat: "Courteous and friendly employees..helpful"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "No problems"
Miinukset: "Little bumpy but bad weather"
Miinukset: "Rough landing, baggage got lost both times ive flown with united and still had to pay after being late over 2 days."
Miinukset: "My flight was cancelled. I was notified only a few hours before that my weekend plans were ruined."
Plussat: "My seat, I paid extra and had seat with more leg room"
Plussat: "It was on time and things went smoothlyi"
Plussat: "Flight was on time, everything went smoothly."
Miinukset: "Flight was too short for a meal but possibly a choice of 2 sandwiches along with the beverage they served would be a nice option? No In-flight entertainment that I was aware of."
Miinukset: "Flight canceled. Forced us to stand in a four hour line to re-book. Phone calls not accepted. These incidents happen all the time- it is inexcusable that United handled the situation so poorly!"

Varaa halvat lentoliput $Indiana Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

28.5.su
2 välilaskuaBritish Airways
20t 34mIND-HEL
3.6.la
2 välilaskuaBritish Airways
32t 51mHEL-IND
1054 €
28.5.su
2 välilaskuaBritish Airways
20t 34mIND-HEL
3.6.la
2 välilaskuaBritish Airways
32t 51mHEL-IND
1062 €
28.5.su
1 välilaskuAmerican Airlines
13t 45mIND-HEL
3.6.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
32t 58mHEL-IND
1192 €
27.5.la
1 välilaskuAmerican Airlines
31t 46mIND-HEL
7.6.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
12t 37mHEL-IND
1248 €
30.5.ti
1 välilaskuFinnair
13t 41mIND-HEL
31.7.ma
2 välilaskuaFinnair
33t 11mHEL-IND
1273 €
27.5.la
2 välilaskuaBritish Airways
36t 35mIND-HEL
7.6.ke
1 välilaskuBritish Airways
12t 37mHEL-IND
1282 €
30.5.ti
1 välilaskuFinnair
13t 41mIND-HEL
31.7.ma
1 välilaskuFinnair
13t 11mHEL-IND
1287 €
30.5.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
19t 59mIND-HEL
31.7.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
32t 03mHEL-IND
1289 €
27.5.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 47mIND-HEL
7.6.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 06mHEL-IND
1289 €
2.1.ma
2 välilaskuaUnited Airlines
23t 33mIND-HEL
6.1.pe
2 välilaskuaUnited Airlines
22t 11mHEL-IND
1293 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 07mIND-HEL
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mHEL-IND
1295 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 07mIND-HEL
6.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 55mHEL-IND
1296 €
27.5.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 26mIND-HEL
7.6.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 34mHEL-IND
1388 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 45mIND-HEL
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 16mHEL-IND
1434 €
28.5.su
2 välilaskuaBritish Airways
18t 15mIND-HEL
3.6.la
1 välilaskuBritish Airways
12t 37mHEL-IND
1527 €
2.1.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
22t 05mIND-HEL
6.1.pe
1 välilaskuAmerican Airlines
32t 16mHEL-IND
1538 €
28.5.su
1 välilaskuFinnair
13t 41mIND-HEL
3.6.la
1 välilaskuFinnair
14t 14mHEL-IND
1599 €
30.5.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
26t 25mIND-HEL
31.7.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
28t 50mHEL-IND
2596 €
30.5.ti
3 välilaskuaScandinavian Airlines
16t 48mIND-HEL
31.7.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
28t 50mHEL-IND
3408 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Suomeen

Selaa lähtöpaikkoja:

937 €

Selaa matkakohteita:

937 €