Etsi halvat lennot reitille Kansas Citystä $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

MCI — Suomi
7. tammikuu — 14. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 7/1
la 14/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
2+ välilaskua alk. 496 €
2+ välilaskua alk. 695 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

496 €

Keskim. hinta meno-paluu

815 €

Hyvä tarjous meno-paluu

815 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

820 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 28 %.
Lento Kansas City – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Kansas Citystä seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 820 € yhdensuuntainen - 815 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Kansas Citystä on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 46% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Kansas City - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

We were informed that the plane "ran out of overhead bin space" halfway through boarding, and the rest of the passengers not yet boarded would have to check their bags, even if there were carry-on size. There were at least a few of us that were going overseas, with a good chance that checked luggage would get lost in multiple plane transitions. It was very frustrating to board the plane and realize that there were several bins completely empty and plenty of space for at least several suitcases. The staff just shrugged their shoulders and said "there's nothing we can do about it." As predicted, my husband and I arrived in Edinburgh without luggage and did not recover our bags for 3 days. Had we been allowed to bring our carry on luggage, this situation could have been avoided, as the remainder of our flights had plenty of bin space.

Good service and courtesy of the staff

On time

Flight was all round smooth and we got there 20min earlier.

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

Everything went smoothly except the 15 minute wait for ground crew to move the jet bridge to let us off the plane.

A full flight no problems on flight, surprisingly crowded

Plussat: "The crew members are friendly and efficient in getting people on and taking off. Even with flights being full in all segments, it was smooth and fast to get people on and sit down."
Miinukset: "No alcohol was available"
Plussat: "Upgraded"
Miinukset: "The plane departed 1.5 hours late due to crew issues."
Plussat: "The crew was polite and friendly."
Miinukset: "Not canceling the flight with no reason given."
Plussat: "Clean airplane."
Miinukset: "The in air internet is confusing and frustrating. Everyone around me was trying to figure out how to get on the internet. It’s a joke."
Plussat: "Good service and great customer service"
Miinukset: "App functionality"
Miinukset: "Better snacks"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Two hour delay including 20 minutes to get flight data because on board computer not functioning. Usual knee in chest seats on commuter jet."
Miinukset: "The wifi didn't work. No seatback everyone's screens, only a screen over there middle row of seats. Maybe update your 20 year old livery."
Plussat: "On time, kind crew"
Miinukset: "Bigger seats"
Plussat: "Trip was wonderful."
Plussat: "The flight attendants were able to find a place for my carry-on luggage when the overhead bins were filling up. I got a seat with extra leg room by chance (without having to pay the extra fees)."
Miinukset: "There are no snacks served on the flight. The Philadelphia Airport was overcrowded. There was hardly any room to navigate and there was a long line at nearly every women's bathroom."
Plussat: "Quick boarding, smooth on time flight. Easy access to DC from Reagan airport"
Plussat: "I liked boarding first and the additional leg room that I purchased"
Miinukset: "My TSA Pre was not on my boarding pass even though I have had a KTN since this past May!!"
Plussat: "The whole experience was stress free and comfortable."
Miinukset: "It was canceled and our trip has been delayed a day."
Plussat: "On time. No delays. Smooth landing"
Miinukset: "N/a"
Plussat: "Taking the exit door makes a difference in having enough leg room. Everyone was nice an helpful."
Plussat: "On time, non stop"
Miinukset: "New higher prices for less service."
Plussat: "No complaints. A smooth flight. Met my expectations. Would fly American again."
Plussat: "Finish currently use were the most courteous and caring I ever was serviced by."
Miinukset: "Not much to recall"
Plussat: "The flight was equal to AA service I have had on a regular basis."
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The speed of service"
Miinukset: "We had several rude flight attendants"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Delays when other airlines with same destination did not have them. The constant asking if is move seats. No means no."
Plussat: "They delayed 5 times and we're never honest about departure time. Then lost my luggage. They told me that I will need to go back.to the airport to pick up the luggage which is unacceptable."
Miinukset: "See above"
Plussat: "The American Airways gate agent was very helpful fixing the problem that British Airways created. She went out of her way to get me booked on AA flights to catch my BA flight from London to Riyadh."
Miinukset: "My original flight was cancelled and the first available flight was 3 days later. BA booked me on the flight but failed to change my ticket from the original flight causing me to miss the flight from Kansas City. At the airport BA agent told me on the phone that I would have to wait 3 more days after I had already waited 3 days because BA canceled my original flight. Because of the flight cancelation I missed two days of work and because of the failure to ticket my following flight I almost missed a full week of work. The BA booking person seemed content that there was no way I could make it to Saudi prior to the end of the week. Fortunately, the AA agent was able to find a way for me to continue my trip on a later flight."
Plussat: "It was excellent!!! The service, the food, flight on time. Very friendly attendants!"
Plussat: "Courteous crew"
Miinukset: "The plane was tiny and old"
Plussat: "Everything was on time and great."
Miinukset: "Ever thing was fine."
Miinukset: "Flight was late. AA charged me for an exit row seat, but assigned me a non-emergency exit row window seat. Wi-if did not work."
Plussat: "Haven't left yet don't leave until today the flight was behind due to maintenance"
Plussat: "On time. Friendly."
Plussat: "The estimated time for both my flight was over an hr, but we arrived in on my first flight at 45mins and my second flight 30mins."
Miinukset: "N/a"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Dirty plane. DIFFICULTY hearing which baggage kiosk to use. Should have a board with postings"
Miinukset: "- The entertainment system was not working - needed few restarts - on many seats - Food - horrible - Air hostess dropped water on me - not a problem by itself as accidents do happen. However her comment was more annoying - no sorries - not apologies - just said - "oh it's just water - it is refreshing" - Seats pushback was almost broken - it would break your thumb to push the button and then almost stand to push the seat back. - This was transatlantic flight and you charge for liquor? It is not free - you have to purchase - They ran out of red wine (which was free) by the end of the first meal. Do you keep just one bottle for this big 777 fight. - Overall experience was horrible."
Plussat: "Our flight had a veteran who had received the Medal of Honor and the pilot and attendants took a moment to recognize him and it was sooo special and meaningful for American Airlines to take the time to thank this awesome individual!!! Thank you!!"
Plussat: "They were able to use the electronic boarding pass through the app which is nice. Boarding was really quick."
Miinukset: "The overhead bins didn't have enough space for carry on for everybody flying."
Plussat: "Friendly service"
Miinukset: "Small crew at Santa Fe airport so luggage took a while"
Plussat: "It was on time, crew was very polite and attentive."
Miinukset: "Nothing to report."
Plussat: "Flight was ok"
Miinukset: "They lost my luggage and I haven't gotten it yet"
Plussat: "Everything was smooth, even the getting through TSA process. I had minimal wait time."
Plussat: "The plane we new and amazing, loved all the extra features."
Miinukset: "There was nothing that I did not like."

After I dropped off my bag they told me the one security section is down and I have to use the other one. At this one we were let in two by two and when I got to the front I was not allowed to be screened and sent to customer services. There I was told that I was deplaned because I was late and I had to book a new flight for £200

Disappointed with the work of the staff in checking hand luggage, negligent attitude, inefficient, incredibly slow, extremely unprofessional luggage security service!!! Discrimination for the transportation of women's cosmetic bags! they don’t say anything to someone, but to someone with the same set of cosmetic bags in which everything is the same - mascara and foundation make brains, in every possible way find reasons to find fault🥵🤬

The crew was nice and premium economy was great.

Spend 10HOURS on the phone to get on scheduled plane. BA made wrong date and was send in circles. 11houts before flight I bought different tickets to get back on time to LAX. No help from Finnair, British Airways and Kayak. Had so much stress and insanity from representatives about my flight. Kayak MUST have 24 hours live person. Was calling from Vilnius and getting machine from noon until 6pm, Vilnius time. Does Kayak knows calling rates!!! This was WORST experience ever!!!

T5 very easy to check in, security was a pain. Boarding was very easy. Flew with Finnair, most enjoyable, great crew.

Long security lines at Stockholm airport. Completely full flight, we were at back of plane

I paid for a seat and was asked to move for an older couple that needed more leg room. I’m frustrated that I paid for a specific seat and lucked out that I didn’t have anyone in my row for an 11 hour flight and was asked to move to the row directly in front of the restrooms and had a full row of people. I would like my money refunded for that seat purchase.

I loved the FinnAir blueberry juice

Flight was delayed and they didn’t have any vegetarian meal options. You had to reserve online for a vegetarian meal. On other airlines you don’t have to reserve your meal restrictions. I was left starving the whole flight because they only had one meal option which was meat.

Brand value pull us, however not up to the mark

The seats in the Airbus flight from JFK to HEL were a bit uncomfortable. The layover in Helsinki airport was boring because there were no stores open in the terminal and there was almost nothing to do for 3 hours.

Kayak cancelled my return flight without notifying me. Fortunately, British Airways got me on the same flight with modified connections.

Plussat: "it was fit on me"
Miinukset: "tap water for free?"
Miinukset: "I did web check in last night. Despite several attempt, I was NOT able to receive email with my boarding pass until I arrive my house in Luxembourg. I was able to board the flight only because I saved pdf file after aforementioned attempt and sent to my email address manually."
Plussat: "The crew were fine."
Miinukset: "The flight left on time and arrived at Gatwick 15 minutes early."
Plussat: "Boarded efficiently. Took off on time. Landed ahead of schedule."
Miinukset: "Checking in process. Choice of seats very limited and I accessed the website (literally) the minute online checkin opened."
Plussat: "The flight crew"
Miinukset: "Never board check in luggage at lcy, they don't know what to do with it"
Plussat: "There is o option to say food not applicable hence 1 star the menu to buy looked ok but didnt use it seat was standard and fine"
Plussat: "Crew was nice"
Miinukset: "We were about 45 minutes late taking off so it was stressful for all of us that had a connecting flight."
Plussat: "Felt like a disorganized mess! I don’t understand how this is still in business. Water was for sale on the flight, not for free. Water!! It’s a basic amenity. Exit row was exactly the same leg space as the rest of the aircraft. So why did I pay extra?"
Miinukset: "Delays! Delays! Delays!!"
Plussat: "made it safe to Seattle"
Miinukset: "Bad attitude of an attendant at the airport when inquiring about seat change for medical reasons. Complete ignorance during flight, no water or snack offered to me during 6 hour flight while a flight attendant paid a lot of attention to two ladies sitting close by."
Plussat: "Very professional, respectful and efficient people. I am impressed by their kindness, always smiling while talking to the passengers."
Plussat: "More room than usually, almost comfortable"
Miinukset: "Seats were uncomfortable for a 6'1" , 216 lb person."
Plussat: "Kind and caring staff"
Plussat: "Enough said"
Plussat: "The flight attendant did bother me when I finally did fall asleep."
Miinukset: "My seat did not recline."
Plussat: "Easy trip to Helsinki."
Miinukset: "Food & drink sales by M&S was unusual. Even water at a price"
Plussat: "That there was help from the beginning to the end of the flight."
Miinukset: "They lost our bags. Many of us on board. And they didn’t give us tracking numbers to follow-up. Argh"
Plussat: "No fuss, the cost benifit is perfect for short distances flights"
Miinukset: "One of the planes was a A321, room for legs was short"
Plussat: "Sort of on time"
Miinukset: "Buy on board menu poor Both sandwiches contained cheese Of the meat dishes all except one containing pork No indication of halal dishes Also several nut dishes The of the four confectionary offerings, three contained chocolate"
Miinukset: "Waiting 6 hrs"
Miinukset: "3 hour flight without any complimentary beverage or snack. Had to request even a cup of water."
Plussat: "Everything was dealt-with efficiently. Very friendly staff. I didn’t want to have to make that journey but it was as comfortable as it could be."
Miinukset: "Nothing could have been better."
Miinukset: "The Plane Was Old, And And Crew Were Not Very Friendly. Seats Also Were Not Comfortable. Feel Like When Servicing From Accra To London, Or Vice-Versa, British Airways Aren't Heavily Interested In Servicing Their Ghanaian Customers."
Miinukset: "No food!!! No coffee!!! No water!!! "Brilliant" like low-cost !!!!! Incredible!!!"
Miinukset: "Rude flight crew!"
Plussat: "Crew were great, food good : better business class than international BA!"
Miinukset: "Too many passengers with over size carry on"
Plussat: "Everyone was accommodating. They gave my son a coloring book to keep him busy."
Miinukset: "there was a slight problem with the food. there was a large percentage of the flight that was Israeli and therefore respects basic Jewish tradition of not mixing meat with milk. One of the meals was pasta with sauce (which was supposed to be the least popular meal) and a meal with chicken and rice. the rice had cheese in it, a large percentage of the people on the flight were unable to eat it. Only after finding out about the cheese did I understand why no one took te chicken dish."
Plussat: "Left on time, helpful professional staff, main meal was good. Overall excellent airline"
Miinukset: "After 7hrs, the "before landing" snacks into JFK are crisps, chocolate, I suppose it does the job...latest cut backs. Chess game beat me :)"
Miinukset: "At airport had line for baggage drop if had boarding passes. But, then only had one station open out of four or five. One person had problem I guess. Line didn't move for 10-15 minutes. VERY BAD!!"
Miinukset: "They don't even give you water without charge"
Miinukset: "They sent an email with security requirements regarding electronics saying they can only be carried in checked in luggage and at the airport refused to accept any electronics in carry on or checked in."
Plussat: "good movies"
Plussat: "the only somewhat helpful person was the customer service attendant that i called the day before i flew who tried his best to be helpful after the worst flying experiences i have ever had"
Miinukset: "the lack of anyone willing to assist me in the airport, over the phone, online. i was not able to check in had to call customer service several times because i was getting hung up on or told that nothing could be done to check me in, issue me boarding passes or just answer general questions. Went to the airport 3 hours prior for a transatlantic flight like recommended (6:45). The attendants showed up to the desk at 8, with no sign as to when they would show up even though the desk was getting called constantly starting at 7am. was told that in dublin we would have to check in to flight and we would be assigned seats then. even thought the attendant printed our boarding passes for the connecting flight but did not give them to us. When in dublin was told that we had already been checked in and we could have been assigned our seats in madrid by the connections desk. When talking to others on same flight they told us they were allowed to checkin into all flights and had no issues at the airport"
Plussat: "Great service!"
Plussat: "Staff are excellent, really friendly, respectful service. Food (expensive as always on planes) but excellent quality, really good choice to use M&S as providers. Excellent communication from pilot and cabin staff on delays before takeoff."
Miinukset: "System for paying by food with Avios points did not work. Plane left almost an hour late due to delays (landed 30 mins late)."
Plussat: "Beautiful plane. Wonderful service. Even landed 30 minutes early. I cannot say enough good things about BA."
Miinukset: "Missed the second meal."
Plussat: "I was booked onto an American Airlines flight back to Chicago. It was lovely"
Plussat: "On-time departure, friendly staff"

Delayed because of some passengers being held up or late coming to security. Not fair to all of us who arrived over 2 hours early

Would have been nice if my bag had Been checked on to the plane. Other then that no complaints. The crew on board were friendly and professional.

Took off 3 hours late for 50 minute flight.

Only an hour late. Pretty good these days

Plussat: "It was a fairly short flight. Seats were comfortable and the entertainment system worked"
Miinukset: "Flying out of long beach or santa Ana because lax is a zoo"
Miinukset: "I didn't like the food at all, and couldn't complete it."
Plussat: "The flight was comfortable some of the crew were nice though not all"
Miinukset: "The food was horrible. Entertainment was limited. The boarding process is terrible. Staff needs to learn to smile more."
Plussat: "On time; efficient; great aircraft."
Miinukset: "A child threw up in flight behind my wife and the crew let the parents clean it up. I thought the crew should have been more proactive."
Plussat: "Meal vouchers, free hotel stay"
Miinukset: "Flight delayed - missed connection. Had to spend a night in Canada - it cut my vacation short in Paris by one day and had to re-organize my plans. Never again Air Canad - spoke with some apathetic ticker agents - did not care to listen. No options provided to us, Air canada made up their mind hours before we landed. Missed the connection flight by less than 30mins because of Air Canada shenanigans."
Plussat: "Seats were rather comfy, food was good for an airplane, staff was great."
Miinukset: "Having to go through security twice, but that is not the Irline’s fault."
Plussat: "Everything was good, fine, but nothing stands out as exceptional."
Miinukset: "Personal space seemed a little smaller than on some other airlines."
Plussat: "End of a long ordeal... I slept the entire flight"
Plussat: "This was a very pleasant flight. The attendants were excellent. The plane was clean. The food was fantastic . The entertainment system made the flight go by better. Over all an excellent experience"
Plussat: "left on time, arrived on time Good communicatiion from captain"
Miinukset: "Staff in economy not very friendly Very long wait for baggage"
Plussat: "Love it"
Miinukset: "Nothing to report."
Plussat: "Flight crew attitude was excellent, comfort in premium class was very good."
Miinukset: "Entertainment, choice very limited, bring your own. Space for carry on luggage limited. They should not allow passengers to have more than 1 carry on."
Plussat: "There was nothing unpleasant"
Miinukset: "Long walk from terminal F and it wasn't well maked"
Plussat: "Basically the same budget airline, BUT unlike a previous Germanwings experience, on time, no boarding issues, great crew. This was connecting flight with Air Canada. This time around seating was in the roomier front section which was infinitely better than the "cheap seats" near the back."
Miinukset: "Food is rubbish. Why bother. Just give us water and have done with it!"
Plussat: "Friendly service by captain and crew. Frequent information provided abut flight."
Miinukset: "Food was available for purchase. Only small beverage served with mini sized snacks."
Plussat: "Not a lot"
Miinukset: "It took two air hostesses two hours to service the entire cabin. There is a training issue. I would not fly air canada again."
Plussat: "Boarding was good, but pretty bad flights overall. One of the worst I ever had in my life! The plane seats we had had so little cushion that is was painful to sit. My husband was avoiding touching the back by leaning on his arms and he is great shape, don't think elderly and in pain by himself...Entertainment simply non-existent and food as well... The crew were borderline okay. Plus the plane drove for about 20 minutes at Montreal and about 20 in Chicago before we left and after we landed...Let's say I saw parts of O'Hare in Chicago, I didn't even know existed!!!"
Miinukset: "Pretty bad flights overall. One of the worst I ever had in my life! The plane seats we had had so little cushion that is was painful to sit. My husband was avoiding touching the back by leaning on his arms and he is great shape, don't think elderly and in pain by himself...Entertainment simply non-existent and food as well... The crew were borderline okay. Plus the plane drove for about 20 minutes at Montreal and about 20 in Chicago before we left and after we landed...Let's say I saw parts of O'Hare in Chicago, I didn't even know existed!!!"
Plussat: "Liked everything about this new class of service on Air Canada. Seat was comfortable with good recline that didn't interfere with fellow passengers. Food was excellent, entertainment system was well stocked, flight attendants were friendly and high energy. Even got to use lounge and fast-track security lane at Heathrow."
Miinukset: "Zero complaints."
Miinukset: "The temperature control system was broken so the cabin temperature was upwards of 90F for the entire flight. The flight crew wouldn't acknowledge the issue until we had landed."
Plussat: "The plane itself was fairly comfortable, and every seat had its own TV/movie screen, which was nice."
Miinukset: "Our flight was delayed six hours and fifteen minutes, and the entire six hours and fifteen minutes was filled with poor communication. No one could tell us what was going on. There was rarely even an Air Canada representative at our gate's desk area. We were given nothing to remotely compensate for our very long delay aside from a few thanks and a puny bag of pretzels."
Miinukset: "My Original flight was cancelled 3 hours prior to departure. Had to wait long lines at Air Canada customer service. Due to slowness of process, was not able to take other departing flights to other close airports. Had to stay the night at hotel."
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"
Plussat: "We were already delayed by alot"
Miinukset: "The flight attendant looked like she was drunk. The flight was overbooked and the boarding agent asked people to stay for a later flight. There was also a Air Canada crew member who looked like he was on standby for our flight, his last name was Campbell. Once we boarded the plane we noticed that the crew member had been given a seat on the plane, where a mother with three children that was also on standby had to stay for a later flight. Not sure how 1) you overbook a flight, and much less 2) give a seat to a crew member over a customer."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Airline oversold seats for my son's flight -- even though I bought my ticket back in April for a flight in November. This is absolutely ridiculous."
Plussat: "Quick fast and no bother"
Miinukset: "Nothing at all."
Miinukset: "Food was terrible even for flight standards. No screens or movies shown. Had to have pre-downloaded the ap to watch movies. No wi-fi available for purchase. On one of the drink passes I was skipped."
Plussat: "The flight last less time than expected."
Plussat: "The staff was great and helpful"
Miinukset: "Main connecting flight no screens but could use my iPad for to access entertainment. It would be lot useful to supply means peering your pad, even an USB port would be good. Felt sorry for the passengers who didn't have one, but had rent one for $10 to for the entertainment Also from experience the choices was not outstanding"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "There was a thunderstorm & a wreck that morning, so even though we planned to arrive 90 minutes before boarding we ended up not making it until avout 62 minutes before flight time. They only had one gate agent and she stepped away before we could check in. Assuming she'd be right back, we waited for her instead of checking in by terminal. By the time she returned it was too late to check in and they wouldn't let us board. Air Canada didn't have another flight until the next day, so we had to spend $5000 to re-book our flight on a different airline."
Plussat: "The price"
Miinukset: "The food and the seats were cramp"
Plussat: "luggage intact and well kept"
Miinukset: "No good refreshment on flight"
Plussat: "Eventually they got us there."
Miinukset: "They cancelled the sat flite. Little communication . Left us after 6 hours and 11 pm to fend for our selves with no luggage. No compensation. It was awful."
Plussat: "In spite of the issues with the equipment (screens & lights) he crew was very reactive and listen to our request."
Miinukset: "The screens of an entire row didn't work at all making it impossible to watch movies, listen to music or watch the flight's info. On top of that, when I wanted to read, I figured the light above my seat did not work either."
Miinukset: "Our flight originating in Halifax was 1.5 hours delayed and we knew there was no way we would make our connecting flight in Toronto with a 40 min window to pass through customs, US immigration, and reenter security into the US bound F gates. We requested to be rebooked for early the following day to avoid being stranded in Toronto. Acknowledging it was unlikely we could make the connection, the staff told us that because the computer didn't list it as a "missed connection", they could not take any steps to rebook us. Of course, we missed the connection and were stranded for an entire 24 hours in Toronto with two small children."
Plussat: "I liked my seat in the back, the crew, the movies, and the food."
Miinukset: "The two different technical issues they had that made us leave almost two hours late and caused me to miss my connecting flight."
Plussat: "The aircraft was very new and the food was good for airline food and they had vegetarian options."
Miinukset: "The boarding process was very unorganized. Roughly 20 people were not assigned seats and had to receive their seats at the gate. However when we all stood in line, the crew did not help anyone but talked with one another and then only one helped for about two minutes before disappearing. I was second in line and I stood there for over 30 minutes. Then once we boarded the flight, the crew was very rude when speaking to customers. Overall the crew was very unorganized and extremely rude."
Plussat: "A United Airlines employee assisted me by answering questions that I had. This same employee actually came to find me when the Air Canada ticket gate opened early and knew I was waiting to get my boarding pass. Greatly appreciated.."
Plussat: "Everything was average."
Miinukset: "Not all food available on the food catalog menu."
Miinukset: "Flight was delayed Missed the connecting flight food was terrible on plane baggage was damaged reached London in two days instead of one so much restlessness missed important family gathering at the destination"
Plussat: "Liked the smile in the faces of the crew as they served the snacks"
Miinukset: "The flight was delayed for more than an hour"
Miinukset: "Flight was delayed over 3 hours, boarding could have been delayed to avoid sitting on the tarmac for such a long period of time in the plane. That is EXTREMELY UNCOMFORTABLE for travellers. If Air Canada knows the departure will be delayed, boarding of the aircraft should be delayed"
Miinukset: "Barely any entertainment for the 11 hour flight because no one advised me to download their app to access their small selection. Also, first international flight that wanted to charge for beer (highest price I've seen)."
Plussat: "on time boarding & arrivial"

Flight was on time, flight attendants were personable and helpful. Flight attendants were kind, yet very clear about mask requirements.

Plussat: "pilot was nice even though delay due to 2-day weekend"
Miinukset: "better snacks and more leg room :)"
Miinukset: "An hour delay"
Plussat: "Very attentive crew"
Miinukset: "The plane was not at its original time"
Plussat: "They really help out families with young children."
Miinukset: "Internet wasn't working."
Plussat: "Easy on and off"
Miinukset: "Our flight was canceled for no reason making us lose 1 day of vacation. The airline didn’t even bother to contact us."
Plussat: "The attendant was nice about it"
Miinukset: "They tried to still get me home on the same day. They even put me on a different airline. It did not work. I am in Chicago for 24 hrs with one $12 meal voucher. A burger at the hotel is $17"
Plussat: "The captain was wonderful"
Miinukset: "The crew were jerks"
Plussat: "Boarded on time"
Miinukset: "Sat on tarmac in United plane at destination (Denver) from 2:40 pm to 3:35 pm. Waiting on a gate to unload...just long enough to miss my 3:30 pm United connecting flight. Why couldn’t United have delayed the connecting flight a few minutes knowing we were sitting in another of their planes just a few feet away?"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "They delayed so long that I had to reschedule for another day. This is after watching planes to other possible locations take off before United would switch peoples tickets. This was after a 4 hour layover completely disappeared. They should have been able to reroute planes or something after the first 2 hours of delays since it was for a weather phenomena that gives tons of warning (at least 24 hours)."
Plussat: "Thanks for the free cocktail"
Miinukset: "Was charged $150 for a lap child traveling from us to Mexico. Did not expect this since we called prior to the flight To ask of any fees."
Miinukset: "Gate personnel was unable to direct my 77 year old mother where package claim was. Being unable to go to the gate without a ticket I was unable to assist her. She wandered for about 35 minutes before I could decipher where she was at and was able to direct her by phone. The gate personnel just told her to follow everyone else. What a thing to say to someone."
Plussat: "Nice flight attendant"
Miinukset: "Seat hurt after around three hours"
Plussat: "The crew was very nice."
Miinukset: "Due to a change that wasn't communicated, my seats were changed from check in to arrival at the gate. I was moved farther back and lost my window seat for a middle seat."
Miinukset: "More room space between seats"
Miinukset: "Not enough room!"
Miinukset: "Flight was hour and half late missed connections spent 2 hours in Chicago"
Plussat: "Old and filthy not clean Nowhere to charge the phone First class seats uncomfortable"
Miinukset: "Old and filthy not clean Nowhere to charge the phone First class seats uncomfortable"
Plussat: "Agent at check-in was very, very helpful and accomadating"
Plussat: "Flight was delayed by mechanical difficulties and weather in Newark. Boarding was confused, and the announcements in KC were muffled. Once in the air, The crew was exceptional, explaining what the strategy was for avoiding as much turbulence as they could."
Miinukset: "Late."
Miinukset: "I didn't get to fly because there was a mismatch in the booking for my name. Listed as Michael Murray Joseph but my name on my passport is Michael Joseph Murray"
Plussat: "Traveling fast"
Miinukset: "To pricey"
Plussat: "Excellent"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "They knew of the issue and kept us on the plane for 2 hours before letting us deboard. The plane was 90 degrees and miserable."
Plussat: "The flight crew tried to make the best of a bad situation."
Miinukset: "We paid good money for first class tickets expecting to get a hot dinner meal on the flight so we had not eaten. By the time the flight was allowed to take off, the dinner onb the flight had sat too long and they were not allowed to serve it. They gave us a coupon for $20 buck to eat dinner at San Francisco airport upon arrival but of course no restaurant is open at 2:00 am."
Plussat: "Everything went perfectly! Check-in easy, security line fast...gate support was professional and pleasant, flight attendants great, pilot very friendly & it was a jammed packed flight!"
Plussat: "Friendly"
Miinukset: "Everything was good"
Plussat: "The flight left and arrived on time."
Miinukset: "United cancelled my flight to Kansas City on short notice, with no explanation and no alternative flight offered."
Plussat: "Online movies and TV"
Miinukset: "A passenger had to move because of an allergy to the "emotional support dog" in the seat next to her. They moved her before the rest of the flight had boarded, so the seating got messed up and took quite a bit of time to sort out. The flight crew seemed to be extremely put off by the whole scenario and couldn't seem to keep their displeasure professionally under control. I ended up volunteering to move because the passengers who caused the problem refused to bend. For all the crew's displeasure, they didn't handle the passengers, the passengers handled them."
Plussat: "Good flight. On time. Good crew. Decent legroom."
Miinukset: "Not enough room for suitcases in overhead bins. Crew could tell people not to put jackets in overhead bins but did not. Food selection - would be nice to have a choice of 2-3 snacks."
Plussat: "Both flights were delayed."
Plussat: "Kind flight attendants and quick early arriving flight"
Miinukset: "Nothing, everything was food"
Plussat: "Got us here early, smooth ride"
Plussat: "The crew was polite."
Miinukset: "The plane was flithy. The crevice between the seat and the wall of the plane was caked with filth. The beverage served was lukewarm water, with no other choices. The plane was uncomfortably hot."
Plussat: "Able to pick seat"
Miinukset: "A little tight"
Miinukset: "there was no outlets on the flight for me to conduct business and to use my laptop to access wifi."
Plussat: "I asked for assistance because I have a hurt foot and wear a boot, so walking is difficult. There was someone at every stop wAitng on me with a wheel chair and they quickly got me to my next gate and also asked if I needed the rest room or wNted to stop and get a drink or food. Very very Attentive and friendly!"
Plussat: "Mostly nothing"
Miinukset: "The flight was delayed, not a lot of information conveyed to passengers. The aircraft landed more than 4 hours late, could've gone to Kansas City and come back twice in the same amount of time. No apology by the crew for the delay"
Plussat: "Considerate crew"
Miinukset: "Late, plane problem, replacement needed hasmat, blood, missed connection, sent to hotel, two hours sleep before I had to spend $60 for taxi to get back to airport, baggage mishandled, baggage arrived two days late."
Plussat: "When l got to airport I was advised my flight had been canceled. Rerouted on United airlines thru Washington Dulles. Waited on Tarmac 2 1/2 hours due to bad weather, etherwise everything was good."
Plussat: "nothing"
Miinukset: "the flight attendeds werent friendly"
Plussat: "It eventually ended"
Miinukset: "Spent almost an hour before actually taking off. Terrible service. No"
Plussat: "The stewardess that tended to me was extremely nice and had a wonderful attitude. Effortlessly, she accomplished her job and made myself and everyone around feel comfortable with limited means."
Miinukset: "Flight delay. Some flights have phone chargers-This flight did not. no pillows"
Miinukset: "Seat in back of plane from Houston to Tampa horrible seats would not incline foot space barely big enough for legs <9 inches. Those seats should never be assigned I feel like I wasted $ by the horrible seating!"
Plussat: "Nice flight and on time."
Miinukset: "I don't like small crowded planes. You get off at gate 50 and have to race to gate 20 to catch your next flight."

Varaa halvat lentoliput $Kansas Citystä Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

8.2.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
17t 16mMCI-HEL
14.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
29t 50mHEL-MCI
496 €
8.2.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
22t 50mMCI-HEL
14.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 54mHEL-MCI
498 €
18.3.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
37t 30mMCI-HEL
26.3.su
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 40mHEL-MCI
580 €
18.3.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
37t 30mMCI-HEL
26.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 34mHEL-MCI
583 €
18.3.la
1 välilaskuFinnair
13t 46mMCI-HEL
26.3.su
1 välilaskuFinnair
13t 45mHEL-MCI
585 €
8.2.ke
3 välilaskuaAir Canada
21t 05mMCI-HEL
14.2.ti
3 välilaskuaAir Canada
32t 45mHEL-MCI
628 €
18.3.la
3 välilaskuaUnited Airlines
27t 45mMCI-HEL
26.3.su
3 välilaskuaUnited Airlines
35t 36mHEL-MCI
682 €
10.3.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
22t 50mMCI-HEL
14.3.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 49mHEL-MCI
747 €
10.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 17mMCI-HEL
14.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 16mHEL-MCI
749 €
27.12.ti
2 välilaskuaBritish Airways
20t 01mMCI-HEL
10.1.ti
2 välilaskuaBritish Airways
35t 19mHEL-MCI
874 €
10.3.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
17t 17mMCI-HEL
19.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
25t 43mHEL-MCI
910 €
10.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 17mMCI-HEL
19.3.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 28mHEL-MCI
1037 €
10.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 23mMCI-HEL
19.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 16mHEL-MCI
1099 €
10.3.pe
3 välilaskuaAir Canada
21t 12mMCI-HEL
14.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
21t 57mHEL-MCI
1229 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
14t 23mMCI-HEL
10.1.ti
2 välilaskuaFinnair
20t 39mHEL-MCI
1241 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 50mMCI-HEL
10.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 30mHEL-MCI
1253 €
10.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 21mMCI-HEL
19.3.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 28mHEL-MCI
1299 €
8.2.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
32t 59mMCI-HEL
14.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 18mHEL-MCI
1407 €
19.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 16mMCI-HEL
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 08mHEL-MCI
1473 €
19.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 33mMCI-HEL
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 55mHEL-MCI
1489 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
40t 09mMCI-HEL
695 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 27mMCI-HEL
768 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
14t 23mMCI-HEL
954 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kansas City - Suomi

Lähtö:

Kansas City (MCI)Yhdysvallat

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Kansas City

Selaa lähtöpaikkoja:

874 €

Selaa matkakohteita:

874 €