LHR - KTT

Etsi halvat lennot välille Lontoo Heathrow’n lentoasema - Kittilä

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 4/3
la 11/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema - Kittilä

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Lontoo Heathrow’n lentoasema lennon löytämiseen

  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 2% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo Heathrow’n lentoasema – Kittilä reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema -Kittilä

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3828 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Plussat: "One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!"
Miinukset: "I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!"
Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing."
Miinukset: "The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out."
Miinukset: "Boarding was a disaster as my companion was selected for random search which held us up as there was no urgency to process us. Then there was no sign for where we should go since upper deck on 747 so we went in "economy" line as indicated on ticket and then was sent to correct line when we got to the front, wasting more time. The seatrs were the most uncomfortable I have ever beeon on for a long flight. I also paid extra to be in the exit row, to have people constantly congregating in front of us."
Miinukset: "J’ai eu à payer un bagage supplémentaire sur internet à 160 euros. Mon compte a été débité et à l’aéroport de Dakar les agents au comptoir me disent qu’ils ne retrouvaient pas le payement du troisième bagage. J’ai été obligé de repayer le bagage comptant à 190€"
Plussat: "I like the crew and their service, the food was amazing speacially the vanilla cheese cake desert was on point, loved it. I loved the “my flight “interaction on the screen and the different view of the plane, cockpit view, left, right etc.. amazing feature."
Miinukset: "The seat could have been much better as far as reclining and space. Overall I loved the flight."
Plussat: "The seat was really comfortable and I was able to sleep the whole flight with no disturbance"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "More leg room"
Miinukset: "Space"
Plussat: "Great and friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some problems and seats seemed a bit uncomfortable"
Miinukset: "Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off."
Plussat: "Nice and attentive crew."
Miinukset: "Seats not comfortable in premier economy."
Plussat: "The bread was fresh and food better than other times"
Miinukset: "Crew is always aggressive and unfriendly"
Plussat: "The seat was very comfortable."
Miinukset: "My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting."
Plussat: "Fly was delayed.i was told my bag would go to end but it was not.instead of coming to the hotel 7pm i came 1am."
Miinukset: "Explain me to take the bag on time.it was almost left in the airport."
Plussat: "Boarding procedures and crew were top. Wines and beverages excellent and even in super economy water was served several times"
Miinukset: "The food could have been much better, should consider doing everything organic. As it was, the chicken in the meal was awful, the dessert terrible. The rice in the salad hard, almost uncooked. The only good quality food was the bread and the cheese"
Miinukset: "boarding groups were not adhered to and those in a lower boarding group often boarded well after those in later boarding groups."
Miinukset: "See above."
Miinukset: "More water provided during the flight. Also, the second meal was not very good."
Miinukset: "Lost my luggage."
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Miinukset: "The food was mediocre. Flying La Compagnie in the past was a much better food experience."
Plussat: "Crew members"
Miinukset: "Up to 1 hour late and they leaved my baggage in Paris"
Plussat: "The staff were very helpful and professional."
Miinukset: "The food was awful and the option I wanted had run out. The entertainment was faulty and had to be reset several times. The comfort was below standard and needs to be improved."
Plussat: "Crew was nice, too short of a flight to figure out more"
Miinukset: "no chance to try. Can’t pick a special meal in short term flights and snacks are not vegan"
Miinukset: "Departure delayed, reschedules and then cancelled without any direct notification to us with 2 first class tickets !! If we didn’t have Kayak we would be sitting in the airport !,,"
Plussat: "Just a routine flight but done with perfect execution."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Not much expected as it was a budget trip."
Miinukset: "Poor timing in between connections, barely made in time to my first connection being the last person to board"
Plussat: "Timely and smooth teansit."
Miinukset: "Food has a way to go to be appetising."
Miinukset: "Long delays to go through security screening and then further delays as the plane was still being fueled at departure time."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Missed flight due to lack of direction, last minute gate change and they shut door in our face after telling us they were holding plane"
Plussat: "Their evacution video is interesting"
Miinukset: "The aircraft is a bit old and somehow the flight crew didn’t offer me the full menu as the menu describe. First time encounter that in a business class"
Miinukset: "I will not use o recommend to anyone to buy a ticket with the agency, at the airport in China we were treated like criminals because as they said we were not register in the system as passengers it was really a nightmare"
Plussat: "Food was good. Crew nice and professional."
Miinukset: "Landing was not so smooth."
Plussat: "Late leaving - no reason or apology. A bumpy flight all flight. Food almoat inedible. Seat gave bum axhe after 45 minutes. Staff friendly, but they dropped my meal"
Miinukset: "Nothing to like"
Plussat: "The entertainment screen was a small 4" screen. The movie selection was outdated. The screen in my seat did not work. Flight attendant said she would "call to have it reset" but it never worked. Fortunately, there was an adjacent empty seat that I moved to on my own initiative and without the flight attendant offering a seat change."
Plussat: "Absolutely everything perfect."
Miinukset: "Through my own fault I ordered a different seat instead of window seat. :)"
Miinukset: "Booked assistance and got dumped at the gate 3hrs before departure, no English spoken and didn't even ask if my mum needed the bathroom or if we wanted to do some shopping. Just in a rush to get rid of us. Flying only KLM from now."
Plussat: "Always like Air France. They are in tune with keeping the traveler updated."
Miinukset: "Walked all over the terminal looking for signage for Croatia Airlines. Information services sent me to the right location, but it was marked Air France. I asked serval Air France employees for Croatia Air. None new that Air France was the CA carrier. Finally found one who bothered to look it up on her computer and low and behold, AF was the carrier!"
Plussat: "Crew was great."
Miinukset: "Food could be a bit better. White bread is unhealthy."
Plussat: "Airplane staff were good"
Plussat: "Service was much better than on the flight from MIA to CDG 3 weeks before - that was very poor. Entertainment was excellent - great selection of movies. Premium Economy was definitely worth the upgrade cost."
Miinukset: "Boarding was a complete debacle - no control over who went where. Sky Priority line was full of 50 people who weren't Sky Priority, and there was only one person checking passports. The two people at the desk didn't care when I noted this. We were called to the desk in advance of boarding to check passport information. When we got to the check in line, we were taken aside for more passport checking, even though we are US citizens with Trusted Traveler status in the GOES program. We were one of the first people at the departure lounge, and one of the the last to board."
Plussat: "There was enough leg room"
Miinukset: "The food was not very nice and the aircraft was really cold."
Plussat: "Cheap aircraft, not even headsets"
Miinukset: "Dirty aircraft, I expect more when I pay a lot"
Miinukset: "The flight arrived late with no clear explanation as to why. Then there was no EU queue at immigration, so more time wasted."
Plussat: "The flight was good overall. Friendly crew good attention."
Miinukset: "There was a delay due to technical dificulties in previous flight. This caused a delay in take off and no AC while waiting in the plane for 40 minutes."
Plussat: "Free drinks and snack!"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The food was good, the staff was very friendly and very nice,"
Miinukset: "The seat configuration in economy is unacceptable, the leg room is terrible and overall a very uncomfortable flight of more than 7 hours"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Not enough room for legs. Small amounts of food. No entertainment."
Plussat: "Kind, courteous, attentive crew. Smooth flight."
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "The crew were pleasant and most served with a smile. When I was at the back to stretch my legs, one of the crew asked if I wanted coffee or tea since I was not able to get some sleep during the long flight."
Miinukset: "I thought the seat seems a bit short but the leg room is ok."
Plussat: "The plane is roomy and bright"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "should let first board passenger in rear rows and not everybody together."

Varaa halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema - Kittilä

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

9.3.to
1 välilaskuFinnair
18t 40mLHR-KTT
13.3.ma
1 välilaskuFinnair
16t 35mKTT-LHR
324 €
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mLHR-KTT
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 20mKTT-LHR
347 €
14.3.ti
1 välilaskuFinnair
12t 05mLHR-KTT
18.3.la
1 välilaskuFinnair
16t 40mKTT-LHR
367 €
9.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
42t 00mLHR-KTT
13.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mKTT-LHR
370 €
19.2.su
1 välilaskuFinnair
14t 10mLHR-KTT
23.2.to
1 välilaskuFinnair
13t 15mKTT-LHR
403 €
22.2.ke
2 välilaskuaFinnair
13t 10mLHR-KTT
26.2.su
1 välilaskuFinnair
13t 15mKTT-LHR
416 €
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 35mLHR-KTT
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 20mKTT-LHR
425 €
24.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 05mLHR-KTT
31.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mKTT-LHR
429 €
24.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 05mLHR-KTT
31.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mKTT-LHR
430 €
19.2.su
1 välilaskuFinnair
14t 10mLHR-KTT
23.2.to
2 välilaskuaFinnair
8t 20mKTT-LHR
456 €
9.3.to
2 välilaskuaAir France
15t 25mLHR-KTT
13.3.ma
2 välilaskuaAir France
19t 15mKTT-LHR
459 €
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
6t 55mLHR-KTT
18.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 00mKTT-LHR
509 €
24.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 15mLHR-KTT
31.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mKTT-LHR
545 €
24.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 15mLHR-KTT
31.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mKTT-LHR
546 €
19.2.su
2 välilaskuaFinnair
28t 25mLHR-KTT
23.2.to
2 välilaskuaFinnair
10t 05mKTT-LHR
551 €
14.3.ti
2 välilaskuaAir France
23t 55mLHR-KTT
18.3.la
2 välilaskuaAir France
22t 25mKTT-LHR
557 €
22.2.ke
2 välilaskuaAir France
18t 45mLHR-KTT
26.2.su
2 välilaskuaAir France
38t 35mKTT-LHR
616 €
14.3.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mLHR-KTT
18.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 25mKTT-LHR
639 €
22.2.ke
3 välilaskuaAir France
14t 20mLHR-KTT
26.2.su
2 välilaskuaAir France
38t 35mKTT-LHR
721 €
24.3.pe
2 välilaskuaAir France
15t 35mLHR-KTT
31.3.pe
2 välilaskuaAir France
11t 30mKTT-LHR
1037 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

16.3.to
1 välilaskuFinnair
14t 10mLHR-KTT
144 €
16.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 30mLHR-KTT
370 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema - Kittilä

Lähtö:

Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR)Yhdistynyt kuningaskunta

Matkakohde:

Kittilä (KTT)Suomi

Selaa matkakohteita:

324 €