Etsi halvat lennot reitille Englanti $[44801-Kittilään

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KTT
7. joulukuu — 14. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/12
ke 14/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kittilään sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

syyskuu

Halvin lento

131 €

Keskim. hinta meno-paluu

591 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

270 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 11 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 35 %.
Lento Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema – Kittilä
(hinta kuluvalle kuulle)
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Englanti - Kittilään reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Englanti - Kittilä

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

This flight was a bit of a let down compared to our departing flight. The food was pretty bad, I couldn't even cut the meat. But the thing that made this less enjoyable was the terrible check-in process. We waited over 70 minutes to check in for Business class. Numerous people almost missed their flight, which made the line even longer. I've never waiting in a standard line that long to check-in, so to experience it for Business class was disappointing at best. Also, the flight attendants weren't as friendly as the ones on our flight to London. One of them with dark hair was great, but the other 2 were grumpy and seemed irritable most of the flight. The experience was quite different from our flight from SEA to LHR, so it was a bummer to end the trip on a mediocre note--especially with the cost of these tickets.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Plussat: "One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!"
Miinukset: "I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!"
Plussat: "Larger airplane, good seat."

Food and crew were amazing. Seat confer as well. I wish the plane was newer, looked a bit dated plus the entertainment screens were malfunctioning pretty often

Excellent flight

Last minute gate change at Charles de Gaulle, required me to walk further to alternate gate for my flight to Punta Cana.

Miinukset: "Boarding was a disaster as my companion was selected for random search which held us up as there was no urgency to process us. Then there was no sign for where we should go since upper deck on 747 so we went in "economy" line as indicated on ticket and then was sent to correct line when we got to the front, wasting more time. The seatrs were the most uncomfortable I have ever beeon on for a long flight. I also paid extra to be in the exit row, to have people constantly congregating in front of us."
Miinukset: "J’ai eu à payer un bagage supplémentaire sur internet à 160 euros. Mon compte a été débité et à l’aéroport de Dakar les agents au comptoir me disent qu’ils ne retrouvaient pas le payement du troisième bagage. J’ai été obligé de repayer le bagage comptant à 190€"
Plussat: "I like the crew and their service, the food was amazing speacially the vanilla cheese cake desert was on point, loved it. I loved the “my flight “interaction on the screen and the different view of the plane, cockpit view, left, right etc.. amazing feature."
Miinukset: "The seat could have been much better as far as reclining and space. Overall I loved the flight."
Plussat: "The seat was really comfortable and I was able to sleep the whole flight with no disturbance"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "Great and friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some problems and seats seemed a bit uncomfortable"
Plussat: "The bread was fresh and food better than other times"
Miinukset: "Crew is always aggressive and unfriendly"
Plussat: "The seat was very comfortable."
Miinukset: "My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting."
Plussat: "Check in agent extremely helpful and friendly."
Miinukset: "Not boarding on tarmac via bus. Sandwich - tartar sauce and “chicken” - with two quarter sized pieces of meat was terrible."
Miinukset: "More options for gluten free food. Always get the same dish"
Miinukset: "boarding groups were not adhered to and those in a lower boarding group often boarded well after those in later boarding groups."
Miinukset: "See above."
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Plussat: "The crew was friendly and always came around with water."
Miinukset: "The “vegetarian” option was tuna which isn’t vegetarian and there was no vegetarian snack. With the hundreds of dietary and religious food restrictions you would think having a vegetarian option would be much more attainable.. They also didn’t make an announcement about our flight being late."
Miinukset: "The food was mediocre. Flying La Compagnie in the past was a much better food experience."
Plussat: "The transfer times were excellent"
Plussat: "Crew members"
Miinukset: "Up to 1 hour late and they leaved my baggage in Paris"
Miinukset: "Flight was delayed by at least an hour leaving Paris - a regular situation I experienced with AF."
Plussat: "The staff were very helpful and professional."
Miinukset: "The food was awful and the option I wanted had run out. The entertainment was faulty and had to be reset several times. The comfort was below standard and needs to be improved."
Plussat: "Crew was nice although one fellow was a little too “nervous” and looked bossy"
Miinukset: "Food was awful. Asked for vegan meal they got it half right, as vegan is not vegetarian. And the second meal or snack as they say was not vegetarian or vegan at all."
Plussat: "Just a routine flight but done with perfect execution."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Not much expected as it was a budget trip."
Miinukset: "Poor timing in between connections, barely made in time to my first connection being the last person to board"
Plussat: "Timely and smooth teansit."
Miinukset: "Food has a way to go to be appetising."
Miinukset: "Long delays to go through security screening and then further delays as the plane was still being fueled at departure time."
Miinukset: "I did not like that i was in the bulkhead and there was not sufficient overhead storage for us. The bin was only big enough for 1 backpack. 2 of the 3 of us in that row had to go 2 rows back to store our luggage. This is very inconvenient when deboarding because I have to wait for many others to pass before I get a chance to walk towards the back of the plane to get my luggage."
Plussat: "Absolutely everything perfect."
Miinukset: "Through my own fault I ordered a different seat instead of window seat. :)"
Plussat: "Food and service was good and price was acceptable"
Miinukset: "Very long route"
Miinukset: "Booked assistance and got dumped at the gate 3hrs before departure, no English spoken and didn't even ask if my mum needed the bathroom or if we wanted to do some shopping. Just in a rush to get rid of us. Flying only KLM from now."
Plussat: "Very poor sound quality on the earphones. Made it very difficult to watch a movie and almost impossible to listen to music."
Plussat: "Crew very professional and nice food Boarding process well organized"
Miinukset: "Poor seat comfort in business class and no entertainment for a flight lasting more than 1h"
Plussat: "Always like Air France. They are in tune with keeping the traveler updated."
Miinukset: "Walked all over the terminal looking for signage for Croatia Airlines. Information services sent me to the right location, but it was marked Air France. I asked serval Air France employees for Croatia Air. None new that Air France was the CA carrier. Finally found one who bothered to look it up on her computer and low and behold, AF was the carrier!"
Plussat: "1) USB charger and electric outlet 2) Availability of 2-across economy seats (for a price) 3) Vegetarian dinner option available and not too bad 4) Flight arrived on-time"
Miinukset: "1) Front seat pocket bulging with 2 extra-thick in-flight magazines 2) No on-board wifi 3) Not much seating room - very thin"
Plussat: "Crew was great."
Miinukset: "Food could be a bit better. White bread is unhealthy."
Plussat: "Airplane staff were good"
Plussat: "Service was much better than on the flight from MIA to CDG 3 weeks before - that was very poor. Entertainment was excellent - great selection of movies. Premium Economy was definitely worth the upgrade cost."
Miinukset: "Boarding was a complete debacle - no control over who went where. Sky Priority line was full of 50 people who weren't Sky Priority, and there was only one person checking passports. The two people at the desk didn't care when I noted this. We were called to the desk in advance of boarding to check passport information. When we got to the check in line, we were taken aside for more passport checking, even though we are US citizens with Trusted Traveler status in the GOES program. We were one of the first people at the departure lounge, and one of the the last to board."
Plussat: "There was enough leg room"
Miinukset: "The food was not very nice and the aircraft was really cold."
Miinukset: "The flight arrived late with no clear explanation as to why. Then there was no EU queue at immigration, so more time wasted."
Plussat: "Boarding sevece was very nice and helpful Thanks so much"
Plussat: "The flight was good overall. Friendly crew good attention."
Miinukset: "There was a delay due to technical dificulties in previous flight. This caused a delay in take off and no AC while waiting in the plane for 40 minutes."
Plussat: "Free drinks and snack!"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Best flight I've ever flown. Blankets and pillows provided with many options for movies."
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Not enough room for legs. Small amounts of food. No entertainment."
Plussat: "Kind, courteous, attentive crew. Smooth flight."
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "The crew were pleasant and most served with a smile. When I was at the back to stretch my legs, one of the crew asked if I wanted coffee or tea since I was not able to get some sleep during the long flight."
Miinukset: "I thought the seat seems a bit short but the leg room is ok."
Plussat: "The plane is roomy and bright"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "should let first board passenger in rear rows and not everybody together."
Plussat: "Food was surprisingly plentiful and good. Crew was friendly and helpful. Movie selections were adequate."
Miinukset: "The leg room between seats was non-existant. I'm only average height and it was terribly cramped. For a taller person it would be torture."

Not fan of Air Canada. Only two things they ever serve for in-flight food. Chicken or Pasta. I traveled many times with them , never heard about anything else from their mouth for food. I call them "cheap chicken pasta airline".

Plussat: "Very friendly"
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Plussat: "The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane."
Miinukset: "There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass)."
Miinukset: "Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way."
Miinukset: "Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late."
Plussat: "We made it safely to our destination."
Miinukset: "There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way"
Miinukset: "no food or water in economy - for a 5 hour flight."
Plussat: "flight crew was amazing."
Miinukset: "Boarding was poorly handled by airport staff"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "All fine"
Miinukset: "Flight delayed 2 hours"
Plussat: "Simple no frills airline"
Miinukset: "Ок"
Plussat: "Efficient boarding and disembarking."
Miinukset: "Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*"
Miinukset: "Short flight and unmemorable (that's a good thing)"
Plussat: "Modern airplane"
Miinukset: "Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again."
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Plussat: "The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them."
Miinukset: "They delayed our flight from Gatwick to Riga with no information given to passengers. Many of us had a connecting flight with Air Baltic from Riga to Helsinki- which we asked if they will wait for us, the crew member said because the flight was also with Air Baltic, they will wait for us. We got there 10 minutes before take off, and the gate has already closed. Furthermore, we got to the Air Baltic counter, we were given 5Euro meal vouchers even though we will be staying at the Riga airport for 9 hours. Also they gave us terrible customer service attitude, which we definitely do not deserve after being delayed, and causing so much trouble on their behalf. Definitely do not recommend flying with Air Baltic again. I've never been this angry with any air line."
Miinukset: "We were told upon check in that there was a charge to check in. I have never heard of such rubbish in 43 years of air travel. We were told we could check in online but we only had 4 minute in which to do it. We were charged €150 for 5 people. The check in Sgent was sour faced as well. Once aboard the plane (a nice new aircraft) we found the stewardesses sour faced as well. Overall not impressed by air Baltic!"
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Miinukset: "This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain."
Miinukset: "We had to pay for 3 pieces of luggage, including my hand luggage. It came to about $150 dollars. When i booked the flight, it did not indicate anything about this extra change so be ware of this. The flight itself was quite inexpensive."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The flight was cancelled, so I did not make to the my connection flight with different carrier. I had to reschedule the flight and stay in the hotel overnight. AirBaltic refused to compensate for my looses due to thair fault, castomer service is very poor, they took refusal position right away. Air Baltic planes are very old and no air conditioning, avoid air Baltic."
Miinukset: "No food or entertainment."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "Food was good, flight was on time, boarding quick"
Miinukset: "Aircraft was incredibly dirty."
Miinukset: "paying for water!"
Miinukset: "Who charges for coffee, jeez"
Miinukset: "Check in staff at Riga airport were rude. Check in Maine issued the same boarding pass twice, so one of us had no boarding pass. Security line was insanely long--30+ minutes! On board you pay for everything, even a glass of water. Tiny seats and the person behind me kept pushing on the back of my seat. Very uncomfortable! Will never fly airbaltic again."
Plussat: "The equipment used for the trip to latvia. the cs300 was superb and I enjoyed my seat. It was comfortable. The boarding was quick and efficient. spacious and quite lovely. the food was ok . i enjoyed the grilled pork."
Miinukset: "the customer service rep stopped only me, the only black man travelling from riga to russia and was scrutinizing my passport for some long agonizing minutes. My russian visa is in the passport and updated and quite visible to see on the third page of my passport and being from Grenada I am able to travel to latvia visa free for up to 90 days. I stood there whilst others walked past me and went to the aircraft. that sucked. may 09 2017 at around 9 am."
Plussat: "Flight was on time which was surprising given a late snow storm in Tallinn."
Miinukset: "The flight was fully booked, and the system re-assigned seats for a number of passengers. This created confusion as passengers arrived to their assigned seats to find other passengers in the seats. There also appeared to be a miscommunication between the crew as some crew members said to passengers whose seats were taken they should sit anywhere, whereas other crew members tried to get everyone back in their assigned seats. This was frustrating. Also the overhead bin lockers are very difficult to open"
Plussat: "Boarding was efficient."
Miinukset: "No free food or drink of any kind. That would have been okay since prices were reasonable. However, they completely skipped my row on my side of the plane, and I had to use the call button to get service."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."
Plussat: "New Planes, crew"
Miinukset: "Entertainment cost !!!"
Plussat: "Fine, left on time, short flight."
Miinukset: "No complaints"
Plussat: "Very efficient, quick"
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"
Plussat: "All good"
Plussat: "Boarding, comfort"
Miinukset: "SAS didn't let me check in my flight to final distinction, so I had a problem."

Varaa halvat lentoliput $Englanti Kittilään

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

23.1.ma
1 välilaskuFinnair
8t 25mLHR-KTT
26.1.to
2 välilaskuaFinnair
13t 45mKTT-LHR
293 €
13.3.ma
1 välilaskuFinnair
12t 05mLHR-KTT
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
8t 10mKTT-LHR
296 €
30.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 05mLHR-KTT
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
19t 20mKTT-LHR
297 €
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
14t 00mLHR-KTT
14.1.la
1 välilaskuFinnair
5t 20mKTT-LHR
304 €
9.2.to
1 välilaskuFinnair
11t 45mLHR-KTT
20.2.ma
1 välilaskuFinnair
5t 20mKTT-LHR
306 €
21.1.la
2 välilaskuaFinnair
10t 20mLHR-KTT
23.1.ma
2 välilaskuaFinnair
10t 05mKTT-LHR
307 €
3.1.ti
1 välilaskuFinnair
12t 15mLHR-KTT
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
11t 50mKTT-LHR
308 €
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 30mLHR-KTT
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 55mKTT-LHR
318 €
3.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 15mLHR-KTT
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 45mKTT-LHR
321 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 15mLGW-KTT
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 00mKTT-LGW
324 €
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 40mLHR-KTT
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mKTT-LHR
327 €
11.1.ke
2 välilaskuaFinnair
13t 10mLHR-KTT
15.1.su
1 välilaskuFinnair
21t 05mKTT-LHR
328 €
14.3.ti
2 välilaskuaFinnair
13t 10mLHR-KTT
19.3.su
1 välilaskuFinnair
8t 10mKTT-LHR
333 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 15mLGW-KTT
15.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 25mKTT-LGW
346 €
10.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 20mLHR-KTT
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 20mKTT-LHR
353 €
2.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 35mLHR-KTT
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 20mKTT-LHR
361 €
13.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 45mLHR-KTT
18.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mKTT-LHR
363 €
16.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 45mLHR-KTT
17.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 20mKTT-LHR
364 €
3.3.pe
1 välilaskuairBaltic
28t 00mLGW-KTT
11.3.la
1 välilaskuairBaltic
26t 20mKTT-LGW
381 €
10.2.pe
1 välilaskuairBaltic
20t 15mLGW-KTT
18.2.la
1 välilaskuairBaltic
26t 20mKTT-LGW
499 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

11.12.su
suora lentoTitan Airways
3t 30mLGW-KTT
131 €
24.4.ma
2 välilaskuaFinnair
16t 30mLHR-KTT
162 €
3.3.pe
1 välilaskuFinnair
14t 10mLHR-KTT
171 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 25mLGW-KTT
172 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 55mLHR-KTT
203 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 05mLGW-KTT
204 €
3.3.pe
1 välilaskuairBaltic
28t 00mLGW-KTT
206 €
11.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 25mLGW-KTT
226 €
11.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mLHR-KTT
228 €
11.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 25mLGW-KTT
236 €
12.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 45mLGW-KTT
237 €
24.12.la
1 välilaskuFinnair
12t 05mLHR-KTT
250 €
24.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 35mLGW-KTT
251 €
17.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 05mLGW-KTT
255 €
3.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mLGW-KTT
261 €
11.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 00mLHR-KTT
262 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 40mLHR-KTT
275 €
11.12.su
1 välilaskuFinnair
12t 05mLHR-KTT
276 €
12.12.ma
1 välilaskuFinnair
16t 45mLHR-KTT
304 €
24.12.la
1 välilaskuAir France
6t 30mLHR-KTT
830 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kittilään

Matkakohde:

Kittilä (KTT)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

293 €
656 €

Selaa matkakohteita:

293 €