LHR - OUL

Etsi halvat lennot välille Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulu

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

LHR — OUL
25. marraskuu — 2. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 25/11
pe 2/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

156 €

Keskim. hinta meno-paluu

391 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 31 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 38 %.
Lento Lontoo Heathrow’n lentoasema – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)

Milloin varata lentoja reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulun lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Lontoo Heathrow’n lentoasema lennon löytämiseen

  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 5% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo Heathrow’n lentoasema – Oulu reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4300 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

This flight was a bit of a let down compared to our departing flight. The food was pretty bad, I couldn't even cut the meat. But the thing that made this less enjoyable was the terrible check-in process. We waited over 70 minutes to check in for Business class. Numerous people almost missed their flight, which made the line even longer. I've never waiting in a standard line that long to check-in, so to experience it for Business class was disappointing at best. Also, the flight attendants weren't as friendly as the ones on our flight to London. One of them with dark hair was great, but the other 2 were grumpy and seemed irritable most of the flight. The experience was quite different from our flight from SEA to LHR, so it was a bummer to end the trip on a mediocre note--especially with the cost of these tickets.

Lento myöhässä.

.

;)

Mukava

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

liian kylmä

Plussat: "One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!"
Miinukset: "I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!"
Plussat: "Larger airplane, good seat."

Luggage handling. Arrived in Johannesburg without my luggage. Communication regarding lost luggage is basically non-existent.

Last minute gate change at Charles de Gaulle, required me to walk further to alternate gate for my flight to Punta Cana.

It was so helpful to be able to board the plane front and back. It makes it so much faster. It was also helpful announcements were made in French and English. I cannot thing of anything that would have made that short flight better.

Plussat: "Great and friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some problems and seats seemed a bit uncomfortable"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The time. The flight was late for 1 hour. I miss everything and also I get very late to our Airbnb and I was with my family and child"
Plussat: "Good selection of movies."
Miinukset: "Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag."
Plussat: "The seat was very comfortable."
Miinukset: "My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting."
Miinukset: "They made me check my carryon rolly which is allowed on every other plane in the world, which meant going all the way back into a chaos of hundreds of people to check in. Because I had a connecting flight to New York in London, the check in caused many problems...and everything inside soaking wet"
Miinukset: "boarding groups were not adhered to and those in a lower boarding group often boarded well after those in later boarding groups."
Miinukset: "There was no entertainment available."
Plussat: "Bag was sent straight to NY although Norwegian screwed it up. Am yet to receive my luggage."
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Plussat: "Great seat. Comfortable. Quick boarding."
Miinukset: "Asked flight attendant to wake me for breakfast....forgot. Long wait for bathroom,"
Plussat: "The airplane"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Better in flight entertainment"
Plussat: "Very little"
Miinukset: "Flight was very crowded. Flight crew kept bumping into my seat and never apologized"
Miinukset: "I have never been in a situation were a flight has been delayed due to the co-pilot suffering a knee injury prior to take off. A request for a doctor on board after an hour or so and then having to leave the plane and then re-board after about 40 minutes was quite bizarre."
Plussat: "The flight crew on the flight was amazing. Went beyond basic needs and requirements."
Plussat: "The staff were very helpful and professional."
Miinukset: "The food was awful and the option I wanted had run out. The entertainment was faulty and had to be reset several times. The comfort was below standard and needs to be improved."
Plussat: "Not much expected as it was a budget trip."
Miinukset: "Poor timing in between connections, barely made in time to my first connection being the last person to board"
Plussat: "Flight attendants were very nice"
Miinukset: "Didn’t have the meal I ordered Got in 30 min early but no gate for us. We waited over 80min on tarmac to deplane I paid extra for an exit seat but there was no indication when I did that there would be walls for armrests and that made it very uncomfortable for me"
Miinukset: "Flight was delayed, seated in the last row and non adjustable seating, so very little leg room. Dis-enbarkment was very slow."
Plussat: "Haven't flow with Air France for some time now and definitely noticed a lowering of standards"
Miinukset: "The gate changed 3 times and the terminal was very crowded. The staff seemed disinterested and distracted. The quality of the food has dropped dramatically."
Miinukset: "Staff where so unhelpful that I missed my flight and then refused to offer any assistance as to how I could remedy this situation. This cost me over €180 which is a weeks food and stay for me. Don't fly with these guys or with air Croatia."
Plussat: "Absolutely everything perfect."
Miinukset: "Through my own fault I ordered a different seat instead of window seat. :)"
Plussat: "That flight have been short"
Miinukset: "Fly attendants have been in hurry when they served snack"
Plussat: "Priority boarding with kids"
Miinukset: "Nothing special just like easyJet ir Rayanair"
Plussat: "Easy, fast, comfortable, no hassles"
Plussat: "The space and the people"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Courteous crew"
Miinukset: "I was asked to change my seat repeatedly"
Plussat: "Food was excellent and crew was very nice."
Miinukset: "Could not check in online before my flight and no zones to board just line up and go apparently."
Plussat: "The crew was good and very good pilot's"
Miinukset: "No leg room between seats"
Plussat: "Nice food Right in time Police and customs formalities easy"
Miinukset: "Poor comfort in business class No entertainment at all"
Plussat: "Option to upgrade seat which I didn't take but might for outbound red eye flight in future."
Miinukset: "Faulty toilet meaning longer queues for the loo. Crew were a bit haphazard in serving food and my row was missed out for coffee after dinner."
Plussat: "Short, lots of leg space"
Miinukset: "It was delayed"
Plussat: "Crew was great."
Miinukset: "Food could be a bit better. White bread is unhealthy."
Plussat: "Traveled fron SFO to CDG on AF in business class on an A 380. Lounge in SFO was smallish and not many choices in the food bar. Boarding was smooth. my second ride on A 380 in business and this trip reminded me quickly why I did not care for the A 380 on my previous trip. It is a huge plane with a huge sized business class which makes the cost less worth it compared to a Boeing. The crew were extremely helpful and caring. The food was acceptable. The seats on the plane were not comfortable in the lying position. Took a cab to our hotel in Paris (1st Arr) for a flat 50 euros. No meters."
Miinukset: "Arriving in CDG and facing a slow immigration with the passengers of this huge plane. I didn't care for the baggage delivery system. We were waiting for an hour only to realize that the arrival port for our luggage was changed."
Miinukset: "bad smell around my seat"
Miinukset: "The flight arrived late with no clear explanation as to why. Then there was no EU queue at immigration, so more time wasted."
Plussat: "Free drinks and snack!"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Not enough room for legs. Small amounts of food. No entertainment."
Plussat: "All female crew in the cockpit - awesome."
Miinukset: "Non reclining seats"
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "The plane is roomy and bright"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "The in-flight entertainment wad quite nice, even though the screens were old."
Miinukset: "The vegetarian meal was tasteless. I expected way more."
Plussat: "Food was surprisingly plentiful and good. Crew was friendly and helpful. Movie selections were adequate."
Miinukset: "The leg room between seats was non-existant. I'm only average height and it was terribly cramped. For a taller person it would be torture."
Plussat: "Nice comfortable plane and excellent crew"
Miinukset: "We had to wait ages for one passenger to board. This made us miss ur slot and we arrived 90 minutes late in Paris. The plane should have just left without her. The breakfast on offer was terrible. We booked through Flybe, with our reference no and a flight no that was different from Air France. We could not book in on-line with this no, and could not do it automatically at the airport either. We had to book in at the desk. Same thing on the way back, except that even at the desk, the Air France check-in man had difficulty. He told us first of all to go to Flybe desk, but we couldn't find it and had to come back.What went wrong here? It was a shambles. I hope I will get a response to this."
Plussat: "Friendly crew, this is just a shuttle service. Not much to write about"
Miinukset: "They wouldn't fill my water bottle, gave me two plastic cups instead...."
Plussat: "Crew were polite"
Plussat: "The crew was excellent! Great service."
Miinukset: "More options in movies of other languages."
Plussat: "The crew was very attentive and willing to assist with everything."
Plussat: "Great service."
Miinukset: "Interesting business class configuration. Felt cramped compared to normal business class configuration of 4 across,"
Miinukset: "They charge for coffee and soft drinks and have no snacks complimentry"
Miinukset: "The food was fantastic also the crew."
Plussat: "I did not"
Plussat: "Friendly crew"
Miinukset: "Food& entertainment"
Plussat: "Price for seat was very good. We left 30 minutes late but arrived early."
Miinukset: "Cramped, bad seats. Every time the guy in front of me shifted in his seat he bumped my knees and even sent my drink flying into my and my seatmate's laps."
Miinukset: "way too crowded"
Miinukset: "Sat near the back. Pre dinner drinks ran out before they got to us. When they came back with more, they skipped us by starting further back. We brought that to their attention and got our drinks, but they never offered drinks again."
Plussat: "The crew were very nice and friendly."
Miinukset: "The seat configuration in business class is the worst of all carriers I have ever flown. Very uncomfortable in so many ways."
Plussat: "Crew did a great job!!"
Miinukset: "Due to the age of the plane there was no outlet to plug in your phone."
Miinukset: "On a flight to Budapest, budapest airport had issues that forced us to land in Austria. 5 hours later we’ve been completely abandoned in an empty airport while all the other planes that landed paid for their customers transport. It’s 4am, we have not been given food water or a plan as to how we will get to our destination. The plane crew basically told us we are on our own and left. This is straight up cruel, unjust and completely unacceptable considering we paid more than 2000 dollars for these flights"
Plussat: "The flight crew was amazing. The entertainment system was great"
Miinukset: "Landed almost an hour late. Food was HORRIBLE. worst pasta of my life. The crew while kind, we busy chatting in the galley most of the flight. Never came around (besides the initial drink cart and the meal) to offer water or check on passengers. They forced me to close the window while we were flying and I bought a window seat so i could look out. The boarding process was very slow and disembarking took ages. Problems with loading the baggage led to an issue at baggage claim where they were stuck."
Plussat: "We waited an hour to board with a wheelchair and were the last on and I had to push. Gate personnel were inattentive and dismissive."
Miinukset: "Food was pretty mediocre"
Plussat: "Great safety video, made me laugh."
Miinukset: "They didn't give a direct flight but gave to Mumbai and then from Mumbai to Hyderabad. Had to collect my luggage and recheckin those."
Plussat: "Flight attendants were pleasant."
Miinukset: "no complimentary beverage service - maybe that’s common in Europe but as an American I was used to getting some kind of a drink."
Plussat: "Six years ago, after a very bad experience with this airline, I swore never to use BA again. However, this year, because of my children, I found myself on this airline again and had a very positive experience. The flight was on time, luggage was transferred without a hitch, the food was excellent and in-flight entertainment had a great variety to choose from. The 747 provided a very steady flight experience. Personnel were reasonably helpful. Continue this kind of service - it will help you remain successful."
Plussat: "The new boarding process (just one general call, rather than a bunch of zones) was simple, quiet, and efficient."
Miinukset: "The seats were very uncomfortable. There were small ridges on the left and right side - perhaps to compensate for the very shallow seat depth. But these made it hard to sit more on one side of the seat than the other, something you'd want to do if you were sat next to someone who took up a good deal of armrest area. Media screens had a good selection but were unresponsive and had poor picture quality."
Plussat: "Safety, fast arrival, interactive pilot"
Miinukset: "No snacks no entertainment"
Plussat: "everything else was fine"
Miinukset: "Food was not complementary"
Plussat: "I loved the safety demonstration video it felt like watching a movie and got everyone’s attention. Simply amazing and glad to see a lot of diversity. Flight crew were amazing too. Am Gobsmacked wow"
Miinukset: "None at all"
Plussat: "Boarding clerk was excellent. He was very helpful"
Plussat: "The plane was not full and therefor gave us an opportunity to spread out."
Miinukset: "No complaints as this flight was pretty empty we had all the room we needed"
Miinukset: "Cancelled the flight with no explanation. This is the second time in a row my return flight to BWI from LHR has been cancelled."
Plussat: "The entertainment, food and crew were good"
Miinukset: "The seats on the 747-400 were less comfortable than the Airbus 300 going to London. The airbus also provided several more inches of legroom."
Plussat: "The chicken and cheese risotto meal was excellent. One of our flight attendants, Sharon, stood out from the others with her service and friendliness, however all crew was good. Airbus A380 was the smoothest flight I've ever been on."
Miinukset: "The pepperoni pizza wrap snack was not good."
Plussat: "Premium Economy seats LHR-SAN. Comfortable, decent food, nice variety of entertainment. This flight is the best way to get from San Diego to Europe."
Miinukset: "The TV portion of the entertainment system didn't work, but there were enough movies to keep me occupied for the 11 hours of the flight."
Miinukset: "The BA crew at the check in needs improvement. BA has different standards from other carriers that make it confusing. Bag sizes for on board carry on luggage accepted by other carriers are not accepted by BA. So you can fly in with one carrier and then BA says that the bag cannot go on the flight. In a different flight our flight was cancelled and rescheduled to the next day. I have been trying to find out how to get compensated for this as it says on their website and have not been able to do that yet."
Miinukset: "For the 2nd time, neither me or my husband got our food choice...it has happened everytime we have flown. And we purchased full fare business class seats! I can understand once and maybe for one of us but it has happened EVERY time. MOST IMPORTANTLY, I sadly left my laptop onboard and I called the number for SFO BA Lost and Found for 48 hours....every 20 minutes. NO ONE answered and no one returned my messages. I finally had to drive back to the airport to talk to a human....a 5 hr round trip. No laptop turned in and it didn't turn back up in London. So clearly, cleaning crew stole it. That in its own right is a problem but NO ONE returning my calls. Completely unacceptable. I got the duty manager's email and emailed him TWICE over TWO days before he returned my email. I highly doubt I will fly BA again, I'm afraid."
Plussat: "Flight crew was incredibly nice and professional. They were particularly attentive to another passenger that had food allergies. The seats were comfortable, with neck support and low back pillows. The over-intercom announcements were just enough to keep passengers aware of relevant info. There were lots of entertainment choices on the tv in the back of the seat. The first meal was really good (pasta). Thank you for a great flight."
Miinukset: "The boarding gate was not announced until very close to boarding time and boarding seemed a bit of a free-for-all. The second meal/ 'hot snack' of a pizza pocket was gross."
Plussat: "The crew were very nice and helpful"
Miinukset: "The inflight entertainment system was at least 15 years old and it did not work in my seat despite numerous attempts to reset. As someone who cannot sleep on flights I was very uncomfortable and annoyed that I had to sit through 12 hours of flying with nothing to watch or listen to."
Plussat: "Arrived 30 minutes late after problem at gate with the Jetway not retracting. Ground staff were pleasant. In-flight staff were friendly and helpful. Food was okay."
Miinukset: "Having to pay to select your seats is bargain carrier behavior. My family of four had to pay nearly $400 extra to select our seats in advance instead of having them assigned to selecting them the day of the flight. Seats were cramped and not too comfortable. I flew Air France on a previous trip to Europe and it was much more comfortable seating. The in-flight entertainment system kept freezing up and had to be reset multiple times. The touch screen (which is the method of navigation through the system) did not work. On a 5 hour flight that would be an inconvenience - on an 11 hour flight it is a bit more of a problem."
Plussat: "I enjoyed everything about my experience from booking through the airport, flight and customer service. Great job!"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Staff was extremely friendly"
Miinukset: "Seats were too close and comfort was hard for the long flights. I wish premium economy was better explained to one world partners prior to booking so there would be access to better seats."
Plussat: "The complimentary meal was very good and a decent amount of food that satisfied my hunger. Free wine."
Miinukset: "The lady at the check in counter changed the seat I paid to reserve from the front to the back of the plane without informing me"
Plussat: "plane was awesome"
Miinukset: "ran out of food options for the back of the plane...staff was rude when I asked for some pretzels or bread since they didn't have any more meatless options"
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "A few peoples televisions, including my own, just stopped working midway through the flight. The crew didn't offer us much to drink (like they didn't walk around offering water enough). Also paid extra for seating which we did not get the seats I paid for pretty sure."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Delayed and poor food"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything. no one helped me with the upgrade no time due to poor customer service."
Plussat: "Boarding process and crew were efficient."
Miinukset: "Seats were super-cramped, could not lean back to anything approaching a comfortable level, food was very ordinary, and the entertainment choices extremely limited."
Miinukset: "The in-flight entertainment had issues about an hour and a half into the 8 hour flight. The crew reset individual seats with no improvement. They made any announcement asking people to stop hitting the call button about it because they were aware of the problem and said that if there was no improvement they would reset the entire plane's entertainment system which they never did. Therefore, we did not have any functioning entertainment for the remaining 6.5 hours of the flight."
Plussat: "Nothing in specific. But good service and people."
Miinukset: "The kids crying"
Plussat: "The staff were prompt is serving food and drinks, good selection of movies on board."
Miinukset: "Other passengers weren't the best, and unfortunately there were many small children on the plane, which meant it was very noisy."
Plussat: "Seat selection options, easy to use online services"
Miinukset: "Entertainment system did not work at one of the seats on flight home. Flight was pushed off, causing it to land at 3:30 am."
Plussat: "Quick and painless"

Varaa halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulu

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 25mLHR-OUL
22.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 55mOUL-LHR
311 €
17.3.pe
1 välilaskuFinnair
11t 55mLHR-OUL
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
4t 55mOUL-LHR
313 €
14.3.ti
1 välilaskuFinnair
6t 50mLHR-OUL
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
4t 55mOUL-LHR
328 €
19.5.pe
1 välilaskuFinnair
14t 20mLHR-OUL
22.5.ma
1 välilaskuFinnair
13t 00mOUL-LHR
332 €
18.3.la
1 välilaskuFinnair
7t 35mLHR-OUL
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
5t 30mOUL-LHR
333 €
13.3.ma
1 välilaskuFinnair
4t 55mLHR-OUL
22.3.ke
1 välilaskuFinnair
4t 55mOUL-LHR
356 €
19.3.su
1 välilaskuFinnair
4t 55mLHR-OUL
23.3.to
1 välilaskuFinnair
4t 55mOUL-LHR
369 €
19.5.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 35mLHR-OUL
22.5.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-LHR
385 €
16.3.to
1 välilaskuFinnair
11t 55mLHR-OUL
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
5t 40mOUL-LHR
386 €
1.4.la
1 välilaskuFinnair
17t 40mLHR-OUL
10.4.ma
1 välilaskuFinnair
19t 00mOUL-LHR
394 €
1.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mLHR-OUL
10.4.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 50mOUL-LHR
425 €
14.3.ti
2 välilaskuaAir France
19t 55mLHR-OUL
22.3.ke
2 välilaskuaAir France
20t 30mOUL-LHR
433 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 45mLHR-OUL
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 35mOUL-LHR
438 €
14.3.ti
2 välilaskuaAir France
19t 55mLHR-OUL
18.3.la
2 välilaskuaAir France
14t 10mOUL-LHR
444 €
1.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 40mLHR-OUL
10.4.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 20mOUL-LHR
446 €
18.3.la
2 välilaskuaAir France
15t 35mLHR-OUL
21.3.ti
2 välilaskuaAir France
20t 30mOUL-LHR
454 €
15.3.ke
2 välilaskuaAir France
22t 35mLHR-OUL
20.3.ma
2 välilaskuaAir France
20t 30mOUL-LHR
455 €
15.3.ke
2 välilaskuaAir France
22t 35mLHR-OUL
18.3.la
2 välilaskuaAir France
14t 10mOUL-LHR
466 €
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 50mLHR-OUL
31.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 30mOUL-LHR
477 €
10.1.ti
2 välilaskuaBritish Airways
7t 50mLHR-OUL
17.1.ti
1 välilaskuBritish Airways
5t 30mOUL-LHR
533 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mLHR-OUL
156 €
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
15t 35mLHR-OUL
197 €
6.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 15mLHR-OUL
222 €
7.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 15mLHR-OUL
227 €
5.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 25mLHR-OUL
229 €
7.12.ke
1 välilaskuFinnair
7t 35mLHR-OUL
249 €
10.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 10mLHR-OUL
257 €
5.12.ma
1 välilaskuFinnair
9t 20mLHR-OUL
260 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
9t 30mLHR-OUL
278 €
8.12.to
1 välilaskuFinnair
14t 20mLHR-OUL
288 €
10.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 45mLHR-OUL
294 €
4.12.su
1 välilaskuFinnair
12t 40mLHR-OUL
299 €
5.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mLHR-OUL
305 €
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 30mLHR-OUL
312 €
4.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 55mLHR-OUL
415 €
5.12.ma
2 välilaskuaAir France
24t 15mLHR-OUL
501 €
8.12.to
2 välilaskuaAir France
22t 35mLHR-OUL
743 €
9.12.pe
2 välilaskuaAir France
19t 05mLHR-OUL
848 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulu

Lähtö:

Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR)Yhdistynyt kuningaskunta

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Lontoo Heathrow’n lentoasema

Selaa matkakohteita:

311 €