PAR - OUL

Etsi halvat lennot reitille Pariisista $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

PAR — OUL
9. joulukuu — 16. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

131 €

Keskim. hinta meno-paluu

386 €

Hyvä tarjous meno-paluu

548 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

193 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 15 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 18 %.
Lento Pariisi – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Pariisista - Oulun lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Pariisin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 193 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 548 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Pariisi – Oulu löytyy keskimäärin 89 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: marraskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 15% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Pariisista - Ouluun reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Pariisi - Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Impossible de s'enregistrer en ligne avec Finnair

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Flight was canceled!

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Thanks

Flying is like a bus transport in the 3rd world

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

It was impossible to pre-check in and our seats assignments were terrible. Flight from Houston-to-Chicago was over three hours delayed. The flight from Chicago to Houston was also delayed, once again were seats assignments were all over the place. This was not a good experience.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Excellent staff and good in flight service

Friendly and professional crew

For some reason l was unable to obtain my boarding pass online for both flights. I almost missed my last flight because it took so long to get one at the airport. Also my arm rest wasn’t moving and the movie on an 8 hr flight wasn’t working.

Mukava

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Varaa halvat lentoliput $Pariisista Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

7.2.ti
1 välilaskuFinnair
7t 00mCDG-OUL
10.2.pe
1 välilaskuFinnair
12t 40mOUL-CDG
254 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 10mCDG-OUL
10.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
286 €
11.2.la
1 välilaskuFinnair
17t 45mCDG-OUL
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
17t 00mOUL-CDG
293 €
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mCDG-OUL
11.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
303 €
13.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 55mCDG-OUL
18.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 30mOUL-CDG
305 €
14.2.ti
1 välilaskuFinnair
5t 15mCDG-OUL
24.2.pe
1 välilaskuFinnair
5t 50mOUL-CDG
307 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
7t 00mCDG-OUL
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
12t 40mOUL-CDG
308 €
5.2.su
1 välilaskuFinnair
8t 55mCDG-OUL
11.2.la
1 välilaskuFinnair
12t 25mOUL-CDG
326 €
13.2.ma
1 välilaskuFinnair
5t 05mCDG-OUL
18.2.la
1 välilaskuFinnair
5t 05mOUL-CDG
336 €
7.1.la
1 välilaskuFinnair
13t 15mCDG-OUL
2.2.to
1 välilaskuFinnair
7t 35mOUL-CDG
366 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 55mCDG-OUL
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 10mOUL-CDG
373 €
5.2.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mCDG-OUL
11.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 25mOUL-CDG
443 €
20.12.ti
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
5t 05mOUL-CDG
458 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 35mCDG-OUL
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 00mOUL-CDG
469 €
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 35mCDG-OUL
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 45mOUL-CDG
478 €
13.2.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mCDG-OUL
18.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
480 €
26.12.ma
1 välilaskuFinnair
8t 55mCDG-OUL
3.1.ti
1 välilaskuFinnair
12t 20mOUL-CDG
483 €
20.12.ti
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
12t 50mOUL-CDG
486 €
22.12.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 35mCDG-OUL
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 45mOUL-CDG
488 €
11.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 05mCDG-OUL
21.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 35mOUL-CDG
494 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

17.5.ke
1 välilaskuFinnair
5t 20mCDG-OUL
131 €
17.5.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 25mORY-OUL
192 €
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mCDG-OUL
207 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 35mCDG-OUL
215 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 35mORY-OUL
231 €
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 35mCDG-OUL
236 €
17.5.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 50mCDG-OUL
238 €
18.5.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mORY-OUL
240 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 25mCDG-OUL
249 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 45mCDG-OUL
255 €
18.5.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 10mCDG-OUL
256 €
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 05mORY-OUL
258 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mORY-OUL
259 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
17t 45mCDG-OUL
264 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mORY-OUL
275 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

254 €