Etsi halvat lennot reitille Ranskasta $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— OUL
7. joulukuu — 14. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/12
ke 14/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

129 €

Keskim. hinta meno-paluu

446 €

Hyvä tarjous meno-paluu

446 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 4 %.
Lento Pariisi Charles de Gaulle – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Ouluun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Ouluun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kohteesta Pariisi Charles de Gaulle 446 € meno-paluu
  • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Ranska on toukokuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Ranska -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Impossible de s'enregistrer en ligne avec Finnair

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Flight was canceled!

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Thanks

Flying is like a bus transport in the 3rd world

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

It was impossible to pre-check in and our seats assignments were terrible. Flight from Houston-to-Chicago was over three hours delayed. The flight from Chicago to Houston was also delayed, once again were seats assignments were all over the place. This was not a good experience.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Excellent staff and good in flight service

Friendly and professional crew

For some reason l was unable to obtain my boarding pass online for both flights. I almost missed my last flight because it took so long to get one at the airport. Also my arm rest wasn’t moving and the movie on an 8 hr flight wasn’t working.

Mukava

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Plussat: "The seat was really comfortable and I was able to sleep the whole flight with no disturbance"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "The rest area"
Miinukset: "The airport was cold and it should be warmer"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Entertainment programs"
Miinukset: "New variety of food"
Miinukset: "The best airline what I was flying so far !! Excellent food, drink, comfort seat, free entertainment with great selection."
Plussat: "Not much, seats are super uncomfortable"
Miinukset: "Better code sharing with KLM"
Miinukset: "See above."
Plussat: "Red wine was excellent"
Miinukset: "Bright lights on throughout flight, would have been nice to dim lights for late night flight so passengers could rest"
Miinukset: "More water provided during the flight. Also, the second meal was not very good."
Miinukset: "Better in flight entertainment"
Miinukset: "Food"
Miinukset: "Air France delayed our JFK to CDG flight. That caused us to miss our connection flight afterwards from CDG to MUC. We got a later flight luckily but one of our bags got lost and is still currently lost!!!"
Plussat: "Entertainment"
Plussat: "Leg space was great, food was delicious, alcohol served 3-4 times, and the in-flight entertainment was spectacular. I saw 4 movies and slept somewhat comfortably for once!"
Miinukset: "Not much legroom."
Miinukset: "Na"
Plussat: "My seat"
Miinukset: "Crew"
Miinukset: "Separated me and my wife for the whole flight! Could not accommodate us together. This reservation was made over 6 weeks ago !!!"
Plussat: "Very nice stews. Food was A plus compared to US airlines AND included. Great list of movies etc."
Plussat: "Food and wine was very good. Music selection was excellent."
Miinukset: "Not enough leg room."
Miinukset: "I didn’t have time to make it through customs. Missed my flight"
Miinukset: "I will not use o recommend to anyone to buy a ticket with the agency, at the airport in China we were treated like criminals because as they said we were not register in the system as passengers it was really a nightmare"
Miinukset: "Leg space."
Plussat: "Personnel"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Comfortable, hospitality and wonderful service"
Plussat: "Everything!"
Plussat: "The crew were nice."
Miinukset: "The boarding process was horrible and it involved climbing down steep stairs from the air tunnel to the tarmac to board a bus that took us to a far distance where the plane was parked. Had to new walk in the sweltering heat to the plane can climb up steep stairs in the heat! We were now kept in the plane for another hour with no aircondotion. It was boiling hot in there. We had to use the safety manuals to fan ourselves. We eventually left late and got to Lagos one and half hours we were meant to get there. Lastly not all the luggage arrived. Two days into my arrival and I am yet to get all my luggage. It was truly a horrible experience which was echoed by fellow passengers."
Miinukset: "The flight was late, real late."
Plussat: "In cabin crew was attentive and friendly. Food was good and came at good times. Middle bathroom on Airbus 380 was big and comfy."
Miinukset: "Boarding was not too well organized and I followed Security's direction who put me in wrong line and I wasn't able to board with my priority group. Sitting in exit row with no floor storage so this delay made it hard to find overhead storage above my seat. (Grrrr) Entertainment system didn't work which made the flight feel LOOONG. (They offered an in-flight credit, but I'd paid for premium exit row seat and had to choose between moving to working system in crowded middle seat or keep premium, exit seat. I decided to have them move me to a seat with a working entertainment system, which were available and they'd offered, but never happened.) When I got home, I discovered the gift I purchased with in-flight credit and my own money wasn't the one I'd requested from Duty Free catalog so now I have to figure out how to solve this problem. (COULDN'T GET IT RIGHT.) Premium exit row seat was narrow, due to in-seat tray table & entertainment system, but seatbelt mounts and thinly padded seat made it even more uncomfortable on a long flight."
Miinukset: "The room between seats is unbearable."
Plussat: "Good cabin, but very conjugated :|"
Miinukset: "Too much of hassle checking in as the airlines partners with a couple of other airlines like Jet Airways, WestJet & Aircanada. The food was just okay and the cabin crew refused to serve extra butter. When you are serving extra bread, make sure you serve the butter as well. How could someone eat bread by itself?"
Plussat: "It es a good flight back"
Miinukset: "Items missing on duty free purchases"
Plussat: "Short & easy flight"
Miinukset: "All ok"
Plussat: "It was on time"
Miinukset: "Food was AWFUL! Better to serve nothing"
Miinukset: "There were not noodle soup ready this time."
Miinukset: "There are always delays. Today it was that internet was down."
Miinukset: "the food is terrible."
Plussat: "the food"
Miinukset: "no room for legs"
Plussat: "Arrived on time"
Miinukset: "Cattle car accommodations"
Plussat: "Great people"
Miinukset: "It was an hour late"
Plussat: "Service was much better than on the flight from MIA to CDG 3 weeks before - that was very poor. Entertainment was excellent - great selection of movies. Premium Economy was definitely worth the upgrade cost."
Miinukset: "Boarding was a complete debacle - no control over who went where. Sky Priority line was full of 50 people who weren't Sky Priority, and there was only one person checking passports. The two people at the desk didn't care when I noted this. We were called to the desk in advance of boarding to check passport information. When we got to the check in line, we were taken aside for more passport checking, even though we are US citizens with Trusted Traveler status in the GOES program. We were one of the first people at the departure lounge, and one of the the last to board."
Plussat: "The flight attendant was very nice to me. TV was very good. space was enough ."
Miinukset: "We had to pay for wi fi."
Miinukset: "bad smell around my seat"
Plussat: "Crew was wonderful Helpful, pleasant, capable"
Miinukset: "Waiting for late passengers & their luggage"
Plussat: "I like the service of AF"
Miinukset: "Small leg space"
Plussat: "I didn't feel cramped in a Window Seat. Two meals were served during the flight. It was nice to get back to being fed something other than skippy snacks on an airline flight."
Miinukset: "I was ignored over and over again as ice cream, drinks and snacks were offer by the crew. It would have been nice if some would ask me before falling asleep if I wanted to be roused for snacks and desserts. After being on back to back flights of more than 10 hours each it would be considerate for the crew to be aware of my length of travel and to make sure they don't assume my resting my eyes is the same as me being asleep. Even when I was awake it appeared I was being overlooked, ignored and left out of complimentary services I saw other receiving....my bad for not asking to be noticed."
Plussat: "All female crew in the cockpit - awesome."
Miinukset: "Non reclining seats"
Plussat: "Kind, courteous, attentive crew. Smooth flight."
Plussat: "The crew was friendly."
Miinukset: "One of the engine was smoking just as we took off. This should have been checked beforehand that it was working correctly. The pilot missed the first landing, was going too fast and had to turn around. We circled the London eye 3 times. When we were actually landing it was extremely bumpy and on the way down the plane was tilting back and forth a lot. They were going too fast when we landed as well, I have never been in a plane that has landed so poorly, and I have travelled a lot and used many different airlines. It was worse than any budget airline I've been on. As we were driving back to the terminal, the pilot stopped short for some reason. Things were not explained clearly. I will not be flying with airfrance again and will be sure to spread the word of this awful experience."

Varaa halvat lentoliput $Ranskasta Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.3.ma
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
18.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 25mOUL-CDG
244 €
2.3.to
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
12t 40mOUL-CDG
253 €
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
12t 40mOUL-CDG
264 €
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
9.2.to
1 välilaskuFinnair
6t 05mOUL-CDG
268 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
13t 15mCDG-OUL
26.1.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mOUL-CDG
269 €
3.3.pe
1 välilaskuFinnair
5t 15mCDG-OUL
18.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 25mOUL-CDG
276 €
13.2.ma
1 välilaskuFinnair
14t 55mCDG-OUL
16.2.to
1 välilaskuFinnair
5t 05mOUL-CDG
278 €
21.1.la
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
26.1.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mOUL-CDG
279 €
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
5t 05mCDG-OUL
28.1.la
1 välilaskuFinnair
12t 25mOUL-CDG
287 €
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
26.1.to
1 välilaskuFinnair
12t 40mOUL-CDG
289 €
19.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 35mCDG-OUL
22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 45mOUL-CDG
320 €
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 00mCDG-OUL
11.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
348 €
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 10mCDG-OUL
11.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
370 €
7.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 35mCDG-OUL
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 35mOUL-CDG
376 €
13.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
6t 25mCDG-OUL
16.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mOUL-CDG
377 €
7.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mCDG-OUL
19.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mOUL-CDG
444 €
19.1.to
1 välilaskuAir France
10t 25mCDG-OUL
26.1.to
2 välilaskuaAir France
23t 25mOUL-CDG
498 €
21.1.la
1 välilaskuAir France
12t 05mCDG-OUL
26.1.to
2 välilaskuaAir France
23t 25mOUL-CDG
504 €
6.3.ma
1 välilaskuAir France
10t 25mCDG-OUL
20.3.ma
2 välilaskuaAir France
20t 45mOUL-CDG
507 €
21.1.la
1 välilaskuAir France
12t 05mCDG-OUL
25.1.ke
2 välilaskuaAir France
22t 05mOUL-CDG
512 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

7.3.ti
1 välilaskuFinnair
10t 40mCDG-OUL
129 €
7.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 40mORY-OUL
130 €
7.3.ti
1 välilaskuFinnair
13t 15mCDG-OUL
130 €
7.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 40mORY-OUL
131 €
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
12t 35mCDG-OUL
139 €
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
7t 00mCDG-OUL
139 €
27.2.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 45mCDG-OUL
184 €
3.1.ti
1 välilaskuFinnair
18t 45mCDG-OUL
188 €
27.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mCDG-OUL
192 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 35mCDG-OUL
195 €
27.2.ma
1 välilaskuFinnair
5t 35mCDG-OUL
198 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 55mCDG-OUL
201 €
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 00mORY-OUL
209 €
7.4.pe
1 välilaskuFinnair
5t 05mCDG-OUL
211 €
7.3.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 05mCDG-OUL
212 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 55mCDG-OUL
216 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 15mORY-OUL
227 €
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 55mCDG-OUL
234 €
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
14t 55mCDG-OUL
235 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 35mCDG-OUL
249 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Ranska

Selaa lähtöpaikkoja:

487 €
528 €
268 €
418 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita:

268 €