Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

RVN - PAR

Etsi halpoja lentoja Rovaniemeltä Pariisiin alk. 90 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Rovaniemeltä Pariisiin, jonka lähtöpäivä on 20.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 19/6
ke 26/6

Vertaa lentolippuja Pariisiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemeltä Pariisiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemeltä Pariisiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 596 105 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Rovaniemeltä Pariisiin (RVN-PAR)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille RovaniemeltäPariisiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
17:55 - 18:10RVN-CDG
25t 15m1 välilasku
07:20 - 08:40CDG-RVN
24t 20m1 välilasku
289 €Finnair
Etsi tarjous
la 7. syys - ke 11. syys
09:20 - 18:10RVN-CDG
33t 50m2 välilaskua
16:05 - 23:00CDG-RVN
29t 55m2 välilaskua
565 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
la 7. syys - ke 11. syys
14:15 - 21:50RVN-CDG
8t 35m2 välilaskua
12:40 - 23:00CDG-RVN
9t 20m1 välilasku
758 €Air France
Etsi tarjous
la 7. syys - ke 11. syys
14:15 - 21:55RVN-ORY
32t 40m2 välilaskua
10:10 - 17:15ORY-RVN
30t 05m2 välilaskua
1021 €Iberia
Etsi tarjous
la 7. syys - ke 11. syys
14:15 - 21:55RVN-ORY
32t 40m2 välilaskua
14:20 - 17:15ORY-RVN
25t 55m2 välilaskua
1139 €Iberia
Etsi tarjous
la 7. syys - ke 11. syys

Lennot Rovaniemeltä Pariisiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Rovaniemeltä Pariisiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin Rovaniemi Pariisiin lentoreitti?

Halvin hinta lentoreiteille, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tehdyissä yhdensuuntaisten lentojen hauissa Rovaniemi Pariisiin.
Tietojemme mukaan halvin reitti yhdensuuntaiselle lennolle onRovaniemi Pariisiin maksaa 304 €, ja se on Rovaniemi Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä väliselle reitille. Keskimääräisesti parhaat hinnat löytyvät, jos lennät tällä reitillä. Meno-paluulennon keskihinta tällä reitillä on 430 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Rovaniemi Pariisiin?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Rovaniemi Rovaniemi lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Rovaniemi Pariisiin on toukokuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 297 €. On the other hand, the most expensive months are joulukuu and helmikuu, where the average cost of tickets is 483 € and 477 € respectively.

Voinko säästää rahaa lvalitsemalla välilaskullisen lennon Rovaniemi Pariisiin?

Käyttäjien KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tekemien hakujen perusteella löydettyjen reittien kaikkien suorien lentojen, yhden välilaskun sisältävien lentojen ja kahden välilaskun sisältävien lentojen keskihinta.
Kyllä, välilaskulliset lennot voivat olla pidempiä, mutta voit myös säästää rahaa, koska 1 välilaskun lennot ovat keskimäärin halvempia hinnan ollessa 304 €

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Rovaniemi Pariisiin?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Pariisista Rovaniemi ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Rovaniemi Pariisiin, niin varaus olisi hyvä tehdä 5 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 82 päivää ennen lähtöä.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Rovaniemi - Pariisi?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Viimeisten 72 tunnin aikana edulliset menopaluulentarjoukset reitille Rovaniemi - Pariisi löytyivät Finnair hintaan (289 €) ja Turkish Airlines hintaan (565 €). Norwegian oli tarjolla halvin yhdensuuntainen lento hintaan 90 €.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Rovaniemi ja Pariisin?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

90 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 25%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 22% alhaisemmat.
Lento Rovaniemi – Pariisi Charles de Gaulle

Milloin varata lentoja reitille Rovaniemeltä - Pariisiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatRovaniemeltä Pariisiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Rovaniemeltä - Pariisiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Rovaniemi - Pariisi reitillä?

  Kohteessa Rovaniemi on vain 1 lentokenttä ja Pariisi 2 lentokenttää. Lähdet kohteesta Rovaniemi lentokentältä Rovaniemi ja saavut Pariisi johonkin näistä lentokentistä: Pariisi Charles de Gaulle tai Pariisi Orly.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Rovaniemeltä Pariisiin?

  Rovaniemi on lentokonemalli, joka lentää säännöllisimmin Rovaniemi Pariisiin reitillä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Rovaniemeltä Pariisiin?

  oneworld, Star Alliance, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Rovaniemi - Pariisi reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Rovaniemeltä Pariisiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Rovaniemeltä ]Pariisiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Rovaniemeltä Pariisiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Pariisiin Rovaniemeltä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Rovaniemeltä Pariisiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Pariisiin ja takaisin Rovaniemelle toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Rovaniemeltä Pariisiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Pariisiin Rovaniemeltä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Rovaniemeltä - Pariisiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Rovaniemeltä Pariisiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Rovaniemeltä Pariisiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1372 arvosteluun
7,5Mukavuus
7,8Koneeseennousu
8,2Henkilökunta
7,0Viihde
6,9Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Varaa halvat lentoliput $Rovaniemeltä Pariisiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Rovaniemeltä Pariisiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
20.10.su
2 välilaskuaNorwegian
44t 30mRVN-CDG
90 €
21.10.ma
1 välilaskuFinnair
9t 50mRVN-CDG
132 €
30.6.su
1 välilaskuFinnair
5t 25mRVN-CDG
143 €
14.11.to
1 välilaskuFinnair
14t 20mRVN-CDG
165 €
20.10.su
3 välilaskua
28t 55mRVN-ORY
173 €
14.11.to
2 välilaskua
9t 35mRVN-CDG
174 €
21.10.ma
2 välilaskuaBritish Airways
14t 35mRVN-CDG
304 €
21.10.ma
2 välilaskuaTurkish Airlines
25t 15mRVN-CDG
359 €
21.10.ma
3 välilaskuaQatar Airways
25t 05mRVN-CDG
1329 €
21.10.ma
3 välilaskuaQatar Airways
22t 55mRVN-ORY
1329 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemi - Pariisi

Lähtö:

Rovaniemi (undefined)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Pariisi - Rovaniemi

Matkustamoluokat:

430 €

Selaa lähtöpaikkoja: