Halvat lennot Kööpenhamina

CPH

Halvat lennot Kööpenhamina

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Kööpenhaminan lentoasema
ma 6.1.
ma 13.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Kööpenhamina sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Kööpenhamina lentotiedot

Lento saapuu Kööpenhamina
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 72 €
Lentoyhtiöt Sichuan Airlines, SAS, Finnair, airBaltic, Air Serbia, Czech Airlines, Norwegian Air International

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Kööpenhamina

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Kööpenhamina? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Kööpenhamina seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 93 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kööpenhamina lentotarjoukset.
Suosituin aika lentää kaupunkilomalle Kööpenhaminaan on kesäkuun ja elokuun välillä, jolloin majoitus- ja lentohinnat ovat tavallisesti korkeimmillaan. Kesäisin Tanskan pääkaupunki vetää matkailijoita puoleensa eläväisellä kahvila- ja ravintolakulttuurilla, monipuolisella arkkitehtuurilla ja vilkkaalla kulttuurielämällä. Myös joulun ja uuden vuoden aikaan lentojen hinnat nousevat. Maaliskuusta toukokuuhun Kööpenhaminassa on vähemmän matkailijoita, joten majoitus- ja lentohinnat ovat edullisemmat ja kaupungista voi nauttia keväisessä säässä.
Lennot Helsingistä Kööpenhaminaan laskeutuvat Kastrupin lentokentälle (Københavns Lufthavn). Matka lähijunalla tai metrolla Kööpenhaminan lentokentältä keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Lentokentän ja keskustan välillä liikennöivät tihein väliajoin metro ja lähijunat, jotka lähtevät terminaalista numero 3. Matkalle tarvitaan kolmen vyöhykkeen matkalippu. Yhdensuuntainen matkalippu metrolla tai lähijunalla maksaa noin 5 euroa. Lentokenttäterminaalien välillä liikennöi maksuton bussiyhteys, ja matka terminaalista 1 terminaaliin 3 kestää noin 5 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Lentokentältä Kongens Nytorvin tai Nørreportin kaupunginosiin matkustaville metro on paras vaihtoehto. Lähijunat puolestaan saapuvat Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle, joka sijaitsee kävelymatkan päässä useimmista ydinkeskustan nähtävyyksistä ja hotelleista. Lähijunat liikennöivät päiväsaikaan noin 10 minuutin välein ja öisin kolme kertaa tunnissa.
Lentokentältä keskustaan Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle pääsee vaihtoehtoisesti bussilla, ja matka kestää noin 30–35 minuuttia. Bussit liikennöivät päivisin noin 10 minuutin välein, mutta öisin vuorovälit harvenevat muutamaan vuoroon tunnissa. Yhdensuuntainen matkalippu maksaa noin 5 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Virallisia takseja on saatavilla sekä lentokentältä että keskustasta. Lentokentällä takseja löytyy taksijonosta. Taksimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia. liikenteestä riippuen, ja maksaa noin 30–40 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Copenhagen Card -matkailijakortti on kätevä vaihtoehto etenkin viikonloppulomaa viettäville matkailijoille, jotka haluavat nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Kortti sisältää rajattoman matkustusoikeuden julkisessa liikenteessä koko Suur-Kööpenhaminan alueella. Korttiin sisältyy vapaa pääsy 86 eri nähtävyyteen, maksuton opaslehtinen ja kännykkäsovellus. Lisäksi kortilla saa alennusta useista kaupungin ravintoloista, baareista ja opastetuista kierroksista. 24 tunnin kortti maksaa noin 54 euroa ja 48 tunnin kortti maksaa noin 77 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Usein kysytyt kysymykset lennoista kaupunkiin Kööpenhamina.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Kööpenhamina lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Kööpenhamina?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 40m

Mikä on halvin lento kohteeseen Kööpenhamina?

Halvin lentolippu reitille Kööpenhamina - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 72 € meno-paluulennolle Helsinki - Kööpenhamina. Suosituin reitti on Helsinki - Kööpenhamina a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 135 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Icelandair ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Kööpenhamina. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Icelandair & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Kööpenhamina on Kööpenhamina keskustasta ?

Kööpenhamina Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Kööpenhamina keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Kööpenhamina?

Kööpenhamina lähinnä oleva kenttä Kööpenhaminan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Kööpenhaminan lentoasema, tai lyhyemmin Kööpenhamina. lentokenttäkoodi on CPH.

Mitä lennot Kööpenhaminaan maksavat?

Lentoliput Helsingistä Kööpenhaminaan ovat melko edullisia ympäri vuoden. Korkeimmillaan lentohinnat ovat tavallisesti suosittuina matkustusajankohtina kuten kesä-, joulu- ja pääsiäislomien aikaan, joita varten lennot kannattaa varata hyvissä ajoin. KAYAKin monipuolinen lentohakukone auttaa vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja ja löytämään parhaat tarjoukset valittuina matkustuspäivinä. Edullisia lentoja etsiessä on hyvä huomioida, että arkipäivinä lentäminen on usein edullisempaa kuin viikonloppuna tai juhlapyhinä. KAYAKin hakukone auttaa löytämään myös viimeisimmät tarjoukset ja edulliset äkkilähdöt. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Kuinka kauan lento Kööpenhaminaan kestää?

Suoran lennon kesto Helsingistä Kööpenhaminaan on noin 1 tunti ja 40 minuuttia. Lyhyen lentomatkan ja kattavien lentoyhteyksien ansiosta eläväinen Kööpenhamina soveltuu erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon, ja kaupungissa riittää nähtävää pidemmäksikin aikaa.

Voiko Kööpenhaminaan lentää suoraan?

Lentomatka Helsingistä Kööpenhaminaan on lyhyt, joten suorat lennot ovat kätevin ja nopein tapa matkustaa kaupunkien välillä. Lyhyen lentomatkan, kattavan lentoaikataulun ja useiden kyseistä reittiä lentävien lentoyhtiöiden ansiosta välilaskullisia lentoja ei juuri ole tarjolla Helsingin ja Kööpenhaminan välillä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kaupunkiin Kööpenhamina?

Helsingistä Kööpenhaminaan lentävät low cost -lentoyhtiö Norwegian, SAS ja Finnair, joiden lennot laskeutuvat Kööpenhaminan päälentoasemalle Kastrupiin. Halpalennot eivät välttämättä sisällä kaikkia matkatavara- tai lentokenttäkuluja, joten varausvaiheessa on suositeltavaa tarkistaa, mitä hintaan sisältyy. Varmista sallittu matkatavaramääräsi, sillä matkatavaroiden määrän lisääminen on yleensä edullisempaa varausvaiheessa kuin lentokentällä.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Kööpenhaminaa?

Kööpenhaminan lähellä on vain yksi lentokenttä, joka on nimeltään Kastrup. Kastrupin lentokenttä sijaitsee noin 15 minuutin metro- tai junamatkan päässä Kööpenhaminan keskustasta. Taksilla tai vuokra-autolla matka keskustaan taittuu noin 20 minuutissa.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Kööpenhamina lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
72 €
vain
72 €
Matkakohde
Kööpenhamina
72 €
vain
72 €
pe 24. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ma 27. tammik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
72 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
CTU
TNA
Keskinkertainen 3,3

Plussat: The flight attendants were nice

Miinukset: Organization is poor, food is aweful, seats are bad

LAX
HGH
OK 5,6

Miinukset: no vip room

CTU
TSA
Erinomainen 8,0

Plussat: Sichuan is a good basic airline. No frills but they get the job done. Our flight was on time and the staff very professional

TAO
XIY
Keskinkertainen 3,5

Miinukset: The flight was delayed for hours, ridiculous. Do better. No excuses.

LXA
CTU
Erinomainen 10,0

Plussat: timeliness of boarding polite and helpful crew

pe 6. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
su 8. maalisk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
87 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
LLA
ARN
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Multiple delays. Need to offer back up flights and hold connections for delayed flights.

OSL
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: food good

Miinukset: techical problems announced AFTER plane was fully boarded, took 1-1/2 hours with no refreshments offered except the water bottles at seat. However, captain did make periodic announcements as to progress of repairs.

BGO
OSL
Erinomainen 9,3

Plussat: Friendly crew. Good food. Uneventful flight.

Miinukset: Flight was slightly delayed in departure.

CPH
ORD
OK 5,0

Plussat: The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use....

CPH
WAW
OK 4,3

Plussat: Crew was very pleasant.

Miinukset: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

ke 5. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
to 6. helmik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
90 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: The connection was way too tight.

Miinukset: Hel-LAX flight was ok. LAX and connecting flight were bad, slow and delayed frequently.

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

LAX
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was amazing. The food was good

EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

HEL
JFK
Hyvä 6,0

Miinukset: Service very cold and rare to find. For some reason finnair doesn’t announce boarding

to 30. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
9t 05m
ma 4. toukok.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
107 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

OTP
MUC
OK 5,0

Miinukset: Baggage was broken and two items inside also broken. Was overcharged for baggage.

RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

to 11. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
12t 30m
su 14. kesäk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
123 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 700 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,6
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,5
Ateriat
7,0
AMS
BEG
Erinomainen 8,6

Miinukset: they charged me for baggage when it was supposed to be included

BEG
ZRH
Hyvä 6,3

Plussat: I was amazed with leg room for all regular economy seats, I'm tall guy and constantly have problem with leg room but here I was pretty suprised.

Miinukset: Free you get small bag of pretzels and glass of water.. Everything else you have to pay. Same as in low cost companies but with ticket price of regular one.

CDG
BEG
Erinomainen 8,0

Miinukset: Not enough time between the connecting flights. The terminals were too far apart, and the local airport transportation took too long to get me to a connection flight terminal.

ATH
BEG
OK 4,0

Plussat: We received a voucher for food during our 4+ Hour delay before boarding on air serbia to Belgrade. Once we arrived in Belgrade, we stayed in the business suite before our flight and was provided with food and couches to relax on before our next flight. Also, on our connecting flight to athens, Aegean airlines was very professional and really wish I would have used their service instead of air serbia.

Miinukset: Air serbia did not tell us why there was a 4+ hour delay to belgrade. Once we arrived in Belgrade, we had to wait 9+ hours for our connecting flight to athens when we were only supposed to have 2 hrs layover. Once we boarded the plane to athens, the workers at the airport had no clue were our luggage was and a lot of things were miscommunicated between them. They were very unprofessional and some of them were very rude. They had plenty of time to move our luggage to the next airplane, but too careless to do that. So now we have to wait a couple of days to get the rest of our luggages. We also missed our train ride in greece because of air serbia and had to pay for another train ticket and did not receive a refund

BEG
JFK
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew was great. Seat was as expected. Could use a seat pad as they get worn out after a few years and I have to sit on my blanket so my legs don't fall asleep

Miinukset: More movies and TV shows please!

pe 24. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ma 27. tammik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
72 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
HKG
CTU
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Delayed. Bad food. No entertainment.

KMG
TPE
Hyvä 7,2

Plussat: The crew were super. They were friendly, efficient, and well-dressed. Boarding was orderly. Food service too. The movies were mostly visual jokes and high drama which was perfect since it was a shared screen and not in everyone's language.

Miinukset: The plane was a bit old and the seats too close together. But it was clean and tidy.

CTU
HKG
Hyvä 7,3

Plussat: people very nice

Miinukset: food can hv been better

HKG
CTU
Hyvä 6,0

Plussat: Great air crew

Miinukset: Cramped seating. Poor cabin air flow

XIY
PVG
Erinomainen 8,0

Plussat: Plane departed on time. There was food service and 2 beverage services.

Miinukset: long wait to get to our destination gate.

pe 12. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
17t 50m
ke 17. kesäk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
158 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 1 119 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
PRG
CPH
Keskinkertainen 2,6

Plussat: This was a very bad experience. We did not have any idea when the flight was going to take off and could not get any information on what was the problem. We ultimately boarded over 7 hours late which was an exhausting and horrible experience. We also boarding a bus twice, once only to get off.

Miinukset: The staff should have been better informed on what was going on. We never had any direct information. I would have liked a monetary compensation for this mixup as well because my plans really had to change due to the EXTENSIVE delay.

PRG
CDG
OK 5,0

Plussat: NO HELP WITH WHEEL CHAIR

Miinukset: NO HELP WITH GETTING WHEEL CHAIR

KSC
PRG
OK 5,0

Plussat: FRIENDLY BUT NO HELP WITH WHEEL CHAIR.

Miinukset: COULD OF HELPED GETTING ME MY WHEELCHAIR. NEVER DID GET ONE, EITHER BEFORE OR AFTER THE FLIGHT, EVEN THOUGH IT WAS REQUESTED WHEN TICKET WAS PURCHASED.

FRA
PRG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: The flight arrives late to the destination and was turbulent The claim baggage was so difficult

PRG
ZAG
Erinomainen 8,5

Miinukset: Plane was smaller than what I thought it would be.

ke 11. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
to 26. jouluk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
161 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: The service was friendly and professional, and we had he smoothest landing and takeoffs I've ever had with any airline before.

FCO
OSL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Crew was kind.

Miinukset: The food made me sick, and you have to buy it too.

TFS
LGW
Erinomainen 8,0

Miinukset: Baggage took almost 90 minutes to come off plane.

pe 13. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ma 16. jouluk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
74 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
TAO
XIY
Keskinkertainen 3,5

Miinukset: The flight was delayed for hours, ridiculous. Do better. No excuses.

HKG
CTU
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Delayed. Bad food. No entertainment.

KMG
TPE
Hyvä 7,2

Plussat: The crew were super. They were friendly, efficient, and well-dressed. Boarding was orderly. Food service too. The movies were mostly visual jokes and high drama which was perfect since it was a shared screen and not in everyone's language.

Miinukset: The plane was a bit old and the seats too close together. But it was clean and tidy.

CTU
KTM
OK 5,0

Miinukset: Had 2 layovers that weren't mentioned in our original booking. Absolutely unacceptable. No online checkin either.

CTU
TNA
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight attendants were awesome and the food was good.

Miinukset: All was good

pe 6. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
su 8. maalisk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
87 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
WAW
OK 4,3

Plussat: Crew was very pleasant.

Miinukset: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

HEL
CPH
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight.

Miinukset: Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great.

LAX
ARN
Erinomainen 10,0

Miinukset: connection information very poor

ARN
SKG
Keskinkertainen 3,6

Plussat: To reach the goal.

Miinukset: Food. Time.

ARN
CPH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Meal choices - only serving beef in economy was not great.

pe 13. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ma 16. jouluk.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
74 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
LXA
KTM
Hyvä 6,0

Plussat: Flight over Himalayas was breath-taking!

Miinukset: Flew from Chengdu to Kathmandu, through Lhasa. Even though it was the same flight, we had to de-plane in Lhasa and go through security both coming off the plane and twice again before re-boarding the same plane, to the same seats. Probably a China / Tibet thing, but we received no explanation from Sichuan. After this uber-security play, we got back on the same plane and sat for almost 2 hours on the tarmac, even though we were the only plane in the airport! Sichuan served us lunch while still on the ground, but I would have preferred an explanation from the crew for the unreasonable delay.

HKG
CTU
Hyvä 6,0

Plussat: Great air crew

Miinukset: Cramped seating. Poor cabin air flow

TYN
HGH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight was three hours late and The luggage count be shipped to lax directly. I had to get my luggage, drag luggage to hotel, and check in again in Hangzhou. They even collected headphones and stoped videos on board half an hour before its landing.

CTU
HKG
Hyvä 7,3

Plussat: people very nice

Miinukset: food can hv been better

HGH
CTU
OK 5,3

Miinukset: My bags never arrived and haven't been found to date

ke 5. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
to 6. helmik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
90 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great service and yummy food.

Miinukset: The jack for the TV was broken! For seat 4H during my flight from Helsinki to Tokyo. I paid a business class ticket but had No audio for the television! This should be fixed immediately and I think I should receive something for the inconvenience and in return for the high price ticket I purchased!

HEL
LED
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was really good

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

HEL
DEL
OK 4,0

Plussat: Crew was ok, But seats so tight, Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi, Please learn from Qatar Airways.

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

ke 22. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
to 30. huhtik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
91 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Hyvä 6,0

Miinukset: Service very cold and rare to find. For some reason finnair doesn’t announce boarding

HEL
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: The connection was way too tight.

Miinukset: Hel-LAX flight was ok. LAX and connecting flight were bad, slow and delayed frequently.

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

HEL
NGO
Erinomainen 10,0

Plussat: Finnair is the best!

to 30. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
9t 05m
ma 4. toukok.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
107 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

FCO
TRS
Hyvä 6,0

Miinukset: The crew might be greeting passengers onboarding.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

KEF
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: One Toilet for a full plane with 150 passengers....

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ti 14. tammik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
82 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
HGH
LAX
Hyvä 7,6

Plussat: Crew is nice and always ready for helping.

Miinukset: Food was terrible and not fresh

CTU
KWL
Erinomainen 10,0

Plussat: Great experience. Prompt service and polite staff all around. Nicest flight in China so far.

HGH
CTU
OK 5,3

Miinukset: My bags never arrived and haven't been found to date

CTU
TSA
Hyvä 6,6

Miinukset: Food, entertainment, not boarding in the middle of the tarmac, seat quality, no entertainment options.

LAX
TNA
Hyvä 7,3

Miinukset: Most of the crew was not skilled with English (both comprehension and pronunciation) so it was difficult to communicate or to understand instructions. The flight was also delayed for an hour, which could have been avoided if the airline staffed more people for check-in or streamlined the check-in process since that was the only bottleneck preventing passengers from being on time.

ke 22. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
to 30. huhtik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
91 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Customer service

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

Miinukset: Free bags under Corbin

HEL
LED
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was really good

MAD
MIA
Hyvä 7,0

Plussat: Departed and arrived on time

Miinukset: Stop the sardine can treatment of passangers

TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

pe 21. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
su 23. helmik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
103 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
SFO
Erinomainen 10,0

Miinukset: Only serving beef as meal in economy was not great. A choice would be better.

ARN
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

IAD
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was very friendly and helpful. Entertainment had plenty of choices.

Miinukset: The seats were very hard. It was very uncomfortable sitting that long I’m those seats

BGO
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes

PMI
ARN
Erinomainen 8,4

Plussat: Very enjoyable great staff,

Miinukset: Lower prices

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 45m
ti 14. tammik.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
82 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
HGH
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight was smooth and the service personnel was nice and professional.

CTU
BKK
Keskinkertainen 2,8

Miinukset: Sichuan Airlines changed the flight time forward to 1525 from 1605 with no notice. The Flight was not posted on the departure board until it was time to check in leaving us confused as to whether the flight was going or cancelled.

PEK
CTU
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight attendants were very nice.

Miinukset: The check in counter in Chengdu doesn't open until 1 1/2 hours before the flight departs.

HGH
LAX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Worst airlines I have ever traveled. Crew and airport staff hardly understand English and there is no communication between passengers and airport crew when flight gets cancelled. Please do not select this airlines even if it's $500 cheaper.

ICN
CTU
Hyvä 6,0

Plussat: The crew was friendly and efficient. The check-in was smooth and they explained how to get to the gate location. The flight left on-time and arrived early.

Miinukset: The plane was very warm and the AC was either turned off or set to a high temperature. There was no cold drinks and no ice on the plane and drink service on the four hour flight was only immediately before and after dinner in a small cup. Bring something to drink with you. Entertainment was a Chinese movie on a small overhead screen with English subtitles that were too small to read. Unlike other flights on the same airline, we were not offered a choice of meals.

la 9. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
1t 40m
ma 18. toukok.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
91 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
KRK
Erinomainen 10,0

Plussat: Finnair is always perfect. Always on time, professional, clean and comfortable. They give free coffee, water and blueberry juice.

LAX
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was amazing. The food was good

HEL
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Customer service

HEL
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Loved the wine hour, location, access to bikes and lovely breakfast buffet! Service was super friendly, too.

Miinukset: I hate paying for water but I seem to do this all over town.

LAX
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew and service were welcoming, caring and attentive

Miinukset: Many people bring the own headphones these days, but I didn't and provided phones were so-so, volume on touch screen was jumpy too,

to 30. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
9t 05m
su 3. toukok.
CPH
Kööpenhaminan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
111 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

ATH
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew, plane and procedure was all great.

Miinukset: Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing.

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

LED
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka