Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Tanskasta Helsinkiin alk. 44 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 30.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 19/6
ke 26/6

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 41 611 298 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Perustuen KAYAK-hakuihin viimeisten 72 tunnin ajalta jos lennät kaupungista Kööpenhamina, sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet saada paras tarjous kohteeseen Helsinki koska se oli halvin paikka lentää. Hinnat olivat niinkin alhaiset kuin 40 € yhteen suuntaan ja 79 € meno-paluulennolle. Myös viimeisten 72 tunnin aikana suosituin yhteys kohteeseen Helsinki oli kohteesta Billund ja halvin meno-paluulento oli 158 €.

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on keskiviikko, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 166 €. Toisaalta kallein lentopäivä on lauantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 205 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on elokuu, jossa liput maksavat keskimäärin 205 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat tammikuu ja heinäkuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Tanskasta on 362 € ja 349 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on huhtikuu, jolloin keskihinta on 137 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä illalla lentojen maksaessa keskimäärin167 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 196 €.

Mikä on hyvä Helsinki lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja ]Helsinki, 25 % käyttäjistämme löysi lippujaHelsinki korkeintaan seuraavilla hinnoilla:Kööpenhamina 85 € yhdensuuntainen - 118 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 3 viikkoa ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 53 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Yleisesti ottaen kohteesta Tanska lentoyhtiöt Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Helsinki. Katso viikoittaisten lentojen määrä suosituimpien lentoyhtiöiden lennoilla kohteeseen Helsinki.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin229 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 4 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat Kööpenhaminasta, ja lentoaika on 1t 30m ja Billundin, jonka lentoaika on 1t 40m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 34 suoraa lentoa Tanskan Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 39 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 233 suoraa lentoa Tanskan Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on tiistai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Helsinki. Sen sijaan löytyy 73 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Kööpenhamina.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Tanskasta, there are direct flights to Helsinki from 2 cities. The city with the most direct flights is Kööpenhamina, with 65 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

44 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 4%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 29 %.
Lento Kööpenhamina – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Perustuen KAYAK-hakuihin viimeisten 72 tunnin ajalta jos lennät kaupungista Kööpenhamina, sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet saada paras tarjous kohteeseen Helsinki koska se oli halvin paikka lentää. Hinnat olivat niinkin alhaiset kuin 40 € yhteen suuntaan ja 79 € meno-paluulennolle. Myös viimeisten 72 tunnin aikana suosituin yhteys kohteeseen Helsinki oli kohteesta Billund ja halvin meno-paluulento oli 158 €.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Helsinki on 17 km päässä kohteen Helsinki keskustasta.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Lennettäessä kohteeseen Helsinki saavut Helsinki (HEL). Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 130 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 61 € ja se oli lähdöille kentältä Kööpenhamina lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Tanska kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tanska

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suositut lentoyhtiöt reitille Tanskasta - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänTanskasta Helsinkiin. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätHelsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1372 arvosteluun
7,8Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
6,9Ateriat
7,0Viihde
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Tanskasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
10.6.ma
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
17.6.ma
1 välilaskuNorwegian
14t 20mHEL-CPH
86 €
11.11.ma
1 välilaskuNorwegian
14t 20mCPH-HEL
18.11.ma
1 välilaskuNorwegian
3t 25mHEL-CPH
87 €
11.11.ma
1 välilasku
14t 20mCPH-HEL
20.11.ke
1 välilasku
23t 00mHEL-CPH
96 €
13.11.ke
1 välilasku
12t 30mCPH-HEL
20.11.ke
1 välilasku
23t 00mHEL-CPH
98 €
17.10.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 35mCPH-HEL
31.10.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 50mHEL-CPH
100 €
14.10.ma
suora lentoScandinavian Airlines
1t 35mCPH-HEL
31.10.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 50mHEL-CPH
109 €
18.6.ti
1 välilaskuairBaltic
11t 20mCPH-HEL
25.6.ti
1 välilaskuairBaltic
3t 05mHEL-CPH
121 €
10.6.ma
1 välilaskuairBaltic
3t 20mCPH-HEL
17.6.ma
1 välilaskuairBaltic
11t 15mHEL-CPH
121 €
21.7.su
suora lentoFinnair
1t 30mCPH-HEL
25.7.to
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-CPH
155 €
15.10.ti
suora lentoFinnair
1t 30mCPH-HEL
3.11.su
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-CPH
170 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
30.10.ke
1 välilaskuNorwegian
9t 30mCPH-HEL
44 €
23.10.ke
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
46 €
10.6.ma
2 välilaskua
23t 20mCPH-HEL
67 €
12.7.pe
1 välilaskuairBaltic
11t 20mCPH-HEL
72 €
7.8.ke
1 välilaskuairBaltic
3t 20mCPH-HEL
73 €
10.6.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 45mBLL-HEL
75 €
1.6.la
suora lentoScandinavian Airlines
1t 35mCPH-HEL
75 €
11.6.ti
suora lentoFinnair
1t 30mCPH-HEL
82 €
18.6.ti
suora lentoFinnair
1t 30mCPH-HEL
83 €
7.8.ke
2 välilaskua
34t 05mCPH-HEL
86 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
23.5.to
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
27.5.ma
suora lentoNorwegian
1t 40mHEL-CPH
143 €
22.5.ke
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
26.5.su
suora lentoNorwegian
1t 40mHEL-CPH
170 €
23.5.to
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
27.5.ma
Useita kohteitaNorwegian
4t 00mHEL-CPH
186 €
22.5.ke
suora lentoNorwegian
1t 35mCPH-HEL
26.5.su
Useita kohteitaNorwegian
3t 05mHEL-CPH
218 €
21.5.ti
suora lentoFinnair
1t 30mCPH-HEL
22.5.ke
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-CPH
235 €
23.5.to
Useita kohteitaairBaltic
15t 05mCPH-HEL
27.5.ma
Useita kohteitaairBaltic
4t 55mHEL-CPH
250 €
21.5.ti
Useita kohteitaNorwegian
4t 40mCPH-HEL
22.5.ke
suora lentoNorwegian
1t 40mHEL-CPH
333 €
22.5.ke
Useita kohteitaAir France
16t 00mCPH-HEL
26.5.su
Useita kohteitaAir France
6t 30mHEL-CPH
349 €
21.5.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
4t 00mCPH-HEL
22.5.ke
Useita kohteitaScandinavian Airlines
7t 35mHEL-CPH
352 €
21.5.ti
Useita kohteitaAir France
9t 20mCPH-HEL
22.5.ke
Useita kohteitaAir France
21t 35mHEL-CPH
3824 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Tanska

Matkustamoluokat:

2190 €
66 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Helsinki.

Selaa matkakohteita: