STO - HEL

Etsi halvat lennot reitille Tukholmasta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ke 1/3
ke 8/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

18 €

Keskim. hinta meno-paluu

87 €

Hyvä tarjous meno-paluu

43 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

34 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 20 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 23 %.
Lento Tukholma – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Tukholmasta - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Tukholman

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 34 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 43 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Tukholma – Helsinki löytyy keskimäärin 55 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: marraskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 7% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tukholmasta - Helsinkiin reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Tukholma -Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3828 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"

Varaa halvat lentoliput $Tukholmasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

23.5.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
30.5.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
40 €
27.4.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
4.5.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mHEL-ARN
46 €
27.2.ma
suora lentoScandinavian Airlines
0t 55mARN-HEL
5.3.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 20mHEL-ARN
47 €
24.3.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
26.3.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
48 €
10.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
20.2.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
49 €
12.4.ke
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
18.4.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
51 €
10.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
15.2.ke
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
52 €
27.4.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
30.4.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
52 €
14.4.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
17.4.ma
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
53 €
10.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
20.2.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
55 €
12.2.su
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
16.2.to
suora lentoNorwegian
1t 15mHEL-ARN
56 €
31.5.ke
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
2.6.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mHEL-ARN
57 €
10.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
13.2.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
60 €
1.3.ke
1 välilaskuNorwegian
12t 55mARN-HEL
2.3.to
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
63 €
17.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
19.2.su
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
65 €
24.3.pe
1 välilaskuRyanair
8t 30mARN-HEL
26.3.su
1 välilaskuRyanair
6t 55mHEL-ARN
77 €
6.4.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mARN-HEL
13.4.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 20mHEL-ARN
86 €
26.5.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mARN-HEL
28.5.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 55mHEL-ARN
87 €
10.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 30mARN-HEL
13.2.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-ARN
92 €
6.4.to
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
13.4.to
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
113 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

6.2.ma
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
18 €
13.4.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
21 €
22.2.ke
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
23 €
6.2.ma
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
24 €
10.2.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
25 €
11.5.to
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
27 €
7.2.ti
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
28 €
17.5.ke
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
29 €
12.2.su
2 välilaskuaRyanair
36t 45mARN-HEL
29 €
19.2.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
30 €
24.2.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
31 €
3.3.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
32 €
5.2.su
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
33 €
5.2.su
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
34 €
10.2.pe
1 välilaskuRyanair
8t 30mARN-HEL
36 €
19.3.su
2 välilaskuaRyanair
26t 55mARN-HEL
38 €
5.2.su
2 välilaskuaRyanair
36t 45mARN-HEL
40 €
12.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 40mNYO-HEL
52 €
20.5.la
suora lentoFinnair
1t 00mARN-HEL
56 €
3.3.pe
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
62 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Tukholma

Selaa matkakohteita:

46 €