Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Ruotsista Helsinkiin alk. 29 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 29.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 12/5
su 19/5

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 46 099 007 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 26 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista Tukholma ja 46 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Göteborg kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 105 €.

Kuinka paljon maksaa lento Helsinki?

Keskimääräinen ja halvin hinta kaikille lennoille Helsinki kustakin lähtöpaikasta, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisen kuukauden aikana
Lento Helsinki maksaa keskimäärin 98 €. Halvin hinta, jonka KAYAK on löytänyt viimeisten 2 viikon aikana, olii 35 € ja lennon lähtöpaikka oli Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosituimmat reitit KAYAK-sivustolla Tukholman Helsinki, jotka maksavat keskimäärin 108 € ja Göteborg Helsinki, jotka maksavat puolestaan keskimäärin 274 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on maanantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 116 €. Toisaalta kallein lentopäivä on sunnuntai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 153 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on tammikuu, jossa liput maksavat keskimäärin 95 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat huhtikuu ja toukokuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Ruotsista on 277 € ja 226 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on maaliskuu, jolloin keskihinta on 61 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä aamulla lentojen maksaessa keskimäärin89 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 145 €.

Mikä on hyvä Helsinki lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja Helsinki, 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Helsinki korkeintaan seuraavilla hinnoilla: Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä 49 € yhdensuuntainen - 71 € menopaluu, Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä 70 € yhdensuuntainen - 132 € menopaluu, Göteborg 122 € yhdensuuntainen - 226 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 87 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian Air International käytetään yleisesti lentämiseen reitillä Helsinki - Ruotsi. Katso viikoittaisten lentojen määrä suosituimpien lentoyhtiöiden lennoilla kohteeseen Helsinki.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin248 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 3 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat Göteborgista, jonka lentoaika on 1t 25m, Tukholman, jonka lentoaika on 2t 52m ja Malmön, jonka lentoaika on 3t 25m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 36 suoraa lentoa Ruotsin Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 40 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 251 suoraa lentoa Ruotsin Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on perjantai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Helsinki. Sen sijaan löytyy 147 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Tukholmasta.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Ruotsista, there are direct flights to Helsinki from 2 cities. The city with the most direct flights is Tukholman, with 121 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

29 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 32 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 39 %.
Lento Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 26 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista Tukholma ja 46 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Göteborg kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 105 €.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Sinun on matkustettava 17 km pituinen etäisyys saavuttaaksesi Helsinki keskusta kentältä Helsinki.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Kohteessa Helsinki on vain yksi lentokenttä ja sen nimi on Helsinki (HEL). Tämä lentokenttä tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 98 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 35 € ja se oli lähdöille kentältä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Ruotsi kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ruotsi

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Ruotsista - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänRuotsista Helsinkiin. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätHelsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1379 arvosteluun
6,9food
7,0entertainment
8,2crew
7,5comfort
7,7boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Ruotsista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
25.4.to
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
29.4.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
49 €
5.6.ke
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
6.6.to
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
51 €
10.5.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
13.5.ma
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
60 €
26.5.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
26.5.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
65 €
8.5.ke
suora lento
0t 55mARN-HEL
11.5.la
suora lento
1t 05mHEL-ARN
73 €
2.9.ma
suora lento
0t 55mARN-HEL
5.9.to
1 välilasku
2t 50mHEL-ARN
82 €
2.9.ma
suora lentoFinnair
1t 15mBMA-HEL
4.9.ke
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
98 €
2.9.ma
suora lentoFinnair
1t 15mBMA-HEL
6.9.pe
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
100 €
2.9.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 40mARN-HEL
5.9.to
1 välilaskuairBaltic
11t 00mHEL-ARN
126 €
4.6.ti
1 välilaskuairBaltic
5t 40mARN-HEL
13.6.to
1 välilaskuairBaltic
11t 00mHEL-ARN
127 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
29.4.ma
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
29 €
3.9.ti
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
32 €
21.5.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
37 €
10.5.pe
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
39 €
21.8.ke
suora lentoFinnair
1t 15mBMA-HEL
48 €
21.8.ke
suora lentoFinnair
1t 15mBMA-HEL
49 €
13.5.ma
1 välilaskuairBaltic
11t 00mARN-HEL
70 €
13.5.ma
1 välilaskuairBaltic
11t 00mARN-HEL
71 €
29.4.ma
2 välilaskua
14t 30mARN-HEL
78 €
22.5.ke
2 välilaskua
18t 30mGOT-HEL
85 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
17.4.ke
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
18.4.to
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
61 €
15.4.ma
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
20.4.la
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
85 €
14.4.su
suora lento
1t 00mARN-HEL
16.4.ti
suora lento
1t 00mHEL-ARN
121 €
16.4.ti
suora lento
1t 00mARN-HEL
17.4.ke
suora lento
1t 00mHEL-ARN
123 €
14.4.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
14.4.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
145 €
16.4.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
3t 55mGOT-HEL
21.4.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
3t 20mHEL-GOT
171 €
14.4.su
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
16.4.ti
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
227 €
13.4.la
Useita kohteitaLufthansa
11t 45mARN-HEL
14.4.su
Useita kohteitaLufthansa
6t 40mHEL-ARN
236 €
13.4.la
Useita kohteitaFinnair
5t 15mARN-HEL
14.4.su
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-ARN
280 €
13.4.la
Useita kohteitaLufthansa
5t 55mARN-HEL
15.4.ma
Useita kohteitaLufthansa
11t 40mHEL-ARN
305 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Ruotsi

Matkustamoluokat:

666 €
743 €
46 €

Selaa matkakohteita: