Etsi halvat lennot reitille Arizona $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— Suomi
27. joulukuu — 3. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/12
ti 3/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

564 €

Keskim. hinta meno-paluu

1128 €

Hyvä tarjous meno-paluu

637 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 45 %.
Lento Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Arizona - Suomeen reitille

Suositut 5 lentoyhtiöt, jotka lentävät Arizona Suomeen

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4305 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Worst airline ever. Pilot strike and bankruptcy was the best part of the experience. The website didn’t work to purchase specified seats, no one answered the phone, and I couldn’t even enter any birthdate on their website for anyone born on the first of a month without getting an invalid date error. If any airline ever deserved what to go bankrupt it’s this one. And after booking 9 people to take a once in a lifetime trip for my 90 year old father to travel back to his homeland we will likely never see the $12,000 we spent on tickets. Then because of the late cancellation we had to pay $16,000 for less convenient flights with another airline.

Seats in economy were comfortable for a person my age & height: age 73, 5’4»

The flight was cancelled by the airlines. I am getting no where with Kayak or Chatdeal regarding a refund. Improved customer service is needed, with real people in a timely manner. Very disappointed

(I actually didn't take this leg of my trip because plans changed.)

Plussat: "The crew was very attentive."
Miinukset: "The seats are tight and uncomfortable. Emirates and Singapore airlines have much more space in economy class. They also have better food. The worst new development is that you have to pay an additional charge if you want to sit together. That is pretty ridiculous for an international flight AND when you have a small child with you. I can see doing that on Ryan air, but that is pretty low for a Scandinavian airline. Scandinavians have a very strong sense of family."
Miinukset: "No food, no entertainment. Ridiculous!! Not even a damn sandwich!!"
Miinukset: "It would be better if the plane was cleaned before boarding. The row where I was seated has potato chips all over the floor. Pls. clean your plane before boarding."
Plussat: "No"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "The crew was very nice , and very comfortable seats ."
Miinukset: "Everything was great"
Plussat: "The flight went by fast."
Miinukset: "They should have provided some goodies to eat. Due to people that needed something to eat. For example, my mother being diabetic and I was telling them to please provide something. Event then, nothing was done :( ."
Miinukset: "On time"
Plussat: "Crew was good. Flight was delayed by incoming flight from Oslo so I was anxious that I might miss my connection in Oslo. Flight attendants announced connection gates for transit which was very helpful."
Miinukset: "Perhaps a little more communication about delayed flights. Even though passengers were asked to let connecting passengers through at disembarking, it was still very difficult. Perhaps back stairs to the plane as well as front would have helped."
Plussat: "I had a middle row of seats that I was able to stretch out in and sleep."
Miinukset: "Better Food Choices...not everyone likes cheese!!!"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "The in-flight entertainment options were good."
Miinukset: "My seat was broken and when I alerted the attendant, in a rude tone, she replied “what do you want me to do?” Not exactly the friendliest experience. It was only compounded by the fact that when we were landing, another attendant insisted I put seat completely upright, and when I told her it had been broken the entire trip, she began forcefully shoving my seat. Not awesome."
Miinukset: "My luggage was lost and still not found"
Plussat: "That’s what you want, eh?"
Miinukset: "It would be nice to get a complementary cookie with the complementary coffee..... no concerns otherwise."
Plussat: "Everyone I interacted with from SAS was very nice and very polite. Smooth, short flight. Bags came down pretty quickly. The coffee on the plane was better than in my hotel in Edinborough!"
Miinukset: "I didn't realize that even though I am an international traveler, I had to pay for baggage for this short flight. And since I didn't realize it, I didn't purchase it online, which doubled the price at the airport :-( also, and this is not the fault of the airline, the security line is ridiculously slow because at least 50% of the passengers get shunted to a single line because the screener saw something odd."
Miinukset: "No food or even water"
Miinukset: "Bad food Bad service Dirty plane Bad choice of movie collection You only get one glas of non alcoholic drink with your main meal. If you want more you have to pay ! Thats not a good service for a long trip fligt: washington-copenhagen and back. All other Airlines i have been with gives you a choice to choose between 2 different meals, buT SAS they decide for you ! And i have never seen any airline serve pork/ ham because of different believes people have, but SAS service you pork on an international 8 hours flight ! This is first time and last time I’m gonna fly with SAS. I always fly with KLM , perfect in everything and anyway. NO MORE SAS FOR ME !"
Plussat: "Free coffee in the plane"
Miinukset: "Flight delayed, had to take 2 other flights to get to the final destination. Arrived at 9pm instead of 2pm."
Plussat: "Easy boarding. Friendly staff"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "Flight was unremarkable in every good way. Food was above expectations and the crew was exceptional."
Plussat: "Really good price, excellent service."
Miinukset: "A silly point, but I would appreciate fewer announcements when I’m watching a movie. (Laughing out loud)"
Miinukset: "SAS charged me 70 Euros for a small 14 KG carryon luggage. It should have been free. Even Ryan air only charged 35$ for a checked bag. This was ridiculous and service was poor."
Plussat: "Punctual and very cordial staff."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "The food"
Plussat: "This was my first flight in SAS and it was a wonderful experience. The crew was pleasant and the seating was spacious and the plane was clean. Very refreshing atmosphere."
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The flight was delayed well over an hour. I was unable to check in the night before. I was finally able to check in online the afternoon of the flight, but no seats were left, so had a boarding pass with no seat assignment. Got to the gate and they sent me and about 25 other folks with no seat assignment to wait for a "colleague" who finally appeared after almost everyone else had boarded. I did get a seat, but I was one of the last to board. They ran out of salmon dinners, so the stewardess plopped a chicken dish in front of me--didn't eat since I am vegetarian. The stewardess did give me a free mini bottle of wine, which is normally free on Lufthansa. I am just not all that impressed with SAS. I will try to avoid them in the future."
Miinukset: "Delay after delay. Screaming kid"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Delay after delay. Screaming kid the whole flight. Could not sleep."
Plussat: "I was offered pizza and promised to get my money back as I would¨t reach my destination anyway. Still waiting for my enquiry about money,"
Miinukset: "The plane is very old and I¨ve been expecting this to happen. I wish they could set in a modern plane on this distance as the train also don¨t offer a proper connection."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "70euro baggage fee at counter check in while flying on SAS. The same fee is 13 Euro if is bag selected at the time of ticket booking. kayak never gave me the option."
Miinukset: "Terrible service and they lost my sons car seat. Ruining my whole vacation here since we can't drive anywhere."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "It was a pleasant flight with friendly service. Boarding was smooth and efficient."
Miinukset: "Food choices and limited entertainment. I know that SAS need to remain competitive, but strict limits in drinks seems a bit cheap."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "they were quick and apologetic"
Miinukset: "I did not like having to pay Euro 70 for my luggage at the AP. I do not recall ever having got the option to pay for my suitcase online when I booked my ticket. You guys need to make this more clear."
Plussat: "Quit a lot space for domestic flight"
Miinukset: "No drinks no food. We pay a lot of money for seat"
Plussat: "It was great to have a bottle of water right at the beginning of the flight! Made it easier to settle down and relax."
Miinukset: "It would be great to have a greater offer of music. I really like to listen to some new music from good artists and to get inspired for new music on a long flight. It's too bad, SAS only offers playlists of 1 hour..."
Plussat: "The constant service provided by the flight crew. The food was excellent and even got a free beer. The inflight entertainment selection was abundant, did not even have to listen to my music. Very friendly crew."
Miinukset: "I understand coach is coach, but it was a little tight for my height."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "Food good, comfortable plane, smooth flight, on time, baggage handled properly"
Plussat: "Wide seats with excellent leg room in exit row- a bottle of water waiting at or seats-- we love the two seat configuration --attendants ready to serve any need with a smile."
Miinukset: "Bought our tickets from Kayak and as a result had a very difficult time upgrading seats."

The de-planing process could have been better in Buenos Aires - it took a long time before the aero bridge was connected - not the fault of Air France..

The cabin crew was friendly. But boarding takes forever and the flight gad long delays on both inbound and outbound flight

Plussat: "Seats ok. Crew is super. Drinks offered"
Miinukset: "Nothing, AF rocks"
Plussat: "Easy boarding, entertainment"
Miinukset: "Crew was not very friendly on bot departure and return flights. Will make me reconsider Air France in the future."
Miinukset: "There was no amenities pack given in Premium economy. The food was ok. It would have been nice to have been offered another bread roll. Seat comfort was fine, but I kept getting hit by the separating curtain as the flight attendants went back and forth from economy."
Plussat: "The seats were much more comfortable then my last flight. The entertainment system was also updated from the 1980’s remote and cord ones on my flight from DC to Paris."
Miinukset: "There was no food between the two meals on an 8 hour flight. I had a flight attendant rudely tell me that there is nothing to offer until the next meal. No one reached out to me about the horrible flight and comments I made from the last flight."
Plussat: "The seats, staff, entertainment, particularly liked that you served hot chocolate! The staff were very polite, friendly and helpful."
Miinukset: "Food -vegan menu was bad for n the outgoing flight, better on the incoming flight. No vegan food available on domestic fight. Sitting in the aisle seat meant often people pushing past your seat."
Plussat: "The crew was OK, but nothing special."
Miinukset: "Air France should not sell tickets for which the connection flights are almost impossible to catch. My luggage was not transferred to my connecting flight. I had to run to catch the flight to Bucharest. At CDC there were only two custom officers for checking passport of EU citizens, on a Saturday morning with hundreds and hundreds incoming travelers. On top of it, one female officer was rude. Typical french :("
Plussat: "The crew was great"
Miinukset: "1-2 +cms leg space"
Miinukset: "I was catching a flight in Paris to Aberdeen after arriving from Malaga. The time between flights was not enough 55 mins as the gate closed 20 mins before departure and it takes at least 15 minutes from arrival to taxi to the terminal and then get off the plane. I had to change from terminal F to E which was well sign posted but I only made it with 4 minutes to spare"
Miinukset: "2 hours delays from LAX to CDG then additional two hours delay from CDG to CAI, this is disappointing"
Plussat: "rien"
Miinukset: "tout est à revoir !"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The time. The flight was late for 1 hour. I miss everything and also I get very late to our Airbnb and I was with my family and child"
Plussat: "Exit row seat had much more space for legs, very much worth the upcharge for this seat."
Miinukset: "Cabin temperature was very cool for me. Never used a blanket on an international flight before, and used a blanke on this whole 9 hour flight. Maybe a function of the seat location? Not sure but I was cold."
Plussat: "The crew was excellent and surprisingly the seats were comfortable."
Miinukset: "I think more attention should be paid to cleaning the plane and eeek, there was no liqueur in economy class. Music selection in entertainment should be wider too"
Plussat: "The crew was very friendly."
Miinukset: "No wifi on a 9 hour flight. Takes a long time to get another round of coffee."
Miinukset: "I’m not sure that short-hop flights should serve solid food. The quality invariably disappoints. Otherwise, all is good with this flight."
Plussat: "The whole crew is so kind"
Miinukset: "Delta made my whole first flying experience the best."
Plussat: "Air. France usual"
Miinukset: "No lights working on plane. Couldn't read or do work WiFi wasn't working either"
Plussat: "Average crew. Average seat."
Miinukset: "They could have controlled screening babies better. They just let them scream....."
Plussat: "Crew was awesome!!"
Miinukset: "I paid extra for the seat, but there was a metal box under the seat in front of me that curtailed my ability to stow my carry bag, and my leg room. I am very diappointed that I paid above the normal seat charge as if there was a premium to this seat, but in reality it was a sb par seat."
Plussat: "great food, entertainment and seat comfort"
Miinukset: "nothing"
Miinukset: "It was a great flight can’t think of anything"
Plussat: "The airplane"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "They lost my luggage :("
Plussat: "The staff..the attentions..food."
Plussat: "Extremely hot the plane"
Miinukset: "Missed the flight due to late landing from earlier connection"
Plussat: "Just a routine flight but done with perfect execution."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Everything was fine"
Plussat: "We flew with our special needs child without requesting any particular accommodations except for gluten free meals. The gate staff and flight crew identified him and allowed us special bordering that facilitated the process. That act of kindness is a rare experience on our part. Thank you Air France staff!"
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Good seat width Great movie selection Great food and drinks Nice and large A380"
Miinukset: "The interface of the screens seemed old Need to anticipate the needs of the customer better For example, they brought me my special meal first, but I had to wait 30 minutes later to get a drink to accompany it. The food was getting old. Did not see any newspaper/periodical selection. That would have been nice."
Plussat: "Ground crew at CDG was helpful to file a claim for the lost luggage."
Miinukset: "Ground crew at MXP Was inexperienced. She called every one in my flight to form a new line and it was immediately total chaos. And then they lost one of our luggages!"
Plussat: "It was ok fligh"
Miinukset: "Food was not so good"
Miinukset: "CDG is a monster. The distances are long . The signage is poor and when I asked for directions the diirections I got were wrong."
Plussat: "Courteous crew"
Plussat: "Offering a drink on such a short flight is appreciated albeit unusual these days. Crew was very professional and friendly."
Plussat: "It was Amazing staff helpfull and fresh.. love it"
Miinukset: "Flight of almost 3 hours was not entreteiment at all just magazines."
Plussat: "Seat comfort in business class Professional and friendly crew"
Miinukset: "Food not tasty Limited entertainment even in business class (such small and old screen style) Newspapers available to be much more diversified When is the WiFi going to be available?"
Plussat: "Option to upgrade seat which I didn't take but might for outbound red eye flight in future."
Miinukset: "Faulty toilet meaning longer queues for the loo. Crew were a bit haphazard in serving food and my row was missed out for coffee after dinner."
Plussat: "No delays, service with a smile"
Miinukset: "Nothing to report."
Miinukset: "The delay in the flight without even informing us of the reasons. Changing the boarding gates twice, and no options in the meal."
Miinukset: "Meal choice missing kosher non-gluten combination."
Plussat: "I like that they still feed you and provide alcohol for free, even on a 40 min flight (unlike BA)."
Miinukset: "At one point during the flight I took a video out of my window with my camera, a member of the cabin crew barked at me in French. In bewilderment I asked her in English to repeat herself and she sarcastically repeated what she had said, in French, I asked for her to speak in English (which she had done to me previously on this Paris to London flight) yet again she scolded me in French. I was left absolutely none the wiser and it left a bad taste in my mouth."
Plussat: "Movie selection was awesome! Food was good too."
Miinukset: "Too many interruptions. Every time there's an announcement, it interrupts the movies and some of the announcements were completely unnecessary and there were so many of them, it was like constant interruptions, really annoying."
Plussat: "I had a choice of movies, games and music that was very appealing. My concerns about not receiving the correct meal was handled professionally and promptly during the flight. I was surprised they couldn't discover I only ordered it for the second leg of my flight."
Miinukset: "Being placed into a window seat at 6' 5". Although I opted for general seating rather than paying for a extra leg room which is out of my budget. Not getting an aisle seat was disturbing at my height. Then there was the guy in front of me not willing to forego putting his seat back on my knees for over half the flight. It would be nice if the seat assignments for general boarding considered the height of the person being assigned."
Plussat: "Kind, courteous, attentive crew. Smooth flight."
Plussat: "Air France is the worst company I have ever flown with. They changed our seats last minute. They where late both flights. Not worth the stress if your layovers are short. Also they took my passport with no explanation of why into another room with out my permission."
Plussat: "The airplane was new, good food and service."
Plussat: "No complain about Air France. The service and food are very good. Enjoy it."
Miinukset: "Our return flight is Milan--CDG--SFO. The transfer time at CDG is 1 hour. The line at CDG is incredibly long. We barely made it. IMPOSSIBLE for tax return. Very bad flight connection experience."
Miinukset: "Nothing--everything was great--perhaps the best service I've ever received."
Plussat: "Good seat. Good movies."
Miinukset: "A better range of free food choices would be nice."
Miinukset: "Horrible experience!!"
Plussat: "Nice company on plane. Most crew members were nice. Very good with disabled mom."
Plussat: "The crew was very friendly and helpful."
Miinukset: "The leg room was abysmal, Southwest has more leg room and they brand themselves as a cheaper carrier than a American. Also the wifi was either very slow or did not work."
Plussat: "Nothing. I missed this flight because of a delay of my flight on Friday."
Miinukset: "There was no place to charge my electronics"
Plussat: "crew made me feel guilty to change my paid for seat so a married couple could sit together and I was solo"
Miinukset: "choice of snacks or food"
Plussat: "Crew on board was nice."
Miinukset: "Boarding was very unorganized. I thought families traveling with kids would get priority boarding before main cabin."
Miinukset: "I paid extra for an emergency exit seat. The seats in the row were visibly different from ones nearby -- the seat padding was gone (felt like I was sitting on a board) and the seat bottoms slanted down producing a feeling of sliding out of the seat."
Plussat: "miserable. Flight."
Plussat: "All the service was good"
Miinukset: "I am handicapped and there was no attendance at the gate once I arrive in Honolulu, no wheelchair assist to help me to the baggage terminal."
Plussat: "The free entertainment was great! Left on time and arrive time. No lost bags and no incidents."
Miinukset: "Everything was great! No complaints. We flew basic economy so there were no frills and sat in row 26. The flight was safe and"
Plussat: "The flight attendants"
Miinukset: "The pilot was too aggressive in regards to the take off and landing, landing was way too hard and fast"
Miinukset: "Rushing from gate to gate after sitting on the tarmac for 30 minutes after not having anything to eat on the four hour flight from PHL. Not being able to get anything healthy because the layover was reduced from 40 minutes to 5. GIVE US SOME FOOD DAMMIT!"
Plussat: "Landing and deplaning"
Miinukset: "Literally everything else"
Plussat: "At Least the Staff was keeping us updated."
Miinukset: "No good-faith gesture was offered for the long delay. My associate and I completely missed an important dinner meeting with the rest of our team! Our team takes this trip each year and we have always drove. It' short and I then have transportation when I arrive. This year we decided to fly because it's even easier. This particular flight from Phoenix to Vegas took us longer then if we were to drive and I then spent more in RideShare. I won't be doing it again next year."
Plussat: "Everything happy and in time. Nice staff"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Not much here. The seats were ok, but the rest of the flight the airline was just poor."
Miinukset: "The airline is so outdated and behind the times of their competitors, their in that they don't have in flight entertainment unless you download their app and give them your email address. On top of that when I originally booked my flights, I had made sure to have 1.5 hr for a layover between my connecting flights. Well, they decided to move up my connector such that I had 25 minutes to run across 2 terminals. They only give you pretzels on the plane, and a single soda drink. They offer you "food bundles" but why do I want to pay $8 for a sandwich that costs $1 to make."
Plussat: "Staff was fantastic"
Plussat: "Everything was good."
Miinukset: "I had to stand on stairs while crew served drinks! Windy on stairs. Unacceptable! I felt like a second class customer!"
Plussat: "Arrived early"
Plussat: "On time departure and arrival - friendly crew"
Miinukset: "No own movie screen."
Miinukset: "Delayed flight, multiple gate changes"
Plussat: "Nice staff, on time"
Plussat: "Full flight, crew worked timely"
Plussat: "Flight departed and arrived on time. Good, friendly, efficient service on flight. Cabin crew took special care to arrange for those with on-going flights and tight connections to be accommodated to make these tight connections."
Miinukset: "Tight seating and aisles."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Waiting on a hot plane for 2 hours"
Plussat: "Quick and easy thanks"
Miinukset: "I'm pregnant, and didn't have time before my connecting flight to get food at the airport. I was sitting near the back of the plane, and was ready to purchase food. By the time the cart reached my row, all the food options were literally sold out. I ate the free cookie and had some apple juice, but wanted something with some protein. I guess I'll remember to pack more snacks next time."
Plussat: "Seat was comfortable"
Miinukset: "Gate agent told me my bag would fit under seat but when I got on board found it would not and had to do gate check."
Plussat: "Flight crew was awesome!"
Miinukset: "Connected from Cabo through Phoenix... seems that AA has really done a great job with passengers, but luggage is a whole other story, waited over an hour in Phoenix for luggage to come out, of course it didn't make the connection (had to clear customs in Phoenix)"
Miinukset: "Upon boarding the aircraft, the attendant at the gate told me to check the size of my carryon bag against the test dimensions, which I did. My bag fit but I had to press the side in slightly to make it fit. She said it had to slide in without me pressing on it and proceeded to make me remove items from the bag in order to board the plane. I walked down the ramp with my extra pair of shoes and a book in my hands. As a result, I had to place my bag far from my seat due to the added time. My bag easily fit in the overhead compartment with room to spare and my being made an example was a completely pointless exercise."
Plussat: "Good preferred seat."
Plussat: "We boarded on time, we sat in the exit aisle, so we have a little extra room. They offered free movies, which my husband took advantage of. Pleasant flight"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Seat 17F is very short on leg room for a 6 foot man. Flight attendants didn't care and rough landing; pilot needs more practice."
Miinukset: "Would at least like a choice of a snack instead of cookies I don't care for."
Miinukset: "Had a passenger behind us that was coughing the whole flight with what we think was a cold and now we are both sick with colds."
Plussat: "The crew very helpful and nice."
Miinukset: "On the flight home my seat wouldn't let back, so I had to sleep in an upright position. Lol"
Plussat: "Flight was on time. Plane was clean. Staff very professional."
Miinukset: "the one flight attendant kept running into my shoulder when I wasn't even hanging out in the aisle. I am okay with getting bumped but when I have someone constantly hitting me and running into me with some force it gets old, plus they all seemed rude. Also no chargers or entertainment for 41/2 hours. Will be flying with delta from now"
Plussat: "The price was fair and the flights were on time."
Miinukset: "Bags cost extra, food cost extra, seats cost extra. My knees were in the back of the seat in front of me the entire flight (two exit row seats were empty) and there was no way to move that provided comfort. The overhead bins were full before half of the passengers boarded. The crew was polite, but not kind."
Miinukset: "Being led to pay to select seats on flight that was only 50% full"
Plussat: "I did not like anything about the flight to be honest. Oh wait you did have cool club lights that were blue that tried to distract me from the fact that I had to take an American airlines flight."
Miinukset: "Holy moly. You know if you stopped charging extra money for checked baggage you wouldn't have a ridiculously annoying amount of customers with too many bags for overhead storage. Then you wouldn't have to threaten your customers to store their small bags under the seat. Then I would have room for my feet under the seat. When I would have been comfortable. I also wouldn't have to annoy my neighbor with trying to move and get comfortable. But instead the exact opposite happened and I'm offended you guys have America anywhere near your name."
Plussat: "See above. Worst flight in 60 years of flying.Their systems failed at every point-- changing flights without carrying over seat reservations "Too close to flight time""
Miinukset: "Attitude of many employees--" tough on you, suck it up. stuff happens". poor communication re flight change, rejection of AA Advantage Mastercard to pay for baggage check and get boarding pass and seat assignment. Rerouted me by 200 yards to TSA checkpoint I could see was 30 yards away. When flight arrived in SFO the arrivals board never showed it and there was no carousel shown for checked baggage. I finally had to go to customer service, where attendant just pointed to my bag on the floor with lots of others from the flight, shrugged, no apology, and chewed her gum a little faster before turning her back."
Plussat: "Same as above."
Plussat: "Timeliness"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Excellent"
Plussat: "There was no warning until departure time that flight was delayed for two hour. Some other american flights were delayed much as four hour or more."

Poor connection and alternate accommodations by British Airways. Staff extremely rude at London. Poor directions for ground connections and missed flights. A 20 hour flight journey with two flights ended up in 40 hour journey with extra stops and long layovers. The delays were largely due to BA inefficiency.

Spend 10HOURS on the phone to get on scheduled plane. BA made wrong date and was send in circles. 11houts before flight I bought different tickets to get back on time to LAX. No help from Finnair, British Airways and Kayak. Had so much stress and insanity from representatives about my flight. Kayak MUST have 24 hours live person. Was calling from Vilnius and getting machine from noon until 6pm, Vilnius time. Does Kayak knows calling rates!!! This was WORST experience ever!!!

The safety presentation was terrible the temperature and the back of the fly was freezing -freezing the customer care of the crew was just averaging and of course more…..

A little more space in economy would be great. I’m a small person 5’2” and 125lbs and I felt squished in like I was sitting on top of the people all around me. I can imagine how the other taller and larger folks felt.

Long security lines at Stockholm airport. Completely full flight, we were at back of plane

I loved the FinnAir blueberry juice

Good, no issues

Flight was delayed and they didn’t have any vegetarian meal options. You had to reserve online for a vegetarian meal. On other airlines you don’t have to reserve your meal restrictions. I was left starving the whole flight because they only had one meal option which was meat.

The crew members were wonderfully responsive to requests such as a Kosher meal when we forgot to order it in advance. While it was not available on the PHX to London flight, the steward found one for me on the London to Tel Aviv leg of my journey. In any event, the stewardess on that first flight took the time to explain to me why there were no extra Kosher meals. Both parts of my travel were very comfortable. Sylvia D.

The seats in the Airbus flight from JFK to HEL were a bit uncomfortable. The layover in Helsinki airport was boring because there were no stores open in the terminal and there was almost nothing to do for 3 hours.

Miinukset: "I booked flight for my parents from Kayak for the first time. The confirmation number was: KAYAK Booking Reference KE40651 British Airways Record Locator 3IMN38 Booking Date Jan 24, 2021 So British airways cancelled the flight may days before the flight date and they notified Kayak but Kayak sent me no notification. At the time of check in we found that the flight was cancelled. It was such a hassle. I called kayak to rebook frantically since it was very important to travel right away. Your customer service was pathetic. I was told to cancel my british airways reservation and then I have to wait 24 hours for another department to call me to talk to me about rebooking choices. There was no concern from your customer service that since u are at fault so make correction for it right away by rebooking it. You guys didnt inform us for cancellation of the flight that happened days before the flight. I didnt like what Kayak rep was telling me and called British airways again to see if they would do something. They then were able to rebook me the following day with 2 stops instead of one stop which I had booked. So my parents took the flight with one day delay with extra stops. I had such a horrible experience with Kayak. I will never rebook from Kayak again."
Miinukset: "Excellent legroom, unlike flight out with American Airlines. I was just unlucky in choice of seat"
Miinukset: "At BA staff treats you inconsistent"
Plussat: "The crew was super nice and very helpful!!! Wine included was awesome."
Miinukset: "The boarding process was chaotic. My TV screen kept going in and out. We"
Plussat: "The crew was nice"
Miinukset: "I was supposed to have a handicap chair in London & did not so things were difficult for me."
Plussat: "None"
Miinukset: "None"
Plussat: "There is o option to say food not applicable hence 1 star the menu to buy looked ok but didnt use it seat was standard and fine"
Plussat: "Breakfast burritos were a nice change."
Miinukset: "I did not like a seat under E row as the seats feel. Crammed."
Miinukset: "This BA flight has been a mainstay for those of us in Phoenix to fly nonstop to Europe for years . Always on time . Good service . Dreaded the flight back on American flight ( via British Air). Was pleasantly surprised with a new Dreamliner which made the BA Boeing seem quite old and shabby."
Miinukset: "The Boeing 747-400 is absolutely the WORST designed aircraft ever — Business Class cubicles are cramped with no spaces for placing items, etc. And, this was after the very worst boarding procedures!"
Plussat: "Easy trip to Helsinki."
Miinukset: "Food & drink sales by M&S was unusual. Even water at a price"
Plussat: "Liked the big plane. Didn't particularly like the food. And although enough alcohol was offered, I thought we didn't get enough to drink to stay hydrated. ( I meant water/thee)"
Miinukset: "It is a flight operated by Iberia and business class doesn’t really feel like such"
Miinukset: "Flight delayed missed connection out of London heathrow to Budapest."
Miinukset: "Waiting 6 hrs"
Miinukset: "3 hour flight without any complimentary beverage or snack. Had to request even a cup of water."
Plussat: "Very comfortable seating on a 747"
Miinukset: "It was all great!"
Plussat: "Late taking off, but made up time in the air."
Miinukset: "For a long flight, it is very cramped."
Plussat: "I liked that the flight crew were very friendly and helpful. The food was also pretty good overall"
Miinukset: "Cancellations and delays before my flight were horrible. The staff on the phone were rude and not helpful at all after waiting over an hour to speak with them."
Miinukset: "1. Plane engine set fire while taking off... leaking fuel. 2. My bag fee was waived, but the next day after being grounded and put in a cheap hotel for the night, I was RECHARGED $100. 3. They knew my flight left at 9pm, still gave me ONLY 1 hotel voucher so I was kicked out of the hotel at 12pm with NOWHERE to go for NINE HOURS with 125lbs of luggage. 4. They provided a good voucher, but the cheap hotel they put me in didn't have a kitchen, USELESS. 5. The flight was LATE getting to London the next day and I missed my BRITISH Airway connecting flight to Thailand. Had to wait another 7 HOURS to get a flight out. 6. Terrible service, over priced and rude agents. The agent told me " I don't know who waived your fee yesterday, but I'm not." Cold, considering the plane I was on the day before was shooting fire about to explode. 7. I was rebooked no choice of seating or consideration."
Plussat: "Everything was absolutely spot on except for larger than average people not being catered for."
Miinukset: "Being a big lad (6'6") it was difficult to get comfortable even with the extra leg room."
Plussat: "Crew were great, food good : better business class than international BA!"
Miinukset: "Too many passengers with over size carry on"
Plussat: "The flight and everything associated with it. Food, crew etc"
Miinukset: "Customer services failed me"
Plussat: "Oh my gosh.... I had the best flight ever. I wanted to be in Business Class, but the flight was so full, but when I sat down, there was an EMPTY SEAT next to me. What a beautiful thing. Flight was great, quiet and comfortable. Boarding was great and I enjoyed the my flight. Thank you:)"
Plussat: "Seats"
Miinukset: "No WiFi available. Bad flight tracker."
Plussat: "The cabin crew member working in the area where I sat, Marc, went above and beyond his duties to make the family sitting next to me feel comfortable. Two of the children had special needs, and Marc brought the family chocolate, joking with the kids, and was available when they needed help. Well done."
Miinukset: "The entertainment would sometimes pause, and the screen would go black for a moment. This was very minor though."
Plussat: "Nice Staff, flight on time, good customer service (they're British)!"
Miinukset: "Diminishing space for the human passenger, tight legroom, seats lay back, which is great if you are in one and terrible if you are behind one. And it was hot. Two years in a row. At 30,000 feet, where it's 30 below outside."
Plussat: "The pilot was great and got us to our destination and the bags came out quickly."
Miinukset: "There are no outlets for charging on this outdated flight and the seatbelt were dirty with crusty food. The TV was surprisingly tiny...like the smallest I've ever seen. The check in was also awful. The person that checked us in had no mercy. He made me shift around my bag for .8 kg"
Plussat: "Not enough room in the seating area"
Plussat: "The quality of the food was amazing. Flight attendants were very helpful and pleasant. The movie options were also wonderful."
Miinukset: "It was difficult for me to get comfortable. The lights that shine from above us were shining directly on me for a row behind me and for the person sitting on my left. Boarding was somewhat unorganized as there were people boarding in 2 areas."
Plussat: "Flight crew was really polite. Very attentive and remembered what was requested."
Miinukset: "Boarding was chaotic. Seats were really tiny. Crammed in, in all directions"
Plussat: "Crew were nice and friendly. Flight left a little late but made up the time even after the big IT disaster of the day before."
Miinukset: "Small seats with too much recline of person in front. An odd and chaotic method for boarding."
Plussat: "Mostly everything was ok."
Miinukset: "I received water only once (plus coffe/tea option and small juice for breakfast). I needed to ask for water, i've also heard others asking for."
Plussat: "Flights attend"
Miinukset: "Movie"
Plussat: "Just the right amount of flight time and arriving early in the morning. Dreamliner makes the flight much easier. Always get either 3rd or 7th row seats with window bed and free access to isle."
Miinukset: "Usually starts late sometimes in London, and always on some remote gate."
Miinukset: "Tried to change my return flight from Phoenix to Miami. Typical Legacy rigid inflexibility made it impossible."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Old airplane, on one chair the seatbelt didn't work, on the next chair it didn't have the cushion."
Plussat: "Staff are excellent, really friendly, respectful service. Food (expensive as always on planes) but excellent quality, really good choice to use M&S as providers. Excellent communication from pilot and cabin staff on delays before takeoff."
Miinukset: "System for paying by food with Avios points did not work. Plane left almost an hour late due to delays (landed 30 mins late)."
Plussat: "Food was good!"
Miinukset: "The flight was late, that happens. There was no sufficient information about it though. Boarding was badly organized (could not hear BA staff yelling through the crowd). The 1000-year old 747s are really inconvenient and you could not believe how small the seating space is. To dot the i, of course we missed our connecting flight and got no information about it, again, only after running across half of Heathrow... About missing the connecting flight: it could have been avoidable with just a minimal amont of effort, or willingness, or any sign of care towards the passengers. Customer service is waaaaay behind my expectations."
Plussat: "Food was good and drink selection was great."
Miinukset: "Personal TV screen had some visual issues. Headrest wouldn't retain its position."

Varaa halvat lentoliput $Arizona Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 52mPHX-HEL
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 12mHEL-PHX
564 €
26.1.to
2 välilaskuaAir France
18t 02mPHX-HEL
9.2.to
2 välilaskuaAir France
21t 36mHEL-PHX
584 €
26.1.to
1 välilaskuAmerican Airlines
20t 24mPHX-HEL
9.2.to
1 välilaskuAmerican Airlines
19t 25mHEL-PHX
585 €
25.2.la
2 välilaskuaUnited Airlines
41t 55mPHX-HEL
5.3.su
2 välilaskuaUnited Airlines
31t 15mHEL-PHX
591 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
15t 20mPHX-HEL
21.1.la
1 välilaskuFinnair
26t 27mHEL-PHX
592 €
26.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 45mPHX-HEL
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 50mHEL-PHX
601 €
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 52mPHX-HEL
21.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 08mHEL-PHX
607 €
13.1.pe
2 välilaskuaBritish Airways
20t 40mPHX-HEL
21.1.la
1 välilaskuBritish Airways
26t 27mHEL-PHX
610 €
25.2.la
2 välilaskuaFinnair
34t 20mPHX-HEL
5.3.su
1 välilaskuFinnair
26t 24mHEL-PHX
622 €
25.2.la
1 välilaskuFinnair
29t 01mPHX-HEL
5.3.su
1 välilaskuFinnair
15t 37mHEL-PHX
624 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 35mPHX-HEL
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 27mHEL-PHX
657 €
11.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 35mPHX-HEL
18.1.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
26t 27mHEL-PHX
659 €
11.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 35mPHX-HEL
18.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
25t 49mHEL-PHX
663 €
17.2.pe
2 välilaskuaScandinavian Airlines
33t 44mPHX-HEL
21.2.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
20t 06mHEL-PHX
724 €
17.2.pe
1 välilaskuFinnair
15t 20mPHX-HEL
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
15t 43mHEL-PHX
737 €
17.2.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
19t 12mPHX-HEL
21.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 46mHEL-PHX
742 €
11.1.ke
3 välilaskuaScandinavian Airlines
24t 05mPHX-HEL
18.1.ke
2 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 21mHEL-PHX
844 €
11.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
20t 35mPHX-HEL
18.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
23t 28mHEL-PHX
969 €
18.3.la
2 välilaskuaUnited Airlines
27t 15mPHX-HEL
21.3.ti
2 välilaskuaUnited Airlines
31t 46mHEL-PHX
1024 €
19.3.su
2 välilaskuaAir Canada
17t 25mPHX-HEL
21.3.ti
3 välilaskuaAir Canada
23t 49mHEL-PHX
1066 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Suomeen

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Arizona

Selaa lähtöpaikkoja:

564 €
1989 €

Selaa matkakohteita:

564 €