Etsi halvat lennot reitille Colorado $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— Suomi
1. tammikuu — 8. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/1
su 8/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

343 €

Keskim. hinta meno-paluu

1556 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1556 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

836 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 39 %.
Lento Denverin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Colorado - Suomeen reitille

Suositut 4 lentoyhtiöt, jotka lentävät Colorado Suomeen

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

The space for economy was reasonable. The flight was delayed 2 hours, changed gates 3 times, the food was mediocre, the entertainment was outdated, the worst part of the flight was the service by the crew , total lack of hospitality, bad manners, lack of care.

a

Plussat: "Great and friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some problems and seats seemed a bit uncomfortable"
Miinukset: "I may be wrong but these days, the staff curtsy and overall well coming approach is lacking! Just a smile and a few cheerful words can transform passengers’ mood greatly!! This becomes particularly important when one is traveling for > 9 hours back to back flights!! One can extra charge for it!!"
Miinukset: "I not get to go my flight, I couldn't get reimbursement"
Plussat: "Exit row seat had much more space for legs, very much worth the upcharge for this seat."
Miinukset: "Cabin temperature was very cool for me. Never used a blanket on an international flight before, and used a blanke on this whole 9 hour flight. Maybe a function of the seat location? Not sure but I was cold."
Miinukset: "Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off."
Miinukset: "the tray was broken and the water felt all over. the flight was 1 hr delayed. All of us stood the 1 hr waiting to know what's next. We could sit."
Plussat: "Good crew, as usual with Air France."
Miinukset: "Old plane with very lousy seats for a super expensive business class. Super slow check in and overall process till boarding because of lack of ground staff compared to passenger volumes"
Plussat: "Red wine was excellent"
Miinukset: "Bright lights on throughout flight, would have been nice to dim lights for late night flight so passengers could rest"
Plussat: "cbvghjkl;"
Miinukset: "mmmm"
Miinukset: "Lost my luggage."
Miinukset: "More chose in meals. I flew to and from within a week. All I had were chicken, chicken and chicken for snack too."
Miinukset: "Boarding at CDG was awfully slow"
Plussat: "Intranet wifi meant I could watch entertainment on my iPad"
Miinukset: "Seats are very uncomfortable"
Miinukset: "I have never been in a situation were a flight has been delayed due to the co-pilot suffering a knee injury prior to take off. A request for a doctor on board after an hour or so and then having to leave the plane and then re-board after about 40 minutes was quite bizarre."
Plussat: "The crew was very gentile."
Miinukset: "No enterteinment on the plane."
Miinukset: "The fligh Washington delay more than a hour"
Miinukset: "Arrived 5 hours late"
Plussat: "Crew was nice movie selection was good."
Miinukset: "Plane was late which caused a 5 hour layover in Paris CDG. Food not very good. Entertainment system clumsy to operate."
Plussat: "Food was good, crew was very professional and courteous. Flight was smooth."
Miinukset: "Coach was cramped and the video system didn’t work very well"
Plussat: "Onboard crew was friendly. Dinner was good"
Miinukset: "Cabin was very cold. Not enough legroom compared to orher international carriers. Male flight attendant kept bumping into my husband sitting in aisle seat so he unable to get any sleep. We tried upgrading to business but Delta said we had to contact Air France in Detroit. When thrre, the gentleman on ground crew was actually rude when I asked about it. He could have just politely told me there was nothing available. Not looking forward to my return flight"
Plussat: "Everything was fine"
Plussat: "Quiet! No noise-canceling earphones needed. Delicious food."
Miinukset: "Airplane really old. Cabin configuration economy was in front of economy plus. Just 1 bathroom for economy and economy plus. Economy plus seats old and uncunfuttable ( more than it should be )"
Miinukset: "Horrible Crew..."
Plussat: "Fine for a 45-50 minute regional flight."
Miinukset: "Wouldn’t be great for long-haul flights."
Plussat: "Flight attendant was very nice."
Miinukset: "We got socked with 40 Euro fees for our carry on plus personal item being 2 lbs over. The biggest problem is they were picking and choosing which bags they weighed. 10 people behind us and before us got in without incident. Plane wasn’t even half full so they were deliberately trying to make more $."
Miinukset: "Movies were dated. Crew spoke limited and broken English, not good enough for international flights."
Plussat: "Plenty of seat space"
Miinukset: "In flight entertainment and call button was broken ... crew never passes to ask if you’d like water."
Plussat: "Nice crew, free snacks"
Miinukset: "For taller people flying economy sucks . The seats are always to small"
Plussat: "Crew was nice and responsive"
Miinukset: "The overall experience is regular at best"
Miinukset: "Not checking my carry on weight at check in then letting me walk all the way to security to then check my bag and tell me to go back to check in then the counter is closed and they tell me it's too late and that I need to get ride of my things so that my bag is under weight and barely making the flight"
Plussat: "The hostesses were very kind and nice"
Plussat: "The crew is great, with their typical slightly humourous and casual French attitude. Great collection of international quality movies."
Miinukset: "Average and disappointing sitting space. The vegan lacto-ovo meal is disappointing."
Plussat: "Leg room is bigger than average, there is also a foot step which helps you to relax."
Miinukset: "There must be lice on the plane, either from the customer or on the seats. Got bitten 6 times on the leg and butt!!! And this is not the first time hearing same story, Air France definitely needs to disinfect the plane more thoroughly. Media center is outdated, touch screen isn’t working well, felt being punched in head every time when ppl behind you tries to touch the screen!"
Plussat: "On time departure and arrival"
Plussat: "No issues, quick trip, friendly staff, comfortable ride..."
Plussat: "Seats were comfortable with good recline. Food was good, but not excellent."
Miinukset: "They forgot the snack/breakfast service for the front right section of economy then had to rush it. Overall, the service was good, but some things just seemed off. An attendant call was never answered, etc."
Miinukset: "Freezing"
Miinukset: "Food was not good."
Plussat: "Disorganised and slow"
Miinukset: "Couldn't organise a booze up in brewery. Baggage offload took forever"
Plussat: "The food was good, the staff was very friendly and very nice,"
Miinukset: "The seat configuration in economy is unacceptable, the leg room is terrible and overall a very uncomfortable flight of more than 7 hours"
Miinukset: "Small leg space"
Plussat: "Wheel chair service at LAX is run by the airport. Their priority is to get you to your flight, not to a VIP room regardless of how early you check in."
Miinukset: "Poor communication. Did not know was airfrance the booking was completed with Austria airline. In the ticket was not the information. Also, airfrance could not find me in their systems I was late to board the plane. Terrible messy and confusing time for me."
Plussat: "The flight went smoothly from boarding to landing. The crew was helpful, kind, & courteous. I would definitely fly Air France again. Online check-in was also easy to follow and complete."
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "The plane is roomy and bright"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "I liked their seats, I had enough space to get comfortable flying internationally for 14 hours."
Miinukset: "Just wish they served water a couple times more, because when you're in the plane for the whole day, 2-3 little cups isn't enough."
Miinukset: "Food options"
Miinukset: "The check in was very slow - only one Iceland Air representative was at the counter."
Plussat: "Entertainment was pretty good."
Miinukset: "Seats seemed small for average size person. 2 flights on my 3 leg journey were late departing and arriving. No missed connections but it was close."
Plussat: "Crew was polite"
Miinukset: "Boarding was late"
Plussat: "The crew was great. Very smooth flight, no problems or delays."
Miinukset: "I never took my flight, the customer service to cancelling my ticket would have been a huge help."
Plussat: "Reasonable fares. Good baggage accommodations. Denver to Iceland direct. Nice flight staff. The flight attendant pointed out the people who were awake the northern lights which was definitely the highlight of my trip!"
Miinukset: "Seats small. Surprised no meals unless purchased. But didn’t matter too much I ate before the flight left. And it was nice to have something to purchase if needed. It was confusing where I could purchase my baggage ahead of the me while checking in online so I just paid for it once I got to the airport."
Plussat: "Nice flight. Empty seat between the two of us! Arrived earlier than expected."
Miinukset: "Nothing."
Miinukset: "Baby in front of me and baby next to me took turns screaming during the entire trip."
Miinukset: "Technical difficulties boarding and unboarding. Which made it a rush to have to go back through customs in Reykjavik to board the next plane"
Plussat: "flight attendants great and accommodating den - kef"
Miinukset: "it was a little toasty on the plane"
Plussat: "Excellent on board entertainment."
Miinukset: "No meal on board for an international flight."
Plussat: "Clean. Good service. Just way better than most domestic flights in recent memory."
Miinukset: "Never flee international without getting a free meal before. Pretty sad. Plus, they charged for earphonestoo. Ridiculous."
Plussat: "the route and speed of transfer to the next flight"
Miinukset: "Poor range of foods, limited supply available by the time the crew gets to you. Tea was made in a coffee pot and tastes horrible."
Plussat: "Kids get activities and a special meal box. Flight attendants were helpful in making our row restful for my kids to sleep. Nicer flight than I expected."
Miinukset: "Nothing - would fly again!"
Plussat: "Connecting flight on Finnair albeit from Oslo, Norway, delivered as promised. On time departure and arrival. What a relief. Too bad Icelandair ground ops did not get our luggage on board. No surprise there. Lost valuable vacation time and money tracing and recovering our possessions."
Miinukset: "From delayed departure from Dulles to hot airplane, cramped seating, minimum service, late arrival in Reykjavik and 19 hours of constant gate changes, nothing went right for the airline and the hundreds of frustrated passengers. Waited from 0730 Saturday to 0300 Sunday to continue to Helsinki. 5 unexplained flight delays and last minute gate changes before flight being cancelled and rescheduled. What has happened to Icelandair?"
Miinukset: "My final flight and I was going to finally get some food. Only to find that without a major debit or credit card that wasn't happening. I needed to pay for my breakfast and cash was not acceptable. In addition to a massive overflow of parents going through passport control and neatly missing my flight I was quite unhappy"
Miinukset: "No dinner meal served and only one beverage service for 7 hour flight. Had to wait a very long time to order a noodle bowl and beer (not complementary), which were mediocre. Iceland air does not recognize global entry, therefore I could not get TSA pre-check or expedited customs."
Miinukset: "3 hour delay from Denver translated into a 6 hour delay to my final destination. Food on board is expensive, even when other airlines offer food in their ticket prices. Very likely will not fly on Iceland Air again."
Plussat: "The crew was courteous, and polite. Vwry helpful, and the flight was extremely fun, ibe never seen so much in my life, and being able to follow the flight path was my favorite."
Miinukset: "Because i didnt have an aisle seat, sometimes they seemed to forget I might habe rubbish, but overall they were always walking by to assist. Still a positive."
Plussat: "The flight was quiet and I was able to get sleep on the transatlantic leg. Passport control at KEF was quick and plenty of nice places to wait during my layover which had been extended thanks to anweather delay.frie"
Miinukset: "Hard to rate food when it's for purchase and I didn't consume any. No drinking fountains at KEF Food for purchase only"
Plussat: "Great in-flight music and movies. Top notch. Friendly and quick service too."
Miinukset: "Airport in Reykjavik was awful. They had 5 or 6 flights leaving at the same time out of the same wing and so there were crowds of people standing around with no direction..."
Plussat: "On board entertainment was good (i.e., movies, shows, etc.)"
Miinukset: "No food was served."
Plussat: "Very comfortable seat in row 5"
Miinukset: "The flight from Denver was delayed an hour. Our connecting flight in Iceland DID NOT WAIT for the seven of us. We were supposed to be in Geneva 3 hrs later but waited in iceland 7 hrs the sent to Frankfort Germany before being flown to Geneva 24 hrs after departing Denver. We had two toddlers with us. There were flights on other airlines available without delay, Icelandair had no compassion."
Miinukset: "First time I have flown on the international flight and there was no food"
Plussat: "The crew is always excellent"
Miinukset: "That you do not serve food"
Miinukset: "My wife's bag did not make the plane from KEF to AMS. Still hasn't arrived 30 hours later."
Miinukset: "Depending on the seat you get (aisle, middle, or window) you either can or cannot fit anything under the seat in front of you. Each seat has different space. What I usually take wouldn't fit anywhere but the window. The middle seat space is USELESS as there is something installed that MAY give you about 6 inches from floor to it. The aisle seat's forward under space is a cube shape, so typical carry-ons won't fit there either. As I slept the whole way to Reykyavik, I don't know much about the service. The under seat space may lead me to not booking Icelandair again."
Plussat: "Icelandair is great because your connection waits for you even if your flight is late."
Plussat: "The crew was nice and it was nice that they gave my 8 year old son an activity bag and free meals. The entertainment center was great. The flight was on time and everything seemed to run smoothly."
Miinukset: "It felt like a domestic flight in that there wasn't a lot of extra space and we had to pay for everything (food, snacks, headphones, wifi) aside from soft drinks."
Plussat: "On time"
Miinukset: "No food or drink amenities"
Miinukset: "Didn't like the disorganization - didn't call passengers by rows or any other system - didn't like taking the bus to the tarmac"
Miinukset: "No blankets and the temp in the plane was freezing. Possibly this is only for this specific flight, very little info on delay and almost no info on what was going on."
Plussat: "Nice leg room. Nice crew."
Miinukset: "Seat very uncomfortable; rear end very sore. TV unit kept coming back on after being shut off."
Miinukset: "Arrived late."
Plussat: "Entertainment options, crew was very polite and helpful"
Miinukset: "Any overnight flight should provide a meal or better meal options to buy"
Miinukset: "Meals on menu were not available."
Plussat: "Pillows and blankets. Lovely crew"
Plussat: "I enjoyed everything about my experience with Icelandair. I am going to be flying into London through them for now on and hopefully on an annual basis!"
Plussat: "Was offered a seat so we weren't seated 3 across on our side of the aircraft"
Miinukset: "I preordered a meal that they didn't get from the caterer and none available on board. Waiting area for flight had no seats."
Miinukset: "The movies were all old, no new variety. They refused to let us take our bag on to the plane even though it fit in their provided sample bin and made us check it at the gate. There was plenty of room on the plane bins and several bigger backpacks than our small duffle bag! This caused us a lot of extra time spent upon arrival waiting for it"
Miinukset: "you cancelled my flight, no more Iceland air for us, we had to cancel our entire vacation."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Flight was cancelled & no alternative flight was offered. Had to spend $350 more for a last minute flight & lost a day's vacation"
Miinukset: "No food served in economy. Bought a tapas box for 11 euro that was not worth even half that."
Plussat: "Flight nice, easy, crew good. Good seats. nothing wrong really"
Miinukset: "I didnt' realize there was no food at all! Oh well, I guess that's how I got such a cheap fare."
Plussat: "Service was good, seat was comfortable."
Miinukset: "Having to buy a meal on a seven-hour flight is surprising to me."
Plussat: "I appreciated the fact that we were able to fly out despite there being a major snow storm and closed airport just hours before our takeoff. We also appreciated being able to switch our connection flight fairly easily once we knew we would be delayed. The staff was very kind and since we had a longer layover in Keflavik, we were very grateful for the food vouchers to used in the airport while we waited."
Miinukset: "The airline wouldn't make a decision about whether or not the plane would be flying out on time or be delayed until about an hour before our original boarding time. Seeing as the airport and only road getting to the airport were closed, it seems like they would have been able to make that decision and alert all passengers much sooner. We kept calling in to check on the flight status and they said we would receive texts and emails with any changes, but I never did."
Plussat: "Huge snowstorm in Denver caused the airport to shut down. Plane left about 5 hours late. We missed our connection and even though it wasn't Icelandic Air's fault they gave me a taxi, a room and three meals until I caught my connecting flight the next day. Amazing service."
Plussat: "Flight was short"
Miinukset: "Could have not delayed the flight 3 times."
Plussat: "Quiet , comfortable cabin and crew was quick to board everyone"
Miinukset: "We did not board until 2 hours after original schedule"
Miinukset: "Crew was not attentive. Temperature was cold."
Miinukset: "You were out of earphones"
Miinukset: "I never made it... I had a trip interruption and got stuck in Chicago and would of had to wait another full 24hrs to take the flight to Denver. tired and nauseated after being all day at the airport that at midnight, i knew that I couldn't hold off till the next evening, took the next flight back."
Miinukset: "The flight was delayed which caused us to miss our flight in London our family was delayed for 12 hours"
Miinukset: "We are delayed 7.5 hours dues to mechanical issues with our plane and told we would have to wait or book another flight the following day. American Airlines sucks!!!!"
Plussat: "Good, cheap flight that gets the job done. No issues boarding, seats were fine. Cannot comment on most things as I fell asleep almost immediately."
Miinukset: "Would've been nice to have had an eye mask / blankets on a red eye flight..."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Seats that worked"
Plussat: "The crew is good and attention"
Miinukset: "They need to prevent to inconvenience or un conformity towards to the people or customers becouse they don't give information in time"
Miinukset: "Flight time was changed twice"
Miinukset: "They have very long and annoying credit card announcements"
Plussat: "on-time, courteous flight staff"
Plussat: "Older style cabin, but still a comfortable flight. Crew was friendly."
Miinukset: "Two hour delay out of Denver, no crew."
Miinukset: "Such tiny seats."
Plussat: "There was nothing to like about the way this sudden last minute cancellation was handled."
Miinukset: "I expected at least an offer of some kind of compensation for the inconvenience. it didn’t and hasn’t happened thus far."
Miinukset: "The crew was a little late"
Miinukset: "90 mins late leaving LA caused us to miss connection from Brisbane to Darwin now delayed additional 12 hrs. LA Qantas rep lied and said every 2 hrs there were flights from Brisbane to Darwin and not to worry. Truth is only one per day."
Miinukset: "Seats are cramped"
Plussat: "Nothing!"
Miinukset: "Almost everything!"
Plussat: "Everyone was courteous. Flight was on-time."
Plussat: "Great service and smooth flight. Love American!!"
Miinukset: "Everything was outstanding!!"
Plussat: "Crew was nice and friendly. Pilots flew great. We arrived a few mins early as well."
Miinukset: "On the way to Denver from Miami we were on a nice new AA plane with TV entertainment, movies, power, and comfortable seats. On the way from Denver to Miami we were on an old plane with no entertainment and old uncomfortable seats. If this is going to be the case, charge me less up front as well. My daughter had a terrible time for a 4 hour flight."
Plussat: "Comfortable seats, good legroom."
Miinukset: "Not enough coffee for breakfast."
Plussat: "Friendly service"
Plussat: "Seats were comfortable enough"
Miinukset: "They force you to get to the airport really early."
Plussat: "Food and entertainment were great"
Plussat: "Loved entertainment system need bring wireless headset however they will handout some later in flight."
Miinukset: "Seats were leather didn't let back air out."
Plussat: "The crew was awesome."
Miinukset: "You guys lost our luggage!"
Miinukset: "Too cold, even with air off above me."
Plussat: "All good, except poor prep on food"
Miinukset: "As above"
Plussat: "Good connection"
Plussat: "I like that American offers free movies thru their app but there was a glitch and I couldn't get it to work!"
Miinukset: "Couldn't get the entertainment app to work"
Plussat: "Everything"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Quick and easy boarding"
Miinukset: "Uncomfortable seats"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Delayed flight due to crew."
Plussat: "No surveys"
Miinukset: "No surveys"
Plussat: "El problema es que el vuelo estaba sobrevendido y han cerrado las puertas antes con lo cual me he quedado abajo sin pode abordar. En el aeropuerto de Denver habia solo dos personas en el securty check por lo cual la demora fue involuntaria en mi caso. Cuando estoy haciendo la fila para ingresar al avion (esyando en la misma cola antes de ingresar) me informanque no podre embarcar..(claro ya habia designado mi billete a otras personas. pesima atencion y pesimna experiencia con los empleados de ese vuelo. Denver a Miami"
Plussat: "The Denver airport is beautiful"
Miinukset: "I will never fly AA again - see below"
Plussat: "Overall great flight and great service. No complaints!"
Miinukset: "Late departure. Seats were double booked. Had to delay again to sort it out."
Miinukset: "I had to leaves Denver early due to my granddaughter needing help. To sees switch returns my ticket it would cost me me $200.00 but it could get a retire ticket for that day for $40.00. Why couldn't that dollar amount come of my ticket . That was just crazy"
Plussat: "On time. Good crew and nicer flight."
Miinukset: "Actually no complaints."
Miinukset: "Small narrow seats"
Plussat: "For the first time, ticket counter from the Denver American air assistant patiently review the my connecting flight when flights were delayed twice!"
Miinukset: "AA keep announcing they will be delayed hour at the time and with east coast time changes, I almost couldn’t make it to fly second connection flight. They should give us guide line to exchange the connecting flights."
Plussat: "Friendly service"
Miinukset: "Snacks"
Plussat: "The flight was fine"
Miinukset: "Both flights each way where delayed significantly"

Varaa halvat lentoliput $Colorado Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

17.4.ma
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
25.4.ti
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
349 €
24.4.ma
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
28.4.pe
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
378 €
24.4.ma
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
29.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
409 €
24.4.ma
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
29.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
413 €
22.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
28.4.pe
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
443 €
22.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
28.4.pe
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
446 €
22.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
29.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
478 €
22.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
29.4.la
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
479 €
24.4.ma
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
2.5.ti
1 välilaskuIcelandair
12t 45mHEL-DEN
481 €
16.3.to
1 välilaskuFinnair
14t 14mDEN-HEL
27.3.ma
1 välilaskuFinnair
14t 40mHEL-DEN
589 €
16.3.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
17t 39mDEN-HEL
27.3.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
31t 40mHEL-DEN
592 €
12.2.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 51mDEN-HEL
21.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 49mHEL-DEN
594 €
12.2.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 51mDEN-HEL
21.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 49mHEL-DEN
605 €
12.2.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 51mDEN-HEL
21.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
42t 03mHEL-DEN
608 €
12.2.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 51mDEN-HEL
21.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
29t 57mHEL-DEN
609 €
15.3.ke
2 välilaskuaAir France
27t 10mDEN-HEL
26.3.su
2 välilaskuaAir France
32t 20mHEL-DEN
629 €
17.4.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 30mDEN-HEL
25.4.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mHEL-DEN
631 €
12.2.su
1 välilaskuFinnair
13t 11mDEN-HEL
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
14t 12mHEL-DEN
637 €
16.3.to
1 välilaskuAmerican Airlines
20t 05mDEN-HEL
26.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
36t 36mHEL-DEN
638 €
16.3.to
2 välilaskuaAmerican Airlines
17t 39mDEN-HEL
26.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
26t 16mHEL-DEN
640 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 00mDEN-HEL
343 €
8.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 48mDEN-HEL
393 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 40mDEN-HEL
429 €
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 40mDEN-HEL
466 €
9.3.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 17mDEN-HEL
484 €
1.3.ke
1 välilaskuFinnair
19t 40mDEN-HEL
495 €
9.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 34mDEN-HEL
522 €
8.3.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
19t 40mDEN-HEL
551 €
28.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 30mDEN-HEL
552 €
28.2.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 46mDEN-HEL
559 €
7.3.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 46mDEN-HEL
583 €
2.4.su
1 välilaskuIcelandair
12t 10mDEN-HEL
586 €
2.4.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 56mDEN-HEL
650 €
10.3.pe
1 välilaskuAmerican Airlines
22t 20mDEN-HEL
665 €
7.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 41mDEN-HEL
680 €
10.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 25mDEN-HEL
690 €
10.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 30mDEN-HEL
791 €
1.4.la
2 välilaskuaAmerican Airlines
27t 55mDEN-HEL
797 €
2.4.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 40mDEN-HEL
951 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Suomeen

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Colorado

Selaa lähtöpaikkoja:

349 €

Selaa matkakohteita:

349 €
1181 €