MIL - RVN

Etsi halvat lennot reitille Milanosta $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

MIL — RVN
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

46 €

Keskim. hinta meno-paluu

339 €

Hyvä tarjous meno-paluu

93 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

121 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 24 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 29 %.
Lento Milano – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Milanosta - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Milanon

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 121 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 93 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Milano – Rovaniemi löytyy keskimäärin 24 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 21% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Milanosta - Rovaniemelle reitille

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Milano - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4321 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

no comments

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

no comments

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Aikataulun pitäminen

Food could have been better and second meal pretty bad.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Overall everything good and Thanks for your best service

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Both our US flights were cancelled ( BWI to JFK and PHL to DCA). For JFK, they were able to rebook us on a British airlines flight but arriving at our Athens destination much later. We sacrificed a day of sightseeing because of this. For return to DCA, they could find no alternative option same day, only a possible next day in late morning. We opted to take the train home. Needless to say, we are not happy with AA stateside service

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The new Zirrus seats on A350 are comfortable in both sit up and lie down positions. And the one in between. Funny thing, they kinda click back and forth

Flying is like a bus transport in the 3rd world

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

I couldn’t fit my bag under my seat— and the boarding process was super chaotic and disorganized

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

NO BAGAGE AT THE ARRIVAL

Got passed over during the first drink service. Second service was more agreeable. Passengers are allowed to prop their feet up on the backs of the seats in front of them and to play their devices without headphones so everyone has to listen to it?For 4 hours. Why does this go unchecked? Is the comfort of a single passenger more important than all the others? I normally have nothing but good things to say about Air France but they missed the mark today by a wide margin.

Poor communication from boarding staff, airport staff not a clue. Communication on board was un decipherable and airline lost baggage.

Miinukset: "Not to have 2 distressed cats on board meowing non stop for 10 hours."
Plussat: "The premium economy- it was the most uncomfortable - tight seats. The back of the seats are not reclining It’s not worth the money you pay for premium services"
Miinukset: "The premium economy should be eliminated and should be labeled for what it is: couch class with some perks"
Plussat: "Feel like reacist Company"
Miinukset: "I didnt like the treatment of the crew."
Plussat: "The seats, staff, entertainment, particularly liked that you served hot chocolate! The staff were very polite, friendly and helpful."
Miinukset: "Food -vegan menu was bad for n the outgoing flight, better on the incoming flight. No vegan food available on domestic fight. Sitting in the aisle seat meant often people pushing past your seat."
Plussat: "Crew was great but at the airport they had us weight our carry on and then made us check it for 90 euro."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Amazing crew and on time flight"
Miinukset: "None"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Arrived on time."
Miinukset: "Overhead luggage storage jammed with luggage belonging to someone who was sitting far behind my seat."
Plussat: "crew great comfortable"
Plussat: "The flight departed on time and arrived early. The crew were all courteous and kind even to the man who was sitting next to me who seemed quite demanding."
Miinukset: "I am small but the seats seemed a bit too tight. The plane itself seemed a bit outdated."
Plussat: "Entire trip was easy and comfortable."
Plussat: "Very nice crew. Nice meal service and drink service throughout. Great choice of entertainment."
Miinukset: "Booked with my partner. Ended up sitting apart. Not good"
Miinukset: "Not really an Air France flight, AF not interested in taking care of their frequent fliers."
Plussat: "The crew was very accommodating. I couldn’t have ask for anything better...pass on my praise to the flight crew of 0083"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "It was great trip thank you Air France"
Miinukset: "shuttle from terminal to plane takes a long time. Flight left late"
Plussat: "My seat"
Miinukset: "Crew"
Plussat: "1. Entertainment - Decent movie selection. I wished the angle of the screen in economy could be adjustable as well. Turkish Air does it better. Once the seat ahead of me reclines I dont have too much hope of saving my eyes from the awkward angles."
Miinukset: "1. Boarding - Learn from maybe Turkish Air who allocate people zones based on where you are seated in the plane. People seated all the way in the back should be allowed to board first and fill the plane back to front. Makes it less likely for you stand around waiting for people as well people all the way in the back making contact with every possible human already seated in the aisles. 2. Comfort - Window seats are too hot, middle aisle seats are too cold 3. Thankfully they do have halal offering. Now if they will even let me choose that I am allergic to seafood. Glad for the chicken. Nothing to boast about."
Plussat: "Food was good. Crew nice and professional."
Miinukset: "Landing was not so smooth."
Miinukset: "Staff where so unhelpful that I missed my flight and then refused to offer any assistance as to how I could remedy this situation. This cost me over €180 which is a weeks food and stay for me. Don't fly with these guys or with air Croatia."
Miinukset: "I don’t know why they keep making boarding with stairs and bus."
Plussat: "The friendliness and courtesy of the staff."
Miinukset: "One piece of my luggage was left behind in Paris."
Plussat: "The cabin crew was very good!"
Miinukset: "The economy premium seats are very uncomfortable"
Plussat: "Only the cabin crew was good."
Miinukset: "It was the worst flight that I ever had, the seats are extremely uncomfortable, no TV, the food was terrible."
Plussat: "Standard on most parts with pleasant staff"
Miinukset: "Flight was 1/2hr with poor pre-flight communication on the topic. Food wise, the chocolate cookie was better than nothing...but a little savory snack would have been nice."
Plussat: "The service"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Service was excellent, top of line Food ,some of the best I’ve had on a airline Seats & pillows comfy But we were in La Première! Also the equipment- a380 was terrific"
Miinukset: "Only 1 bathroom (toilet) for all of first class"
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "MD planes are old and not very comfortable."
Plussat: "Punctual, not crowded."
Miinukset: "Even though the plane was far from full, passengers were allowed only 1 carry-on item (no personal item), contrary to policy published online by Air France. This policy applied even to people with Economy Premium for the rest of the trip (which allows 2 carry-on suitcases, not a useful feature if one cannot begin with this number to reach the transoceanic flight)."
Plussat: "Crew was professional and friendly. Plane was clean. And food was served quickly without the hassle of ordering from a menu and paying. And it was delicious. Best airline food I’ve had in a long time. The chocolate dessert was incredible. And a coffee to go with it. Made a three hour flight very pleasant."
Miinukset: "All airlines need to remove a row of seats and give everyone just a bit more legroom."
Plussat: "The crew was Nice onboard But in the AirPort No Good at all.."
Miinukset: "People in CDG AirPort Seen so Rude or stressfull, Well also a flight almost 3 hours with out entreteiment .. boring .."
Plussat: "It es a good flight back"
Miinukset: "Items missing on duty free purchases"
Plussat: "it was cancelled so they got me on the next flight on Turkish"
Plussat: "It was on time and the crew was good"
Miinukset: "The food wasnt upto the mark"
Plussat: "Good boarding procedure."
Miinukset: "Nothing much to add for a short journey."
Plussat: "Short, lots of leg space"
Plussat: "Good on a short flight"
Miinukset: "Paying for carry on due to weight limit. First time this ever happened!"
Plussat: "Crew and boarding, not much else to talk about. Late for take off, but made it on time"
Miinukset: "Late leaving and arriving."
Plussat: "Crew was friendly and polite, both beverages and an excellent lunch was offered."
Miinukset: "A delay was not ideal but nothing to worry about since the flight arrived on time."
Plussat: "Chicako Párizs szuper , udvarias személyzet pontos érkezés."
Miinukset: "."
Plussat: "There was enough leg room"
Miinukset: "The food was not very nice and the aircraft was really cold."
Plussat: "Nice Flight Attendants Good Food"
Miinukset: "Flight was delayed by 1.5 hours"
Plussat: "Flight arrived safely."
Miinukset: "Air France offered no help rebooking missed connection at JFK due to delay of more than 2 hours in arrival."
Plussat: "I like service of AF"
Plussat: "Space"
Miinukset: "Couldn't adjust the seat and the cushion wasn't comfortable neither seat or back. The bottom back was like a board across the bottom and hurts."
Plussat: "The entertainment was actually great. Literally everything else was terrible."
Miinukset: "It was the most uncomfortable flight ever. No water served and no refreshments served at all on the 9 hr flight."
Miinukset: "No where in the booking was it made clear that this was a self transfer flight. Causing many headaches and hassles getting off the plane and having to recheck in all baggage and printing new boarding passes. After dealing with it I was searching for flights and checking to see if it was self transfer and even knowing it’s a thing it is difficult to see if a flight is or not."
Plussat: "Seat was comfortable, crew was attentive, entertainment was sufficient."
Miinukset: "I was not even offered a beverage. On a 10 hour flight, one should at least be given a beverage or snack."
Plussat: "Crew was friendly and attentive."
Miinukset: "You have to pay for everything from food to drinks. I get it’s the low cost option but on a 9 hour flight kinda disappointing."
Miinukset: "Honesty regarding extra charges for baggage and meals"
Plussat: "The legroom was good."
Miinukset: "I changed seats with another passenger and I had preordered food. After telling this to 4 crew members, they still kept delivering my food to the wrong seat. I ordered vegetarian, so I got my food before everyone and then they kept forgetting to serve me drinks and coffee and so many other things."
Plussat: "The crew was great, and the 787 is a great plane."
Miinukset: "Main problem was waiting nearly an hour on the tarmac after landing before reaching our gate."
Plussat: "Good movies and entertsinment"
Plussat: "Nothing was good"
Miinukset: "Boarding was slow and made us just stand in line for an hour, there was no food or water on the plane, we waited an hour to take off and then another hour when we landed. Norwegian is the worst airline I have flown."
Plussat: "Reasonable price for premium class seats."
Plussat: "As expected for a budget flight."
Miinukset: "I feel that water should be offered free of charge to all passengers, particularly for a 12 hour flight."
Plussat: "Nothing—DO NOT FLY NORWEGIAN AIR! The biggest issue is the boarding—disorganized, and you can stand in an hour + line even if you aren’t checking luggage. All their kiosks were down and they’re understaffed—in both Europe and the states. Staff is rude and unhelpful."
Miinukset: "Do not fly Norwegian air—it’s worth extra to be on another airline. Boarding is the worst. Both at JFK and the states, the line to check bags was over 1 1/2 hours long! In Madrid all the kiosks were down so you had to wait even if you didn’t check bags. No food or drinks! Bad entertainment!!"
Miinukset: "Baggage claim was a horror show. I was going back and forth, after over an hour of this my bag finally showed up."
Miinukset: "None of the staff could tell me which gate number it the flight was due to an error in number switching, causing me to go through security check 3 TIMES over 3 HOURS which ruined my experience and put me in an aggravated mood! Crew spoke without empathy & redirected their anger of gate errors at me!"
Miinukset: "When you pay over 500 per ticket and don’t even get a glass of soda water or a bag of pretzels, I find it disgraceful. I will never fly Norwegian again and I will urge my friends and family notnto."
Plussat: "Excellent flight. Smooth."
Plussat: "Super fast boarding, quicker flight than expected"
Miinukset: "Crew member was over an hour late and held up the plane. No WiFi on the flight."
Miinukset: "Bulkhead seating is not my favorite place to sit, but at least it was very close to the door!"
Plussat: "Alesund airport is very clean and modern"
Plussat: "Premium cabin is good value, much more space than economy for not outrageous cost, food is actually really tasty, though still served in a box with plastic utensils in Premium, Dreamliner is nice plane"
Miinukset: "Nearly an hour late departing because of “passenger security screening for flights to US” - as if they don’t do this every day? They needed to start getting people into gate area much earlier. Limited video content - all sorts of programs I’ve never heard of or didn’t want to watch."
Plussat: "Food was actually provided with our ticket... not just ONE meal, but also a snack for before the arrival and the meals tasted good! Also, Oslo is a new and beautiful airport with great options for meals and stores to wander around. Also, the airplane had huge windows to look out of with new dimmer technology as opposed to just a shade. Very cool! With a couple of small downsides, we would STILL definitely fly Norwegian."
Miinukset: "We gate checked a stroller but were unable to pick it up to use in Oslo which was a surprise as it went straight through from gate check to full check in through the layover... with a 3hr 45min layover, it could have been useful to have it for our infant to sleep. Leg room is tight. Small selection of new movies for entertainment when compared to other airlines and it would have been nice to know we could get complimentary drinks anytime during the flight, but they were only available for free during meal service unless you purchased additionally."
Plussat: "Price"
Miinukset: "1) messy boarding process 2) outdated airplane 3) zero entertainment system 4) poor food service"
Plussat: "No positive things to say"
Miinukset: "It was infuriating that given the length of this flight, I was not offered so much as a drink or a snack. Even worse was the fact that some people were fed while others got nothing , apparently because they had ordered a meal ahead, an option I was never made aware of when booking / confirming. Worst of all is the inconsistency - I was offered a meal on my outgoing flight, but not my return flight. I’m not likely to book with this airline again as it felt like a punishment for being on a budget."
Plussat: "Boarding was pretty easy"
Miinukset: "If you do pay you don’t get offered a drink. Charge €80 for a bag didn’t tell you how much before sending you up to pay holding you boarding pass hostage. They increased that from €50 because of the summer."
Miinukset: "I did not like that I had to pay hundreds of dollars to change my flight because I had gone to the wrong airport. While I understand that it is my responsibility to have that information, it was simple human error (having flown into a different airport) that lead to the mistake, which should have been forgiven seeing that I called the airline, and informed them of the mistake. As the customer, I feel that the airline is not responsible for such mistakes, but do believe that there should be room for good will and customer service. The fact that the airline was not willing to help to make a change affordable (I was quoted $600+ to make the change) sadly is what determined if I will continue being a customer, and rely this airline. I won't. I also did not like that every other item during the flight had to be purchased as most other international flights include these expenses with the purchase of the ticket. Again, I understand that the airline has it's policies, but you might want to try seeing it from the passenger's perspective rather than just from a monetary one. Having to deal with such costly changes at the last moment of my trip was very unpleasant; I almost didn't have enough money to get home. These are my thoughts/suggestions/reflections on my experience with Norwegian. - Ms. Clark"
Miinukset: "Needed to provide more food/snacks. Many things ran out and it is a 10 hour flight. Also, the staff does not check on every passenger as often as they should to make sure everyone is okay."
Plussat: "Crew was nice"
Miinukset: "I think there is a limit of how low of a service you provide to customers and the luggage limit, which includes your personal item (!) was not clearly spelled out so you can imagine I was not happy to pay another 40 pounds on the way back"
Plussat: "Flight on time"
Miinukset: "No food or pillow.comforter even long flight and everything is on sell"
Plussat: "The cheapest option still allowed for movie viewing and for a lax baggage capacity standard. Will fly Norwegian again and again."
Miinukset: "The in-flight USBchargers stopped charging after only 30 minutes"
Miinukset: "I flew from Milano and transferred in Oslo. We had 1,5 hrs of lay over which should be sufficient to transfer baggage to the NY flight however, my bag didn’t make it to NY. The staff at JFK couldn’t tell me where the bag is, I am still waiting to hear from them."
Plussat: "Price was competitive. Nonstop from Oakland to Gatwick was great."
Miinukset: "No Wi-Fi on 787. If they had Wi-Fi, my review would have been excellent, but lack of Wi-Fi makes the flight 10 times longer."
Miinukset: "$260 charged to check in two suitcases."
Plussat: "The crew was nice and good movies to watch on the flight,"
Miinukset: "Flight was late upon arrival, then they boarded the plane and we where stuck on the tramac for almost 3hrs with no a/c. Then the plane was un-boarded due to technical difficulty. We where told to wonder the airport till further notice. But there was no notice, I had to look online to see that the flight had then been cancelled after a 5hr delay. The 5hr delay then turned into being stuck in Bangkok for the night to catch the next flight out at 1am. they fixed the plane. But then while on the plane it was time for food service, except the flight attendant skipped me and my passenger and we where told we didn't order food so there was none for us, when on a 11hr flight do you have to pre book food? When I booked my ticket online I was never given an option to "book food" not to mention she didn't even want to give us juice or a drink, she went straight by us. Was not happy. It was honestly a terrible experience flying Norwegian Air."
Plussat: "Great leg room considering it's a short flight."
Miinukset: "Rude staff."
Plussat: "Good plane, nice crew"
Plussat: "Staff were very helpful and thoughtful during the flight."
Miinukset: "Boarding handled poorly, stuff in standing-room-only and they boarded privileged members and families before disabled people, causing those of us who can't stand long to... stand a long time in line."
Plussat: "The plane was very comfortable. I love the individual screens."
Miinukset: "I tried to sign into prepay for my bag the day before my flight and couldn't, then I had to pay the 50 Euros at the airport and the lady helping me was not helpful when I explained this situation."
Plussat: "They had new movies (I watched La La Land a few others). Their entertainment options are good and the in-cabin electronics work well enough."
Miinukset: "We have taken 6 trans-atlantic flights with Norwegian, and *all* of them have been delayed by multiple hours. They clearly do not have the operational capabilities to run these long-haul flights. Our most recent flight, for which I am writing this review, was delayed by 5 hours, and on top of that, we had to wait to de-plane for 40 minutes since the small destination airport (OAK) could not handle our arrival simultaneously to another Norwegian flight; they coincided because of our astounding delay. There was no legitimate reason for the 4h45min departure delay--no mechanical issues, no weather problems, no airport issues; it was purely Norwegian failing to have their staff available, or them waiting for other delayed flights to arrive to allow those passengers to transfer. We heard absolutely zero explanation except from the pilot who said was due to Norwegian's "own operating issues". There was no staff at the boarding desk, and after the 5 hour delay, some non-Norwegian-affiliated airport employee just said "ok everyone board", because clearly they needed the gate and the Norwegian staff was dragging their feet. I have never seen anything like it: a whole crowd of disgruntled people heading to the podium with no organization. Fortunately, we were flying from Stockholm and the Swedes were all very reserved about the horrible service. In the cabin, it is no-frills as you would expect, but I continue to be disappointed by a lack of water! I can afford to order bottled water from the snack bar, and we did that, but really water should be delivered to all passengers spending 11 hours on an aircraft. The pre-ordered food was pretty bad and definitely not worth the money that they charge for it. If you compare this to a "real" airline's trans-atlantic flights, there is no comparison: Norwegian's cabin crew is a bunch of amateurs from third world countries; a major airline like Lufthansa actually cares about passenger comfort and makes 2-3 times as many rounds through the cabin to deliver things like water, food, wine, hot towels, etc. I think this will be our sixth and final Norwegian trans-atlantic flight. Within Europe, we have had much better experiences with Norwegian."
Plussat: "Crew was professional and nice"
Miinukset: "Legroom sucked. Flight was 4 hours late. Missed my connecting flight. Entertainment consisted of 2 old movies and 2 sitcoms."
Plussat: "The plane was pretty new but some of the entertainment perks did not work"
Miinukset: "Being charged for items that were no longer available and waiting for refunds. Slow food service didn't get any food or water till about 4 hours into the flight"
Miinukset: "The tickets are extremely unclear as to which airport they depart and arrive at."
Miinukset: "See aforementioned notes on luggage troubles."
Miinukset: "Boarding process at Arlanda airport in Sweden was a giant confusing mess. Everyone got herded into two different boarding areas and there was little explanation on what was going on."
Plussat: "Excellent value, efficiency and quality for a reasonable price."
Plussat: "Great view"
Plussat: "On time and very nice attendants very clean cabins"
Plussat: "AmAzing"
Miinukset: "The crew supposed to fly from Paris to New York on our flight was not allowed to fly since they were just coming from New York. We were then 12 hour delayed and had to spend an additional night in Paris. The airline provided accommodation but we still lost 1 day and some of us had to work that day. Boarding was also delayed because there was technical issue on the plane that has been at the airport for more than 20hrs."
Plussat: "Friendly and helpful staff. Very nice modern plane that took off and arrived on time. Plenty of entertainment options. Very good value and would definitely use again."
Miinukset: "Nothing to dislike really. Everything happened as planned an expected."
Miinukset: "There is no space for legs. The food quality is poor. No entertainment at all"
Plussat: "Koneeseen nousu oli nopeaa ja sujuvaa. Miehistö oli ystävällisiä, hauskoja ja informatiivisia. Lento sujui mukavasti ja nopeasti. Kiitos tästä <3"
Miinukset: "Too long standing around for boarding as the plane was delayed and needed cleaning"
Miinukset: "One hour late + operates by an Estonian company"
Plussat: "Board on time or at least updates why we are waiting."
Miinukset: "Communication"
Plussat: "The crew on the plane handled the difficulties of a passenger well."
Miinukset: "The repeated delays and mix up with seats which then led to an irate passenger who made ALL of us miserable. She was moved next to my daughters and took her anger out on them by yelling and demanding things most of the flight."
Plussat: "Fast boarding"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The crew very unpolite My reservation was for me and my husband and the gave us separated seats"
Miinukset: "Quality of service Long lines Very caotic Terrible experience"
Plussat: "Isle seat in 2nd row after I paid to carry on a small duffle bag. Only one item allowed."
Miinukset: "Everything about flying and good customer service: at check-in, in-flight service, near on-time flight. (flight was over 45 mins late, difficult for those with connecting flights)"
Miinukset: "Bad leg room, loud guests, bad boarding process."
Plussat: "on time flight, check in and boarding are good. Handsfree option let you carry on a under seat bag"
Miinukset: "seat too tight even for person not big"
Miinukset: "When the flight is delayed by five hours, some information would have been welcome, as would a complimentary drink. We received neither. Then when we did fly, there was hardly any food on board."
Plussat: "Miehistö ystävällinen."
Miinukset: "Koneeseen nousu hidasta."
Miinukset: "malpenza boarding area really stressful!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Flight delayed by 73 minutes for take-off"
Plussat: "Respectful pilot and cabin crew, flight was all in all very smooth and no inconvenience"
Miinukset: "Even in low fare airlines you're allowed to have one piece of luggage and hand luggage with you. easyJet allows only one hand luggage, but they don't clarify that clearly in their rules. They are telling that first in the gate and then they charge for extra £50 for hand luggage. I'm going to avoid flying easyJet in the future."
Miinukset: "Easyjet - so we had to wait at the gate for no discernible reason - as usual, and annoying to stand in a queue past the boarding gate for 25 min before getting out to board the plane standing 50m away. Vegan option advertised on the on-board Bistro menu and ordered and paid - but then turned over the box to see ingredients and it wasn't vegan. Ridiculous service EasyJet."
Plussat: "I don't recall liking much of anything."
Miinukset: "The dispassion & lack of hospitality by the staff. The lack of process & order of queing to check in. The lack of leadership & ownership of taking care of customers. The livestock-like movement of checking in...standing & waiting on the bus to proceed toward the plane. The standing & waiting on the bus to deboard the bus to board the plane. The standing & waiting on the bus to wait for the bus to proceed to the terminal after landing. The standing & waiting on the bus to deboard the bus to proceed to baggage claim. The extra long wait to receive the luggage at baggage claim. The leadership of the company needs to either decide to fix this or find other work. Everything stated above is a reflection of leadership not taking ownership."
Plussat: "The flight was almost on time."
Miinukset: "We did not like having to pay an extra 16 euros per person for carry on. Other planes allow a carry-on and a personal item. Did not appreciate this last minute extra charge. This should all have been explained when we purchased our tickets. I probably would not fly on EasyJet again for this reason."
Miinukset: "The employees are very rude and boarding takes forever."
Plussat: "Almost nothing. I won’t be flying with them again if I can help it! Flight was on time"
Miinukset: "Baggage line was the longest I’ve ever seen. Probably 200 people waiting to drop off bags just for EasyJet."
Miinukset: "I was rudely asked to put the trolley in the devise to verify it fits the size regulations. It did fit and then because of the delay, I was forced to check the trolley into the belly of the plane rather than into the overhead as there was no room for it on board. This was an unnecessary inconvenience as everything in the trolley was necessary for the flight."
Miinukset: "Website doesn't work properly, 6 hr. wait for online chat, phone help that got things wrong, herded like cattle into ever smaller, airless waiting areas, left 30 min. late and arrived an hr. late on a 2 hr. flight."
Plussat: "So smooth nice flight and great service nice people,first time we use again"
Plussat: "I did not like, I must pay 60 euros, that is no fear! Por mi maleta de mano."
Miinukset: "Ni un solo vaso de agua nos dieron, eso es una grosería"
Plussat: "much more leg space room then on other flights i have fly recently."
Plussat: "Delayed, ushered throuh"
Miinukset: "I had to stuff my personal item in my suitcase. When the previous times I've flown easyJet I've always had a carry on and personal item"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Booked wrong date before confirmation came phoned to cancel was told I couldn't have a refund would never use easy jet again"
Miinukset: "On the flight home from Milan to Barcelona they charged me 67 Euros to check one bag even though on the flight to Milan I was allowed to bring it as a carry on and check it at the gate for free."
Plussat: "Pleasant polite crew. Modern airplane."
Miinukset: "Noosy flight with no onterferance of crew to quite passamgers. Did not allow one of us to bring carryon on board."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Boarding was a disaster. We just stood in line like sardines for an hour. The other issue was bags. They wouldn't let me buy bag vouchers online because I had checked in. Something they don't tell you until after and wouldn't even let me buy for my return flight a week away. So I had to pay 200 euros extra for bags (more than 1/4 of my flight cost.) plus Emirates, my first flight said the bags were free because international travel. It is a failing of kayak not to fix this issue and I regret using this service. Either kayak needs to figure out a way to warn you or they should cancel using this rude, incompetent airline."
Plussat: "I arrived"
Miinukset: "I arrived late, uncomfortably, expensive for what is given."
Miinukset: "flight was delayed"
Plussat: "Everything was perfect."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "I got to the airport at 445 for a 605 flight. They closed the gate at 5:15. I had to buy another flight for 800 dollars. Don't ever fly with them. It's not worth the cheap price tag."
Plussat: "I like the EasyJet app and the ease of getting through security at Malpensa"
Miinukset: "I did not like that my flight was delayed two and a half hours, and EasyJet's idea of compensation was €4.50. I had meetings this morning that I had to cancel; Transportation into London is very challenging at 2:30 in the morning - we were supposed to arrive before midnight; and now one day, of my THREE day trip is pretty rough because I couldn't get into London until 04:30."
Plussat: "Nothing but getting off"
Miinukset: "I was traveling with 3 other passengers (all women) coming from America and we were the 1st to check in, in person and was told I had to stay back and catch another flight. While standing there and waiting I seen 3 to 4 people traveling alone that could have been asked to take another flight."
Plussat: "Lots of legroom."
Miinukset: "Had to stand in line for over 1 hour to get boarding passes. Need to install kiosks. Boarding process was a disaster. Boarded Speedy Jet members and then everybody else. Boarding group number was irrelevant. Nobody was at the gate until the time the plane was scheduled to depart."
Plussat: "We called and spoke to a live person! Nice check in! No frill, cheap flight. On schedule!"
Miinukset: "A bit of a cattle call rush to board because there is not enough room for everyone's carry on."
Miinukset: "Delay"
Plussat: "Delayed 7 hours"
Miinukset: "Rude flight attendants"
Plussat: "The check-in/security was very efficient and pain free especially at Gatwick. The return leg flight was delayed, but time was made up and information was good."
Plussat: "Everything but the constant delays of these flights on Sunday evening . Last Sunday had the same problem and the invoked cause was traffic are barcelona airport."
Miinukset: "Recurrent delay"
Plussat: "Some English speaking/understanding Crew available in Italy to help you through the process."
Miinukset: "It's important to pay for Hold Luggage (checked bags) prior to arriving at the airport. It isn't easy to do once you've checked-in online, so take your time in this process as it could save you an upwards of 35 euros for 2 bags. Boarding process is bizzare, if you don't pay for Express Boarding, you should get in line early! Our experience with passengers onboard was unique- no one cares about what you've stored overhead so keep an eye on your belongings if you have anything fragile. EVERYONE brings suitcases onboard it seems. Confusing announcements once in flight, sounded like a beverage service was on its way but never did. Not even water. Flight attendants walked up and down the isle looking for UNICEF donations. No entertainment except for traveler watching. Ultimately we got to our desitation and that is what mattered. Everything else was just a head scratcher."
Miinukset: "There wasn't enough space for most people's hand luggages and after searching the plane up and down a few people had to put them on the hold. They should have planned ahead and marked oversize bags to be put straight in the hold, so it wouldn't have delayed take off"
Plussat: "The crew was wonderful, and boarding relatively easy."
Miinukset: "I waited over an hour after the flight to pick up my luggage- something that is completely unacceptable to me."
Plussat: "rate & on time"
Miinukset: "nothing to complain, you received what you paid for"

koneessa oli liian kylmä

I had checked in requesting Special assistance. They claimed they didn't see it. On leaving Naples I confirmed that this notice existed. I recently had hip surgery and am suffering from severe autoimmune disease on immunosuppressive therapy. I was not assisted or allowed to go through Fast Track (while my booking clearly stated this) resulting in me having to run a huge distance on foot. I arrived in extreme pain and limping just before missing my flight. If there hadn't been a fight with another passenger and the company (hence delay in boarding) I would have lost it for sure. Unacceptable.

Delayed by almost 2 hours and with no communication with the passengers. Ihad to ask on behalf of the passengers what the status of the flight was. Lack of communication

we lost this flight because of delays.

Less queueing time on the tarmac.

Bus boarding so don’t quite understand how they can charge for priority boarding, one for trading standards.

so happy

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

You r must whater free i flight and other wise all is good

Staff was helpful and nice. Spoke in italian as well as english

Nice trip

Hyva

Crowded and slow and hot and uncomfortable. The Ryanair experience

1hr delay waiting on the tarmac. Very crowded boarding process.

Goo clean aircraft. Friendly crew,late departure,however most of the delay was made up. Only negative was standing for a long period on the apron waiting to board,especially as I have difficulty standing for any period of time.

Cheap price ticket and understandable that they charge extra for everything including choosing seats but for 99.5% of all other airlines that default to assigning you a free seat if you don’t pay… they always seat you with you together if you’re a pair. Ryanair literally played musical chairs with everyone. Everyone was spending time moving around and asking if people were willing to switch so they could sit next to their friend. Wow way to make a point that you must pay or else.

Plussat: "Boarding was quick (bus to aircraft and stairs), the ticket was cheap, just your average Ryanair flight!"
Miinukset: "Big delay uncomfortable plane"
Miinukset: "Pointless paying extra for priority boarding as both lanes boarded at the same time"
Plussat: "New seats and new walls, didnt shake like last flight. No loose parts."
Miinukset: "It was deleyed and made me miss my connection bus which was the second to last one. So if id miss it id have to pay 150 euro instead of 12 euro to get to my destination."
Plussat: "Quick online check in"
Plussat: "Great to have cheap flights so must be remembered"
Miinukset: "Boarding was slow, stuck in hot bus on tarmac."
Plussat: "Flight Price"
Miinukset: "Not charging £45 for ski baggage when an oversize Check in Bag bag for same weight is £20"
Plussat: "It arrived to its destination."
Miinukset: "Extremely long lines from start to end (bag drop off, security, passports, line to boarding etc), plenty of long walks from one line to the other. Everything cost extra charges, we had to add a non négligeable amount, in order to be seated with the kids, to have our boarding pass printed. A tiny bottle of water cost 3€. No entertainment whatsoever. Seats are uncomfortable."
Miinukset: "Only one line for those needing to check in at the counter (non-EU) The person who looked to be in charge said we had enough time to wait thru the line. We didn’t. Come very very very early for Ryan Air. We gave up and took the train."
Plussat: "price"
Miinukset: "3 hours delay no assistance 1 hour queue to leave registered luggage, paid separately, among screaming children, hot and nervous people"
Plussat: "3 hour delay due to an Italian air traffic control strike. Not the crews fault but they handled it well, especially the captain who spoke to everyone face to face"
Miinukset: "The selection of food was dismal and expensive, glad ok didn't buy as the quality looked poor"
Miinukset: "The service overall"
Plussat: "Good price"
Miinukset: "They delayed us during the boarding"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Dirty seats, tables and floor. Both times we checked in and because we didn't pay for early check in we all got separated despite there being room to all sit together or at least in pairs. Had to pay to move to sit together. It costs £80 to bring a suitcase for the hold, however if you don't pay for priority boarding your handluggage gets placed in the hold anyway despite there being more than enough space in overhead lockers. If I had known how much it would be to pay for the 'extras' which area really basic requirements, I would not have booked with Ryanair. Next time I'll be going with another company who actually provide a basic service"
Plussat: "Nothing. Worst travel delay of my life. How about brokering a partial refund for the EXTREME inconvenience that ruined the first 24 hours of my vacation and cost me a bunch of extra money as a result?"
Miinukset: "The flight was supposed to take off at 1555 hours and didn't take off until 0030 after midnight. Crazy!"
Plussat: "Awesome!"
Miinukset: "Need a pocket at the back of the seat!"
Plussat: "Accessibility guys in both Bergamo and Manchester were brilliant."
Miinukset: "Delayed for 2 hours the first hour was on the departure boards - fair enough but almost all of the second hour was on the plane with hardly any information at all."
Plussat: "Arriving on time"
Miinukset: "Ground staff rudely asked me to check if my bag fits. I kindly showed them my list (on the phone) of more than 40 recent flights. I travel twice per week for business. They insisted saying that they think the bag is big. It is more than obvious that the bag is a cabin bag as also manifested by the "cabin approved" signpost on it and my easyJet plus card attached to it. The new policy of Ryanair has made staff overly zealous to the point that they are arrogant and rude. I have paid the extra fee for the bag (priority) plus other quirks that they charge you as I was aiming for a stress free trip. I was first in line for better access to space. Still, my obviously cabin approved bag was questioned amd I was made to "try and fit it in" in front of all other passengers as a little kid put on a time out. Repugnant."
Plussat: "1 hour late"
Miinukset: "I miss my transport connections"
Miinukset: "The continues pressure to buy makes every flight moving in a tunnel of Terror"
Plussat: "Nothing except a decent plane."
Miinukset: "Excessive customer trap charges for checking, priority boarding, and luggage. Felt like cattle heading to slaughter house and paying for privilege of being abused. Late departure and inadequate waiting are. Worst experience in my flying history."
Plussat: "That it is over"
Miinukset: "Extra leg room seats at the front of the plane don't actually have more legroom, and priority boarding is a farce if those without it can board the plane before you"
Plussat: "At least this time was on time"
Miinukset: "Everything else"
Plussat: "We arrived at airport there were no machines for boarding passes, stood in several lines trying to check in. Could not check in front m home as your site had glitches and every time info. Was put up n the info was changed so rather than have false info. We decided to book at airport .when we got to the desk we could see our intinary on the screen but she wanted qn additinal 500 euro to book us. We had already paid for tickets and baggage fees from our hotel in Venice had once more tried booking the n ,would not accept childrens info. Because they were under 16 so decided to do at airport. She was rude told us we could not board air place. Asked why ans too late need 500 more euros , said no orher flight our problem , sat in airport all day with 2 yound kids me at 83 years old. Had to make other arrangements .found another airline to Madrid, had to cancel car reservations, also further bookings with your airline to Madrid.. we had one from Talous to Madrid. Very disappointed with your service and very costly for us."
Miinukset: "All the above"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We checked our baggage and they said we our luggage was to heavy charged us 100 extra euros, then told us our carry ones fit till we got to gate and said our daughters luggage was to big for carry on. Told us to pay 50 euros or miss flight. Worker who told us carry on was ok was at gate and said nothing. They let suitcases that were busy through but gouged us 150 euros. People were crying, upset. Worst airline experience ever!!!"
Plussat: "Lots of interEuropean routes."
Miinukset: "Online check-in is mandatory but unless I'd checked online I would not have known and been charged £50 at the airport counter during bag drop. This is an unethical cash machine for Ryanair that penalises travellers who might not be computer literate or online - a big brand turnoff."
Miinukset: "Make sure to all you need to do is the bag drop at checkin. The lines to see an agent are horrendous."
Miinukset: "A lot"
Plussat: "Easy, efficient, comfortable"
Miinukset: "We were among the first to board and had our luggage stowed above our seats. A couple boarded late and was seated across the aisle from us. The overhead bins were filled and the crew wanted to move my luggage to the middle of the plane--far from me --so that the latecomer could stow a shopping bag. We protested--my luggage was moved to accommodate the latecomer anyway. Is a small thing but I was furious."
Plussat: "Get what you pay for and you know up front that this is a point to point journey with no frills. No issues at all. All went smoothly"
Miinukset: "We had a delayed of more than 6 hours, and they didnt give us in the airport any cupon or something to get some food!!!! More over, they had not report us the reason of the delayed till we were on the plane."
Plussat: "i had bought 2 bags one 20 kg and one 15 kg i tried to go boarding with min stuff in hand when she weighted the 2 bags it was 38.5 kg i asked to consider that i had only a laptop bag of 2-3 kg in hand .. i can sure carry the catalogues that are in the check in bags with me .. she refused and said not even a kilo more ... i had to move the cataloghues and carry with me !!!!"
Plussat: "on time"
Miinukset: "The air conditioner must have been broken, since it was spraying super hot air and cold air every half an hour. Boiling or freezing. I ended up ill."

Varaa halvat lentoliput $Milanosta Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

29.1.su
1 välilaskuRyanair
10t 10mBGY-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
8t 10mRVN-BGY
184 €
19.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 05mMXP-RVN
20.12.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 00mRVN-MXP
188 €
19.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 05mMXP-RVN
20.12.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 00mRVN-MXP
189 €
30.1.ma
1 välilaskuRyanair
9t 45mBGY-RVN
7.2.ti
1 välilaskuRyanair
8t 10mRVN-BGY
194 €
19.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 05mBGY-RVN
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 10mRVN-BGY
202 €
11.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 00mBGY-RVN
13.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 50mRVN-BGY
205 €
29.1.su
1 välilaskuRyanair
7t 45mBGY-RVN
7.2.ti
1 välilaskuRyanair
8t 10mRVN-BGY
207 €
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 35mMXP-RVN
24.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 50mRVN-MXP
208 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mBGY-RVN
14.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 05mRVN-BGY
208 €
19.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 40mMXP-RVN
20.12.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 00mRVN-MXP
210 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
14t 10mBGY-RVN
29.1.su
1 välilaskuRyanair
13t 20mRVN-BGY
215 €
20.12.ti
suora lentoeasyJet
3t 55mMXP-RVN
27.12.ti
suora lentoeasyJet
4t 00mRVN-MXP
217 €
19.1.to
1 välilaskuRyanair
10t 15mBGY-RVN
27.1.pe
1 välilaskuRyanair
8t 20mRVN-BGY
242 €
17.1.ti
suora lentoeasyJet
3t 55mMXP-RVN
21.1.la
suora lentoeasyJet
4t 00mRVN-MXP
244 €
1.2.ke
1 välilaskuFinnair
12t 55mMXP-RVN
9.2.to
1 välilaskuFinnair
5t 50mRVN-MXP
249 €
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
12t 55mMXP-RVN
30.1.ma
1 välilaskuFinnair
13t 25mRVN-MXP
250 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 00mMXP-RVN
12.1.to
1 välilaskuFinnair
13t 40mRVN-MXP
251 €
13.3.ma
1 välilaskuFinnair
12t 55mMXP-RVN
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
13t 25mRVN-MXP
259 €
1.3.ke
1 välilaskuFinnair
12t 55mMXP-RVN
7.3.ti
1 välilaskuFinnair
5t 50mRVN-MXP
260 €
28.1.la
1 välilaskuAir France
17t 10mLIN-RVN
1.2.ke
1 välilaskuAir France
8t 20mRVN-LIN
391 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

11.1.ke
suora lentoeasyJet
3t 55mMXP-RVN
46 €
19.12.ma
1 välilaskuRyanair
13t 05mBGY-RVN
71 €
19.12.ma
1 välilaskuRyanair
15t 05mMXP-RVN
73 €
15.1.su
1 välilaskuRyanair
10t 10mBGY-RVN
75 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
10t 05mMXP-RVN
78 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
9t 45mBGY-RVN
79 €
9.1.ma
1 välilaskuRyanair
27t 20mMXP-RVN
81 €
28.1.la
1 välilaskuRyanair
24t 20mMXP-RVN
83 €
9.1.ma
1 välilaskuRyanair
23t 30mBGY-RVN
83 €
17.1.ti
suora lentoeasyJet
3t 55mMXP-RVN
97 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 45mBGY-RVN
103 €
1.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 50mBGY-RVN
111 €
10.1.ti
suora lentoeasyJet
3t 55mMXP-RVN
111 €
15.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 25mBGY-RVN
115 €
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 50mBGY-RVN
120 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
17t 25mMXP-RVN
129 €
7.3.ti
1 välilaskuAir France
17t 10mLIN-RVN
137 €
14.1.la
1 välilaskuFinnair
12t 00mMXP-RVN
139 €
19.1.to
2 välilaskuaNorwegian
22t 05mMXP-RVN
145 €
12.1.to
2 välilaskuaNorwegian
22t 05mMXP-RVN
148 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemelle

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

202 €

Selaa matkakohteita:

202 €