EWR - RVN

Etsi halvat lennot välille Newarkin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

EWR — RVN
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Newarkin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Useimmiten kysytyt kysymykset: Newarkin kansainvälinen lentoasema – Rovaniemi reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Newarkin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Could be behter: movie selection, food, free internet

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

My flight was canceled. Got to flight to London with British Airways. That flight was late and I missed my connecting flight to Newark. I was forced to check in my carry on bag because there was no more space in the overhead bins. The worst travel ever

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Unfortunately I had a really bad experience with the person ( women ) who checked my passport. Extremely rude and unprofessional.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Friendly and professional crew

Mukava

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Service on board

Miinukset: "There was no amenities pack given in Premium economy. The food was ok. It would have been nice to have been offered another bread roll. Seat comfort was fine, but I kept getting hit by the separating curtain as the flight attendants went back and forth from economy."
Plussat: "I"
Miinukset: "2 hours delays from LAX to CDG then additional two hours delay from CDG to CAI, this is disappointing"
Plussat: "The seats were spacious and the crew was wonderful. The crew actually made the long flight more tolerable. Will seek out Delta/Air France for further international flights."
Miinukset: "Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off."
Plussat: "Quick boarding, comfortable seating. Great food!"
Miinukset: "The seats and IFE were a bit outdated. Comfortable, but outdated. My family had issues with their screens and one had to use the remote as the touch screen was no longer functional."
Plussat: "NA"
Miinukset: "Both flights through Detroit were re-routed, our luggage was lost for 4 days."
Plussat: "The entertainment options were great."
Miinukset: "Seats are so cramped. I'm 5'3" and could use either arm rest because both people on either side spilled into my seat."
Miinukset: "Really hard to get boarding passes online"
Plussat: "Staff were friendly and seats in business were super comfortable."
Miinukset: "Plane is old and entertainment facilities are no longer appropriate"
Plussat: "The crew was wonderful. We were in business class which was modest but comfortable."
Miinukset: "Ground crew in Paris failed to put our luggage on plane to Amsterdam. Also, plane was delayed about 40 minutes because of Amsterdam air traffic. Captain was very apologetic to the passengers."
Plussat: "Multiple crew members paid constant helpful attention to my mother (88yrs of age) during boarding, deboarding and throughout the entire flight. Thank you!"
Plussat: "In flight entertainment was great"
Miinukset: "seats very uncomfortable, boarding was a mess in Paris, priority luggage was annoying and made us miss our connection flight (as well as numerous delays)"
Plussat: "The crew was friendly!"
Miinukset: "Once again no vegetarian options."
Plussat: "Food was ok."
Miinukset: "Very little room in economy class. For a 6'1" person, it's impossible to get comfortable."
Miinukset: "wine selection divider between seats"
Miinukset: "Flying back to US, passsengers get charged for their luggage. Which this is not informed to us, neither On our email nor when we were checking ( for free) in Us"
Miinukset: "Engine noise in the cabin is loud."
Plussat: "Not much but the staff"
Miinukset: "No room, boarding was slow, zero bag or legroom"
Plussat: "Good size plane. It didn’t end up being full so there was plenty of room to move around. Quick flight and easy."
Miinukset: "Nothing to complain about."
Miinukset: "I didn’t have time to make it through customs. Missed my flight"
Plussat: "Onboard crew was friendly. Dinner was good"
Miinukset: "Cabin was very cold. Not enough legroom compared to orher international carriers. Male flight attendant kept bumping into my husband sitting in aisle seat so he unable to get any sleep. We tried upgrading to business but Delta said we had to contact Air France in Detroit. When thrre, the gentleman on ground crew was actually rude when I asked about it. He could have just politely told me there was nothing available. Not looking forward to my return flight"
Plussat: "Crew was very nice and the plane was clean and comfortable"
Miinukset: "Worse food I ever had on a flight ( a small bowl of lentils and some bread) Movie selection was poor, although not a big deal"
Plussat: "I like the service. They caring and give snacks, comfort and overall"
Miinukset: "None. I like everything"
Plussat: "The cabin crew were excellent"
Miinukset: "We were transported to the plane which was quite some distance to the plane via bus after climbing down steep stairs from the departure gate area. Then we had to climb steep steps in extremely hot weather. We were then delayed for a hour in the plane in very hot conditions as the plane had its air conditioning off and the ground air conditioning was not put on. We were swearing in the heat for an hour!! We arrived at our destination and hour and half late!!"
Miinukset: "Took very long from landing/ arrival until baggage could be collected. Priority luggage came out last!"
Plussat: "The space and the people"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Nothing... and we were late which made me miss my connecting flight and I wasn’t reimbursed because it was with a different airline"
Miinukset: "See above and the food was disgusting"
Plussat: "Service was great, flight was on time and I really enjoyed everything"
Miinukset: "Little turbulence but overall it comes as usual so it was worth the flight"
Miinukset: "no vegeterian sandwiches very disappointed"
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies."
Miinukset: "Initially the flight from Lima was delayed for almost 1:30 and then we lost this connection then Airfrance rebooking to SAS they tell us to take all our luggage’s and check in again it’s was awful and really bad from then walk and spend time we suppose to be quite at home ... the worst was in SAS have ano system and for 1.5 kilos extras you might pay 33€ so after long day and wait, running everywhere with all my staff I see to eat a 11€ menu at the airport with not more explanation from Airfrance .. really bad and worst services.."
Plussat: "None"
Miinukset: "The airlines didn’t even notify the passengers with the connecting flight. As the arrival was little late, all the passengers have missed their connection flights in Toronto and there was no notification or communication made on the new flight. When I went to the Air France counter in the airport, the staff has gone for the day and trying to get a hold of telephone rep took 2-3 hours and I by the time I found about my new connection, I was already late. Somehow I managed to get to the Terminal 1 and when I spoke to the lady (indian) at the Check-In counter, she has refused me to Check-In because i slipped the line up. The people in the lineup didn’t have any objection and they let me go first for Check-In as I’m already late to my flight. I wante to say something to her, but I’ve controlled my frustration. Luckily the other person in the Check-In counter offered to help me Check-In. Here is my word to the Indian lady staff “F**k You B***h” - learn some people skills."
Plussat: "Crew was professional and friendly. Plane was clean. And food was served quickly without the hassle of ordering from a menu and paying. And it was delicious. Best airline food I’ve had in a long time. The chocolate dessert was incredible. And a coffee to go with it. Made a three hour flight very pleasant."
Miinukset: "All airlines need to remove a row of seats and give everyone just a bit more legroom."
Plussat: "It es a good flight back"
Miinukset: "Items missing on duty free purchases"
Plussat: "Short, lots of leg space"
Plussat: "the food"
Miinukset: "no room for legs"
Plussat: "1) USB charger and electric outlet 2) Availability of 2-across economy seats (for a price) 3) Vegetarian dinner option available and not too bad 4) Flight arrived on-time"
Miinukset: "1) No on-board wifi 2) Not much seating room - very thin 3) 45 minutes late taking off"
Plussat: "The time of the flight was great as well as the arrival time and subsequent connections to Paris. Enjoyed the rather full line of in flight beverages!"
Miinukset: "Leaving late seemingly without reason from Paris - chaotic boarding line in Paris with difficult to hear PA. Seats were ok'ish but than again, it's a 45 minute flight. The sandwich was gross and I'm somewhat known as a person who eats everything!"
Plussat: "The food was good."
Miinukset: "I feel comfortable flying when I can see out the window so don't force me to close my window shade.The flight attendants kept forcing me to close my shade. Also new planes would be nice. Sick of flying on outdated technology."
Plussat: "Food, drinks, and general service on board were all very nice"
Miinukset: "Airport experience at cdg was atrocious. Took more than an hour to check in and it was a complete zoo."
Miinukset: "Our first leg from Paris was delayed and we missed our flight to Dubrovnik. We then had to hire a car and drive 6 hours to ensure we wouldn't lose a day more of our holiday."
Plussat: "It was a short flight."
Miinukset: "Seat to seat space OK for anyone under 4 ft tall. Pressed intoth seat framein front, I couldn't even turn or get my feet under the seat to extend."
Plussat: "I enjoyed the food, the crew's friendliness in First Class and the boarding process."
Miinukset: "The wi-fi did not work on our flight"
Miinukset: "Very warm and stiffy air on board. Need change light. Very sad neon. Probably Boing style."
Plussat: "Spacing was ok"
Miinukset: "Scents. Perfumes. Products that have scents that irritate airways. Not good for asthma and allergies."
Plussat: "Same as above, the crew was very friendly and the food was great."
Miinukset: "Seating was cramped and uncomfortable for a tall person."
Plussat: "Warm and elegant service"
Plussat: "The fact that we had dinner and a snack was great! The crew were fantastic!"
Miinukset: "It was a bit cramped but overall it was a wonderful experience"
Miinukset: "The least comfortable and smallest narrow business class seats ever"
Plussat: "Great crew and service"
Miinukset: "It would be convenient to have phone chargers"
Plussat: "Great communication from all aspects of crew etc during our delay. Fantastic flight crew who are very sweet and caring. I also enjoyed that we had meals on the flight and didn’t have to pay. That is such a simple but wonderful things."
Miinukset: "Delayed due to storms etc. Never ideal."
Plussat: "Very friendly"
Plussat: "The crew was friendly and the pilot did an excellent job getting us there safe."
Miinukset: "The food they served was not the greatest"
Plussat: "Soft drinks + food"
Plussat: "Our airline steward was incredible."
Plussat: "I like being serviced dinner on the flight. I like the personal iPad to watch movie."
Miinukset: "The seating was a little tight."
Plussat: "The wine was good"
Miinukset: "Least expensive tickets. Food was the least expensive, very popr"
Plussat: "The food was surprisingly tasty for an airplane - it looked horrific but that’s of no importance. The airplane staff was very friendly and generous, possibly due to delays everywhere."
Miinukset: "Delayed takeoffs on both legs of the flight, combined with absolutely awful layout at Heathrow which made us nearly miss our connecting flight. Why do we have to go through security again in London?"
Plussat: "Friendly FA, good entertainment options."
Miinukset: "The seat density BA has put on the 787 is ridiculous for a long haul flight. Impossible for a grown adult to get comfortable with the narrow seat pitch on this aircraft."
Plussat: "The reclining seat in Club section was a wonderful experience"
Miinukset: "British food still lacks taste."
Plussat: "Almost everythibg was great"
Miinukset: "The screen wasnt working properly"
Plussat: "Simple trip no delays and pretty quick Flight time."
Miinukset: "Nothing to report"
Miinukset: "There was preferential treatment for British passengers - they were taken care of first and with a friendly tone."
Plussat: "Did not rate the food as we slept through the meal"
Plussat: "Friendly and attentive flight staff, excellent entertainment, pilot's candid messages."
Miinukset: "Strange seat layout. It felt crowded."
Plussat: "It's British Airways so no frills really, just a cheap flight going to New York"
Miinukset: "Service as a whole is nothing more than a 3 star"
Miinukset: "Bumpy but not BA’s fault"
Plussat: "Pleasant staff, trying to put a brave face on standards they know are slipping"
Miinukset: "No breakfast, no snacks, tired seats, poor entertainment , dreadful food (and I LOVE airline food!)"
Plussat: "My seat was comfortable, with good head and neck support."
Miinukset: "BA doesn't allow guitars as carry ins, unlike most every other overseas carrier. That's a major negative for me, and I've spread the word to other musicians who will avoid the company. Terrible policy."
Miinukset: "Did not get seat I reserved. Stuck in middle seat. Very late."
Plussat: "The gate agents had no idea how to effectively board passengers in an expeditious and civilized manner. The on-board crew was top-notch. Seat room was adequate, but justthat."
Plussat: "Civilized boarding process Warm welcome from crew Calming music upon boarding Ample leg room + comfortable seat Redeye amenities at seat (headphones, ear plugs etc.) Nice food/drinks selection Clean restrooms"
Miinukset: "nothing, everything was great!"
Miinukset: "They sat me in the last row but at least the chair reclined. Boarding was a mess. But entertainment and food were decent."
Plussat: "Smooth flight"
Miinukset: "The food"
Plussat: "The crew was great & the food was good. Service was good."
Miinukset: "BA doesn’t let you reserve seats when you book your flights, even for business class, never heard of that with any other airline, that’s just not right when you are spending so much money. Luckily for me the seat next to me was vacant, hence it was fine, otherwise it would have been very uncomfortable as it is a little too tight. on the 777 having 8 seats in a row is a tight space even with all the configuration."
Miinukset: "Paying $7000+ For a seat like this is a travesty"
Miinukset: "Plane was late which caused us to miss our connection and spend an extra 12 hours traveling to Gothenburg"
Plussat: "Nothing to complain about. Everything excellent."
Plussat: "Leg room seats"
Miinukset: "London transfer had to go through security again almost missed flight I'm sure some people didn't make it"
Miinukset: "Cramped seats. Entertainment system did not work well."
Miinukset: "Awesome staff! Great food and tea!"
Plussat: "Both the staff and flight were great!"
Plussat: "Very little."
Miinukset: "Seats are ridiculously small! I'm only 5'11" and could barely fit. I can't imagine what it's like for a taller man. It's also the first time I ever broke into a sweat on a flight. There are no overhead vents! Complaints to the staff were met with a surly reply that nothing could be done. Food was inedible. Movies were ok but they put the box for the equipment under the seat in front of you! What little space we have for our feet is now taken up by the entertainment equipment!! I've had much better experiences on discount regional airlines than on this trans-Atlantic "premium" carrier."
Plussat: "Plane was nice"
Miinukset: "Didn't get food order correct"
Miinukset: "Seats are too small for anybody above 5'8". My knees were hitting the back"
Plussat: "Inflight entertainment with access to recent movies. Service was good."
Miinukset: "Fee for assigned seating. No outlets for charging electronic devices."
Plussat: "Great customer service all around! Staff was very responsive and apologetic to an unfortunate mid flight experience of a baby throwing up"
Miinukset: "All good!"
Plussat: "the plane was spceous in the economy section. comparatively new aircraft and well maintained, the cabin crew were very co-operative, graceous and well behaved. overall good experience."
Miinukset: "the starting of serving non-veg food took very long time. british airways should focuss attention to this."
Plussat: "The lounge services and staff at the airport."
Miinukset: "seats and surfaces not so clean in club world."
Miinukset: "The airline overbooked the flight and kicked us, along with 100 other passengers, off the flight and forced us onto a non-direct flight. They violated Passenger Rights, and every member of their staff treated us incredibly rudely. Due to their violations and illegal behavior, I am seeking legal counsel and plan to take the necessary action. I DO NOT recommend British Airways and will NEVER fly the airline again."
Plussat: "British Airway's service is cordial and comfortable, which goes a long way to making the entire trip the same. Obviously they have no or little control over potholes in the air and wind turbulence."
Miinukset: "The flight was scheduled to arrive 2 hours before our connecting BA flight departed Heathrow. Unfortunately because of loading delays on our original flight, we arrived in Heathrow 40 minutes late. The crew said that 60 minutes is the designated minimum but we used all of the 80 minutes plus, and it airport was NOT crowded. If BA is connecting to BA, then you have a responsibility ahead of time to address this problem and keep connecting passengers from getting overly distressed in a strange airport."
Plussat: "Many things including the seat space and less crowded flight"
Miinukset: "Cost. One way close to 2000 USD"
Plussat: "New planes"
Miinukset: "Bad food. Very few portions. Serving drinks only once and making one pick a beverage for the meal and nothing mere."
Plussat: "Crew was attentive and polite."
Miinukset: "When the person in front of you lowers his seat 5 minutes after takeoff and keeps it down the whole flight, it makes it hard to eat and really uncomfortable. I have a LOT of miles (avieos or whatever they call them) but never get offered an upgrade to economy plus like I do on other airlines."
Plussat: "Flight attendants were very pleasant. Blankets were nicer than most. Headrests on seat were good once figured out how to adjust it."
Miinukset: "It is bad enough being in economy seats on international flights, but now the box holding the electronics for the entertainment system takes up about 1/3rd of the under seat space. So trying to stretch out and sleep was very difficult and uncomfortable. Curry chicken was disgusting."
Plussat: "Boarding was smooth, the attendants attendant, the food surprisingly good, and the entertainment outstanding. An entire library of in-flight movies, a display of where your flight is in the world, a few in-lfight games and even an in-flight chatroom."
Miinukset: "A few times, I feel like the attendants either didn't notice me."
Miinukset: "Food unpleasant taste"

Varaa halvat lennot Newarkin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 50mEWR-RVN
21.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 05mRVN-EWR
783 €
5.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mEWR-RVN
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mRVN-EWR
786 €
16.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 50mEWR-RVN
22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 15mRVN-EWR
821 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mEWR-RVN
13.3.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 40mRVN-EWR
822 €
4.3.la
2 välilaskuaFinnair
16t 40mEWR-RVN
14.3.ti
2 välilaskuaFinnair
23t 05mRVN-EWR
854 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 50mEWR-RVN
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 30mRVN-EWR
858 €
12.1.to
2 välilaskuaBritish Airways
32t 50mEWR-RVN
16.1.ma
2 välilaskuaBritish Airways
35t 25mRVN-EWR
885 €
5.3.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 55mEWR-RVN
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 15mRVN-EWR
949 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 55mEWR-RVN
13.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 30mRVN-EWR
986 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 20mEWR-RVN
22.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 55mRVN-EWR
1002 €
25.12.su
1 välilaskuAir France
14t 40mEWR-RVN
4.1.ke
1 välilaskuAir France
30t 20mRVN-EWR
1014 €
24.12.la
1 välilaskuAir France
14t 40mEWR-RVN
4.1.ke
1 välilaskuAir France
30t 20mRVN-EWR
1020 €
26.12.ma
1 välilaskuAir France
14t 40mEWR-RVN
2.1.ma
1 välilaskuAir France
30t 20mRVN-EWR
1150 €
23.12.pe
1 välilaskuAir France
14t 40mEWR-RVN
4.1.ke
1 välilaskuAir France
30t 20mRVN-EWR
1154 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 28mEWR-RVN
8.4.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 32mRVN-EWR
1167 €
23.12.pe
2 välilaskuaAir France
16t 20mEWR-RVN
4.1.ke
1 välilaskuAir France
30t 20mRVN-EWR
1177 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mEWR-RVN
8.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 44mRVN-EWR
1234 €
30.3.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 34mEWR-RVN
8.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 44mRVN-EWR
1301 €
29.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mEWR-RVN
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 45mRVN-EWR
1499 €
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 50mEWR-RVN
21.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
37t 35mRVN-EWR
1545 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Newarkin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi