FCO - RVN

Etsi halvat lennot välille Rooma Leonardo da Vinci - Rovaniemi

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

FCO — RVN
7. joulukuu — 14. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/12
ke 14/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Rooma Leonardo da Vinci - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Rooma Leonardo da Vinci lennon löytämiseen

  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 14% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Rooma Leonardo da Vinci – Rovaniemi reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Rooma Leonardo da Vinci - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4329 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

More good and new movies and music

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

We checked in online, but still had to stand in line for a very long time to drop off our luggage. We were also getting contradicting information from different agencies. Leaving Rome was quite nightmarish to be honest. The whole process seemed very inefficient

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Stop making the people on the flight pay extra for WIFI. The flights are expensive enough.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Great flights all around

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

My flight was canceled. Got to flight to London with British Airways. That flight was late and I missed my connecting flight to Newark. I was forced to check in my carry on bag because there was no more space in the overhead bins. The worst travel ever

Ticket was not changeable

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Value for money"
Miinukset: "Boarding process really needs to improve. There is usually a chaos during boarding"
Plussat: "Staff at Rome was great. Crew was excellent. Plane was magnificent."
Plussat: "Boeing Dreamliner was amazing. Very comfortable even in economy. Boarding very easy. We left and arrived exactly on time."
Miinukset: "You have to buy your own food and drinks. Priced on the high side. Bring your own sandwich and drinks."
Plussat: "Entertainment"
Miinukset: "Seats"
Miinukset: "Flight was delayed 5 hrs, gate changed just prior to boarding"
Miinukset: "Delayed the flight so long and it was a longer process then it said"
Plussat: "Nothing was good."
Miinukset: "Plane was. Hanged. I had booked a business class seat and plane had NO PREMIUM / BUSINESS CABIN. I got an economy seat AT 70-80% if business seat cost and also was forced to pay for my bag to be checked at checkin - even tho the ticket I booked had 2 BAGS INCLUDED IN FARE. VERY UNACCEPTABLE."
Plussat: "The price was cheaper than other flights . I liked that it was a direct flight ."
Miinukset: "Better Boarding process , more comfortable seats to sleep where the foot rest goes up more . provide a pillow and some Hand cream and Kleenex in the bathrooms. The luggage allowance is not as good as most business class flights."
Plussat: "We almost died!!! Engine failure during flight"
Plussat: "Friendly flight crew. Good price point."
Miinukset: "Getting drinks right away when in premium class - and more periodic checks"
Miinukset: "Attentive crew. Food and snacks should have been available for free."
Miinukset: "On a 9.5 hr flight, drinks and a light snack should at least be served. Some of the the crew members were rude and not very helpful. We bid hundreds of dollars for an upgrade and didn't find out until 6:30 am the day of the flight that we didn’t get it, so we had to scramble to then add baggage."
Plussat: "I think the pilots did an amazing job with getting us home safely. Both take-off and landing were perfect."
Miinukset: "The food was ABSOLUTELY HORRIBLE. Please improve the food."
Miinukset: "6 hour delay"
Plussat: "Crew was nice. Food was quite good"
Miinukset: "Comfier seat, more clear boarding process, more entertainment options, more leg room"
Plussat: "Luggage never arrived at destination!"
Miinukset: "Flight delays, luggage delays, worst flying experience ever."
Plussat: "Very comfy seats"
Miinukset: "More food choices"
Plussat: "The crew was great, and the 787 is a great plane."
Miinukset: "Main problem was waiting nearly an hour on the tarmac after landing before reaching our gate."
Plussat: "Excellent flight. Can't beat it for the price."
Miinukset: "We had to wait for 1 hour on the tarmac to get to hour gate when we landed. Not sure if that was Newark airport's fault though."
Miinukset: "The seats on the plane were hard, and the food was fair."
Miinukset: "It was awesome!"
Plussat: "The plane experience was on par with all the other economy flights I experienced in the last 15 years. The only difference is that other carriers charge much more for the Boston - Rome route. Thank you Norwegian Air!"
Miinukset: "Better crew service. Crew forgot to bring ordered food."
Miinukset: "We sat right by the kitchen galley. It was very noisy"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Would never recommend to anyone. They do not even serve orange juice to you without payment. Had to pay for headphones to watch movies. Staff was very unpleasant and unwelcoming. There is no food unless u request. Snacks are all sold out. Horrible airlines Never again will fly with this airlines"
Miinukset: "Tiny, tiny seats. Charged 80 euro for a bag that was only 4 kilos over the weight limit. Did not tell me how much that charge would be and there was plenty of space in the overheads for that bag. This is a BUDGET airline and will charge you for anything. Never flying again."
Plussat: "Seat 6D has lots of leg room"
Plussat: "Flight attendants were friendly and had good appearance."
Miinukset: "Food was terrible. Seats were uncomfortable"
Plussat: "Flight was good. Seats were comfy and spacious on this flight. Food wasn’t included on the flight as I didn’t upgrade my tickets but I rather pay for the food then pay more for the ticket. Overall I had a great first experience flying Norwegian."
Miinukset: "It would be nice if for long hauls they would at least offer something to drink."
Plussat: "The best part was learning that we'll never fly with them again."
Miinukset: "The flight attendants were dismissive. The food service was only offered half way into the flight for extra (not mentioned food wasn't included). They even charged for basics like water. There was no entertainment even though the tickets were supposed to include it...but at least they weren't 2 hours late on the way home causing us to miss the next flight."
Miinukset: "Probably the worst flight international - Crew was excellent but there was no real entertainment on business class. Never seen anything like it. No pillows. Etc. Never again Norwegian!"
Plussat: "Boarding was orderly. The staff were nice. This flight was not operated by Norwegian"
Miinukset: "The plane and seats were old. Old TVs. Temperature on plane was too hot food was beyond terrible"
Plussat: "Absolutely nothing..."
Miinukset: "They changed planes and our seats. I contacted customer service and chatted with a representative of Norwegian Air who told me they sent me an email about the seat changes..... while I was in the chat I checked my email and it was A BOLD FACE LIE.... they never sent an email concerning the seat changes or anything else!!! LIARS!!!! We paid extra for seats and couldn’t sit together to end our vacation. No one spoke English enough to understand any announcement including the PILOT. The food was uneatable.. The WORST FLIGHT in memory!!! DO NOT FLY Norwegian air!!!!!"
Miinukset: "2 hour delay before boarding and now adding more because in LA our gate isn’t ready. they sell everything, you only get a 1 glass of soft drink free. in an almost 13 hour flight this is insane, complimemtary water has to be a must. after purchasing watee bottle an cocke, 30 minutes went by and nobody came to give them, said snacks and drinks were just closed but the purchase did go through 30 minutes ago. gave 1 half full pkastic glass flass woth water wand warm falf full pepsi to make it up. no wifi no meal options to buy, just ‘snacks’ horrible ordeal to be in a plane for 13 hours"
Miinukset: "Flight was outsourced to some odd named company, old plane, terrible service, unable to watch anything on the screen in front. Crew was very hard to understand. Norwegian is good but if I realized I might get stuck on this knockoff airiline, I would have flown another carrier."
Plussat: "The crew was very nice and friendly and accommodating."
Miinukset: "This flight was extremely cold in the cabin. I couldn’t get warm. There was nothing to watch on the tv’s making it a very difficult long flight back home."
Plussat: "Arrival and departure close to on schedule. Flight crew somewhat helpful during the boarding process finding space for carry on luggage."
Miinukset: "Economy tickets don't get offered a glass of water the entire trip!! Completely ignored by flight attendants during flight."
Plussat: "Seats"
Miinukset: "First Class cabin in need of repairs, seats broken, media is archaic, crew tries hard but their tools and services are minimal. The premium food options make coach anywhere else seem grand and there are no amenities like a pillow etc. I knew most of this when booking and I don't really drink or eat much but really this product is sub par. Still I have a seat which becomes a bed and for long haul flights that's what I want. So there is that. Also no on line checkin and never try to call the customer service.......it's very 1990's. Finally Norw Air had to sub contract out the equipment and crew on this Rome to NYC flight. I understand the sub contractors seat are better than NA's First Class seats. Stay Tuned.....this was my first R/T.......I may give it one more try and report back."
Plussat: "They’re very mediocre selection of movies were free"
Miinukset: "They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude."
Plussat: "The fact that we didn’t crash"
Miinukset: "The plane was hot old and the crew needed to step it up. Very inefficient!"
Plussat: "Flight on time"
Miinukset: "Flight operated by a charter airline, very old airplane, no movies and not even water given on such a long flight"
Plussat: "I like the technology incorporated into the aircraft."
Miinukset: "I don’t like that if you are low fare, you get zero attention. Not even water for a 13 hour flight."
Plussat: "I never leave bad reviews, but the service was not great."
Miinukset: "It was a 9 and a half hour international flight and my tv did not work. There were no complimentary meals. We also got stuck on the runway when we landed for an hour. So we were on that plane for almost 12 hours"
Plussat: "Good flight. Great service"
Miinukset: "Sat not comfortable"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything. Can not even get a drink if water unless you pay for it."
Plussat: "Price"
Miinukset: "Crew did not even offer a glass of water. Cabin crew was rude. An hour and a half delay at Newark AFTER we landed due to "not available gate" Lost luggage. Took over 25 minutes for a rep to get to Baagage Claim. Next morning and still waiting for a claim number."
Plussat: "The guy at the check in counter in Rome was very nice."
Miinukset: "My flight was just shy of 13 hours. We paid an extra $45. Each for a meal. We were only offered water twice. I would rather pay more for my ticket and have the airline include the necessary human needs such as water and luggage. Norwegian is serious bare bones and makes you pay A LOT extra for things like water."
Plussat: "Service was excellent. Dreamliner is comfy. Even in coach."
Miinukset: "I wish they had more food variety to order. Especially vegetarian. The pizza got a little boring as the only hot food for vegetarians. Besides that there is no other suggestion. Totally recommend Norwegian."
Plussat: "the price.....new clean plane"
Miinukset: "Customer service...... no clear policy for reservation change . to return one day earlier than originally booked I spent hours to get somebody on the phone and when i got a philippino he put me on hold for the longest time (probably working on a rice field!!) and than told me to buy a new one way ticket. If it is a non changeable tkt......SPELL IT OUT TREMENDOUS PROBLEMS PASSING IMMIGRATION IN EWR. 2 1/2 HOURS IN SEVERAL CONSECUTIVE LINES !!!!!!"
Plussat: "Planes arrived on time, crew helpful, the comforts not so good. I do have to mention that the low super basic fares if you can fly on a backpack allow folks to fly international who really couldn't before. Plane excellent new Boeing 787 but with least comfort economy section seating configuration.. Best ever technology in Greyhound bus comfort. Pay for food and drinks experience via entertainment screen was good but not perfect."
Miinukset: "it felt like the Southwest airlines but 13 hour flights and you had to pay for baggage and water. Their upper end fares allow slightly wider seat, no-cost luggage, food and drinks but you cannot avoid the cattle experience of being bussed from far west LAX terminal to Bradley terminal with economy folks like me. Much better than WOW but trailing everyone else."

koneessa oli liian kylmä

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Miinukset: "The crew can be nicer"
Plussat: "The flight was smooth."
Miinukset: "Seats very hard and uncomfortable. No food or water provided unless paid for. No entertainment onboard, not even a magazine."
Plussat: "No frills, but for a quick trip it was excellent. Lots of leg room"
Plussat: "The boarding process was efficient. The flight arrived on time. My luggage arrived quickly."
Miinukset: "One crew member could have been friendlier. The seats could be a bit wider."
Plussat: "That the place reached safetly to its destination"
Miinukset: "Rome Line to checkin started at the entrance of the airport with no Ground staff attention or clear line marked people were fighting and cutting each other . Check in process approved our luggage for hand cary as we paid for it in advance. In the gate they suddenly decided the luggage was 1 cm larger then agreed, refused to bring a measurement tape and charged us 50 Euro in addition to send the luggae in the plane rather than hand carry. Need less to say that in the flight to Rome our luggage was approved for hand carry so clearly Rome staff were into making money.. Planes were late to take off and 1 hour late to land (that from a total of a 3 hour flight ) although not announced . In summary ground staff experience was awaful and made us decide to not fly with Ryanair air again"
Miinukset: "The person at the gate during the boarding was rude and unethical. I was asked to place the suitcase in the special cage to measure it and despite the fact that it fit the lady asked me to send it as cargo and pay. I had to call a supervisor to show him it fits. Even so the lady argued about. I have taken a picture and threaten to sue the company for harassment and unfair business practice. Jack Dauber"
Miinukset: "We got the feeling that the price is low but the company will do all it takes to FAIL the customer and make him pay more. For example, the customer must check in online. if not done properly the cost is about 100 euro more, AND the online check in procedure is not working that well, you need to press buttons several times in order for it to work (and I have a good phone), and if you give up in the middle it will cost you. More on that we did a mistake and did not purchase luggage for the way back, when we went to the desk to buy it (after standing more than 2 hours in the check in), we were told to pay 40 euros, where the price is 23 if paid online. we asked to talk to a manager and get the regular price for the suitcase, the cashier said "no problem i can call him, but then you will miss the flight..." and in the meantime there were still lots of people in the check in line... The service is very slow and not pleasant, and the crew always give you the feeling you are not ok. I understand the price is low and this is a lo cost flight, but this should not happen no matter what is the price."
Plussat: "Very efficient."
Miinukset: "Long line; small seats."
Plussat: "Fast and effective"
Miinukset: "We had to wait a little on the tarmac with no A/C. Understand they want to save gas but its getting real hot in there..."
Plussat: "I like checking the carry on bag"
Miinukset: "I paid twice for 1 bag"
Plussat: "Literally nothing"
Miinukset: "Delays and lack of clarity and updating"
Miinukset: "I was trying to check in in the past 24 hours. The system wouldn’t allow me and I ended up paying 50 Euros extra only to check in what I had already paid for in full in the first plCe. Then, just to top off the wonderful morning - I got an agent whose attitude was extremely rude and poor to inform me correctly what was the next steps and procedure. Finally, both my hand bags carry on get checked in and now I am stuck at the airport waiting for two little bags that could’ve easily got on top of my compartment where I was."
Plussat: "I can't think of a single good thing in that experience"
Miinukset: "Ryanair acted like a dust Stucker of money. Not only on the way forward they forbidded only flights from Israel (!) to bring any hand luggage at all without purchasing the priority boarding, and people were allowed with a small hand bag only (since the priority tickets finished) , but on the way backwards, after the entire airplane bought the priority ticket, the crew of ryanair acted in such a discriminating way and banned people that exceeded the bag check with less than 2 cm! It seems like the crew were determined to collect at many 50euro fines as possible from the passenger because they insisted very impolitly and brutally to measure each luggage from all possible sides, and even the luggage that fitted, they found excuses to fail them. I've rarely experienced such humiliating vision, especially due to the fact that everyone were forced to purchase the extra priority boarding and you'd expect the company to try and keep the customers, not drive them away. I can just say that with all the fines and extra payments requested by them, the total price of the flight was 100euro more expensive than the price of El AL or alitalia, same timing and with a meal and big suitcase included. All this, without mentioning the bad attitude of the crew and the extreme uncomfortability of the chairs (also purchased, obviously). To summarize, this was a very bad choice, with I will not repeat again."
Miinukset: "uncomfortable, nickel and dime you, charged us for a bad thay was within regulation"
Plussat: "There is a lady at the gate before we board the flight from rome (FCO) to tel aviv who is particularly nasty. She scrutinized and had every single person on line put their bag to be measured. She even did that with small back packs!!! Unfortunately for HER nobody had to pay extra for luggage!!! It is really the attitude. i paid a lot of money for my flight as much as a regular fligh neary $400 and yet I was still NOT allowed to take luggage. Its ridiculous!!! Had I booked with a regular airline, I would have paid similar fees and have a bag to put on the plane . Its time that Ryan air stop taking advantage of people and allow some luggage just like everyone else does. It doesn't have to be 50 lb but it can be a few pounds!!!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Things that went wrong; 1- gate switched at the last minute. 2- the flight departed 30 minutes later. 3. At boarding, as Americans, we were singled out and had to pay €50!! For our carry on. This was the third airline we in our European vacation. No one else was being asked and had bigger bags then we did. I told them that they had to be consistent with everyone that was going by to make sure that they also paid. But they didn't even bother to check People with European passports. We will never ever flight with this airline agin. We don't recommend it. The airplane was old. The seats were torn. And the landing was horrible."
Plussat: "Everything was well organized and worked as expected. Good ROI"
Miinukset: "Seats has fixed configuration (but it become an advantage when you're eating and working since front passenger can't make you troubles:-)"
Plussat: "I ultimately got to my destination."
Miinukset: "- Was charged left and right until I paid twice for my ticket. I even paid to get my boarding pass. - Boarding was a mess. Passengers were blocked in a hot area, then in the stairs for an hour before boarding - Flight was an hour half late - Flight crew was rude and systematically failed to resolve a seat assignment problem. They mocked a passenger instead of admitting they were wrong about not checking for the error in the seat assignment - More of an annoyance; Flight crew was constantly selling stuff, from drinks to cheap fragrance and scratch lottery cards. In summary, Ryan Air is a scam and an embarrassment to the industry."
Miinukset: "The flight was one hour late"
Plussat: "The seats were spacious on flight but I did not get to choose my seat and was put in an emergency row so no reclining."
Miinukset: "The experience during checkin/preboarding makes me not want to fly or support Ryanair. The attendants at the checkin and baggage counters today, 28.08.2017, were rude and impatient when I had questions. They were not helpful and charged me more than the €50 airport checking fee even when Ryanair lists it on the website as €50. I am currently trying to cancel my return flight on Ryanair because of this complete lack of customer service."
Miinukset: "My American friend and myself were flying Rome to Palermo. The boarding line was chaotic without any sense of order. The attendant had my friend and I make sure our baggage fit into their container, along with others. An Italian man who's bag was clearly wider, was let through free of charge. They asked my friend if she was Italian and when she responded in English they said she needed to pay the 55 Euro fee. The only other people who paid besides my friend and I was a family of four from England even though it was clear that other larger bags were let in. Save your frustrations and pay extra for a more professional flight!"
Plussat: "Timely departure/arrival Seats and space"
Miinukset: "Boarding Bag to be delivered to crew while boarding. Sometimes one plans to travel with just hand baggage to meet connection flights. This should be respected!"
Plussat: "The Price"
Miinukset: "Since the moment of the Check in at the Counter. The attendant was extremely UNPOLITE. Insisting that I must have brought a printed boardng pass. I had to explain several times, that I tried to do it on line and even bought a few more things for my ticket, but I could not get a Ticket to print because the system kept on telling me that as the passport was not european I had to go to a Counter. The attendant was not happy with my answer and kept askng for it. I then told him that as a customer of Ryanair I can not manage your system. And he even replied by saying. Qoute " I have nothing to do with Ryanair. Then at the moment of boarding. Once we were let through BP control, then The crew kept us waiting in different stages All in All around 45 mins, which of course lead to delay in flight. Then on board, the crew was having difficulties with the service even to the point that they could not take our payment with an International Credit Card"
Miinukset: "Despite meeting the required measurements, my friend and I had to pay for our carry on bags at the gate. We were told at the check-in that our bags were ok. This is unacceptable and cost an additional 110 Euros. There was zero flexibility, and our bags DEFINITELY would have fit. Additionally, there were others with same sized carry on luggage that were allowed to stow it in the overhead bins. The "money saved" with Ryanair is not worth the inconsistency or headache."
Miinukset: "If you're going to be low cost, at least be efficient. RyanAir was messy and bureaucratic. I had to run between multiple lines to get the forms I needed to fly. I knew I'd be losing money on charges, that was the deal. But I did not realize they would be so Kafkaesque in the process of collecting those charges. Is it really so hard to swipe a credit card?"
Miinukset: "Very reasonable rates OR it seems. Price for checked luggage much higher than standard airlines PLUS weight restrictions are less too. Very clean and fresh interior, short flight, no entertainment"
Plussat: "Efficient, timely boarding,smooth flight."
Miinukset: "Nickel and dime you to death with charges. You pay extra for EVERYTHING! Also barely did any directions in English. Since it was an Irish airline I thought they would speak English on board and at gates much like Lufthansa does German. Thus no understanding of how to even purchase food or beverage on flight. Not many options to Sicily tho so you are at their mercy."
Plussat: "I had a Hand baggage and for space ,it went down, so i had to wait for my luggage"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Worse experience I ever had with an airline in over 45 years of flying. They charge you if you don't check in online but it took me numerous attempts over a couple of days to check in. The website is horrible. I checked a bag online but when I got to the check in they had no record of it and I had to pay extra. If you are not an EU citizen you have to present a printed boarding pass. If you are traveling this can be difficult. That flight was over a half hour late and no explanation was given. It was an almost one hour wait for bags. I will never use this airline again."
Plussat: "Great experience overall..The Ryanair help desk at the airport was a great help as we couldn't print our boarding passes."
Miinukset: "Only problem was getting boarding passes printed. Eventhough I had Ryanair app, couldn't get mobile boarding passes."
Plussat: "Crew was great, flight was on time and arrived at destination early."
Miinukset: "Staff suck!"
Plussat: "I didn't like anything."
Miinukset: "I had booked a flight from Rome to Seville in either August or September 2016 for November 10th. I paid for the flights then. Two days before my flight while I'm on vacation, Ryanair sends me an email saying that I must check in online or I will be charged 45 Euro per passenger. This was really inconvenient because who wants to be online while on their vacation? But nonetheless, I did it. Their website sucked so I had to get chat customer assistance. Whenever I made any progress their website would keep sending me back to the beginning of the process. I tried for two days. Finally the day before the flight I was able to complete it and I was charged for my baggage and fast track option for each of us. There were three of us. They sent me email confirmation showing that they charged my credit card for the luggage and the fast track option. Together this came out to about 107 Euro. So I thought ok but at least I checked in and I will be fast tracked because I was charged for it and paid. To my surprise when we get to the airport the customer service people said that I only paid for luggage but did not "check in." I asked how could that possibly be since I had been charged and paid and they said that if I didn't pay the 45 Euro each right there, I couldn't get on the flight. I had no choice but to pay another 135 Euro so I could make my flight. Disgusting scammers."
Miinukset: "The luggage handling. They charged me for a bag and the next person in line with same situation as mine paid nothing"
Plussat: "I liked nothing about the airline, the service was horrible everyone was rude . They changed time and gate with no notice as the entire flight was running around airport looking for flight/ help..."
Miinukset: "Many adds and sales going on during flight"
Miinukset: "Cambio continuo di gate e ritardo di più di un'ora e trenta"
Plussat: "Not much"
Miinukset: "We were stuck on the plane for about 40 minutes after takeoff with no AC because they couldn't start the engines? I am not really sure if that was the reason they gave us zero communication..."
Plussat: "Boarding was very slow. I didn't understand why practically everyone was in line at least an hour before the doors opened, since we all had an assigned seat! On the way back from Rome they changed the gate 3 times up until 45 minutes before boarding. I had never experienced so many gate changes."
Plussat: "the staff did their job and were accommodating. The plane brought me from Rome to Barcelona"
Miinukset: "I purchased a ticket from Ryan air the night before my flight. My first Ryanair purchase. When I arrived at the airport they held my boarding pass until I paid an additional 45 euro for a process they call checking in. The checking in process allows them to require the customer to print their own border pass and enter identifying information at least 2 hours before departure, passing inconvenience to the customer for profit. The email that contains instructions for checking in provides first the confirmation number in bold letters, then a receipt of the purchase followed by a page of advertisements and sales offers. After scrolling past these solicitations one can find a link to checking in in fine print. So far, no other low cost airline I have taken abides by this practice. (Spirit, frontier, American, United, JetBlue, southwest etc.) The boarding process did not allow for efficient queuing causing a line to form that was a couple hundred meters long that extended down the main airport walkway. The final result was a delay of 45 minutes to 1 hour after scheduled departure time resulting in a delay of transportation to city center and any connections."
Plussat: "Nothing"
Plussat: "what I liked most is leaving the plane when I arrived"
Miinukset: "poor service, poor attention, uncomfortable seatings, tight space, sardines could be happy in this flying tins"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Over charged and charged for boarding pass"
Plussat: "My experience was terrible from the beginning of it to the end."
Miinukset: "They have the worst customer service. Though we checked in advance and arrived nearly 3 hours prior to our flight, we still struggled to have a smooth flight experience, their communications skills and attitude is unprofessional. They pick and choose who they want to assist with manner & respect. It's my first flight with them & it couldn't have been any worse. Their carry on policy was radiclious! I had the smallest carry on than any one in that flight, but my bag had hard corners & I didn't want to squeeze it into their measurement to avoid damage, but they wouldn't listen or even try to comprehend as I try to explain to them. They seem to upset almost all the passengers on that flight. Their boarding process was very an organized & untimely. Unfortunately I have two other flights booked with them and if I had time and if it wasn't so expensive to book last minute flights, I wouldn't histate to cancel it and fly with different airlines."
Miinukset: "There is nothing include in the price other than your seat. If you have luggage its an extra wich wasn't specified when I booked the flight. For water or coffee you have to pay on the flight... No wonder they say they are cheap"
Plussat: "Flight was fine; took off almost on time and landed fine. Service was cordial"
Miinukset: "Not used to flying this airline. Their business practice calls for 45 euros/passenger check in fee if not done online prior. With 4 of us traveling, that just added 180 euros. Then, one of our carry-ons was deemed too big, had to be checked-in for another 50 Euros. The flight was not full and the carry-on could have easily fit in the cabin where there was plenty of space left. Overall the staff felt sorry, knew it was an expensive proposition to just have a piece of paper (i.e. boarding pass), and late checked in suitcase. We will certainly avoid Ryannair all we can when traveling in Europe next time around."

Varaa halvat lennot Rooma Leonardo da Vinci - Rovaniemi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 35mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 55mRVN-FCO
126 €
29.1.su
1 välilaskuRyanair
11t 25mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 55mRVN-FCO
139 €
22.1.su
1 välilaskuRyanair
11t 25mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 55mRVN-FCO
158 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 35mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 55mRVN-FCO
176 €
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 30mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
182 €
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 50mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
184 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
186 €
25.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 50mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
196 €
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 50mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
201 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
205 €
24.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 50mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
224 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mFCO-RVN
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
233 €
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 25mFCO-RVN
25.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
240 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 40mFCO-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-FCO
241 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mFCO-RVN
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
242 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mFCO-RVN
1.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
244 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mFCO-RVN
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
245 €
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 25mFCO-RVN
28.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 45mRVN-FCO
249 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mFCO-RVN
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 50mRVN-FCO
251 €
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mFCO-RVN
3.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mRVN-FCO
254 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

19.1.to
2 välilaskuaNorwegian
24t 45mFCO-RVN
105 €
26.1.to
2 välilaskuaNorwegian
24t 45mFCO-RVN
121 €
5.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 50mFCO-RVN
122 €
5.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 50mFCO-RVN
127 €
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 20mFCO-RVN
137 €
2.2.to
2 välilaskuaNorwegian
24t 45mFCO-RVN
139 €
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
9t 05mFCO-RVN
158 €
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 10mFCO-RVN
161 €
17.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 40mFCO-RVN
168 €
19.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 55mFCO-RVN
170 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 00mFCO-RVN
178 €
22.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 40mFCO-RVN
186 €
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mFCO-RVN
212 €
5.1.to
1 välilaskuFinnair
12t 20mFCO-RVN
215 €
2.2.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 40mFCO-RVN
255 €
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 10mFCO-RVN
265 €
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 10mFCO-RVN
266 €
22.12.to
1 välilaskuFinnair
9t 05mFCO-RVN
274 €
26.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mFCO-RVN
300 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rooma Leonardo da Vinci - Rovaniemi

Lähtö:

Rooma Leonardo da Vinci (FCO)Italia

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

268 €