Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

RVN - LON

Etsi halpoja lentoja Rovaniemeltä Lontooseen alk. 137 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Rovaniemeltä Lontooseen, jonka lähtöpäivä on 11.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 17/5
pe 24/5

Vertaa lentolippuja Lontooseen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemeltä Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemeltä Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Rovaniemeltä Lontooseen (RVN-LON)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille RovaniemeltäLontooseen, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
05:30 - 09:10RVN-LHR
5t 40m1 välilasku
18:10 - 08:40LHR-RVN
12t 30m1 välilasku
308 €Finnair
Etsi tarjous
su 2. kesä - ti 4. kesä
09:20 - 17:05RVN-LHR
9t 45m1 välilasku
18:10 - 08:40LHR-RVN
12t 30m1 välilasku
309 €Finnair
Etsi tarjous
to 6. kesä - to 13. kesä
14:15 - 20:40RVN-LHR
8t 25m1 välilasku
17:00 - 08:40LHR-RVN
13t 40m2 välilaskua
327 €
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
14:15 - 20:40RVN-LHR
8t 25m1 välilasku
17:00 - 08:40LHR-RVN
13t 40m2 välilaskua
331 €
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
09:20 - 15:10RVN-LHR
7t 50m1 välilasku
07:30 - 13:35LHR-RVN
28t 05m1 välilasku
491 €British Airways
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
14:15 - 20:40RVN-LHR
8t 25m1 välilasku
07:30 - 13:35LHR-RVN
28t 05m1 välilasku
492 €British Airways
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
09:20 - 22:25RVN-LHR
15t 05m2 välilaskua
06:35 - 23:00LHR-RVN
14t 25m2 välilaskua
540 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
09:20 - 20:50RVN-LHR
13t 30m2 välilaskua
06:35 - 23:00LHR-RVN
14t 25m2 välilaskua
541 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
14:15 - 21:25RVN-LHR
9t 10m2 välilaskua
06:15 - 23:00LHR-RVN
14t 45m2 välilaskua
596 €Air France
Etsi tarjous
to 6. kesä - ke 12. kesä
14:15 - 10:30RVN-LHR
22t 15m2 välilaskua
15:05 - 23:00LHR-RVN
29t 55m2 välilaskua
604 €Air France
Etsi tarjous
ke 25. syys - to 26. syys

Lennot Rovaniemeltä Lontooseen - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Rovaniemeltä Lontooseen lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin Rovaniemi Lontooseen lentoreitti?

Halvin hinta lentoreiteille, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tehdyissä yhdensuuntaisten lentojen hauissa Rovaniemi Lontooseen.
Tietojemme mukaan halvin reitti yhdensuuntaiselle lennolle onRovaniemi Lontooseen maksaa 58 €, ja se on Rovaniemi Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä väliselle reitille. Keskimääräisesti parhaat hinnat löytyvät, jos lennät tällä reitillä. Meno-paluulennon keskihinta tällä reitillä on 197 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Rovaniemi Lontooseen?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Rovaniemi Rovaniemi lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Rovaniemi Lontooseen on maaliskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 104 €. On the other hand, the most expensive months are syyskuu and huhtikuu, where the average cost of tickets is 403 € and 388 € respectively.

Voinko säästää rahaa lvalitsemalla välilaskullisen lennon Rovaniemi Lontooseen?

Käyttäjien KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tekemien hakujen perusteella löydettyjen reittien kaikkien suorien lentojen, yhden välilaskun sisältävien lentojen ja kahden välilaskun sisältävien lentojen keskihinta.
Et, kun reitin keskihinta on 74 € niin hinnat ovat yleensä halvimmat, kun lennät suoraan.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Rovaniemi Lontooseen?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Lontoosta Rovaniemi ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Rovaniemi Lontooseen, niin varaus olisi hyvä tehdä 2 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 20 päivää ennen lähtöä.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Rovaniemi ja Lontoon?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

maaliskuu

Halvin lento

137 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 30%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 65% alhaisemmat.
Lento Rovaniemi – Lontoo Heathrow’n lentoasema

Milloin varata lentoja reitille Rovaniemeltä - Lontooseen

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatRovaniemeltä Lontooseen viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Rovaniemeltä - Lontooseen reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Rovaniemi - Lontoo reitillä?

  Kohteessa Rovaniemi on vain 1 lentokenttä ja Lontoo 4 lentokenttää. Lähdet kohteesta Rovaniemi lentokentältä Rovaniemi ja saavut Lontoo johonkin näistä lentokentistä: Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema, Lontoo Heathrow’n lentoasema, Lontoo Lutonin lentoasema tai Lontoo Stanstedin lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Rovaniemeltä Lontooseen?

  Rovaniemi on lentokonemalli, joka lentää säännöllisimmin Rovaniemi Lontooseen reitillä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Rovaniemeltä Lontooseen?

  oneworld, Star Alliance, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Rovaniemi - Lontoo reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Rovaniemeltä Lontooseen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Rovaniemeltä ]Lontooseen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Rovaniemeltä Lontooseen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Lontooseen Rovaniemeltä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Rovaniemeltä Lontooseen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Lontooseen ja takaisin Rovaniemelle toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Rovaniemeltä Lontooseen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Lontooseen Rovaniemeltä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Rovaniemeltä - Lontooseen

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Rovaniemeltä Lontooseen. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Rovaniemeltä Lontooseen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
7,6comfort
6,9food
8,2crew
7,8boarding
7,0entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Varaa halvat lentoliput $Rovaniemeltä Lontooseen

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Rovaniemeltä Lontooseen, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
11.9.ke
1 välilaskuFinnair
5t 40mRVN-LHR
137 €
11.9.ke
1 välilasku
25t 50mRVN-LGW
150 €
11.9.ke
2 välilaskua
16t 10mRVN-LGW
154 €
11.9.ke
2 välilaskua
14t 00mRVN-LHR
160 €
11.9.ke
2 välilaskua
7t 45mRVN-STN
186 €
11.9.ke
2 välilaskua
9t 10mRVN-LTN
198 €
11.9.ke
3 välilaskua
9t 55mRVN-LTN
227 €
11.9.ke
3 välilaskua
10t 55mRVN-LGW
235 €
11.9.ke
3 välilaskua
11t 30mRVN-LHR
246 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemi - Lontoo

Lähtö:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Lontoo - Rovaniemi

Matkustamoluokat:

198 €

Selaa lähtöpaikkoja: