ATH

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Ateena

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Ateenan kansainvälinen lentoasema
ti 19.11.
ti 26.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Ateena sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Ateena lentotiedot

Lento saapuu Ateena
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 2 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Aegean Airlines, airBaltic, easyJet, Ukraine Intl Air, Austrian Airlines, Norwegian Air International, Turkish Airlines, SAS, Air Serbia, Aeroflot

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Ateena

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Ateena? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Ateena seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 104 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Ateena on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Ateena lentotarjoukset.
Ateena ei ole monien muiden kreikkalaiskohteiden tapaan rantakaupunki, vaan historiaa ja kulttuuria tulviva urbaani kaupunkilomakohde. Kaupunki vetää matkailijoita puoleensa vuoden ympäri, minkä vuoksi lentojen hintataso on melko tasainen kaikkina vuodenaikoina. Kesäkuukausina ja joulunaikaan lentolippujen hinnat voivat hieman nousta. Ateenan lentojen keskimääräinen hintataso on melko edullinen, minkä ansiosta äkkilähdöt viikonloppulomallekin voi napata halvalla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta starttaavat suorat lennot ovat perillä Ateenassa noin 3 tunnissa ja 30 minuutissa.
Lennot Ateenaan ottaa vastaa Ateenan kansainvälinen lentokenttä (Athens Airport Elefthérios Venizélos), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset edullisesti ja nopeasti metrolla, joka vie lentomatkustajat kaupungin ytimeen noin puolessa tunnissa. Lentoasemalta kulkee metrolinja 3 (Aghia Marina – Athens International Airport). Lentokenttämatkan hinta on kalliimpi kuin muiden metromatkojen, ja matka kaupunkialueelle maksaakin noin 10 euroa. Metrolippu on voimassa 90 minuuttia, jonka aikana voit tehdä kaikki tarvittavat vaihdot Ateenan metroverkostossa. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Ateenassa kaikki julkisen liikenteen matkat maksetaan erilaisilla elektronisilla matkakorteilla. Mikäli viivyt kaupungissa muutaman päivän, kannattaa lentokentän lippupisteistä tai -automaateista hankkia elektroninen Ath.ena Ticket -lippu. Vaikka lippu on paperinen, voi siihen ladata lisää matkoja tarpeiden mukaan. Voit halutessasi ladata lippuun esimerkiksi vuorokausilipun, jonka hinta on noin 4,50 euroa. Viiden päivän lipun hinta on puolestaan noin 9 euroa. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Jos nappaat metron sijaan mieluummin linja-auton, Ateenan keskustaan liikennöivät lentokenttäbussit vuorokauden ympäri. Ne lähtevät matkaan saapuvien lentojen tuloaulan edestä, uloskäyntien 4 ja 5 kohdalta. Express-bussin hinta lentokentältä keskustaan on noin kuusi euroa, ja matkan voi ladata metromatkan tapaan Ath.ena Ticket -lipulle. Hintaan ei sisälly vaihtoja muille bussilinjoille. Esimerkiksi linja X95 kulkee Sýntagma-aukiolle, kaupungin ydinkeskustaan. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Ateena lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Ateena?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 32m

Mikä on halvin lento kohteeseen Ateena?

Halvin lentolippu reitille Ateena - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 2 € meno-paluulennolle Helsinki - Ateena. Suosituin reitti on Helsinki - Ateena a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 2 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

Yleensä kohteesta Suomi, Aegean Airlines lentää eniten kohteeseen Ateena. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Aegean Airlines lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Ateena on Ateena keskustasta ?

Ateena Lentokenttä on 20 kilometriä päässä kohteen Ateena keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Ateena?

Ateena lähinnä oleva kenttä Ateenan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Ateenan kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Ateena. lentokenttäkoodi on ATH.

Mitä lennot Ateenaan maksavat?

Ateenan lentojen hintataso on melko edullinen vuoden ympäri. Ainoastaan Euroopan suosituimpina loma-aikoina, kesälomakuukausina ja joululomaviikoilla, hinnat yleensä nousevat. Aikainen varaaja voi kuitenkin saada Ateenan lennot halvalla myös lomasesonkien ajaksi. Ateenan lentolipun hinta riippuu paitsi vuodenajasta, myös lentoaikataulusta ja -reitistä sekä lipputyypistä. Ateenaan liikennöivät niin perinteiset lentoyhtiöt kuin halpalentoyhtiötkin. Halpalentojen ostajan kannattaa kuitenkin kiinnittää hinnan lisäksi huomiota myös lennon palveluihin. Mikäli esimerkiksi ruumaan kirjattavista matkatavaroista on maksettava ekstraa, lennon kokonaiskustannukset nousevat. Lentohintojen vertailuun hyvän avun antaa KAYAKin lentohaku, jossa voit rajata hakusi tietyn hintakaton alle. Jos matka-aikataulusi on joustava, vertaa lentoja eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Tarkalla lentoajalla voi olla vaikutusta hintaan.

Kuinka kauan lento Ateenaan kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Ateenaan kestää noin 3 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset välilaskullisen reitin, on lentomatkan kesto alkaen noin 5 tuntia 30 minuuttia. Vaihtoreitin kesto riippuu kuitenkin täysin valitsemastasi reitistä ja odotusajoista lentokentällä. Erilaisia reittivaihtoehtoja voit vertailla KAYAKin lentohaussa.

Voiko Ateenaan lentää suoraan?

Suoria lentoja Helsingistä Ateenaan liikennöivät suomalainen Finnair, kreikkalainen Aegean Airlines ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Esimerkiksi Finnair lentää suoria lentoja ainoastaan kesäkaudella, eli yleensä noin toukokuun lopusta elokuun puoliväliin. Myös Norwegianin Ateenan lennot keskittyvät kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Talvikaudelle suoria lentoja on saatavilla kesäkautta vähemmän.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ateenaan?

Suoriakin lentoja operoivien Finnairin, Norwegianin ja Aegean Airlinesin lisäksi Helsingistä Ateenaan liikennöivät monet muutkin lentoyhtiöt. Välilaskullisia lentoja operoivat esimerkiksi skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa, brittiläinen halpalentoyhtiö easyJet, venäläinen Aeroflot ja itävaltalainen Austrian Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita ja kuinka paljon matkatavaroita hinta pitää sisällään. Varsinkin matkatavararajoituksissa eri lentoyhtiöiden välillä voi olla suuriakin eroja.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Ateenaa?

Ateenan seudun lentoliikennettä palvelee Ateenan kansainvälinen lentokenttä (Athens Airport Elefthérios Venizélos). Spáta-Artémidan kunnan alueella sijaitsevalta lentokentältä on noin 25 kilometrin matka Ateenan ydinkeskustaan. Kenttä on Kreikan suurin ja matkustajaliikenteeltään vilkkain. Lennot Suomesta ja muista Schengen-alueen maista laskeutuvat yleensä lentokentän pääterminaalin B-halliin. A-halli palvelee Schengen-alueen ulkopuolisia maita.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Ateena lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
2 €
vain
2 €
Matkakohde
Ateena
2 €
vain
2 €
ma 21. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
17t 05m
su 27. lokak.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
2 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
SFO
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was amazing.

Miinukset: There seemed to be no leg room. The seat was very uncomfortable.

EWR
FRA
Hyvä 7,2

Plussat: Service was excellent, amazing professional crew, vegetarian friendly pasta dinner option was delicious

Miinukset: Metal bars in the middle of the leg room space make stowing a small carry on under the seat in front of you impossible for all passengers in a row. Also awkward to place feet around. No direct air vents so I felt hot even wearing just a t shirt. Breakfast not as good

EWR
FCO
Erinomainen 8,0

Miinukset: This Lufthansa flight was operated by United Airlines. Coach seating was uncomfortable after a couple hours despite moving around regularly.

FRA
KRK
OK 4,4

Plussat: Cabin crew were great.

Miinukset: Was almost impossible to make this connection. Honestly I probably should’ve been moved to yet another later flight. Ground crew said my bag had made it on board, so i waited and waited but it never showed up in Kraków. Lost luggage team was helpful and told me it didn’t make the flight - it was on the next one. Hopefully it gets delivered soon but it will be difficult bc my air bnb has no buzzer

IAD
FRA
Hyvä 6,0

Miinukset: It’s an international flight. It is what it is!

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
3t 35m
ti 3. jouluk.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
123 €
Matka: 5 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
LHR
ATH
Hyvä 6,0

Plussat: Pilot kept us well informed.

Miinukset: Flight attendants were rude and impatient with anyone not speaking greek.

SKG
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was perfect

Miinukset: More drinks less food at night flight for short destination

DBV
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Service was great.

Miinukset: Couldn’t download the entertainment app.

JMK
ATH
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great. Seats comfortable. Served candy and snack on a 20 minute flight. Amazing. Definitely book a flight rather than ferry from Mykonos to Athens.

Miinukset: Nothing

VIE
ATH
OK 5,2

Miinukset: Check in was chaotic and unfair with people cutting in line and inefficient lengthy waits. The baggage policy was confusing and a pain to pay the extra cost because you had to go to another counter and wait in line yet again.

pe 3. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
14t 15m
ma 6. huhtik.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
144 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

AMS
TLL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

RIX
MUC
OK 5,0

Miinukset: Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

ti 14. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
19t 05m
ti 21. huhtik.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
145 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 8 482 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,6
Ateriat
6,0
LGW
GVA
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Basic seats and late fligjt

AMS
LTN
Erinomainen 10,0

Plussat: Leather seats and plenty of leg room. Flight was on time.

LGW
GVA
Erinomainen 10,0

Plussat: Big fan of easyJet

Miinukset: Be good as you are.

MAD
LGW
Erinomainen 8,0

Miinukset: If they could be on-time. This one was half hour late

HER
LTN
Erinomainen 10,0

Plussat: Great leg room in standard seats!

to 26. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
25t 05m
to 2. huhtik.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
157 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 474 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,3
Ateriat
5,6
KBP
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: It was a good flight. nothing unusual.

HRK
KBP
Erinomainen 8,5

Plussat: Everything on time and well organized.

Miinukset: On-flight entertainment or wi-fi (even paid one) would certainly help

VIN
TLV
Erinomainen 9,0

Plussat: The easy procedure of website check in

Miinukset: The tickets price

JFK
KBP
Hyvä 6,6

Plussat: Brand new planes, or just in really good shape

Miinukset: The food and the legroom

TBS
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: <3

Miinukset: <3

pe 1. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
17t 00m
pe 8. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
213 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 612 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
SJJ
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Crew was polite and helpful

Miinukset: Long boarding time. Pasengers with huge bags as hand luggage. This should be controled.

AMS
VIE
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew allowed me to change seats to get two empty seats by the window that were available.

OTP
VIE
Keskinkertainen 3,0

Plussat: One crew member in the OTP-VIE flight that was great in service .

Miinukset: The delaying of both flights . The crew service on the VIE-NICE flight was awful .

VIE
MUC
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: very rude and extremely racist group. I will not fly them again.

BEG
VIE
Erinomainen 9,0

Miinukset: Seat spacing

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
3t 40m
ke 30. lokak.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
224 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 533 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
OSL
PRG
OK 4,4

Plussat: The crews were good

Miinukset: They weight my carry on luggage from the connecting flight. The first flight was ok, but they decided to weight my carry on luggage at the gate for the connecting flight. So I got charge for extra 82 dollars. I wish they say something earlier!!

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

TLV
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Boarding

Miinukset: The crew very impressed and not give a good safety at the plane

ACE
LGW
Erinomainen 10,0

Plussat: No fuss, polite, slightly more leg room than Ryanair, plane seemed less noisy.

Miinukset: Could do with slightly more legroom.

LGW
MAD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

pe 15. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
13t 10m
la 16. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 00m
224 €
Matka: 2 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfort and food with good entertainment.

Miinukset: Crew could be trained for better service, most all were rude and annoyed that they were there.

SAW
NAV
Hyvä 6,4

Plussat: Crew was awesome.

IST
NSI
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Need spacious aircrafts for such a long flight..

OTP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The service and food are always fantastic. The staff really goes out of their way to make you feel welcomed and comfortable. The ticket price was fantastic too!

YYZ
IST
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: For such a LONG flight, grateful to ask Turkish Airlines to make available bigger aircrafts.

to 19. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
5t 30m
pe 27. jouluk.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
234 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 160 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
ZRH
Hyvä 7,6

Plussat: Row of seats to myself. Free coffee.

Miinukset: Coffee refill.

AAL
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The SAS flight was fine. My dissatisfaction was with the company that booked my ticket which I found through a Kayak search. When booking, there was no information about luggage and I ended up paying for it at the airport. This should clearly be declared in the online booking process.

LAX
ARN
Erinomainen 10,0

Miinukset: connection information very poor

EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

BRU
CPH
Erinomainen 8,0

Miinukset: no peanuts?

ti 24. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
18t 20m
ti 31. jouluk.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
234 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 695 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,6
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,5
Ateriat
7,0
ATH
BEG
OK 4,3

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: Crew attitude , allowing oversized baggage in the craft, no food service though it's not LCC.

ZRH
BEG
Keskinkertainen 3,0

Plussat: The crew on board was helpful, but they can hardly make up for company’s atrocious policies.

Miinukset: They made me pay $70 for my carry on luggage - the very same one that I didn’t have to check in on my way to Zurich. The company has obscure luggage policies that could easily qualify as hidden charges. I will do everything I can to avoid flying with Air Serbia in the future.

CDG
BEG
Erinomainen 8,0

Plussat: Food was fantastic. Crew was attentive and polite.

SKG
BEG
OK 4,0

Miinukset: Old outdated planes. Very little in flight entertainment- tiny selection of movies and tv shows. No ability to charge mobile devices.

SKG
BEG
OK 4,6

Plussat: Quick and short flight. Plane was clean and comfortable

Miinukset: The way they nickel and dime their customers. Their baggage fees are ridiculous! Paid $224 for round trip ticket.... paid about $132 round trip for my luggage!!! Will never fly with them again.

la 16. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
10t 40m
to 21. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
143 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
BOS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: We ran into a passport problem and they sent Wilis Otieno back home to Nairobi instead of helping him resolve it. I made a dozen phone calls to no avail. Very disappointed.

NUE
FRA
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Crew

Miinukset: More direction once crew knew the connecting flight would be lost, especially to minors

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

MUC
EWR
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was friendly and attentive. Piloting was on time and precise.

Miinukset: Space in economy seats is minimal and not comfortable for a 6' 190# guy like me.

ZRH
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Seats recline too much making leg room more nonexistent than ever

pe 17. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
3t 35m
ti 21. huhtik.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
153 €
Matka: 5 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
MUC
ATH
OK 5,3

Miinukset: Check-in in Munich took way too long. The lines were confusing and the agent opened another lane and took about 30 people who were behind us in line ahead of us.

ATH
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was amazing

IST
ATH
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew is good and friendly

Miinukset: To be committed to the time of departure

FRA
ATH
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Cabin crew was polite and accommodating

Miinukset: The captain failed to provide updates on the the delayed due to storms. We were sitting on th plane at the gate for an hour and a half with no updates. Also the seat rows are to narrow/close with its other and seats are not comfortable.

LIS
ATH
Hyvä 7,2

Plussat: The Crews welcoming, friendly and helpful

Miinukset: It’s nit necessarily comfortable... really hard to sleep

pe 15. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
25t 20m
ke 20. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
157 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
OTP
MUC
OK 5,0

Miinukset: Baggage was broken and two items inside also broken. Was overcharged for baggage.

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

VNO
RIX
Erinomainen 8,3

Miinukset: Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!

RIX
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
CDG
Hyvä 6,6

Plussat: flight crew was amazing.

Miinukset: Boarding was poorly handled by airport staff

la 21. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
15t 05m
ti 31. jouluk.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
315 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 404 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
MSQ
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: the seat is not so comfortable for old people. Mom was sitting between two people and could not move .Crew were vert nice and helpful

Miinukset: gave old people seats next to the pass

SVO
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: No comments

Miinukset: No comments

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew is polite,

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: The crew was polite, very comforting, and smooth flight ,

SVO
NRT
OK 4,6

Miinukset: Leg space and crews attitude

su 10. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
25t 05m
pe 22. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
158 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 474 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,3
Ateriat
5,6
WAW
KBP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: 5 hours delay...

JFK
KBP
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Lost my luggage! Poor customer service! Will never use this company again!

LWO
KBP
Erinomainen 8,5

Plussat: as normal the crew were great!

KBP
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Good

Miinukset: Nice

ODS
TLV
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: seats and food

ma 18. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 40m
pe 22. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
153 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
BEG
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing and seats were comfortable.

MAN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Miinukset: nothing

SFO
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was amazing.

Miinukset: There seemed to be no leg room. The seat was very uncomfortable.

NCE
FRA
Erinomainen 9,0

Miinukset: Food was a little underwhelming for First Class.

FRA
ORD
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was delayed in Frankfurt due to technical issues. That was fixed, but ended up missing the flight to Minneapolis. Lufthansa provided vouchers to hotel and shuttle to the hotel (holiday inn express) and back to the airport. We stood out in the cold for 45 mins but the shuttle did not show up. Ended up taking Uber to the hotel only to find out their shuttle service does not start in the morning before 5:30 am. They booked me on a 6 am flight with 5:45 boarding time. The hotel scheduled a taxi to pick me up at 3:30 am to make back to the airport on time. I ended up spending $70 and I’m totally exhausted. I wished I just stayed at the airport. Not to mention the quality of the hotel accommodations is less than average. Very disappointed with how this whole situation was managed.

la 16. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
16t 55m
ke 20. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
157 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Crews on Air France are outstanding!

Miinukset: Baggage was lost and was delivered 2 days later.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

TLL
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: At least a complimentary glass of water or juice in Economy.

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

la 16. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
25t 05m
pe 22. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
158 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 474 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,3
Ateriat
5,6
KBP
TLV
Erinomainen 8,8

Plussat: boarding

Miinukset: crew

TLV
KBP
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Crew were nice

ODS
TLV
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: seats and food

KRK
KBP
Hyvä 7,3

Plussat: Make sure you check in online. You will be charge if you are not .

Miinukset: The food wasn’t the best and they ran out of some food

ADB
KBP
Erinomainen 8,5

Plussat: The crew were nice and hospitable. The seats were fine.

Miinukset: They mysteriously charged me for my baggage.

su 17. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
16t 25m
to 21. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
157 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 968 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
BEG
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing and seats were comfortable.

FRA
PHL
OK 5,3

Plussat: Crew was very good. Food was OK.

Miinukset: Individual space was tight made worse by some inconsiderate people who put their seats as far back as possible. This should be regulated.

OSL
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Great food. Nice staff.

Miinukset: Make a rule that people cannot put their seats back. People in front of us were rude and kept their seats back the entire flight, even after we nicely asked them to not have the seats back so far. Would prefer that seats did not move at all. I would never recline my seat in consideration for the person behind me. On an 11 hour flight, this is a big deal.

BOS
MUC
OK 5,3

Plussat: Nice support people

Miinukset: Temperature too warm No room Couldn’t get an upgrade

MAN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Miinukset: nothing

su 17. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
25t 05m
pe 22. marrask.
ATH
Ateenan kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
158 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 474 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,3
Ateriat
5,6
KBP
JFK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Uncomfortable seats, terrible meal, rude service . 15 euro boarding passes . Charges money for everything. Airline employees look like "gai"( former Soviet police) employees, try to find reason to charge you money

JFK
KBP
OK 5,3

Miinukset: for 860$ include only one small cheeseburger and water

JFK
KBP
Hyvä 6,6

Plussat: Brand new planes, or just in really good shape

Miinukset: The food and the legroom

TLV
VIN
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I was very disappointed for charging me one luggage - 60 euro.

KBP
ODS
OK 4,6

Miinukset: Lost my luggage for 5 days. No private seat movie entertainment.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka