Etsi halpoja lentoja Portugaliin alk. 62 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 1.11.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 2/11
to 9/11
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 42 686 282 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Portugaliin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Portugalin lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINLissabon
1 välilasku alk. 109 €
Funchal
1 välilasku alk. 139 €
Faro
1 välilasku alk. 104 €
Porto
1 välilasku alk. 134 €
Ponta Delgada
2+ välilaskua alk. 282 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

lokakuu

Halvin lento

62 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 19 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Helsinki – Faro

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Portugaliin

 • Etsitkö halpaa lentolippua Portugaliin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Portugaliin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 224 € yhdensuuntainen - 348 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista kesäkuu, heinäkuu ja elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on tammikuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Portugalin lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Portugalin lentojen varaus

 • Kuinka kauan lento Portugaliin kestää?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Portugaliin on yleensä 15t 46m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 5880 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Lissabon, jonka keskimääräinen lentoaika on 4t 50m.

 • Mikä on halvin lento Portugaliin?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Portugaliin Suomesta on yhteen suuntaan 137 € ja meno-paluulennolle 104 €. Suosituin reitti on Helsingistä Lissaboniin ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 115 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Portugaliin?

  Finnair, Japan Airlines ja TAP AIR PORTUGAL operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Portugaliin.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Portugalissa?

  Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat Funchal (32%) ja Faro (6%). Lentohaut Porto Santo (5 %), Ponta Delgadaan (3 %) ja Portoon (3 %) ovat myös suosittuja.

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot lennoille Portugaliin COVID-19-koronaviruspidemian vuoksi?

  Finnair, Japan Airlines ja TAP AIR PORTUGAL ovat luopuneet Portugaliin lentojen muutos- ja peruutusmaksuista. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Suositut 4 lentoyhtiötä, jotk lentävät Portugaliin

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3808 arvosteluun
74food
80overall
85crew
76comfort
72entertainment
79boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Plussat: "Food was good... Flight was decent. flight attentands were nice."
Miinukset: "we were 2 people flying, 1st person got a message from TAP that the flight schedule was changed to 1hr earlier, i was not informed about this until late night. Then once we got to the airport for the earlier flight, they said that the flight was delayed atleast one hour. Flight numbers were not changed so i guess they just combined 2 flights together to save or something, so we ended up missing hotel breakfest and ended up waiting in the airport for more than 2 hours because of bad communication."

Varaa halvat Portugalin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.11.ma
1 välilaskuRyanair
22t 45mHEL-FAO
13.11.ma
1 välilaskuRyanair
14t 15mFAO-HEL
104 €
14.11.ti
1 välilaskuRyanair
11t 35mHEL-LIS
21.11.ti
1 välilaskuRyanair
23t 30mLIS-HEL
109 €
28.10.la
1 välilaskuRyanair
21t 05mHEL-LIS
11.11.la
1 välilaskuRyanair
12t 05mLIS-HEL
131 €
7.11.ti
1 välilaskuRyanair
8t 25mHEL-OPO
14.11.ti
1 välilaskuRyanair
22t 05mOPO-HEL
134 €
29.11.ke
1 välilaskuRyanair
17t 25mHEL-LIS
6.12.ke
1 välilaskuRyanair
6t 50mLIS-HEL
137 €
6.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mHEL-LIS
9.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 55mLIS-HEL
142 €
14.11.ti
1 välilaskuLufthansa
11t 00mHEL-LIS
21.11.ti
1 välilaskuLufthansa
7t 10mLIS-HEL
149 €
10.1.ke
1 välilaskuLufthansa
10t 50mHEL-LIS
17.1.ke
1 välilaskuLufthansa
10t 45mLIS-HEL
165 €
4.12.ma
1 välilaskuLufthansa
7t 10mHEL-LIS
19.12.ti
1 välilaskuLufthansa
15t 00mLIS-HEL
179 €
2.12.la
1 välilaskuLufthansa
20t 50mHEL-FAO
9.12.la
1 välilaskuLufthansa
20t 10mFAO-HEL
202 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.11.ke
1 välilaskuRyanair
13t 40mHEL-FAO
62 €
10.11.pe
1 välilaskuRyanair
13t 10mHEL-FAO
64 €
10.11.pe
2 välilaskuaRyanair
23t 55mHEL-FAO
72 €
17.3.su
1 välilaskuLufthansa
10t 50mHEL-LIS
162 €
17.3.su
suora lentoFinnair
4t 55mHEL-LIS
176 €
17.3.su
1 välilaskuKLM
26t 45mHEL-OPO
180 €
17.3.su
2 välilaskuaLufthansa
16t 20mHEL-OPO
186 €
15.12.pe
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 50mHEL-LIS
194 €
18.11.la
suora lentoFinnair
4t 55mHEL-LIS
199 €
15.10.su
1 välilaskuTAP AIR PORTUGAL
10t 50mHEL-LIS
268 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Portugaliin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

4.10.ke
Useita kohteitaRyanair
17t 30mHEL-LIS
11.11.la
Useita kohteitaRyanair
12t 05mLIS-HEL
187 €
4.10.ke
Useita kohteitaRyanair
17t 30mHEL-LIS
12.10.to
Useita kohteitaRyanair
19t 00mLIS-HEL
202 €
7.10.la
Useita kohteitaAir France
10t 30mHEL-LIS
11.10.ke
Useita kohteitaAir France
15t 55mLIS-HEL
290 €
7.10.la
Useita kohteitaLufthansa
10t 20mHEL-LIS
17.10.ti
Useita kohteitaLufthansa
10t 40mLIS-HEL
430 €
7.10.la
Useita kohteitaAir France
10t 30mHEL-LIS
14.10.la
Useita kohteitaAir France
26t 45mLIS-HEL
452 €
7.10.la
Useita kohteitaLufthansa
10t 20mHEL-LIS
18.10.ke
Useita kohteitaLufthansa
10t 40mLIS-HEL
465 €
4.10.ke
Useita kohteitaTAP AIR PORTUGAL
28t 15mHEL-LIS
11.10.ke
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 40mLIS-HEL
481 €
4.10.ke
Useita kohteitaTAP AIR PORTUGAL
28t 15mHEL-LIS
12.10.to
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 40mLIS-HEL
505 €
4.10.ke
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-LIS
11.11.la
suora lentoFinnair
4t 35mLIS-HEL
598 €
7.10.la
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-LIS
17.10.ti
suora lentoFinnair
4t 40mLIS-HEL
673 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla