WAS - RVN

Etsi halvat lennot reitille Washingonista $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

WAS — RVN
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Washingonista - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Washingtonin

  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 47% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Washingonista - Rovaniemelle reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Washington - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4311 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

no comments

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

no comments

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair was great - superior to BA in all respects

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Food was my least favorite but everything else was good

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Delay…

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Customs at CDG airport was soooo slow we nearly missed our connection with maybe 3 minutes to spare.

For long flights, 2 full meals should be served.

Upon purchasing the ticket, it stated that, checked bags would be $30 each, so I expected to pay only $30 for my second bag, being as my first checked bag came with the price of the ticket….instead, I was charged $75 for my second bag and not $30, like the price I saw… :-( very disappointing.. I was tricked.,.

They just let people fly without properly using the required mask

Plussat: "It was a decent train ride."
Miinukset: "Stating it’s a train from the beginning and not having to go from one train station to another."
Plussat: "There is a nothing to mention that was memorable or comfortable."
Miinukset: "I asked for an upgrade as we are on our honeymoon. The ground staff only wanted to get us on the plane and not try in anyway to recognize us. Our seats were very poor quality, you should immediately replace them! I would have rather stood than sit on the flight. The in flight entertainment is so poor. Absolutely disappointing especially with the head sets not working because of poor ports of connection. The food was absolutely tragic. You should fire your catering company. I expect more from your airline and I was disappointed all the way through. I hope you can provide my wife and I better service and an upgrade when we fly back to Washington DC on Flight AF 0054 from CDG to IAD. I work in the luxury hotel sector, and even the door men and room attendants have more autonomy to wow our guests. Flying AF does not want me to spend any more money with your airline in the future."
Miinukset: "The Premium Eco seats are a catastrophe. They don't recline: the seats only slide down slightly but the upper part of your body doesn't move much. This makes for a poor experience, especially on a night flight. Except if you need the extra width, Eco has better value."
Plussat: "Perfectly on time, no hassle, seat OK. This is the way I appreciate a flight."
Miinukset: "Food. No choice, three "madeleine" (sweet) cookies for all, no sugar-free (salty) alternative..."
Miinukset: "Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off."
Miinukset: "Kayak updated me that my flight would be late. It wasn't. Missed it had to pay $700"
Miinukset: "the tray was broken and the water felt all over. the flight was 1 hr delayed. All of us stood the 1 hr waiting to know what's next. We could sit."
Miinukset: "We had a short delay"
Plussat: "Had decent room space seats comfortable"
Miinukset: "My luggage could have arrived for a start"
Plussat: "The crew ask some of us to help seating a family group together. No objection. Then they went out of their way to make the trip more enjoyable for us... even offering a drink of Champagne wine (the true one, not some substitute)... Departed almost on time, arrived a few minutes early..."
Miinukset: "Too much time spent at boarding. On luggage missing."
Plussat: "Very little"
Miinukset: "Flight was very crowded. Flight crew kept bumping into my seat and never apologized"
Plussat: "Crew was very nice and the food was excellent."
Plussat: "Food was ok."
Miinukset: "Very little room in economy class. For a 6'1" person, it's impossible to get comfortable."
Plussat: "The flight crew on the flight was amazing. Went beyond basic needs and requirements."
Miinukset: "10 minutes late to the airport....... No help, no refund, no nothing. Never using you again"
Miinukset: "Entertainment screen did not work; in neighboring seat it could not be switched off when we wanted to sleep; sourly employees everywhere (re-booking counter an exception); food close not being edible and cold; I forgot my watch on when going through security in the Air France terminal; when I started to say "sorry" I was yelled at by the screener who said that she will do the talking; she sent me back through the scanner twice without my watch, then once more with the carry-on and made sure that I went to the end of a very long line to wait for another screening rather than having me just go through the scanner without my watch. Needless to say, there was nothing else suspicious about me once the watch was removed. Eager to exercise her power, the security person did not seem to consider that she slowed down a long line of people waiting to be screened. I should add that I am 73 yrs old grey haired female who has traveled a lot both for pleasure and business during my entire life, often to some difficult places and that I do not argue with or provoke those in power in a situation like this. The yelling and the sending me repeatedly through the scanner, which did not beep once the watch was removed, was beyond anything I had experienced anywhere else. The sending me to the very end of the line seemed outright spiteful. (I did miss the plane connection.)"
Plussat: "Their evacution video is interesting"
Miinukset: "The aircraft is a bit old and somehow the flight crew didn’t offer me the full menu as the menu describe. First time encounter that in a business class"
Plussat: "Quiet! No noise-canceling earphones needed. Delicious food."
Plussat: "Good seat width Great movie selection Great food and drinks Nice and large A380"
Miinukset: "The interface of the screens seemed old Need to anticipate the needs of the customer better For example, they brought me my special meal first, but I had to wait 30 minutes later to get a drink to accompany it. The food was getting old. Did not see any newspaper/periodical selection. That would have been nice."
Plussat: "Haven't flow with Air France for some time now and definitely noticed a lowering of standards"
Miinukset: "The gate changed 3 times and the terminal was very crowded. The staff seemed disinterested and distracted. The quality of the food has dropped dramatically."
Miinukset: "I am not sure why this happened, but our daughter, travelling away from home for the first time, was targeted at every step of her journey. From the terminal in DCA to Cincinnati, to CDG. Delta/Air France clearly singled her out. i am outraged! I have traveled many, many times and have sent hundreds of students on nearly the same trip -- and none have had as rough a time as she had. They will be hearing from me."
Plussat: "Personnel"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "No offer of snack with no egg in it."
Plussat: "I like fly attendant who served us meal"
Miinukset: "I didn’t like that space between each seat is small"
Plussat: "Very helpful cabin crew and did well to communicate in English to me. Flight was on time and landed ahead of schedule"
Miinukset: "Entertainment system had to be rebooted as it did not work Small screen handset was not working for the entire flight food selection was not as big as KLM or China Eastern Bathroom on board was smaller than KLM or China Eastern which meant changing into more comfortable clothing for the night flight"
Plussat: "The friendliness and courtesy of the staff."
Miinukset: "One piece of my luggage was left behind in Paris."
Plussat: "The cabin crew was very good!"
Miinukset: "The economy premium seats are very uncomfortable"
Plussat: "Fine for a 45-50 minute regional flight."
Miinukset: "Wouldn’t be great for long-haul flights."
Plussat: "The noise-canceling headset is good."
Miinukset: "The premium economy seat is not reclined at all. The neighbor's seat is too much flexible. This is a maintenance problem. We report these problems to the crew, though there ignored... I should have chosen an economy class seat."
Plussat: "Nothing particular"
Miinukset: "Nothing particular"
Plussat: "On time after latish start"
Miinukset: "Staff took carryon bags even for skypriority even tho lots of room in overhead, allegedly to speed deplaning. Nowarning to repack. Infuriating and stubborn staff!"
Plussat: "Boarding & crew (inc ground staff & check-in) all good."
Miinukset: "Food not great - not all menu options available. Limited choice of drinks. Very small, low-resolution, seat-back screens with a luggish & outdated interface. Limited choice of movies."
Plussat: "It was on time and the crew was good"
Miinukset: "The food wasnt upto the mark"
Plussat: "Short, lots of leg space"
Miinukset: "Clean. Courtesy of staff on plane."
Plussat: "Flight went smoothly"
Miinukset: "Flight left late The seats are small and crowded There are no entertainment options"
Plussat: "leg space in plane"
Plussat: "Seat room was better on most economy flights. The food was good and the glass of champagne did not hurt at all. The aircraft flew very smoothly from takeoff to landing."
Plussat: "Good seat near the front."
Miinukset: "Delayed arrival by 30 minutes."
Plussat: "The crew was very nice and helpful."
Miinukset: "The food was really poor. The chicken was as dry as it can be. The food taste was poor. I flow 3 weeks ago with KLM and the food was pretty good for flight food. In a French company I expect much more. The entertainment system on the airbus a380 was like an enchant IT system from the past. Very poor reaction time. Very messy and not people oriented at all. Especially after KLM's And Delta experience."
Plussat: "Other crew members were very polite to us, in particular a younger tall woman."
Miinukset: "2 crew members, one named Terri were quite rude and short with us. I even heard her say she was ready to get off the flight. She also asked everyone around me if they liked their flight but did not ask me. She basically threw my coffee condiments at me and dismissed my concerns about the food. I was unsure if the fruit was expired and she quickly dismissed my question without any real explanation."
Plussat: "The lounge is great, however the food is substandard to nearly every other lounge that I have used."
Miinukset: "The food on the plane is even worse, The staff were ok but not overly going out of their way to help with any issues, also they could at least pretend to smile."
Plussat: "quick flight 10 min ahead schedule"
Plussat: "Efficient boarding. Interesting hot food. Entertainment variety very good."
Miinukset: "Business class seats hard. Did not flatten out for sleep."
Plussat: "Boarding was quick and efficient. Flight attendants are always very friendly and attentive on Air France flights."
Miinukset: "Vegetarian food choices always leave much to be desired."

Food terrible..!!!! The crews very nice

There was a child that was crying a lot at first, so it was minorly annoying, but I'm sure that's out of their control, so that's fine. The first meal (chicken pot pie) was good, but the others (wrap and sandwich) were just kind of okay. I liked the meals going from SFO to London more.

I tried to reschedule the flight due to COVID and I could not get a hold of anyone either through their website or phone or email for days. I could not make the trip on the scheduled days I had booked months prior consequentially I was out a considerable fare. Given today’s difficulty with constant changing of country rules on lockdowns and testing Coupled with a lack of any customer support BA operates more like a scam than an Airline. And to think it was taxpayer money that bailed out these Airlines.

Plussat: "Promptness in service!"
Miinukset: "Food"
Miinukset: "steak was dry. lite lunch was very salty shrimp"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Crews service"
Plussat: "Good crew; no more or less better seating than other airlines we have used to the UK."
Miinukset: "Flight was cancelled after boarding us and letting us sit on the plane on the rollway for 2 hours."
Plussat: "Friendly staff, good food, comfy seats, clean plane"
Miinukset: "The lights broke on the plane so we all had to sleep with the lights on. That was the only negative."
Miinukset: "BA cited computer glitch in London. Flights were severely delayed. Fortunately my connection was rebooked. Just minus 6 hours of my time."
Miinukset: "Everything was great!"
Miinukset: "Didn’t realize you had to pay for coffee or a non-alcoholic drink until after we were asked what we’d like to drink."
Plussat: "Smooth experience"
Miinukset: "Not even provide customer a cup of free water,this is the first time I ever have had experienced with in my life"
Plussat: "Nothing to like"
Miinukset: "Flight at a very inconvenient early time, though booked months ahed. The aircraft had no leg room at all, being excessively uncomfortable. You could not stay in the market with this rubbish in Australia."
Plussat: "Our luggage was delayed over three hours, coming in on a 5:30 flight, then having to wait for it to be delivered to the baggage carousel. It cost us 3.5 hours of time we should have used to explore the area of Rome around our apartment and the cost of dinner in the airport."
Miinukset: "not much room. cant explain the boarding. too complicated and required going down stairs."
Plussat: "My original flight to Bologna was cancelled and was rebooked on a flight after 12 hours! The only good was that the rebooked flight took off on time"
Miinukset: "Flight was chaotic! No room for hand luggage. When they sell hand luggage only tickets then why not provide the space!! Banged up old aircrafts. The food selection from their “M&S” menu was limited, had nothing veg on board"
Plussat: "I feel safe and comfortable in British Airways."
Miinukset: "The ticket is too expensive ."
Plussat: "Great crew members and boarding was immaculate."
Miinukset: "Good flight, however I could see that not only my children were bored after an hour into the flight. Entertainment would be beneficial for BA to introduce asap."
Plussat: "Ontime, no nonsense flight"
Miinukset: "Sadly disappointed that drinks (even soda) are no longer free!"
Miinukset: "Old aircraft, mediocre entertainment display, food was sub par compared to previous flights"
Miinukset: "Boarding was a bit confusing and staff wasn't actively being helpful with information. Got absolutely nothing to drink/eat on the plane-not even a glass of water! The flight crew was just ok, no one "stood out" as good or excellent. Again, nothing about this flight made me want to definitely fly British Airways again."
Plussat: "Great plane - new and quiet"
Miinukset: "Cramped in the back. Ridiculously so"
Plussat: "I like everything the service provided by the crew and the airplane"
Plussat: "Quality service."
Miinukset: "Vegetarian dinner of pasta was uninteresting. The Indian meal in the other direction was much better."
Miinukset: "A lot of flights park away from the terminal and you board a bus to get to/from the plane. No power outlets at seats."
Plussat: "My flight from Manchester was delayed so I missed my direct flight to bahrain and change of flight to deferent distantion other than my original and arrived to Bahrain next day"
Miinukset: "Waited forever for the wheelchair come if they came on time I would of made it to my flight because they took over an hour I missed my connection flight to JFK"
Plussat: "Guy in the middle next to me had specifically requested and did not receive an aisle seat. He was 6'4" and 315 lbs and did not fit in his seat, spilling over into mine. I have never been so uncomfortable on a flight in my life."
Miinukset: "No. Space."
Plussat: "Customer service was excellent"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "We missed our flight because of boarding in U.K. Airport because of the employer new and didn't know instruction to enter pr card number and when she get it birding was closed , really its bad thing"
Plussat: "Flight crew were great"
Miinukset: "No room in the seats. I'm not heavy and was almost unable to move."
Miinukset: "Airline did not honor Ticket, Gave incorrect information as the excuse and have not refunded me for ticket they did not allow me to fly on. they made us purchase new tickets and we were charged 2 times"
Miinukset: "Older plane with small display for entertainment"
Plussat: "See above"
Miinukset: "See above"
Plussat: "This short flight had no food. I guess that is acceptable"
Miinukset: "I was hungry but there was nothing to eat"
Miinukset: "Paying for everything. Only 2 toilets for entire economy section"
Plussat: "Very spacious seats Incredible amount of legroom Professional staff/flight crew Quick and easy flight"
Miinukset: "N/A"
Miinukset: "3 hours standing in British airways and Iberian airways ticket and checking counters to get alternative flights. They could not do the "entire change" and required that we wIt in line after line. Will be a full 24 hours until the entire trip is complete. Would have been nice to at least sit in the empty first class seats on the transatlantic flight with my party as a bit of customer service. Wondering how many hours other had to wait for alternative flights because they did not use the first class seats as an alternative."
Miinukset: "No entertainment on a long flight. Not good."
Miinukset: "No complimentary food or snacks"
Plussat: "Not much"
Miinukset: "1. BA said I couldn't get a seat before 24 hrs before. Then when I tried to get a seat assignment I was told (by email) to contact Aer Lingus. Aer Lingus said that I should have called before 24 hrs before, and that seats were now in control of the gate (this still 22 hrs before flight time). Total lack of coordination. 2. At check-in I was first told that my bag was too big for carry-on, although BA had accepted it. I shrunk it down. Then I was told it weighed too much at 15 kg. When I asked why BA accepted the weight I was told BA's weight limit was different. 3. Net net, if BA is "arranging" the flight through a code-share it should have responsibility for insuring I am treated like a BA customer. Aer Lingus' customer treatment leads much to be desired."
Plussat: "Crew were friendly"
Miinukset: "Noise level when people were trying to sleep; seats not too comfortable"
Plussat: "Seats were spacious, they greeted travelers with champagne, flight attendants were very friendly and helpful."
Plussat: "Mostly everything except for the entertainment, which on my previous travels with you entertainment was good. Crew and ground staff have so far always been nice."
Miinukset: "Selection of movies weren't so good. Been having trouble with the online checking when coming from England to LA"
Miinukset: "Because our flight was late arriving into London, it caused us to miss our connecting flight and needless to say, there was an overwhelming oh well attitude from the Brittash Airways workers. We should have arrived home at 6:50pm but because of all the delays we didn't arrive home until 2am and WITHOUT our luggage. I'm beyond frustrated and exhausted."
Plussat: "Service with a smile! My bag didn't make it back from Heathrow to Newark but British Airways was on top of it. They apologized for the inconvenience and located my bag and I had it within 48 hours. I HIGHLY recommend this airline to everybody!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "They lost all 8 pieces of luggage we had. Then to submit a claim at the airport I had to wait on s line for over 2 hours because this airline seems to lose everyone's bags."
Plussat: "Flight to Riyadh was relatively empty so we could stretch out."
Miinukset: "Disliked the fact that the crew would bring food out and 5 mins later came back and picked up the tray. They were rude enough to pick up my tray while I was still eating. Will try to avoid BA in future."

Varaa halvat lentoliput $Washingonista Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 34mDCA-RVN
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 54mRVN-DCA
683 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mIAD-RVN
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 15mRVN-IAD
699 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 34mDCA-RVN
8.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 55mRVN-DCA
816 €
3.3.pe
1 välilaskuAir France
12t 55mIAD-RVN
8.3.ke
1 välilaskuAir France
32t 00mRVN-IAD
827 €
3.3.pe
1 välilaskuAir France
12t 55mIAD-RVN
8.3.ke
2 välilaskuaAir France
30t 19mRVN-IAD
836 €
3.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 05mIAD-RVN
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 48mRVN-IAD
978 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 07mDCA-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 56mRVN-DCA
979 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 20mIAD-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 40mRVN-IAD
1015 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 15mIAD-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 40mRVN-IAD
1019 €
9.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 19mDCA-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 56mRVN-DCA
1025 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 15mBWI-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 40mRVN-BWI
1032 €
3.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 13mDCA-RVN
8.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 34mRVN-DCA
1107 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 20mIAD-RVN
12.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
27t 50mRVN-IAD
1136 €
3.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mBWI-RVN
8.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 21mRVN-BWI
1148 €
9.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 05mIAD-RVN
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 15mRVN-IAD
1149 €
9.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 19mDCA-RVN
12.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mRVN-DCA
1179 €
30.12.pe
3 välilaskuaBritish Airways
40t 40mDCA-RVN
6.1.pe
3 välilaskuaBritish Airways
30t 53mRVN-DCA
2221 €
17.12.la
2 välilaskuaFinnair
35t 00mBWI-RVN
23.12.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 50mRVN-BWI
2628 €
17.12.la
2 välilaskuaFinnair
33t 50mBWI-RVN
23.12.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 50mRVN-BWI
3401 €
17.3.pe
2 välilaskuaBritish Airways
16t 15mIAD-RVN
21.3.ti
2 välilaskuaBritish Airways
37t 10mRVN-IAD
3758 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemelle

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa matkakohteita:

695 €